Új privát üzeneted érkezett!

Anett,Katusék nyaralnak Horvátországban,holnap érkeznek.

Képek a tegnapi buliról?
bibolya
 
 


Drága Bogi!!

Boldog névnapot kívánunk!!!

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi
 
 


hello Lányok,

Remélem, jó volt a tegnap esti tivornyázás, sajnálom, hogy nem tudtam menni... A cimboráink 11 körül mentek haza, Marci akkor már kb. 2 órája visított. 3-4 hetes kora óta nem fordult elő, hogy ilyen kis "süvölvény" lett volna este, de tegnap az, hogy elmaradt a fürdés + a 7 hetes vendéggyerek annyira megzavarták, hogy nem nagyon tudtunk vele mit kezdeni, csak ekkor tudtam letenni aludni, amikor a többiek elmentek :roll: :roll: :roll:
Velünk egyébként semmi újdonság nincs, ma is megyünk Dévény tornára, illetve szerdán voltunk baba-mama jógán az exbabanetes Vikivel és a kislányával Eszterrel (Viki, csatlakozz újra, ha ezt olvasod, más is hiányolt már innen!!! :D :D :D ). Szóval a jóga marha jó volt, és bár a jógatanár másfél éves kislánya nem kis veszélyt jelentett a gyerekeinkre, annyira kezelhetetlen volt, ha legközelebb őt nem hozza az anyja, örömmel megyünk újra, mert nagyon-nagyon tetszett!

Zsanett, az a ház, aminek a linkjét átküldted, az egyik munkatársamé... Már évek óta hirdetik, de nem tudják eladni, pedig nagyon pöpec módon csinálták meg, állati szép - egyébként a Karamell cukrászda utcájában van.

Boginak boldog névnapot!

Kata

KépKép
KépKép
kevinszpészi
 
 

 
 

Kata!

Szamomra a kert a legfobb vonzereje (bar ennyi keprol is meg legalabb 10 dolgot fel tudnek sorolni ami tetszik), de sajna nincs ennyi penzunk. Ha lenne, akkor vszinu inkabb epitkeznenk.

zsanett
 
 


néhány fotó:
Kép

Ábellel:
Kép

Unokatesóval:
Kép

És a tegnap esti "betolakodóval":
Kép

KépKép
KépKép
kevinszpészi
 
 


Anita,


Boginak nagyon sok boldog névnapot kívánunk :P :P :P

Laura és Andi
denesandi
 
 


:(
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bibolya 2008.11.17 19:08-kor.
bibolya
 
 


most nézem elég gáz a kép minősége :oops: sajna telcsivel készült és nem nagyon alkalmas benti fényképezésre.Ha kell még kép csinálok majd a rendes géppel,de nyugodtan átjöhettek és szeméyesen is szemrevételezhetitek :oops: :lol:
bibolya
 
 


Drága Bogi, nagyon boldog névnapot kívánunk!
Kép

Andi
idna
 
 


Szandra drága! Öregedni??? Ne viccelj! A 78-as évjárat sosem öregszik meg, nem tudtad?!?!?! :D :D :wink: :lol: Ildi, ugye igazam van? :lol:

Andi
idna
 
 


ennyien vagyunk ezzel a jó évjárattal? :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
kevinszpészi
 
 


Ibolya, köszi a felajánlást, megbeszélem aZUrammal (úgy volt, hogy a képen látható unokatesó etetőszékét megkapjuk, de időközben összejött a kistesó, aki januárban érkezik - szóval nem tudom, megkérdezem)

KépKép
KépKép
kevinszpészi
 
 


Kata, Te is??? :D

Andi
idna
 
 


Andi!!

Én is!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :roll: :roll:

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi
 
 


Kata!!

Szeretnék a kollegád lenni :wink: :wink:
Jók a képek!!! Milyen kis husosak a lábai Marcinak :lol: :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi
 
 


Nahát ennyi fiatalt egyrakáson!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Köszönöm Bogi nevében! Még oviban van, buliznak, mivel ez az utolsó nap. Ha hazajön megmutatok neki mindent :D

Kata,
milyen nagy fiú már Marci, hogy ácsorog! :lol:
Tündéri egy kispasi! :D

Andi,
örülök, hogy sikerült a vizessel beszélni, nálunk is javítani volt, szimpatikus, korrekt és olcsó :D
Botond alvása: Nem akart aludni délben 5 napon keresztül, nem tudom miért, de kicsinált vele mindkettőnket :( Ma és tegnap elaludt gond nélkül :lol: Nem kis örömömre :lol:

Zsani,
köszönjük az ékezeteket, tényleg, miért nem használsz?

