Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok!

megjöttem, túléltem! ;)

Ági, Vera, köszi a szüléstörténeteteket, és a képeket is! nagyon szépek vagytok! gyönyörűek a kislányok!

Aprooról eddig semmi infóm. most üzentem neki, hátha tud válaszolni és akkor tájékoztatlak Titeket!

Vica, ne haragudj, de előbb megkérdezem Aproot, hogy kiadhatom-e a számát! remélem, hogy megértesz! :(

nálunk nem esett! pedig jó lett volna... :(

Csimby is el van tűnve, lehet, hogy ő is túl van már rajta!? :)

Aida, nekem most lett 1000-s a méhszájam, de zárt vagyok, és eddig semmi ilyesmi tapasztalatom nincs sajna, szóval nem tudok segíteni :(

Barbi, nagyon nő már Döncike! :) a szoba is szuper! jól néztek ki! ;)

palacsintával kínoztok már a 2. napja... hm. nekem nincs lelkierőm sütni! :(

na, ha van hír, hozom! egyelőre nincs válasz, szóval lehet, hogy szülnek!? :S

sophie27

Niki!
Remélem, már épp indulsz! :)

Mecsi!
Nincs kedved megvárni? Én aug 11-én szeretnék szülni. Láttam, hogy egy napra vagyunk kiírva a Szent Imrébe. Igaz apa nekem is folyamatosan mondogatja, hogy a jövő hét kedden esedékes UH már teljesen felesleges, mert addigra már kint lesz Csenge baba.

Hát majd meglátjuk, hogy a lányunk kire hallgat jobban. Apára vagy rám?

rizsimami

Yuyu!

Mivel össz. 2 szobánk van, együtt vannak, de eddig nem gond. Eni nagyon várja az iskolakezdést. Beiskolázás, vagyis évnyitó szept. 13á,. 15-én tanítás kezdete.
Nálunk minden fenyö, erre ügyelünk. Örülök, hogy tetszik! :D
maass

jól le lettem szarva... éppen pelenkát cseréltem, nem tudtam ellene védekezni...
Kép
maass

Azt hittem hogy a németeknél már augusztusban is suli van... vagy ez is tartományonként különböző??

Szép a pólód, Barbi ;-)

yuyu79

Ezek a rendszertelen görcsölések ejej nekem nem tetszenek. Én még tartogatni akarom Áronkát odabent. Rizsi és esküszöm próbálkozom, de ma Andi is mondta hogy szerinte nekem előbb lesz gyerek :?

A ma délutáni alvás elmaradt elvitte a víz. Holnap reggel 9re megyek nstre aztán 1re Krióba őssejtezni. meg pár apró dolgot intézni ugyhogy igazoltan fogok hiányozni.

Jó éjt mindenkinek! Kép

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

Barbi, jók a képek, Dönci, a szoba és a polódról nem is beszélve :lol: Mikor Zéti hasonlót produkált nekem sikerült félre ugranom és csak a fél gyerekszobát kellett feltakarítani utána :) tudnak ezek a kissrácok!

Bevállalós kismamiknak jelentem a Balaton vize nagyon jó! :D nemrég jöttünk haza törpémmel egy esti fürcsizésből, nagyon jól esett. Eddig lusta voltam kimenni, meg a meleget sem szeretem mostanában, de ma este kicsit borongós idő volt, még dörgést is hallottunk, de esni nem esett, viszont ilyenkor szeretek a legjobban fürdeni. Zétit is alig lehetett kicsábítani a vízből.

Aprónak megy a drukk!

Engem most nem hat meg a palacsinta láz, viszont a fürcsitől kiéhezve most vágtam be egy emeletes, sonkás, párizsis, sajtos szendvicset :lol:

Ja, az eső és hidegfront közeledtét én is érzem, reggel óta néha fáj a fejem.
Vendég

Zsófi, a másik Zsófi nem válaszolt? ;-)

yuyu79

Tudom, hogy a társaság nagy részét nem érinti, ezért bocsi érte, de a gyakorlott anyukáktól kérdezem, hogy mit tegyek a lányzóval, ha nagyon lustán szopizik és ezért (gondolom) nem nagyon akar beindulni a tejcsi? olyan a cicim, mint volt, semmi extra változás, van tej, ha fejem, jön,de az igazi keményre duzzadásnak se híre se hamva :( kezdek aggódni, nagyon nem szeretném a tápszert elkezdeni, de így félek nem fog hízni, pedig ránk férne, most kb 2,5 kiló, ami kevés nagyon, soványka, semelyik ruha nem jó, mindenben eltűnik...
ha van bármi javaslatotok, tippetek, légyszi segítsetek, nagyon szomorka vagyok e miatt.

KépKép
columbine

Látom Ági itt vagy még, gyorsan írok is! :)
Ha van elég tejed, miért akarnál tápszerezni? Ha lefejed és üvegböl adod neki? Nem sárga Lili? Olyankor rosszabbul isznak és aluszékonyak... Mondom én, aki Dönci színe miatt aggódik. :)
Ö is amíg nagyon sárga volt aluszékony volt és nem nagyon szopizott. Most meg mint a gép! :)
Elötejed van még (sárga) vagy már érett anyatejed? A tejbelövelés 3. nap táján szokott lenni természetes úton való szülés után. Nekem az elsö babánál nagyon észrevehetö volt, mint a lufi bedurrant és attól kezdve bokáig úsztam a tejben szó szoros értelmében. Ha Lili nem szopizik rendesen, az lehet azért, mert kicsike és kifárad a szívásban, az üvegböl viszont könnyebben jön.Talán egy próbát megér, hogy megszoptatod és ráetetsz utána üvegböl anyatejet. Hm? Sok sikert Drágám, ne aggódj, belerázódtok! Ha meg sárga lenne a lelkem, sürün itasd, fontos!

Jó éjt!

Barbi
maass

pont jövök búcsúzni, mikor is a következő sms-t kaptam aprootól:

köszi, mindenkit puszilok, burokrepedés, iszonyú lassú tágulás. dél óta 1 ujjnyi, talán reggelre babó, vagy délre! kicsit könnyebbre számítottam...

sophie27

Nagyon picit besárgult, igen, de még a kórházban kapott kék fényt és elmúlt neki. Nagyon aluszékony, próbálom itatni, de sokszor nem tudom felkelteni, csak alszik. Olyan ilyesztő, amikor alszik és az istennek se akar felébredni, pedig szopi idő van.
Nem sárga a tej, olyan fehéres inkább. Nem merek fejni, nehogy még azt a kicsit is elpazaroljam, és ne tudja megenni. Szóval így állunk.

Köszönöm, hogy ilyen gyorsan válaszoltál, nagyon remélem, hogy tényleg jobb lesz idővel. szeretném már érezni, hogy feszül a cicim a sok kajától, olyan megnyugtató lenne...

Jó éjt Neked is, mindenkinek!

KépKép
columbine

sajnos nagyon úgy néz ki, hogy jól megszenvednek Prücsivel... nagyon nagyon drukkolok, hogy beinduljon a dolog, mert iszonyat fárasztó és fájdalmas lehet! :( sajnálom, hogy nem úgy alakulnak a dolgok, ahogyan szerette volna... :(

reggel jövök a hírekkel, most megyek aludni, mert nagyon kész vagyok!

jó éjt nektek is!

Csenge, téged iszonyatosan irigyellek a balcsizás miatt! ;)
Ági, kitartást a szopiztatáshoz, biztos minden rendben lesz!

Mecsi, ma én aludtam délben, szóval, ha gondolod, akkor felváltalak az állásodból! de, ha még inkább maradnál, akkor pihizzél, és ne palacsintát sütögess ezerrel!

sophie27

Hajrá Aprooooo!

Columbine http://www.szoptatasert.hu/belso.php?in ... ohathonap2

itt sokmindenről írnak-...

MAcsi jó Kriózást
:wink:

Jó éjt!
Vendég

Húha, Apróóka, kitartást Nektek, megy a drukk ezerrel, hogy minél simábban menjenek a dolgok!!!

Rita, hatalmas gratula a beforduláshoz!!! Tudtam én, hogy nem lesz gond ;)

Szilvi, nem ért ide a futár, bár kezdek megint görcsölgetni, de ez most meg sem közelíti a két nappal ezelőttit... szóval, lassan, de biztosan alakulgatunk, reggel uh., kíváncsi leszek mit mondanak?!

Jó éjt lányok!

sniky

Ági, kitartás, biztosan beindul az a tejcsi rendesen, szerintem ha nekiállsz fejni, akkor utána még több termelődik, de lehet butaságot mondok?!

sniky

Ági!

Nyugodtan lefejheted a tejedet, ha nem szopizza ki éppen. Fontos, hogy ne legyen pangó tej, nehogy begyulladjon a tejcsárda ill. azért is jó lenne lefejni, mert tejszaporításra se utolsó! Ha már nem sárga, akkor azon nem múlhat a dolog. Elképzelhetö, hogy Lilinek elég mondjuk 4 óránként szopizni... Amíg van pisis és kakis pelenka, ne aggódj! 12 óra a dehidratálás határa csecsemönél, csak azután klinikai eset a dolog. Ne elvek alapján szoptass, inkább igény szerint. Döncit a kórházba próbálták 6 etetésre naponta belöni, ehhez képest itthon van vagy 10 ill. több. Kezd is formásodni! Kitartás, ne ess kétségbe, csak szép lazán, nem görcsösen! Menni fog! Nehéz így elsö babával tudom, engem is kínzott anno a kétség, de másért, hiszen Eninek semmi sem volt elég, hozzá kellett etetnem üvegböl és pár hónaposan nyáron másfél litert ivott meg éjjelente, nappal meg se tudnám mondani mennyit. Vannak végletek! Ha pedig szereted a sört, igyál, tejszaporítónak jó elvileg. :)

Fog még feszülni a cickó, akkor meg az lesz kellemetlen. Legalábbis szerintem kellemetlen. Én is megjártam a minap, mert éjjel le kellett fejnem a fölösleget, annyira fájtak a tejmirigyeim...

Jó éjt!

Aprónak meg gyors és a körülményekhez képest fájdalommentes szülést! Csórikám, kemény éjszaka elé néz! Neki is kitartás! Pár óra és utána mintha elvágták volna, helyett van egy kis csupaszem bögömasina. :)
maass

mecsi!ha megmondod az emilcímed már küldöm is
privit nem kaptam:(
Vendég

cs-andi:köszi a mélt, megkaptam.
aproo hajrá, szorítok, h. minél könnyebb legyen!
ági, bende nagy nagy gratu!!!!!

Kép
winona

vmmelinda@gmail.com

úristen lányok függő lettem. ma megint felraktuk a gépre a cesar 3 városépítő játékot és amióta elbúcsúztam idáig játszottam és észre se vettem hogy nem ittam nem pisiltem semmi. :shock: :shock: Azt hiszem le kell törölnöm ennek igy nem lesz jó vége.

Ági kitartás fejd csak a tejcit jó lesz az még később is. Lilike meg biztos kifáradt le még ő virgoncka és szopizik majd ezerrel. De ha mégse akkor se aggódj üvegből is nagyon jól lehet etetni. Hajrá hajrá!

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

Itt megint Zorkaapuka, a Jani.

Sziasztok!

1. Niki!

A szülésznő miatt ne legyen lelkiismeretfurdalásod, mert nem úgy akartam lehozni a beszámolót, h rosszul jöjjön ki belőle. Nagyon segítőkész, csak a Rita kevés alvása miatt hitte azt, h a Rita hisztizik, és meglepődött a burokrepesztés utáni hirtelen 8 centivel. Utána a Ritust megdícsérte, és nagyon rendes volt!!
Én is ajánlhatom bárkinek!

2. Istvánosok!

Mi meg vagyunk elégedve a korházzal, a személyzettel. Esély van a fizetős szobára, mi ma estére átmehettünk volna 1 éjszakára, de mivel az 5ágyasból ma ketten hazamentek, Ritáék 3an maradtak bent. Mindenképpen irattassátok rá a kartonotokra az igényt a szobára. (Ez szép mondat volt). :)

Végezetül egy kép, ami általában mindig hami után tárul a szemünk elé: a Zorkamosoly :)) majd a mi szülésznőnk.
Kép
Kép

Kép
rituspoc

akkor a legfrissebb hírek, egyelőre sajna még nem a babáról... :(

én 22:32
mi is puszilunk, meg egy kis kitartast! szuper leszel meglassd! oxit kaptal, vagy azt meg nem adtak? aztan varjuk a fejlemenyeket, ha kipihizted magad! ugyi leszel!

aproo 22:53
oxit csak 2 ujjnyi utan adnak. előtte nincs értelme. a burokrepedes a gond. így állítólag nem tud a szervezet felkészülni. ez van. most fürdizek, egyelőre picit vékonyodott.

sophie27

Szép reggelt nektek:)

Jani, köszi, a lelkiismeretfurdalás már elmúlt, miután beszéltem a Marikával és Ritus is úgy nyilatkozott, hogy meg volt vele elégedve.
Nekem nagyon szimpi a nő továbbra is, nekem is megdícsérte a Ritát és teljesen el volt olvadva a lányotoktól ;)

Nem csoda, hiszen gyönyörű Zorka baba és én ezt a gyönyörűséget 1 naposan tarthattam a kezemben :) Ritának köszönöm az élményt, soha nem felejtem el! :))

Zsófi, köszi a híreket, remélem azóta ma már megszületett kis Prücsi...?!

Na megyek készülődök, mert indulunk uh-ra, utána jövök én is a friss hírekkel. Egyelőre még 2in1 vagyok, éjjel sajnos már elkapott a sírás is, annyira kényelmetlen így, lassan már könyörgök a fiamnak, hogy akarjon már megszületni. Végig olyan volt az egész 9 hónapunk, mint ahogy a nagykönyvben meg van írva, még azt is el tudom ezek után képzelni, hogy pont a kiírás napján szülessen meg. Az még egy hét lenne....

sniky

Zorkaapuka, nagyon aranyos a kis tündérkétek! Mennyire kis elégedett fejet vág a képen kajcsi után! Zabálnivaló! ;)

Ági, tegnap el is felejtettem írni, hogy Lili baba, a szép szőke hercegnő is nagyon cukor!

Ezek a kiscsajok! Szuperül néz ki minden kisbaba! És hát ugye van már pár kilegény is a csapatban, Dönci, Pistike és Dávid, ők is aranyosak, várjuk az új képeket!!! ;)

Tök jó, hogy újra kezd felpörögni a topic, valaki mindig kimarad pár napra, aztán újra fullos lesz a dolog, csak akkor már más témában adunk tanácsokat egymásnak!

Sziszka, Felícia nagyon el vannak tűnve, remélem, hogy csak a baba körüli teendők kötik le ennyire őket, és nincs semmi gond!

Nekem tegnap este megint volt a szurkálós fájásom, biztosan a csontom tágulgat, vagy legalábbis ez tűnik a leglogikusabb magyarázatnak!? Mivel eddig még full zárva voltam, erre gondolok!

Lányok, akik még 2in1-ben vagytok. Nektek nem telt még be a kiskönyvetekben az a hely, ahova a doki ír be? Ilyenkor mi van? Raknak bele pótlapot?

Ja, és még egy, szintén 2in1-eknek! Augusztus 1. van! :) Szóval lassan minket is utolér a végzetünk!

Szép napot! Én ma itthon punnyadok és várom Aproo jelentkezését Prücsivel kapcsolatban!

sophie27

Niki! Sajnos egyelőre semmi friss infó, szóval még vagy nincs baba, vagy szegényke nem tud üzenni, mert ki van nagyon fáradva... Ahogy van valami, azonnal dobom fel a közösbe!

Uh után siess! Kíváncsi vagyok! ;)

sophie27

Szegény Aproo, már biztos nagyon fáradt :( ez nem lesz egy könnyű menet.

Ági, a barátnőmnek nemrég született egy pici babája, nem volt 2.5 kg. Ő is nagyon aluszékony volt az elején és nehezen lehetett szoptatni. Mentek is vissza aggódva a kórházba, hogy nincs-e valami gond, megnézték és azt mondták minden rendben, ne aggódjon. Aztán szépen lassan javult a helyzet,most már úgy szopik ahogy az a nagykönyvben meg van írva :) Szoptatás után nyugodtan lefejheted a maradékot, attól csak több lesz legközelebb. És le is lehet fagyasztani steril zacsiban, még jól jöhet később. Nálunk is szükség volt rá, amikor Zétinek megnőtt hirtelen az étvágya és néhány napig nem volt elég neki a tejem, akkor esténként a fagyasztóból elővett tejecskével pótoltunk.
Csak arra figyelj, hogy mindig, amikor Lili nyitottnak mutatkozik a szopizásra, akkor tedd cicire és addig maradhasson, amíg jólesik neki. Nálunk volt olyan nap az amikor Zéti napi 8 órát lógott cicin :D de megérte, mert végül beállt a tejmennyiség az igénye szerint. És bizzál magatokban legfőképp! Menni fog, nem lesz semmi gond!
Vendég

Niki, a vonalzód szerint már csak hat nap, nem egy hét :) ez mondjuk lehet nem vígasztal téged, ha márennyire várod, hogy történjen valami. Az éjjel szolidarizáltam veletek, éjfélkor sikerült elaludni, kétszer ébredtem és öt óra óta fent vagyok. De hogy miért??? Igaz ma is fiammal egyedül voltunk ebben a nagy házban (Nagyi meg a kisházban az udvar végében) és nem éreztem magam biztonságban. Szóval megy a drukk, hogy minél hamarabb meglegyen a nagy találkozás!

Zsófi, amilyen ritkán én járok dokihoz, védőnőhöz nem fenyeget a veszély, hogy beteljen a kiskönyvem, úgyhogy passzolom a kérdést.
Vendég

Csak gyorsan két szopi között, mert még én sem ettem egy falatot sem.

Zsófi! raknak a kiskönyvbe pótlapot :)

Ági! Nekem is mindig bealszik szopi közben. Igyekszem lekötni, cirógatom az arcát, csikizem a lábám, vagy kicsit elhúzom tőle a cicit és erre utána kap és felébred. Ha még nincs tejed, etesd mindkettőből egy szopi alkalmával. Ha úgy érzed, már ébrednie kéne, tedd tisztába, vagy vetkőztesd le, öltöztesd fel. Én a kórházban ezt csináltam, mikor nem ébredt 4 óra elteltével. Azóta nincs ilyen gond, mert 2 óránként kéri a cicit. Nekem már rendes tejem van, szerdán be is csomósodott, de mivel tegnap hazajöttünk és itt volt a mellszívó, már rendben van. Egy szopi, egyik cici, a felesleget pedig kifejem. Egyelőre kiöntöm a mosdóba, mert szerencsére nem sokat hagy benne.
Hidd el, ahogy erősödik, egyre ügyesebb lesz.
Ne akarj rögtön tápszert, ha nagyon szomjas, itasd meg pohárból - kicsi üveg kávéspohár- cukros vízzel. Ne cumisüvegből, mert abból könnyen jön és hasonlít a cicire, utána nem lesz kedve szopizni. A pohárnál is mükődik a szopóreflex, csak úgy cuppog a baba. A szobatársamnál is ez volt a helyzet.

Szegény Apróka! Nálam is hasonló volt a helyzet. Oxi, csak két ujjnyi után és addig nem is repesztenek burkot.

Barbi! Ma reggel Apája először rakta tisztába a csajszit és ugyanezt kapta. Csak Ő a pucér combjára :)
bende

Jo reggelt!

Aproo-nak kitartast - remelem mar meg van a Prucsok!

Agi, Bende - koszonjuk a torteneteket es jo babazast nektek! :)

Agi, szerintem is fejd a tejet szoptatas utan, az segiti beinditani a tejtermelest. A vedonoddel nem tudsz beszelni - elvileg nekik kellene segiteniuk ilyenkor...

Rita, gratulalok a befordulashoz :)

Del-pesti korhaz - nem oda jarok terhesgondozasra, igy nem tudok tul sokat mondani rola. Majd szules utan nyilatkozom - akik ott szultek, pozitivan nyilatkoztak, ugyhogy remelem minden rendben lesz - en a dokim miatt szulok ott.

Most megyek NST-re, kesobb jovok majd. Addig is kellemes napot!

Mazska
KépKép
KépKép
mazska

Mecsi!

Ha Áronka jönni akar, akkor nincs mit tenni! Ő dönt! :)

Niki! Te még itt? Valami nem stimmel. Azonnal hívom a központot, hogy intézkedjenek. Kíváncsi vagyok milyen hírekkel jössz az uh-ról.

Ági! Szurkolok nektek, hogy mihamarabb meginduljon a rendes szopizás. Valahol azt olvastam, hogy a kisebb súllyal született babák többet alszanak. De hát erről a gyakorlott anyukák többet tudnak neked mesélni, mint mi, a kezdők.

rizsimami

Fúú, Aproo, ez azért nem semmi :? Remélem hamar meglesz mostmár a baba!!!

Köszönjük a gratulációkat, boldogan zsebeltem be :D

Ági,
Én az elején 2 ciciből szoptattam, amíg nem jött jó sok tej. Aztán tértem csak rá az egy cicis szoptatásra. Ha sárga volt, akkor lehet, hogy még picit az is, úgyhogy szerintem nyugodtan keltegesd fel, kínálgasd a tejjel, és szopi után fejjél addíg, amíg jön belőle. Nyugi, van akinek nem látványos a tejbelövellés, lehet, hogy nem is fog annyira feszülni a cickód. És van homeós bogyesz is, ami beindíthatja, asszem az urtica urens, de pontosan nem tudom milye higítású kell. (vigyázz, mert más higítás pedig tejapasztó hatású!!!)

Zorka csodaszép!!!

Rita és a fiúk
Kép
Kép
hrk

URTICA URENS 5 CH
naponta 5 bogyesz

Jaj Lányok!
Éjszaka 2,5 óránként kelt a Pocok, de én a köztes időben sem tudtam aludni a boldogságtól!!!!
A kórházban utolsó éjjel, megelőzés gyanánt elvitték fényre, de szopizni visszahozták. Egyszer bealudtam és úgy aludtam végig a két órát, hogy totál üres lett a fejem. Nem járt benne semmi az elmúlt napokból, szóval leszállt a köd. Felébredtem mikor hozták a Pockot és félálomban azt gondoltam, milyen gyönyörű gyerek, hogy irigylem az Anyukáját. Aztán felébredtem, hisz Én vagyok az Anyuja!!!!
bende

Ági!
ne izgulj minden rendben lesz és szépen kialakul a megfelelő ritmusotok!!a legfontosabb, hogy te nyugodt maradj , mert akkor több tejci lesz.azt mondta a szülésznő, hogy kb. két hét míg beáll a tejtermelés rendesen és az mindig tökéletesen a baba igényeihez alkalmaszkodik ...rakjad cicire minnél többször ez mindkettőtöknek a lehető legjobb!!
Aprooka!
nagyon drukkolunk!kitartás!!+++++++++++++++++++++
sniki!
nagyon várjuk a fejleményeket!!én azt hittem te már reggelre kettéválsz...én azt hittem este, hogy tuti készülődés van odabennt, mert órákon kersztül ficergetta a kicsikincsem és lefekvéskor is nehezen csendesedett el, de bazi álmos voltam és elaludtam.gondoltam csaknem alszom át, ha eseményvan...de nem lett semmi:(
bende!
nagyon szép a kicsilány!!kedves, hogy mosollyal ajándékoz meg hami után:)sajnálom, hogy ennyire nehéz lett a szülésed vége...remélem nem az a hülye futár szúrt el valamit... :cry:
Vendég

Sziasztok lányok!

Ági ha van időd böngéssz a www.lll.hu oldalon, a füzetek menüben sok jót olvashatsz a szoptatásról. Lényeg, hogy nyugodt maradj, mert azt megérzi a baba is. Napi 2-2,5 liter folyadék neked fontos lenne. Cumizavar nem lehet?

Aprookának nagy nagy drukk!

Csajok jó lenne csütörtökig megszülnöm, mert utána elutazik a dokim. Nem nagyon idegesítem magam emiatt, de azért nem bánnám, ha ő segítene. Szurkoljatok lécci!

Kép
andaka

én is ebben a cipőben járok !!
8-ra vagyok kiírva a doki 9-én már szabin van, úgyhogy én a hétvégén szeretnék legkésöbb túlesni, hogy még ő engedhessen haza a kórházból...
ha valaki nem kapta meg a kért papírokat az szóljon, énazt hiszem elküldtem mindenkinek aki kérte
Vendég

Andi akkor nektek is nagy hajrá! Ezek a dokik...
Én már ha vele szülnék, annak is nagyon örülnék.

Kép
andaka

ezzel kapcsolatban senki semmit sem tud segíteni? ?
vettem egy Avair Ultra 3 WG-UHLI60LI tipusú hideg/meleg párásítót használtan, de nincsen hozzá hasz.utasítás és a neten csak csehül találtam és sajnálatos módon a cseh tudásom a jedna pivo magasságában kimerül...van valakinek ilyen, mert ki sem merem próbálni és mindig elöbb olvasni szoktam...
Vendég

Cs- Andi!

Köszönjük, de a mosolygós kép nem a miénk, hanem Rituséké. Mienk gyerek is vigyorog szopi után, de még nem örökítettük meg.

A párásítóhoz nem tudok hozzászólni. Neten rákeresni a típusra, vagy hogy hol árulják?
bende

sziasztok!

látom kicsit beindult a topic, sajnos én még mindig nem tudok híreket hozni, mert én sem kaptam! nagyon izgulok, hogy mi lehet Aproo-ékkal, de most már nem stresszelném az sms-eimmel, szóval várok a soromra! ha van valami, azonnal írom... :(

azt hittem, mire jövök Niki is hazaér az uh-ról, de eddig ugye semmi, mert azt tudnánk, ha kórház lett volna a vége, ugye, Cs-Andi?

sajnos párásítóval kapcsolatban én sem tudok segíteni! :(

jajj, még egy kérdés! a magzatvíz szivárgás az milyen lehet? nektek van valami tippetek rá?

én tegnap este is, és ma is olyan fura dolgokat érzek, persze lehet, hogy már csak behaluzom. szóval olyan, mintha folyásom lenne, de csak időnként jön.

milyen a magzatvíz? állagra azt hiszem, hogy más, mint a folyás, vagy bármiféle más cucc, ami onnan jön. vagy?

sophie27

Zsóf!

a magzatvíz , tényleg víz. Nekem rózsaszínes volt és burokrepesztés után sem folyt el egyszerre, csak csordogált, minden fájásnál.
bende

bocsi bende, már egész össze vagyok zavarodva s rengeteg gyönyörű babát illetően, hiszen egyik szebb mint a másik :wink: :wink:
már teljesen kivagyok ettől ahülye párásítótól, mert 2napja nyomozok a neten és írtam már az összes forgalmazónak, de nem segítenek a dögök.azért gondoltam megkérdelek titeket, hátha valaki vett ilyet és tud tapasztalatból segíteni...na mindegy
nikit megpróbálhatom fölhívni, ha alkalmatlan akkor úgyis ki van kapcsolva nekem is azon jár a fejem tán őt is bennt fogták
Vendég

Bende, de akkor az rendesen folyik, mintha bepisilnél, igaz? Szóval olyan az "állaga"?

Köszi amúgy a gyors választ! ;)

sophie27

sniki egyben, midjárt bejelentkezik, most értek haza
Vendég

Szia cs-Andi! Ezt találtam a párásitohoz: http://www.biofa.hu/index.php?id=1&term ... egoriaID=2
Remélem segít....
Anna
Kép
kelleran
Paks

kelleran!nagyon köszönöm, kedves tőled !!
ez volt a legtöbb amit én is találtam+egy 2évvel ez elötti topicban infókat, de gyári használatit csak csehül...
hiába mégiscsak megkéna tanulni csehül :wink: :wink:
Vendég

http://www.darkroastedblend.com/2008/07 ... affic.html
na ha itt jönne rá valakire a szülés szárazon biztosannem jut el akórházig... :wink: :wink:
Vendég

Andi,
A mindenféle járandóságokat igénylő papírokról beszéltél az előbb? nekem is el tudnád küldeni? Előre is köszi! rhrita@freemail.hu

Bende,
De jó neked, hogy a fény alól kivitték szopizni éjjel. A Sotén ez nem igazán érdekelte anno a nővéreket, még azt sem szerették, ha én rájártam a gyerekre :(

Vajon Aproo jól van :?:

Rita és a fiúk
Kép
Kép
hrk

Sziasztok csajok, megjöttünk :)

Minden oké, nem fogtak bent, bár már nagyon a végét járjuk, legalábbis az uh-ból ez derült ki. Méreteket nem írom, mert most más vizsgált és kisebb adatokat mondott, mint a múlt héten a dokim ;) gondolom nem ment össze a gyerekem ??!!! :)))

Placenta III-as érettségi fokú, csökkent magzatvíz, jó keringés mind a köldökzsinórban, mind a szivecskében;)
annyit mondott rá a doktornő, hogy idézem: "nagyon kompakt ez a gyerek" :)) szépen, megfelelően fejlett....

így nem marad más, mint türelmesen várakozni, amíg úgy nem dönt, hogy végre találkozni szeretne a szüleivel ;)

sniky

Sziasztok Lányok!

Nagyon izgulok, hogy mi lehet Apróval, remélem azóta már megszült. Van valami olyan szabály, hogy ha elfolyik a magzatvíz, akkor 24 órán belül meg kell születnie a babának. Bár neki az elején csak szivárgott, ha jól értettem.

Zsófi, tegnap én is azt hittem, hogy a magzatvizem folyik, de szerintem nem az volt, hanem csak valami kisebb folyás. Mindenesetre figyelgetem magam. Nekem napok óta nincs semmiféle jóslófájásom, ellenben a gyerek továbbra is izeg-mozog. Mondjuk a fejem továbbra is fáj, pedig tegnap itt Zuglóban iszonyatos nagy zuhi vot, több, mint 1 órán keresztül esett és lehűlt a levegő is 20 fokra. Isteni volt. Szóval azt hittem, ha megérkezik a front, akkor elmúlik.

Niki, neked fáj még a fejed? Mondjuk én még mindig meg vagyok fázva, nem nagyon bírok meggyógyulni.

Egyébként én augusztus 10-re vagy 11-re vagyok kiírva és a szülésznőm augusztus 9-től van szabin. Addig nekem is meg kell szülnöm. Illetve szeretnék.

szuszu

szia Szuszu!

Szegénykém, sajnálom, hogy fáj még a fejed, az enyémre nem mondanám, már hogy fáj, csak olyan tompa vagyok, tuti az időtől.
Ide is küldhetnétek egy kis zuhit, mert itt nem esett egy csepp sem tegnap:( most hazafelé jövet is csak két percig csepegett, de elég fülledés van mellé....

sniky

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?