Új privát üzeneted érkezett!

azám, Enikő, dokival nem tudtál még beszélni ezek szerint?

Kép
Kép
mamacsibe
 
 


Ehh, itt vagyok még, és megint mindjárt felrobbanok - de most én csináltam magamnak.
Éjjel olyan fájásaim voltak 3 és 4 között, hogy már az órát néztem, és drukkoltam, hogy még reggelig kibírjam velük. Aztán ki kellett mennem WC-re, és mielőtt visszafeküdtem, a kínzó gyomorégés miatt bekaptam egy savkötőt. Maalox, ezt rendszeresen zabálom, többnyire minden lefekvés előtt, mert hihetetlenül rosszul leszek a savtól, amint lefekszem. Na most is gyorsan hatott - annyira, hogy fél óra múlva már egy darab fájás sem volt. Annyira gyanús lett, hogy felkeltem, és előkapartam a betegtájékozatót. És sokk. Tudjátok mennyi magnézium van ebben a vacak tablettában??? 400 mg!!!!! (Egy MagneB6-ban, mert azt is előkerestem, amit vagy három hete lelkiismeretesen nem vettem be egyszer se, hogy ne akadályozza a jogos fájásokat, 48 mg, vagyis kettővel kb. 100-at viszel be Mg-ból. Jó, a 400 az konkrétan Magnesium hydroxidatum, vagyis mittudomén, hogy az hogy aránylik a "tiszta" magnéziumhoz.)
Hát csoda, ha napok óta nem bírnak erőre kapni a fájásaim? :evil:

Kép

Kép
zsolka
 
 


Zsolka, gyomorsavra Salvus víz!!!!!!
abban nem tudom mi van, elvileg gyógyszertárban kapható. az a híre, hogy pocsék az íze, hidegen kell inni, de használ!

Kép
Kép
mamacsibe
 
 

 
 

ezt találtam:
http://www.matrainfo.hu/gyogyturi_salvus.php
hát van benne magnézium, nem tudom mennyi, amit még be lehet vinni.
lehet, hogy 1-1 szem keksz kellene inkább...

Kép
Kép
mamacsibe
 
 


Á, most már inkább csak szódabikarbóna. És le sem fekszem inkább :wink: (ha hamar szülnénk, ez reálisabb lenne...), akkor egész elviselhető. Egyébként sajnos fektemben tényleg a hányingerig jutok öt perc alatt a savtól, valami kell ellene. De ha én ezt tudom, hát tutira kitalálok inkább valamit, mint hogy szedjem ezt a sok Mg-t! Nagyon mérges vagyok most magamra :( Bánatomban ittam egy gyűszűnyi Baileyst :oops: Hátha az betart egy kicsit a savkötőnek, és mehetek végre (no meg finom is, és ki tudja, mikor ittam utoljára a sok szoptatás meg terhesség mellett :wink: ). Persze, hogy a férjemnek is ma kellett elmennie soron kívül. Igaz, ha szülnénk, jönne. Mennyi minden megoldódna, komolyan! :roll:
A gyümi egyébként tényleg hideg görögdinnye, őszibarackkal váltva. Ha tudnék, küldenék, Csibe :D

Enikő, az AFP-értékeléssel tényleg csak csínján! Nekem mindig nagyon középen volt, de számos, azóta bűbájos és egészséges kisbabákat nevelgető ismerősöm kapott minden gyerekénél horror eredményt, mert nem akkor, nem úgy, nem annyira.... vették le a vért, és akkor máris nem annyi az annyi. Szóval diktálhatod a mom-okat (úgy 1.2 mom körül van a közepe asszem, de van valami tól-ig, amin belül jó - talán 0.8 és 2 mom), de inkább rá se ránts, ha bírsz, az egészre. (Tudom-tudom, könnyű azt mondani.)

Kép

Kép
zsolka
 
 


Sziasztok!

A MOM 3,0.

