Új privát üzeneted érkezett!

Kép

Juhéjj, juhéjj, lyánykám lesz!!!!!!!
JAIMEE mondtam már hogy imádlak! :wink:
Remélem a megérzéseid nem csalnak! :roll: ( :lol: :lol: :lol: )

Kép

dita75
 
 


Sziasztok!

Apa azért marad itthon, mert kifakadtam, hogy alig van velünk és hétvégén van gyerekcsinálás ideje. Ma estére ment dolgozni, majd reggel jön haza. Hagyjuk aludni aztán miénk a hétvége.

Apát ma már elkaptam mielőtt vittem dolgozni.

Köszi hogy visszajelöltétek a gyermeket.

Az én fiam Taksony lesz. Lány nevem és fiú név is van már. A kisfiam közölte, hogy kisfiút szeretne. A lány nem jó. És a végén mit mondott? Legyen 2 fiú és 2 lány. Azt hiszem diliházba mennék négyes ikrekkel.

Tök mindegy mi lesz, csak már találják meg a helyüket a kis huncutkák és 9 hónap múlva találkozzam az én kicsikémmel.

Kitalálták a fiúk, hogy hétvégén menjünk sátorozni.Még gondolkodomrajta. Félek a bogaraktól, de nagyon.
timejka
 
 


Jaimee: hú de be fog jönni a jóslatod figyeld meg :D én is nagyon úgy érzem ugye, ugye? Timejka: hancúr , hancúr:? jól tetted :lol: Dita: neked meg egy kislyány :D csúcs szuper lenne :D Apát alig birtam kirobbantani a gép elől azt hittem már , hogy nem tudok nektek írni :) ja képzeljétek írta egy csaj, hogy 3 napja szült a Máv kórházba ahol ugye én is fogok ( ha minden igaz) és amig este felment ctg-re mire visszament a szobájába ellopták a pénztárcáját minden iratával együtt szegénykém :oops: hát nem piszok dololg lopni, főleg egy kismamitól kórházból ez már mindennek a teteje :twisted:
erzsebet0312
 
 

 
 

Timejka
A sátorozással kapcsolatban az inszemesbe már megírtam a véleményem!

Erzsébet
Ez köbö olyan mint amikor a sírról ellopják a virágot és eladják, undorító emberek vannak. Pár hónapja olvastam egy másik topicban, hogy a halott kisgyerekük sírjára készítettek díszeket, volt rajta szép vírág minden, és totál lefosztották a szemetek, nem elég szegény szülők nyomora még ez is.
Tudom hogy a kettő nem ugyanaz, de volt egy perzsacicám aki meghalt eltemettem, egy fényképét rátettem a keresztre és vittem mindig virágot neki.
Össze-vissza taposták a sírhalmot..... így is cefetül éreztem magam, hátmég amikor megláttam mi lett a sírjával! :cry: :cry: :cry:
Egy hónapig bőgtem miatta! :cry: :cry: :cry:
Na hát jól elkanyarodtam a témával, mindezzel arra akartam célozni, hogy az emberek többsége egy érzéketlen tuskó.
Volt aki kinevetett amikor a cicám után sírtam, és beolvastam neki, hogy na ezért szeretem az állatokat jobban mint az embereket, mert ilyenek vannak sajnos többségben mint ő! Mindjárt elhallgatott! :roll:

dita75
 
 


Sziasztok ugy gondoltam előbujok mert eddig sunyiban olvasgatam titeket.Aki nem emlékszik rám lapozzon 11-12 nem sokat voltam veletek csak szünetelnem kelet egy kicsit ugy gondoltam ha baás leszek vissza jövök de nem vagyok babás ezért ugy gondoltam nem várok tovább.Meg volt 3 hónap clost a hsg után és semmi nincs baba most vérvételen voltam hormon vizsgálat mensi magátol nem jönn.
Monic neked végig drukkoltam olvastalak titeket és szurkoltam nagyon.
Dita most rajtad a sor neked mennek a drukkok ezerrel!!!!!!
Timejka neked is sikerülnie kell akcióba indulni hétvégén!!!!
A többieknek is nagyon sok puszi és jó egészséget a pici babáknak a kismamáknak az anyukáknak és a leendő anyukáknak :lol: puszi

Kép
bévi
 
 


Kép és Kép

NINCS BABÁM!!!!!!!!!!!!!!
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

dita75
 
 


