Új privát üzeneted érkezett!

Igen, én is nagyon aggódom Apróért! Már ki sem kapcsolom a gépet, és folyamatosan figyelgetem, hátha jön a hír!

A magzatvíz folyás nekem is beindította a pánikot, hogy úristen, netán ez az? Vagy mi van, ha zuhany v fürdés közben kezd el folyni. De gondolom, akkor utána is folydogál még!

Niki! Ha Barnus baba ilyen jól érzi magát odabent, akkor annak biztos megvan az oka :) Lehet, hogy szeretne pár dekát felszedni, mielőtt nekiindul a nagy útnak!

rizsimami

Szilvi, aranyos vagy, de már így is jó dundi lehet lassan 4 kg körül...:)
nem nagyon kéne már többet magára szednie.. :shock:

sniky

Sziasztok!

Megjottem a CTG-rol, minden rendben, de tovabbra sincs tul sok jele, hogy Laura ki szeretne jonni. Fajasaim sincsenek meg igazan - a medencem faj egy kicsit - a vernyomasom viszont tovabbra is magas. :( Biztos ettol a hulye idotol. Nekem is faj egy kicsit a fejem, johetne megint a huvosebb ido.

Remelem Aprooval rendben van minden es mar megvan a babajuk.

Mazska
KépKép
KépKép
mazska

sziasztok!
mégén is egyben vagyok, és nem úgy néz ki, hogy lesz változás ezügyben az elkövetkező napokban. szóval nálunk nyugi van ezügyben. Persze a lurkó mocorog odabent, de fájások, vagy görcsök nincsenek, aludni is egész tűrhetően tudok. ctg-n is minden rendben volt eddig. UH-n kiderült, hogy mégcsak 2500 g, úgyhogy még ráfér a hízás odabent. a BDP-je 8,8 úgyhogy még nőhet picit. Én inkább csak nyűgös kezdek lenni, de gondolom ez meg már természetes ilyenkor.
aprónak drukkolok, hogy minden rendben legyen. És sok erőt kívánok neki, szüksége lehet rá.
ági, ritus:tündériek a babák!! gratulálok nektek!!
a szüléstörténetek meg ngyon jók, olyan jó olvsni őket, annak ellenére, hogy van amelyik fájdlomról szól. Én még nagyon félek a szüléstől magától, úgyhogy arra is gondoltam, hogy élehet, hogy azért nem jön kimég a babó,mert lélekben le kell nyugodnom és késznek kell lennem a dologra. De lehet, hogyez hülyeség, csak én érzem így.....

puszi mindenkinek!
Lei
lei

sziasztok csajok!

sajnos még mindig hírek nélkül jövök! bár remélem, hogy csak minket nem tud egyelőre tájékoztatni, de Prücsi azóta már kibújt! talán az is lehet, hogy császár lett a vége, és nincs ereje semmihez, illetve nem is nagyon mozoghat! remélem, hogy délutánra megjön az sms a méretekkel, és azzal, hogy már régen megvan, csak nem tudott írni!

remélem, hogy nincs semmi komoly gond!!!

szegényke nagyon egyedül lehet, főleg, hogy párja tökre be van táblázva, szóval lehet, hogy egyedül kell végigcsinálnia az egészet!?

nekem keddig kell még várnom az uh-ra, nagyon kíváncsi leszek, hogy mit mond a doki!?

görcsöm amúgy nekem sincs, csak ez a nyilalgatás alul! olyan, mintha a csontom mozogna, vagy nem tudom, mert tényleg ilyen hirtelen szúrkálós érzés, ami nem túl kellemes, sőt, néha pont séta közben jön rám, akkor össze is rándulok! vicces lehetek kívülről, bár párom szívrohamot kap ilyenkor mindig!

lányok. ti egyedül mászkáltok még a vizsgálatokra? én igen, és azon gondolkoztam, hogy mi van akkor, ha pont az utcán jön rám a szülhetnék, illetve ott folyik el a magzatvíz... az milyen kellemetlen már, persze gondolom, hogy ez fog legkevésbé érdekelni akkor, de mégis! én eddig úgy terveztem, hogy az utolsó hetekben elkísértetem magam mindig valakivel, de azért ma már a 39. hétbe léptem, és jövő hétre sincs kísérőm... nem tudom, hogy mi lesz! :S

na, csomagot azt tuti nem viszek magammal! majd valaki a családból utánom hozza a motyókat! ;)

Lei, amúgy Ági is így kezdte, hogy annyira jól érezte magát, hogy éjjel el is folyt a magzatvíze! :) szóval most már tényleg nagyon nem lehet kalkulálni! főleg, hogy eddig egy túlhordás sem volt, mindenki inkább 1-2 héttel előbb szült, mint a kiírása! szóval, időben vagyunk.

ki lesz vajon az utolsó mohikán közöttünk? tudom, Csenge szeretne az lenni! ;)

eső itt sem volt! :( esőt kérek és lehülést!!! :)

sophie27

ja, még magzatvíz témában... mindenki azt mondja, hogy ilyenkor szokott lenni egy ilyen pukkanós érzés, szóval szerintem azért az nem csak egyszerűen kifolyik, hanem van neki előzménye is! vagyis remélem! :)

sophie27

Remélem én is , hogy jól vannak Aprooék...

Zsófi, túlhordás még nem is lehetett, hisz ma van augusztus 1. napja ;-) Azért az is lesz biztos, és tartok tőle hogy én leszek az egyik... Voltam délelőtt NST-n, és semmi fájást nem mutatott, tök egyenes volt a vonal... A szívhangok meg jók, úgyhogy az én babóm úgy tűnik még nem készülődik kifelé, jól érzi így magát... De én meg már kezdek türelmetlen lenni, úgy érzem soha nem fog megszületni ;-)

yuyu79

Julcsi, ez igaz, még csak ma van augusztus 1. Látod, ez el is kerülte a figyelmem, tekintettel a kis babucik számát illetően! :D

És mit jelent nálad, hogy nem mutatott az NST semmi fájást? Hogy van nálatok számozva a dolog? 0-tól 100-ig? Bár hidd el, hogy ez is egyik óráról a másikra változhat! Többen írták, hogy az NST kb. sz@rt sem ér! :D

sophie27

Hát, igen, mert lehet hogy van valami, csak nem pont az alatt a 20 perc alatt... De nem is érzek fájásokat, csak legalul szúrkál néha, meg a hüvelyemben... Szerintem csak most kezd rendesen beilleszkedni a feje...

0-tól 100-ig van számozva, és nekem 10 és 20 között volt ma végig a vonal. Múlt héten 30 volt a max, 2 hete 40-ig is fel ment párszor... Szóval egyre gyengébb, ez hogy lehet? ;-)

A szívhang meg 140 nyugiban, mozgás és csuklásközben meg 160-180 körül... A második felét végigcsuklotta :-)

yuyu79

Julcsi!
nekem sincsen jóslófájásom és anyukámnak sem volt (3gyerek) egyszersem, de amikor elindultunk akkor aztán rohamosan leginkább én a középső gyereke fájásszünetek nélkül és kb 2-3óra alatt kibújtam !!a leghosszabb vajudása a bátyámmal volt 4óra!!szóval nem törvényszerű...nem vagyunk egyformák...mondjuk anyámnak és nekem is mindig elég erős görcsökkel járt a havi öröm, de megszokja az ember és bírja...sztem azoknak van inkább jóslójuk akik nem görcsölek olyan erősen havonta és most szoktatja/felkészíti a szervezetük őket az erős fájdalomra...és persze megvan a szervezetnek a saját fájdalomcsillapítója ezt a szülésznő is mondta, hogy aki nem kap semmi külső f.csillapítást(kivéve homeo) azoknál szépen dolgozik az agy termeli azt az anyagot és ahogyan kell...

de jó lenne tudni már hogy aprooval mi van, már nagyon aggódok érte...
Vendég

plusz miért pont abban a félórában lenne bármi is?kiváltképpen , hogy pl. a snikinek is éjjelente vannak görcsei...
Vendég

Cs-Andi, oké ,de az én Anyukám is szült 4 gyereket, és az elsővel kb egy teljes napot vajúdott... Úgyhogy én kevésbé vagyok optimista. Szerintem nem is fogok nagyon sietni a kórházba. Aztán ki tudja, lehet hogy nálam teljesen máshogy lesz. Szerintem 1 hét múlva már ott fogok tartani, hogy mindegy hogy hogy, csak jöjjön már ki ;-) Már most se nagyon találom a helyem, egyre bénább vagyok, és egyre nehézkesebben mozgok... Na meg persze egyre kiváncsibb vagyok :-)

yuyu79

na, Andi, remélem a próféta beszél belőled! ;)

a mensim nekem is mindig kínszenvedés volt, hányingerrel, iszonyat görcsökkel kísérve, remélem, hogy az az x év elég volt a felkészülésre, és nem fogok feltétlen elájulni a vajúdás közben.

amúgy anyum is azt mondta, hogy velem pl. bement reggel, semmi görcse nem volt, sosem jósolgatott, de éjfél előtt megvoltam, és 9-től voltak fájásai, amik durvábbak voltak!

