Szasztok!
Katus:
Én is gratulálok az előrébb lépéshez. Gondolom jó kis megkönnyebbülés.
Nekem is hiányzik azért már a munkahely, de tudom majd visszasírom még ezt az időt. Addig is jól kihasználjuk ezt a maradék egy évet.
És minden csodálatom és irigységem azoknak, akiknél a gyerek(ek) a nagyinál, vagy máshol alszanak, távolabb az otthontól.
Nálunk Zorán 7. évét töltötte be, egyetlen éjszakát nem aludt máshol, csak itthon.
Noémi már kétszer-három igen, de abból csak egy volt éjszakai, a többi délutáni alvás, de ez már haladás. Úgy vagyunk vele, hogy még egyszer nem követjük el ezt a hibát, hogy nem szoktatjuk máshová, mert így soha sehová nem tudunk elmenni. De nem is ez a legfontosabb, hanem ha esetleg valami baj történik, legalább van egy hely, ahol tudnának aludni és nem idegenkednének tőle.
Wawel:
Azért csak óvatosan azzal a takarítással.
Azt szokták mondani, hogy a kisbabát nem az érdekli, hogy milyen tisztaság van, hanem az, hogy ott van a meleg, jóillatú anyucija.
Persze nálunk is festés, stb. volt előtte.
Marcy:
Palacsintát itt soha többé ne emlegessél légyszi!!
Én nem várok kisbabát, mégis valamelyik éjszaka azért nem tudtam aludni, mert annyira palacsintát kívántam, hogy ideges lettem tőle és nem ment az alvás.
Másnap (ezt nem fogjátok elhinni) 20 db csúszott le. persze nem egyszerre, kb. ötössével.
Ó, és lassan Tőled is várhatjuk a nagy hírt!!!
Gabi:
Én is mennék egy jó kis lagzira. De gyerekek nélkül és olyanra, ahol tényleg csak ismerősök vannak. Jaj, a szép idők! Régen szinte minden nyáron két lagzi volt a minimum. De olyanok, hogy..., asztalon táncolás, stb. Most meg itthon punnyadás.
Mári:
Hogy álltok tejallergia ügyben?
Alziza, és akinek mégnem írtam! Köszönjük a köszöntést Noéminek.
Egyébként a halom játékból a trambulin a nyerő, meg egy kis Legó esernyő. (amit ma elhagyott..., illetve a keresztanyukájánál hagyta)
És utoljára annyit, hogy nagyon szépen köszönöm a bókokat, DE: nem minden arany ám, ami fénylik! A lapos has, csak így állva lapos! Ha lehajolok, akkor előrelóg egy jó kis csomag fonnyadt bőr!
Erről is beszéltünk egyébként annó az orvosommal, de annyit mondott, hogy először próbáljam meg legalább a 48 kilót elérni, mert kell egy kis zsírpárna és akkor nem lesz ilyen öregnénis. Ha akkor is, akkor lehet tovább lépni. Hasplasztikám viszont tuti, hogy nem lesz, mert egyáltalán nem zavar a dolog.
Na, puszmerák nektek!