Dita: ezt most honnan veszed? Már teszteltél? Ugye Te sem gondolod komolyan, hogy már kimutatná szívem? Hisz mult héten (ugye?) volt az inszem!!! Korai volt.
Vendég
 


GIOIA
Megjött!!!!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Onnan vettem!!!!!! :cry: :cry: :cry: :cry:

dita75
 
 


ez meg hogy lehetséges? Vagy a ciklusod szerint most kellett megjönnie? Rendes mensi, nem csak pecsételés?
B....a meg! Most én is dühös vagyok!!!!! Miért nem csináltak inkább lombikot?? Ezt sem értem...(bár lehet hogy már kérdeztem)
Vendég
 


GIOIA
Nem csak pecsét, én sem értem, tiszta piros volt a pislantyú, pedig ma szerettem volna még egyet tesztelni, fel is fogtam és amikor előhúztam magam alól akkor láttam a szörnyűséget! :(
Lombikot csak 4 sikertelen inszem után csinálnak, vagy elzáródott petevezetéknél, vagy kevés kiskatonánál, nekem egyik sincs, hál istennek.
Igazság szerint jövő héten kedd körül kellett volna pirizni, hisz ma még csak a 12. dpon vagyok! :shock:

dita75
 
 


Micsoda?!? Megjött? :shock: :shock: 11 dpo után?? :shock: :shock: :( :( :(

Hát hallod: Kép

Mérges vagyok én is!

De jó a vonalzód! Még 2 hét a kövi inszemig. Próbálj meg arra gondolni!

...még mindig nem értem, hogy jöhetett meg.......
jaimee1
 
 


Hát lányok, én néha már semmit nem értek. Dita, nálad minden oké, átjárható is vagy...Te figyu, nem akarok okoskodni, főleg hogy most nyilván el vagy kenődve nagyon, de pszichés ok nem lehet? Tudom hogy abszurd, én is annak tartom, de mindenhonnan az ömlik, hogy lazuljanak a nők, ha gyereket akarnak. Nekem a nőgyógyim is ezt mondta, holott azér nekem koromnál fogva is kijár a türelmetlenség. De próbálok mindent megtenni azért, hogy más kösse le olyan koncentráltan a figyelmem mint pár hónapja a baba és akkor a görcsölés talán megszűnik
Vendég
 


Sziasztok hát sajnálom hogy igy alakult neked Dita pedig neked is szoritotam innen a hátérből és nagyon biztam benne Monicot te követed mostmár .Erre igazábol nem lehet mit mondani mert fáj és szenved az ember tőle minden egyes alkalommal ha megjönn én is azt éreztem mult hónapban na most jönn a baba minden rendben volt és mégse sajnos áttérzem mit érzel sok erőt kivánok neked és remélem következő sikerül.

Kép
bévi
 
 


Múlt hónapban nekem is késett 4 napot. Még soha nem késett, nyilván el kezdett mocorogni bennem, hogy hmmmm...az esküvőre már babócásan érkezem?? :) MÉg aggódtam is, hogy nemár pont mostésegyáltalán. Nnna gondolom több sem kellett a kisbaba léleknek, meg is jött nagy fájdalmak közepette...Azért nem omlottam össze, mert 2 hónapja hihetetlen sok dolog van, amit meg kell oldanunk, esküvő, költözés, hajtás a melóhelyen, kádzománcozás, ami így leírva nem vészes, nem szomorú, épp csak leköti a szabad gyökeimet.
Vendég
 


Lányok!
Köszi mindenkinek a vígaszt, meg a bíztatást.
Fogalmam sincs mi lehet az oka, ha tudnám nyilván kivizsgáltatnám, és azirányban haladnánk tovább, hogy a gátakat megszűntessük.
A másik topicban van egy kétgyermekes anyuka, spontán két gyönyörű lánya van, és már a második inszem sem sikerült neki. Sőt van akinek a második lombik sem. Akkor ezt magyarázza meg vki. Amikor anno babás lettem akkor még össze-vissza volt a mensim, pont egy ilyen maratoni ciklusomban lettem terhes. Albérletről albérletre mentünk, nem volt pénz, nem volt kaja, nem volt munka, nagyon rossz időszak volt. Nyilván sokat idegeskedtem, és mégis bekaptam a legyet.
Ki tudja most meg miért nem? Erre nincs válasz! :roll:

dita75
 
 


Kedves Dita elhiszem hogy most teljesen ki vagy én is igy éreztem magam egy hónapja talán nekem annyival másabb tudom gyógyszerrel lesz csak mensim és neked minden rendben és baba sehol sajnos én is biztam mert ez volt az utolsó clostirbegites hónapom meg hsg után na hátha és tesék semmi nekem se jött baba mindanyian keresük a miérteket most én ugy döntötem elmegyek vérévtelre hormon vizsgálatra és nem foglalkozok babával nagyon nehéz de muszály nem folyton azon törpölni mikor legyünk együtt most repedt meg akkor szex nem jó nagyon nehéz mind lelkileg mind egészségileg áttélni ezeket neked is nehéz kapcsolj ki ugy menj inszemre mintha ez most sikerül és tudod ott van és ne idegeskedj sokat hátha most sikerül drukkolok nekd nagyon

Kép
bévi
 
 


ÉVI
Köszi. Aranyos vagy.
Nálunk már nem volt a görcsös együttléti mizéria. Sőt ez volt az első hónap, hogy nem én kezdeményeztem, hanem apa állt mindig elő a kérdéssel. Főleg akkor voltunk bajban amikor a pár napos önmegtartóztatás volt, már nem mertem elmenni előtte, mert mindig le akart teperni! :shock:
Pedig ez az én páromra nem jellemző.
Szóval már emiatt sem kellett idegeskedeni.
Nem baj, most már tudom mi hogy zajlik, gyogyim van még kettő hétfőn megrendelem a többit. beadogatom magamnak szépen, már tudom, hogy kell, ügyi vagyok, mint nagy rutinos befekszem az inszemre, aznap nem is fogunk dolgozni, nem úgy mint most, hogy loholtunk vissza a munkahelyre.
Itthon rádolgozunk, ha kell. Eszem sok gyümit, zöldséget, iszom a vizet mint a gödény, vigyázok magamra, sokat pihenek, és talán most. Továbbra is bizakodó vagyok!

dita75
 
 


Legyél is az Dita pihenjetek utána és ne mozogj hamen csak foglalkoz saját magaddal és a babával és hátha most sikerül bizok benne ne enged hogy idegesitsenek és csak nyugottan sok puszi

Kép
bévi
 
 


Nahát egy régi új ismerős?? :D Szia Bévi Isten hozott újból közöttünk, de mostmár nehogy eltünj, mert akkor nem tudjuk egymásnak küldözgetni a pozitív energiákat, meg a zebrás teszteket :lol: Dita: sajnálom ezt a hónapot :cry: lehet, hogy úgy jársz mint Monic :wink: de kívánom,hogy a köv. inszem sikerüljön. Azt mondják hogy az inszemnek nincs nagy esélye 40% szóval a lombik ehhez képest 99% :lol: ami a cicádat illeti igazad van gonosz emberek :twisted: én is nagy cicabarát vagyok most is van egy pici kis szemesem :lol: olyan szemei vannak mint a bocinak :lol: Timejka: hajrá hétvége :wink: Monic: tart még a hányinger? Jaimee: Popi hogy viseli ezt a meleget??
erzsebet0312
 
 


Ja az ebéd Hortobágyi rakott palacsinta volt meg karalábé leves :lol: a palacsintát már úgy sütöttem , hogy odavittem egy széket a gáztűzhely elé és ülve sütögettem :lol: már állni sem esik jól hosszútávon. Ki mit főzött ebédre?? nyam-nyam :lol:
erzsebet0312
 
 


ERZSEBET
Ha már cica, ez a kis rühedék megint beelőzött, mert nekem ma a piri jött meg, neki meg a szülés ideje, csak azt nem derítettem még ki, hogy hová babázott le, mert most is itt fekszik a lakásba, és gondolom a pocakját hűsiti a kövön, elindult a szomszédba, de csak ivott. Hallom valahol hogy nyávognak de sehol nem találom. Pedig kivi vagyok hányas ikrek lettek!

dita75
 
 


Dita: ne aggódj legközelebb tuti nem fog beelőzni, és majd együtt szoptathattok :lol: na én is most voltam kiscica vadászaton mamáméknál de olyan vadak egyből kereket oldanak ha meglátnak :wink: szerintem kövesd a cicót :lol: de a kedvencük a szomszéd padlása elárulom :lol: már ha van szomszédotok hehe :lol: a többiek eltüntek biztos hűsölnek valamelyik jó strandon :lol:
erzsebet0312
 
 


Na megtaláltam a kiscicókat, 4 és fél van. Azért fél, mert az egyiknek már csak a feje volt meg! A szomszédba az üvegházba babázott, de betelepítettem őket a házikójukba amiben tavaly és azelőtt is volt!

Vettünk egy nagy szunyoghálós sátrat, tök jó volt három órán át legóztunk vele, pont kész lettünk és jött egy nagy szél és átvitte az egészet a szomszédba össze is tört, nesze neked 25ezer ft. Apa örjöngött, én már majdnem bőgtem, ez nem az én napom. Majdnem szétszaggattam az egészet.
Felmondok! :roll:

dita75
 
 


Sziasztok,

Bévi,

örülök, hogy újra írsz nekünk, annak kevésbé, hogy a baba nem akar összejönni.
Köszi a drukkokat, kedves tőled! :wink:

Dita,

nagyon szomorú vagyok, hogy nem sikerült :cry: :cry: :cry:
A lombikhoz csak 3 inszem kell. Én azért csináltattam 4-et mert még pont belefért a Kaáli előtt és attól reméltem a babát.
Amúgy pontosan az inszem sikere 10%, a lombiké 30-40%.
Drukkolok neked, hogy a második inszem sikerüljön. Ugye új gyógyit kapsz? Az hátha meghozza a szerencsédet.

Erzsebet,

képzeld el, hogy 2 napja nincs hányingerem, és meg vagyok ijedve, hogy remélem nincs semmi gond idebent. Még olyan soká lesz az uh. :roll:

Jaimee,

képzeld, a férjem ma közölte, hogy előre nem akarja tudni a kisbabánk nemét. Én azért majd megkérdezem de senkinek nem mondhatom el mert félek, hogy kiszivárog. A fórumot is sok ismerősöm olvassa. Legfeljebb priviben. Viszont a csodás babanemes vonalzómról szőtt álmaim összetörtek.
De azért megpróbálom rávenni, hogy változtassa meg a véleményét.

Timejka,

használjátok ki a hétvégét és hozzátok össze a babát! :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Monic:

Miért nem akarja tudni a nemét? Szerintem a kötődéshez jobb, ha tudja az ember, hogy mi a valószínűbb....Kata vagy Karcsi. :lol:
De mondom, semmi nem biztos.

Dita: .... hát inkább nem mondok semmit. (((((((Dita)))))))))))
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára jaimee1 2008.09.05 10:52-kor.
jaimee1
 
 


Kép

Nem sokáig tartott az őrület apa kitalálta, hogy csinálunk neki egy favázat és az már bírós lesz, lerögzítjük a betonhoz és kész!
Megmaradt cicókák is szépen copikálnak, nemsokára itt rohangál mind a 4. Cukik.

MONIC
Tegnap gondoltam rád, hogy itt kolbászoltok valahol a környéken! :wink:
Ez nagyon furi, hogy fél évig nem akarja tudni a szülő, hogy milyen nemű gyereke lesz??????????????? Apa már most megőrül, hogy mink lesz, mert ugye ő megint pöcsöst szeretne, ez meg engem őrjít meg! Na mindegy. Lesz ami lesz....
Csak három inszem kell? Akkor már most bejelentkezem Tapolcára. Legszívesebben én is Szegedre mennék mint te, de az baromi messze van! :roll:
Fostimon receptem van, tíz ampulla, de van itthon még kettő. De sztem ezzel minden oké lesz ha napi egyet lövök!
:?

dita75
 
 


Monic: nem baj, én ugyan így voltam egyik napról a másikra elmúlt úgy a 9. héten de nem baj rá egy hétre ismét csak kidobtam a rókát a szagoktól. :lol: a pocikám kezd kerekedni olyan jó tegnap sokat éreztem a manókát mint a lepkeszárnyak tök érdekes de ma még nem éreztem biztos alszik :lol:
erzsebet0312
 
 


Dita a szám tátva maradt a döbbenettől. Teljesen úgy gondoltam, hogy sikerült az inszem.

Tegnap megcsináltuk a gyermeket.

Most jöttünk haza, tök jó volt, kis hotelbe aludtunk.
timejka
 
 


Sziasztok mindenkinek mozgalmas hétvége volt.
Dita garatulálok a kis cicákhoz most már jönn a többi picur is nektek!
Erzsébet hát hatalmas gartula a kis pocaklakódhoz és sok egészséget.
Monic ne agódj hogy nincs hányingered biztos rendben van minden meglátod apjuk meg hogy nem akarja tudni nemét ez is mutatja neki mindegy csak egészséges legyen én biztos nem birnám ki.
Jaimee:popika hogy van néztem bloggod nagyon cuki és milyen nagy biztos meg viselte ez a meleg meg ez a változó idő
Timejka remélem jól megcsináltátok azt a babát és sokat pihiztél remélem siker lesz neked is
Velem semmi különös fáradt vagyok és holnap meló ismét na sok puszi nézem a nincsak kibeszélt

Kép
bévi
 
 


Erzsi, Bévi: Popim jól bírja a meleget, mert van légkondink. De anélkül is jól bírja....jobban mint én.... :lol:

Dita: Fullosan megjött? Nem csak pettyezel?

Ha 100%-ra meg lehet mondani a nemét, én nagyon szeretném tudni....

Monic: Ne izélj már, mit nem adtam volna, ha a 9. hét táján abbamarad a hányingerem.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára jaimee1 2008.09.05 10:53-kor.
jaimee1
 
 


Kinyírtam a topikot! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
jaimee1
 
 


Sziasztok!

Én mindent megtettem a baba érdekében. Egyet azonban nem értek. Amikor peteérésem van, 2-3 napig nagyon szúr a hasam, most pénteken szúrt, azóta nem. Miért? Lehet az utrótól? Ne nevessetek ki!!!!! Kérlek!!!!!
timejka
 
 


SZIASZTOK
Timejka
Tudom, hogy te szentül meg voltál győződve a sikeremben, remélem neked sikerül és utána követlek! :wink:

Jaimee
Rendesen sajnos, itt nincs semmi kétség. Sőt még tovább is tart mint szokott, mert nekem kb. két nap, most ez pedig már a harmadik.
Ma már be is böktem az első fostimon szurimat, holnapra van még egy, de ma megrendeltem a többit és az allergiagyogyimmal együtt fizettem kb. 40 db ezrest, majdnem lehidaltam.

Nagyon mocsokul érzem magam, mindenem fáj, a hasam a derekam majd leszakad. A fejem szétrobban. Tönkrevág ez a mensi.
TEgnap apa meghívott vendéglőbe, degeszre ettük magunkat, ma rá sem bírtam nézni a kajára.

dita75
 
 


Dita: étterem? hú az jó lehetett. Nekem még van bő egy hetem a dokinéniig :cry: de én már olyan türelmetlen vagyok olyan rég láttam kis mazsolánkat :wink: Ja ez a meleg már nem bírom jó lesz ha már jön az ősz mert már kész vagyok ettől a dög melegtől :cry:
erzsebet0312
 
 


Dita: étterem? hú az jó lehetett. Nekem még van bő egy hetem a dokinéniig :cry: de én már olyan türelmetlen vagyok olyan rég láttam kis mazsolánkat :wink: Ja ez a meleg már nem bírom jó lesz ha már jön az ősz mert már kész vagyok ettől a dög melegtől :cry:
erzsebet0312
 
 


Erzsebet
Elhiszem, hogy milyen türelmetlen vagy, ha tehetnéd naponta járnál uhura igaz?
Ma jön a hidegfront! Nálunk már gyűlnek a felhők! A cicókák is annyira pihegtek, pedig már napernyőt is szereltem a házuk fölé. Tiszta hawai van itt kérem! :shock:
Na majd meglátom mi lesz ebből az esőből.

dita75
 
 


Jaimee,

a hányinger ma már visszatért, úgyhogy megnyugodva szenvedek.
Viszont erre a frontra a fejem is fáj, a hasamról nem is beszélve.

Dita,

az esőt küldd tovább ide.

Erzsebet,

én is jövő héten megyek dokihoz, már nagyon várom.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Sziasztok!
Jaimee:remélem popi jobban van nem gyötri meg nagyon a fog kibujás sok sikert neki hamar jöjön és ne fájon.
Dita de jó neked étterem mi már elég régen voltunk akkor mindig apafőzöt ugy hivtuk :lol: hát nem lehet könyü mensis görcsök fájdalmak nekem is volt rendesen a stimulált peteéréstől mivel cliostit szedtem volt ugy hogy 4 is volt és azt mondják azért rosszabb mint mikor nincs stimulálva.remélem jobban vagy
Erzsébet ez teljesen érthető hogy várod én is várnám hogy nézem picuromat minden nap de majd ha megszületik akkor vele leszel0-24 eleinte szerintem.
Monic remélem jól vagy és nem fáj már semid ez a front változás iszonyu gondolom nektek kismamiknak még rosszabb.
Velem semmi különös magam alatt vagyok kicsit de remélem elmulik egyszer nem csak a baba hanem ugy egyébként apával is na mindegy majd csak lesz valami.
Timejka:szurkolok legyen babád sok puszi mindenkinek!

Kép
bévi
 
 


Kép

ÉVI
Nekem a clostinál a pé-kor fájt, mensinél nem! :roll:
Én is magam alatt vagyok mert ahányszor kimegyek pisilni szembesülök a ténnyel, hogy nem sikerült az inszem. :(
Ráadásul most már 3. napja tart, több is mint szokott.
Most már elmúlhatna igazán!

MONIC
Eső odaért? Nálunk szakadt de mégsem oltotta el a tüzet.
Apa ugyanis este begyújtott egy két papírdobozt, meg mindenféle éghető szemetet amit talált. Hajnalba ment ki a garázshoz, és még mindig égett! :shock:

dita75
 
 


Dita gondolom nem könnyü neked hisz nagyon vártad a kis babócádat de hid el jönni fog nem nagyon nagyon drukolok neked ha jól olvastam a párodnak van gyereke lehet nem jól olvastam nem tudom.Velünk sajnos a párommal van a gond most otthon nem is baba mert tudom azt mig nincs mensim addig nem lehet babám azt meg kikel vizsgálni mitől van hanem más de az elég hosszu

Kép
bévi
 
 


ÉVI
Igen a páromnak van egy fia (11 éves).
Minden kapcsolatban vannak bukkanók és akkor derül ki mennyire erős, mennyire bírja ki a feszkót. Mi már vagy 50x szét akartunk menni a párommal, különböző okok miatt.
Egy csomószor össze is pakolt, vagy én neki. Volt hogy már ki se tettem a bőröndből a cuccokat, minek, úgyis nemsokára pakol valamelyikünk! :lol: :lol: :lol:

dita75
 
 


Hát sajnos nálunk is hasonló gondok vanank!

Kép
bévi
 
 


Évi,

sajnálom, hogy magad alatt vagy, de ha igazán szeretitek egymást akkor jobbra fordulnak a dolgok. Én is nagy költözős vagyok, csomagolni már sokszor csomagoltam, aztán egyszer el is mentem anyuhoz, a párm sírva jött utánam. Akkor jöttem rá, hogy mennyire szeret. Azóta nem került elő a bőrönd, ennek már kb 5 éve.

DIta,

szélvihar jött de eső nem.
:roll:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Tudod Monic nálunk kezd elégé ahoz huzni a helyzet hogy én is elmegyek anyumékhoz és meglátjuk mi lesz csak valahol meg őket sem akarom ezzel zaklatni már mint anyumékat.
Nálunk is vannak gyerekek az előző házaságból és gondok is jönnek egyre jobban nem teljesen emiatt de most ez is van benne

Kép
bévi
 
 


ÉVI
Privi ment!

dita75
 
 


Vissza is neked dita :lol:

Kép
bévi
 
 


Végre vége ennek a kánikulának egyenlőre :roll: nem is bánom. Kész vagyok olyan fáradt vagyok csak aludnék egész nap. Monic te hogy vagy ezzel?? 9.hét hmm hogy szalad az idő :lol: Dita: a ciculikat nem vitte el a szélvihar?? :lol:
erzsebet0312
 
 


ERZSEBET
Nem, reggel még megvoltak! :wink: :D
Itt konkrétan még hideg is van, és annyira fú a szél kálmán! :?

Ma megint volt asszisztensem a szurinál. Nem tudom mi lenne velem, hogy ha csak fél kezem lenne.
Semmit nem tudnék megcsinálni. :roll:

dita75
 
 


Kukk! Sziasztok!


onic: Üdv a hányingerednek, azért trim végén továbbállhat. :wink:

Dita: De két kezed van, úgyhogy... :lol:

Erzsi: Aludj, pihenj, fincsi is az.

Évi: Küldök vidító energiákat! :wink:

Timejka: Jó ágyazást a csemetének odabenn!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára jaimee1 2008.09.05 10:53-kor.
jaimee1
 
 


Évi,

mostmár értem, hogy miért írta nekem Dita, hogy sorstársunk vagy! :wink:
A gondok nálunk is a párom gyerekéből és exéből adódtak. Egy ideje minden jóra fordult, aztán mostanában újra visszatértünk a kezdetekhez :? Idegesítő :?

Jaimee,

örülök, hogy Popi jól alszik mostanában.
Biztos szép lesz a keresztelő! Gonolom van mit szerveznetek!

Dita,

mostmár mindent értek :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?