öcsém pedig szintén pikk-pakk kint volt. remélem, ez is örökölhető! :P

lehet, hogy ráüzizek Aproora... nem bírom már ezt a bizonytalanságot! szerintetek??? annyira pofátlan dolog lenne?

sophie27

Nekem az alhasamban ez a szúrkálás is általában éjszaka van...

yuyu79

Ja és én is sokat görcsöltem mensi első napján (mikor nem szedtem a tablettát), remélem így én is bírni fogom a fájdalmat...

yuyu79

Szerintem üzenj neki nyugodtan Zsófi, aztán majd úgyis csak akkor válaszol, ha tud... De biztos jól esik neki az aggódás :-)

yuyu79

Sziasztok!

Szegény Apróó...mi lehet vele? Most olvastam vissza 2 napot, remélem már túl vannak a dolgon....

Yuyu a tgyásos papírt már kibeszéltétek, nekem a védőnő adta a papírt,h pecsételtessem le a dokival....

Szuszu és Boniko köszönöm, megkaptam a listát!
Szuszu egyébként tegnap és tegnap előtt nekem is fájt a fejem, de nekem elmúlt mára.

Ági szuperek a képek és a beszámoló is! Nagyon szép Lilibaba!

Nicike kitartás! Már csak 2 hetet kell éhezned! :(

Bende...hát nem irigylem a szülésedet! :oops: :shock: Viszont a lényeg,h otthon vagytok és jól vagytok.

Rita gratu a beforduláshoz!

Barbi nagyon jó a gyerek szobátok!!Nagyon szép Dömebaba!!

Mi még mindig egyben, szerda éjszaka 10 perces keményedésem volt kb 3 órán kerseztül aztán meg az alul hasbaszúrós fájások, de abba maradt, tegnap reggel 7-re mentünk ctg-re a kórházba,de nem mutatott semmit sem, mondtam is a szülésznőmnek,h mi volt azt mondta,h jóslók. de nekem nem fájt csak keményedett....
Be akartam ugrani Ritusékhoz,de rohannunk kellett a Páromnak tárgyalása volt... :cry:
Aztán meg délutánra értünk haza és futás vissza Tbányára a Párom egyik legjobb barátjának a szülinapjára , onnan én vezettem haza és totál kidűltem. Oszlopra dagadt a lábam stbstb az előző esti alváshiány megtette jótékony hatását és végig durmoltuk az éjszakát.
Jah és azt hiszem elment a nyákdugóm. Benzinkúton álltunk meg pisilni és nagyon sietős volt az utánam jövőnek és csak egy pillanatra láttam valami sárgáspirosas valamit a papíron...., de szerdán még zárt voltam...na majd kiderül...
Páromra ráhozta a frászt az ismerősünk,h akkor 4 nap és meglesz Kismukk....nézett rám akkora szemekkel: akkor paold össze a cuccodat,ha hazamegyünk... :lol: :lol:

Na majd lesem a híreket, hátha lesz prücsiről....
makadu

Zsófi, szerintem is írj Aprónak egy sms-t, mert én már nagyon aggódok miatta.

szuszu

Én is folyamatosan lesem a híreket Apróékról... Jó lenne tudni már valamit!

Rita és a fiúk
Kép
Kép
hrk

Az egyik topicban olvastam, hogy egy lány tonikot iszik, hogy beinduljon a szülése. Van erről valakinek infója?

