Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!


Csak egy mondat erejéig jöttem. Apukám kedden meghalt :cry: :cry: :cry: Majd ha kicsit jobban leszek lelkileg, akkor jövök.
lamme
 
 


Lamme! :cry: Fogadd őszinte részvétemet!

Lilly és Panndi! Gratula az egyetemhez!

Eperke! Szép nagy babókátok lesz.... A nemét illetően még mindig teljesen egy véleményen vagyok veled. Ott, akkor derül ki. Én is ilyet szerettem volna, de a párom túlságosan kíváncsi volt. Na, majd negyedszerre! (Ha egyáltalán lesz negyedszer....) :wink:

Petikém a héten edzőtáborban volt/van. Holnap jön haza. Nagyon várjuk már! :D

Tücsi

KépKépKép
mtücsi
 
 


Lamme! :cry: :cry: :cry: Fogadd öszinte részvétünket. Sok erőt és kitartást kívánunk. Természetesen várunk ám mielőbb.


Tücsi!
Peti mit sportol? Lehet figyelmetlen vagyok, de kimaradt az info... Én annak idején nagyon szerettem az edzőtáborokat. :lol:

KépKép

KépKép
beneildi
 
 

 
 

lamme: őszinte részvétünk, sok erőt kívánunk az egész családnak!

Most éjjel anyósomékhoz törtek be, míg ők aludtak. No comment, most kicsit elegem van ebből a világból... egyedüli jó dolog benne ez a sok pici gyerek.
Vendég
 


Ildi! Judozik Peti, de most ebben az évben elég sokat kihagyott. Biztosan ő is rengeteg élménnyel tér haza. :D

Panndi! Az első ilyen betörős dologig én is más szemmel néztem az emberekre. Visszagondolva, sztem túl naivak voltunk.
Jó, hogy anyósodéknak nem esett bajuk! Minden tárgy pótolható, kivéve az emlékek és az egészségünk. Babázni pedig tényleg nagyon jó! :D

Tücsi

KépKépKép
mtücsi
 
 


Lamme: :cry: :cry: Nagyon sajnáljuk ami történt! :cry: :cry: Fogadd őszinte részvétünket!


Lilly, Panndi: Gratula a felvételihez!

KépKép
KépKép
eperke21
 
 


Betörés: Anyáéknál a szomszédban úgy egy hónapja fényes nappal törtek be, míg a szomszédok hátul voltak a kertben. Tényleg hihetetlen, egyesek mire vetemednek...

KépKép
KépKép
eperke21
 
 


Panndi! hát ez már tényleg sok(k)... :twisted: Nálunk a csúcs az volt, amikor a betörés után a rendőrkapitányságon Anyuval úgy kezdték, hogy nem-e én szerveztem önbetörést, mert a kamasz gyerekek hajlamosak erre - áááá anyu kicsit sem lett ideges. :twisted:
Annyira fel tudok háborodni, amikor becsületes emberek becsületes munkával szerzett vagyonát illetéktelenek háborgatják és ezzel nem csak anyagi, hanem lelki sebeket, rengeteg időveszteséget is okoznak...

Tücsi!
A judo jó dolog. Az Újpestbe jár a Megyeri útra? Én is az UTE-ban sportoltam. Remélem Lilla is valami jó dolgot fog találni magának. Addigra remélem én is összekapom magam és jó példát fogok tudni neki mutatni. (mostani tevékenységem egyelőre anti kampány lehetne...
:oops: )

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Hát igen, szemetek az emberek.

Jaa, és le kellett állnom a spinninggel, a négyszer műtött térdem besokallt :cry:
Vendég
 


Panndi, ezután már csak jobb jöhet... tudod a dimbes-dombos tájon és a hullámvasúton is nem csak lejtő, hanem emelkedő is van. :lol: na megyek innen az okosságaimmal kávézni... éjjel 6x voltunk fent Lilluval, ez látszik az írásaimon. :oops:

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Ildi! Igen, az UTE-ban, de a Halassiban edz Peti. Nem is akarja abbahagyni! Olyan nagy lendületet kapott az edzőtáborban. Pedig szó volt róla, hogy úszni is járhat, vagy kicsit később viizipólózni.

