Új privát üzeneted érkezett!

kisscica dióhéjban :idegesítem és sokat bánt :(
Ja sz.tem én senkit nem bántottam meg személy szerint meg már elnézést is kértem,ha v.ki ennyire megsértődik az nem miattam van,hanem ,mert ő pőrőg ezen.Ha tudnál olvasni bambi leírtam a végére,h mi a véleményetek?meg ,h ezt olvastam. arról meg nem tehetek h nem volt annyi időm netezni,mint pl. neked.
Eddig heti 1 tudtam írni,de úgy látszik ez is sok!

Kép
kritta
 
 


kisscica
gratulálok!
Kérdés:
Ha megfázott a Pici és hangosan veszi az orrán a levegőt kell v.mit csinálni?

Kép
kritta
 
 


sziasztok, megint itt :lol: mármint kv-t még nem ittam, de már ébredtebb vagyok.
Nono: én kérdeztem, köszönöm, hogy leírtad! :) Nem lehet jó ennyiszer kelni :roll: Lau csak addig ébredt míg szopizott, de az is elég volt. GRATULA a szobatisztasághoz Szonjának!!!! :D :!:
Kiscica: jó, hogy ennyi tejecske lett :D
Kritta: le kellene szerintem szívni az orrából a trutyit -nekünk csak "kézi" orrszívónk van, de azt biztosan tudom, hogy ennyi idős kicsinél is lehet használni. (születése után Julinka sokat szipogott, ugyan nem fázott meg csak több trutyi volt a nózijában így egy darabig ezzel indítottuk a napot -imádta, mondhatom :( )
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára celesztina 2008.07.31 07:37-kor.

Kép Kép
celesztina
 
 

 
 

ó, mégiscsak kellene az a kv, elfelejtettem kitörölni amit Lau pötyögött be, elnézést :roll: :x no meg van már szerkeszt gomb ....
celesztina
 
 


celesztina
Köszi!
olvastam,ha anyatejet cseppentek az orrába kiprüszküli v. ez butaság? :roll:

Kép
kritta
 
 


kiscica! köszi az érdeklődést. Az az igazság h amit leírtam apró betűvel a keresztelőről annál több nem történt. Én nem is hergelem magam a dolgon de mostanság a nagymamánál (anyós) izzik a levegő. Mindenre ugranak. Pl rászóltam Szonjára mert fel akarta ébreszteni Márkot. Hozzátartozik, hogy egész délelőtt szenvedtünk a babával és végre elaludt. Szval rászóltam Szonjára 1x majd nem hagyta abba 2x és 3szorra felkaptam és erélyesebben szóltam neki h elég (nem kiabálva és nem durván) erre nekem esett a férjem huga h beszélhetek így Szonjával. Aztán mikor após rá szólt h hagyja abba felment a lakásba és anyóssal jól kitárgyaltak h milyen is vagyok...kár h nyitva volt az ablak és mindent hallottam. Aztán a dédi is aki ott volt elkezdet mondani h szegény gyerek (mármint Szionja) látni rajta h retteg. De ezt visítozós és pánikolós hangon adta elő.....no comment. Férjecske kiállt mellettem de ettől függetlenül kiakadtam. De annyiban hagytam mert szeretik Szonját és nem viaskodom mert az csak Szonján csattan. Érdekes egyébként h Szonja azóta nem akar átmenni ottalvásra. Pedig nekem segítség ha csak egy gyerek van itthon. De nem erőltetem. Bár lehet h azt érzi h szeptembertől ovis lesz és el kell szakadnia itthonról de nem nagyon beszélünk róla így nem tudommi is a baja igazából h ennyire anyás. Márkara nem féltékeny továbbra sem.

szobatisztaság: nehéz ügy volt nekünk. igen hosszú tészta mert lassan egy éve érett rá a csaj.

kritta: sztem orrzsívó porszívó h be ne tokosodjon a takony a nózijában. Nekünk bevállt. A kézi semmire nem jó sztem. Nekünk nem vált be.
Vendég
 


Egyébként is boldogtalan vagyok nem hiányzott ez a sok - reagálás!Köszi mindenkinek. :(

nono Sajnálom,h beleszól és bánt a család!
Nálunk miután anyós elkapatta Fruzsit és 4 óráig altattam éjszaka még okoskodott, h kapjam be a cumit meg stb.
Az ,hogy számomra vége a párkapcsolatomnak(már menekülök itthonról a gyerekkel) nagy szerepe van egymás szüleinek utálatában.