Ildi,
esdeklünk szerintem jópáran!!!! Legközelebb koppints az orrunkra a múltkori Katus-cinis pogi miatt :oops: :oops: :oops:

Anita
putyu
 
 


Gyöngyi................... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink: Szeretnéd, mi??? :wink:

Anita
putyu
 
 


Megyek az olajért, majd rád csörgök, bocs, de elfelejtettem :oops:

Anita
putyu
 
 


Gyöngyike!
A másik oldalon kérdeztem egy szakmait, arról, hogy mennyire gáz ha 2szer kapja meg a gyerek a 15 hós oltást a 18 hós helyett? Megtennéd drága, hogy leírod oly mély szakmai tudásod ebbéli részét. Előre is köszönöm.

Csajok ne cikizzetek, nem kell most nagyobb betűkkel írni nekem mindent :) , de azt komolyan kérdeztem, hogy a legminibb betűt azt mindenki el tudja-e olvasni mert ha igen akkor az én készülékemben van a hiba.

Kata!
Nem is tudtam, hogy a kollégádéktól vettük meg a házat :wink: :) . Marci napról napra nagyobb, de komolyan mondom. És a feje meg tökéletesen JÓ FEJ!!!!

Szandra

szandrakiss
 
 


Sziasztok! Ide értem én is egésznap csaviztunk...

délelőtt titkos babanetestopikos találkán voltunk a Városligetben,délután meg anyukáméknál....

Bogi drága!

Nagyon sok boldog névnapot kívánunk Neked!

Kép

Anita!
Hogy jutott eszedbe most ez a pogi dolog? :lol: :lol: :lol: hirtelen nem is tudtam miről beszélsz :lol:

igen Andi! :wink:
Éljen éljen 1978!

Szandra!
Én látom :wink: :wink: :wink:
ilgya1
 
 


Szandra, nem szokott a lábadra csavarodni a hínár a tóban? Úgy láttam, az is van benne :lol: :lol: :lol: Az apró betűket pedig én sem tudom soha elolvasni :roll: :roll: :roll:

Gyöngyi, nem kedvelnélek, ha (ez a bizonyos) kollégám lennél - szerencsére Te nem vagy köcsög és törtető karrierista :lol: :lol: :lol:
Ellenben ha már egyszer Te vagy a kedvenc védőnénink, nekem is lenne kérdésem a védőoltásokkal kapcsolatban! Marci még csak BCG-t kapott (még a kórházban, amikor hazahoztuk), a Lakos pedig a köv. oltást a 4 kg-s súly eléréséhez kötötte. És mivel Marci SZERDA ESTE MÁR 4000 GR VOLT, felmerül a kérdés, hogy akkor most mit kell megkapnia? És azt meddig? Megvárjam, amíg a Lakos újra munkába áll aug. végén, vagy szerezzek vakcinát, és vigyem be a kórházi dokinéninknek? Lehet egyáltalán ilyet csinálni? És milyen egyéb védőoltások közül lehet választani? Érdemes egyáltalán a kötelezőkön kívül mést is beadatni? Rémlik, hogy volt erről már szó itt a topic-ban, de elfelejtettem... :roll: :roll: :roll:

A kis pöcsös így aludt délután:
Kép

KépKép
KépKép
kevinszpészi
 
 


Lányok!
Köszönöm a tegnap estét, nagyon jól éreztem magam :P :P :P nagyon jó volt kikapcsolódni.

Kata!
Tündéri "pasid" van, főleg amikor keresztbefordulva alszik a kiságyában :)

Anett!
Sajnálom, hogy nem tudtál jönni :cry: :cry: , gondolom közbejött vmi.

Néhány friss kép Lauráról


Laura és a kenyér

Kép


Az új házában
Kép

Kép Ez a kedvencem:-)

További szép hétvégét mindenkinek

Andi


Kép

Kép
denesandi
 
 


Dénesandi!

Szuper volt, hogy el tudtál jönni tegnap!!! :lol: :lol: Gyakrabban kellene kiruccanod!! :lol: :lol: Laurával minden rendben volt éjjel? Elboldogultak a babysitterek??? :lol:
Édes a kiscsaj a képeken!!! És hogy mekkora az a ház!!! :roll: :roll: Nem csodálom, hogy a sikálása alatt le tudtál csillapodni!! :lol: :lol: Napokig tarthatott!!!! :lol: :lol: :lol:

Kata!!!

Az a hínáros mondat nehezen esett le nekem :oops: :oops: , de aztán nagyot koppant :lol: :lol: :lol:
Oltás: 4 kg a határ , ez szerintem szabály. De semmi baja nem lesz, ha hónapokkal később kapja az oltást. "Csak" az ÁNTSZ ezt elég szigorúan ellenörzi, és indok nélkül nem lehet oltáselmaradás sehol. Azt le kellene tisztázni a dokinénitekkel, hogy ő tud-e oltani (nem hiszem, de......) Te nem tudod beszerezni a kötelező oltásokat. De ha ő is áment mond az oltásra, akkor nagyjából mindegy ki adja be. Marcinál is az elején kell kezdeni, mindegy hány hónapos. Megvolt a BCG (milyen a hege???), jön a két hónapos (amit szégyellek, de nem tudom most pontosan hogy van, mit adnak :oops: :oops: ), aztán tovább havonta.

Ajánlott oltások: jól emlékszel, már kiveséztük a témát :lol: :lol: És nem egyformán látjuk a dolgokat, ezt mindenkinek a parái szerint kell eldöntenie. Hogy jól döntöttünk-e, azt úgyis a jővő dönti el :roll: :roll:
Én nem adattam be egy éves koruk előtt semmit, 16 hónaposan kaptak egy agyhártyagyulladás ellenit, a Neiserriea kórokozó ellenit (lehet nem így irják :oops: :oops: ) De szerintem ezt már nem is emlegetik, annyi új van. Nem vagyok híve az oltásoknak, szeretném, ha az immunrendszerük dolgozna, hiszen ez a dolga. De a döntésemet tuti az alapozta meg, hogy nem félek a betegségektől - de nem tudom megmagyarázni miért nem, nincs konkrét oka, csak a tanultakkal és a tapasztalataimmal tudom magyarázni.
Emlékszem legutoljára a judit kérdezett valami ilyesmmit, de már nem tudom melyikoltással kapcsolatban. Ő mondta, hogy nem tudná magának megbocsájtani, ha mégis elkapná a Zorka a betegséget és baja lenne (bennem nem fordul meg iylen gondolat), ebben az esetben szerintem inkább be kell adatni, mert az sem jó, ha folyamatosan azon parázunk, hogy vajon mi lett volna. Mindenkinek a rendelkezésére álló ismeret és a lelkiismerete alapján kell dönteni. Úgyhogy csak irja le mindenki újra a véleményét :lol: :lol: :lol: Segítsünk(?????) dönteni a picibabásoknak!

Ildi!!!

titkos babanetes tali!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: Húúúha, hol jártál Te???????? :lol: :lol: :lol:

Mielőtt elfelejtem: ha rendelsz aloet nekem is kellene két dolog, de nem sürgős!!! Ajakbalzsam és a piros krém (anyósék "lenyúlták" :lol: odaadtam és azt mondták használ! Úgy örültem, mert nehezen rávehetők recept nélküli szerek alkalmazására :lol: )

Szandra!

Bocsi - éreztem, hogy valamit elfelejtettem :oops: :oops: :oops: Hiába, meglátszik, hogy én már nem vagyok 78-as :twisted: :twisted: Bár az apró betűt látom!!!!!!! :lol: :lol: :lol: A szemem javul a korral, de a memóriám.....................................

Szóval, ciki egy ilyen gikkszer, de nem lesz semmi baja a gyerkőnek szerintem. Talán az oltási rekció nagyobb valószínűséggel jelentkezik majd 10 nap-két hét múlva (láz, pöttyök). Én is csináltam egy ilyet anno :oops: :oops: :oops: 15 hónaposan a 3 éves di-per-te-t kapta meg a baba :oops: :oops: :oops:
De már mióta én dolgozom is annyit változott az oltási rend, hogy ami most hibának számít, az lehet 5 év múlva szabály lesz :roll: :roll:

Anita!!!