Panndi! Ha már 4-szer műtötték a térdedet, bizony megfontolandó a továbbiakban a spining!

Tücsi

KépKépKép
mtücsi
 
 


Az legalább közel van Nektek, már ha jól emlékszem, hol laktok... :lol:
Szerintem az a jó, amit ő szeret. Belőlem apám mindig kézilabdázót akart faragni, de én nem szerettem, szegény eléggé oda volt, hogy nem azt választottam.
Itt nálunk tök jó vízisportok vannak edzéslehetőségként és mivel Lillából előreláthatólag családi alkat miatt nem lesz szinkronúszó a vízilabdával én is szimpatizálok. :lol: Meglátjuk majd ő mit szól hozzá... :lol:

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Sziasztok!

Na ma elérte a rosszkedvem a csúcspontját, mert megint megjött. Asszem kivándorlok :roll:
Vendég
 


Lamme! Fogadd részvétemet.

Ildi, HR-t fogok tanulni.

Andi, (és még akik kertes házban laknak), nektek van riasztótok? Érdemes riasztóba beruházni, vagy inkább az ember vegyen egy jó nagy és vérmes kutyát?

Mondjuk nekünk nincsenek nagy értékeink (de komolyan, semmi, még a TV-nk is az a nagy fekete doboz...), de baromi szarul élném meg, ha valami kretén alja nép felforgatná a holmimat... Fertőtleníttetném az egész házat!!!

Én mindenképp szeretném, ha Eszti valamilyen küzdősportot is elsajátítana. A mai világban... Egy kis aikido biztos nem fog megártani!

Kép
waterlilly
 
 


Hozzánk kedden jön egy riasztós pasi felmérni, mert most megijedtem. Nem attól, hogy elviszi az 51 cm-s tévénket, vagy bármi más tárgyi értéket, mert a biztosító fizet, csak amilyen őrültek vannak, én attól félek, hogy mikent (főleg Zsófit) bántanak. Mi kinti riasztót szeretnénk, tehát hogy már a kertbe jutáskor riasszon, ideje és esélye se legyen az ajtóig, ablakig eljutni.
Vendég
 


mikent=minket
Vendég
 


Panndi!
Nálam is mindig ezek a legszarabb napok a hónapban. :cry: Mindig reménykedem, aztán semmi. :cry:

Lilly!
Egy kis küzdősport sose árt. :lol:
No meg egy riasztó sem. :wink:
A betörésnél nekem az volt a legrosszabb, hogy valaki járt a lakásban és összeturkálta engedély nélkül a cuccom. Ahogy Panndi is írta, a biztosító úgy-ahogy fizet, de ez a szar érzésem nekem hónapokig megvolt - és ezt mástól is hallottam, hogy őt is megviselte.
No meg azóta van Picur is. SZóval több a vesztenivalónk. :lol:
Hú a HR tök érdekes. HA valami újba kezdenék, bizti én is azt választanám, de most örülök, ha egyszer kimászok ebből a doktori veremből... addigra nekem egy életre elég lesz a tanulás. :shock:

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Ildi: én azért keseredtem el, mert mindenki mondta nekem, hogy a második baba sokkal hamarabb összejön, mint az első. Zsófival az elhatározás után még kétszer jött meg, nekem most ez szülés óta a hamradik :?
Vendég
 


Anett: melyik suliban fogsz tanulni?

Nekem is vissza kell zökkennem a tanulásba, hogy a főiskolát minél hamarabb letudjam, és csak az egyetem maradjon :roll:
Vendég
 


Megértem Panndi!
Nekünk Lillu a harmadik hónapban jött össze, most már ezen mi is túl vagyunk... :cry:

Lillának 39,7-es láza volt tegnap, voltunk ügyeleten, valami vírust szedett be szegény... a doktornénink meg pont szabin van. :cry:
Pedig ma a helyetteshez vissza kell vinnem...