Rita és a fiúk
Kép
Kép
hrk

na, rábeszéltetek! üzentem neki egy ilyet:

szia! remélem nem zavarok az sms-el, de nagyon izgulunk értetek! már mind lerágtuk az összes körmünket :( ha tudsz, uzizz, megy a drukk ezerrel! sok puszi!

hát, kíváncsi vagyok, hogy mikor tud válaszolni!

rólam patakokban folyik a víz... :(

és annyira kívánnék valami édességet!

jaaa, holnap anyóséknál ebédelünk, és lesz palacsinta!!! :) na látjátok, így kell ezt csinálni! én csak eszem! de már annyira várom! ;)

sophie27

lányok. nekem pár napja olyan szinten feszül a lábam! tökre bebucisodik, pedig nem ácsorgok sokat, de ettől az időjárástól készen van!

mondjuk a doki azt mondta, hogy nem baj, ha dagad, csak igyak sokat... meg ne sózzak már nagyon semmit!

Rita, sajnos tonikról infóm nincs, amúgy is utálom!

sophie27

Nektek meddig volt meg a málnalevél tea hasmenéses hatása? 1-2 nap? :roll: Vagy azóta is? :shock:
Én tegnap este kezdtem inni,de rohangálahtok én is tőle....
makadu

tonikot én sem szeretem és nem is hallottam ilyen "funkciójáról".

Zsófi a létszám felsorolásnál a kitti = makadu. (legalább nem felejtettek ki. :) )
makadu

Nekem is buci a lábam. Ilyenkor Shrek-nek hívom magam. A melegtől van. De a klímát már nem merem bekapcsolni, mert sosem fogok meggyógyulni. Épp most zuhanyoztam egyet, hátha segít.

szuszu

Makadu Kitti, van még egy, vagyis volt még egy Kitti, a Kollibri ;)

De igyekeztem nem kihagyni senkit! ;)

Na, most lefekszem, hátha segít a lábamon, aztán jövök, ha jön válasz azonnal!

sophie27

Már én is aggódok Aprookájékért nagyon, remélem minél hamarabb válasszol Neked Zsófi... :?

én most burkoltam be megint 4 db palacsintát, 2 túrósat, 2 kakaósat :)

Kitti, lehet, hogy már nem a teától megy a hasad?! ;)

Kettőben szeretnék lenni, légyszi, légyszi...;)
most kezdjek el lépcsőzni az emeletek között, hátha az segít???? ;)
vagy vegyek tonikot???? bár ezt még én sem hallottam... :shock:

Szuszu, én oszloplábúnak hívom magam egy ideje ;) jobb már a fejed?

sniky

Jaj Zsófi bocsánat :oops: :oops: - most nagyon ég a fejem, nem figyeltem....

lehet,hogy már nem attól megy a pocakom, most a hátam kezd fájni....lehet tényleg be kéne pakolnom... :shock:

Niki drukk,h legyetek kettőben! :lol:
makadu

Niki, még fájdogál kicsit. Az a rossz, hogy nem tudok rá bevenni semmit. Van itthon egy ilyen Migra stick nevű kis stiftem, ami olyan, mint egy mini golyós dezodor és illóolajok vannak benne (mentol, levendula, meg ki tudja még mi) és azzal kenegetem a homlokom.
Én is szeretnék kettőben lenni, de semmi jele, hogy a héten esélyem lenne rá.

szuszu

Andi,
hol vagy? csak nem?

ha valakinek megvannak még a kinyomtatandó papírok, igénylések, lécci küldje át nekem is!!!!! Ki szeretném én is töltögetni. Köszi!!!

Niki,
Tonikra rákérdeztem az érintett topicban, majd megírom a választ. én kislánykoromban akkor ittam tonikot, amikor már félig beálltam, és kezdtem rosszul lenni :lol:

Rita és a fiúk
Kép
Kép
hrk

Szuszu, nekem a dokim azt mondta, ha nagyon fájna a fejem Algopyrin-t lehet rá bevenni. Lehet már egy fél szem is használna?!

iszonyat hőség van nálunk a lakásban, most járt le a mosás, vicces, hogy a teregetéstől úgy elfáradtam, hogy itt pihegek és elkezdtem görcsölgetni is. Pedig még vasalást terveznék mára 1-2 órát.

sniky

na! jöttem, ahogy tudtam. kb. 2 perce kaptam az sms-t, de sajnos még mindig nem az igazi... :( szóval még a nagy hír mindig várat magára:

"Párom ma este akar beszámolni nektek. Minden ok mostmár, de volt gubanc... Köszi a drukkokat!"

Szóval lányok, estig kitartást, ebből nekem nem derül ki nagyon semmi, bár az bizti, hogy van baba, mert gondolom nem csinálják vissza a dolgokat, ha már ott vagy bent, szóval ez tutkó, de a többit majd Péter, este! Remélem, hogy tényleg jön este...

Kitti, nekem inkább szorulásom volt a málnalevél teától! Nem is iszom jó pár napja, lehet, hogy újra elkezdem, de kezdek nem nagyon hinni az ilyesmikben, úgy meg nem sok értelme van. Nem, de? A névkavarodással ne is foglalkozz! ;)

Szuszu, szerintem is vegyél be egy fél algot, jobb, mint napokon át szenvedni!

Niki, ne hozzd ránk a frászt! Szerintem lépcsőzzél persze, hátha, de csak este, ne ebben a dög melegben! ;)

sophie27

Húha, akkor a részletekre várnunk kell estig. Azért annak örülök, hogy minden okés.

szuszu

Ági, írtad a szoptatással kapcsolatos dolgot... Ma jött meg az augusztusi Kismama, és ebben pont erről van szó, leírom, hogy mit írnak, hátha segít Neked, és majd esetleg nekünk is, ha ott tartunk...

Teáztassam, ha sárga?

Legtöbbször a születés utáni napokban jelentkező, úgynevezett élettani sárgaság miatt adnak az apróságoknak folyadékpótlást.
A sárgaság igen ritkán komoly betegség tünete is lehet, de az esetek többségében normális folyamatról van szó: a magzati élet során több vörösvértestre volt szükség a picinek, idekint pedig lebomlik a felesleg. A vérfesték bomlásterméke okozza a bőr enyhén sárgás színét. Tévhit, hogy a teáztatás segítené a lebomló vérfesték, a bilirubin kiürülését a szervezetből. A bilirubin ugyanis főként a széklettel ürül, így a megfelelő kalóriájú, tartalmas táplálék, az anyatej vagy nem szoptatott kisbabáknál a tápszer segíti leginkább a sárgaság lezajlását. Abban az esetben, ha a baba kékfénykezelést kap, különösen fontos, hogy gyakran mellre kerülhessen, ne csak három óránként.

Aluszékony, mit tegyek?

(itt csak az újszülöttre vonatkozó részt írom le)

Az aluszékonyság többek között akkor aggasztó, ha újszülöttről van szó, aki nem gyarapszik megfelelő iramban (vagyis tíznapos korára nem éri el a születési súlyát). Akár betegség, súlyos fertőzés is okozhatja a sok alvást, ezért mutassuk meg mielőbb gyermekorvosnak. A sárgaság miatt aluszékony babát rendszeresen ébreszteni kell, mert különben nem jut elég táplálékhoz, és egyre jobban legyengül.

sophie27

hrk!
kérek szépen emilcímet és már megy is...
ma duplát aludtam délutánit :) :) mint akit lebunkóztak és nagyon jól esett és közben azt éreztem, hogy most jól erőt gyüjtök hátha este elindul a pindurim kifelé és jobb is ha jól kipihenem magam közben....
lehet nálunk fordítva van mert egyre aktívabba kicsike most is ő ébresztett fel és sosem volt korábban ilyen...

málnalevélnél én úgy olvastam , hogy egyeseket meghajtott egyeseknek meg szorulásuk volt...

ezekszerint aproo már túl van rajta !!

yuyu!
ne izgúlj jó magas,vékony csajszi vagy és gondolj ágira aki szintén és simán ,könnyedén ment az egész!!+lelki folyamat ,ha engeded megtörténni és nem görcsölsz akkor az rengeteg segítség mindkettőtöknek!!
persze most itt okoskodok, de majd meglátjuk, hogy lesz ez :roll:

mi is apontos cím ahol sütik a palacsintát?? :wink: :wink:
Vendég

itten lennék én is !

Most értünk haza, reggl 8.30óta talpon voltunk. kivannak a birodalmi lépegetőim.Reggel Nst minden oké de csak ennyit mondtak, bár Áronka semmit sem produkált aludt végig. Nekem Andaka azt mondta hogy az a jó ha már puputeve görbék vannak. Na hát olyanom nincs. Aztán Savoyáztunk, meg auchan. Utánna Krió!! Az augusztusi szuperfantasztikus akciót választottuk 149ezer helyett 120ezret kell csak fizetni. Úgyhogy Áronkám megspórolt nekünk 30ezer forintot hogy kibirta idáig. Csomagot megkaptuk papirokkal együtt. Yuyu a hűtőtáskát meg lehet tartani!!!! Mi vadi újjat kaptunk és tök jó nagy ilyen sárga szürke.
Aztán elmentünk a minimanóba vettem fertőtlenitő folyadékot cihhco 1200ért meg egy pelusozó szivacsot a mosógépre ha kiveszem a fürdetésből rátenni, és mintás pelust is meg szineset bár a minősége nem igazán valami jó. Itt már baromi éhesek voltunk ugyhogy gyorsan megrohamoztuk az ikeát és befaltunk vagy 6-7 hottdogot :) a párocskámmal. Jól lejártuk a lábunkat most pihi lesz , lehet alszom is kicsit! Na valaki szülni akar??? Menjek aludni??

Aprooval remélem minden rendben. Nekem az jött le a mondatából hogy tuti megcsászározták, de remélem nem. Ha van valami inkább kiveszik a babát.

Zsófi te már nagyon szülni akarsz szerintem!!!!!!

CsAndi köszi az emailt megkaptam :)

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

Sziazstok!

nem bíroma meleget én sem.. párom már vidéken 2 napig :cry:
Aproo jaj szegényke, kiváncsi vagyok mi történt...

A nagy palacsintaemlegetés hatásásra anyósom süt nekem palacsintát :lol:

mai vizsgálatnál doktorbácsi mondta hogy alakulunk, már majdnem teljesen elsimult a méhszáj....kezd izgis lenni..

na megyek ledőlök, mert a lábaim nekem is Shrekesednek!

vigyázzatok magatokra!
Vendég

Zsófi, jófej vagy, hogy begépelted a cikket. Én meg azt hittem már meg sem kapom a Kismamát, mert ilyenkor már rég ide szokott érni, de ezekszerint neked is ma jött csak meg.
Én ma este, ha hűvösebb lesz elmegyek sétálni a férjemmel, hátha segít valamit rajtam. Azaz lendít a dolgok alakulásán.

szuszu

egy magyarországi kereskedő(és nem bababoltos azok letagadták hogy forgalmazzák pedig a honlapjukon fönn volt)
volt olyan kedves, hogy elküldte az avair ultra3 párásító magyarnyelvű használatiutasítását!!rendes fickó nagyon meg is köszöntem!!
szeretek kellemesen csalódni :D :wink:
Vendég

Én most már túl vagyok a palacsintázáson , de látom sikerült mindenkit megfertőznöm. Valami Újj ötlet kéne, tejmentes! Nikianyu nagy konyhamanci van valami ötleted?

Ja és vicces de én wc papirt váltottam barackszinűről fehérre még a végén nem látok meg valami fontosat :shock: :lol: :lol:

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Sziasztok!

Remélem jól érzitek Magatokat a nagy meleg ellenére.
Felugrottam, hátha van új babóca, de most olvasom, hogy este lesznek friss hírek. :)

Julcsi, ne aggódj, szerintem jó alkatod van a gyors szüléshez. És ha éreztél már erős menstruációs görcsöket, meglátod ez sem lesz sokkal kellemetlenebb. Csak ne gondolj arra, hogy nem fog menni, hanem inkább arra, hogy ez Neked meg sem fog kottyanni! Tudom, könnyű mondani, de én így készültem lelkileg a szülésre, mert azért Bennem is volt egy kis kétség, de pozitív gondolkodással szinte minden akadály legyőzhető. Nagyon szorítok Neked és mindannyiótoknak, hogy könnyen és kevés fájdalommal menjen a szülés!! :)

k.a.t.i.c.a

Köszi Katica, én is igyekszem pozitívra hangolni magam ;-)

És Ti hogy vagytok? Írj pár sort, hogy hogy telnek a napjaitok! Olyan kiváncsiak vagyunk :)

Mecsi, tényleg jó az a hűtőtáska, nem is tudtam, hogy meg lehet tartani 8)

yuyu79

Nekünk nagyon rendes volt a csajszi akinél voltunk, végig röhögtük amúgy a megbeszélést , ma amúgy is toppon vagyunk, szerintem kezdünk kimerülni. A párom meg a végén benyögte a hűtőtáska meg jó lesz nekünk, aztán erre mondta hogy tartsuk meg nyugodtan más is elszokta rakni.
:)

Főtt kukoricát csinálok elfelejtettem hogy vettünk :) közbe meg hunyok egyett. Niki vagy CsAndi akár Szuszu irány szülni!! mire felkelek kettőben legyetek :D

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Köszönjük szépen, mi nagyon jól vagyunk. Most még nagyon nyugisan telnek a napok, mert pici fiunk csak eszik és alszik. :) Anyukám még a héten segít, így tudok pihenni is és termelődik is a tejcsi szépen. Tegnap először a picurka 100-at evett. :) A védőnő nem akarta elhinni. :D Több mint 300 grammot híztunk egy hét alatt. Szóval minden a legnagyobb rendben.

Pár tipp:

Ha megszültök és tehetitek, kérjetek segítséget a szülőktől, mert nagyon kell majd! Én nem nagyon akartam, de egyáltalán nem bántam meg, sőőt!

Tejcsi ügyben tudom ajánlani a laktoherb teát!! Nagyon jó hatása van és kellemes az íze. Én napi másfél litert iszok meg. Másfél liter vízhez 2 filtert teszek, 10 percig áztatom és a napi egy üveg ásványvíz mellé ezt iszom. Minimum 3 liter folyadékot jó ha majd megisztok. Nem lesz nehéz, mert szopi után nagyon szomjasak lesztek. :)

A babának puffadás és bélgörcs ellen az Infacol szuszpenziót ajánlom, vagy az Espumisan szuszpenziót. Persze, csak ha szükség lesz rá!

Pelusból a Libero Newborn a legjobb!! Illetve a DM és a Rossmann saját terméke. Babylove és Babydream pelenkák, mindkettő hasonló minőségű, mint a Libero.

Ha valami ezsembe jut még, majd leírom. :)

k.a.t.i.c.a

Mecsi, szerintem ez csak a tudatalattim! De miért is gondolod, hogy nagyon szülni szeretnék? :) Mondjuk férjem is helyeselt, mikor felolvastam a hozzászólásod! ;) De amúgy tényleg nem tudom, hogy mi lenne a legjobb. Néha tökre bírom, hogy így vagyunk, hogy csak az enyém az érzés, ahogyan mocorog, csuklik, de néha meg már rég kettőben lennék! Nem tudom!? Majd jön, ha úgy gondolja! Csak ne lenne ilyen döglesztően meleg!

Jajj, úgy várom, hogy mik a hírek!

sophie27

Szuszu, én ma már reggel reklamáltam is a Sanománál, hogy már látom az újságosnál, nekem meg még nem küldték meg!? :( Aztán délutánra itt volt a postaládában az augusztusi szám! És pont a dokim a hónap kismamájának a szülésze is! ;)

sophie27

Mecsi :)) konyhamanci....???? ÉÉÉÉÉN? ;)))
nem sok ötletem van édességre, legalábbis nem olyan, amihez ne kellene tejcsi....

bááááár a fahéjas sült alma nagyon finom tud lenni:))

Húú Zsófi én is nagyon várom már a híreket Aprókáról, remélem minden oké velük?!

sniky

katica, köszi az infókat és mindenkinek előre is köszi a tapasztalatait, nagyon hasznosak tudnak lenni !!!

sniky

Mecsi, én tutira nem szülök. Akkor lenne valami előjele.

Katica, köszönjük a jótanácsokat. Mindennek nagyon örülünk.

Zsófi, én jártam már úgy, hogy felhívtam a Sanomát, illetve nem is őket, hanem a lapterjesztőjüket és kiküldték mégegyszer az újságot (az a Nők Lapja volt), de aztán pár nap késéssel volt szíves a postás is meghozni. Amúgy én minden hónapban úgy kapom meg a Kismamát, hogy rajta van egy matrica, hogy Retour, meg a nevem és címem. Mintha a postás nem tudná megjegyezni, hogy milyen előfizetésem van.

Én holnap indiait fogok főzni, jó fűszereset. Állítólag annak is van szülésmegindító hatása.

szuszu

Húú Szuszu, imádom a jó fűszeres kajcsit, feltehetnéd majd a receptet ;) sose főztem még indiait, de szívesen kipróbálnám !

sniky

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?