Csak nem a koromra célozgattál?????? :lol: :lol: :lol: Én fiatal vagyok, jelmondatom: a szüzességem régen elvesztettem, de az ártatlanságom még örzöm!!!!! :lol: :lol: :lol:
És mutatok is hozzá egy képet!!!
Anett figyelj!!! Ilyen jól fényképez a Sanyi!!!
Kép

Bazsalikom olaj itt van Anita, bármikor jöhettek érte!!! De csak és kizárólag a gyerekeiddel :lol: :lol: :lol:

Ma a Hajógyári szigeten voltunk szülinapi bulin, kicsit furcsa volt, főleg, hogy a szervezők késtek :roll: :roll: :roll: Olyan nomádos volt :oops: :oops: :oops: De a gyerekek nagyon élvezték a játszóteret és a csúszdákat - és végülis ez a lényeg :lol:
Kép Kép Kép Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi
 
 


Helyesírási hibákat gondolom elnézitek, de az megbocsáthatatlan, hogy Judit nevét kis j betűvel írtam: ne haragudj!!!!!!!! :cry: :cry: :cry: :cry:

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi
 
 


Csajok!
Eltunt a privat uzis fulem. Volt mar vkinek ilyen?

Anita!
Megszokas kerdese ez az ekezet tema. Nagyon regen meg ritkabb volt az ekezetes billentyuzet, de nem is ez a fo oka. A legtobb progi angol nyelvu, ugye nem ismeri fel az ekezetet. Ha akartam vna sem tudom hasznalni. De ha kell, tudok ekezettel is irni, kis ido es atall a kezem. De igy konnyebb :P

zsanett
 
 


Sziasztok!

Gyöngyi!
Tényleg nagyon jól éreztem magam :lol: :lol: :lol: és ha legközelebb is lesz találka, akkor ha nem szakad le az ég, akkor ott a helyem :wink: :wink:

Laurával minden rendben volt, amíg haza nem értem :) csak utána ébredt fel vagy 3szor reggelig :( , úgyhogy másnap reggel nem igazán voltam észnél :oops:

Nem szórakoztam a ház takarításával, 1 délelőtt megcsináltam, mert nagyon mérges voltam :twisted:

A képek szuperek a Csajokról:lol:

Kata!
Oltás: én sem vagyok híve az agyongyógyszerezésnek, de a mai világban már annyi mindent összeszedhet a gyerkőc. Én a kötelező oltásokon kívül a pneumococcus oltásokat adattam be eddig Laurának és ha szabiról visszajön a Lakos, akkor a bárányhimlő ellenit is beadatom. Aztán még filózom a meningococcus elleni oltást is, de nem akarom nagyon leterhelni a szervezetét és én is amondó vagyok, hogy erősödjön meg az immunrendszere.

Sajnos a mai strandból nem lett semmi :cry: , mert meglátogatott a télapó, hanem helyette segítettem Zolinak az ülőgarnitúrát kitakarítani :wink: így legalább az már tiszta a lakásban :oops: :oops:

Andi


Kép

Kép
denesandi
 
 


Sziasztok,

Hazaértünk, szuper volt, majd mesélek még, de most nagyon ki vagyok. Atti 600 képet csinált, mindjárt nekiesem és kicsinyítek Neketek, nehogy elfelejtsétek Ancsit :)

Az utolsó oldalt olvastam csak vissza, látom, lemaradtam egy taliról... :(

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
sszkata
 
 


Sziaaaaaaaaaaa Katus! :lol: :lol: :lol:
Ancsi felejthetetlen, és már hiányoztatok!

Anita
putyu
 
 


Sziasztok!

KAtus! Örülünk,hogy megjöttetek,találkoznunk kell feltétlenül,mert ki akarlak faggatni,vagy pedig írsz egy kilométeres beszámolót!!!! :lol: sok sok képecskével!!!!

Denesandi!
Nagyon helyes Laura...
Honnan újítottátok be ezt a klassz kis házikót? és mennyi pííízért osztogatták?

Gyöngyi!
Aki tud az tud...... :) csúcs ez a kép rólad :P

Nem titkos rosszul fogalmaztam,van egy zárt topik itt a Babaneten akikkel néha talizunk... :? végül is nem titkos...de csak mi látjuk,akinek van meghívója.
együtt pocakosodtunk ...
aloé
oké szólok. :idea:

Andi!
Ma nem jöttél írni :lol:

ildikó
ilgya1
 
 


hello Katus, várjuk a képeket :)

képzeljétek, ma este Emőke-Ábellel fagyiztunk a kispatak cukrászdában, és sikerült összefutnunk Zéti babával - tüneményes kisfickó :lol:

KépKép
KépKép
kevinszpészi
 
 


Mostmár nekem is elkéne végre mennem abba a cukiba :lol: :lol: :lol: 3 tűneményes fickóval találkozhattam volna ma is.... :lol: :lol: :lol:
ilgya1
 
 


és oda nem csak miattunk lett volna érdemes elmenni :) :) :)

KépKép
KépKép
kevinszpészi
 
 


Megint hello :)

Na, nagyjából a végére értem a képeknek, itt van pár kedvcsináló :)

Anita,
édes vagy, Boginak boldog névnapot kívánunk! :)

Ildi,
rendben. RENGETEG tanácsom van :) Mikor találkozunk????

Kata,
Szuper, hogy MArci elérte a 4 kilót! Ügyesek vagytok!
Oltás: mivel nagyon sokat kirándulunk, Ancsi megkapta a kullancs elleni oltásokat és kapott még agyhártyagyulladás ellen is, Neisvac nevűt. És bárányhimlő ellen is beoltattuk. Látod - én parás vagyok. Rota ellen nem oltattuk és a prevenárt sem kértük - állítólag ez szeptembertől ingyenes lesz. Orvosi tanácsra mentek egyébként az oltások. Szerintem Nektek javasolni fogja a doki, az egyik barátnőm azért, mert a kisfia korábban érkezett, minden nem kötelező védőoltást beadatott neki.

És képek:
Kép Kép Kép Kép

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
sszkata
 
 


Katus!
Hol voltatok? Melyik részen?
ilgya1
 
 


Ildi,
Krk sziget, Njivice.
Az első képen látszik milyen öblök voltak: apróbb kavics, szörfcipőben szuper :) A 2. kép Baskán készült, a szget déli csücskében, a horvátok ezt hívják homokosnak. Hát. Nem jött be: belemegy a cipőbe, de mezítláb nagyon nyom, Ancsit idegesítette, hogy olyan lett a keze, folyton porolta volna, de ugye nem jött le az apró törmelék a tenyeréről :)

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
sszkata
 
 


Anita! KÖSSSZZIKE!!!! :D :D Szabesz, Doresz és Jutka
jatka
 
 


Katus, klassz lehetett nagyon :). Baska-ban mi is voltunk, magasról, az útról hihetetlen szép az a partszakasz, de fürdeni ott nem volt olyan jó...

Lányok, a praktikerben láttam ma 1600 Ft-ért szilikonos kuglófsütőt - már csak a mákos süti receptjét nem találom sehol :roll: :roll: :oops:

KépKép
KépKép
kevinszpészi
 
 


Sziasztok!

Épp az ebédutáni kávémat iszogatom:

KAta kikerestem neked.
Rámentem Évi profiljára és a hozzászólásai alapján már nem volt nehéz dolgom :wink:
[quote]S írta:ziasztok!

Csak gyorsan feldobom a mákos süti recijét, hátha az Ibolya meg akarja sütni a 7végén

Mikrós mákos süti:

15dkg liszt
15dkg cukrozott mák
1/2dl olaj
1 1/2dl víz
1 tejföl
1 sütőpor
1 csapott kk.szódabikarbóna
2 egész tojás
1 reszelt alma /na én ezt helyettesítettem sárgadinnyével /

Mindezt jól kikeverni és mikróba 750w-on 10-12 percig kell sütni. A tetejére lekvárt vagy pudingot is tehetünk. most lebuktam, mert az enyémen sem lekvár, sem puding nem volt (vmilyen savanykás pl. ribizli lekvárral a tuti )



Jutka!
De jó,hogy írtál. akkor ezekszerint sikerült a torta és a buli. :lol:
képeket kapunk a tortáról?
októberben is készítheti a sütőjét a néni :wink:

ildikó
ilgya1
 
 


Köszi Ildi :lol:

KépKép
KépKép
kevinszpészi
 
 


Sziasztok!

Katus!
Nagyon édi a fényképeket Ancsa :) És látom, Ő is élvezi a vizet meg a pancsolást :lol: :lol: :lol:

A vasárnapunk szokás szerint kezdődött: mentünk anyumékhoz egy kis "kikapcsolódásra", majd jött egy hirtelen ötlet: menjünk el gyermekvasutazni :P

Így rávettem anyumat és húgomat, hogy szedjük magunkat össze, és így elég gyorsan elindultunk. Meg hallottam a tv-ben, hogy most 60 éves a gyermekvasút, egész hétvégén rendezvények lesznek.
Egy kisebb budai városnézést beiktatva - sikeresen eltévedtem Budán :oops: :oops: - megtaláltuk a fogaskerekűt. A Bach csomópontnál kezdtem gyanakodni, mintha nem erre kellene menni, ja és mondjuk nem közel 20 éves élményekre kellene hagyatkozni :wink: :wink:
De végül is odaértünk a fogaskerekűhöz, amit nagyon élvezett Laura. Aztán meg irány a kisvasút. Itt féltem, hogy nem fogja őt az út lekötni, de aztán alig lehetett rábírni, hogy másszon ki valaki öléből és egy kicsit kukucskáljon is ki. :roll:
Szerencsére nem voltak nagyon sokan, sem oda, sem vissza.
És azért, hogy ne legyen minden olyan szép, a beígért programokból mára már nem votl semmi :( :( , mindent tegnap tartottak.
A csalódásomat még fokozta, hogy a Hűvösvölgyben semmi játszótér vagy valami nem volt, ahol a gyerekeket el lehetett volna nyugodtan engedni, pedig egész nagy területet bejártunk, így egy gyors kávé után már jöttünk is haza.
De végeredményben jól sikerült a napunk :lol: :lol: :lol:

Kép Húgommal Kép Nagymamával (anyukámmal) Kép Élveztem a zötykölődést Kép Anyával Kép Ez a kakukktojás:-)

További szép estét mindenkinek

Andi


Kép

Kép
denesandi
 
 


Ildi!

Mielőtt elfelejtem: a házat kölcsönkaptuk az unokatesóméktól, mivel már náluk ott áll a kertben vagy 10 éve és a kutya sem nézett rá.

Andi


Kép

Kép
denesandi
 
 


Sziasztok!

Szép hetet mindenkinek! Még most fellopakodtam ide, ahol a gép van, de félek hamarosan nagyon meleg lesz itt.
Jó látni a nyaralgatós fényképeiteket. Jövőre remélem mi is el tudunk majd menni. Sajnos a kutyáimat nem hagyhatom rá csak úgy bárkire :-) Tavaj nagy lelkibetegség lett belőle :-( Most 1-1 napra megyünk, kisebb kirándulások.

Mai napot pihengetésre szánom, mert azt hiszem egy picit sokat ügyködtem az elmúlt napokban. Furcsán fáj a gömbőc :-( Amúgy jól van, nagyon sokat mozog... nem tudom szokott-e nagyobbakat szundikálni :-( Én nem... És csak most fog igazán nőni.

Hamarosan - hetek kérdése - kifestünk :-) Lesz pici-baba-szoba... ha más nem is :-)

Vigyázzatok magatokra!
Reni
almi
 
 


Kép mindenkinek!

Megyünk ma megint az ujhegyi strandra, van kedve valakinek csatlakozni hozzánk?11 körül indulunk.Tegnap is kint voltunk egész nap,mindkét gyerköc nagyon élvezte a vizet.A babamedence kb 40 cm magas és 32 fokos,a "mélyviz" kb 130 cm és 28 fokos :lol:
bibolya
 
 


ja,és a belépő is nagyon bababarát :
felnöttnek 800 ft,gyereknek 3 éves korig ingyenes az fölött 500 ft
bibolya
 
 


Sziasztok!

Katus,
nagyon jó lehetett a nyaralás, és Ancsi is biztos jól érezte magát. Nagyon jók a képek!!