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Lamme: Őszinte részvétem! Nagyon sajnálom Apukád, tudom min mehetsz keresztül (sajnos nem olyan régen temettem el én is apukám) :cry: Remélem a lányokból tudsz erőt meríteni!
Várunk vissza!

KépKép
kutyfül
 
 


Megjöttünk Szepezdről! Nagyon jó volt, Barnabás nagyon élvezte a nagy pancsolásokat. Volt ott rajta kívül 3 gyerek (egy másfél éves, meg két 6 éves), nagyon édesek voltak együtt. Majd hozok képeket :wink:

Egyetemistáknak gratula!! :lol:

Én biztos, hogy Barnát valamilyen küdzősportra fogom járatni, sajnos ebben a világban már ez elengedhetetlen :twisted: :twisted: Én mindig azt mondom, legszívesebben a Holdra költöznék, ott nincsennek emberek!!

Nálunk nem tudom mi van, de Barna éjjel 7-ből 5 alkalommal ébred és nyom egy jó kis sírást :? Nem éhes, nem szomjas, nem kakis...felébred hisztizik egy sort, aztán visszaalszik. Remélem ez majd elmúlik...

KépKép
kutyfül
 
 


Andi, a Corvinusra (volt Közgáz). És te hol fogsz tanulni?
Ne vándorolj ki, össze fog jönni az a babóka nemsokára!

Ildi, Lillának jobbulást! A vírus meg monnyon le!
A tematika alapján én is úgy láttam, hogy ez egy elég érdekes képzés lesz, szerencsére nincs olyan sok matek és közgáz, mint máshol.

Kutyfül, örülök, hogy jól sikerült a nyaralás. Én is úgy elmennék valahová pancsolni! Sosem voltam nagy vizes, de ez a meleg kikészít. :(

Kép
waterlilly
 
 


Károli Gáspár Református Egyetemen.

Mi pénteken indulunk nyaralni végrevégre!
Vendég
 


MI hétvégén gyerekes kerti buli akartunk... na ebből nem tudom mi lesz. :cry: Lillának a hűtőfürdőben felment a láza fél fokot. :shock: Szegény annyira elesett és mindjárt 39 fok lesz megint a hője, pedig már kúpot is kapott. :cry: :cry: :cry:

Lilly! A kevés matek nálam is mindig szempont volt. :lol:

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Sziasztok!

Ildi: Lillunak küldjük a gyógypuszikat! Minél előbbi jobbulást! Szegényke, ebben a melegben még a lázat is el kell viselje.

Mi is kivagyunk ebben a melegben. Még szerencse, hogy tudunk pancsolni (már Zsófi). De őt is csak 4 után sőt inkább 5 felé merem kivinni a napra. Hétvégén elég pöttyös lett a melegtől, naptól, mert kicsit többet voltunk kinn a kritikus időszakban. Úgyhogy most óvatosabbak vagyunk.
Zsófi is elég hisztis mostanában, meg nagyon anyás lett. Szerintem érzi, hogy hamarosan nem ő lesz egyedül, és osztoznia kell rajtam/tunk. Tegnap este lefekvéskor olyan sírást rendezett, kb 1 órát sírt, pedig végig ott voltam mellette. Délután sem aludt egy percet sem és még így sem tudtam elaltatni negyed10 előtt. :shock:

Lilly: Én a Corvinuson végeztem a közgázt. Ha esetleg szükséged lesz vmi tankönyvre, szívesen megnézem, hogy nekem megvan-e még.

KépKép
KépKép
eperke21
 
 


Eperke, köszi!

Pocaklakó hogy van? Mekkora? Milyen vizsgálatok vannak még hátra? Heti NST? (Hú, de utáltam! Mindig reggel kellett menni, amikor Eszti a legnyugisabb volt -ez azóta is így van- , volt hogy ott feküdtem egy órát, jaj, anyuka, ez semmi, leküldtek a büfébe enni, és újabb fél órát ott kellett feküdni... de volt olyan is, hogy az assisztens meggyúrta a hasamat, na akkor egy kicsit majdnem átmentem Beatrix Kiddo-ba - Kill Bill, ha látta valaki... Aztán rájöttem, ha az NST közben félig felülök, azt a gép összehúzódásnak méri, na jól van anyuka, felébredt a kicsi, ugye hogy jó, hogy leküldtük a büfébe??? A gyerek persze meg se moccant, ő hajnali 5-kor és este 11-kor szeretett bugizni.)

Kép
waterlilly
 
 


Köszönjük a gyógypuszikat, ránk fér, szegény Lilla két napja tiszta láz... most már csak hőemelkedése van, alszik is rögtön.
Háromnapos láz nevű nyavalya kínozza, állítólag pöttyös is lesz szegény. :shock:

Eperke!
Hát igen, Zsófinak lassan osztozni kell. :lol:

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Jobbulást Lillunak!

Én annyira fáradt vagyok, hogy elmondani sem tudom. Mintha egy hete nem aludtam volna, csak ténfergek mindenfelé, állandóan eszem, és csak aludnék :shock: Terhesség ugye kizárva, remélem péntekig elmúlik ez, mert a nyaralást nem akarom végigaludni :oops:
Vendég
 


Panndi, én is így voltam egy hete - magne B6-t és kalcium segített :)
annyi kávét ittam, hogy elmondani se merem :oops:

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Én ma már három kávén vagyok túl :oops:
Köszi a tippet, megpróbálom :)
Vendég
 


Sziasztok!

Itt vagyok újra :) Már egy-két napja kezdek kicsit jobban lenni, de még messze nem az igazi....

Majd még jövök nemsokára. Köszi nektek az együttérzést, és a bíztató szavakat!

Remélem mindenki jól van!
lamme
 
 


Lamme :lol: , gyere, rosszkedvűen is lehet, az lenne a meglepő, ha nem lennél szomorú. :wink:

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Lamme: örülök, hogy újra itt!! majd ha lesz pici időd megírod, hogy szerinted nálatok a Lányoknál ez a 2 év korkülönbség mennyire idaélis? Mennyire volt nehéz az elején?

Panndi: Mikor mentek nyaralni? És hova?

Ildi: Lilla jobban van már?

Mi holnap elutazunk másfél hétre! Remélem most az időjárás is úgy akarja :lol: :lol:

KépKép
kutyfül
 
 


Képzeljétek, nagylány lettem :cry: :cry: Én még bírtam volna nélküle egy jó darabig :lol:

KépKép
kutyfül
 
 


kutyfül: pénteken indulunk, Győr mellé az Achilles-parkba, elvileg péntekig maradunk, de valószínű ráhúzunk pár napot Sopronban :) Jó pihit Nektek is!

Én sem akartam nagylány lenni még jó pár évig :lol: Áááá, még mindig szomorú vagyok, hogy megint megjött :?
Vendég
 


Kutyfül!
Lilla már nem lázas, de extra nyűgös - amióta beteg éjjel csak vergődünk, nappal meg megint a fáradságtól. :shock: Ha az orvos nem téved (remélem nem :lol: ) elmúlik minden lassan és visszakapom az aranyos-kedves kislányom. :lol:

Nekem is Lillu 8 hónapos korában jött meg. De már itt lenne az ideje, hogy megint ne legyen semmi...

Jó nyaralást, Panndi Nektek is!

Lamme a két év különbséges véleményedre én is kíváncsi vagyok. :lol:

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Panndi: tényleg mondtad az Achilles parkot :oops: Jó nyaralást!

Mindenkinek puszi! :lol:

KépKép
kutyfül
 
 


Sziasztok!

Kutyfül, Panndi: Jó nyaralást, kellemes időtöltést Nektek!

Lamme: Én is csatlakozom a többiekhez! Jó, hogy újra itt vagy! A 2 év korkülönbséges tapasztalatokra én is kiváncsi vagyok, bár nálunk 1,5 év lesz a különbség :)

Lilly: Köszi, szépen jól vagyunk. Július 28án voltam dokinál utoljára. Akkor 2600-700 gr körül volt a Picur és a születési dátum is kitolódott az UH szerint még pár nappal (szept. 6ra). Akkor megvolt már az első CTG is, szerencsére minden rendben van. Hétfőn, 11én kell mennem legközelebb, utána pedig majd meglátjuk. Nekem Zsófinál nem volt gond a CTG-kel. Gondolom ez annak is köszönhető, hogy nálunk (Zsófinál és most is) jellemző, hogyha nyugton vagyok, leülök pihenni vagy lefekszem, akkor kezdődik a hancúr odabent, úgyhogy nem kell ébresztgetni.

KépKép
KépKép
eperke21
 
 


Sziasztok!

Eperke: Hú, de izgi, hogy már csak néhány hét van hátra :lol: Zsófi mennyi időre született? Bocsi, ha már írtad :)

Két év korkülönbség: Nem is tudom, hogy mit írjak. Úgy értem, hogy nekem ez a "természetes", mert ez van :D Mindenesetre szerintem nem kell különösebben nagy feneket keríteni a korkülönbség kérdésének, mert akármennyi is, meg kell oldani :D:D , és biztos vagyok benne, hogy nagyobb korkülönbség esetén is vannak könnyebb és nehezebb időszakok, helyzetek. Nekem annyival kicsit könnyebb a dolgom, hogy a párom munkaidő beosztása révén többet vagyunk együtt, mintha 8 órás melója lenne, és mindenben segít is nekem. Eddig két nehezebb időszakunk volt/van. Először az első két hónap volt húzós, a tipikus újszülött "gondok" miatt :D Újra éjszakázni, küzdeni a hasfájással, belejönni a szoptatásba mindkettőnknek, stb. :) Szóval ez nem volt vészesebb, mint amikor Vivi született, pedig riogattak szépen :P Az a jó, hogy a baba ellátásával kapcsolatban már rutinosabb az ember, ez pedig kompenzálja a több melót :) Ezután jött egy teljesen laza időszak, majd Vivi hiszti- és dackorszaka miatt megint kicsit nehezebb lett :? :D Ez most tényleg nehéz egy kicsit, de simán lehet, hogy csak azért, mert most amúgy sem vagyok topon lelkileg, biztos, hogy én is érzékenyebb és türelmetlenebb vagyok. Lehet, hogyha nem történtek volna úgy a dolgok, ahogy, akkor ezt sem tekinteném különösebben nehéz időszaknak.
Persze hozzájönnek olyan dolgok is, amik eleinte nagyon nehéznek tűnnek, de aztán abba is belejövünk, hogy játszóterezni, vásárolni, sétálni a két gyerekkel :D Sokáig nem hittem, hogy képes leszek ezekre, de aztán igen :D:D
Összefoglalva: szerintem nem nehéz annyira, mint gondolná az ember. Pár hét alatt kialakul az új rutin. És ami még nagyon fontos! Felkészíteni a nagyobb tesót a babára!!!!! Már egyszer régebben írtam erről, hogy mi hogyan csináltuk, és úgy érzem bevált. Nem mondom, hogy Viviben nincs egy hangyafarknyi féltékenység sem, de ennyi kell is. Viszont nem kapott idegbajt, mikor szoptattam Nikit, nem akkor kellett neki is enni, inni, pisilni, kakilni, stb., nem agresszív vele, stb. És ez nemcsak a gyerekeknek jó és fontos, hanem nekem is. Ha még azokon is agyalnom kellene, hogy nem hagyhatom őket egyszobában, meg hasonlók, akkor biztos, hogy azt mondanám, hogy katasztrófa a kis korkülönbség.......
lamme
 
 


Sziasztok!

Csak elköszönni jöttem, kb 10 nap múlva jövök :lol:

Jók legyetek :D
Vendég
 


Jelenlévő kevesek sokkolására Lilla háta, a háromnapos láz eredményeképpen:
Kép

sajna az eleje is így néz ki...

