sziasztok!
itt terjeng a töltött paprika illat
ne tessék lányok letörni mint a bili füle,mert ti mondtátok, hogy számít a pozitív hozzáállás,gondolkodás
végül megbeszékltem e férjemmel, hogy együtt vesszük meg a fényképezőt
sisi!
kérdezted milyen a "török lasanye"?
hát a lazanye tésztához igaziból bármit lehet tenni, de mivelm mi nem vagyun oda a darált húsért, ugy szoktam csinálnimint anyósom.
kifőzőm a tésztát .
csinálok besemel mártást, amibe egy kicsi reszelt sajtot is rakok, ettől sűrűbb és finomabb is lesz.
veszek" beyaz peynirt" -fehér sajt, ami ízre olyan mint a feta, olyan sós és nagyon finom, állagra viszont olyan mint a túró, szét lehet morzsolni.
szóval ezt a sajtot összemorzsolom villával, és egy nagy rakás frissen aprított petrezselymet rakok hozzá, jól elkeverem.
leteszem a tálba a tésztát, aztán rá ebből a sajtból, aztán tészta, aztán besemellmártás, aztán tészta-sajt-tészta-mártás...amíg elnem fogy, vagy megtellik a tál..
a tetejére valami finom kemény sajtot reszelek,és beteszem sülni 220 fokon kb. negyed órára.
a család él hal ezért.
én a hozzávalókat tötk boltban veszem,mert máshol nem nagyon kapni.
ennyit a kajcsiról,a Hami felkelt
majd jövök
puszi