Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok

mák-ot nem lehet elérni:(

gyed-et hányadikán utalják?

marjan

Kép
marjan78
 
 


Nekem sikerűlt elérnem még 21.-én a MÁK-ot, és azt mondták, hogy aki májusba adta be az igénylését, az most, augusztusba fogja megkapni mindet visszamenőlegesen is. Akkor tartottak a máj. közepieknél. De van tel számon, ami nincs még a neten sem, de ez s Bp-eké. : 0653-314-743
Nagyon kedvesek és segítőkészek voltak!
Vendég
 


Nekem szerencsém van Párommal, mert nekünk állandóan van témánk. Biztos hozzájárul az is, hogy ismerem a főnökeit, és a kollegáit, és mindíg érdekel az aktuális dolga is, sőt a bátyjámnak a volt kollegája ( így is hoztak össze minket), úgyhogy képben vagyok mindíg mindenről. Plussz állandó terveim vanna a babánkkal, most éppen azt a feladatot adtam neki, hogy keressen olcsó víz alatti fényképező gépet, mert jó lenne, a visszük a Marcit úszni. Élvezi a kihívásokat, és olyan büszke, ha valamit megold.
(Azért ilyenkor én is utána nézek mindennek :wink: )
És hál'istennek imád a fiával lenni, simán rá merem bízni
Vendég
 

 
 

Sziasztok :)

Ismerkedik már Alízon kívül valamelyik baba a csőrös pohárral?
Én próbálom neki a vizet abból adni .. nagyon vicces grimaszokkal jutalmaz .. mintha nem is az folyna a szájába, ami ezelőtt a cumisüvegből :D :D

A ti babáitoknak is kipirosodik a tokája alatt a ráncos rész?
Én hintőporozom, babaolajjal ápolom fürdés után .. stb. Annyira figyelek rá .. nem sebesedik ki, de szinte mindig piros :(

Nono - Én az életben roppant egyszerűen oldom meg ezeket.
Két lehetőség van ..
1. Ha az ember barát, rokon vagy valamiért fontos, akkor megoldásra törekszem :) és ez általában sikerülni is szokott ..
2. Ha semmit nem jelent nekem az illető, csak egy ismerős, idegen .. és már az ismerettség elején nem szimpatikusak a megnyilvánulásai, akkor egy ilyen fórumon szimplán átgörgetem, az életben pedig kerülöm .. ennyi.
Teljesen félreértesz szerintem sok embert .. nem feltétlen sértődésből tűntek el .. sőt ..
Sokkal inkább az az ok, hogy nem ilyen légkörben szeretik kifejteni a meglátásaikat .. ha elcsendesednek a viharfelhők, akkor szívesen visszatérnek ..
Én legalábbis úgy vagyok ezzel, hogy ha örömmel olvasom a fórumot, akkor szívesen jövök .. ha nem, akkor köszönöm, van jobb elfoglaltságom is a szabadidőmben :)

Kép
szösszenet
 
 


Sziasztok!

Nono, örülök hogy nem haraptad le a fejem :)

Egyenlőre nem tudom Liza mikor fog kapni tejet, attól függ, tudok-e még anyatejet szerezni. Muszáj lesz, mert a tápszert nem issza meg :( Tejet meg 6 hós kora előtt semmiképp nem akarok adni...

Párkapcsolat: Mi mindig tudunk miről beszélgetni, nagyon jó a kapcsolatunk. Mondjuk ehhez biztos hozzájárul az is, hogy mi sose voltunk együtt gyerek nélkül, mert mikor megismertük egymást, nekem már ott volt Bence. Mi ebbe nőttünk bele :)
Rengeteg tervünk van, és nagyon sokat kell dolgoznunk, és terveznünk, hogy mind megvalósuljon :) De igyekszünk :)

ZSu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


celesztina,
nem hinném, hogy unalmasnak találná a témát a gyerekekről a párod. hiszen egy család vagytok és őt is érdekli, ha már látni nem látja őket egész nap. Meg mennyivel jobb neki, hogy Te utána jársz dolgoknak, nem neki kell az időt ezzel töltenie.
nálunk elég sok más téma is van a párommal, de szerintem nálatok is, csak nem veszed észre, hanem az tűnik fel, hogy már megint a gyerekeről beszélsz. én is néha úgy érzem, ilyenkor mondom is neki, hogy már megint Daniról beszélek, nem sok ez Neked? Ő meg mondja, hogy ne izáljek már, még jó, hogy elmondom, hogy mi történt, stb.
Szerintem ha Te is meghallgatod, hogy mi történt vele aznap, kérdezgeted kicsit, biztos, hogy jól esik neki.
Amikor kicsi voltam, nálunk a szüleim ha hazaértek a munkából, mindig egy órát beszélgettek az asztal mellett, és megbeszélték a napi történéseket. Ami gyerekszemmel is nagyon tetszett és szerencsére ez nálunk is így van.

Lolka,
nem semmi, pályázat írás? eu-s? húú, ez nekem kicsit nehéznek tűnik. bár még nem volt dolgom vele.
leginkább azért kell most visszamennem dolgozni, mert egy új terméket akar a cégem mo-n beveztni és ezt nekem kellene koordinálni. amúgy építőiparban dolgozok, tanácsot adok, üzletet kötök, építkezésekre járok, meg még sok minden.
ami jól esik most nagyon, hogy pár partneremet átadtam egy kollegámnak, akik most kezdik megtudni, hogy megyek vissza dolgozni. és hívnak telefonon, írnak e-maileket és ujjonganak(nem tudom, hogyan kell írni). de tényleg, tök hangosan a telefonba. na, ezért érdemes csinálni (meg persze nem mellékes az sem, hogy mit kapok a munkámért).

Magika és Téjé,
4 hónaposak a csemeték! Boldog 1/3-ad évet kívánok Nekik!

Kép
1bambi
 
 


Szösszenet, ne is mondd a kipirosodást! Kb 1 hete szenvedek vele!
Most már mérgembe kipróbáltam a sudocrem-et, azt ajánlotta a doki a pelenka kiütésre ( ami még sosem volt). Ez most elég szépen lehúzta a pirosságot, csak egy kicsit kiszárította. Most a testápolójával kentem be, így elég szép tett. Én igazán a pofijával szenvedek! Piros, és száraz, és az arckrém amit a doki írt föl nem igazán használ. Persze vak egy kis koszmónk is és ez állítólag attol van. Szegényem, már elmúlhatna!
Vendég
 


Párkapcsolat/ Beszélgetés - Nekünk ezzel sosem volt gondunk. Rengeteg közös témánk van a Lánykánkon kívül .. ha nem lenne, nem tudom mi értelme lett volna összeházasodnunk, és örök hűséget fogadnunk :roll: :roll:
Nálunk még mindig óriási a szerelem :)

Kép
szösszenet
 
 


Na beszéltem a Mákkal és sűrű elnézéseket kértek...kimaradtam a szaknévsorból:(((

A lakáshitelemet hétfőn vonnák, ezért kérdeztem, hogy a gyed mikor szokott számlára jönni.


tegnap elintéztem papbácsival a keesztelőt, szeptember 14-én lesz.

nono:

mi a menete? mennyi idő kb?

Kép
marjan78
 
 


[quote="szösszenet"]
írta:
szösszenetTeljesen félreértesz szerintem sok embert .. nem feltétlen sértődésből tűntek el .. sőt ..
Sokkal inkább az az ok, hogy nem ilyen légkörben szeretik kifejteni a meglátásaikat .. ha elcsendesednek a viharfelhők, akkor szívesen visszatérnek ..
Én legalábbis úgy vagyok ezzel, hogy ha örömmel olvasom a fórumot, akkor szívesen jövök .. ha nem, akkor köszönöm, van jobb elfoglaltságom is a szabadidőmben :) [/color]


szösz: teljesen igazad van. erre bevallom nem gondoltam csak a sértődésre. Ilyen hangulatban tényleg nem jó írni. Sokkal jobb mikor a nyaralásról vagy egyéb baba témákról van szó, pl oltás, gyarapodás....stb. :idea:
Vendég
 