Szandra,
én se mindig tudom elolvasni az apró betűt... :oops:

Ildi,
azért nem írtam, mert hétvégén nem jártam erre.


Szombaton elmentünk egy vasútmodell-kiállításra. Ezt főleg Lőrinc és Laci élvezték, de még Rebekát is lekötötték :roll:
Vasárnap meg Szentendrén voltunk, ahol nagyon jól éreztük magunkat. Délelőtt indultunk és este fél 8-kor értünk haza, a gyerekek 5 perc alatt kidőltek :)
Csináltunk jó sok képet, majd teszek fel.

Puszi!

Andi
idna
 
 


Sziasztok!

Mi penteken Margit-szigeteztunk, bringoztunk, jol kifarasztottak a csajok, vegig en tekertem:) Aztan este meg a Szabadteri Szinpad ettermeben vacsiztunk, vegighallgathattuk a probat, tok jo volt.
Szombaton mindezt kipihentuk :)
Tegnap a Hajogyarira mentunk, csuszdaparkoztunk, megneztuk a Sziget elokeszulteket. Nosztalgiaztam hajdanvolt ifjusagomrol :D

Ma a Dagalyra keszulunk, strandvaro nap van, felaron van a jegy. Egy csaladi (2+2) 2300 Ft. Ha van kedve vkinek csatlakozni, csak szoljon.

zsanett
 
 


Ibolya!

Mi ezt most még kihagynánk, bár a doktornéni ma reggel engedélyt adott a pancsolásra de ezt még csak itthoni körülmények között tenném meg a sebek miatt. Ráadásul akkor majomtalanítanom kellene ami a bánának sok időbe telik. :wink:



Rájöttem, hogy ha nagyon apró betűvel van írva valami akkor a nézet menüben van olyan, hogy szöveg mérete és azon belül növelés :lol: :lol: :lol: :lol: , így már nincs olyan dolog ami előttem titkos maradhatna. :wink:

Gyöngyi!

Te is nagyon eltűntél, sokat csaviztok? Olyan keveset írsz.

Katus!

Nagyon jók a képek. Ancsi jól viselte az utazást?

Most, hogy már ilyen sokan voltatok Horvát országban kérek tapasztalatokat, mennyire jó, szép, melyik része jobb a kicsi gyerekekkel való nyaralásra.

Köszi

Szandra

szandrakiss
 
 


Szandra, szerintem gyerekkel a Rab-sziget a legideálisabb, mert ott van "igazi" homokos part is, és viszonylag közel van. Egyébként a mi kedvencünk az Makarska, ami délebbre van jóval, de egészen odáig átadták már az autópályát, kb. 8 óra az út. Volt már szerencsénk bejárni lassan egész Horvátországot, de nekünk ez az etalon... A tenger kristálytiszta, a parton magasodik az 1800m-es Biokovo, meseszép. Mi itt mindig ugyanabba az apartmanba megyünk, kb. 20m-re van a tengertől, ha érdekel, átküldöm!
http://www.makarska-croatia.com/english.html

KépKép
KépKép
kevinszpészi
 
 


Sziasztok!

Mi Gyömrőn voltunk vasárnap,tényleg nagyon klassz hely...


Nekünk még nincs tapasztalatunk Horváttal kapcsolatban,de remélem hamarosan csupa jó dolgokról számolhatok be.
jövőhét szombaton indulunk Vodice mellé,Srima-ba. Ez is elég délen van,reménykedem a homokos tengerparban,de nem zavar a kavics sem...
Állítólag minél délebre mész annál szebb,azért szerettünk volna Dalmácia környékére menni,majd kiderül...
ez 780 km....

éjszaka fogunk menni,így reménykedem,hogy nem lesznek dugók az autópályákon...majd visszafelé fogunk gyönyörködni a tájban...



Kép
ilgya1
 
 


Sziasztok!


Csak jelzem, hogy jól vagyunk /talán már a kedvem is alakul :roll: :? /

Igyekszem elkapni a fonalat és ismét bekapcsolódni a fórum életébe, de jelenleg ezt sem a Főnököm :wink: , sem a lakás állapota nem teszi lehetővé :? DE amint tudok írok...nem menekültök a szokásos litániámtól :lol:


Puszi mindenkinek!

ÉvIMAMI


Kép

Kép
benettke
Vecsés
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?