Kicsit kiakasztott a doki, jött nekem mindenféle lehetséges következményekkel. Rákérdeztem egy esetleges terhességnél gond-e, azt mondta igen. Na köszi, most már nem is tudom miben reménykedjek. :? Annyira akarok babát, de ha pont most már ott van lehet gondunk is lesz elég...Ja és mivel ciklus vége felé vagyunk, befolyásolni már nem igen tudunk semmit.
Pluszként a hétvégi kerti partink vendégeinek kisgyerekes része is ugrott, mert még Lillu fertőz is... :cry: :oops:
Na ennyit rólunk. :cry:

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Sziasztok!

Ildi! Nekem Peti is és Ádám is így nézett ki a 3 napos láz után. Ádi kétszer is beleesett. A kisbaba miatt ne aggódj! Te már termeled az ellenanyagokat, védett vagy a vírussal szemben. A kerti partitokat sajnálom, de mára amúgyis nagyon vacak időt jósolnak. Nálunk hajnal óta szakad az eső. Egyedüli pozitívuma, hogy nem kell locsolni és a levegőből is kimossa a parlagfű pollenjeit.

Kutyfül! Én is így voltam vele, mikor szembesültem a dologgal. Panndira kicsit irigykedtem is. Felajánlottam neki, hogy cseréljünk! :D

Eperke! Nagyon drukkolok nektek! :D A hőséget hogy bírod?

Lamme! Örülök, hogy jobban vagy. A korkülönbséggel kapcsolatban egyetértek az általad írottakkal. Gabóka érkezése előtt én is tartottam az éjszakázásoktól, a sok babasírástól. Szerencsére Gabóka már elejétől kezdve "jó baba volt". Mindenkit hagyott pihenni, és szinte a hangját is alig hallottuk. A szomszédok azt hitték, hogy még nem vagyunk itthon. :)

Mi is elutazunk a Balatonra pár napra. Mindenkinek jó nyaralást, kellemes időtöltést és mindenek előtt jó egészséget kívánok!

Tücsi

KépKépKép
mtücsi
 
 


Ildi, ez nagyon durván néz ki! :( Megmondom őszintén, én nem is tudtam eddig, hogy ez a betegség létezik, most meg szinte mindenhonnan ezt hallom! Ez valami vírus, vagy mi?

Kép
waterlilly
 
 


Tücsi, köszi a bíztatást, nektek is jó nyaralást. Hogy tesó van-e, lesz-e meg kiderül majd, de mivel nulla tünetem van, nem igen reménykedem.

Lilly! Én is csak fél évvel ezelőtt tudtam meg, hogy létezik ez a betegség, és igen ezt egy vírus okozza, ami a herpeszfélék családjába tartozik. :shock: Érdekes egy betegség, tök magas láz, de semmi más tünet vagy baj, aztán pöttyök, aztán mintha elvágták volna, a gyereknek semmi baja... Jó esetben felismerik, ahogy nálunk is, rossz esetben teletömik antibiotikummal a kicsit és utána beparáztatják az anyukát, hogy allergiás a gyerek. Nekünk járt így ismerős. :? Ehhez képest mi lazán megúsztuk. :wink:

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Esztinek meg tegnapra boldog 10 hónapot! :D :lol:

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


sziasztok,

Mi is újra itt. Sajna vége a hosszú nyaralásnak. Nagyon jó volt, Boti is élvezte. Újdonságok: Boti ül, mászik (nem kúszik), és 5 foga van. És már egy-két felállás is megtörtént. :lol:

Lamme: utólag fogadd részvétem! sajnos tudom milyen most Neked, ilyen szemét az élet. De gyönyörkodj a kis Csemetéidben!!!

Üdv.
Vendég
 


Hello Babett,
azt hiszem megérte Botit nyaralni vinni, ha ennyit ügyesedett :lol: szívesen nézünk ám pancsolós-nyaralós Boti képet :wink:

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Hoztam pár képet... Kép Kép Kép
Vendég
 


Hú, Boti nagyon sokat nőtt, már nem is baba, hanem igazi kisgyerek :lol: jó kis pasi lesz belőle :wink: Lilla is sok puszit küld, éppen itt mutatja Boti képét, hogy baba:))) nagyon tetszik neki :lol:

KépKép

KépKép
beneildi
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: