Új privát üzeneted érkezett!

Dezsi,
Győzelem! Tied a laptető! :D
a kert meg, igen, eszméletlen nagy, de azért te sem panaszkodhatsz...

Zsu,
mi van veled? ++++++++++++++++

Kép
kisbuta

sziasztok!
Zsu,várunk nagyon!!!
Lányok,nem semmi kerttel bírkóztok :shock: Mienk most 500 nm,de most nézünk nagyobbat,1100-ast.Majd megbánjuk :lol: :lol: :lol:
Bizony Dezsi,ott az a lapos tetőőőőő :lol:
Petne!
Csatlakozom elöttem szólókhoz,én is nagyon irigy :D ...biztos szuper lehet.És mostmár majd mindennapos lesz.Ha nem azt eszed,amit Ő akar,vagy nem úgy fekszel ...:lol: :lol: :lol:
Vendég

Nahát csajok! Nem is láttam a lapos tettűt :D :lol:
Akkor most nagyon nagyon szerencsés vagyok :lol: 8)

Zsu!
mostmár tessék jönni!!!!!

Nyulasz!
Kell a nagy kert a gyerkőcőknek :!: Mi már Skrisszel előre terveztünk, de Kisbuta lehagyott bennünket :twisted: Huzál bele, azért isteni a nagy kert, csak egy nap hetente rámegy (és ez a szombat vagy a vasárnap :twisted: :evil: )
dezsina

Sziasztok!

Itt vagyok. :lol: Úgynéz ki, nagyon jó vonalzót választottam. 8)
Bhcg: Et+14 nap: 205.(azt hiszem ennyi, az biztos, hogy 200 felett van. már nagyon nem emlékszem, mert alig akartam elhinni. :roll: )
És délután csináltam egy tesztet, aMIN mindkét csík erős. :lol:
Beszéltem a dokival is, kedden megyek hozzá, még ír fel gyógyikat, s megbeszéljük a dolgokat. :D

Nyulasz :D

Köszi a kocsi tippet, apa ilyet nézett, igaz azon egy tolóajtó van. De én még nem szeretném lecserélni a mostanit. 8)

Mindenkinek nagyon köszönöm a drukkokat. :lol: Pusz érte.

most megyek aludni, Jó éjt!

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu

Zsu, ez fantasztikus hír!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Halkan gratulálok, és izgulok érted keddig!!!! Igen, a pozitív vonalzó biztosan segített :)

Kép
petne

ZSU!

Kép

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Vendég

ZSU, ÓRIÁSI GRATULA! Persze csak hallkan. :lol: :lol:

Nyulasz, :lol: marha jó az az ugráló nyuszi. Remélem nemsoká te is így ugrálsz majd örömödben.++++++++++++++++++++

Kisbuta, ti akkor földbirtokosok vagytok. :wink:

Dezsi, ne irigykedj, az az én reszortom. :wink:

Lányok, most ki a következő?

skrisz72

Zsu!

Gratulálok a szép hcg-hez! Woww..205, lehet többen vannak?
Boldog pocaknövesztgetést kívánok!
Kép

Gina
Vendég

Zsu!
Gratulálok! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: , és nagyon irigyellek. :D

Katica lesz a következő, azt hiszem!

Skrisz,
hát majdnem. Azért töredelmesen bevallom, nem is nyírjuk mindenhol a füvet, hagyunk búvóhelyet a süniknek és a nyusziknak. És hát, hmm, ez csak a mi kertünk, ezen kívül sajnos (vagy nem sajnos), még van egy csomó másik, köztük ennél nagyobb is a családban, s mindez rendes civil főállás mellett, önsanyargatás gyanánt... - ezért is nehéz megszervezni a pihenőt a beülti hetére. Legutóbb is igyekeztem kímélni magam, de azért teljesen nem lehetett nyugodni, mikor a szívbeteg nagymama a negyven fokban elkezdett betonvasakat pakolni, és egyéb finomságok. Meg is beszéltem a férjemmel, hogy az őszi beülti idejére szépen feltöltjük a spajzot, én hivatalosan külföldre megyek szakmai útra, és legfeljebb a ház elé dugom ki az orrom, mikor már szabad.

Kép
kisbuta

Kisbuta, ez nem semmi. Beülti után viszont nincs emelgetés, fűnyírás. Séta van meg pihi. :wink:

skrisz72

Sziasztok!

Petne, Nyulasz, Krisz, Gina, Kisbuta :D

Köszönöm szépen, én még alig hiszem el. :roll:

Nagyon aranyos ez az ugráló nyulasz. :lol:

kobzoszsu

Sziasztok!

Családi program volt a hétvégén. Most értünk haza.

Zsu! Nagy gratula!!!!! :lol:

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Sziasztok,

Az ember lánya egy kicsit eltünik, és mennyi minden történik itt a topikon :lol: .

Zsu gratulálok a hcg szintedhez, körülbelül én is ilyet szeretnék majd. UH mikor lesz?

Lanyané gratulálok az ikrek megszületéséhez :D

Kismamik hogy vagytok? Petné gratulálok a magzat mozgáshoz, biztos nagyon jó érzés lehet, na de majd mi is megtudjuk. Ugye Dezsi, Nyulasz :wink:

Bella mikor kezdesz, olvastam, hogy long protokollod lesz. Kiváncsi vagyok, hogy mit mesélsz a pszihoról.

Húú micsoda kocsikat vezettek lányok :D , én 1 hónapja kaptam egy Suzuki splasht és hát azt próbálom vezetgetni kezdő vezetőként, hááát nem vagyok Niki Lauda ( nem tudom, hogy kell irni a nevét :oops: ), de majd idővel remélem leszek egy középszintű vezető, mert még most nagyon gyengécske vagyok, virit is a kocsim hátulján a T betű.

Kis*-ról nincs hír? Nagyon kiváncsi vagyok, mi lehet vele.

Hanna, hogy repül az idő, már a 14. héten vagy, pedig emlékszem amikor irtad, hogy sikerült.

Kismamik babaképek?

Kép

csibe
csibe32

Sziasztok!

Katica! Mi hír? Mikor lesz a beülti? Azért már drukkolok! ++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Magamról: a 29. napon, ahogy a tankönyvekben is le van írva, becsapódott piri néni. Tíz nap múlva kell mennem a dokihoz. De valószínűleg októberi baba lesz ebből, mert szept. 4-től 10-ig az apának való Olaszban lesz :( , és a múltkori stimu is, bármennyire minimális volt, felgyorsította a ciklusomat, és előbbre kellett hozni a punkciót... Kicsit knock out vagyok. Már annyit vártam, és most még egy hónap... :?

Többiek! Nektek csupa mosolyt és vidámságot! :lol: :D :) :wink: :D :lol:

Kép
kisbuta

Szia Csibe, rég jöttél. Mi újság veled?

skrisz72

Csibe! Bizony, gyorsan szalad az idő. :)

Dezsi! Voltunk uh-on. :wink:

Csajok! Nem merek ide képet tenni, de ha nem zavar titeket, teszek.

Kép
hanna30

Hali!

Hanna :D

Köszi szépen, várjuk a képet. :wink: :wink:

Csibe :D

Köszi, még nem tudom mikor lesz Uh. Veled mi újság, elég régen jártál itt.

kobzoszsu

Sziasztok!

Zsu,
ez igen. Nagyon szép Hcg szint. :D
Beindítod az őszi babaesőt? :)

Ilyen hcg mindenkinek!! :D

Kellemes időtöltést mindenkinek a jövőhétre. :D

Pocakképekkel még vannak adósok. :D

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Hajnóca :D

Reméljük beindítottam a babaesőt. 8)
Nektek jó nyaralást és nagyon szép időt!

kobzoszsu

Zsu,
ha kedden mész a dokihoz bizti csinál uhut, hogy megnézzétek minden rendben van-e.
Legalábbis ahogy én 'ismerem" szereti látni az örömöt az ember arcán. :)

hajnoca
Dunakeszi

Zsu!

Kép

Kép
hanna30

Hanna fiacskád lesz? :lol: :lol: Nagyon jól sikerült a kép.

Kisbuta, nem lehetne úgy megoldani a dolgot, hogy párod ad le mintát többször és azt lefagyasztják? Akkor nem kéne csúsznia a lombiknak. Több ismerösöm is így oldotta meg.

Skrisz, felém semmi különös. Túlvagyok az 5. nemsikerült beültin. Van még egy stimus alkalmunk, a hogyan továbbról jövő héten beszélünk a dokimmal. Ti, hogy álltok?

Kép

csibe
csibe32

Hanna,
gratula a fiacskádhoz!!
Most nem volt szégyenlős. :D

hajnoca
Dunakeszi

Jó reggelt!

Csibe! Hajnoca! Köszi :wink:

Kép
hanna30

Dezsi,
Igen korábban jöttek, de jól vannak, és gyönyörűek. A várandósság-ikrek és veszélyeztetett terhesség topicban lehet róluk olvasni, a 126. oldalon.

Zsu,
Gratulálok :D :D
Vendég

Szép reggelt!

Hajnóca :D

Remélem csinál Uh-t. Szeretném látni, hogy minden rendben van odabenn. De ha nem csinál, akkor se leszek elkeseredve. :wink:

Hanna :D

Gratula a fiadhoz, tényleg nem volt szégyenlős most. 8)

Pandácska :D

Köszi.

kobzoszsu

Sziasztok Lánykák!

Zsuuuu!
Micsoda öröm! Micsoda boldogság!!! :D
Hát nem voltak hiába a pozitiv jeleim :D azonnal meséld el, hogy mit érzel :P :!: és hogy bejött Neked ez a vonalzó :!: :wink: De jó! annyira örülök! És megkapdad Nyulasz uráló nyulaszát is, amit annyira szeretnék én is :P Beindítottad a babaesőt!!! Gratulálok! :D

Csibe!
végre itt, újra közöttünk! Nagyon hiányoztál!

Katica!
mik a hírek! Akkor Te vagy a következő, akinek drukkolni kell?

Nyulasz!
ugráló nyulaszt akarok mindenkinek 8)

Hanna!
micsoda kisfiú! Szívből gratulálok! Nagyon jól tetted, hogy felraktad ezt a meseszép képet :!: nagyon gratulálok! Nagy az öröm most biztosan nálatok :D

Kisbuta!
:)

Skrisz!
hétvégén medencéztem... :P

Pandácska!
köszi a híreket! :wink: Rendi vagy, hogy be-be nézel hozzánk! :D
dezsina

Zsu!!!! :)

Óriási gratula!!!! :) szuper!!!! Nagyon vigyázz magatokra!!! :)

Hanna! :)
kistökös :) Neked is hatalmas gratula! Pocakkép???? hogy vagy? Hogy viseled??

Mindenkinek nagyon szorítok,sokat vagytok az eszemben!!!! Dezsina, Nyulasz és persze mindenki!!!! :)
Vendég

Dezsi,
Sokszor benézek, csak nem tudom már úgy követni a topicot mint régen, és így nem akarok írkálni, hogy nem tudom pontosan kivel mi történik. Azért drukkolok ám mindenkinek, főleg Neked és Nyulasznak.
Vendég

Sziasztok Lányok!

Fogalmam sincs, hogy emlékeztek-e még rám, január óta nem írtam.
Ennyi idő kellett számomra, hogy feldolgozzam a sikertelenséget és őszintén tudjak örülni mások örömének. Nagyon kicsit visszaolvastam, hiszen sokat jelentettetek számomra, és nagyon kiváncsi voltam sorsotok alakulására.
Gratulálok a sikereseknek, nagyon szépek a babák, és drukkolok mindenkinek, ezt tudnotok kell.

Puszi

Hajni

Kép
estike66

jaj!

Ez a vonalzó nem tudom hogyan és miért, de nem igaz!!!!

Kép
estike66

Hahó!

Dezsi :D

Mit érzek? Olyan hihetetlen az egész, nagyon boldogok vagyunk. Nem bírom elviselni a nadrágot, ha szorít. Tegnap éjjel alig aludtam, mert fájt a derekam és görcsölt a pocim.Tegnap kellett volna megjönnie, de nem jön. :wink: Minden nap csináltam egy tesztet, mióta tudjuk. :oops:
És nagyon várom az Uh-t, hogy lássam minden ok.

Vikimi :D

Köszönöm.

Íme a pozitív tesztjeim:

Kép

kobzoszsu

Zsu, határozottan erősödik a csík! Örülök!!! :D

Hannamami, csodaszép Zsebike! Mennyit nőtt már! Hihetetlen! :D :shock:

Csibe, hát ez nem jó hír. :? Ne haragudj, de már elfelejtettem, mi is a bibi nálatok. A stimus alkalom az mit takar? Maradt fagyibaba? Vagy még van egy tartalék lombikotok?
Nálunk most várakozás van. A második lombik jön novemberi beülti időponttal.

Dezsi, küldjél képet priviben a medansziéról.

skrisz72

Zsu!!!!
:lol:
De klassz! Micsoda erősödő csíkok!!! iszonyúan irigyellek :lol: :lol: :wink: De jó de jó :lol: :lol: :lol: nagyon nagyon örülök!

Estike!
Emlékszem... :D Üdv újra közöttünk.
a vonalzódat úgy tudod letörölni, hogy a profilodban kitörlöd az aláírásod és kész!!! :wink:

Skrisz!
most nincs képem itt a dogozóban, de holnap csinálok egyet :)

Pandácska!
:D

Vikimi!
ugye hogy megérdemlik az öregmotorosok már végre a boldogságot.... :twisted: :P köszönjük az extra drukkokat! :D
dezsina

Sziasztok!

Nyulasz, ez az örömködő nyulasz zseniális :lol:

Gina, Dorina nagyon édes baba.

Kisbuta, hogyhogy nem avatod be a közvetlen családodat a dologba? Biztosan vigyáznának Rád és együtt izgulnának veled. Kitartás, az az egy hónap gyorsan elszalad. Ennek a fagyasztott spermás dolognak azért kérdezz utána!

Hanna, gratula a kiskukishoz! Nem semmi, ez a sztárfoto.

Csibe, de jó, hogy itt vagy! Remélem, az utolsó stimunál fagyiba is maradnak sejtecskék… egyrészt mert az megnyugtató, és kevésbé stresszelsz, másrészt pedig a tesók miatt :wink:

Hajnóca, bár nem látom pontosan, mikor indultok, de én is jó pihenést kívánok!

Estike, mikor próbálkoztok újra?

Zsu, nem semmik ezek a tesztek. Eléggé egyértelmű. Én drukkolok, hogy legyen UH, és mindent rendben találjon a dokid.

Kép
petne

sziasztok!...hogy mennyit írtatok :shock:
Zsu,gondolom fantasztikus ilyen szép csíkos teszteket látni :D ...remélem neked is tettszett a nyulam :lol:
Csibe!
És mik a tervek?Mikor stimulálódsz?...egyébként adig meg megtanulsz ügyesen közlekedni az új auóddal,és mire a pöttömök hátul fognak ülni,lesz gyakorlatod :D
Estike!
Persze,hogy emlékszünk,a vonalzót még én csináltam neked...sajnálom,hogy nem jött be.Ez most azt jelenti,hogy jelentkeztél,hogy újra belevágtok?Mert akkor tessék maradni,és mi meg majd jól drukkolunk! :wink:
Viki és Pandácska!
Köszönöm én is a drukkokat,nagyon jól esik,és legközelebb,ha erre jártok,Mira és Dorka fotó nélkül nem ér írni :D :D :D
Hanna!
Micsoda aktfotó :shock: :lol: ...asszem nem sok kétely maradt :lol:
Gratulálok!!!
Kisbuta!
Sajnálom,ha csúsztok,az egy nagyon pocsék érzés.Mindig csak várunk,aztán meg megint várunk... :? ...kitartás :wink:
Skrisz!
Ti medence projektetek hogyan áll???
Dezsi
Adnék én szívesen mindenkinek ilyen boldog nyulat,de azt ki kell érdemelni egy szép hcg szinttel,vagy egy zebrás teszttel :lol: :lol: :lol: ...na de majd most ősszel,remélem mindenkinek örül majd a nyulam.képzeld csináltam egy tesztet,és negatív lett :evil: 30.napon vagyok,persze ez még normális.
Petne!
Pocaksimi,mindjárt itt az ősz,és kicsit fellélegezhetsz :wink:
Vendég

Nyulasz, jól írtad, a medenceprojekt áll. :? Most nincs pénzünk folytatni. Ez egy jó szar hónap lesz anyagilag... :( Talán majd szeptemberben megvesszük a zsaluköveket hozzá...

skrisz72

Zsu,
Ezek ám a gyönyörű tesztek :lol: Már biztos írtad, de mikor lesz uh?

Nyulasz kérésére:

Kép Kép
Kép Kép
Kép Kép
Vendég

Krisz!
Akkor majd megyünk hozzátok korizni :lol:
Pandus!
Micsoda nő! :D ...az amelyiken teli torokból nevet,mindjárt megzabálom :lol: :lol: :lol: Tündéri a kiscsaj,álomszép szemek,és az a száj :shock: :D ...a fiúk meg fognak bolondulni :lol: :lol: :lol:
Vendég

Nyulasz,
Köszi :lol: Hát igen, szerintem is baj lesz a fiúkkal, de Apa már megvette a puskát :lol: A szemét Apától örökölte, de a szája az enyém :D
Vendég

Pandus, tényleg gyönyörű a kiscsaj!!!

Nyulasz, köszi :)

Kép
petne

Kép
Íme az ígért pocakfotó... csak most, csak nektek, csak itt :lol:

Kép
petne

jaaaaj csajszik! De jó Nektek!

Pandácska!
micsoda csodaszép lányod van! Nagyon szépek a képek! Követendő példa :lol: :D :lol:

Petne!
ne pont ilyen vékony kismami szerenték lenni! Duplán vagyok irigy :lol: :D Rettentő csini vagy!!!! :!: :!: :!:

Nyulaszka!
nem megyünk korizni, mert abban az állapotban nem szabad :!: :P Nem mondták Neked :?: :roll: :lol:
dezsina

Dezsi, neked már sárga a fejed!!! :lol: :lol: Hagyd abba! Nagyon dekoratív csaj vagy te is. Ne izgulj, a szoptatás alatt úgyis le fogsz fogyni. :wink:

Petne! Tényleg nagyon szép karcsú kismami vagy. Tessék így is maradni. Olyan helyes a pocid. :D

Panda, nahát! Gyönyörű ez a gyerek! Biztos apa és anya is ilyen szép. :D Nemhiába jó géneket örökölt!

Nyulasz, ne szemtelenkedj! :lol: :lol: Örülj neki, hogy lesz miben fagyasztani télen a répáidat. :lol: :lol: Korizásról szó nem lehet a te leendő állapotodban!

skrisz72

Petne,
Nagyon szép a pocakod :wink: Lehet már tudni a baba nemét?

Dezsi,
Köszönjük :D

Skrisz,
Köszönjük :wink:
Vendég

Zsu - HURRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!

Petne - de szépek vagytok a pocaklakóval!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nyulasz-Dezsi: Nálunk is ti vagytok a két favorit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Panda - Elájultunk apával mindketten!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Gyönyörű!!!!!!!!!!!

Most fogyott el a felkiáltójelem. Millió puszi!

Kép

Kép

Kép
julika79

Sziasztok!

Lányok, ezek ám az édes kis babucik! Nagyon jó nektek most már :D , nekünk meg hamarosan.

Petne! Gömbölyödjél csak szépen!

Hanna, Zsu! Láttátok Petnét? Ti is hamarosan ugyanúgy, és akkor rólatok is kérünk fotókat!!!

Dezsi! Nagyapám mindig azt mondta, hogy nem szép a sovány ember. :lol: , s aztán, egy ikerterhesség kihordásához jó ám, ha van tartalék.

Csibe! Köszi az ötletet, majd rákérdezek a jövő héten. Igazából ha nem gyorsul be a ciklusom a stimutól, vissza is érhet az apajelölt időben, de elsőre a 10. napon punkció volt.

Petne! Az én családom tud róla, de 200 km-re lakik. A férjemé meg olyan bonyolult, hogy azt már nem lehet fokozni, és még a férjem is úgy látja, hogy jobb őket kihagyni az egészből. Ha érdekel, megírom priviben, miért. (Az unokának majd örvendezhetnek.) - A munkahelyemen tudnak még róla, hiszen kell némi magyarázat az eltűnésekre, és jobb, ha nem hazudok.

Kép
kisbuta

Julika,
Ti se panaszkodhattok, nagyon szép baba Janka, és gyönyörű haja van :lol: Olyan furi, hogy már milyen nagy ő is :roll:
Vendég

Sziasztok!

Krisz :D

Akkor nem csak én látom, hogy erősödik. Ti is ilyet pipiljetek nemsokára. :wink:

Dezsi :D

Neked is sikerülni fog! Én nagyon bízom benne. És látod a napi drukkjaid is nagyon jól jöttek. :wink:

Petne :D

Holnap délelőtt meglátjuk mi lesz. Nagyon csini kismami vagy. Én ezért vagyok irigy. :oops: Én sose voltam ilyen vékony, de szerintem nem is leszek. :roll:

Nagyon jó látni ezeket a teszteket. Végre 7 év után. 8) A nyulaszod nagyon teccet, olyan aranyos. Írtam is:
[quote="kobzoszsu"]
írta:
kobzoszsuNyulasz :D

Nagyon aranyos ez az ugráló nyulasz. :lol:

Pandácska :D

Még mindig ennivaló Dorka baba, apa pedig már most készítheti a puskát. :wink: Csodaszép lányka. Uh-t még nem tudom mikor lesz. Vérvétel csütörtökön, holnap randi a dokival a gyógyik miatt.

Julika :D

Te sem panaszkodhatsz, Janka nagyon szép kislány. És mekkorát nőtt már. :D

kobzoszsu

sziasztok!

lányok: köszi.

zsu: gratulálok :lol: :lol: :lol:

bellanita: örülök, hogy minden oké.

petne: gratulálok a mozgáshoz. szép pocak.

kisbuta: sajnálom a mensit.

hanna: grat a kisfiúhoz!

pandus: nagyon édes dorka baba :wink:

julika: nagyon cuki janka baba :wink:

rólam: még mindig várom a mensit, ma vagyok a 33.cnen.

mindjárt rakok táblát.

katica
katica30

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?