Kép
kritta
 
 


sziasztok,

Anyóska elvitte Csengét az állatkertbe, juhúúú :) :)

Kritta, én értem mit akartál írni. Aki teheti, az szoptasson csak 6 hónapig. Csengénél én is így voltam először.. aztán örültem,h. 1-2 étkezést ki lehet váltani gyümivel.. legalább apa is kivehette a részét a táplálásból. Képeket tehetnél fel magatokról!!!

De furcsa,h. már megvan a 2009. áprilisi topik.. én aug. 24-én jártam előszór orvosnál, de még akkor is csak kis maszat volt Töpörtyű.. mondjuk ő ápr. 24-én született.. nekünk a 24 a szerencseszámunk :) :)

Kiscica :) nagyon remélem nem én leszek az, aki oda is fog írni :) :) tavaly nyáron is szoptattam, idén is... jövőre már jó lenne egy bikini-szezon :) :) Tök jó,h. visszajött a tejci!! Igyál alkoholmentes sört!!!!

Celesztina :) :) én is 2x kelek minimum, de csak azért mert a kis lelkem 7 körül bealszik és reggelig durmol, de azért megéhezik közben :) :) napirend?? nálunk van, de nem órához kötött. Ugyanabban a sorrendben történnek a napi dolgok (ami a gyerekeknek jó, de nekem már kezd uncsi lenni :) ) de pl. a meleg miatt nem 10-kor viszem le őket a játszótérre, hanem fél 9-kor

Szösszenet nehogy lelépj! Tényleg jó itt pletyózni! Sztem aki azt mondta,h. 1,5 éves koráig nem kell a gyereknek napirend az arra gondolt,h. addig sokszor változhat.. Legalábbis én ezt tapasztalatból írom,h. egy pár hónapos babának mások a szükségletei, mint egy 1évesnek. Mi már az óvodás napirendet követjük, napi 1 alvás van csak Csengénél, Kisatinál meg még 2.

majd folytatom, de most szólít a Kisfőnök

Kép
Kép
mango.
 
 


szia Nono!!!

Kép
Kép
mango.
 
 


Kritta
Ne hagyjad, h a szülők közétek álljanak!!
Nálunk is ez volt, mármint én nem bírtam anyóst, de itt fennt is mondták a csajszik, h ezt nem így kell.
Fel kell venni a plépofát, és műkszik a dolog. Nálam is bevált, pedig igencsak gázos volt nálunk is helyzet.
LEhet a tejem is ezért kezd visszajönni, mert pl. anyós. kb. két hónap után felhívott, és normálisan érdeklődött.
Ehhez viszont kellett egy balhé, némi mosolyszünet, de mostmár tudjuk egymást "kezelni"!!
ÉS ha rossz passzban vagy, akkor nem kell még pluszban felvenni a fórumost dolgokat magadra..
Mango is leírta..

Nono
Sajnálom a family dolgot, olvastam is az apró részt.. :?
A keresztelőt úgy kérdezném, h a lebonyolítása, utána kaja meg ilyesmi...

Celesztina
Hova írt Lau, én nem láttam most semmit tőle!!

Kép

Lilypie Second Birthday tickers
kisscica80
 
 


csajok, eddig én itt erről nyilvánosan nem írtam, de most elárulom, nem csak gonosz, elvetemült, elmebeteg anyósok, hanem sógornők is vannak... meg egyéb rokonok.. ahogy édesapám mondaná, minden családra jut egy hülye... nálunk nem anyósék okozták a feszültséget kettőnk közt, hanem a férjem húga. Buktunk egy külföldi állást, egy családi házat és a mi kapcsolatunk is borotvaélen táncol... csupán azért, mert történt egy olyan dolog, amit az én gyomrom nem bír megemészteni, de rá vagyok kényszerítve,h. jópofizzak. Rosszul vagyok magamtól is, de muszáj, ha azt akarom,h. a gyerekek egészséges környezetben, családban nőjenek fel.. meg sztem idővel minden konfliktus lecsillapodik, csak ezt az átmeneti időt kell kihúzni.

Kép
Kép
mango.
 
 


Mango
Nem akarol nekem küldeni szilvalekvárrecit????????

Juj, alkoholmentes sör, na én azzal jól megjártam. Vettük ezt a Karmaizét, de engem úgy meghajtott, h kb. azt hittem, akkor szülök másodjára.. :roll:

Kép

Lilypie Second Birthday tickers
kisscica80
 
 


délutánra meglesz, igérem!!!! ne haragudj!!! Párom nagyijának volt jó és egyszerű receptje, amint megvan, küldöm!!!
Én síma alkeszmentes Borsodit iszok :)

Kép
Kép
mango.
 
 


OK, köszi ari vagy!!! Várom majd nagyon!!
Azt még nem próbáltam. :roll:

Kép

Lilypie Second Birthday tickers
kisscica80
 
 


dejóóóóó, új vonalzóim vannak :) :)
very-very apróbetű: a honlapon breastfeeding vonalzó is van, asszem az itt nem lenne nyerő :)

Kép
Kép
mango.
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.09.02 20:41-kor.
Vendég
 


Sziasztok!

Na tegnap már én is sírtam Dádival a Dévény tornán:(

Ma megyek a papbácsihoz délután beszélgetni a keresztelőről.Remélem kisfiam befogadja az egyház úgy, hogy a párom nincs megkeresztelve. A keresztszülők gyerekkori barátaim lesznek (nincs testvérem)

Kritta: az anyatejet nyugodtan csöppentsd az orrába, de porszívózd is. Valamiről lemaradtam: tényleg ilyen súlyos a párkapcsolati válságod?szét fogtok menni?

Én még nem kaptam családi pótlékot:(

Kép
marjan78
 
 


Marjan, én se kaptam még csp-t :(

Kép
Kép
mango.
 
 


marjan78

Én küldtem nekik 1 mailt miután a telefont nem vették fel aztán rögtön küldték v. esetleg kérdezd meg ajánlott elvélben hivatlos formában.

Kép
kritta
 
 


Lányok! Tök jó, hogy ide mindenki leírhatja a véleményét, ne vonuljon már el senki!!! Általában mindenki odaírja a hozzászólásához, hogy "ez az én véleményem" v. "szerintem". Nem muszáj semmit megfogadni/elfogadni, és ahogy már többen leírták, a saját gyerekének mindenki a leges-legjobbat akarja. Nem beszélve arról, hogy minden baba más, és mindegyiket a saját anyukája ismeri a legjobban!


Nono! Gratulálok a szobatisztasághoz, nagyon ügyi Szo.

Kritta, Pumi! A nem elvonulást rátok is értem. És Kritta, ha az segít egy kicsit a lelkiállapotodon, akkor gyere panaszkodni. Ha a helyzet nem is vátozik, talán neked egy kicsit könnyebb...


Nálunk most vasárnap lesz a keresztelő. Nem leszünk sokan, csak 12-en. Utána itthon lesz hidegtálas ebéd.

Celesztina, azt hiszem te kérdezted Nono-t, hol van "gyerekbarát" mise. Ahova mi járunk ott ugyan nem kimondottan van gyerekmise, viszont van egy üvegfallal elzárt terület külön a kisgyerekes családoknak. Vasárnap már mi is oda vonultunk be, mert Emma nem aludt (meg a múltkor is ránkszólt egy "kedves" néni, hogy miért nem megyünk be oda, pedig Emma aludt és meg sem nyikkant...). Szóval itt is vannak kirakva játékok, kis asztalokon ceruzák, kifestők, mesekönyvek. Van szőnyeg is. Egy külön kihangosító van, így mindent lehet hallani a miséből. Ja, és ez a Bartók B. út végén van, Szt Gellért plébánia. Asszem ez nektek elég messze van, de leírtam, hátha mégis...

Marjan! Nagyon elhiszem, hogy kemény a Dévény torna. (Már írtam egyszer, hogy jó pár ilyen kezelést láttam az oviban, ahol dolgozom. Az hiszem, Emmának is szüksége lesz pár kezelésre, mert a "fejbiccentése" balra még mindig megvan, és már beszéltem is a gy.tornász kolléganővel. Szeptemberben megnézi, addig itthon tornáztatom.

Mangó, jók az új vonalzóid!

KépKép
KépKép
atizka
 
 


Mango
Tök jó a vonalzód, pont mikor írtad, akkor szemeztem vele, meg néztem, h a két gyerkőc között 1.5 év van pont??!!!

Marjan
Jó h jöttél!! Sajnálom a tornát, de muszáj, gondolj erre!!

Kritta
Szerintem is szivogassad az orrát, és én is a porszívósat ajánlom Nektek!!

Vita
Én erre már nem írok semmit..
Én sosem veszem magamra a dolgokat, ha igen, akkor sem jövök senkit sem "lecseszni"..
De ez már kicsit gáz, h lassan tényleg az ilyen beirogatásoktól és megjegyzésektől fognak azoka az emberek is elmenni innét, akik az egészről nem is tehetnek.
Ahelyett, h örülnénk, h mindenkinek egészséges szép gyereke van, itt agonizálunk ilyen fa..ságokon..
Engem lassan ez borít ki nagyon..

És bocsi, nem sérteni és megmondani akarom a dolgokat, de beszélgessünk már normálisan, felnőtt emberek vagyunk.

Nagyvonalúság, szerintem ennyi..
(bár ez meg inteligencia kérdése..)

Kép

Lilypie Second Birthday tickers
kisscica80
 
 


Ja, és hétfőn kapott Emma fülbevalót, egy védőnő lőtte be neki. 6 hétig kéne benne hagyni, aztán lehetne kicserélni, de lehet, hogy nem várom meg, mert a vége iszonyat szúrós. Most nincs teljesen rányomva a kis pöcök, hogy ne szúrja, de így meg reggelre kiesett neki :evil: Attól félek, hogy máskor is előfordul, és valahogy belekeveredik a szájába (mindig hason alszik).

Pumi! Ugye Zsófinak is ilyen belövős fulbevalója van? Nektek hogy vált be?

Íme egy kép a fülcsis Emmáról:
"Csön, csön gyűrű..."

Kép

KépKép
KépKép
atizka
 
 


És ez volt az utsó beírásom erre és hasonló vitás témákra..

Én mások és saját boldogságunkról/boldogulásunkról szeretnék olvasni/írni..

Kép

Lilypie Second Birthday tickers
kisscica80
 
 


pumpóka

Elnézést ezt most én indítottam!Nem rólad volt szó és sz.tem igazad van meg mindenkinek igaza van és nem érdemes ezen többet rágódni.

marjanŐ szeret engem(állítólag,de nem mutatja ki) csak nonstop bánt én meg sírok és ki vagyok idegileg pl. azzal jött múltkor h én csak egész nap fejek nem csinálok semmit,ami részben igaz,de nekem nehezebben megy,mint másnak. :( Ma hajnalban ezen gondolkoztam és rájöttem már kiírtotta az érzelmeimet.Bár már 1,5 hete nonstop Fruzsival vagyok,főként egyedül mégis napközben néha szoktam boldog lenni egy rövid időre.
Most töltögettem képszerk. programot nem sok sikerrel majd rakok fel képet csak már kezd meleg lenni nálunk ezért megyünk ki.

Kép
kritta
 
 


pumpóka

Elnézést ezt most én indítottam!Nem rólad volt szó és sz.tem igazad van meg mindenkinek igaza van és nem érdemes ezen többet rágódni.

marjanŐ szeret engem(állítólag,de nem mutatja ki) csak nonstop bánt én meg sírok és ki vagyok idegileg pl. azzal jött múltkor h én csak egész nap fejek nem csinálok semmit,ami részben igaz,de nekem nehezebben megy,mint másnak. :( Ma hajnalban ezen gondolkoztam és rájöttem már kiírtotta az érzelmeimet.Bár már 1,5 hete nonstop Fruzsival vagyok,főként egyedül mégis napközben néha szoktam boldog lenni egy rövid időre.
Most töltögettem képszerk. programot nem sok sikerrel majd rakok fel képet csak már kezd meleg lenni nálunk ezért megyünk ki.

Kép
kritta
 
 


pumpóka

Elnézést ezt most én indítottam!Nem rólad volt szó és sz.tem igazad van meg mindenkinek igaza van és nem érdemes ezen többet rágódni.

marjanŐ szeret engem(állítólag,de nem mutatja ki) csak nonstop bánt én meg sírok és ki vagyok idegileg pl. azzal jött múltkor h én csak egész nap fejek nem csinálok semmit,ami részben igaz,de nekem nehezebben megy,mint másnak. :( Ma hajnalban ezen gondolkoztam és rájöttem már kiírtotta az érzelmeimet.Bár már 1,5 hete nonstop Fruzsival vagyok,főként egyedül mégis napközben néha szoktam boldog lenni egy rövid időre.
Most töltögettem képszerk. programot nem sok sikerrel majd rakok fel képet csak már kezd meleg lenni nálunk ezért megyünk ki.

Kép
kritta
 
 


pumpóka

Elnézést ezt most én indítottam!Nem rólad volt szó és sz.tem igazad van meg mindenkinek igaza van és nem érdemes ezen többet rágódni.

marjanŐ szeret engem(állítólag,de nem mutatja ki) csak nonstop bánt én meg sírok és ki vagyok idegileg pl. azzal jött múltkor h én csak egész nap fejek nem csinálok semmit,ami részben igaz,de nekem nehezebben megy,mint másnak. :( Ma hajnalban ezen gondolkoztam és rájöttem már kiírtotta az érzelmeimet.Bár már 1,5 hete nonstop Fruzsival vagyok,főként egyedül mégis napközben néha szoktam boldog lenni egy rövid időre.
Most töltögettem képszerk. programot nem sok sikerrel majd rakok fel képet csak már kezd meleg lenni nálunk ezért megyünk ki.

Kép
kritta
 
 


pumpóka

Elnézést ezt most én indítottam!Nem rólad volt szó és sz.tem igazad van meg mindenkinek igaza van és nem érdemes ezen többet rágódni.

marjanŐ szeret engem(állítólag,de nem mutatja ki) csak nonstop bánt én meg sírok és ki vagyok idegileg pl. azzal jött múltkor h én csak egész nap fejek nem csinálok semmit,ami részben igaz,de nekem nehezebben megy,mint másnak. :( Ma hajnalban ezen gondolkoztam és rájöttem már kiírtotta az érzelmeimet.Bár már 1,5 hete nonstop Fruzsival vagyok,főként egyedül mégis napközben néha szoktam boldog lenni egy rövid időre.
Most töltögettem képszerk. programot nem sok sikerrel majd rakok fel képet csak már kezd meleg lenni nálunk ezért megyünk ki.

Kép
kritta
 
 


Hú Kritta, ez most jó sokxor átjött :lol: :lol:

Te hogy fejsz?? Nem mellszívóval??

Kép

Lilypie Second Birthday tickers
kisscica80
 
 


Elnézést kérek! :oops: Csak a gépünk sz*rakszik és sokat nyomogattam bocsánat :lol:

Kép
kritta
 
 


[url]Te hogy fejsz?? Nem mellszívóval??[/url]
azzal ,de ált. 1 dl min. 0,5 óra sajna pedig van benne,de nem akar kijönni :lol:
Mára ki vagyok kapcsolva remélem ettől kicsit észre tér a férjem.

[quote][ írta:img]Mindenkinek%20nagyon%20szép%20napot%20kívánok%20és%20legyetek%20boldogok,mer%20nem%20lehet%20tudni%20mit%20hoz%20a%20holnap![/img]

Kép
kritta
 
 


Nem sok mindenre tudok reagálni:

Celesztina: Megértelek a kávéfőzővel kapcsolatban, reggel én sem vagyok valami jó passzban...

Na, Bogi sír...

Bolygó
Kép

Kép
bolygó
 
 


Sziasztok Mamik,

Voltunk a Balcsin, 3 napot, mert annyit engedett az idő sajnos..a férjem szabijának vége...ami alatt a legszarabb idő volt. Most meg meleg van :?
De nemsokára itt a hétvége!!! Megyünk fürcsizni, várom nagyon, hogy a meleg vízbe tehessem Almát a csónakjában!

Viszont:
lehet, hogy 3 hós ugrás miatt, de egy hete nem alszunk éjjel rendesen...mintha javulna a helyzet. Fél 10 körül elalszik de 1-2 körül már fent van. eszik majd visszaalszik, hol könnyen hol nehezebben. Aztán hajnalban 4-5 körül megint ébred. Volt mikor fél 5-től 6-ig nem aludt vissza...Most 2 napja már átmentünk a másik szobába aludni, hogy ne ébredjek fel a nyöszörgésére, mert a doki szerint is én ébresztem fel, azzal, hogy ő hangoisan alszik, amikor a felszínes alvási fázisba ér, én meg kiveszem és megetetem. Ezzel felébresztem...
Amióta külön alszunk csak akkor ébredek fel, amikor már szinte sír...de eszik és visszaalsz :? ik. Próbáltam ma éjjel, hogy csak cumit adok neki fél 2-kor, elaludt, de fél óra múlva fent volt megint és megetettem...majd 6-kor evett újra és aludt fél 8-ig. Majd elaludt fél 10-kor és most ébred hallom...
olyan, mintha kicsit átfordult vona az éjjel-nappal nála.
Akinek már végig aludja az éjszakát:
Magától egyszercsak nem ébred már enni éjjel, vagy csináltatok valamit? (cumi no kaja)??????????????

KépKép
kisfruzsi
 
 


kisfruzsi

úgy ahogy mondod, egyszer csak nem ébredt.
De valóban ne vedd ki azonnal és ehhez nagy kincs a külön szoba.
Simán adnak ki csak úgy dartwader hangokat és nyöszörögnek meg forgolódnak, de még nem éhesek.
szerintem, ha hajnalba megetetném dádit simán enne, mert szereti a hasát:)))

Kép
marjan78
 
 


mango! sógórnőkről nekem is lenne mesélni valóm.Csak azért nem teszem mert szereti Szo-t és Szo imádja. Rajong érte. De engem sztem nagyon nagyon utál. Valamiért mindig napirendre kerülök nála...csak mivel családi vállalkozásban dolgoznak sajna eljut hozzám is a téma.
Nem is tudtam h ugrott a külföldi meló. És a családi ház is?????????????????????? Nem titok az oka? ha igen esetleg pü?

kritta! sajnálom. nagyon. Talán javulni fog a helyzet.

pumpóka! el Menj!!!!!!!!!!!!!! Mostanság amolyan besértődős hangulat uralkodik erre. Szösz is alig van és egyre kevesebbet, ő is el akart tűnni. Ne menjetek már el! Hiányoznátok nagyon!

fruzsi4 nálatok ez a rossz? Nálunk mióta ez van az a jó, előtte 2-3 órát aludtam 4-5 részletben csak. Most h már így vagyunk tök szuper! :wink:
Vendég
 


kiscica! egyet értek! :) szeretem a hszeidet nagyon! :D
Vendég
 


ja és jóideje 2 ciciből eszünk és este lefekvés előt pár napja eszik üvegből is 30-60 ml-t.

A dokinénink azt mondja, hogy ne adjak neki a 2. ciciből, hanem adjak üvegből, és a másik cicit hagyjam megtelni a köv. etetésig. De szerintem ez baromság, nem attól lesz több tejcsi, hogy kiszívja akár mind a kettőt egy etetéskor???????? Én így adok neki 2-ből. Csak kicsit megy a hasa a sok tejcukortól, de azt monda arra, hogy attól nem lesz baja.

KépKép
kisfruzsi
 
 


Marian,

de ha felkel már és sír akor adok neki enni...remélem egyszer majd töbet is alszik :lol:

Nono,

igen ez a rossz, mert 1 hónappal ezelőtt már 3-ig aludt egyfolytában sőt néha 4-ig is. De menyire relatív minden! Neked ez már szuper nekem meg nem...de lehet, hogy csak azért rossz, mert sokat olvasom, hogy szinte mindenkinek átalussza az éjszakát, sőt 11-12 órákat is :shock:
Mi meg a kis 5 óránkkal úgy érzem, hogy valamit lehet, hogy rosszul csinálok??

KépKép
kisfruzsi
 
 


Fruzsi - Szerintem ez az alvás dolog inagdozik folyamatosan...
Alíz már jó régen meglepett minket a 10-12 órás alvásokkal .. aztán voltak napok, hogy hajnali 4-kor felébredt .. próbáltam én is csak cumit adni, de éhes volt. Valószínű napközben nem evett eleget - fejlődési ugrás. Ezek eltartottak 5-6 napig, aztán megint 10-12 órákra álltunk be. Szóval én a hajnali kelést annak tudom be, ha több kajcira van szüksége, de még napközben egy etetésnél nem eszik többet .. ez pár nap, és visszaáll a megszokott "rend".
Nekünk pont pár napja állt vissza a 10-12 óra!!!
Szóval ne aggódj :)

Kép
szösszenet
 
 


Fruzsi
Szerintem se aggódj, bár nálunk is átalussza az éjszakát, de nem mindig.
Van hogy leteszem 10kor és hajnal 5kor már kelés van.
Eddig a rekord este 10től reggel 9ig.
Ő is külön szobában van már, és tuti, h azóta ő is jobban és többet alszik.. :wink:
Két cicis etetést meg csináld nyugodtan, inkább cici mint üveg.
Én is kettőből etetek, mert egy nem lenne neki elég, és tényleg pont a szopitól lesz több tej..

Nono, Mango
Hál istennek, nekem nincs sóginénim, csak kisógim, de az meg nem foglalkozik senkivel sem. Nem szól semmit, a véleményét megtartja..
Biztos jó fej, de mivel nem nagyon beszélget senkivel, így nem is nagyon ismerem..
Vicces kicsit, mert nekem sem nagyon szokott beállni a szám.. :lol:

Kép

Lilypie Second Birthday tickers
kisscica80
 
 


[quote="kisfruzsi"]M írta:kisfruzsii meg a kis 5 óránkkal úgy érzem, hogy valamit lehet, hogy rosszul csinálok??

Dehogy csinálsz rosszul!!!

1. minden baba más :)
2. az anyatejes babák később alusszák át, mert az kevésbé laktató!

Amit én a helyedben kipróbálnék, hogy este sűrűbben etetem.
Pl. Alíz eszik 8 - fél 9 körül, fürdés előtt. A pancsiban meg annyira elfárad, hogy egy fél adagot 9 - fél 10 körül, lefekvés előtt is bevág :) Ha túlságosan elfárad, és nem eszik lefekvés előtt, akkor "csak" 6-7-ig alszik .. ha megvan az a 60 ml körüli adag fürcsi után, akkor viszont 9-10-ig.

Kép
szösszenet
 
 


Cica, napra pontosan 17 hónap a különbség....

Atizka, köszi :)

Nono, pü. ment

Kép
Kép
mango.
 
 


Kisfruzsi

Szössznek igaza van.4óra után én is többször etetem Kristófót pár napja,söt amit lefejek nappal tejet még azt is oda adom neki pancsi után.
ugynéz ki,hogy:4után 1,5 óránként kéri a cicit.pancsi van 19.30körül.utánna cici és még megkinálom a lefejt tejcsivel.ebböl is eszik.és igy pár napig 01.30körül kelt.most 2 napja 3óra fele.ma pl.:03.20kor.
elötte mindig éjfél-egy között kelt.
szerintem probáld ki hátha nálatok is bevállik.
Vendég
 


Celesztina, nagyon jók a képek a csajokról, kicsit későn reagálok :) :) Anyóska magára értette azt,h. nem segített annyit a gyerekekkel, amennyit kellett volna. És milyen igaza van..

Kép
Kép
mango.
 
 


Sziasztok!

Vita: Tényleg ne vitatkozzunk, ne vegyen senki semmit magára, hallgassa meg a másik véleményét, aztán vagy értsen egyet vele, vagy nem. Nem így van?

Eddig minden fórumon, ahol jártam, a ht volt az ami szétrobbantotta a topikot. Ne hagyjuk!

Szüszke, én írtam hogy egy gyereknek 1,5 éves kora körül van szüksége szorosabb napirendre. Ezt nem sértésnek szántam, hanem kb eddigre alakul ki az alvási szokása, az evései száma, menetrendje stb. Persze vannak olyan babák, akik igénylik, ez nem vitás, Kata is ilyen volt. Én csak azzal nem értettem egyet veled, hogy rá akartad szoktatni az 5 kajára, de ez is max az én gondom :) Természetesen úgy csinálod ahogy nektek jó, de ha nem mondjuk el a MI véleményünket, akkor hogy beszélgetünk?

Lizának nincs kötött napirendje, reggel felkel, eszik, játszik, elalszik, felkel, eszik stb... de tartja a kb 4 órát, ill este alszik. Most 2 napja is bealudt 6 körül, így viszont ébredt éjjel.

Elég nyűgös mostanában. De hogy miért?

Jók a képek nagyon, csajok, nekem is van pár szenzációs, csak meg kéne csinálnom....
De 3 napja mosok, vasalok egyfolytában, mert tenném fel a netre a rengeteg eladni való ruhánkat, így semmire nincs időm :(

Megyek is, mert lassan indulnom kell boltba, utána meg KAtáért..

ZSu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Jezsek, hogy van a férjed?

Kép
Kép
mango.
 
 


Köszi lányok a tanácsokat.
Mi este 6 körül eszünk és fél 9 körül fürdetünk, utána kaja és alvás. El is alszik simán általában. Este mindig még megkínálom a lefejt tejjel is, nem mindig eszik már abból.
Én ha éhes mindig adok neki enni, de ő beállt a 33,5 óránkénti evésre. Most 12-kor evett, kimentünk vásárolni, 2-kor jöttünk meg, mert dög meleg van kint...gondoltam hátha szomjas, odaadom a cicit, erre rendesen evett igaz csak az egyikből! Ennyire szomjas volt?! Majd elaludt, de azt láttam hogy álmos csak meleg volt kint nagyon...na majd alakul én nem erőltetem. Szóval nem nagyon tudomgyakrabban etetni, mert ha nem éhes akkor nem hajlandó egy kicsit sem enni...ha éhes, akkor meg szól mindig :lol:

KépKép
kisfruzsi
 
 


Van már fülbevalónk nekünk is, tegnap szúrták Alma fülét!

KépKép
kisfruzsi
 
 


[quote="kritta"][ írta:krittab]kisscica dióhéjban :idegesítem és sokat bánt :(
Ja sz.tem én senkit nem bántottam meg személy szerint meg már elnézést is kértem,ha v.ki ennyire megsértődik az nem miattam van,hanem ,mert ő pőrőg ezen.Ha tudnál olvasni bambi leírtam a végére,h mi a véleményetek?meg ,h ezt olvastam. arról meg nem tehetek h nem volt annyi időm netezni,mint pl. neked.
Eddig heti 1 tudtam írni,de úgy látszik ez is sok!


Kedves Kritta!

Nem fogom azt írni most, hogy jaj, nem is tudom miért válaszoltam, mert nem is kellene, csak át kellene siklanom, DE! a stílusod igazán sok kivetni valót hagy maga után!ÉS nem tudom megállni, hogy ne hívjam fel erre én is figyelmedet.
Te állandóan rohanásban vagy és azért fogalmazol így, vagy alapból ilyen a stílusod?Kicst talán nem ártana csiszolnod rajta és akkor talán nem lenne az emberekkel problémád!

Tudom, ez most nagyon durva amit írok és sajnálom, hogy lementem én is ebbe az alpári stílusba, de jó lenne ha kicsit elgondolkoznál azon, hogy az emberektől miért kapsz nem jó visszajelzéseket. Talán ahogy megfogalmazol dolgokat, azzal van a baj (gondolom anno az sms-eknek is volt valami alapjuk, amikről Te itt panaszkodtál).

Képzeld, én elszoktam olvasni a fórumot (bocsánat, hogy szakítok rá időt az életemből és nem csak néha olvasok el 1-1 hozzászólást és írok rá jó nagy hülyeséget).

Írjál most már ezek után rólam bármit, a Te stílusodban, tényleg nem fogok rá reagálni és nem fogom felvenni.

Sajnálom, hogy belemegyek olyan emberrel vitába, aki néha megjelenik itt, elpanaszkodik vagy dicsekszik, nagyon ritkán reagál 1-2 hozzászólásra.

Kedves többi fórumtársak! Ne reagáljatok erre se, inkább ha elolvastátok, csak lépjetek is tovább.

Bambi

Kép
1bambi
 
 


Sziasztok!
Végre vagyok én is, csak most ment el Anyum, és nem volt időm töle. Most már ott tartunk, hogy Anyámnak semmi nem jó ahogy, amit csinálok! Most is egyfolytába kötekedett! PL: nem iszok tejet, mert azt mondta a doki, hogy allergiát okozhat, és epret, málnát se ugyan ezért az okért. Ma erre azt mondta, hogy hülyeség, nem lesz semmi baja!Ő evett-ivott mindent! Aha! A nővérem az eperre volt allergiás, én meg laktózérzékeny voltam!
A párom köszönöm jobban van, hozzá teszem este 5 volt mire hazaért, és persze ment dolgozni is ma reggel!
Vendég
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?