Új privát üzeneted érkezett!

Aztm már enyim lesz a laptetű! Ugy akartam! De tévedtem! :cry:

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 

 
 

Szia Drágaságom!!!!

Látod, csak a tied lett a laptető :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

AZ A BARÁTNŐD?????

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 



Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


[quote="kuzsanna"]h írta:kuzsannattp://www.delmagyar.hu/szentes_hirek/bunugy_lehet_a_szentesi_fiatalasszony_halalabol/2065184/


Hallottam a hiradoban.....borzaszto....es ha arra gondolok en is ezen a "rutin mutet"-en estem at :shock: :roll: :oops: :? :(
Sajna nem enged a gepem egyes oldalakat megnyitni....es nem tok angyalkat rakni ide de reszvetem
:cry: :cry: :cry:

Zsu tenyleg ngyon igeretes a havi hod :shock: :wink: :lol:

Pendi
Nem baj az ha becsucsuztal...legalabb jol esett :?: :wink: :lol: 8) Ne parazz keszulj fel,hogy azert megfogod erezni de osszeszoritott foggal majd arra gondolj,hogy ez i a baba erdekeben van es mar kozelebb leszel hozza :wink: Mint mondtam engem nem keszitettek fel es nem tudtam mi lesz csak nekem volt egy elkepzelesem a dolgokrol....valami szimpla fajdalommentes vizsgalat....aztan a szekben jott a meglepetes igy ngyon rosszul erintett :roll: :oops: de te eros csaj vgy felkeszulsz es kibirod :wink:

Noci
Orulok,hogy vegre valami jo is van veled :wink: Pusszancs a barinodnek :P es most mar szeressetek egymast :wink:

Ma voltam atirattam a garazsom a nevemre igy 3ev utan :twisted: aztan elmentem a betolakodokat kijelenteni a lakasombol :twisted: aztan meg az elozo kocsim ami a garazsban all annak az uzembentartoijat atirattam magamra vegre :wink: 4kor vegeztem ugyhogy tb-hez mar nem tudtam bemenni majd holnap :roll: Utana mentem anycimert aztan be a Baross utcaba a zarojelentesert...azt mondtak 6het mulva van kontroll :shock: :shock: :shock: hat en akkor mar nem leszek itt szerintem :roll: na mind1 :roll:

Holnap megyek a tb-be reggel 8-ra :? aztan a Barossba vissza mert anyum dokija rendel es beszelnem kene vele :roll: aztan meg vegre valahara eljutok egy kormoshoz is fel 2-re :lol: mert ugye csutortokon nem tudtam menni :? Ugyhogy holnap is mehetek egesz nap....ma is mire hazaertunk fel 7volt :? es most meg megyek 1ismivel azert talizok mert hetek ota var mar o is...na meg sokan masok :roll:

Bocsi csajok,hogy nem vgyok mostansag annyit de hat mindig van valami :roll: :oops:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Noci
A laptetot en mostansag szivesen atadom ugy kb 6hetig :lol:

es akkor en is adok nektek egy hirt:
http://index.hu/politika/bulvar/bmb0728/
Zsu azt mondta lelesz zarva a csepeli hid a hev meg a petofi hid...szal meg jo,hogy ott melozol mert lenne kavarodas :roll: remeljuk ez sem robban fel :shock: :?

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Kép

Jó reggelt!

Nócika
Nagyon örülök, hogy kibékültetek a barátnőddel! Most amúgy is nagy szükséged van rá. A munkahely, a babaprojekt, és csak úgy magad miatt is. Mostmár remélem nem lesz közöttetek konfliktus.
Csak a tiéd lett a laptetű!! :lol: :lol: :lol:

Zsu
Én is hallottam a hírt. Nagyon felháborít, hogy néha mit meg nem tehetnek az orvosok. És miért kellett nem tudom én hány nap/hét, hgoy ebből ügy legyen? mert ugye ez a doki utána még sokáig praktizált. :evil: :evil: Én elhiszem, hogy ő is csak ember, meg ilyen, de már kiderült, hogy ez nem az első esete. Szegény anyukák, meg család. :cry: :cry:

Bridget
Jó húzós napod lesz ma. Csak legyen időd mindenre. :wink: :lol:
Még jó, hogy pihenni jöttél haza. és látjuk mi lett lett belőle. Hogy Te már mi mindenen vagy túl azóta!? :shock: :shock:
Köszönöm a bíztatást! :lol: :lol:

Csajok megyek, mert nekem is sok dolgom lesz ma. Megyünk ékszerboltba, meg ruházatiba a tesómmal, aztán főzés. Ma nem ígérem, hogy leszek. Holnap meg igyekszem feljönni, ha hazaértem.

Puszi!
Vendég
 


Sziasztok!

Bridg!
Na..... végre sikerült elintézned egy csomó mindent, ami évek óta húzódik :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Őgyes csajszi vagy te :idea: :idea: :idea: :idea:
A TB-s sorba álláshoz meg sok kitartást.... remélem, három napi hideg élelmet vittél magaddal :?: :?: :?: :?: :?:

Pont ma akartunk moziba menni este a Corvinba, vagy a Lurdyba..... hát azt hiszem, hogy csütörtökre marad..... apa ma bent dolgozik a belvárosba, és hát azért az luxus lenne, ha csak miattam kellene kijönnie Csepelre.... a film meg megvár....
Tegnap megnéztük a P. S.: I love you filmet..... hát csalódás volt a könyv után.... ha valaki meg akarja nézni, el ne olvassa a könyvet előtte :idea: :idea: :idea: :idea:

Nócikám!
Sikerült már szerelőt találnod??????

Pendi drága!
Jó vásárlást nektek, érezzétek jól magatokat és vegyetek sok szép mindent :idea: :idea: :idea: :idea:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Hat az ismimmel jo elhuzodott a beszelgetes :? hajnal 3-ra ertem haza ugyhogy nem volt itt semmifele keles :roll: :oops: viszont megyek fel2-re a kormoshoz. 8) :D A tb-nel amugy is ma 2ig voltak vgy hogy...holnap meg egesz napos azaz 4:30ig vannak.

Zsu
Tulelocsomagot meg majd viszek... :lol: kossz,hogy mondtad :wink:
Azt a filmet mar en i lattam...jo kis film :wink:

Pendi
Ekszereszhez? :shock: Milyen ugyben...csak nem anyudnak veszel ajcsit? :P

Noci
Latom jol telt a delutanod mar vissza se jottel :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Bridg!
De jó lett a vonalzód :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Én is szeretnék eljutni a körmösömhöz a héten :shock: :shock: :shock: :shock:
MEg kozmetikushoz is.... rendes bundátlanítás kellene már.....

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Sziasztok punik!
Csajok a tegnapi napom valoban jott tett nekem, de a mai az katasztrofa volt a köbön! Szoval tegnap eljött elém a munkahalyemre a barinöm és eljött hozzánk! Már a vonaton is jól elhülyültünk! Aztán annyira indult ugy este 7 magasságában hazafelé, hogy elökerült a Jágeres és a csokilikörös üveg a hütöből! Na akkor aztán gondolhatjátok! :lol: :lol: :lol: Na a barinöm az egy kicsit elázott :lol: :lol: Én sajna csak egy korty csokit ittam, mert ugye ma menni kellett dodozni! :( :o :cry: De sebaj! Tehát itt aludt nálunk a barinöm! :D :D :D Ugyhogy most happy vok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! REggel megszolalt az a fránya óra elmentem dodozni és kb 6-kor meg jött Mikike! Amivel nem is volt probléma mivel már péntek este ota szedtem a gyogyit, hogy ne legyek rosszul! Még mondtam is a kolleginámnak, hogy hehe nem vagyok rosszul! Na onnantól kb fél óra!!!!!! És jöttek a gondok! Kissé elkiabáltam a dolgot! Szoval ugy 3/4-7-től Kb 1/2-10-ig a klotyin voltam! Eggyik pillben hánytam a másikban hasmassom volt és persze bögtem és iszonyuan görcsöltem! :cry: :cry: :cry: :cry: De most már jól vagyok! És végre találtam gázszerelöt, de persze az se volt egy sétagalopp! Szoval totál kész vagyok! Hétvégén megint át jön a barinöm és itt is fog alukálni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Szaisztok!
Hoztam Nektek valamit:



Kép

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Nócikám!

Nem semmi egy nap!!!!!! Pihenj egy nagyot és görcs messze kerüljön el :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Noci
Na akkor neked is jo napod volt...de megint mitol volt a "hadjarat" :?: :shock: :roll: A barinodnek meg ngyon orulok,mert tudom mennyire bantott ez a dolog :wink: A piri meg monnyon le :evil:

Zsu
En itt szugizom a kepet de nem latom...pedig olyan jo a foto :( Tenyleg csikos?!?!?!?!Nem mondod?!?!?!?! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Ma megint megtortent az amit Japanban alandoan eljatszom...megyek a kormoshoz fel 2re erre mondja a csaj fel 12-re volt idom :shock: :oops: :shock: :oops: mar megint megjartam...igy adott egy uccso idopontot holnap fel 6-ra :roll: :oops: ugyhogy elmentunk es a masik uncsitesomnak vettunk rucikat ma 8) Most jottunk haza....holnap megyek a tb-be mert akkor egesz napos rendeles van :?

Zsu...csinalj ma meg1et mert itt bamulom es mar nem is tom latom-e vgy nem :roll: :oops: es mot nem tom oruljek es gratulaljak vgy ne :?

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Majd reggel is csinálom elsőből, már nagyon haloványka a mostani :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Nócikám drága!

E lis felejtettem, hogy a képet lekicsinyítettem és vissza küldtem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Annyira örülök, hogy minden oké megint. Azért egy részletes beszámolót még kérek majd :idea: :idea: :idea: :idea:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


ZSu
Ne aggodj csak en meg nem latok semmit de igy gepen at ez mashogy jon le....de akkor ez most komoly :?: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :shock: mert en rad tippeltem a kov babasodast :roll:

Noci neked meg koszi a vonalzom neveben bar lehet abbol lesz meg tobb is mert ha jol tom a nagy mutet utan ha lesz akkor 3honapig varni kell :? :evil:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Hát én úgy láttam,hogy van ott egy második csík is.... de a holnap reggeliből majd jobban fog látszani :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Hat az a lenyeg,hogy te lasd 8) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: De majd reggel en is latom 8) :wink: Na akkor bejott az egyutt vett fehernemu :lol: :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


En csak nezem meg szugizom...es lehet tenyleg ott van valami :shock: ne izgulj a lenyeg tenyleg,hogy te latod :wink: es ha van ott valaki akkor holnap is fog sot egyre jobban es aztan mi is ujjongunk mikor meglatjuk :wink: :lol: :lol: :lol: Gondolom milyen sokat fogsz ma aludni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Jol eltuntel remelem nem haragudtal meg :? :roll: Es holnapra egy a sok ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Hol van mindenki? :roll:
Es akik olvasnak azok miert nem irnak :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Sziasztok!

Van akit ismerek itt nekik is és a többieknek is puszi.
Bridgethez jöttem.

Bridget: Hát nehezen találtalak meg az biztos. Aziwiwen amit írtál felcsigázott. Méh jó, hogy ott adtál életjelet magadról nekem. Szóval igy utolag is rossz volt olvasni mi történt veled. Most akkor mi van? Mit mondott a doki?
Ja mikorméhen kivülim volt én is a barossna kötöttem ki. 3órát vártamén is mig bejutottam pedig ömlött belőlem is a vér. De én ott taliztam egy dokival aki csúcsszuper.
Ő műtőt és állitólag nagy szaktekintély is.
A te dokid ki volt?
Amúgy tudtad, hogy a barossban csak kiemelkedő dokik vannak? Mert a prof aki vezeto a korházat az már az egyetemen a nagyon jó agyakat kiveszi? Illetve elcsalja?
A jó hír, hogy legalább tudjuk miért nem jött a babóka eddig. Viszont akkor most mi van a myomáddal?
Remélem mostmár azért jól vagy és tényleg jön a babótok :)


Zsuzska: teszt???

Kép
csucsu05
 
 


Jó reggelt mindenkinek!

Bridg drágám!


Dehogy sértődtem meg, csak negyed tízkor elmentem csicsikálni. Persze reggel alig tudtam felkelni :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

A reggelti tesztem full nega, de sebaj, majd pár nap múlva újra próbálkozom :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Sziasztok punikák! Hát mi van ma itt?????????????????? Ezt a pangást???????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mi van itt????????????? Na jó! Meg van bocsizva! Én is lassan megyek az ágyikoba! Sajna ma nem tudunk apácskával pudingolni pedig ma ünnepeljük apácskával a 9. évünket eggyütt töltve! Szoval a puding tolodik, de sebaj, mert nagyobb lesz az orgia!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:


Zsuzsuka! A helyzet az, hogy én is egy jódarabig kuksiztam a tesztedet, de szerintem tutira az én képernyöm nem jó, mert kissé karcos szoval tuti ott a csik csak én nem látom! Az, hogy meg a main nem láttad az nem jelent semmit! Szerintem, ha van ott valaki akkor 2-3 nap és olyan szépen és gyönyörüen látod majd, hogy az csak na!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Addig is nagy nagy szurcsika és mindenem csuriban!!!!!!!!!!!!!!!!!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Brdikém!!!!!!!!!!! Az a mencsi meg jól mondod monjon le!!! De most már alig vártam, hogy jöjjön, hogy minnél hamarabb vége legyen, hogy mehessek a dokikához vissza!!!!!!!!!!

Pendikém! Mi zu veled?? Dodozol????????? :shock:

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Vgyok en is :wink: Minnya irok 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Csucsu Draga
Hogyne adnek eletjelet magamrol :lol: en mar regen is irtam,hogy vgyok meg bnet-en csak pontosan nem montam meg nem is kerdezted :roll: Hat ha azt mondod rossz volt olvasni akkor gondolhatod milyen volt mindazt atelni...bar azert te is tul vgy mar sokmindenen :roll: A helyzet az,hogy nem tom mi van egyenlore nem lehet uhuzni nem is tudom meddig de talan 3het :roll: ugyhogy nem tom hogy lesz :? mindenesetre megyek a baross-ba anyu dokijahoz megbeszeltem jovohet keddre :roll: o majd a baross-ban megnezi a uhu kepeket aztan majd mond valamit ....aztan meg 1dokival megvan vgyis lesz beszelve :roll: 12. 13. korul :roll: o a fogdokim nagyapja vgy apuja...o vele pl. beszeltem telon es azt mondta nem kell betojni mert ma mar tok tutin megtudjak ezt csinalni es ha mely is akkor is mar mindenre van megoldas :shock: azt mondta nem ugy megy az manapsag,hogy csak kiveszunk mindent azt jovan :? :roll: de persze mondta ramkell nezzen :!: Aztan osszegzek es eldontom most akkor utazom-e 15-en vgy lesz mutet s maradok :? :roll: Mer most ezert megint hazajonni....aaaaah nincs nagy kedvem :? Szal igy allunk :roll: Nem vgyok betojva es ha agusztusban meg megmutenenek akkor azert maradnek meg... :roll: A dokim a Demeter volt....de a mutetet mint irtam mas csinalta...aht akkor o volt az ugyeletes ennyi....amugy a dokim az a Garamvolgyi....o anyue is :wink: a tied ki volt :?: Ott a legjobbak a dokik? :shock: nem tudtam de tenyleg jo ott en regota odajarok...anyum is ott szult :lol: Hat iegn most mar megvan a problema oka ugyhogy most megorvosoljuk aztan jovore pocim lesz nekem is :lol: :lol: :lol: :lol:
Veletek mi zu?Olyan reg hallottam rolad :roll: projekt megy?vgy most nem? :roll:

Zsu
Reggel csak temiattad jottem meglesni mi van :roll: irni mar nem tudtam mert ngyon mennem kellett es lelombozott a negas hir :? bar meg semmi nincs veszve te is tudod :wink: es tovabbra is mennek a +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ok :wink: :lol: Apaval beszeltel? :roll: Nem am elkenodni :roll: tudod 1zer neked is plussz lesz :wink: :D

Noci
En egesz nap elvoltam mentem es fel 7utan jottem haza :roll: Meseljel te is valamit :D Az evfordulotokhoz meg nagy nagy gratula :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: (irigy)(irigy)
Kép
Jobbat nem tudtam betenni mert nem enged egy csomo oldalt be a gepem :twisted: aztert nincs napok ota semmi kep :?

Pendi
Hianyzol 8) :? :lol: :?

Melus
Remelem 1szer viszajossz hozzank :roll:

Kata meg mindig mennek a ++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ok :wink:

Csajok en ma 7:30-kor keltem fel 9 elott mar uton voltam a fogdokihoz :? Ugye csak miattam bementunk de meg mindig nincs kesz mert a fogtechnikus nem csinalta meg :shock: :evil: :evil: :evil: :evil: fel orat uvoltott veluk :evil: hogy egyik legkedvesebb betege meg godolom mondta milyen sokat othagynek...hat nem fogok mert a 2 masik fogat mar nem vallalom igy be hogy ezek a fogak is 3hete keszulnek :evil: Ugyhogy maaajd kedden :twisted: Aztan mentem apuhoz a melohelyere....1orat ott voltam jottek a kedvenc kerdesek a kollegaitol..."Ugy levgy fogyva" "Olyan kis sapadt vgy" :twisted: o milyen sapadt lenne 21napos verzes utan :twisted: "Mikor lesz gyerek" :twisted: Anyad majd ha meggyogyitanak :twisted: Aztan mentem a tb-be ahol is masfel orat ultem mikor kitalaltak,hogy nekema adohivatalba kell mennem :shock: :twisted: aztan 1 kapuval odebb tok veletlen bementem es epp meselem az ornek aki az elobb a masik kapunal adta a jegyet,hogy elkuldtek masfele....azt mondja dehogy kell masfele menni :arrow: itt is megtom igenyelni es majd itt felkuldik a adohivatalba :shock: 5perc alatt jott az en szamom es mar toltogttem is a papirokat masik 5perc mulva mar kesz is voltam :shock: es meg ezek kuldtek el masfele :? ezek ott az se tudjak mi mi fan terem :twisted: aztan vettem a kinaiban kajat es kiindultam anyuhoz aki ugye bebiszitterkedik....a kajarol csak annyit ez sosem kinai amit itthon lehet kapni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ez valami magyar izre valtoztatott kinai kinezetu kaja :wink: De ngyon fincsi volt :wink: nem is csoda az igazi kinait nem birom megenni :lol: :lol: :lol: :lol: Aztan kimentem anyuhoz megettuk...kicsit babaztam :lol: 8) Aztan irany haza....marmint anyut haza en meg mentem a kormoshoz :? olyan durung kormeim lettek ezt kint meglatjak elajulnak az tuti :shock: :shock: :oops: :roll: :oops: es mikor vegeztem akkor haza :? fel 7re voltam itthon ugyhogy ma kurv@ra elfaradtam :? es ezert nem is irtam mert nem voltam itthon :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Dema mindenki elvolt lustulva :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Sziasztok!

Köszönöm szépen a drukkhegeket mindenkinek!!!!!!!

Bridg!
Abszolúte nem vagyok elkenődve, mert TUDOM, hogy ott van a kis gazfickóm a pocimban :idea: :idea: :idea:
Még jó, hogy az őr többet tud, mint az ott dolgozók :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Azért ez nagyon szomorú....ha más így végezné a dolgát, hát röpülne :shock: :shock: :shock: :shock:

Nócika!
NAgyon boldog évfordulót nektek, majd megünneplitek rendesen azt az évfordulót, nem féltelek én téged :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Bevasalod te azt a pudingot a párodon!!!!!!

KAta!
++++++++++++++++++++++++++++++++
Nem is tudok hozzá tenni mást :wink:

Pendi!
Te merre vagy? Mamikázol?????

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Bridget: Engem a Rab doki mütőtt a barossba. Aztán anynira emberságes volt mint ügyeletes, hoyg már a varratokat maszekba intéztem vele. Szóval mindeg ykihez jársza barossba mert szakmailag a csúcson kell lennie csak akkor dolgozhat ott. SZóval ott minden doki vagy tanár is egyben vagy valami szaktekintély. Meg is nyugodtam mert jó kezekben vagy. És igaz is ott nem az a normális, hogy pakoljuk ki a nőt hanem mit lehet tenni, hoyg ne. Nyugi és tudom nemsokár nagy pocakod lesz. :) Jobb is ha itt inzézik ezt mert emlékszem A Japánok nem igazán szeretik az európaiakat. Vagy rosszul emlékszem?
A fő, hogy most helyre rakják a dolgokat és jöhet a baba. Párod nincs itthon? Hogy birod nélküle?

Kuzsanna: mikor tesztelsz? 4nap múlva?
Ja és van olyna teszt ami csak a mensi napján vagy utána mutatja ki ha zebrás. Szóval ha te érzed , hogy ott van a pocaklakó akkor ott is van:)

Kép
csucsu05
 
 


Csucsu!
Igen, hétfőn fogok, hacsak a 10esiem nemjönnek meg addig :roll: :roll:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Sziasztok!

Már megint szórakozik a Babanet. Nagyon lassan tölt be. :evil: :evil: :evil:

Bocsi, de tegnap nem voltam, mert tegnap volt a petevezető átfúvásom. Nagyon ki voltam merülve mire hazaértem délután. :roll: :roll: :roll: Most is csak pihennék, mert nem igazán tudtam aludni már 2 napja. :cry: :cry: :roll: :roll: :roll:

Zsu
Csak nem egy zebrás tesztet raktál fel? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: A mindenit!!:lol: :lol: :lol: Remélem az a haloványka megszeppent csikocska hamarosan visszatér életerősen. :roll: :roll: :roll: Bár nézem, hogy még (szerintem) korán van a teszthez, azért a hőd nagyon bíztató. Bocsi, hogy én nem látom a 2. csíkot, de ez csak azért lehet, mert a gép nem tudja úgy visszaadni.
Pár nap múlva, ha babós vagy (márpedig miért ne lennél), sokkal erőssebb lesz a csík. Nagyon szorítok! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Bridget
[quote]P írta:endi
Hianyzol

Aranyos vagy!:lol: :lol: :lol:
Ti is hiányoztatok nekem! De tegnap sajna nem volt annyi energiám, hogy feljöjjek.
Nagyon jó lett az új vonalzód!:lol: :lol: :lol:
Úgy nézem, nem votl egyszerű a tegnapi napod! Ennyi mizéria, mászkálás azért, hogy az ember el tudja intézni a hivatalos ügyeit??!! :shock: :shock: :shock:
Az ékszerészhez, tényleg ajándéknézőbe mentünk anyunak. Aztán végül nem találunk olyat, mait el tudtunk volna képzeln neki, jobban mondva egy volt, de az meg nem a mi pénztárcánkhoz volt igazítva. :roll: :roll: :roll:
Így egy nagyon szép padlóvázát találtunk, és épp le volt árazva. Na az lesz az ajándéka. :lol: :lol: :lol:
Drágám! Neked itthon is időzavarod van?:lol: :lol: :lol: Azt hittem, hogy azt csak az ottaniaknak tartogatod!:lol: :lol: :lol: Nem gond! Még az a jó, hogy mindig tudnak új időpontot adni! Tessék beszerezni egy kis naptárt, és melevésni a teendőket. Úgy biztosan nem tévesztesz!:lol: :lol: :lol:

Nócika
Először is: Sok boldogságot az évfordulótokhoz!!! Még nagyon sok ilyen boldog évet kívánok!:lol: :lol: :lol:
Kép
Igazán örülök, hogy ilyen jól sikerüt barátnőddel a találka. Végre tudtátok rendezni a dolgokat. :lol: :lol: :lol:
Szegénykém! Akkor nagyon nehéz napod volt kedden. :roll: :roll: :roll: Nem kellene egy dokival beszélned erről a nagyon komoly görcsölésről? Hátha tud neked segyteni. :roll: :roll: :roll: Mert ez azért nagyon durva, hogy már napokkal előtte gyógyszereled magad. (amit persze nem volna szabad, mert kikészíted a gyomrodat) :roll: :roll: :roll: Mitől volt megint ez a hányás-hasmenés? A görcsöktöl? :roll: :roll: :roll:

Szia Csucsu!
Üdvözöllek én is itt!


Na magyek, mert még nem jó sokáig ülni, mert érzékeny a hasam. :roll: :roll: :roll:

Puszi nektek! Lehet, hogy ma még felnézek.
Vendég
 


Drága Pendi!

Ne haragudj, de teljesen elfelejtettem, hogy tegnap voltál az átjárhatóságin :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Buta, buta Zsu :oops: :oops: :oops: szégyell, szégyell :oops: :oops: :oops:

Nagyon fájt? Megkínoztak? Minden rendben van????

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Pendi: és mi volt az átjárhatóságin? Volt valami vagy minden oké?
Azt hallottam akinek átjárhatóságit csinálnak könyebben esnek utána teherbe.
Hú de hülye szó: teher
Nem is teher.!!

Kép
csucsu05
 
 


Szevasztok csajok :lol: A tegnapi egesz napos maszkalasom utan ma delig aludtam :shock: :oops: :lol: :lol: :oops: Ma nem intezek semmit holnap viszont megint mehetek reggel 8-ra irdas ugyet intezni :roll: :twisted: :evil: :x Ugy utaom :evil: A tegnapi kinai tenyleg ngyon fini volt 8) este ettem meg a maradekot mer marha sokat adnak :roll: Valoszinu fogok ott meg venni kajot...most viszont turo-rudira vgyok ehes bar asszem virslit eszem majd mert miota hazajottem azt meg nem ettem :roll: ....a jo kis orsi baromfi-t szeretem :lol: 8) :lol:

Csucsu
Eloszor is orulok,hogy irogatsz ide nekunk is :lol: Mert 3topiklakonk most nem tud jonni :( 1.Melus torolte magat,2. Szoszke eltunt mint a kamfor,a 3. Kata korhazban van :( Igy most 4-en tartjuk a frontot...meg most mar te is :lol: Ennek orulok,hoy jo dokik vannak it komolyan megnyugvas szamomra...de a 2.szamu noi klinika is jo?! :roll: mert a doki aki biztato volt az ott dolgozik :roll:
Amugy a japoknak nincs bajuk az europaiakkal csak szerintem nem jo dokik ennyi :roll: bar az is lehet naluk nincsenek olyan sok nyavajak mint nalunk aztan igy nem tudjak mi a baj vgy mivel kell rtendbehozni :roll: de ez csak az en velemenyem...doki teren az osszes ismim sot me a parom is aki Japan!!!!! p is azt mondja nem jok :? Szal ha nem muszaj nem ott muttetnem magam :? A parom nincs itt dolgozik....x napjuk van 1evben amit nem vehetett ki erre mrt mar programok is lesznek meg :roll: na meg azt zerette volna ha en toltom ezt az idot a csaladommal nem pedig itt csucsul a nyakamon :roll: :lol: 8) Ugyhogy valahogy igaza is van :roll: Az elejen nem hianyzott egyaltalan eszembe sem jutott...de,hogy jott a baj egybol :roll: hianyzott mert o mindig ott van es fogja a kezem :roll: :P :oops: Szal most mar ngyon hianyzik igy inkabb en visszajonnek erre a mutetre mert nem birokki meg 1honapot :( :(

Zsu
Ez a beszed ezt mar szeretem :lol: 8) 8) :lol: Itt rendeltel a neten a 10-es tesztbol?majd lehetb nekem is kene mennyi ido mire hozzak? :roll: meg 4 nap a tesztig akkor az azt jelenti hetfon?Mar izgulok :lol: Apacskaval nem irtad beszeltel-e :?: :roll: Az ugyintezes meg tenyleg nevetseges itthon :evil: de meg jo,hogy szerencsem vol es egy pisilesre beugrottam a masik kapuba :lol: :? :lol: Mert akkor ma nem aludhattam volna hanem irany a adohivatal stb. :?

Noci
Nagyon elvgy tunve :roll: Csak nem megis cak megunnepeltetek :?: :lol: Tenyleg azok a nagy gorcoket sokminden okozhatja :!: :!: :!: Tenyleg nem akarsz dokihoz menni :?: :roll: Multkor az a szurkalasod :roll: haat nem tom :roll: de komolyabban kene venned a tested jeleit mert valamit jeleznek....minden ami nem normalis valamit jelez :!: Latod nekem is hiaba mondta a doki ez egy egyszeru menstruacio...mert a testem jelzett es akkor mar 9.napja vereztem... :roll: szal nem szabad belenyugodni meg mindenre rafogni hanem utana kell jarni!!Erted :?: :wink:

Pendi draga
En is elfelejtettem tegnap :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: mert a nnyira futkostam es kivoltam...mire hazajottem az agyam k.o. volt :? Latom megszenvedtel vele te is :roll: Bar nem irtad a eredmenyt!!!!!!!! :shock: PENDI EREDMENYT KERUNK :!: :!: :!: :!: :!: :!: Mit mondtak :?: :!: :?: :roll: Ne csigazz :roll: Tudom most nem vgy jol...en se voltam :? pedig en meg egy reklamfilm valogatasra mentem a atjarhatosagi utan :? gondolhatod...majd elajultam...igy bekertem magam hagy legyek elso :roll: ....aztan hazagyalogoltam es kesz. :roll: Remelem azert nem fajt ennyire :roll: ....Reszletes beszamolot kerunk!!!

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Valaki dicserte a vonalzom :? koszi de asszem Zsu te voltal?! :? Neked meg jo a neved 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Csucsu
Te meg nem tom irtam-e de nem irtal mi van veletek :?: :!: :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Sziasztok Csajok!

Ez nektek szól:

Kép
"Szeretni és szeretve lenni a legnagyobb boldogság a világon!"
Goethe

[quote]P írta:ENDI EREDMENYT KERUNK

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Jól van, jól van. Már írom is! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Most már jól vagyok, nincs baj. :lol: :lol: Délelőtt még vérezgettem egy kicsit, és görcsöltem is. Meg biztosan attól is szarul voltam, hogy fáradt voltam, meg ültem a gép előtt egy kicsit, és nyomtam a pocakomat, meg jött ez a vihar. Nem volt nagy zuhi, de a felhők igencsak tornyosultak, dörgött villámlott. :cry: :cry: :roll: :roll: :evil: :evil:
Szóval reggel 8-ra már ott voltunk, és csak délután egykor jutott ránk a sor. :evil: :evil: :evil: Nem a doki hibája volt, csak volt egy beütemezett nagyobb műtéte, és közbejött két nem várt azonnalos nagy műtét. Volt egy váratlan császár, ahol komlikációk voltak, meg egy méhen kívűli kicsaj. Úgy sajnáltuk szegényt. Láttuk rajta mikor bejött, hogy baj van, meg látszott rajta, hogy nagyon fáj neki, és kiderült, hogy méhen kívüli. Nagyon rossz volt végigélni az ő baját. :cry: :cry: Majd' elbőgtük magunkat. Ott jött be mellettünk, és végig "kellett" (mert akaratlanul láttuk, a folyosóról a történteket) láttuk, amikor bejött, megvizsgálják, közlik vele, meg az apukával is a rossz hírt (ott a folyosón mondták meg az apukának), aztán már vitték is a műtőbe szegény lányt. Nem kicsit ütött szíven a dolog.
Szóval igencsak parázhattunk délutánig. Aztán végre mi jöttünk. Én kértem a másik csajt, hogy hagy legyek én az első, mert nagyon parázok. Neki mindegy volt. Na de amit ott csináltak.... Hát nem volt egy leányálom. Nagyon fájt. Bár azt mondta a doki, hogy nem volt elzáródás. Csak egy kis letapadás. De akkor is azt hittem, hogy elbőgöm magam. Szurkáltak, feszítettek, lábaim a nyakamban, iszonytos volt átélni. Pedig nekem elég magas a fájdalomküszöböm. Nem tartott sokáig, hála az égnek. Csak az járt a fejembe, hogy ezt a babáért teszem. Utána eléggé véreztem, és ez ma délelőttig tartott. Meg úgy fel voltam fújódva, mint egy lufi. Az még most is tart egy kisit. Majdcsak vége lesz. Na de a lényeg, hogy túl vagyok rajta.
Majd most megyek 5-re a magánrendelésére a zárójelentésért, meg a többi megbeszélni-valóért. Meg kell kérdeznem tőle, hogy szedjem-e a clostyt innnentől kezdve megint, és jó lenne, ha csináltatná a hormonvizsgálatot, meg ilyeneket. Tegnap megkérdeztem, hogy lesz-e hormonvizsgálat, de azt mondta, hogy várjunk 2 hónapot. De én ma megkérdem tőle, hogy mire várjunk??? Mivel lesz jobb 2 hónap múlva???? Nekem nincs időm várni mostmár! Sűrget az idő! Csúnya ezt írnom, de pénzről is szó van. Felvettük a szocpolt, és tellik az idő. már nics egészen 2 évünk, hogy produkáljuk az első babát. Na meg már felettem is suhannak az évek.... És a legfontosabb, hogy már annyira várjuk őt!!!! :( :( :( :( :cry: :cry: :cry: :cry: :? :? :?

Csucsu
Én is azt hallottam, hogy egy ilyen után valamiért könnyebben esnek teherbe ill. akarom írni (mert ugye nem teher ez, ahogy írtad :lol: :lol: ) áldott álllapotba a nők. Remélem azért nekem is meghozza a gyümölcsét a vizsgálat, és a szenvedés.
Azt tudom, hogy másik fórumban is vagy. Biztosan olvastam is, hogy nálad mi a helyzet, de bocsi, már nem emlékszem rá. :oops: :oops: :oops: Leírnád nagy vonalakban, hogy képbe legyek/legyünk?

Zsu, Bridget
Nincs semmi baj, hogy elfelejtettétek. :lol: :lol: Van nektek épp elég gondotok, minthogy az én kis átjárhatóságim legyen az eszetekben. :roll: :roll:
Bridget!A kínai kaját én is szeretem. :lol: :lol: Nálunk van egy jó kis kínai kajálda. Az a jó benne, hogy kínaiaké, és ők is főznek. Szerintem eredeti kaják lehetnek. Bár, lehet, hogy azért kicsit magyarosítanak rajta. Nem tudom, de fini, az biztos. :wink: :wink:
Zsu! én meg elfelejtetem leírni, hogy szépen megcsináltad a nevedet!! :oops: :oops: Pedig délelőtt akartam! Látod, az én agyam sem a régi. :lol: :lol: :lol:

Most megint lelépek. Holnap jövök. Ma már nem valószínű.
Puszi nektek!
Vendég
 


[quote="pendi"]S írta:pendiziasztok Csajok!

Ez nektek szól:


De hülyén írtam le!!! :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: Hát persze, hogy nektek szól, kinek másnak szólna???:shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol:

Szóval csak azt akartam tudatni veletek, hogy szeretlek benneteket, és köszönöm az érdeklődést! :oops: :oops: :lol: :lol: :P :P
Vendég
 


Itt vyok am es olvaslak!!!! :wink: 8) :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Gondoltam nem volt egy leanyalom miutan nem ngyon irtal rola :? :roll: viszont az,hogy atjarhato vgy ngyon joooo hir :mrgreen: A hormon vizsgalattal ne hagyd magad!!!!!!Nem ertem miert esik nehezere egy 3. es 21.napi vert venni :evil: :evil: :evil: :evil: Ezt nem i ertem hogy van ez....jah magyar egeszsegugy...mostmar ertem :evil: :evil: :evil: :evil: :twisted: Ne hagyd magad Pendi :!: :!:
Es egy hos voltal az atjarhatosagin :!: :!: :P

Persze,hogy fontos volt szamunkra a te vizsgalatod csak szerintem Zsu a tesztjevel voolt elfoglalva en me egesz nap jottem mentem....de minekunk igen is fontos a te vizsgalatod...es minden nyugod bajod :roll: igaz Zsu :?: :!: :D

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Na itt vagyok még egy kicsit, csak lezuhiztam. Nemsokára jön értem (fél 5-re) a sógorom, és visz a dokihoz. :lol: :lol: :lol:

Szóval:
[quote]P írta:ersze,hogy fontos volt szamunkra a te vizsgalatod csak szerintem Zsu a tesztjevel voolt elfoglalva en me egesz nap jottem mentem....de minekunk igen is fontos a te vizsgalatod...es minden nyugod bajod Rolling Eyes igaz Zsu


Tudom én, és el is hiszem. Azért is írtam azt az idézetet a barátságról. Tudom, hogy itt mindenki baja fontos a másiknak. Nekem is a tiéd, a Zsué, a Nócikáé, és még sorolhatnám a csapat többi tagját is. Még azokat is, akik nincsenek itt.

Ténleg nem részeleteztem magát a vizsgálatot. Kissé megalázó, ékínos, és nem utolsó sorban fájdalmas. De, szeritnem ti már tudjátok miről is van szó. Nem jó érzés, amikor nem tudom én hány és hány műszer villog ki a lábam közül. És ezzel még csússzak ide, meg oda, meg tegyem le a lábam, hogy odaférjen a röntgengép.... Fájdalmas volt. De vége, az a lényeg.
Vendég
 


ja, és persze, hogy említem neki ezt a hormonvizsgálatot, és nem hagyom magam.
És köszi!!! :P :P :P Én egy hős vagyok!!!! :P :P :P :P :P

És tényleg jó, hgoy átjárható vagyok!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Na mostanra mar elindultal a dokihoz :? mer en meg ngy vonalzo gyartasban vgyok :lol: de egymas ala nem fer ki mert hosszu az irja ki :evil: remelem nem torzitom igy el az oldal mert nekem meg egymas mellett is jo :wink: ugyis par nap es megint cserelek :lol: es akkor mar olyanra ami kifer :evil:

na vegre lassan megtelik az oldal...hetfo ota irjuk :? en megyek az Europark-ba mer anyum megy kozmetikusba ott en meg megnezem a BEBE boltot....aztan hatha shoppingolok kicsit 8) :lol: Utana jovunk haza :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Pendikém!
Te egy hatalmas hős vagy!!!!!!!
Így kibírni az átjárhatóságit...le a kalappal előtted :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Bocsi,hogy magammal voltam elfoglalva :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Sajna a tesztem csont nega.... ezt már a 10-essel csináltam :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Most elvonulok bőgni egyet.... aztán csak túlteszem magamat rajta, hogy beültivel lesz babám :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Akkor mi volt az a masik teszt Zsu amin ti halovany 2csikot lattatok :?: :roll: Lehet ugyanolyat kene vegyel :?

Nagy-nagy olele neked (((((Zsu))))) en azert nem szeretek gratulalgatni amig nem latom mi is van :roll: meg a vegen belelovalo valakit a semmibe :? :oops: De fel a fejjel amugy is tesztelni egy hettel mikor mar nem jon meg akkor szokas :!: :!: :!: Irgum-burgum aki elobb csinal :!:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Ugyhogy remeny meg van... :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Na szóval,hoztam nektek egy képet:

Kép

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?