Bogyra, én lehet, hogy tiszta hülye vagyok, de megnéztem az angol babaruhákat, és persze egy csomóba bele is szerettem, de hogy tudok én innen rendelni? Persze az új katalógusbol érdekelnének a rucik. Vajon azt is lehet, vagy csak ami az ő oldalán van?
Vendég
 


[quote="nono26"]s írta:nono26zösz: teljesen igazad van. erre bevallom nem gondoltam csak a sértődésre. Ilyen hangulatban tényleg nem jó írni. Sokkal jobb mikor a nyaralásról vagy egyéb baba témákról van szó, pl oltás, gyarapodás....stb. :idea:

Szerintem hamarosan lecseng ez a furcsa hangulat .. és visszatérnek a többiek is :)
Az oltás, hozzátápi, gyarapodás ... és társai is jó téma .. a hangsúly szerintem is a stíluson van, amit Bambi is írt :)
Én pl. szívesen nézegetnék hozzátápis fintoros fotókat .. Alíz még nem kapott tápszeren kívül mást, de már tervezem .. :)

Kép
szösszenet
 
 


Sziasztok Mamik!!

De örülök, h végre ilyen jó lett a hangulat!!!!!!!!

Szöszi
Nekünk nincs kipirosodva, nekünk csak mindig tiszta szösz..
Csőrös pohár, örülök, ha teát az üvegből megissza, ez is kb. 1-2 hete megy..
Kicsit öntudatos/finnyás a gyermekem, neki a cici a legjobb, és üvegből max a tej..
De én meg határozott, és úgyis nekem lesz a végén igazam :lol: !!

Lolka
Pályázat, az tök jó, régebben segítettem a pályázatírónknak, nekem nagyon bejött, bár én csak a háttéranyagokat gyüjtögettem neki össze!!
Én pénzügyben vagyok otthon, ez csak olyan rámragadt dolog, de megtanultam hamar, és nagyon tetszik. Gondolkodom, h ezen az úton kéne továbbtanulni.. :roll:

Bambi
Ha gondolod, vigyázok Danira!! :wink:

Téjé
Köszi az infót a buszokról, én is hallottam régebben, h meg fogják változtatni soknak!!

Celesztina
Keresztelőről majd írjál!!!!

Kritta
Fruzsi nagyon édi baba!! Bár kicsit husisabnak gondoltam, h írtad, h mennyit eszik! :roll:

Bambi
Tök jó, h ilyen érdekes a melód!! Építkezésre járni, nőket itt nálunk még nem nagyon láttam, nem is nagyon elterjedt dolog?! :roll:

Párkapcsolat
Nekünk néha vannak problémáink a komunikációval. Én túl sokat beszélek, és ezzel állítólag elnyomom párom, de ő meg alapból nem egy nagydumás. De ha van közös téma, akkor jól ki tudjuk egészíteni egymást, és szerencsére ez megy nagy többségben!!

MA voltunk önkorminál, segélyt kérni babaszületésre! Kemény 10.000 ft-ot adnak ezt is 1x. Jobb mint a semmi, de lehetett volna többis. Sikerült Bp. egyik legszegényebb kerületébe költöznünk.. Nem is tudtam! :roll:

Kép

Lilypie Second Birthday tickers
kisscica80
 
 


sziasztok,
Szösszenet, igaz,h. Csenge nem áprilisi-májusi babó, de a jókedv miatt dobok róla 2 kajálós képet, mondjuk ő itt már kb. 8 hónapos... Kép

Kép

Kép
Kép
mango.
 
 


Kiscica, hozzám képest egy vagyont kaptál! Én mikor bent voltam az önkormányzatnál, beintettek, és egy fillért sem kaptunk, mert közölték, hogy mióta nem a Tarlós a polgármester nincs pénz ilyen luxus kiadásokra! ( III.ker!). Hozzá teszem, hogy 28éve évek itt, 2 éves korom óta.
Arik nem?
Vendég
 


JaJ, Mangó,ez iszonyatosan jó kép!!!!!!!!! :P Én is akarok már ilyet! De gyönyörű Csenge!
Vendég
 


JUJ
TÉJÉ, MAGI
BOLDOG HÓFORDULÓT NEKTEK!!

Zorrónének milye van???

Mamik
Nem is írtam, pedig tök jó!!
Jöv.hét kedd este, mehetek nővéremmel le Balcsira.
Sajnos nővérem egyedülálló anya, és van egy barátnője aki szintén. Az ő nyaralójába megyünk szombatig!
3 csaj+3 gyerek!

Kép

Lilypie Second Birthday tickers
kisscica80
 
 


Mango
Ez nagyon Jóóóó!!

Nekem is van ilyen, ha már itt tartunk..
Ő unokahugi, még annó

Kép

Kép

Lilypie Second Birthday tickers
kisscica80
 
 


Jezsek
Hát ez tényleg gáz!! És a 3.kerület nem is szegény, szerintem!!

Azt hiszem Nici írta annó, h náluk a 11-ben egész szépen adnak gyerekszületésre! :roll:

Kép

Lilypie Second Birthday tickers
kisscica80
 
 


Kiscica, 85500 Ft-ot adnak itt...

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici
 
 


Jó reggelt, végre alszik Marci :)

Marjan itt vagyok még Palotán, otthagytam Zuglóban tegnap a telefonomat, céges számom él. Megyek majd:)

Judit, nagyon köszi a buszinfot. Én pl nem is hallottam róla egyáltalán. És mióta kendőzöm kinyílt a világ:) előtte csak a 7es busz és a kombinó volt.

Cica, de jó neked. nagyon vágyom én is vissza a Balcsira. Sztema pályázatosdihoz nem kell végzettség, csak gyakorlat. Én a számok világában nem vagyok otthon. na jó, a költségvetést és a monitoring mutatókat értem:)

Jezsek, én is 3. kerületi voltam. papíron még az vagyok. ÉS Marcim van:)


Bambi, igen EU-s pályázatok, kiemelt projektek. Régen a másik oldalon dolgoztam, ahová beadták őket.
Te munkád se semmi. Dolgoztam az építőiparba pár hónapot. nekem tévedés volt:)

Celesztina, nem régóta, most kezdem. de majdnem elment a kedvem. sztem a szerencsétlenkedés elveszi a kedvet. kell a tanfolyam.

Babyteve, te fel tudod kötni mindkét gyereket? ha igen kérek képet:)

Boldog hófordulót a Piciknek és a képek is gyönyörűek.

Keresztelő nekünk is szeptemberben lesz.

Nono, engem is érdekel a menete. Nekünk Zoli barátja a pap.

Kapcsolat: szerencsére nálunk is minden rendben. mi rengeteget politizálunk, vicceskedünk otthon. Én a férjem humorába szerettem bele.


Vita: én mostantól nem kommentálnám, Cicával, Bambival és Szösszel értek egyet. intelligencia, sítlus.

Mango, hol volt a ház, amit buktatok?

lolka_zs
 
 


Szössz, nézegettem a blogodat. annyira helyes a kiscsaj. rengeteget fejlődött a mozgása.

lolka_zs
 
 


az nagyon komoly Nici. Én megkérdeztem a 3. kerületben, ahova ugye be vagyok jelentve, eredményét leírta Jezsek, de megkérdeztem itt a 14-ben is. semmi....

lolka_zs
 
 


az nagyon komoly Nici. Én megkérdeztem a 3. kerületben, ahova ugye be vagyok jelentve, eredményét leírta Jezsek, de megkérdeztem itt a 14-ben is. semmi....

lolka_zs
 
 


az nagyon komoly Nici. Én megkérdeztem a 3. kerületben, ahova ugye be vagyok jelentve, eredményét leírta Jezsek, de megkérdeztem itt a 14-ben is. semmi....

lolka_zs
 
 


Szössz: toka ráncos része nálunk is mumus, oda gyűlik egy csomó kosz (?) vagy mi, párom szerint a bőrdarabkák amik lehámlanak amúgy észrevétlenül, de ott az izzadtság miatt megragadnak és nehéz leszedni L Ugyanakkor Launál is ez volt ennyi idősen és akkor a dokink azt mondta nem szabad hintőporozni, csak törölgessem, de nemtom, igaza van-e… amikor hintőporoztam szebb lett de abbahagytam… végül is naponta tisztítom, de csak egyszer, nálunk ugyan nem pirosodik. Várj csak, azt mondta a doki, úgy emlékszem, hogy a hintőpor szárít nagyon ezért kipirosodhat. (de gondolom mástól is lehet piros és ha jól értem Alíznak eleve piros volt a hintőporozás előtt is, ugye?)
Bambi: persze, igazad van, de… mindig ez a de :roll: Szóval azt nem csípi amikor hetekig azon tépelődöm milyen babakocsi férne el a csomagtartóban meg hol lehetne még megnézni –ezt elintézi azzal hogy ha hamar nem találok akkor nincs meg amúgy sem éri meg a sok gondot. Persze hiszen nekem fontos mert ő az előzőt is be tudta tenni a csomitartüba csak én nem, de ha ketten megyünk a kicsikkel amúgy is könnyebb pont akkor kell a bk amikr egyedül kell mennem. Szóval azért sokszor őt nem érintik ezek a témák. Amúgy másról is el tudunk beszélgetni, csak más nem kerül szóba sokszor (nem mintha sok időnk lenne beszélgetni :lol: )Az meg tök jó, hogy visszavárnak az ügyfelek –ez tényleg elismerés, bár amennyire a fórumban megismertelek az alapján könnyű ezt elképzelni.
Marjan: kimaradtál? :shock: durva, jó hogy megoldódottr!! És ha nem hívod őket?…
Kiscica: majd írok keriről (önk nálunk is csak vmi egyebet ad azt is annak, aki annyira kevés a bevétele h jaj –szerencsére nekünk így nem járna) Az a csajos balcsizás jól hangzik :wink:
Mango: nagyon jók Csenge fotói :D
Téjé, Magika: csatlakozom az előttem szólókhoz és én is boldog hófordulót kívánok a kicsiknek!!!

Kép Kép
celesztina
 
 


Lányok: hogy übereljek mindenkit:).....én Andrisnak 6 hónapos korától adtam házi joghurtot.... :lol: :lol:

Kép
Attila 3 éves volt áprilisban
Andris 5 éves volt júliusban
klarka
 
 


Sziasztok!

Nem mindenki azért "tűnik"el szerintem mert megsértődik, :shock: hanem egyszerűen már nemtud annyi időt szakítani a fórumozásra mint amennyit szeretne.

Én is eltünedezek hosszabb -rövidebb időre,
(inkább hosszabb :roll: )nem áll módomba az utolsó betűig visszaolvasni,utána meg mivel nemtudom pontossan,hogy egy adott témáról volt-e már szó, :wink:

Az tény,hogy nagyon nehézz újra felvenni a ritmust,de meggyőzödésem ,hogy az esetek 90%-ben szó nincs sértődésről! :wink:

SZÖSSZENET:A toka takarítás nálunk is külőn hadművelet :lol: :lol: :lol: ,annyi hurkát kell széthajtogatnom :wink: ,már annyi mindent kipróbáltam pirosodás ellen,most nappal hintőporozok,éjjelre pedig körömvirágkrémmel kennem be,talán eddig ez az ami legjobban bevált! :wink:

KépKép
KépKép
nicci
 
 


Én is takarítom a tokát...a lényeg, hogy ne legyen nedves....én azt találtam ki, hogy alkoholt és gabi babaolajat teszek egy vattapárnára és azzal kitörlöm, aztán pedig beszórom babahintőporral. Ez segített. Doki azt mondta, hogy kenjem Canestennel, mert ugye ez gombás dolog, de Andrisnál nem segített. A hintőpr pedig szárazon tartja. A gabi babaolajat azért írtam, mert az krémes, nem olyan híg, mint a johnson's.

Kép
Attila 3 éves volt áprilisban
Andris 5 éves volt júliusban
klarka
 
 


keresztelő menet! elvileg nagyon gyors kb 15 perc. Nem tom pontosan mket mond de tesz fel kérdéseket a keri szülőknek: mit kívántok a gyermeknek? (mi anno Szonjánál boldogságot kértünk....jót röhögött a pap mert mondta h nem azt kérünk hanem keresztséget) Aztán mindenfélét kérdez még, pl hiszitek e ....meg ilyesmi de a válasz majd mindig az lesz, ami a kérdés elején szerepel, ha a kérdés úgy kezdődik h hisztek e akkor a válasz a kérdés végén hiszünk. Ha úgy kezdődik h valljátok e akkor a válasz valljuk...stb. Megkeni valami olajjal is meg van a szenteltvíz...stb. Aztán ennyi. nem hosszú és nagyon egyszerű.

Most történt: Szonja kéri tegyem be neki az üvegkanna mesét dvd-n. -Mondom: mit?
-üvegkanna.
...Nem értem.
-Kérdezem mégegyszer :mit?
-üvegkanna.
-Hát mondom nem értem és nincs ilyen nevű mesénk.

Szonja toporzékol : üvegkanna, üvegkanna.....aztán leesett: Hüvelyk Panna...

no comment. :lol: :lol:

Jah és képzeljétek most jött meg a projektoros körforgó az ágyacskája fölé. Tátott szájjal lesi. Csúcs ez a játék. Keresztelőre kapta déditől. Kép

ez az amúgy:

Kép
(nem olyan jó a kép, mert nem adja vissza ami élőben van)

még képek:

Kép Kép Kép Kép

nem volt nálunk sapi és nagyon hideg szél fújt....szegénnyel jó kitoltam:

Kép
Vendég
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.09.02 20:39-kor.
Vendég
 


szösz: nekünk doki mondta h használjam azt a hintőport amit a köldökápolásra adtak. Az megvédi a pirosodástól mert v.mi fertőtlenítős v gyógyszeres, mi tom én mi van benne. De nekünk bevált. Én egy hatalmas púder felvivő ecsettel porozom be neki. Egy mini kaja tároló dobozkába átöntöttem a h.port és úgy csinálom. Le lehet zárni így és nem nedvesedik be és nem is megy a gyerek szájába/arcába.
Vendég
 


Képzeljétek el, remdeltem a neten egyszer hastnálható vízálló fényképező gépet! 3575.- a szállítással együtt! Babauszisok ha érdeket valakirt : Digitall.hu, Kodak Ultra Sport Camera.
Kíváncsi vagyok milyen lesz :)
Vendég
 


Pumpó: Atti is beveszi az egész öklét és össze-vissza öklendezik tőle, de élvezi, nem lehet leállítani... :roll:

Kép
Attila 3 éves volt áprilisban
Andris 5 éves volt júliusban
klarka
 
 


Sziasztok!

Csak néhány gondolat, mert ezer lenne a dolog, és amúgy is tök fáradt vagyok...

Celesztina, ne aggódj a keresztszülő választásotok miatt. Keresztszülőnek bárkit lehet kérni, nem kell, hogy testvér, rokon, stb... legyen. Nálunk unokahugom lesz, aki még csak 16 éves. Sogornőm (férjem húga) kicsit talán neheztel, hogy nem őt választottuk, de sztem nem olyan az életvitele, hogy alkalmas legyen rá...

Téjé, a hidegtálakat és a salátákat apósom készíti, ő nyugdíj előtt ezzel foglalkozott.


Csőrös poharat én akkor adok majd Emmának, ha már maga tudja biztosan fogni és irányítani. Meg félnék is még (igaz mi jóval fiatalabbak vagyunk, mint Aliz), hogy a cumisüveg pici lyuka után abból nagyon fog folyni a cucc. Egyébként nővérem is az Aventest dicsérte a szelep miatt, mert Boti bébije előszeretettel locsolta ki belőle a benne lévőket. Azt meg hiába rázrta, nem jött semmi...

Kérdés: A babák mennyi idős koráig kell sterilizálni a cumisüvegeket? (Jobban mondva ki mennyi ideig csinálja/csinálta? Gondolom erre sincs aranyszabály, csak kíváncsi vagyok a véleményetekre.)

KépKép
KépKép
atizka
 
 


Atizka!

Én Kb. a fiam egy éves kora után valamivel hagytam abba a sterilizálást!Ez nem azt jelenti,hogy egyszer -egyszer nem maradt ki!

Addig a vízet is mindig forraltam neki!

De ez hasonló ,mint a hozzátáplálás pro és kontra,úgyis mindenki maga érzi,hogy mikortól tudja nyugodt lelki ismerettel adni a sterilizálatlan dolgokat! :wink:

Nálunk is öklendezésig,sőt néha hányásig szokott fajulni az ököl lenyomásos játék :shock: ,amire a dokinénink azt mondta,hogy lehet modell lesz a srác ,Ők szokták direktbe hányatni magukat! :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
nicci
 
 


Sziasztok!

A vitához részemről: én csodálom a többgyerekeseket. Számomra úgy tűnik, ők a legrugalmasabbak a különféle nézetek terén, ők nem tűnnek el, stb. Én általában mindent elolvasok, de nem szólok hozzá, ha nem nem tudom megjegyezni, mert sokat írunk, ha nem érdekel, vagy ha annyira más a véleményem, hogy szerintem nem érdemes foglalkozni vele.

Hozzátápis képek nagyon jók! Tényleg, gond lesz ekkor a mosás? Mivel jönnek majd ki ezek a foltok? (vagy ne aggódjak ezen). Részünkről még mindig igény szerinti szopi van.

Engem is egyre inkább érdekel a hordozás, a szükségletek szerinti kötődő nevelés, de ez most itt nem annyira téma.
Vendég
 


Virág a mamamin annyál inkább téma:)

lolka_zs
 
 


annál

lolka_zs
 
 


Kép Kép

Ezeket most csináltam. Én esküszöm, hogy hosszába tettem le, nem keresztbe! Addig ficergett, amíg beszorult, de mos így nagggyon jó aludni!
Vendég
 


[quote="nicci"]S írta:nicciziasztok!

Nem mindenki azért "tűnik"el szerintem mert megsértődik, :shock: hanem egyszerűen már nemtud annyi időt szakítani a fórumozásra mint amennyit szeretne.

Én is eltünedezek hosszabb -rövidebb időre,
(inkább hosszabb :roll: )nem áll módomba az utolsó betűig visszaolvasni,utána meg mivel nemtudom pontossan,hogy egy adott témáról volt-e már szó, :wink:

Az tény,hogy nagyon nehézz újra felvenni a ritmust,de meggyőzödésem ,hogy az esetek 90%-ben szó nincs sértődésről! :wink:



nicci! én spec azokra gondoltam akik ki is jelentik h elmennek. Nem azokra akik hébe hóba vannak csak mert nagyon sok a dolguk.
Vendég
 


nono

köszi a kersztelőinfót:)

lolka

fél 7ig vagyunk itthon

Kép
marjan78
 
 


Lolka!
Megnézem, köszi. Ott még eddig csak a hordozásról szóló részeket olvastam, de akkor jobban körülnézek.
Vendég
 


Bambi Ujjonganak szerintem jól írtad. Köszönjük a köszöntést! Neked és Szösznek meg holnapra!

Mi is tudunk beszélgetni. Csak néha kár, hogy a babánk hamara elalszik és utána már csak sutyorgunk, mivel egyszobában vagyunk vele.
most minden hétvégén babanézés van, és a keresztelőre is szervezkedni kell, így aztán pezseg az élet.

Kiscic nálunk nincsen segély. De a gennyes agyhártyagyulladásos oltást ingyen kapom, ez is valami.
No és mire költitek a tizest?
Zorronénak Boglárkája, vagy nem?

Mango ez csúcs!!!!!!!!!!!! csoda az állkapcsa nem akadt ki, akkorára tátja.

Klarka kapcsán. Canestenről jut eszembe, Lehet gombás ilyen picinek a lába? Bár én nem ismerem fel, csak olyan száraz a lába ujja között. Jövő héten megyünk dokihoz megkérdezem.,

Nono könnyezem, ez baromi jó! Szívedszonja nagyon csini, lassan várhatod a fiúkat!

A szájba ököl, nálunk is megvan, de már tárgyak is mennek befelé. Játékok: műanyag plüss vegyesen. Kezdődik egy új korszak.

Kép
téjé
 
 


Sziasztok!

Én nem forralok vizet (babavizet kap) és nem sterilizálok. A cumiját kifőztem rendszeresen, de már egy hete elő sem vettük. A cumisüveget feleslegesnek érzem, mert 70 fokon mosom a mosogatógépben. Annak elégnek kell lenni.

(én amúgy sem vagyok ilyen sterilizálós-fajta :)) De ezt is tuti mindenki másképp csinálja :)

ZSu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


sziasztok

Kristófnak ilyen piros volt a nyaka:
Kép Kép

a doki a sudocrémet javasolta.nem vált be.majd receptes krémet irt(baneocin kenöcs) ez se vált be sőt még pirosabb volt neki.
most irt egy sima gyógyszertári krémet ami ugynéz ki,hogy bevált.nekem azt mondta nem szabad hintőporozni.
Vendég
 


bár igy lekicsinyitve nem látszik annyira a pirosság pedig az volt nagyon neki.
Vendég
 


Sziasztok!

sterilizálás: hivatalosan a baba fél éves koráig ajánlott. Nekem a dokim azt mondta elég kb. 2 naponta. Akkor sterilezek Aventos mikrós sterilizálóba mindent: cumisüveg, cumi ...stb

Mi a tápszerhez sima csapvizet forralunk. De úgy, hogy este egyszer forraljuk (egy nagy bödönnel) kb. 15 percig. Reggel leöntöm a javát (alja tök ronda), és azt újra kb. 5 percig. Sokkal olcsóbb mint a babavíz. Nem macerás egyáltalán, hiszen csak a gázt kell alatta meggyújtani.

Majd jövök még én is, csak úgy lefoglal Zsófi baba... Nekem is minden elismerésem az ikreseknek, 2-3 gyerekes anyuciknak!! :D

puszika!! :P
gabo001
 
 


Sajna, nem mertem bevállani a két bébi egyszerre hordozását , azért próbálkoztam, mobilos kép van csak, majd felrakom, de eléggé szorosan voltak, meg a rugalmas nem is bír el 11,5 kiló kölkecet...egy viszont remekül hordozható benne. Ági hozott Lanát is, háááát, az tényleg mesés...az ára meg borsos...sosem lesz ilyenem, az tuti...most hozza az uram a postáról a kerekes hordozót, így már egyedül is kiszabadulok végre! :D (Egy a hordozóban, egy meg rajtam...) :D

Én teljesen rapszódikusan sterilizálok, egyszer igen, egyszer nem...Tominál még a legelején sem sterileztem semmit sem, pedig Ő már 7 hetesen csak tápos volt...(Nem volt konyhám, csak egy vízforralóm, azzal mosogattam a fürdőben. És mosógépem sem volt, mégis túléltük :D )

Kép
babyteve2
 
 


Marjan, még itthon, mert Zoli jól kiszúrt velem. itthon maradt az autósülés, meg kellett várnom....
remélem addig odaérünk:(

lolka_zs
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?