Zsolka! Sajnálom, hogy ellenkezelted magad. De holnap legkésőbb azért számítok rád! Ne hagyj cserben! :D

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel
 
 


Enikő, csudára igyekszem - csak Csibe meg ne orroljon :wink: Ma is igyekszem, na, így jó lesz? Mindjárt benyakalom a következő gyűszűnyit. Természetesen csak a Ti kedvetekért :lol:

A 3 mom az kicsit a határérték fölött van, megnéztem. Na ilyenkor az van, hogy leginkább rosszkor vették le a vért (pár nap van rá, ha pontosak akarnak lenni, de ha Te nem akkor fogantál, akkor hiába a strapa), illetve az is reális magyarázat, hogy Neked más a folyadék aránya a testedben (ez a testsúlykilogramm alapján becsült (!) érték, aminek alapján aztán kiszámítják, hogy mennyi AFP-hormonnak kell lennie adott napon-héten a "folyadékodban" összesen. Akinek más az alkata, annál sosem fog stimmelni. Olyan, mint hogy van, akinek nehezebbek a csontjai, az aztán fogyózhat...). Na és ilyenkor általában alaposabban nézik az amúgy is esedékes genetikai uh-n a gyermeket. A magasabb érték "egyszerűbb", mert az nem kromoszómarendellenességre utal, az az alacsony. Itt a velőcső záródásának problémái merülnek fel, ez viszont uh-n remekül látszik - nem mellesleg ritka eset. Ha meg parás a doki, akkor mindenféle hülyeséget mond és ajánl, akkor kell észnél lenni. Mondom: csak a legszűkebb baráti körömből van több anyuka, akinek MINDEN gyerekénél "rossz" lett az afp, és valamennyi teljesen ép és egészséges.
Szóval tényleg nem véletlen, hogy ezt a tök megbízhatatlan parásító vizsgálatot számtalan országban eltörölték már idáig, és még sokban el fogják, ahogy Csibe reméli, nemsokára, úgy sejtem én is.
Akkor már nemsokára mész is uh-ra, nem? És kiderül, hogy Csenge-e a Csenge. Juj de jó!

Képzeljétek, ma olyan hisztis a fiam, mint már régen :( Egy és negyed órán át veszekedtem vele, míg elaludt délután - már hulla volt (én is), utána két és felet aludt (én is), szóval nem mondhatni, hogy ne lett volna rá szüksége, és azért nem akart volna aludni. A vége az lett, hogy direkt megrúgott, én ordítottam vele és egyedül hagytam a szobában, mire hiszti, tombolás, én vissza, és két perc múlva aludt. Sajna az elmúlt pár napban kb. ez volt a menetrend, már nagyon unom, de ma extrém volt :x Javaslat (szülésen kívül)? Szegénykém, biztos vesztét érzi...

Kép

Kép
zsolka
 
 


Sziasztok!

Az AFp most nekem is okoz némi aggódalmat nekem 0.58 lett ami ugye kevés de csak uh kértek.

Rólunk tegnap sajnos rossz lett a vérképem amiből vérzékenységre vagy súlyos toxémiára lehetne következtetni így holnap ismétlés és ha az is akkor befekvés.
De toxémia nem igen lehet mert minden más negatív se vizesedés se fehérje csak 8 kiló hízás így vagyok 62 .
szóval vérzékenység a gyanu
A méhszáj 2100 ról 2111 re változott biztat a dokim elkezdem majd lassan a bogyókat is.
Ennyit rólunk.

Mindenkinek szép napot!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1
 
 


Zsolka, sajnos nincs ötletem. többektől hallottam már, milyen hiperérzékeny a gyerek, mikor érzi, hogy jön a tesó....

Betti, drukkolok, hogy minden ok legyen! csak nincs gond! de persze első az óvatosság.

képzeljétek, anyósom rendet csapott ma a Szent Imrében. szerintem átvitte a főnökét is (ANTSZ). volt ott vigyázzállás!!! :D
ugye próbál nekem infókat szerezni, melyik dokihoz kéne menni. kiderítette, hogy ehhez a vezető szülésznővel kéne beszélni. na oké, gondoltam, akkor legyen ez személyes, elmegyek, megnézem, hátha úgy jobban sikerül kommunikálni, mit is akarok, és eredményre jutunk.
ehhez képest, amikor felhívtam, és kértem, találkozzunk, szép szavakkal melegebb éghajlatra küldött (elmagyarázta, hogy nem ér rá, és egyébként is, menjek a szülésfelkészítőre, és az ott előadó dokik közül válasszak, merthogy mindenki jó... köszi....)
leszállt nála a lila köd, elindult, és félóra alatt értékelhető infóhoz jutott :) van is olyan, aki látatlanban elvállal, bár fogadni csak 4 hét múlva tud (jó hosszú szabikra mennek...). a másik pedig az a doki, akit a másik szülésznő is ajánlott. úgyhogy jövőhéten eldől, melyikük is lesz a befutó, mert ha a most szabin lévő nem fog elvállalni, akkor megyek ehhez, aki kapásból fogad.

úúúúúúúúúúúúúgy megnyugodtam! 8)

Kép
Kép
mamacsibe
 
 


Enikő, a 3,0 tényleg magas, és Zsolkánál ott a pont. ez elsősorban nyitott gerincre utalhat, de azt tényleg könnyen ellenőrizni tudják uh-n. nem csak hogy a súly, levételi időpont (terhesség kora), hanem az is befolyásolhatja, vérvétel előtt reggeliztél-e vagy sem... van ahol nem engedik. nekem engedték anno (máv). meg hogy volt-e vérzés első harmadban.
a barátnőmnek is ennyi volt, vagy még magasabb, gyönyörű egészséges kislánya van!
és persze, engem is ijesztgettek. 0,8 lett, ami a határérték, de a mávban ez már "genetikai konzílium javasolt" diagnózist von maga után.... hű azt a pár napot senkinek nem kívánom. de persze rendben volt minden :)

Kép
Kép
mamacsibe
 
 


Örülük Csibe. :D

Zsolka hajrá, gyomorégés ellen bio kölesgolyó...nekem szülés közben égett nagyon...szerintem ott is kinyiltam...a gymorszáj utánozta a méhszájat...őrület

Betti reméljük semmi komoly.

Puszi
gyerekeim szétszedik egymást

Dana

Kép
danaaia
 
 


Sziasztok!

Zsolka!
Csak csínján az alkohollal, mert az is gyengíti a fájásokat. Gyógyszertanon mondták, hogy régen azt használták a nők, sőt ma is tiszta alkoholt adnak koraszüés ellen.

De menj valami gyógyszertárba, hátha tudnak valamit. Homeós bogyó, torna, ilyesmik... :D

Szurkolok :wink:

Kép
narco
 
 


Dana!

Tegyél rendet :D

Kép
narco
 
 


Sziasztok!

Megnéztem én is a korábbi AFP-met és az a fele volt (55) és a MOM is, akkor nem mondták, hogy rossz lenne ezért volt nekem fura, hogy most ilyen magas. Egyébként bízom benne, hogy az időpont nem stimmel és azért magasabb. Holnap megyek Uh-ra, délután meg a dokihoz. Remélem sok minden kiderül. Nagyon aranyosak vagytok, köszönöm neketek hogy foglalkoztok velem.

Zsolka! Hajrá! Hajrá! Azért vigyázz a gyűszűkkel, nehogy sok legyen, még a végén lemaradsz a saját szülésedről! :D
A fiaddal kapcsolatban, mondanám, hogy végtelen türelem, de az néha nekem is el szokott szálni.

Mamacsibe!
Örülök, hogy megoldódik a Doki problémád!

Puszi mindenkinek! Jó éjszakát!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel
 
 


Zsolka?
Narconak igaza van! a barátnőm infúzióban kapta az alkoholt, jópár hétig vissza is tartották a babáját :) jókedvűen tűrte a kórházat :lol:

Kép
Kép
mamacsibe
 
 


Zsolka!
Minden nap azt gondolom, h most jövök a nagy hírre, erre azt kell látnom, h Te iszol!!! Hát, nem jó ötlet! Mármint a szülésindulás szempontjából, aszondják az okosok! Én anno ittam egy felest (NEM gyűszűnyit, mint egyesek... :D ), amikor már elég rendszeresek voltak a fájások, mert azt olvastam, h a jóslók elmúlnak tőle. El is múltak, legnagyobb bánatomra! De az igazi fájásokat állítólag nem befolyásolja, dehát a jóslók is tágítanak, ha jól tudom. De lehet, h nem jól tudom. Akkor viszont igyál bátran!
Fiaddal kapcsolatban maximálisan átérzem, h milyen rossz lehet. Ami azt illeti teljesen fitten is nehéz néha türelmesenek lenni velük, amikor rajtuk van hisztimanó, hátmég mindenórásan, amikor amúgy is kevés a türelem. Ezt szerintem leginkább a szülés fogja orvosolni. Gondolj arra, h alapvetően jól szoktál bánni a fiaddal, nem ezt az 1-2 napos türelmetlenséget fogja élete végéig lelki sebként viselni! :D Az a nagy igazság, h most Te és az új baba a fontos, emiatt ne legyen lelkifurid!
Hát, a képekről lecsúsztam, de lehet, ha nem eszed a Maaloxxot (én ittam, szirup formájában, és ettem a Rennie-t, nekem is kutya volt a gyomrom végig szinte) és nem iszod a bélízt, akkor én lettem volna a nyerő!!!
Mennem kell, a fiam zaklat!
HAJRÁ ZSOLKA!!!!!!!!!!! Remélem mostmár a szülőszobán vagy!
:D :D :D
Vendég
 


Sziasztok!

Megvolt az ultrahang, úgy tűnik fiam lesz, azaz a Csenge lehet, hogy Milán lesz. Az AFP magas értéke ellenére a doki mindent rendben talált, viszont 2 hetente kell menjek kontroll ultrahangra.

Zsolka! Ez az a nap! Hajrá! Hajrá!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel
 
 


Sziasztok,
még mindig itten. Reggel voltam ctg-n és vizsgálaton, frász kerülgetett, hogy mínusz számot mond a tágulásra a doki, de tényleg 1 ujjnyi!!! Legalább ez, na. Viszont fent van a gyerek (rá se rántunk, nemigaz?), a méhszájat meg alig érte el, olyan hátul van. És én is kaptam számot végre, jelentem: az én méhszájam a 2111-es :lol: Na hát ez van. Holnap lesz ügyeletes a dokim, és szombat reggel ürül a kedvenc szobám. Ha minderre nem sikerülne spontán ráúsznunk, akkor vasárnap mégiscsak befektetnek, és akkor már a foglalt kedvenc szoba vár a hotelben. Hogy legyen minek örülni legalább :?

Aranyosak vagytok, hogy aggódtok a gyűszűcském miatt - úgyis tudom, hogy mindenki csak a saját fotóját félti :wink: - , én már mindenfélét hallottam. Az egyik barátosnémnak ezt ajánlotta a szülésznője, hogy még a nagy családi ünneplést kihúzza szülés nélkül, erre hajnalra megszült. A szülőszobán mondta neki a szülésznő: jah, tééényleg, azt nem mondtam, hogy van akinél épp beindítja... :D Minden esetre gyűszű tegnap volt, ma sétálás volt soron. AZ tuti bio és naggyon veszélytelen. Vagy? Meglátjuk.

Kép

Kép
zsolka
 
 


zsolka
tegnap én is 2100 méhszáj leletet kaptam azt mondta még akár 2 hét is lehet de lehet csak 1 nap

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1
 
 


Zsolka!

Még mindig itt? :)
Igaz lehet mindegy neki, ha jön, akkor jön.

Kép
narco
 
 


Hát Betti, akkor 11-gyel le vagy maradva méhszájilag :wink: Én nyertem :lol: Egyébként megkérdeztem, mi ez: egy kód, a 2111 pl. azt jelenti, hogy hátul van a méhszáj (ez a kettes asszem), és egyébként három magasságban nézve (csúcsnál, beljebb, még beljebb) mindenhol 1-1 centi a tágulás.
Minden esetre akkor most sem vagyunk okosabbak: csak annyi biztos, hogy nekem max. 4 napom van. Méhszájtól függetlenül. :?

Kép

Kép
zsolka
 
 


Sziasztok, véletlenül ide keveredtem.
Méhszáj számok:
3000 zárt méhszáj, a méhnyak 3 ujjnyi
2000 zárt méhszáj, a méhnyak 2 ujjnyi
1000 zárt méhszáj, a méhnyak 1 ujjnyi
3100 3 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső méhszáj, a középső és belső méhszáj még zárt
2100 2 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső méhszáj, a középső és belső méhszáj még zárt
1100 1 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső méhszáj, a középső és belső méhszáj még zárt
3110 3 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső és középső méhszáj, a belső méhszáj még zárt
2110 2 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső és középső méhszáj, a belső méhszáj még zárt
1110 1 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső és középső méhszáj, a belső méhszáj még zárt
3111 3 ujjnyi méhnyak, teljesen nyitott méhszáj
2111 2 ujjnyi méhnyak, teljesen nyitott méhszáj
1111 1 ujjnyi méhnyak, teljesen nyitott méhszáj

Kép
szöszke
 
 


Ejha! Vannak itt profik is :shock: Köszi Szöszke! Bár most kicsit összezavarodtam, hogy mitől lenne az én méhszájam "teljesen nyitott", ha egyszer csak 1 ujjnyira van nyitva. Bár ha úgy vesszük, akkor vagy "nyitva van" vagy "nincs", a méret meg nem számít, mint tudjuk...

Azt írja a vonalzóm, hogy megszületett a babám. De én biztosan tudom, hogy még nem született. Csibe, ilyenkor mi van?

Enikő, most olvastam el gondosabban, amit írtál. Gratula a kisfiúhoz!! :D És látod, nem kell izgulni. Ha az uh-n nem látszott gond, akkor nyilván nincs is. A sűrűbb uh meg kész élvezet lesz, lehet receptre mozizni.

Nárcó, mi a helyzet feléd? Referálj, kérlek! Hogy vagy?

Rétes, bocs a sok Maaloxért, Tőled személyesen is :wink: Ígérem, figyelembe fogom venni az eredményhirdetésnél a mentő és súlyosbító körülményeket! :lol: A türelmetlenséggel kapcsolatban meg egészen igazad van, jó így mástól is, jól megfogalmazva hallani. Csak nem szeretem magamat ilyennek. De hát nemsokára elmúlik. Azért tényleg aggódom, hogy a fiam hogy győzi majd az új kihívásokat...

Jó éjt mindenkinek!

Kép

Kép
zsolka
 
 


Zsolka!
Bocsi elírtam 2111 az enyém is a 34 héten volt 2100 :oops:

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1
 
 


Zsolka!

A méhszáj szám tul képpen azt jelenti, hogy az orvosok adnak meguknak egy újabb számszerűsített tényt. A vizsgálat egészen szubjektív, ki hogy érzi, de lehet rá hivatkozni.
Az 1. szám a méhszáj hosszát jelenti: tehát ha 3, akkkor 3 cm , de lehet 0 is, akkor elsimult. 1. babásnál általában ez meg szokott maradni 2-nél a tágulás alatt, majd a végén vékonyodik el, többedszer szülőknél van, hogy először megrövidül, aztán kezd csak nyilni.
a 2-4. szám a külső középső és belső néhszáj nyitottságát jelenti. Ez szerintem így már egyértelmű.
Az én méhszájam is elérhetetlen volt a dokim számára, tul képpen a bénaságukat mutatja..... A másik doki, a főorvos simán elérte.....

Betti!

Izgulok ám érted is, csipisz :D

Enikő!
A helyedben én elmennék egy 4D UH-ra (na jó elég 3D is :D).
Szerintem velük konzultálj, ha lehetőséged van rá.
Nagyon dtukk, hogy ne legyen semmi baj.

Hogy mi van velem? ÁÁÁ nem részletezem. Megyek vissza, és ez picit válságot okoz az életemben. Nem hittem, hogy 1,5 év múlva újra dolgozok, és sajna nehéz feldolgoznom, hogy tul. képpen így fog eltelni az életem köv része. de hát ez van :(

Mamacsibe!
Hogy vagy? remélem minden rendben, Hogy viseled lelkileg?

Kép
narco
 
 


Táttárártátám:

"Tiétek az első sms: 8:45-kor megszületett ILKA! 3550 g 6 óra szintidő és összesen 2 cm vágás!!! Gyönyörű...
Zsolka"

Sok szeretettel gratulálunk!!!! Így kell ezt csinálni lányok! :D :D :D :D :D :D :D :D

Kép
Kép
mamacsibe
 
 


IGEN! IGEN! :D :D :D :D :D :D :D
Zsolka, nagyon örülök, h ment simán, és milyen nagyon szép nevet választottatok! Gratulálok!! :D :D :D :D :D
Ezért lestem már naponta 2X-3X a babanetet!
Viki
Vendég
 


Zsolka, a vonalzód tudott valamit, amit te nem :wink: :D

Enikő, gratula a kisfiúhoz! szerintem jól csinálja a dokid, nem paráztat feleslegesen. sokszor fogod a kicsit látni, az biztos! :)

Nárcó, jól vagyok köszi. lelkileg megvisel, de fizikailag sokkal jobban vagyok. és hát Linda szegénykém még mindig keresi rajtam a cicit... de azért elvan, éjjel a saját ágyában alszik, 1-2szer ébred.
a derekam néha fájdogál, de ha nem felejtem el bevenni a magnéziumot, és - vagy le tudok dőlni napközben a nagylány mellé, akkor minden ok.
és már gyógyszer-utánpótlást is szereztem, nem szorít annyira az idő a doki miatt.
:)

Kép
Kép
mamacsibe
 
 


Halihó! Megjöttünk! Na mi van? Ki se bírom! Rohanok visszaolvasni- ha hagynak a gyerkők. Szorítsatok, hogy aluszkáljanak még egy kicsit!!!

addig is pusssz

Kép

Kép
megymag
 
 


HURRÁ HURRÁ!!!!!!

GRATULA! Ennél jobb hírre nem is jöhettem volna vissza! És sikerült még egy emberkének!
Jó lett volna még tegnap Zsolkával értekezni, de így még jobb! Akinek van hozzá forródrótja, mondja meg neki, hogy éjjel egyszer felébredtem és ő jutott eszembe, hogy biztos szül! Aztán visszaaludtam. Te jó ég, talán csak nem a telepátia, vagy mi!

Rossz afp miatt csak csínján az idegeskedéssel, ahogy a többiek írják.

De jó, hogy ennyi kismamánk van! Ki a következő? Betti, ugye?
puszi mindenkinek

Kép

Kép
megymag
 
 


Sziasztok!

Mindenkinek köszönöm a gratulációkat és a jó tanácsokat.

Narco! Megfogadom a tanácsod, 2 hét múlva én is ilyet terveztem, 4D-re fogok bejelentkezni másik dokihoz. Több szem többet lát.
Ha neked nem kellemetlen nyugodtan írjál a problémáidról, hátha azzal is segíthetünk, hogy meghallgatunk.

Zsolka! Nagy, nagy gratula a kislányodhoz! És nagyon örülök, hogy sikerült! :D Kívánok nektek sok tejet és nyugodt éjszakákat!
És nagyon- nagyon várunk vissza!

Tegnap voltam dokinál, megkérdeztem a korház álláspontját, a doki hozzáállását a császár utáni normál szüléssel kapcsolatban és nagyon kedvező volt a válasz. A kiírt időpont túllépésével kapcsolatban is azt mondta, hogy mivel pontosan nem lehet kiszámítani, így ők nem szabnak időt, csak a kiírt időpont után gyakrabban kell menni különféle vizsálatokra. De ez érthető, szerintem.

Üdv mindenkinek, Enikő

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel
 
 


ZSOLKA!

GRATULÁLOK!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Kívánok mindenféle jót, sok boldogságot nektek :lol:
Várlak vissz :)

Kép
narco
 
 


Enikő! Ez a magyar körülmények között nagyon tuti-szupi álláspont! Nagyon bíztató, remélem megnyugtatott. Egyébként visszaolvastam egy picit. Egy kis helyesbítés: Én vidéki vagyok, a klinika, amiről írtam, nem a SOTE I-es, más stimmel :D . bocsi a kiegészítésért.

Kép

Kép
megymag
 
 


Egyébként annyiráááááán jó kedvem kerekedett Zsolka és a baba kapcsán.

Kép

Kép
megymag
 
 


Sziasztok!
Zsolka és Ilka!!!! Gratulálok nektek...ügyesek vagytok.

Örülök én is nagyoon-nagyon.

Puszikák
Dana

Kép
danaaia
 
 


Zsolka!
Akkor lehet nekem sem sok van hátra!!!
GRATULA!!!!!!!!!!!!!!!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1
 
 


Szívből gratulálok Zsolkáéknak a picur-micúr gyönyörű nevű kislányhoz!!
Rita
ui: mi Balatono vagyunk elég hosszú időre, nem vagyok net közelben, ezért nem írok, de Zsolka miatt most benéztem:)

Rita

Kép,
Kép
ritmit
 
 


Zsolkáék vajon hétfőn vagy kedden jönnek haza...? Mi a pesti gyakorlat?

Kismamik! Hogy bírjátok ezt a dögmeleget? Hogy vagytok?

Kép

Kép
megymag
 
 


Sziasztok!

sajna hívott a dokim hogy kellene újabb vérkép mert nem nyugodt ill. figyeljem magam ha pici apró bevérzéseim lennének az baj.
Erre mondom neki azok már 5 hete vannak csak a párom mondta minek parázok a pöttyök miatt.
Erre csak hallgatott és közölte intézzem a labort és meglátjuk.

Olyan szomorú vagyok mert az előző terhességem maga volt az álom és most meg a strepto meg ez a ki tudja mi én meg olyan egészségesnek érzem magam.
Semmi bajom most sem ha a pocakom nem figyelmeztetne azt se tudnám hogy terhes vagyok!

Bocsi hogy kifakadtam!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1
 
 


Sziasztok!

Betti!

Mit mondott a dokid az mitől lehet? És mi baj van a vérképeddel?
A strepto miatt ne aggódj, mert az szinte minden második nőnek van, de ritkán okoz komolyabb problémát, így meg főleg nem ha előre tudják.
Vigyázz magadra és ne aggódj!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel
 
 


Betti! Én asszem lemaradtam valamiről. Mire gyanakodik a doki és milyen bevérzéseid vannak és hol? Ne hagyd magad paráztatni, annak semmi értelme. Persze megértem, ha aggódsz, de ezt muszáj szépen elrendezni magadban, hiszen mire szülsz, nyugodtnak kell lenned!

Kép

Kép
megymag
 
 


sziasztok!
Betti!én nem értek ezekhez a bevérzésekhez, de azért a doki kifejthetné jobban. úgy tudom ilyenkor amúgy is sérülékenyebbek vagyunk, esünk, stb.
streptoval is minden ok lesz! most mondjam, hogy a volt dokim, akinek a terhesgondozására egy szavam se lehet, nem is csinált ilyet.
gondolom azért nem, mert ennek is ugyanolyan rossz az álpozitív-álnegatív aránya, mint az afp-nek.

Meggymag, olyan nincs hogy vidéki meg hogy pesti gyakorlat. minden kórháznál eltér, és tavaly meg idén elég sokat változott ez is. a mávból minket 4 nap után tettek ki, de van ahol 3, van ahol 5 nap a megszokott. és olyan is van, ahol a császárosoknak több ideig kell bent lenni, mint aki rendesen szült. és persze mindenhonnan haza lehet menni (nem tudom hogy hány óra a minimum, talán 2, persze császárnál nem ennyi) néhány órás megfigyelés után, ha a gyerekdoki vállalja a picurka felügyeletét, és oltását, vagy a szülők visszaviszik a kh-ba PKU-ra és BCG-re az újszülöttet.
én is ezt szeretném, remélem a dokink vállalja majd :)

Kép
Kép
mamacsibe
 
 


Csibe! Mifelénk sima szülés után 72 órával engednek haza, de úgy hogy az mindig délelőtt van, tehát aki késő du vagy éjfél előtt szült annak jóval több mint 3 napra jön ki, aki hajnalban vagy kora reggel megszült, annak nagyon jól jön ki. Császár után minimum 5 nap.

Kép

Kép
megymag
 
 


persze, ha valami gond van, akkor mindkét esetben elhúzódhat...

Már nagyon kivi vagyok Zsolka beszámolójára, persze gondolom, erre még várnunk kell egy ideig.
megymag
 
 


ez mávban is így volt, igen, aki éjjel szült vagy este az megszívta. nekem szerencsém volt, du 5-tel, 96 óra múlva, vagyis kicsit hamarabb, du 3-kor már elhúztunk haza.

én is várom, mit ír Zsolka, de azt hiszem ha hazamennek, van ennél jobb dolga is :)

szombaton elmondtuk a szüleimnek, hogy jön az újabb unoka. apukám örült, unokaöcsém gratulált, a nővérem és anyám még erre vették a fáradtságot. az volt a fontos, hogy "ugye megmondtam? :(
(hát nem volt nehéz rájönni, mikor megmondtuk, mikorra tervezzük...)
na mindegy, rosszabb is lehetett volna.

:roll:

Kép
Kép
mamacsibe
 
 


Sziasztok!

Betti!
Mi újság? Remélem minden rendben.

Mamacsibe!
Nem értem anyukádékat. Miért nem örülnek, hogy babát vársz? Szerintem ez egy nagyon jó dolog... Mesélj mi van veled?

Kép
narco
 
 


Sziasztok!
A Sote I-en 3 nap normál szülés után, 4 császár után a benttöltendő idő. De ez a hülyeség ott is van, h hánykor szültél? Este 6 a vízválasztó. Miki 18:55-kor született, így tovább kellett volna maradnunk, de én szerettem volna hamarabb menni. Mondták, h nem. Jó, nem, mondtam a férjemnek, h menjen nyugodtan vidékre melózni. Erre reggel már nem kaptam reggelit, és jöttek ágyat húzni, h akkor ugye, megyünk? :shock: NEKEM kellett a dokimat előszedni varratszedésre, és tök ciki volt, h csak du 4-re ért oda a férjem, addig az ágyamra váró kismami várt.... :roll: Szóval minden lehet!
Szerintem ZÁsolka ma-holnap bizto hazajöhet a kis Ilkával. Jaj, de kivi vagyok, h milyen volt! És milyen a kislány!!!
Most nosztalgiáztam Ágoston születésén, ma 2 éve született meg. Kicsit elmosódik az egész, de arra tisztán emlékszem, h amikor megmutatták először, rögtön feltűnt, h a szája az apjáé. Amikor pedig lemosták és odaadták megpuszilgatni, akkor meggyszósz szaga volt. :D
No, megyek lazítok, amíg a fiúk alszanak!
Viki
Vendég
 


Viki, isten éltesse Ágostont!
boldog szülinapot neki!!!
:D :D :D
készülsz valamivel (torta)?
egyébként én sem kaptam se reggelit se ebédet utolsó nap, z volt szerencsém, hogy a férjem ellátott előtte hideg élelemmel.
döbbenet... :o

Narco, anyukámml elég rossz a viszony, nem jött el az esküvőmre, május óta telefonon sem beszéltem vele. azt meg már megmondta tavaly, hogy ne szüljek többet, és húzzak vissza dolgozni...
a nővérem egyszerűen csak irigy, neki 1 nagy fia van (13 éves), és nem lesz több (1,5 szobába... de nincs is miből, minimálbért keresnek)

én megvagyok, antiszoc hangulatban. várom a holnapot, hogy kiderüljön, a szentimrés doki vállal-e. ha nem, vagy csak pár hét múlva tud időpontot adni, szerdán vissza kell menjek az istvánba kontrollra. ezzel is álmodtam, rémálom volt brrr.

Kép
Kép
mamacsibe
 
 


Sziasztok!

Viki! Ágostonnak boldog szülinapot!

Mamacsibe! Nagyon nehéz megértenem, hogy lehet ilyen egy anya a saját lányával. Talán egyszer felébred és örül majd a ti örömötöknek. Biztos nagyon hiányzik neked. A növéredet sem értem. Nagy a korkülönbség közöttetek?

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel
 
 


Rétes!
Meggyszósz? de érdekes :). Sajnálom, hogy én alig emlékszem valamire :(

Csibe!
Hogyhogy megmondta, hoyg ne legyen több gyereketek? Ez nem az ő döntése, neki is kettő van, a te életedről, pedig te döntesz.
Szurkolok a dokidhoz. :)

Kép
narco
 
 

Vissza: Szülés

Jegyzetfüzet: