Új privát üzeneted érkezett!


mazsuzs az a lényeg hogy elmultak és Nándi már folt mentes! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


 
 

itt be van borulva de már süt a nap!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Szandra!

Holnap utazunk Alsopáhokra és még ezer dolgom van. Aug. 2 jövünk haza és akkor nagyon szívesen írok erről csak ezt nem tudom két mondatban leírni. Egyébként ez nem szopis depi, hanem szülés utáni depresszió, csak még ennyivel a szülés után is jelentkezhet, ha szoptatsz (laktácios pszihozis enyhe formája). Még így is érdekel a dolog?

Szami

height="80" border="0" alt="Lilypie - Personal picture" />
szamikám
 
 


jóéjt mindenkinek!!!!!!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Hú, képzeljétek mi történt ma velünk. Leesett az állam, de szó szerint szinte kapkodtam a levegőt. A köv. történt:

Eddig a védőnénink egy idős 50-60 év körüli hölgy volt. Nagyon szerettem, épp most akartam felhívni, h mikor jön hozzánk, mert már régen látogatott meg minket. Valamit rebesgetett, hogy átadja az egyik körzetét valaki másnak, mert nagyon sok gyereke van. De azt hittem, hogy nekünk továbbra is ő marad. Na mind1. Aztán ma délelőtt: csöngetnek, piros kabrió kocsi a házunk előtt, és áll melette egy szőke plázacica: sovány, bomba alakú, szép arcú, hosszú szőke haj, fekete, testhez simuló kantáros farmer, hozzá nagyon menő fehér öv, rózsaszín bőrdzseki. 8) :oops: Azt hittem, hogy öcsémhez jött, mert neki vannak ilyen full tuning autós haverjai. Azt hittem, h valami havercsaj. Kiszóltam, h "Szia! Öcsémhez?" Azt mondja, nem Bacsáékat keresem, védőnő vagyok. :oops: :oops: Kész voltam. Csak úgy kapkodtam a levegőt.
Mondom magamban, NANEMMÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!! :? :shock: 23 éves. Ja, én meg itthon a "szakadt" itthoni ruhámban épp karalábét pucoltam.
Hű, gondoltam magamban, a férjem meglátná ezt a csajt, leesne az álla. És bejelentés nélkül jött hozzánk, csak úgy. Basszus, hát.... hidegzuhanyként ért ez a látogatás.

De most el tudjátok képzelni ezt a szitut? Nagyon kemény volt. És tőle kérjek tanácsot? Szerintem még gyereket sem fogott a kezébe. :oops:

Á, de tudom, ez csak előítélet. Megkapta a diplomáját, gyakorlaton is volt, tehát gyereket is fogott már elvileg. Szóval nekem 100%-ig meg kéne benne bíznom. Na de szerintetek hogy tud nekem a szoptatással vagy bármivel kapcsolatban tanácsot adni egy 23 éves lány??? Ahogy beszélgettem vele a kislányomról, jókat kérdezett, de komolyabb kérdésekben vagy problémákban nem vagyok biztos benne, hogy tudna segíteni.

Zsófi pedig végigaludta ezt az egész élményt. Úgyhogy csak a kiságyban megnézte, kérdezgetett, de azért megnéztem volna hogy áll a kezében a gyerek.

Na jó megyek egy kicsit kreszelni, hátha nekem is még összejön ebben az életben egy ilyen piros kabrió. :D :shock: :oops:

Puszi.

Kép
evisan
 
 



Évi!
Ez vicces lehetett. Majd szólok egy védőnő barátnőmnek, hogy olvassa el mit írtál mert nemrég pont azt ecsetelte, hogy soha nem tudná elképzelni a műkörmöt egy védőnőn mert olyan ellentmondásos lenne, hogy ápolási tanácsok közepedte fogja a gyereket és műkörme van. Na akkor erre mit fog szólni?? :lol: :lol: :lol:
Majd továbbítom a reakcióját. :lol: :lol:

szandrakiss
 
 


Egy kép Zsófiról (ez Nagyböriben készült):

egyedül iszik
Kép

Kép
evisan
 
 


sziasztok évi nagyon ügyesen iszik Zsófi egyedűl a pohárbol!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

OFF üzenet lesz ez, előre is bocsánat, de mivel holnap van a

Babanet-Kölöknet találkozó,

gondoltuk, írunk egy emlékeztetőt.

Márcsak azért is, mert az egész heti rettenet időjárással ellentétben végre ragyogó napsütés árad Budapestre, így a Millenárisra is!

Részleteket itt találtok a találkozóról, a szervezkedős-topikbanpedig megnézhetitek, ki jön és mit hoz!

Reméljük, minél többen eljöttök, hogy végre személyesen is találkozhassunk!
dia
Budapest
 
 
 


Helló Csajok!

Két napi nem volt gépünk, ezért nem tudtam hamarabb jelentkezni! :?
Most is csak röviden, mert Zéti kezd ébredni!


Finike!
Szupi volt a talárod! Nagyon klassz kék szinű, és tök jól megy a hajadhoz! Gratulálok mégegyszer a diplomádhoz!

Szandra, Mazsuzs!
Köszi az infót a gyömrői tóról, lehet hogy valamikor elnézünk arra!

Mazsuzs!
Nándi, szerintem kifejezetten szép kispasi!

Évi!
Nem semmi lehet az új védőnő élmény! Asszem a helyedben én se nagyon tudtam volna a szituval mit kezdeni.
Zsófi nagyon ügyesen iszik a pohárból és olyan szép, formás kiscsajszi!

Szami!
Nektek nagyon jó pihenést kívánok!
Remélem, hogy sikerül minél előbb túljutnod ezen a depressziós időszakon. Azért, ha úgy érzed, hogy tudsz róla beszélni, nagy vonalkban írd le, hogy pontosan mi is történt/történik veled.

Most muszáj mennem....

Szép napot Mindenkinek!

Adri, Zsófi és Zéti

KépKép
adra
 
 


Sziasztok!

Itt a nyár!!!! Kérdés meddig?!

Judit!
Azt akartam kérdezni, hogy ebben a melegben mikor Szonjus is megizzad akkor nem vakarózik? Nekem mind a kettő annyira vakarja magát, már minden szart kipróbáltunk, hogy ne vakarózzanak de semmi nem használ. Mondjuk az Edó csak tényleg ritkán de a Tami nagyon beizzad a haja alatt én mindig vakarózik. Ötlet???? Hogy álltok az építkezéssel?

Adra!
El is felejtettem mondani, hogy előreláthatólag már nem fog többet hívni Edó mert van billentyűzáram. :) De ha nagyon hiányzik akkor szólj megengedem neki. :lol:

Evisan!
Milyen édesen nagy szeme van Zsófinak. Én is nagyon szerettem ezeket a csőrős poharakat, szerintem így könnyen megtanul majd inni pohárból. Persze babája válogatja mert ha valaki cumis akkor csakis az hiába próbálkozunk mással.

Finike!
Mi a helyzet veletek? Ritkán írsz. Sikerült kitalálnod, hogy hová menjetek nyaralni.

Fricky!
Mi újság nálatok? Lurkók? Bence várja az ovit? Tami abszolút nem. Bár én sem mert nagyon rászoktunk a 9órás kelésre és az ovi időben nehezen megy.

