Új privát üzeneted érkezett!

Nanica

Nem tudom konkrétan mire gondolsz, nálunk megvolt: házi hurka, házi kolbász, házi sonka (ezek mind sk készítésűek) füszeresek tehát elméletileg minden amit nem szabadna. :wink:
Grill husok- talán ez nem akkora bűn.

Aminek én sem örülök, hogy eszi: fű, sár, homok. :twisted:

Május

Mi a neve a Tescos folyékony mosópornak ???
(Ariel, Persil egyik sem vált be)

Holnap ismét babázás lesz idehaza, jön egy szegedi barátnőm a 6 hónapos kislányával és a 3,5 éves kisfiával látogatóba. :wink: :lol:

Tominak biztos fog tetszeni, mivel ma a játszótéren is látott egy pont ekkora babát és állandóan ment volna oda hozzá nézegetni, mondogatta neki, hogy BABA-BABA.Nagyon cuki volt !!! :wink:

Kapott egy homokozókészletet a kerimamitól és a játszótéren mindenki azzal szeretett volna játszani, jó, hogy nagyon sok darabból állt, így mindenkinek jutott belőle. Tomi nagyon jószívűen mindenkinek odaadta.(nem rám ütött ez a gyerek !!! :wink: )

Kép
kditke
 
 


Nem gyereknek való kaja: kb ugyanazokra gondoltam, mint te!
Ugye én a tejmizéria miatt figyelek annyira, hogy mit eszik. De gyakorlatilag szinte ugyanazt mint mi. Nagy nagy favoritja most a rízs minden mennyiségben, főtt nyelv ( nem fujjogni :roll: , anyósomék ettek és adtunk neki belőle egy falatot... majd egy tenyérnyit megevett belőle egyszerre... azóta hetente készítek neki...) felébredt...

nanica
 
 


re:
szóval, olyanra gondoltam, mint te is, a mogyiscsoki jó példa. Én igazából az ipari élelmiszeradalékokat tartamazó cucokat akarom kerülni addig amíg lehet! Később azthiszem úgyis fog enni ilyet eleget. ( a hétvégén pl apjának nem ízlett az igazi paradicsomból készült bolognai, hiányolta a zacskós ízt... brü-hü :cry: ) Ezt akarom elkerülni...

nanica
 
 

 
 

Én pl. nagy ügyet csináltam abból, hogy 10 hósan apu adott Linusnak egy kis mézes diós süti falatot, azzal a címmel, hogy megeszi-e... persze, hogy mindent megkostól! Na apu ezt azóta is emlegeti... persze én meg azért voltam nagyon pipa, mert két nappal később monták csak el!

nanica
 
 


Na hahó, relaxálhattok, írok csütörtökit!
Május, ez szuper nyaralásnak hangzik, főleg, h Kele csodálatosan viselkedett. esetleg elbeszélgethetne Boldizsár barátjával..

Aug-i nagytali oké!

Hétvégén vidéken voltunk anyósoméknál, és szereztem egy darab igazi főzött mosószappant (na persze nem ő főzi, hanem valami falusi néninek még volt) Eszméletlen jól kiviszi a foltokat, vissza az előző századba!

Nanica, nálunk is az a tilos amit Május írt, amitől megfulladhatna, ill. a koffeines/alkoholos italokba nem szabad belenyalni se. Amúgy minden mehet. (nálunk is Boldiapu mániája, h "megkóstoltat" mindent vele, nem is az a bajom, h mit, hanem, h egyszerre mindent. Pl visszatérnek a vásárcsarnokból, és ettek valami kekszet, fornettit, lángost, túrórudit, banánt, és ittak valami cukros lötyit, és asszem még volt valami.. Egyenként nem bánom, de csak a kóstolgatás kedvéért, mire elsorolta hányingerem lett :twisted: )

Kép
Kép
agiboldi
 
 


Sziasztok! :)

Május!
Nagyszerűen hangzik a nyaralás, még nagyszerűbb lenne, ha képeket is láthatnánk! :lol: :lol: :lol:

Kaja:
Lillus megkóstol mindent, nutellás kenyértől kezdve a pick szalámin keresztül! :oops: (jöhet a kőzápor) :lol: :lol: :lol: . Direktbe csokit vagy nyalókát nem adok, de amit mi eszünk, azt ő is simán! Na jó, tejet még nem kapott!

Nagytali!
Szuper lenne! :) :)

Timi
Kép Kép
timocska
 
 


Ja, Ágiboldi!
Nem tudom próbáltátok-e már a "bugyis" pelust, nekünk kiválóan bevált nyaralásnál is, bárhol, bármikor 1 perc alatt állva tisztába tudom tenni Lillust! Persze, ha nagydolog van, akkor nem egy perc! :) :)

Timi
Kép Kép
timocska
 
 


Vettem pampers bugyist, de még csak egyszer volt rajta mert pont akkor volt a hasmenésszerű és olyan csúnya lett a feneke mint még soha, úgyhogy nem mertem azt rakni rá, mert szorosabb. De jó, h mondod mert most kipróbálom majd!!

Kép
Kép
agiboldi
 
 


Na még gyorsan bepasszírozom magam csütörtökre :D

Május,
minden hazai tapasztalat érdekel, mi is itthon szeretünk nyaralni, (külföldön inkább a látnivalók érdekelnek, de az meg nem nyáron).

Nanica,
én is a zacskós, és egyéb mű kajákat igyekszem kerülni (kóstolás szinten nem érdekes), amúgy Sebi is evett már mindent, most a legnagyobb bűnözés még mindig az aprómagvas gyümölcsök (feketeszeder, ribizli nagy mennyiségben...de epret még nem evett, az semlegesít valamit??? :? )

Nagytali:
jó lenne, de ne az utolsó hétre tegyük (aug), mert akkor nem leszünk itthon, ráadásul Nanicáékkal sem tudnánk találkozni Baján :wink:

Tegnap apát megcsípte egy darázs, és az éjszakát a kórházban töltötte (még szerencse, hogy itt van a szomszédban), így ma délelőtt, hogy tudjon pihenni, "száműzetésbe" vonultunk a játszóra, ahol kiderült, hogy zenebölcsi van, úgyhogy részt vettünk életünk első zenés-táncos foglalkozásán. Szerintem jók voltunk :D
Akik járatosak ezekben a programokban,
miért viszi be valaki 2 éves forma gyerekét, ha már az ajtóban üvölt, és bent sem nyugszik meg, nem hallani tőle az éneket, ill. zokogásra késztet másokat (engem is pl.), eközben az anyuka angyali mosollyal az arcán ül, és néha innivalóval kínálja. Ez nem gyógytorna, ezt csak akkor KELL csinálni, ha élvezi a gyerkőc, nem???

Lin,
pont a napokban gondolkodtam rajta, hogy mennyire zavarna, ha többen laknánk együtt, és néha nem tudnánk a saját dolgainkat, a saját ritmusunkban, zavartalanul csinálni...erre beírtad, hogy milyen nehéz nálatok. Tök megértem. De Májusnak igaza van, hogy adott a szitu, és Gréta a többgenerációs családmodellben megkap olyan dolgokat, amiket kevés gyerek. Szerintem ne te legyél nála a boszi, aki ellensúlyozza az elkényeztetést.

Riáról van valakinek híre???

Orsi
Kép Kép
sno
 
 


Sno!
Remélem apa már jobban van! Azért került kórházba, mert allergiás reakciót váltott ki a csípés? (húúú de szakszerűen fogalmaztam) :)
Az eper mindenképp semlegesít! :lol: :lol: :lol:

Mi Ringatóra jártunk, ott már az ajtóban direkt ki van írva, hogy sem ételt, sem italt nem lehet behozni. Ahová én jártam, ott nem volt síró gyerkőc, max olyan, aki nem figyelt és összevissza mászkált. Az én lányom! :lol: :lol: :lol: :lol: :oops:

Riáék jól vannak, intézik a lakásügyeket. Beni kábé 2 hete elindult, nagyon boldogok! :)

Timi
Kép Kép
timocska
 
 


Sno, valszeg a gyerek otthon is üvölt, így legalább anyuka is kimozdul :wink:

Pont most hallottam a tévében, h milyen gyakori a darázscsípés-allergia. Allergiás? és hogy a kövi csípés veszélyesebb, ha tényleg allergiás nem elég a Ca.

Eper szerintem is semlegesít, ha nem adsz neki soha akkor még a diszkódrogos korszakot is kompenzálhatja :lol: :wink:

Timó, Ria majd reméljük értesíti a fórumot a lakásavató gyerekes lakásamortizációs buli időpontjáról!

Kép
Kép
agiboldi
 
 


Igen, allergia, és sajnos már az első esetben sem volt elég a Ca, konkrétan aszem összeomlott a keringési rendszere a végére, úgyhogy most nem vártunk tünetekre...és tényleg mondták, hogy minden csípéssel rövidülhet a reakció idő :cry:
Most kelt fel, és jól van.

Ágiboldi,
nem az üvöltőgyermekes anyákat ítéltem el :!:
De ez egy máltai játszótérnek a házikójában volt, szóval volt más lehetőség dögivel, és a kisfiú el is hallgatott, amikor egyedül játszhatott a sarokban, csak aztán ugye hangszert kellett választani, szóval vissza lett taszigálva a tömegbe. :roll:

Eper,
akkor jó 8)

Orsi
Kép Kép
sno
 
 


timo
n jó az új csíkfotó!

snorsi
mondanám, h biztos azért vitte, mert ki volt fizetve :evil: de gondolom, ez ingyen volt. hát még azt tudom elképzelni, h anyuka szerette volna, ha az ő gyereke is, mint a többi, kiveszi a részét a szórakozásból. sokszor látom ám én is, h nem hagyják a gyereket békén, mert a legjobbat akarják. csak hát a "legjobb" felnőttszemmel kicsit más... sok szülő számára elfogadhatatlan (pl. játszóház), h a gyerek a szőnyeg mintáját vakarássza, ahelyett, h csúszdázna, bár nehéz is bírni cérnával, elvégre 22 ft egy perc :lol:
de egyébként most a strandon is láttam, h egy anyuka ott fenyegetett egy 2-3 év körüli gyereket, h odaadja a játékait másnak, ha nem megy be a vízbe. ezt pl én se értettem, h miért kötelező fürdeni?

szuper, eperügyben akkor meg van kele kontrollcsoportja. ő legalább 5 kgt megevett, amíg szezonja volt. úgyh majd 15 év múlva átbeszéljük a drogtémát :wink: :lol:

majus3
 
 


Sno, tudom én :lol: én se értem, ahelyett h örülne ha valahol nem üvölt.. különbenis, ilyenkor a "nemerőszak a disznótor" irányelvnek kéne érvényesülnie...
Én a bölcsis szülői értekezleten dühöngtem, h egy nő magával cipelte az érintett korú gyermeket (és annak nagytestvérét, akivel az előző sztem kimehetett volna játszani az udvarra), ígyhát semmit a világon nem lehetett hallani, és még azt se élvezhette az ember, h a saját gyereke nélküli "szabadprogramon" vesz részt.

És azt is mondták, h a bizonyított darázscsípés allergiás vigye mindenhová magával szezonban az injekciót, mert lehet, h nem ér be a kórházba.

Kép
Kép
agiboldi
 
 


Sziasztok!

Túl vagyunk egy lakásfelújításon./már alig vártam,hogy vége legyen/
Bocsi,de most csak az utolsó oldalt olvastam,remélem este tudok jönni és reagálok.

Tiltott kaja nálunk is hasonló mint Májusnál.
Gyümölcsökből mindent kóstóltunk már.Hétvégén pont az erdőben Apa talált fekete szeder bokrott.Na ott nem hagytak egy szemet se az állatoknak.

De jó,hogy írtátok a pampers bugyis pelust.Daninál is szerettem,legközelebb Én is kipróbálom Laurának.

Sno
Miről maradtam le?Kórház?Na tényleg vissza kell olvasnom.
DarázsCsípésről Én is most olvastam,hogy az allergiásoknak nem elég a CA.

Nálunk ha Laura nem akar bemenni valahová akkor nagyon ki tudja mutatni az akaratát.Így mi bizti ki is lennénk azokról a helyekről utálva.

KépKép
KépKép
dana 1
 
 


Sziasztok!

Május és mindenki: Köszönöm a hozzászólásokat hiszti ügyileg. Orsi: Nem tudok boszi lenni!

Orsi: Sajnálom a férjet. Én pont ettől félek egy kicsit, hogy Gréta nehogy alergiás legyen.

Május: Mi is voltunk Csopakon, nekünk is nagyon tetszet, én is csak ajánlani tudom mindenkinek.

Evés: Minden, amit mi eszünk, úgy mint Timiék, kivéve a fulladást okozó dolgok.

Mi tegnap délután strandon volt, mikor odaértünk kicsit elbújt a nap, a víz is egy picit hidegebb volt, de Grétát azt ne lehet kizavarni a vízből. Amikor indultunk hazafelé is, már átöltöztünk ő elindult a medencék felé és alig lehetett elrángatni onnan.

ELSŐ UH: aug.31.

KépKép
Kép
Kép
b.lin
 
 


Brigi ma belázasodott. 38,1 volt a levont. Kapott egy kis nurofent és elmúlt. :shock: Remélem nem is jön vissza. Biztos a foga, mert mostanában kb. 2 hét szünet után megint rosszabbul alszik éjszaka és nappal is nyűgősebb. Folyik a nyála is. Legutóbb is ezt csinálta, akkor nagyobb lett a pukli, de nem tört át. Remélem most át fog, mert ha mindegyik rágóval ennyit fog szenvedni szegény... :(

Május
Örülök, hogy jól telt nektek is a nyaralás. Büszke is lehetsz Kelére! Apartmanban voltatok, vagy valami szállóban? Mi 2 hét múlva megyünk arra a környékre, már úgy várom!
Írd már légyszí pontosabban körül, hogy milyenek is ezek a mosószerek. A dm-es fújókás is érdekel, meg a tescos is!
Fú, Brigi igazi húsevő. A minden husit megeszik, csak ha szeletben kapja és nem aprózva.

Nanica
Lehet, hogy igaza van Vekerdynek. :roll: Pont ezt csinálja Brigi, mindegy, hogy mi csak neki legyen igaza.
Evés ügyben Brigi eddig túrórudit kapott. De kapott már ő is párizsit is. Igazából egyetértek a többiekkel, hogy mindent kaphat, amitől nem fullad meg. (Ezzel a túrórudit ki is zárhatnám, mert egyszer a papírjából lenyelt egy darabot és igen nehezen tudott csak visszajönni, persze nem papírostul kell odaadni neki.)

Orsi
Sebiapunak jobbulást! Úgy félek a darazsaktól. Engem még nem csípett meg, de apu és a nagymamám is allergiásak rá. A nagyimnak már mondták, hogy ha mégegy megcsípi, abba nagy valószínüséggel belehal. Emiatt Brigit is mégjobban féltem tőle! Jobban van már?

Timi
És milyen méretet használtatok a bugyis pelusból? Annál is inkább nagyobbat kell venni? És ha már itt tartunk az úszópelusból is nagyobb kell?
lora7
 
 


Dana

Egy hét alatt kifestettetek ???Mert ugye ezt írtad, hogy festeni akartok ??? Nagyon ügyes a férjed gratula !!! :cry:
Milyen szinek lettek ????

PM bugyi :twisted: én gyűlölöm, nálunk egyáltalán nem vált be (ugye tisztelet a kivétel)

Háziszappan (zsírszappan)=Wanisch szappan szagold meg mkettőt, nálunk anyukámék minden disznóvágásnál főzetnek szappant innen tudom !!!

Sno

Jobbulást a férjednek !!!Szegény akkor nála kész életveszély a természet lágy öle !!!!

Ágiboldi

Nem lehet, hogy a bölcsis anyuka nem tudta hova rakni a gyerekeit azért vitte be, én sem bíznám a nagyobb gyerekemre a kicsit, figyelmetlenek, hebrencsek és tudod a baj olyan könnyen megvan !!! :wink:

Timi

Csatlakozom Májushoz nagyon cuki az új avatarkép !!!!!

Ria

Gratula Beninek a járáshoz !!!!!(így olvasatlanul is ) :wink:

Lin

Szerintem pont annyi előnye van, mint amennyi hátránya van annak, hogy többgeneráció él együtt. Hogy nem egyszerű az életed az biztos !!! :oops:

Nanica

Poénra írtam a fű, sár homokot, de látom nem vetted a lapot !!!! :wink:

Megvolt a vendégség, szuper jó volt !!! :lol:

Tominak tetszett mindkét gyerek, a husik és a salik jól sikerültek, a nagyobbik gyerkőc haza se akart menni,(pedig a szülők elmondása szerint ez elég ritka). Sokat voltak Tomival a vízben ,ettek, fociztak a füvön és motoroztak. :lol:

Hát a kislány egy álom nagyon édes volt, kedvet kaptam egy Tomi tesóhoz, de sajna nagyon felborítaná a jelenlegi családfenntartós életünket. :cry:

Ami nem jó holnap be kell ugranom 2 óra hosszat dolgozni délelőtt !!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Tomit is viszem magammal, de külön bébiszittert rendelt a főnököm a lánya személyében oda játszani Tomival !!Kiváncsi leszek a holnapra !!! :wink:

Kép
kditke
 
 


Sziasztok!

Elég meredek nap áll mögöttünk, szerettem volna viszaolvasni is, de az idegeim már nagyon lógnak...mennék aludni, DE Emili MÉG NEM ALSZIK!!!!!!!!! :x :x :x :x :evil: :evil: :evil: :evil: :shock: :shock: :( :( :cry: :cry: Ilyen még nem volt!
Blogban olvashattrok róla, mellékeltem képeket is a mai csínytevésekről, de leírni már tényleg nincs erőm...hulla vagyok...bocsi...

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 


Lora

Fürdőbugyiból nehogy nagyobbat vegyél, csak pont akkorát amekkora a kg szerinti mérete, legalább is én így vettem Tomira !!!

A PM bugyisra is pont akkorát vettem de, mint írtam nálunk nem vált be !!!!

Nálunk Tomit csípte már meg darázs , de hál istennek (kop-kop) nem lett baj belőle, CA inj 2x0,5 amp be !!!

Kép
kditke
 
 


Pankaa

Van egy rossz hírem a falat nem tudod simán lefesteni, ugyanis a zsírról lepereg a festék, szerintem a vakolatot kell lekaparni , alapozó rá és csak azt tudjátok lefesteni !!! :twisted:
(bocsi de ebben azért vagyok szakértő mivel 2 éve elroppant egy illatosító mécses olajos ilatanyaggal, hát ezt kellett tennünk, hogy festeni tudjunk !!!)

Akár Tomit látnám a krémekkel, ugye pont ezekről a dolgokról írtam a múlt héten, szerencsére nálunk még a falon nem kötött ki csak a szőnyegen !!! :wink:

Kép
kditke
 
 


Jóreggelt! :)

Panka!
Óóóó, nem semmi kiscsaj Emili! :) Mi már minden mozdítható dolgot elteszünk a kiságy közeléből, mert Lillus is szétszedné. A pelusozólapot pedig már kábé fél éves kora óta mindig levesszük, ha alszik, sőt, mostanában már nem is használjuk! :( :( Festésügyben megkérdezem Balit, mit lehet tenni, ha felkel. :?

Lora!
Bugyis pelusból 5-ös méretet vettem, bár ugye Lillus még mindig nincs 10 kg. Lehet, hogy a kisebb is elég lenne, de azt nem merte megkockáztatni. Úszópelust nem tudom, még régről maradt pár darab, abba bele tudtuk paszírozni szegényt, újat nem vettünk! :lol: :lol: :oops:
Remélem Brigi jobban van!

Lillus is sokkal rosszabban alszik éjszaka, mint eddig, legalább 3-szor fenn van . És menetrendszerűen 3-kor ébred és ma is fél 4-ig parádézott. :roll: :roll:

Van még valaki, akinek éjjel/hajnalban eszik a csemetéje? Ugyanis Lilla hajnalban simán bevág 2,5 dl tápszert, gondolom megszokásból. Lassan le kellene szoktatni, de annyira nem várom a bőgős hajnalokat! :?

Timi
Kép Kép
timocska
 
 


Panka!
Megkérdeztem, Bali ezt csinálná: a folt felületét szappanos/mosószeres szivaccsal átdörgölné, hogy a felszínéről eltünjön a piszok. (magáról a vakolatról, ami már beszívta a zsírt, onnan nem fog eltűnni). Utána a foltot ecsettel lefestené, majd utána az egész falfelületet újra. Talán segít. Ha nem tűnik így el a folt, akkor marad, amit Kditke írt. :(

Timi
Kép Kép
timocska
 
 


Panka, jój szórakoztam az Emili képein a blogban (de persze együttérzéssel, asszem megütött volna a guta)

Brutális takarításélményem volt, muszáj megosztanom veletek, gyenge gyomrúak ne olvassák, ill. aki a gép előtt kajálna az ugorjon.
Peg perego prima pappa etetőszék a téma. Ti milyen gyakran takarítjátok? Gyűűűűlölöm! Néhány naponta gondosan áttörlöm mosogatószerrel, ill ha olyat evett amitől extra mocskos akkor lemosom egy szivaccsal, de nem szoktam szétszerelni... De mostanában mindig azt hittem kaja közben, h bekakilt, tök büdöset éreztem, ma már arra jutottam, h leszerelem a pántokat mert talán az büdös, mivel nehezen mosható, elő a csillagcsavarhúzót (bárcsak jókis ikeás székünk lenne), erre meglazult a kockás huzat, beláttam alá, és nem akarjátok tudni, h mi volt alatta. Egy tócsa rothadt bűzölgő sötétbarna mindenféle kajamaradvány (és csak remélni tudom, h csak az). Olyan szaga volt, h azt hittem kitaccsolok. Én, aki kétnaponta porszívózok stb, ezen etettem a gyerekemet!! Úgyhogy fél liter domestos felhszanálásával egy üórán kerestzül sikáltam, a huzat meg domestosos áztatás után most a mosógépben van. Ezek szerint nekem max. kéthetente csavarhúzóval szét kéne szedni és a huzatot le és úgy mosni?
na mindegy, esetéleg javaslom, h aki büdösnek érzi a lakását az nézzen be az etetőszékhuzat alá..

Kép
Kép
agiboldi
 
 


Ja, Lorca, a szőnyeg. Mocskos volt, a domestosos rácsöppenés csak az utsó csepp volt neki. És a tisztítónál azt mondták, h 8 ezerért!! tisztítják (a 4 ezres rongyszőnyeget, ami pont nem fér a mosógépembe), úgyhogy vettünk az ikeában egy másikat :lol:

Kép
Kép
agiboldi
 
 


Sziasztok!

Betegeskedőkenk jobbulást!

Panka: nem írigyellek! Azthisezm nálam kicsapott volna a biztosíték! De ahogy láttam a képeket Emili is igen meg van szeppenve!

Timo: Linus is eszik még hajnalban, utánna még alszik 1-2 órát jó esetben. Ő még csak most kezdi elhagyni a 23-24 óra körüli kajálást... legalábbis két napja nem nagyon kelt akkor csak mocorgott, nekem meg a mászkálással sikerült felébresztenem, ugyhogy mégiscsak lett belőle szopi...

Ágiboldi: a szomszédom a hordozóban etette sokáig a gyereket és egyszer mikor leszedte a huzatot már kukac élősködött a kajamaradékon... A fene gondol ilyesmire a vásárláskor... :twisted: :evil:

Ditke: tényleg nem vettem a lapot, esetleg ha a fű sár, homok után ilyen jelet teszel: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Sajnos az írásban könnyű félreérteni a másikat :wink:

SNO: Jobbulásta a párodnak! Elég rosszul hangzik, amit az előző esetről leírtál. Tényleg, örökölhető a hajlam??? Már nagyon várom, hogy újra talizunk, egy egész délutánt (napot :wink: ) tudnánk beszélgetni, úgy érzem :roll: :wink:

nanica
 
 


viszatérve a husimániára: ma reggel töpörtyűt ettem. A Linus már úgy tűnt végzett a reggelivel, csak maszatolt. Mikor meglátta, mi van a tányéromon elkezdte a nótáját: hutyi, hutyi és nem nyugodott meg, amíg nem adtam neki... 3-4 falat után még mindgi kért (pedig a zsíros kaját is igyekeztem kerülni... inkább oliva olaj mint zsír!)

nanica
 
 


Sziasztok!

Mi is megjottunk, szuper volt otthon nagyon! Szinte minden napra volt valami program, rokonok jottek, vagy mi talalkoztunk baratnokkel, gyerkocokkel, sot az egyik nap anyukamek kiskertjeben grilleztunk :)
Kditke, anyuek kertje Ballagi ton van :)
Remelem, a mult hetvegen kertipartyzoknak sikerult jo idot kifogni, eredetileg mi szombatra terveztuk a bulit, de delelott nagyon borus, esos volt az ido, igy attettuk szerdara.

Panka,
Hu, Emili aztan nagyon dolgozott! Arra gondoltam, hogy en megprobalnam alkohollal vagy benzinnel feloldani a felso zsirreteget a falrol, es aztan azt valahogy lefesteni. Vegulis mire jutottattok???

Sno,
A ferjeddel tortentek eleg ijesztonek hangzanak :( Ezek szerint neki minden eshetosegre fel kell keszulni, ha megcsipi a darazs, egybol injekcio??? Hord mindig maganal egy keszletet??? Vagy bizni kell benne, hogy sikerul valahogy korhazba kerulni par percen belul???
:shock:

Timo,
Aron meg eleg sokszor szopik ejszaka, nalunk sincs meg valtozas. Meg nem szantam ra magam, hogy a szopikat kivaltsam vizre es csak az esti es a reggeli maradjon meg. Gondolom, Te is valami ilyesmi drasztikus lepesre gondolsz (viz vagy tea).

Nanica,
Nem hangzik tul jol Linus hanyasa autozaskor :( Es jopar ev, mire kinovik :(
Tetszett a toportyueves :) Es nem artott meg Linusnak????

Agiboldi,
Durva ez az etetoszekes sztori!!! :shock: Meg jo, hogy nekunk nem ilyen van.....

Nagytali: legyen!!!!

KépKépKépKép
thelga
 
 


'estét!

ágiboldi
n n durva az etetőszékes sztori, lehet, ink el kéne adni és venni egy ikeásat :wink: fénykép nincs? :lol:

lora
jobbulást briginek, én is fogra tippelek
csopakon a barátnőméknek van lakásuk egy társasházban. ja ezt még akartam írni, h az is egyértelművé vált, h a szupi nyaralásnak nekünk még záloga, h kelét külön szobában lehessen altatni. nagy kár, h szállodai körülmények között ezt nem tudjuk megfizetni. :cry:

helga
üdv újra itthon!
igazi hős vagy a sok éjszakai szopival+koránkeléssel. ez az igazi durva kombó :roll:

pankaa
nem semmi, ah a fal kinéz :? drukkolok, h ne kelljen a vakolatig kaparni

mosócsodák
-tesco value folyékony mosószer, 3 literes, négyszázvlhány forint
-dm denkmit oxi energy előmosó spray 500 ml, nem emlékszem, mennyi volt

timo
sztm tutira nincs élettani szükség a hajnali kajára már lillusnál, ink megszokta. nem is írom, milyen lehetőségeid vannak, úgyis tudod, megszoksz v megszöksz... :lol:

tali - augusztus ?

timo
sno
thelga
ágiboldi
május

majus3
 
 


sziasztok!
Enyém a szombat, stipi-stopi! :D

Mindenkinek nagyon köszi a bkocsi-toldalék véleményeket! Már én sem tartom olyan hűdejó ötletnek, mert kiderült, h egy szimpla ikerkocsi is keskenyebb :shock: . Azért ha a Manóban járok, kipróbálom....Megoldás még nincs, de most a manduca hordozóval szemezek (annyian dícsértétek az ergot és ez vmi nagyon hasonló).

Ágiboldi,
Nekünk is olyan etetőszékünk van, de ilyen cuccost még nem fedeztem fel benne. Bár én még sosem csavaroztam szét. :? Az ülőrész párnáját fel lehet hajtani csavarozás nélkül is: ott kb. havonta pucolgatom, mert le tud menni oda a kaja-nálunk főleg morzsa. Nem lehet, h még az disznózta össze a tiéteket, akitől kölcsönkaptátok? :wink: :lol:

Orsi,
jobbulást a férjednek! (...és ez csak 1 csípés volt, jesszus!)

Én Roli miatt aggódtam 2 hete, mert őt 4 helyen csípte meg vmi (bögöly v. darázs) és nagyon csúnya volt: bekarikáztam a duzzanatokat és vártam, h továbbterjednek-e, de szerencsére az nem allergia volt, csak normál reakció.

Bella,
örülök, hogy jeletkeztél és gratulálok az új lakhoz és a kerti nyaraláshoz! Van egy új mappa a picasa-n a nyaralós képeknek.. :wink:

Ez Májusnak is szól, meg Helgának és persze Pann-nak....

Timo,
Nagyon örültem, hogy hoztál hírt Riáékról! Azért ha beköltöztek, jönni fog újra, ugye?
a ti képeiteket is megnéztem: nagyon klassz lehetett az a nyaralás! És nagyon ügyes Lillus az új szavakkal!

Roli új szavai mostanában: kapu, papu(cs), kupa(k), pupá (na, ez a papír :D ) Aszondom, nem reménytelen, hogy egyszer magyarul fog beszélni....

Lin,
nagyon vagány (és szemtelenül fiatal vagy a képeken)!
Hogy Gréti kezd akaratos lenni? Látod, sokunknak nem meglepetés :lol: . (Én azt bírom a legjobban, amikor Roli még egy besértődős arcot is vág, mikor nem akarja azt csinálni, amit szerintem kéne :lol: :lol: )

Ja, képzeljétek, ma mi is a Dunakanyarban nyaraltunk és ki adta át nekünk bébihintát Nagymaroson? A Norcmorcos Lucababa (nagyija)! Mondtam is neki, hogy én Lucát ismerem ám a zinternetről-tisztára olyan mint volt, kis húsgombóc :D

Panka,
sajnálom, hogy Emili ilyen kis szemfüles volt és kihasználta a jóhiszeműséged! Én hasonló szitukban, amikor Roli meglep egy kis takarítanivalóval annyira mérges tudok lenni magamra (és olyan sokat tanulok az esetből :lol: :wink: ).


Ja, tiltott kajás körkérdésre: a szokásos fullasztósokon kívül nem adtam még füstölt nyers húst (de pl. nyers tojásos tiramisut egy kicsit mégis) és mindig elveszem tőle a kakósdobozt, ha látom, hogy megint kidöntötte a kakaóport és földről csipegeti-általában a csámcsogásra fogok gyanút :lol: :lol: :lol: . Még szerencse, hogy az eper kihagyása nálunk is minden ilyesmit kompenzál :wink:

(Én a volt férjem kisfiát veszem majd alapul mint kontrollcsoport: ő 5 hósan első gyümiként azt kapott a védőnő ajánlásával :shock:). Mint másokkal toleráns anyuka, annyit mondtam: hátjó.)

Na, most megyek, kitalálom, hogyan legyen az este, mert Roli hazafelé úgy elaludt a kocsiban, hogy azóta is szunyál pedig jó lenne a Duna-vizét lefürdetni róla-és esetleg vacsizni is......

Azért valaki írjon vasárnap is.....
(Bozótka, te is majd valamikor, ha végre beköltöztetek!)
Vendég
 


Sziasztok!

Hát szőrnyű éjszakánk volt. Úgy kezdődött, hogy tegnap csak 1,5 órát se aludt délben Gréta. Nagyon álmosodott már késő délután, de hétig kihúztuk (egyépként 8-kor fürcsizunk), fürcsiztunk, ettünk és elaludt olyan f8 körül. 2-kor kiabál, hogy fent van, próbáltam visszaaltatni, de nem ment. Betettem kettőnk közé, de csak forgolódott, tornázott, dumált. 5-kor sikerült elaludni, addig hatvanszor húztam el az apjától, hogy ne ébressze fel, mert persze ő nem vett észre semmit. Gondolkodtam, hogy átmegyünk a másik szobába aludni, de apja reggel ment korán dolgozni és ott van a ruhánk, akkor ott ébredt volna fel. F6-kor csörgött Zsolti órája, addig nem aludtam, utána nagy nehezen elaludta, mert persze addigra ki ment az állom a szememből. Persze a kisasszony mikor kelt 7-kor, elég szarul eset.
Ma is csak délben aludt 1,5 órát, de most mikor kezdet fáradni megvacsiztunk és utána felélénkült és ki tudtuk húzni 8-ig.

Bigsister: A képeken nem én vagyok, tesóm meg a barátnője. Egyépként én is fiatal vagyok.

ELSŐ UH: aug.31.

KépKép
Kép
Kép
b.lin
 
 


Sziasztok!

Látom szombat óta Én vagyok az író diák. 8)
Merre vagytok????
Remélem nem szűnik meg a forum.

Bocsi múltkor nem működött a gépem és most talán ezt el tudom küldeni.Olvasni csak nagyjából olvastam.
Időm most sok nincs,mivel nagytakarítás után meg csomagolok nyaralásra.Holnap reggel indulunk és 2 hétig nem leszünk.Remélem mire hazaérünk többet fogtok írni.

Sno
Jók lettek a képek :lol: :lol: :lol:
De szerintem a géped sokkal jobb.Köszi,hogy eljöttetek és remélem legközelebb többet maradtok,legalább tudunk beszélgetni is.Mikor elmentetek Laura feljött és körbement a lakásba,hogy merre van Sebi.Bezzeg akkor tudta mondani hol van Sebi? :?
Férjed hogy van?

Kditke
2 nap alatt lett kifestve a lakás.Mi mindig ilyen gyorsak vagyunk,de azt hozzá kell tennem,hogy 3 éjszaka hajnali 4-kor feküdtem le,hogy azért rend is legyen.

Május
Megnéztem Csopak honlapját.Elmentve.Képeket kérhetünk Keléről?

Ágiboldi
Brutálul hangzik az etetőszék takarítás.Lehet Én ahogy volt kidobtam volna.

Panka
Olvastam a blogodat.Látom Emilinek se kell a szomszédba menni ötletekért,hogy Anyának munkát adjon.

Timi
Nálunk 6-fél 7-es szopi van,de akkor már Laura nem alszik vissza.Ez se jobb megoldás szerintem.Nyaralásról képeket raksz fel?Blogodat olvastam.Aranyos Lillus.

Nanica
Apa csinálta a bútorokat.És szerencsére jó ötletei is vannak.Esetlg ha gondolod gyertek el valamikor és Zsolti segít nektek tanácsokat adni és körübelüli árakat is mond,hogy ne többért csináltassátok meg.De Orsit kérdezd meg neki,hogy tetszett a lakás,és legalább tud véleményt mondani.

Lora
Hogy van Brigi?

Laura elkezdte Danit utánozni.Van hogy 1 órát is figyeli mit csinál és utánozza.De még a kezeit is úgy mozgatja ha beszél,mint Dani.De már megvan a kis esze hozzá,hogy ne őt szídjuk le ha valami történik,hanem Danit.Ha valami rosszban sántikál és körülötte van Dani akkor síkogat,mintha Dani csinálná a rosszat.De még az arca is ártatlannak tűnik.Nem tudom így fojtatja nagy színész lesz.
Képzeljétek ha bekakil többségbe 99%-ban szól,hogy kaka van és szedjük ki.De pukinál is szól,hogy puki.Ha meg pelenkázni akarom már fekszik is le a nappali földjére és tartja a lábait.

KépKép
KépKép
dana 1
 
 


Sziasztok!
Úgy látom a vasárnap kimaradt! Na nem baj, de azért a hétfőt nem hagyom üresen! :wink:

Panka
:lol: :lol: Bocsi, de vicces a kis Emili! Azért a takarítás miatt együtt érzek veled. Egyszer már mi is így jártunk, de Brigi magán kívül nálunk "csak" a szőnyeg látta kárát.

Ágiboldi
Fúúú, már az olvasástól is felfordul a gyomrom. :evil: Csodálkozom, hogy Boldi még nem reklamált miatta, mégiscsak elég közel volt hozzá. A helyedben én azonnal kihajítanám (na jó, eladnám) és vennék egy Ikeásat. Bár most már Brigi pl. a kisszékén eszik, a kisasztaláról. És ezt ő találta ki magának! :lol:

Május
Köszi a részletes infót a csodamosószerekről. Ki fogom őket próbálni!
Tényleg a foga volt. Péntek este már egyátalán nem volt lázas és azóta sem. Viszont a péntek éjszakánk az szörnyű volt! Szinte semmit nem aludt. Reggelre meg lett egy rágócsücske, azóta híg a széklete és állandóan nyafizik. Azért remélem a maradék 23 rágócsücsük könnyebb lesz. :?

Tali
Augusztusban nekem ez meg a jövőhét jó. Utána már nyaralunk szeptemberig! :wink:

Lin
Grétánál is fognak hangzik ez a szürnyű éjszaka. REmélem azóta javult a helyzet!

Mennem kell, mert lányom anyát kíván. Azért írjatok majd, légyszí!
lora7
 
 


Dana
Megelőztél! :lol: :lol: :lol:
De irigyellek a pelenkázásért! Brigi is sokszor szól ha kakis, de ő ÚÚÚÚtálja a pelusozást. Mint mindent ezt is egyedül akarná csinálni. :?

Timi
Brigi egy jó ideje nem szopizik már hajnalban. Egyébként sztem még Brigi sincs 10 kg. Vagy max. annyi lehet.

Köszi mindenkinek a pelusméretes válaszokat.

Most már tényleg megyek, megjött apa és megyünk vásárolni, mert hétvégén esküvőre megyünk! Már várom!
lora7
 
 


:lol: Az etetőszék nem a miénk, örököltük (de akkor kimostam, szóval a trutyi nem annnnyira régi :wink: ) Most fapadossá alakítottam, nem raktuk rá vissza a huzatot, ül a műanyagon.. végülis az ikeáson sincs :wink:

Kép
Kép
agiboldi
 
 


Sziasztok!

Nem javult semmit az éjszakánk.
Szombaton aludt, csak reggel kelt hatkor. Vasárnap fent voltunk hn11-től hn1-ig aztán reggel megint hatkor kelt. Tegnap pedig apával vacsorázni voltunk és moziban, mert ma van a házassági évfordulónk. Gréta tesómékkal aludt, átvitték a kiságyat is és a barátnője f1-től f4-ig volt vele fent. Én meg nem tudtam aludni nagyon, pedig csak a másik szobában volt, ötkor majd véglegesen 7-kor keltem, ráadásul későn is értünk haza. Kicsit kezdek hulla lenni. Egyszerűen nem tudom miért és napközben semm alszik sokat max 1,5 órát, az eddig 2,5-3 óra helyett és inkább délelőtt. Nem értem.

Segítség!!!!!!!!!!!!!!!!!

ELSŐ UH: aug.31.

KépKép
Kép
Kép
b.lin
 
 


Ágiboldi
:lol: Fapados etetőszék! :lol: Akkor még szerencse, hogy nem vettétek drága pénzen! :wink:

Lin
Kitartást! Minden rossz elmúlik egyszer! Én is ezzel bíztatom magam, mert Brigi is kb. ugyanígy kel! Ráadásul ma nem is felsírt, hanem kikiabált a szobájából:"Anya! Cici!" Ennyit arról, hogy már nagyon rég nem szopizott éjjel. :?
Legalább a tesódék is gyakorolnak a gyerekre! Mert ugye nem csak tündi-bündi tud lenni egy gyerkőc! :lol:
Nagyon boldog évfordulót kívánok!
lora7
 
 


Köszönöm!
Neked is kitartás!

ELSŐ UH: aug.31.

KépKép
Kép
Kép
b.lin
 
 


Alszik a lánykám. Nappal legalább nincs az alvással gond.

Képzeljétek el, mostanában elkezdett egy csomó mindent becézni. Pl. naci-nacika, cici-cicike, nagyi-nagyika. Tök édi, de hogy honnan szedte azt nem tudom. :lol:

Május
Még tegnap akartam írni, hogy ez a különszoba dolog már az én fejemben is megfordult. Amit kibéreltünk házat Révfülöpön elvileg 12 ágyas és mi 9-en megyünk, úgyhogy reménykedem, hogy talán lesz lehetőség Brigót külön szobában altatni. De jó volna...
lora7
 
 


Sziasztok!


Segitseg!!!!
Aron sudocremmel osszekente az agyat es a szonyeget. Mivel jon ez ki? Kditke, Panka, vagy aki tudja veletlenul???????

KépKépKépKép
thelga
 
 


Sziasztok!

Úgy döntöttem, hogy a vasalás várhat, inkább visszaolvasok :wink:
Remélem még Emili is fog aludni 1-2 órát, 1kor aludt el. :wink:
Lehet kicsit elavult leszek;):)

Lin!
Boldog évfordulót!
Sajnálom hogy iylen rosszul alszik Gréta!:(

Nanica!
Ez tetszik:nem volt tv, térerő. 8) Ez az alapja a kikapcsolódásnak :wink: Linus ügyesen beszélget!Szerintem is a babauszi meghozta gyümölcsét :wink: Hányást sajnálom, én is ilyen voltam. :( De mostmár csak repcsin és hajón vagyok rosszul, ha nem veszek be Daedalont.
Gyerekszoba:szerintem falközépig lemosható festéket fessetek(okulva Emili krémpingálásán).Momentán ez jutott eszembe:D

Timi!
Remélem Lillus is meggyógyult már!
Emili már régóta nem eszik éjjel rendszeresen, kivéve ha jön a foga.;)

Sno!
Megnéztem a minitalis képeket, legalább Danát is lehet látni :wink:
Emili is nagyon lassan eszik, nála is az üveges a leghaladósabb :?

Bella!
De jó, hogy ti is költöztök, és ráadásul kertes házba!!!!!Mekkora?Kép?Bercit sajnálom, hogy meg kell műteni:(De tényleg jobb ha megcsinálják, minthogy később ebből gond legyen!

Bigsis!
Minap a Brendonban járva megláttam ezt:
http://brendon.hu/ProductSearch/viewer. ... =1&whid=25
és egyből te jutottál eszembe. :D Lehet hogy én hasonló helyzetben ilyet vennék, bár nem tudom, hogy mennyire jó ez a hátának(bár egy kendőben is meghajlik),és hogy mire 9 kg lesz a baba, addig is elviseli, mert szerintem kilátni nem nagyon lehet belőle, főleg abban a pozícióban.De egy pár hónapig biztios kényelmes lejhet, mert olyan mint egy válltáska :wink: Esetleg utánna el lehet adni :wink:

Hiszti:Emilinél is beköszöntött, ha nem az van amit ő akar, akkor égzengés tör ki, tombol, dobbant a lábával :lol:

Május!
Örülök hogy jól telt nektek is a nyaralás!Csopak jól hangzik, majd célba vesszük legközelebb ha aBalcsira megyünk :wink:
Mosás tippeket köszi, raktáéroztam az infót :wink:
Emili húsevési szokásai pont olyanok mint Kelének! :?

Ágiboldi!
Nekem a házi mosószappan sem jó ám minden fioltra. :evil:
Én is pont így vagyok a "kóstoltatással":vagy egyen belőle rendesen, vagy ne adják neki.Anyósék csinálták ezt, hogy adjunk már neki, lássuk mit szól hozzá! :twisted: Hát nem tudom mit szólna, ha mindig vmit a szájába nyomnék ilyen jelleggel! :twisted: :lol:
Etetőszék:nem semmi, én általában kitörlöm az ülés alatti morzsákat, ragadós kaja nem hiszem hogy lenne alatta,még nem bűzlik:DVegyetek tényleg egy IKEA-sat, mamáknál nekünk is az van, szerintem is elég jó.

Bugyis pelus:nekünk bevált, most éppen Libero van az akció miatt :wink: Ezt legalább nem tépőzárazza ki ruhán keresztül :twisted:
De a Pampers is bevált.
Mind 2-ből 4-es métretet veszek, az 5ös liberós nagy.Úszópelusból a DM.es közép méret van,a sárga színű:D

Fal:Kaptunk festótől lakkbenzint, azzal kell átkenni, majd lefesteni, adott festéket is,.MaJD megírom hogy sikerült.
Köszi a tanácsokat!!!

Dana!
Már nemolvasod, de azért jó nyaralást!!:)Ügyes Laura hogy szól ha tele a pelus!:D

Helga!
Bocsi de: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Vanish szőnyeg tisztító???

Na fel is ébredtr, de legalább a végére értem! 8)

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 


Helga

Igen a Wanisch szőnyegtisztítót javaslom én is, de a folyadékot nem a port, még a régi zsír és gyümi foltot is kiviszi !!!!
(Ez az egyetlen ami tényleg szuper jó, nekem is bevált)

Kép
kditke
 
 


Sziasztok!

Helga:

Panka: köszi a falfestés tippet :P remélem lesz rá szükség... Tényelg Emilli hogy bírta a repcsi utat? Mi majd októberben repülünk és már most ki vagyok akadva, mert 15 kg - os a csomag súlyhatára és a Linus nem vihet! Hogy fogok én becsomagolni???

Lin: változott valami Grétánál, akár a napirendben, akár a körülmányekben, ami hatással lehet az éjszakai alvásra? (A fogzáson kívül?)

Fogzás: használ valaki még homeós bogyókat fogzásra? Mit lehetne használni? Linusnál még mindig csak egy rágó jön, már két csücske kint van, de igen vörös az íny körülötte, gondolom fájhat is...

Tali: Nekünk aug. már nem jó, de azthiszen nem én vagyok a mérvadó :D De ha gondoljátok egy időpontot kitűzhetek nektek, mint legutóbb!

nanica
 
 


Sziasztok!


Koszonom a tippeket! Mindenkeppen beszerzek egy vanish-t. Eddig csak siman megprobaltam letorolni, de persze nem sikerult, viszont halvanyodott a folt, az agy beszivta :)

Ezek az ejszakai nemalvasok engem iszonyuan kikeszitenenek :( Szerintem is erdemes lehet ilyen durva esetekben a homeopatias szerekhez fordulni, hatha hatnak es nem akarod nyugtatokkal tomni a babat.

Nanica,
Nem 20 kg/fo a sulyhatar? Azaz a ferjednek meg Neked 40kg??? Annak csak elegnek kellene lenni, nem? :)

Tali: Majus azert kezdemenyezte az augusztus vegi talit, mert szeptembertol tobben visszamennek dolgozni. De nekem jo a szeptember is :)

KépKépKépKép
thelga
 
 


Helga: én is akartam írni tegnap, hogy a vanish szőnyegtisztító szerintem is jó!

Sajnos olyan fapadossal megyünk, ahol 15kg a súlyhatár! :( (+10 a kézi)

nanica
 
 


Sziasztok!

nanica!
Emilinek meg sem kottyant a repcsi inkább élvezte, felszállás után úgy járkált a folyosón mint egy stewardess(ezt biztos nem jól írtam :oops: ):DNekünk 23 kg/fő volt a súlyhatár, pont belefértünk, és 10 a kézi.De visszafelé nem si nézték a görögök.Hiová is utaztok?
Én a Viborcil kúpot használom, ha nagyon dinka akisasszony, és tényleg fél óra múlva mintha kicserlték volna, megnyugszik.Azt nem tudom, hogy a foga miatt nyűgös-e ilyenkor, vagy csak szimplán morcos, de a lényeg, hogy használ. :wink:

Falat ma lekentem a lakkbenzinnel, ne tudjátok meg milyen szaga volt,mintha egy szipus lakása lenne :lol: De már elpárolgott a szaga, de. nem is voltunk itthon.

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 


Sziasztok! :oops: :oops: :oops:

Ne haragudjatok, hogy ilyen sokáig nem jöttem. Először nem volt időm aztán a hangulatom is a béka feneke alatt volt. :cry:

De már tök jól vagyok és ma bekukkantottam, és örömmel olvastam, hogy érdeklődtetek utánunk.

Beni jól van, de nekem kihullik az összes hajam mióta elindult. :lol: Mindent ledobál az erkélyről, ki-be kapcsolja a mosógépet, mosogatógépet. Be kapcsolja a sütőt és a kerámia lapokat. Főleg éppen főzés közben. A csirkémet felvette 250 fokra és átkapcsolta grillre. 8) Múltkor a lavórba vizet hagytam, de benne volt a kádba, beledobálta az összes sminkemet, hajkefémet már épp a hajszárító következett amikor észre vettem. Egyik éjjel eldugult a wc-nk. Apa szétszerelte és a kisautó volt benne. Az utóbbi napok netovábbja pedig, hogy ki szedte a wc-ből a harpicot és szépen meg kóstólta. :o Ja a 2 literes öblítőm háromnegyedét beleöntötte a kádba. Hát volt még több is... A lényeg, hogy a fürdő az tiltólistán van. Csak sajna nem jól záródik az ajtó és megjavítani itt már nem akarjuk.

Szóval nem hiába nyilvánította a neurológus "hyperaktívnak" ( rem. csak annyira az mint tejallergiás) :roll:

Költözés! Szerintem jövő hónap, és persze a fergeteges lakásavató talira várok mindenkit.

Próbálok vissza kapcsolódni.

Puszi

KépKép
csongria
 
 


Miss Csütörtök!

Gyors kukac-jelentés (akit nem érint egész bátran ugorja át):
2 hétig kentük a Ftorocort-tal (reggel-este), amitől megszűnt a 'cérnával elkötött' jelenség, de egy vékony hártya még mindig nem engedett. A dokinő még egy hetet javasolt, tovább lazult, de nincs áttörés. Ezek után tegnap voltunk a gyereksebészeten, ahol a főorvosnő azt mondta, hogy szerinte nem kell bántani, kenni sem kellett volna :roll: , 2 éves korban kontroll. Ma hívott a védőnő, hogy nem talált otthon, és érdeklődik, hogy mi volt tegnap :shock: . Nekik (a háziorvossal) az a tapasztalatuk, hogy gyakran begyullad, ha ilyen sok váladék van alatta, ezért lett volna jó, ha kitisztul, de majd szemmel tartjuk.
Én megkönnyebbültem, hogy nem volt szadi.

alvás-nem alvás,
Sebi mostanában szintén egész sok időt tölt hajnalban ébren, csendesen szopizgat, de nem lehet tőle normálisan aludni. Ma rekordot döntött, mert kb. 3-5-ig volt fent, én meg nem tudtam utána visszaaludni...

annyi minden volt, hogy nem is tudok hirtelen reagálni...

Ja, még egy kérdés: mit tudtok a Szent János kórházról (beleolvastam a fórumába, de nagyon baba-mama klub)? Az egyik barátnőm úgy keres nőgyógyászt, hogy nála tudjon majd szülni is, és én javasoltam neki, hogy ha jó a hozzá közeli kórház, akkor ott próbáljon keresni, de elég nehéz így nulláról. Szóval milyen a hely híre? Esetleg orvost ismer ott valaki, vagy hallott valakiről valamit?

Orsi
Kép Kép
sno
 
 


Ria!!!!!! Rendben bitorolhatod a Miss Csütörtök címet (bár gyanítom nem maradsz visszhangtalanul :wink: )

Jesszus, mi lett azzal az áldott jó gyerekkel?!? :lol:

Orsi
Kép Kép
sno
 
 


Ria

De jó, hogy megint vagytok !!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Eddig azt hittem Tomi a legelevenebb, de ezek szerint mégsem !!!
Még elolvasni is borzasztó, hogy miket művel Beni ????
Nem irigylem egyetlen percedet sem !!!!! :wink:

Bár a fürdőszoba nálunk is tiltólistás !!!! :wink:

Ma vettem Tominak bilit, bár csak jövőre tervezzük a szobatisztaságot bevezetni, de annyira mutogatja a pelust ha belekakil és tépi le magáról, bepróbálkozunk !!
Próba cseresznye !!! :wink: Mint játék tetszik neki, csak ha rá kell majd ülni akkor nem tudom, hogy tetszik-e ???

Sno

János kh.-ról: Az én körzetem területileg oda tartozik , de semmi jót nem hallottam róla csak rosszakat !!!

Pankaa

Kivi vagyok a lakkbenzines kezelés hatott a szobafalatoknak ???
Vibrocil kúpra gondoltál ???Mire való ez a kúp ??
Hogy hogy dinka és megnyugszik ??? :wink:

Kép
kditke
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?