Új privát üzeneted érkezett!

Lányok, nagyon köszönöm a drukkokat!!!!!

Iszonyú álmos vagyok, pedig már fél tízkor aludtam, és reggel hatkor felkeltem hőmérőzni, de aztán hétig még aludtam tovább :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Alig bírok fent maradni :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

És kinőttem a három héttel ezelőtt vásárolt melltartóimat :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzska!

Ezek mind bíztató tünetek.. :wink: :wink: :wink:
Apácska tudja már? Vagy csak akkor mondod el neki ha már tuti lesz?

Kép

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata

Sziasztok!

Először is, Móni köszönöm a segítséget, mindenképpen hasznomra válik majd, amiket írtál.

Zsuzska!

Én is nagyon drukkolok! Ezek tényleg nagyon jó jelek!
Hihetetlen, hogy csak egy este nem tudok benézni, és itt máris micsoda "események történnek". :lol:

Ki mit csinál ma?
pedi
Kalocsa

Mi nemrég jöttünk meg a boltból. Most állok neki a rakott krumplinak, bár ilyen melegben nem sok kedvem van hozzá. :?
Ha rajtam múlna nemis lenne ebéd, de hát van "két" fiam is akik imádják a hasukat. :lol: :lol: :lol: :lol:

És ti, mit csináltok ma?

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata

Én dolgozom (egyébként a helyi Vodafone üzletben), de most szerncsére senki nincs. Nagyon kába vagyok ma. Egész nap régi prospektusokat pakolok.
Egyébként szerintetek sem normális, hogy miközben próbálkozunk a párommal, én ugyanúgy cipelek, pakolok, vagy bármit úgy csinálok, ahogy eddig?
Én biztos vagyok benne, hogy akinek már van egy nagyobb csemetéje, Ő sem mondja a kicsijének, hogy "most nem vehetlek fel, mert lehet, hogy lesz kistesód", vagy mégis? :oops:
Én szívesebben főznék, de ma semmi kedvem hazamenni, éppen rakatjuk át a cserépkályhánkat, úgyhogy tiszta kosz és por lesz minden mire hazaérek. :x
pedi
Kalocsa

zsuzska mennek továbbra is a drukkok!!!!!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Zsuzska!

Valami fejlemény?

Én is szorítok ám! :oops:
pedi
Kalocsa

Csajok,köszönöm szépen..... én próbálok nem elaludni éppen...... és marhára kellemetlen ülni is :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Apácska csak akkor tudja majd meg, ha szép erős lesz a tesztem. Addig nem mondok neki semmit sem :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

zsuzska milyen teszteket használtál?
bizti ott a baba! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Az egyik az DM-es egy lépéses lepisilős, a másik meg gyógyszertáras, a neve: HCG, erre csöppenteni kell.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Kuzsanna: a HCG jó én ismerem de nem mutatja ki túl korán. Szóval mivel nem egyforma teszttel csináltad talán ezért nem is jött ki a második csik. A HCG 25-ös. És nagyonkorán csináltad meg tehát pár nap múlva csinálhatod a zebrás tesztet:)

Kép
csucsu05

Csucsu!
Igen, ezért is men esem kétségbe... sajna 20-as teszteket nem kaptam sehol, a 10-esre meg azt mondták a gyógyszertárban,hogy olyan nincs is :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Szóval most várom, hogy a 10-eseim megjöjjenek :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Kuzsanna: igen énis kérdeztem már gyógyszertárban a 10es erősségüt. És csak néztek. De még 20 as erősségüt én sem láttam Itthon minden forgalomban lávő teszt szinte 25-ös.
Na szoritok, hoyg megjöjjön amit rendeltél és szerintem csinálj is egyet. Kiváncsian várom a zebrádat:)

Kép
csucsu05

Sziasztok!

De nagy a csend ma! Hogy bírjátok ezt a meleget?

Zsuzska!
Én is várom már a tesztedet, pedig még alig néhány napja irogatok Nektek, de olyan izgi! Olyan jó lenne rögtön egy pozitív teszt így az elején :lol:
pedi
Kalocsa

Hát képzeljétek, volt ma nálam egy topicos ismerősöm, és hozott nekem tesztet.... kettőt... 10eseket :lol: :lol: :lol: :lol:
Alig várom, hogy otthon legyek :roll: :roll: :roll: :roll:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzska!

Akkor siess, mert én csak 5ig dolgozom, utána legközelebb csak holnap vagyok gépközelben. Addig lesz eredmény? :oops:
Edit
pedi
Kalocsa

Sziasztok csajok!!!

Bocs, hogy csak most jelentekezem. Eddig Honvéd kórház, meg még onnan hazaérni......

Zsuzska! Mikor csinálod a köv tesztet? Ezek 10-es erősségüek amit kaptál?
Izgi.. izgi...izgi..

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata

Edit!

Látom sikerűlt a vonalzó. Ügyi vagy :wink: :wink:
És jó a fotó is. Jól emlékszem, hogy nemrég volt az eskövűtök?

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata

Szia Móni!

Igen, május 24-én házasodtunk.
Már éppen az volt a tervem, hogy letolom a társaságot, ma nem vagytok(unk) túl aktívak.
Miért kellett kórhába menni? Csak nem Atikával van vmi?

Zsuzska! Én is izgi :lol:
pedi
Kalocsa

Na itt vagyok..... szóval itthon is csináltam, de több, mint 10 perce és most lett rajta egy halovány csík.....
Szóval reggelis tesztelek majd elsőből..... addig várunk :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Edit!
Nem, hál' istennek semmi baja Atisnak. A férjem miatt voltunk kórházban, kivizsgáláson. A veséjével van bibi, folyamatosan "termeli" a köveket és most reméljük kiderül, hogy mitől van.

Zsuzska!
Én legbelűl érzem, hogy dupla csíkos lesz az a teszt. :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata

Köszike, édes vagy.... akkor egy kép 10 perc után:
Kép

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Hát én látok egy halovány vonalat...
A következő tuti erősebb lesz, de azt reggel csináld első vizeletből. Meg szerintem inkább 2 nap múlva tesztelj!
A hőd szupi, úgyhogy ne aggódj..... Ott van az a babóca :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Igen, szerintem is ott kapaszkodik a kis Máté/Tímea :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok!

Na hát... Zsuzska! Csak egy percre teszem ki a lábam, és máris pörögnek az események! Nagyon drukkolok! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
anda81

Sziasztok!
Hát annyira felpörögtek, hogy tegnap este piri nénje tiszteletét tette.... szóval a vértől lett + a tesztem :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Kuzsanna: Most akkor a hőre sem lehetalapozni már? Hisz a hőd jó volt. Na én nem mérem denemis fogom mert csakidegesitene a dolog. De ne izgulj a követlező hónap tutti sikeres lesz. Most tudom ez szarul érintett de meglátod a maradék tesztedet már full csikosnak fogod látni:)

Kép
csucsu05

Na neeeeee........... Ezt nem hiszem el :!:

Kép

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata

Kuszanna: Hol vagy gyere már. hiányzol!!!

Kép
csucsu05

Hogy van ez most?... Akkor már a hőre sem lehet alapozni? :oops: :oops:
Fe ne vigy el pirit!
Zsuzska! Tutkóra megjött??? Nem lehet, hogy.....talán........mégis.....
Én azért még reménykedem..(hátha)...

És tessék jelentkezni!! Nemcsak a jó hírekben, hanem a negativ dolgokban is osztozkodunk. Oksi?

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata

Sziasztok!

Zsuzska!
Csatlakozom az előttem szólóhoz(ami pirit illeti). :(
Nagyon sajnálom, de tényleg nem csak úgy betévedt? Tutira "megérkezett"? Ne legyél elkeseredve, koncentrálj a következőre. Egyébként, "bagoly mondja verébnek", én a legutóbb bőgtem, mikor piri "megjelent".
Most én is szorgos hőmérésbe kezdtem. Akkor már erre sem lehet adni?
pedi
Kalocsa

Ja, és Móni!

Sajnálom a férjedet, borzasztó az ilyen, de azt mondják főleg férfiaknak kellemetlen. :(
pedi
Kalocsa

Szia Edit!

Férjecskén 14 éves kora óta szenved a köveitől. Eddig évente 1, max 2 "szülést" tudhatott le. Csak az utóbbi időben nagyon megszaporodott a görcsei száma. Heti 2-3 szor a falat kaparta szegénykém, és akkor döntött úgy hogy most már lépni kell, mert ez nem normális. Jelenleg kivizsgálások folynak, tegnap ct-n volt. Ott láttak megint 2 pici követ. :evil: :evil:
2 hét múlva konzultáció a dokival, aztán ő majd megmondja tutit (reméljük).

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata

Edit!

Tesztelünk egyszerre pozitivat? :lol: :lol: (én kis optimista :wink: )
Látom, nagyon egy időben vagyunk , mármint a ciklusunkat nézve.

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata

Móni!
Az nagyon jó lenne!
Jövő héten "nagy üzem" :lol:
Sajna, a hőmérős görbét nem tudom megcsinálni, felmentem én erre a honlapra, de sajna nem beszélek angolul, így csak leírni tudom, hogy az utóbbi két napban 36.6 volt a hőm, nem túl sok, de az utóbbi hónapokat tekintve, nekem mindig jött az a bizonyos 37.

Jó lenne már 3héttel öregebbnek lenni, ugye Móni?

Többiekkel mi a helyzet?
pedi
Kalocsa

Hát már nagyon jó lenne, ha mindegyikünk pocijában ott lapulni egy kicsi élet.. :lol: :lol:
A fertis oldalon már nem emlékszem hogy hogy kell regisztrálni, de majd utána nézek.
Amúgy van egy magyar hőmérős oldal is: www.ciklus.hu

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata

Lányok!

Iwiwen ki van fent?

Engem Pécsi Edit néven, Kalocsa városnál találtok meg!:-)

Egyébként, tényleg az lenne a legjobb, ha most gyorsan mindenki pizitívat tesztelne, és akkor jövőre folytathatnánk a pletyit 2008 babaprojekt babásai topik alatt!! :lol:

Móni, amúgy a ciklus.hu-n is fent vagyok, akkor majd megpróbálom megkeresni ott a kis görbét. :wink:
pedi
Kalocsa

Pedi. Én fent vagyok mindjárt megkereslek:)

Kép
csucsu05

én is fenn vagyok az iwiw-en.
Gicziné Vizi Mónika néven megtaláltok, 8) 8)

Edit!
Utólagos engedelmeddel bejelőltelek. :wink: :wink:
Nagyon szép pár vagytok.Biztos tuti jó buli volt a lagzitok. :lol:

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata

Köszi csajok, nagyon aranyosak vagytok :lol:

Móni!
Jól gondolod, nagyon tuti volt a lagzi, és a lánybúcsú is :lol:
Az esküvőnk napja volt életem eddigi legcsodálatosabb napja, mint a "nagykönyvben"., mindaddig, míg meg nem születik a kisbabánk :oops:
pedi
Kalocsa

Sziasztok!
Előkerültem, minden okés.... gödörből kimásztam, majd a legközelebbi sikerül :wink: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Móni!
NAgyon jól alakul a hőd.... igazán érdekesek ezek a nagy ugrások :shock: :shock:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Jaj de jó hogy jelentkeztél Zsuzska! Már kezdtem aggódni, hogy mi lehet veled. Fel a fejje..... bár tudom az az 5 és fél év iszonyat hosszú, de meglásd meglesz az eredménye! Próbálj most egy kicsit kikapcsolódni, menjetek el a pároddal valahová nyaralni, vagy barátnőiddel rúgjatok ki a hámból és csináljatok egy oltári csajos-bulizos éjszakát. :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata

A hőmet most én sem értem. :?
Ez a cikk-cakk görbe egy kicsit nekem is furi... Lehet hogy a málnalevél tea miatt ilyen?
Mindenesetre kiváncsi vagyok mi fog ebból kisűlni.

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata

ebból= ebből :oops: :oops: :lol:

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata

Zsuzska, sajnálom, pedig az a teszt tuti csíkos volt! Örülök, hogy ilyen hamar kimásztál a gödörből!

Kép Kép Kép
datolya

Szia Datoly!
De jó, hogy te is jelentkeztél :lol: :lol: :lol: :lol:
Köszönöm szépen, aranyos vagy.... én is teljesen meg voltam győződve, hogy terhes vagyok..... de így jár az, aki szeretné már nagyon :cry: :cry:
De majd most!!!!!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok!

Én erre a hétre búcsúzom, vége a hétnek, hurrá!

Azért egy kis izgi is volt a végére, a kedves, aranyos és még dícsérhetném főnököm hozta a szokásos formáját, de elmentem vásárolni és túltettem magam rajta.(átmenetileg) :cry:

Zsuzska!
Erről van szó, erre a hozzáálásra van szükséged, jönni fog a baba hidd el!

Mindenkinek kívánok nagyon kellemes, kikapcsolódós, összebújós hétvégét(persze, aki teheti) :lol:

Puszi Nektek!

Hétfőn jövök :lol:
pedi
Kalocsa

Edi!

Neked is nagyon kellemes hétvégét kívánok, aztán hétfőn találkozunk itt :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Jóóóóó…

Mi a különbség a börtön és a munkahely között? Ha jobban belegondolsz:
A börtönben az időd nagy részét egy 2.5 x 3 méteres cellában töltöd.
A munkahelyen időd nagy részét egy 2 x 2.5 méteres irodában töltöd.A börtönben naponta háromszor kapsz ételt.
A munkahelyen egyszer ehetsz délben, akkor is neked kell fizetned érte.
A börtönben enyhítik a büntetésedet, ha jól viselkedsz.
A munkahelyen ha jól viselkedsz, még több munkát kapsz.
A börtönben az őr nyitja, zárja az ajtót neked.
A munkahelyen mindenféle kulcsokat meg kódkártyákat kell magaddal vinned, az ajtókat is nyithatod egyedül.
A börtönben nézheted a tévét és játszhatsz másokkal.
A munkahelyen megszidnak, ha tévét nézel vagy másokkal játszol.
A börtönben saját WC-d van.
A munkahelyen meg kell osztanod másokkal.
A börtönben meglátogathat a családod és az ismerőseid.
A munkahelyen rosszallva néznek rád, ha a családdal vagy ismerőseiddel beszélsz.
A börtönben az ellátásodat az adófizetők fizetik, míg neked dolgoznod sem kell.
A munkahelyen mindenért fizetned kell, míg az általad befizetett adóból tartják el a börtöntöltelékeket.
A börtönben a börtönigazgató egy szadista idióta.
A munkahelyen az a különbség, hogy ott az ilyet főnöknek hívják

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?