Mazsuzs!
Ne hagyj cserben :wink: . Nándi szeret pacsálni a kertben? Most hogy huzamosabban lesz meleg idő kiteszem a csajoknak a medencét, eddig nem nagyon volt értelme mert 2 nap Jobb idő kettő rossz.

Na vacsitájm van.

Szandra

szandrakiss
 
 


Szandra,

Szonjus is nagyon megizzad, és ő is vakarózik. Eddig még nekem sem sikerült semmi okosat kitalálnom... :(
Az építkezés halad, de lassan. A gyerkőcök szobáiban már lerakták a parkettát, az már megjött. A többi parketta majd csak aug közepén jön....Az egyik mesterember meg állandóan eltűnik..., már tele van vele a hócipőm.... Talán szeptemberben be tudunk költözni a még félkész házba...

judit

Kép

Kép
url=https://lilypie.com]
karpijudit
 
 


Sziasztok!

Csak hogy ne legyen olyan "szép" és "jó" ez az évünk újabb k@ki. Most, hogy volt ez az elfertőződött sebünk (sajnos nem a mi dokinőnk volt mikor ez történt) szedtek a csajok antibiotikumot. Mikor vége lett akkor szóltam a dokinak, hogy van még seb rajtuk, azt mondta, hogy nem baj annyi antibiotukum elég majd kitisztul a szervezetből és láss csodát visszajöttek a sebek, nem volt elég a gyógyszer. Így kezdhetjük az egészet előről. Az Edó hasán már ma reggel megint hólyagos sebek voltak, mikor ezt megláttam mindent eldobva rohantam a dokihoz, aki igazolta a feltevésemet (szerencsére most már a mi dokink van), ráadásul a Tami is annyi antit szedett mint az Edó pedig neki többet kellett volna (Edó 5ml, Tami 8ml) így a Taminak is minden képpen végig kell csinálni még egy ilyen kúrát. Elegem van de most már tényleg.

Szandra

szandrakiss
 
 


Szasztok Csajok!
Egy elveszett bárányka 8)
Mentségemre legyen szólva, nyaralni voltunk! Igen-igen, jól hallottátok, mi a múlt héten voltunk nyaralni. Vagy inkább "nyaralni". Képzelhetitek, milyen ideg vagyok, szóval ki kell pihennem az egy hetes pihenésünket. Még szerencse, hogy aug végén megyünk majd még egyszer egy hétre, csak ez meglepi, férjecském kapja a 30ik szülinapjára tőlem. És ő még nem tudja :wink:
Szerencsére a gyerekekkel minden OK, őket kevésbé viselte meg ez a fajta nyaralás, bár azért jobban érezték volna magukat, ha fürdöhetnek is, nem csak nézik a medencét...
Réka még mindig (Juditot idézve) egy mosolygombóc, és ráadásul az alvókájával is továbbra is minden OK, sőt lassan el kell gondolkoznom rajta, hogy milyen módszerrel térünk át a napi egyszeri alvásra :roll: Folyamatosan jár a szája, igazi cserfes kislány.
Bence már más tészta :lol: Igazi csibész virgonc csávó. Vele nehezebb volt ez az egy hét, de valahogy kibírtuk. Várja már az ovit, ugyan még csak kétszer beszélt róla, de hiányzik neki a gyerek társaság. Egyenlőre a "Jajj, hugi, azt ne!!! Ne játsszál velem!" korszakot éljük, de bizakodom, hogy lesz ez még így se...
Részemről nem túl rózsás a helyzet, de ez már más tészta, nem is részletezném.

Finike!
Nagyon csini voltál a talárodban, és milyen kis okosan nézel :lol:

Szandra!
Sajnálom ezt a fránya seb mizériát, elhiszem, hogy a bucád is tele van az egésszel!

Szami!
Engem is kíváncsivá tettél! Remélem jól telik a nyaralásotok, nektek legalább szupi időtök van, és Alsópáhok meg szuper hely, úgyhogy tuti jól érzitek magatokat!

Mazsuzs, Evisan!
Tündériek a gyerekek!

Többiek!
Képeket!!! Lassan jöhetnek a nyaralós képek! Igyekszem én is tömöríteni egy párat!

Judit!
Elhiszem, hogy a te hócipőd is teli van az építkezéssel, de lebegjen a szemed előtt a végcél! A szakik meg tudod, egy külön kategória. Férjem mindig is mondja, hogy amit ő meg tud csinálni, még ha tovább is tart, inkább, minthogy szakembert hívjon.

Nos, remélem mindenkit "kárpótoltam" az elmaradásomért, pápá: Eszti

Kép Kép
fricky
 
 


Szasztok Csajok!
Egy elveszett bárányka 8)
Mentségemre legyen szólva, nyaralni voltunk! Igen-igen, jól hallottátok, mi a múlt héten voltunk nyaralni. Vagy inkább "nyaralni". Képzelhetitek, milyen ideg vagyok, szóval ki kell pihennem az egy hetes pihenésünket. Még szerencse, hogy aug végén megyünk majd még egyszer egy hétre, csak ez meglepi, férjecském kapja a 30ik szülinapjára tőlem. És ő még nem tudja :wink:
Szerencsére a gyerekekkel minden OK, őket kevésbé viselte meg ez a fajta nyaralás, bár azért jobban érezték volna magukat, ha fürdöhetnek is, nem csak nézik a medencét...
Réka még mindig (Juditot idézve) egy mosolygombóc, és ráadásul az alvókájával is továbbra is minden OK, sőt lassan el kell gondolkoznom rajta, hogy milyen módszerrel térünk át a napi egyszeri alvásra :roll: Folyamatosan jár a szája, igazi cserfes kislány.
Bence már más tészta :lol: Igazi csibész virgonc csávó. Vele nehezebb volt ez az egy hét, de valahogy kibírtuk. Várja már az ovit, ugyan még csak kétszer beszélt róla, de hiányzik neki a gyerek társaság. Egyenlőre a "Jajj, hugi, azt ne!!! Ne játsszál velem!" korszakot éljük, de bizakodom, hogy lesz ez még így se...
Részemről nem túl rózsás a helyzet, de ez már más tészta, nem is részletezném.

Finike!
Nagyon csini voltál a talárodban, és milyen kis okosan nézel :lol:

Szandra!
Sajnálom ezt a fránya seb mizériát, elhiszem, hogy a bucád is tele van az egésszel!

Szami!
Engem is kíváncsivá tettél! Remélem jól telik a nyaralásotok, nektek legalább szupi időtök van, és Alsópáhok meg szuper hely, úgyhogy tuti jól érzitek magatokat!

Mazsuzs, Evisan!
Tündériek a gyerekek!

Többiek!
Képeket!!! Lassan jöhetnek a nyaralós képek! Igyekszem én is tömöríteni egy párat!

Judit!
Elhiszem, hogy a te hócipőd is teli van az építkezéssel, de lebegjen a szemed előtt a végcél! A szakik meg tudod, egy külön kategória. Férjem mindig is mondja, hogy amit ő meg tud csinálni, még ha tovább is tart, inkább, minthogy szakembert hívjon.

Nos, remélem mindenkit "kárpótoltam" az elmaradásomért, pápá: Eszti

Kép Kép
fricky
 
 


Hűűű most aztán jó sok lett belőlem!
Bocsika :roll:

Kép Kép
fricky
 
 


Sziasztok!

Szandra, nem semmi hogy újra antibiotikum kúrát kell csinálnia a lányoknak.
Mostanában ti is gyakran fordultatok meg a doki(k)nál.
Igyekezlek nem "cserbenhagyni". :)


Evisan! Nagyon ügyes, ahogy Zsófi a pohárból iszik pár (4)hónapos léttére! Nálunk Nándi elég későn szokott rá..Látom azért ott a jó textilpelus a nyakában. Nem tudom, de még én sem láttam csöpögésmentes ivópoharat csöpögés nélkül.... roll:

Eszti! Sajnálom, hogy ilyen rossz idő volt mikor nyaralni voltatok. Képek lesznek azért? :oops:

Adra! Köszi a dicséretet Nándi nevében is, teljesen elpirultunk... :oops: :)

Én is azt terveztem, hogy majd gyakrabban jövök gépezni mert apa szabin van, de sajnos valahogy nem jön össze. Az elmúlt két napban főztem és ablakot festettem. A vizes helységeknél (konyha, fürdő) a gőz és a pára miatt nagyon sok helyen felpattogzott az ablak. (Sajnos nem műanyag ablak...) Annyi a szerencsém, hogy kisméretű ablakok és nem kell az egészet lefesteni, de igy is sok idő elmegy vele. Holnap sok kaját főzök és akkor a konyha közelében sem kell majd mennem pár napig....
Ma voltunk Veresegyházán a Medvefarmon és utána át akartunk menni a Vácrátóti Arborétumba, de azok meg 3/4 óra múlva bezártak volna. Nem értem, hogy nyáron miért nincsenek nyitva este 7-ig vagy 8-ig. Biztosan siet haza a pénztáros.... :roll: Igaz mi sem mentünk túl korán itthonról a nagy meleg miatt, de akkor is.....

mazsuzs

Kép
mazsuzs
 
 


Sziasztok!

Szerintetek mikor kezdjem el a más kajákat bevezetni Zsófinál? Mostmár ez ügyben kell beszélnem a bombanő védőnőmmel, hogy adjon tanácsot, hogy mit, hogyan, mennyit, mikor?
Tudjátok azt mondják, h 6 hónapos korig, ha tej van, akkor csak és kizárólag anyatejen éljen. De ez a 6 hónapos korig pontosan mit jelent??? Egy kis túlzással: ha Zsófi márc 10-én született, akkor szept. 10-ig csak anyatej, és szept. 11-én adom neki az első kiskanál valamit??? :shock:

Ja, a másik: ugye még ezerrel szoptatok, hálisten van tejem bőven. Nnnna... aztán képzeljétek, tegnap megjött a menzeszem. Normális ez? Mármint h szoptatás alatt megjön? És ez már rendes menzesz, nem csak "imitáció". De nem is az az érdekes h megjött, hanem szegény Zsófi tegnap szinte egész nap éhezett. Reggel evett, és utána csak este volt hajlandó újra szopizni. Eltelt szerintem tejcsi nélkül több mint 10 óra is. Totál elutasította a cicimet. Biztos rossz volt az íze. A dolgot még az is nehezítette, hogy ráadásul nem is voltunk itthon, anyósomék telkére mentünk ki, apukám jött értünk késő délután kocsival. Van lefagyasztva egy-két pohár jó tejem, dehát csak itthon tudtam neki odaadni este. Addig szegénykém cukros teát kapott. Egész nap azon élt. Nnnna... úgyhogy ilyen dolgok történnek velünk. Így menjek el itthonról. :shock: :?



Azért még nem direkt iszik így Zsófi (mint a fentebbi képen) oda kell segíteni a szájához a pohár csőrét, mert legtöbbször a szája mellé rakja, szóval ez olyan nem tudatosult mozdulat volt nála, csak akkora szám volt hirtelen, hogy lefényképeztük. :lol: Legjobban ciciből tud enni, a pohár csőrét is inkább ínymasszírozónak használja, de azért cseppen is belőle egy-egy csepp folyadék. Aztán annak is a felét kiköpködi. :lol:
Úgyhogy ez inkább játék nála, mint ivás. Mindig öltözünk át egy-egy ilyen után, mert csurom vizesek leszünk. Még az én ölembe is jut bőven. :lol:


Jó sokat írtam, bocs.


Jóéjt,
Évi

Kép
evisan
 
 


Evisan!
Természtesen semmi különös nincs abban, hogy ha szopi alatt megjön. Ilyenkor valóban változik a tej íze, és ezt a babák megérzik, van amelyik (mint ahogy Zsófi is) nem is akar szopizni, mert nem a megszokott ízű. Hozzáfog szokni a "kisasszony", hogy biza havonta lesz pár ilyen nap. Ha meg szopni akar, akkor jó lesz ha megszokja.
A hozzátápit egyébként igen, hivatalosan tiszta anyatejes babáknál 6 hós kortól ajánlják, de persze nem úgy, ahogy írtad, hogy tegnap még nem, holnap már igen. 6 hós kor körül. Lehet pár héttel, nappal előbb, lehet később. Tűzzél ki magadnak egy napot, ami szimpi neked, legyen az pl. egy hétfő mondjuk, és akkor nem túlzás, aznap egy kanál valamit (leginkább gyümit pl. barack, alma) adni neki és ha megfogadsz egy tanácsot, akkor a tízórainál v. az ebédnél. Az meg, hogy cici előtt v. után adod az egy kanál hamit, az megint gyerekfüggő. Nálunk pl. úgy volt, hogy Bence sosem éhezte magát nagyon ki két kaja között, nyugodtan adtam neki cici előtt, mert elfogadta, nem hisztizett a ciciért. Réka már más tészta volt, ő mindig nagyon éhes volt, ha eljött az idő, így kellett kicsit szopizni, aztán kapta a kaját kanállal. Szóval ezt megint csak ki kell tapasztalni. Egyébként nekem Réka csak anyatejes volt, de 5 hós korban megkapta az első hari gyümölcsét, és nagyon ízlett neki! Ha jól emlékszem reszelt alma volt. Jó édes!

Ja, és egy kérdés! Csak a sima ásványvizet - babavizet nem fogadja el Zsófi? Vagy mondjuk 100%-os gyümi levet vízzel higítva? Csak a teát? Félre ne érts, semmi bajom a teával, főleg gondolom nem teszel bele "annyi" cukrot, csakhát mégis plusz cukor...
Nekem az első pillanattól víz ment, meg amit nagyon nagyon szerettek, az a frissen facsart narancslé volt. Imádták! Később ebből alakult ki nálunk a Hohes C mild juice 8)

Remélem nem voltam túl sok, és segítettem!

Pápá: Eszti

Kép Kép
fricky
 
 


Évi!

Fricky teljesen jól leírt mindent, a Tami 5és fél hónaposan kapott előszőr egy kis kanál gyümit, az Edó 5 hónaposan de nála sokkal kényelmesebb voltam mert volt mikor 7-8 hónaposan is cici volt csak egész nap mert valami miatt nagyon megcsúsztam, ezek beleférnek. Menzesz pedig a szülés után 6 héttel is megjöhet de van kinek csak teljesen szopi befejezte után akár 2-3 évvel szülés után.

Szandra

szandrakiss
 
 



Szia Évi!

Nekem 10 és fél hónappal a szülés után jött meg Andrisnál. Ő már elég nagy volt, semmi változás nem tűnt fel.

Andris 4 és fél hónaposan kapott először reszelt almát (3-4 napig), majd barackot. Pont akkor érett, kár lett volna kihagyni. Én a délutáni alvás után adtam neki, akkor pihent volt. És úgy emlékszem, hogy ez a kaja a délutáni cicit hamar kiváltotta. A gyümölcs előtt, után már nem volt tejcsi.

Petránál is így tervezem. Augusztusban megyünk le a Balatonra, ott terem a fán a barack, apu termelte...lehet ennél jobb? Ha a kertben nektek is terem finom édes alma vagy barack, szerintem megpróbálhatod. Az almát reszeltem, a barackot turmixoltam. Egyébként Petra már simán kinézi a szánkból a kaját az asztalnál, így remélem, nem lezs vele gond.

Sok szerencsét, izgalmas időszak lesz :D .

Nutella

Kép

Kép
nutella
 
 


Sziasztok!

Köszi a tanácsokat elválasztás ügyben. Végülis 1 hét múlva 5 hónapos lesz Zsófi, úgyhogy lehet, h nem sokat várunk már, aug-ban még van barack, úgyh lehet, hogy kipróbálom.
Fricky, kérdezted az itatást. Csak sima vizet szoktam adni a kiscsajnak, de nem babavizet, hanem felforralom a csapvizet. Cukros teát aznap adtam csak, mikor megjött, merthogy egész nap nem evett, ezzel elkerülve, nehogy leessen a vércukra. De már este szopizott megint, úgyh. ez csak egy itatás volt a cukros tea. Szóval sima vizet iszik, mert a cukrot én is mellőzném még, amíg lehet. A kajákkal majd úgyis bekóstol épp elég cukrot.

Köszike, megyek, mert lassan fürcsi van, meg még tanulmányozni is kéne kicsit a kreszt, ilyesmi.

Sziasztok:
Évi

Kép
evisan
 
 


Sok boldog névnapot kívánok Juditnak!!!!

(Műhelytitok: Petra babánk is majdnem Judit lett, születése előtt kb. 5 órával véglegesítettünk...pedig az is szép lett volna és a korosztályában igazán ritka. De jófej voltam és engedtem a tömegakaratnak...)

Keresztelőről még nincsenek képek, de már nem pogány a legkisebb sem :D

Jó éjt!

Nutella

Kép

Kép
nutella
 
 


Sziasztok!

Mazsuzs, Szandra!

Örülök, hogy mindketten meggyógyultatok, nem semmi amin keresztül mentetek.

Adra!

Jó lenne valamikor talizni, majd hívlak, de Ági most beteg.

Fricky!

Ez az idő kritikán aluli, de ha ez vígasztal Horvátországban is rossz idő volt, ismerőseink onnan jöttek haza keserű szájízzel.

Szamikám!

Majd várjuk az élménybeszámolót!



CSajok!

Képzeljétek mi történt, hát el sem akartam hinni:
A csajok nyaralás utáni hétren kapták volna a 18 hós oltás, azért volna mert...
Szóval valószínű dokit váltunk.
Szerdán kellett volna menni, de még nyaralás előtt kiderült, hogy akkor a tanács elmarad, mert már szabon lesz a dokink, de mondta,hogy előtte kedden du menjünk be a betegrendelés idejében és megkapják.

Hát mi így tettünk,alig voltak, de a kartonozóban senki nem volt, hátramentünk a tanácsadóhoz, mivel időpontra mentünk. Jött az assziszt5ens és jól lecseszett, hogy miért nem kérjük ki a kartont, egyedül van neki kell rohangálni stb... :roll: csak lestem, mert még soha nem kellett kikérni ilyenkor, mivel előre tudja a doki, hogy megyünk, na mind1.
Addig dúlt, fúlt, míg most jön a java elnézte és mégegyszer beoltották a 15 hóssal a kicsiket (MMR), a doki nem nézte meg mit ad be nekik, jó mi? :cry:

Akko rderült ki az egész, amikor, be akarták írni a könyvbe, hogy már megkapták, nem tudom, miből hitte a nő, hogy ez az oltás kell nekik :twisted:
Bezzeg kioktatni meg duzzogni az megy, a munkáját meg tisztelet a kivételnek mindeki lesz..ja.

J aés alig voltak abetegrendelésen, tehát az sem mentség, hogy nagy volt a hajtás.

A poén benne, hogy másodjára, meg enyhe formában előjött a bárányhimlő és szép pöttyösek lettek, ami előzőleg kimaradt, még jó, hogy nem lett nagyobb bajuk.


Gondoltam megírom mire kell figyelni, ha oltatni visszük őket...


Dóri
Vendég
 


Húúúú Dóri, ez nagyon kemény. Tuti szívinfarktust kaptam volna.
Mondjuk azért a dokinak is meg kellett volna néznie, hogy mit ad be legalábbis nálunk a dokinénink (akit én aranyárban mérek) előbb mindig a kiskönyet nézi meg (holott betéve tudja az összes páciensét) és utána olt. Húúúú ez több mint bosszantó. Azért nem csodálom, hogy váltani akarsz dokit, ilyen bakit csinálni...., ész megáll komolyan mondom.

Szandra

szandrakiss
 
 


Sziasztok!

Nagyon rég jártam erre, valahogy mindig közbejött valami! Pedig már jó pár hete megjöttünk mamáéktól. Jól sikerült a festés, felújítottuk a konyhabútort, nagyon szép lett! Mamáék meg kiélvezték, hogy egy egész hétre ott van nekik az unokájuk!
Jó sok minden történt itt, köszönöm annak, aki hiányolt!
Ja, és a nyaralásunk Erdélyben elmaradt! :(

Finike, gratulálok mégegyszer a diplomádhoz! Nagyon jók a képek!

Mazsuzs, kis vő jelöltem remélem már jól van és csak rossz emlék a betegség!

Szami, jó nyaralást nektek, várjuk az élménybeszámolót! (Persze ezt már csak akkor olvasod, ha megjöttél!)

Szandra, nem semmi, min mentetek át! Azért a csajok a képeken még kötéssel is tündériek! remélem már nekik is csak egy kellemetlen emlék a baj!

Adra, törpikéim hogy vannak? Mikor talizunk a játszón? Megbeszélünk egy sétát?

Judit, kitartás a házhoz! Egyre közelebb az a nap, amikor birtokba vehetitek!

Évi, mikor vizsgázol kreszből? Nagyon édi Zsófi baba! időnként meglesem iwiw-en is, hátha van friss kép róla!
Kíváncsi vagyok majd a tapasztalataidra a hozzátáplálást illetően, hogy ízlenek Zsófinak az új ízek!

Eszti, sajnálom, hogy rossz időt fogtatok ki a nyaralás alatt. Jó, hogy mentek még! (Nem akarom elkiabálni a meglepidet! :D )
Tehetnél pár képet a nagyfiúról meg a cserfes kiscsajról!

Nálunk még annyi az újság, hogy Hannának kibújt a jobb felső szemfoga. Tehát van három fogunk. Kettő alul középen és a jobb felső szemfog. :D Néztem érdekesen, mert nem annak kéne jönni, ha jól tudom, de mind1.

Akinek nem írtam, attól elnézést kérek, nem volt szándékos!

A névnaposoknak és szülinaposoknak minden jót kívánunk! Isten éltesse őket sokáig!
Kép

Szép napot mindenkinek!
Hexina és Hanna Sára

KépKép
hexina
 
 


Sziasztok!

Judit!
Boldog Névnapot kívánunk!
Kép

Szandra,
Én teljesen kiakadtam azon amit írtál. Nem semmi. Így elnézze??? :shock: :? :x Hihetetlen, hogy ilyen figyelmetlen. Szerintem is azonnal válts dokit. Szegény Edó! Hogy lehet ennyire hanyag ez a gyerekorvos? Remélem azért kiosztottad...

Most mennem kell felébredt a hercegnőm...

Üdv: Finike, Viki, Szofi
Kép
Kép
finike
 
 


Finike!
Azt a Dóri írta, hogy kétszer oltották be a gyerekeket :? . Én csak reagáltam az övére, hál istennek a mi dokink ott van a szeren :) .
Hogy vagytok???

Hexina!
Tényleg jó rég írtál. A szemfogról az jutott eszembe, hogy én azt hittem, hogy a szemfog jött ki és az még nem az volt, elvileg az még odébb van bár olyanokat tudnak produkálni ezek a manók hogy csak na. Hannának tetszett, hogy a nagyszülők kényeztették egy csomót??

Szandra

szandrakiss
 
 


Huhhh Dóri!

ez kész! teljesen kiakadtam! hogy lehetnek ilyen felelőtlenek? legalább kiosztottad az asszisztenst? én leordítottam volna a fejét - bár lehet,hogy a sokktól köpni-nyelni nem tudtam volna...
mit lehet ilyenkor tenni?
huhhh ha most itt lenne az az asszisztens.... :twisted:

Hexina!
jó hogy előkerültetek :lol:
Gratula az újabb foghoz!

üdv

Mesi és Lara-baba
Kép
m.mesi
 
 


Helló Csajok!

Bocsi, hogy egész héten nem voltam, de már készülünk a hétvégi indulásra, és közben annyi elintézni valóm volt, hogy nem is mertem séta ügyben jelentkezni, mert nem tudtam mikor, hova kell mennem!

Szóval mi hétvégén elpályázunk egy hétre megint, de jövő szombaton jövünk, mert aznap még esküvőre is megyünk.

Szandra!
Nagyon sajnálom, hogy a csajokon újra előjöttek a pöttyök, de remélem, hogy most már sikerül végre kigyógyulniuk belőle!

Dóri!
Hááát tudod, a Te helyedben, lehet, hogy én is dokit váltanék. Azért a dokinak szerintem ellenőriznie kell, hogy mit ad be a gyerkőcnek! Az asszisztens viselkedése pedig borzalom. Mi lehet, hogy el sem jutottunk volna az oltásig, mert én szerintem azonnal fogtam volna törpiket és otthagytuk volna a fenébe a csajt.

Eszti!
Sajnálom, hogy ilyen sz... r időt fogtatok ki.

Hexina!
Jaj, de jó, hogy jelentkeztél, már hiányoztál!
Nagy gratula Hannasárának az újabb fogacskához!

Judit!
Boldog névnapot kívánunk!

Mesi, Dóri, Hexina!
A jövő hét utáni héten tényleg összehozunk valami közös sétát! Akár együtt, akár külön-külön! Ahogy neketek jó!

Szép napot Mindenkinek!

Adri, Zsófi és Zéti

KépKép
adra
 
 


Mesi!

Írtam privit!

Adri, Zsófi és Zéti

KépKép
adra
 
 


Helló Csajok!

Még egy kicsit el akartam dicsekedni, hogy Zsófikám hétfőn kimondta az első mondatát, idézem: Nem adom! :D :wink:
(Naná, hogy semmit nem akar Zétinek odaadni, sem másnak, ha ő éppen azzal akar játszani!)

Szandra!
Hiányozni fognak Edó hívásai, de ha már nem bírom nélküle tovább telcsizek Neki!:wink:

Hexina!
Ha nem titok, megírod miért maradt el az erdélyi nyaralásotok?

Évi!
Bár az én törpikéim tápos csibék voltak, így nem én vagyok a téma legfőtt tudora, de én is nagyon tudom ajánlani hozzátápi elkezdéséhez a barackot. Mikor mi elkezdtük ezzel kezdtünk, mert akkor volt szezonja, és nagyon szerették a törpik.

Na megyek, mert még egy csomó cuccot össze kell pakolnom!

Szép napot Mindenkinek!

Adri, Zsófi és Zéti

KépKép
adra
 
 


Sziasztok!

Ma 1 éve csináltam meg a tesztet és derült ki hivatalosan is, hogy érkezik a mi kis Petra lánykánk!!! És mára kibújt az első foga!!!!! Már napok óta néztük, mert mint "rutinos szülők" már felismertük a jeleit. Anno Andris ugyanígy 4 és fél hónapos korára növesztette ki az alsó 2 fogát, szintén a "tesztpisilés" első évfordulójára. Hihetetlen, mennyire egy hullámhosszon vannak. Viszont ha így folytatják, akkor decemberben fogom átaludni legközelebb az éjszakát: Petra ugyanis a 4. napja hajnalban újra kell :cry: , csakúgy, ahogy ezt anno a bátyja csinálta.

Keresztelős képeink még mindig nincsenek :( , pedig olyan szépek és helyesek voltak a gyerekek.

Finike!

Gratula a diplomához! Nekem nem is a talár tetszik különösen (bár én jogász létemre nem talárban vettem át a diplomámat, hanem sima fekete kosztümben...), hanem az az arckifejezés, hogy "Látjátok, ez már az enyém, senki nem veheti el, megcsináltuk!!!" Valaki írta korábban, hogy mennyire benne van a család is a diplomában: én is azt mondtam, hogy a D az anyukámé, az R az apukámé, a férjemé (akkor még nem volt az) pedig a PONT.

Dóri!

Teljesen kiakadtam!!! Ebből is látszik, hogy mennyire kiszolgáltatottak vagyunk. Még jó, hogy Petra szerdán megkapta az oltást és csak később olvastam. Nálunk egyébként az a rendszer, hogy a védőnő készíti elő az oltást és viszi oda a doktornő kezébe, nem is tudom, hogy ő tudja-e ellenőrizni, hogy mit ad be. Egyébként a dokinőtök hogy reagálta le ezt az egészet? És a pöttyökön kívül mi jöhet még? A 18 hóst így mikor fogják megkapni?

Voltunk egyébként újra orthopédián: kézi vizsgálattal már jobb a helyzet, de az ultrahang azt mutatta, hogy a jobb oldal még nem jó, így szeptember 4-én újra megyünk a dokihoz, addig még viselni kell a terpeszpelust. A doki egyébként kicsit visszafogottabb volt, mint a múltkor, de még messze az ideálistól. Most is mondta, hogy milyen hisztisek a szülők. Ha legközelebb is előadja, lehet, hogy nem bírom ki és visszakérdezek, hogy biztosan a szülőkkel van-e a probléma?

Judit!

Összejött a balatoni nyaralás? A gyerekeidről megint nagyon jók a képek.

Évi!

Elkezdted Zsófi hozzátáplálását? Mi szerintem a jövő héten kezdjük, már nagyon várom. Szerintem jó evőkéje lesz Petrának. Majd kinézni már most is a kaját a szánkból.

Szami!

Én is kíváncsi vagyok a történetedre. Remélem, jól sikerült az alsópáhoki nyaralás, mindenki nagyon dícséri a helyet.

Eszti!

Képeket, légyszi képeket a gyerekekről!!! És valami közelebbit a meglepetés-nyaralásól. Hogy tervezed?

Szandra!

A gyönyörű lánykák hogy vannak? Mi újság a sebekkel?

Mesi!

Lara baba milyen tornamutatványokat csinál?

Mazsuzs!

Hogy telik az "apa-szabi"? Remélem, azért pihensz is és nem csak a lakást szépíted :wink: Kistesó-gyártás???

Mi holnap délután elmegyünk a Balatonra és csak valamikor 20-a környékén jövünk vissza. Addig mindenki vigyázzon magára és a csemetéire, családjára. Jó pihenést! Ha este még kapunk képeket, akkor rakok fel.

Nutella

Mi holnap délután elm

Kép

Kép
nutella
 
 


Adra!
nem kaptam meg a privit :(
mi jövő héten megyünk nyaralni ..
Nektek kellemes nyaralást!
gratula Zsófi beszélőkéjéhez!

Nutella!
Gratula a foghoz :lol: várjuk a képeket!
egyfolytában pörög-forog, csúszkál, ha négykézláb van akkor az eyik lábát mindig felemeli és persze elborul :lol: vicces mutatványokat csinál......csak akkor pihen,ha alszik :)
Nektek is jó nyaralást kívánunk!

üdv

Mesi és Lara-baba
Kép
m.mesi
 
 


Mesi!

Privit újra ment!

Adri, Zsófi és Zéti

KépKép
adra
 
 


Adra!

válaszoltam :)

Mesi és Lara-baba
Kép
m.mesi
 
 


Sziasztok!

Evisan, már a múltkor "kiakadtam" kicsit, mikor írtad a "bomba bébi" védőnő megjelenését, csak akkor nem reagáltam rá. Nálunk is van egy nagyon fiatal csaj (kb. 25 éves lehet vagy kevesebb), de szerintem neki sincs gyereke. Remélem azért majd tud hasznos tanácsot adni az új védőnéni.
Nándi nálunk is tápos csibe, de én is 5 és fél hónaposan már adtam barackot neki, hiszen jött a nyár. Szerencsére minden gyümit megevett és megeszik most is.
Kóstolgatni lehet Zsófi babának is majd jöhet utána (vagy előtte) a szopi! :)
A KRESZ-vizsgához sok sikert!

Szandra! Most nézem, hogy hajnali fél egykor írtál hozzászólást? Nem tudsz aludni? :wink: Mondjuk ebben a melegben mi sem nagyon....

Dóri! Szerintem is válts orvost! Ki tudja, hogyha ilyen hibát vét, nem vét-e még nagyobbat valamikor az évek folyamán míg hozzá mennétek. Egyszerűen hihetetlen, nem akarom elhinni hogy ilyen megtörténhet. És pont a 15 hós oltást kapták meg megint, amiről egyébként is nagyon sok vita van....Én biztosan feljelentem vagy hasonló dokit ha ez történik.

Hexina! Miért marad el az Erdélyi nyaralás? A kis vő jelölt pedig jobban van, most éppen a dac- vagy hisztikorszakát éli..... :roll:
Nándinak is most jön ki a szemfoga 7. 8. fogként de szerintem nem törvényszerű, hogy melyiknek kell kibújni. Lehet, hogy Hanna nem ismeri a "tankönyvi leírást".... :wink: :wink: Nincs ezzel semmi gond.

Adra! Gratula Zsófi első mondatához, és jó nyaralást Nektek! Remélem ez már nem munka lesz hanem igazi nyaralás....

Nutella! Nektek is jó nyaralást, pihenést, időtöltést Balcsin! Ilyenkor sajnálom, hogy az összes rokonom és ismerősöm fellelhető a lakóhelyünktől 40 km-es körzetben és senki nem lakik a Balcsi vagy a Tisza mellett. A családban a kereszanyáméknak volt nyaralójuk Tiszakécskén de ők is eladták lassan 10 éve....milyen jó lenne most....
Jó sokáig lesztek el, majd három hétig. Szerintem Balcsin még a babakocsit is jobb tolni a levegőn....De jó Nektek!
Apa szabi sajnos letellt. Nem sok pelenkát cseréltem az elmúlt másfél hétben.... :wink: Még két hét, és aztán újabb egy hét apa szabi.
A kistesó gyártási projekt lassan beindul, de előtte vannak még tennivalók. Egyik problémám megint a hajhullás. Szépen lassan észrevétlenül vékonyodik el a hajréteg a fejemen. :( Egyszerűen nem tudom mi a probléma mert nem akarom elhinni hogy egy év alatt nem tudtam a vasat visszapótolni a szervezetemben. Szóval ennek utána kell járni, bár azt mondják hogy nagy pocakosan a haj sem hullik, lehet hogy ez lesz a megoldás???? :roll:

Mindenkinek jó hétvégét!


mazsuzs

Kép
mazsuzs
 
 


Sziasztok Csajok!
De jó, végre kezd visszatérni az élet :wink: Bár ha vége a nyárnak, tuti újból felpörögnek az események! Ha másért nem, az ovis manóink miatt :lol: Lesz majd mit mesélni...

Meglepi nyaralás: apa 30ik szülinapja 09.06án lesz. Még soha életében nem repült, és olyat választottam, ahova repülni kell, persze nem túl hosszú ideig, nehogy a gyermekek ne bírják ki. Így a török riviérára megyünk egy hétre. Találtam egy szupi szállodát, 5 csillagos, all inclusive ellátás, gyerekmedencékkel, csúszdákkal, játszóterekkel, szóval nagyon várom, és remélem, hogy az időnk is jó lesz!
Persze, képeket kaptok, csak apa gépén vannak.... Igyekszem!

Dóri!
Nem semmi a story! Ahogy Mesi írta első blikkre én is tuti levertem volna a fejét, aztán lehet, hogy meg se bírtam volna szólalni a döbbenettől....

Szandra!
Remélem ti már teljesen meggyógyultatok, és minden rendben!

Nutella!
Gratula a fogacskához! Az az igazság, hogy én is mindig mondjuk egy-egy mérlegelés, vagy felállás, felülés után mindig elővettem Bence babanaplóját, és néztem, hogy éppen akkor ő mennyi, meg mit csinált, stb. Szóval érted! :roll:

Mazsuzs, Finike!
Hajrá tesók!!!!! Nagyon izgi, alig várom a csíkos híreket!!!!

Judit!
Utólag is boldog névnapot!!! Remélem nálatok is minden OK, és halad az építkezés!

Adra!
Mindig is gondoltam, hogy a csajok hamarabb kezdenek beszélni, mint a fiúk, ti be is bizonyítottátok! Rékának sem hiányzik sok, mondjuk neki nagy segítség még pluszban a "pofázó" bátyus is :wink:

JAjjjjj csajok, remélem nem hagytam ki senkit, ha meg mégis attól ezer bocs és anyamedve. Kissé szét vagyok esve!

Majd ha túl leszek rajta elmesélem, de egyenlőre nagyon szar!

Mindegy van pozitív is, jönnek barinőmék, és az egész hétvégén lazítani fogunk, egy csomó gyerekkel, meg állatkerttel, meg kerti sütögetéssel. Itt fognak nálunk aludni is, szóval remélem jól sikerül, és nem szúr ki velünk az időjárás (újfent...).

Pápá: Eszti

Kép Kép
fricky
 
 


Sziasztok Csajok!
De jó, végre kezd visszatérni az élet :wink: Bár ha vége a nyárnak, tuti újból felpörögnek az események! Ha másért nem, az ovis manóink miatt :lol: Lesz majd mit mesélni...

Meglepi nyaralás: apa 30ik szülinapja 09.06án lesz. Még soha életében nem repült, és olyat választottam, ahova repülni kell, persze nem túl hosszú ideig, nehogy a gyermekek ne bírják ki. Így a török riviérára megyünk egy hétre. Találtam egy szupi szállodát, 5 csillagos, all inclusive ellátás, gyerekmedencékkel, csúszdákkal, játszóterekkel, szóval nagyon várom, és remélem, hogy az időnk is jó lesz!
Persze, képeket kaptok, csak apa gépén vannak.... Igyekszem!

Dóri!
Nem semmi a story! Ahogy Mesi írta első blikkre én is tuti levertem volna a fejét, aztán lehet, hogy meg se bírtam volna szólalni a döbbenettől....

Szandra!
Remélem ti már teljesen meggyógyultatok, és minden rendben!

Nutella!
Gratula a fogacskához! Az az igazság, hogy én is mindig mondjuk egy-egy mérlegelés, vagy felállás, felülés után mindig elővettem Bence babanaplóját, és néztem, hogy éppen akkor ő mennyi, meg mit csinált, stb. Szóval érted! :roll:

Mazsuzs, Finike!
Hajrá tesók!!!!! Nagyon izgi, alig várom a csíkos híreket!!!!

Judit!
Utólag is boldog névnapot!!! Remélem nálatok is minden OK, és halad az építkezés!

Adra!
Mindig is gondoltam, hogy a csajok hamarabb kezdenek beszélni, mint a fiúk, ti be is bizonyítottátok! Rékának sem hiányzik sok, mondjuk neki nagy segítség még pluszban a "pofázó" bátyus is :wink:

JAjjjjj csajok, remélem nem hagytam ki senkit, ha meg mégis attól ezer bocs és anyamedve. Kissé szét vagyok esve!

Majd ha túl leszek rajta elmesélem, de egyenlőre nagyon szar!

Mindegy van pozitív is, jönnek barinőmék, és az egész hétvégén lazítani fogunk, egy csomó gyerekkel, meg állatkerttel, meg kerti sütögetéssel. Itt fognak nálunk aludni is, szóval remélem jól sikerül, és nem szúr ki velünk az időjárás (újfent...).

Pápá: Eszti

Kép Kép
fricky
 
 


Mesi!

Privi ment újra!

Adri, Zsófi és Zéti

KépKép
adra
 
 


Sziasztok,

Tegnap írtam egy hosszút, és elszállt....

Mindenkinek köszönöm a névnapi jókívánságokat!

Szandra,

Remélem, hogy már jobban vannak a csajok!

Dóri,

Ez nem semmi! Legjobban engem is a doki reakciója érdekelne...

Finike,

Azt hiszem, még nem is gratuláltam a diplomádhoz! Még emlékszem, milyen jó érzés volt átvenni. Én nagy büszkeségemben mindkétszer nagyon megünnepeltem...Nem nagyon szoktam inni, de nagyon jól éreztük magunkat a többiekkel, kicsit eláztunk...

Adra,

Gratulálok az első szavakhoz!!!

Nutella,

Nektek pedig a fogacskához!

Hétfőn megyünk Balatonra egy hétre. Már nagyon várom, bár fáradtabban fogok hazajönni, mint ahogyan elmegyek...
A ház lassan alakul, de egyszer biztosan beköltözünk....Csak a forint ne lenne ilyen erős. Így nem tudunk hitelt felvenni, pedig a szülők által adott pénzeket ideje lenne visszaadni... Ez is lesz valahogy...
Megvannak az ovi/bölcsi kereső győztesei is. Nem oda vették fel őket, ahová szerettem volna, de most már nem bánom. Elolvastam az ovi programját a neten, és kifejezetten tetszik.
Szonjus rohamtempóban kezdett el beszélni mostanában, hihetetlenül édesen csinálja...
Igyekszem még jönni mielőtt elutazunk. A csomagolástól már előre rosszul vagyok...

puszi mindenkinek.
judit

Kép

Kép
url=https://lilypie.com]
karpijudit
 
 


Sziasztok Lányok!


Tegnap megjöttünk. Mit mondjak nem álmaink nyaralása volt. Kicsit csalódottak voltunk. Voltak hiányosságok, de a legrosszabb az volt, hogy Szofi hétfőre lebetegedett. Olyan lázas volt, hogy a lázcsillapító se volt elég. Hűtő zuhanyoztattuk, mert csak az volt. Kedden pedig Keszthelyre mentünk vele az ügyeletre ahol kiderült, hogy torok és nyelőcső gyulladása van. Kapott antibiotikumot és így már szerdán nem volt láza. Nagyon sajnáltam szegénykémet mert amíg lázas volt pancsizni se tudtunk vele menni amit pedig nagyon élvezet.
A környék gyönyörű, voltunk Hévízen, Sümegen, Keszthelyen, egy napra átmentünk az unokatesomékhoz Zalaszántóra és Balatonedelicsen megnéztük az Afrika múzeumot. Összeségében azért nem volt olyan rossz, de azt hiszem nem fogunk visszajárni a Kolpingba.

Remélem a topikos babák és anyukáik nem voltak betegek vagy ha igen akkor már mindenki meggyógyult!
A depimmel kapcsolatos beszámolót nem felejtettem el, de ahhoz egy kicsit frissebbnek kell lennem. A jövő héten nem biztos, hogy lesz rá módom, de az utána való héten szakítok rá időt.
Bocsánat, hogy senkinek nem írtam külön, de mindenkinek sok puszit küldök!

Szami

height="80" border="0" alt="Lilypie - Personal picture" />
szamikám
 
 


Sziasztok!

Hűűű, mennyi hozzászólás... de jó!

Nnna... tegnap tök kiborultam, totál depis voltam, egész nap sírtam. Ugyanis lehet, h mondtam, megjött a menzeszem kb. egy hete, és azóta kevés a tejem. Úgyh. el kellett kezdeni tápszerrel hozzátáplálni. De hogy én mit össze szenvedtem a kajáltatással. Azt mondam, hogy úristen, de jó lenne, ha most itt lenne valaki, és megetetné Zsófit, mert mi csak ciciből tudunk enni, de azt nagyon profin. Ráadásul a szüleim is elutaztak hétvégére strandolni, és mindenki a strandon volt, a férjem bátyja is felhívott valami tóról, hogy de qrva jó ez a Rukkel-tó, vagy micsoda. Mi meg itthon ülünk a 30 fokos lakásban (szerencsére van légkondi) és Zsófival szenvedtünk. A cumisüvegből nem tudja, hogy kell enni, aztán kanállal próbálkoztunk, de végül a csőrös pohár jött be. És nem ízlett neki persze, csak fintorgott, és csodálkozott, hogy most mi van. Én meg sírva etettem, és persze sirattam a tejemet, és azt, hogy most megint valami véget ér: mármint a szoptatás. Aztán beszéltem telefonon nagymamámmal, aki anno apukámat 3 éves koráig szoptatta, és megnyugtatott, hogy ez most csak átmeneti állapot, attól még hogy most ez történt, én is fogom szoptatni Zsófit sokáig, ha akarom.

Nutella, kérdezted a hozzátápit. Még nem kezdtem el, de lehet, hogy tényleg hamarosan én is a barackot adom Zsófinak, ahogy Mazsuzs csinálta.

Kérdeztétek még a Kresz vizsgát, ááá... még nem tudom mikor lesz. Mostanában a legfontosabb hogy valahogy visszahozzam a tejemet, úgyhogy állandóan ciciztetek, meg fejek. Azért néha tanulgatok is egy kicsit, általában késő este egy órácskát.

Dóri, hát ez nem semmi ami történt a picikéiddel. Még jó, hog y tényleg nem lett komolyabb bajuk. :twisted:

Ja, és eldöntöttem, hogy mostanában főzni sem fogok, mert már olyan szorgalmasan főztem is, hanem inkább rendelek, mert most a legfontosabb a tejem.

Nnnna.... megyek, mert babucika elaludt, én is elteszem magam.


Jó éjt:
Évi

Kép
evisan
 
 


Sziasztok!

Este jövök és írok mindenkinek, most csak gyors bekukkk!

Nutella, gartula a foghoz!

Évi, Dóri küldtem nektek privit!

Üdv,
Hexina és Hanna Sára

KépKép
hexina
 
 


Szami!
Sajnálom, hogy csalódtatok a Kolpinban, eddig csak jót hallottam róla (igaz mi nem voltunk és én elég kritikus vagyok :wink: ) de biztos, hogy amiatt sincs jó emléketek, mert Szofi beteg lett. Nagyon sok gyógypuszit neki.

Évi!
Nagymamád nagyon jó tanácsadó volt, ki kell tartani és nem síratni a cicit/tejet mert ez még nem azt jelenti, hogy nincs. Akkor lehet azt mondani, hogy nincs ha már egy csep sem jön belőle. A másik fele pedig az, hogy ha ennyire egyedül érzed magad akkor (most elküldöm a számomat) felhívsz és ha tudok átmegyek mert nagyon közel lakhatunk egymáshoz. Most főleg apa is itthon van (igaz tegnap kint volt a Forma 1-en) így ha nem is egyből de tuti át tudok ugrani. A tápszert pedig tedd el a szekrény legeslegmélyebb pontjára, hogy tudd van és ha minden cérna szakad akkor elő tudd venni de hidd el nincs rá szükséged. Zsófi már 5 hónapos így a barackot, banánt lassan elkezdheted adni neki és cici cici cici cici amennyit csak lehet. Szuper vagy és simán meg tudod csinálni, nyújts nyelvet a tápszeres doboznak röhögj egyet a világra és bízd magad Zsófira mert ha szívja akkor jön és TERMELŐDIK. C sak ügyesen.

Szandra

szandrakiss
 
 


Sziasztok!

Hűűűűűű mennyit írtatok ez igen!!!

Dóri, Szandra,
Bocsi elírtam a címzést, biztos még álmos voltam .... bocsi :shock: :oops:

Szami,
Sajnálom, hogy nem úgy sikerült a nyaralás, ahogy elképzeltétek. Szofinak sok-sok gyógypuszi.

Adra,
Gratulálok Zsófinak az első mondatához! Jó nyaralást nektek!

Judit!
Nektek is jó nyaralást kívánok, és jó időt, mert most itt nem túl jó , (legalább már nincs 30 fok).

Nutella,
Gratula a fogacskához!

Évi,
Hallgass Szandrára, ő profi ebben a témában. Én nem vagyok egyáltalán toppon ebben a témában, de tényleg, hogyha éhes a kisasszony akkor biztosan fog enni, és nem tápit hanem cicit. A mensid sem tart örökké. Ki kell tartani erre az egy hétre és utána visszaáll a rend! Kitartás!!!!

Képzeljétek!!!! Nézi most a Viki a Shreket egyszercsak elaludt a nappaliban az ülőgarnitúrán. Hihetetlen, eddig mindig csak a kiságyában volt hajlandó aludni, máshol nem tudott elaludni. Olyan édesen alszik közben megy a Shrek aláfestésnek, fején a kispárnája és édesen álmodik közben,mert jár keze lába. :lol: Még nem is ebédelt. :shock: Na mindegy hagyom majd felébred ha korog a gyomor. Majd teszek fel képet,mivel egyből lefotóztam :wink: . Nagylyányom lett. :lol: 8) :D

Velünk tegnap történt egy kis baleset. Vikinek van egy kis játszó házikója,aminek a bejáratán megakadt a lába és elesett a kőre és elharapta a nyelvét. Úgy vérzett neki alig bírtam elállítani. Szörnyű volt, de hál'isten nagyobb baj nem történt. A sok vértől először nem is láttam, hogy mi a baj, hogy nincs már alul fogunk, vagy mi a baj, mert borzasztóan vérzett. Aztán egy vizes törülközővel sikerült elállítani a vérzést. Két óriási lyuk keletkezett a nyelvén. Még jó hogy nem harapta le a nyelvét. :?

Szombaton reggel kitaláltuk, hogy lemegyünk Balcsira a rokonainkhoz. AHA.. az M7-en már a M0-on állt a sor vége, aztán próbáltunk a 7-re menni, de ott is telt ház volt, így úgy gondoltuk, hogy elmegyünk a szigetszentmiklósi Wellness Parkban. Jó volt nagyon. 3 gyerek medence is van, és nem olyan nagy, hogy ne tudtuk volna bejárni. Aztán délután fél 5 körül indultunk el Balcsira. Nagyon jól járható volt az autópálya. Másfél óra alatt lenn voltunk. A Balcsi egy picit hideg volt, de azért fürödtünk benne. Másnap már nagyon finom volt a víz, 26 fokos. Vikinek leért a lába, a nyakáig ért a víz és nagyon élvezte, állandóan direkt elmerült és feljött , mi meg kaptuk a frászt. Egyáltalán nem fél a víztől hál'istennek. SZóval nagyon jól éreztük magunkat. Este kilenkor indultunk haza és fél 11-kor érkeztünk meg. Vicus végig aludt, felvittem az ágyába és aludt tovább.
Nálunk tudjátok most mi megy???? Vicus elkezdett mesét nézni, és tudjátok mi a kedvenc és a favorit? A Shrek. Hihetetlen. Már beraktam neki a Micimackót, Tom és Jerry-t stb., a Minimax-ot is be szoktam neki kapcsolni, de neki csak a Shrek és abból is csak az 1. Reggel fel kel és már is mondja "mesi-mesi-mesi". Mindig csak mesi. Próbálom korlátozni, hogy ne mindig ott üljön így sokat vagyunk a szabadban, bár ebben a melegben inkább jó a hűvösben maradni. Nagyon sokat beszél, neveket is mond már, utánoz minden szót. Az elfogyott nála elf. Olyan édesen mondja, hogy JÓ. Zabálni való!!!! Nagyon édes. Olyan mimikája van, na meg a verbális kommunikációja. Eszméletlen, IMÁDOM! Állandóan dumál be nem áll a szája. Kínaiul már nagyon jól tud. :lol: :D :lol:

Na jó most már abbahagyom, már biztos besokaltatok.

A névnaposoknak és szülinaposoknak Sok Boldogságot kívánok!

Akinek nem írtam külön annak ezer bocsi!

Üdv: Finike, Viki, Szofi
Kép
Kép
finike
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: