Új privát üzeneted érkezett!

Kiscica ismét este fél10-re ért haza. Egy óra volt csepel-kispest.
Mango, jó, hogy végülis jó vége lett a kitelepítésnek.
Vendég
 


Most telefonált a párom, hogy kihívták a melóhelyén hozzá a mentőket, olyan rosszul lett! Állítólag nagyon fölment a vérnyomása. Most itt izgulok, mert nem tudom mi vam! :cry:
Egy kicsit lehet, hogy sok ez a futkosás.
Vendég
 


Kép
2 hetesen :)

Kép
Ma :)

És ma is jó nagy kupi van körülötte.. 8)
apja fia

Kép

Lilypie Second Birthday tickers
kisscica80
 
 

 
 

Jezsek
Remélem semmi komoly!
Akkor a héten már lehet nem is mehet dolgozni!! Majd jelentkezz, h mi volt!!

Mango
Nincs vmi. jó kis szilvalekvár recepted?? Múltok Te írtad, h tettél el lekvárt.. :roll:

Kép

Lilypie Second Birthday tickers
kisscica80
 
 


Jezsek, ez nem hangzik jól. Túlhajtja magát???
Azt mondta anyóska,h. minden hétre rendel bombát

Cica, várom a képet! Hát igen. szó se róla, be tud szólni, ha olyanja van, de tegnap még azt is elejtette,h. "nem segítettem annyit a gyerekekke, amennyit kellett volna" amúgy meg tényleg kényeztetett.. meg jót tesz a gyerekeknek, ha más is foglalkozik velük, mert azt figyeltem meg,h. itt a nagy nevelgetésben néha nagyon egyszerű dolgokról feledkezem meg..

persze a 3 hós oltás tegnap így elmaradt, mert a rendelő a vaskapu utcában van.. Sajnos oda tartozunk, nem egy guszti hely..

Kép
Kép
mango.
 
 


Mango
Az tuti, h kell néha más is, én unokahugin látom. Anyósokkal nem lenne gond, csak néha a hangleejtés/kiejtés a gond, mert nem mondanának hülyeséget.. Mármint nálunk, de ezt mostmár egyre több helyen olvasom..
Oltást sajnálom, pont abban az utcában??! Komoly..
Háznézéssel hogy álltok???

Kép

Lilypie Second Birthday tickers
kisscica80
 
 


Igen, túlhajtja magát, és abba is biztos vagyok, hogy ha nem lesz ebből horház, holnap is bemegy! Miért hiszik azt a férfiak, hogy nélkülük megáll az élet?! :cry: :evil: Úgy kellett kikönyörögnöm ezt a mésfél hét szabit is. 11-20-ig, de csütőrtök, péntek már bemegy.
Vendég
 


jajjjj de édes!!!!!

szilvalekvárt 2 éve tettem el utoljára, nemég fogyott el. Csak cukor kell meg szilva :) na majd megkeresem és leírm priviben az arányokat meg az elrakást...

tegnap találkoztam az igazi "le a kalappal előtte anyukával"..

Ikerfiúk, ápr. 28-án voltak egy évesek + egy kisfiú, aki ápr. 21-én született... 1 hét híján 1 év a korkülönbség!! És nem volt kiborulva a lány, de kicsit se volt feszült!!

Kép
Kép
mango.
 
 


Jezsek
Én párom is ezt csinálja, ma is bement egy órával előbb.. :roll:
Nekem csak azért jobb a helyzetem, mert párom csepeli papírgyárban dolgozik, és az tőlünk kb. 10 percre van..
Próbáld azért meggyőzni, h a héten már jobban járna, ha nem menne be!!

Kép

Lilypie Second Birthday tickers
kisscica80
 
 


Jesszus, 3 gyermek 1 év korkülömbség..
Hát nem bizti, h bevállalnám!
Tényleg le a kalappal előtte!!

Receptet várom, köszii :)

Kép

Lilypie Second Birthday tickers
kisscica80
 
 


Mennem kell, Maszat be..kak.
:? :? :?

Kép

Lilypie Second Birthday tickers
kisscica80
 
 


én kinéztem egy házat, 30 km-re Bp-től, nagy telekkel, de nem tudtunk megegyezni a párommal. Maradunk a galambsz@ros párkányoknál meg a kukásautó nézegetésénél... nem tudom télen mi lesz.. Tavaly még kicsi volt Csenge, elvolt itthon is, de most már egyre nagyobb a mozgásigénye. A saját kertünkbe kényelmesen kiengedném, de itt mire összekészülünk,h. lemenjünk 20 percre összefagyni.. Gondolom megint ilyen telünk lesz. Mínusz 15 fok, hó meg sehol. Ráadásul jött a Brico katalógusa, tele kerti cuccokkal, meg térkövekkel.. a szívem szakadt meg

Kép
Kép
mango.
 
 


Kiscica, nagggyon helyes a gyerkőc! Látszik,hogy egy kiegyensúlyozott, boldog baba!
Úgy sem fogom tudni meggyőzni. De hívhatna már, mert szétidegelem magam, hogy mi van! :(
Vendég
 


Jezsek, nem kell bemutatni, ismerem a céget :) mármint az én férjem is ilyen... csak az a baj,h. sokszor feszülten jön haza

Kép
Kép
mango.
 
 


Úgy látszik, akkor nem egyedüli eset.
Most hívott végre: volt a mentő, hál'istennek nincs semmi baj! Fényező a drágám, és egy előkészítéshez nem vett föl maszkot, elég mérgező at anyag, plussz sietett, mert átadásra várt a kocsi, plussz 40fok van a műhelybe, ja és még egy kávét is ivott reggel.
Jól leszúrták a mentősök, de már jobban van, azt mondta mindjárt jön haza. :) ( csak gondolom még elintéz ezt-azt :? )
Köszi az aggódást!
Vendég
 


:shock: nem lehet semmi így dolgozni...

elintéz ezt-azt :) javíthatatlanok ezek a férfiak :) :) nálunk is úgy nézett ki a betegállomány,h. "csak egy órára be kell lépnem a rendszerbe, valamit el kell intéznem" + majdnem folyamatos telefoncsörgés. Sőt.. a szabadság is így fog kinézni...

Vasárnaptól Győrben leszek néhány napot.. valaki győri/ győr környéki ráér egy randira? Aztán majd szegeden is fogok garázdálkodni, úgyhogy Nicci, Sirkici ,Szibi, ha van kedvetek összefuthatnánk!!!

Kép
Kép
mango.
 
 


na megyek én is.. viszem Husit oltásra...

Nono, nagyon csinik vagytok!!!!

Kép
Kép
mango.
 
 


Sziasztok! Köszi a dícséreteket! Jól esik, annak ellenére h én elég pocakpannának érzem magam a pudingos csíkos hasam miatt és ez eléggé feszélyez. A magassarkú ( csupán 11 cmes) meg ugye csodákra képes! Így elég sovi vagyok.....csak kár h nem lehet benne élni. Persze amikor felvettem olyan jó érzés volt, de egy óra múlva kínzóeszköznek tekintettem nem csodatopánkának.

Kerszetelő:
az expogány csemete frankón viselte. mindössze 55 perc volt misével együtt. Nagyon jó fej a pap. Nagyon szép volt a mise és a keresztelő is és ami egy kisgyerekes családnál nem elhanyagolható dolog, hogy gyors. Apával nagyon szeretjük ezt a pap bácsit mert rendkívűl gyermek barát. A templom egyik sarkában egy láda játékot tett ki, hogy a legkisebbeket se kelljen otthon hagyni, jöjjenek ők is és játszanak, hisz a figyelmüket még nem lehet másképp lekötni. Sajnos nem egy templomból néztek ki már minket azért mert Szonja nem épp csendes üzemmódban működött. De itt ilyesmi nem fordulhat elő szerencsére. Szeretünk is ide járni. Pedig a pap bácsi nem épp egy mai "csirke", már 78 éves. Mégis nagyon kedves és egyáltalán nem maradi. Ritkaság sajnos manapság az ilyen ember, pláne ha még pap is az illető.

A hozzáfűzni valója mint már említettem egy rövid hööö volt. Amikor nyűglődött akkor egy kis popóveregetés és csend lett.

Vihar ugyan családi fronton akadt mivel most az öcsém tartotta és ugye a nagykönyvek szerint a nő szokta de az előző gyerkőcöt azaz Szonját meg a kerianyu fogta így 1:1 végülis. Sztem nem volt ezzel gond de a kerianyu nem így látta sajna. Apa is egyet értett vele h az öcsém fogja. Jah merthogy a keriszülők az én öcsém és a férjem huga. de szerencsére hamar elült a vihar..legalábbis nem fúj felénk a szél híreket így ha van is valami mi nem tudunk róla.

Meg férjem unokatesója eljött egy előző nap még 39 fokos lázas gyerekkel, nagymama (anyós aki gyerekorvos )meg megmondta neki h talán nem kéne...na erre lett aztán balhé, de sztem amúgy tök igaza volt, Márk alig 3 hós de Szonja se kapja el ha már itt tartunk. Még jó h a nagyi ilyen oroszlán típus akkor ha az unkáiról van szó. De ezekről is csak az egész végén értesültünk így mi apával nagyon jól éreztük magunkat.


Kép a nagy családról:
Kép

Kép a nyaralásról, ahol még apa is beállt baba discózni , a legkisebb Szonja balról a 2. pedig apa: Kép
Vendég
 


kritta! egy kicsit keményre sikeredett a hsz-ed.....veszettül örülnék ha szoptathatnék és nem kapna a csimota 6 hós koráig egyebet. És amúgy mindig változnak a dolgok....anno negyed évszázada az volt a divat h 3 hósan kezdtek el hozzátáplálni. Persze azóta fejlődtünk sokat de azok a gyerekek akik 3 hósan egyebet kaptak is élnek és virulnak és semmi bajuk.
No de mivel már egy párszor leírtam a véleményemet nem jártatom a számat ill a nem koptatom ezzel a klaviatúrát.
Vendég
 


Mango: hú, Ti ott laktok, nem tudtam sorry, :oops: de jó, hogy jól alakult és időben értesültetek.
azt hallottam, az áramot is kikapcsoltáék arra az időre -nem lett gond a hűtős ételekkel? Épp ezen járt az agyam, mit tettem volna ha arrafele lakom :roll: pláne két kicsivel -még jó, hogy anyóshoz tudtatok menni! gondolom, örült is Nektek :D hú, továbbolvastam -nem segítettél annyit mint kellett volna? És nem szólt h segít többet?!? de utálom az ilyet -mármint hozzáállást.
Kertes házat én is szeretnék, hiába zöld a 17ker, de mire leérünk :roll: nem hiszem, h sokszor bevállalom. Ha meg hosszú időre megyünk úgy kifáradok h a kettőt nem tudom felhozni az 5.re az se jó. Pedig Lau se bírja a bezártságot :( én meg nyeszlett vagyok úgy érzem :( (bár ma mértem Tesót és 7 kg elvileg :shock:


Jezsek: hú, nem csodálom, hogy idegeskedsz-kedtél, remélem, már nem, de biztos rendben lesz párod, csak lassítson kicsit... 40 fok -fúúú, az magában is elég lett volna...

Kiscica: de édes Maszat :D (nálunk Lau viszonylag rendmániás én meg kupiszerető vagyok, képtelen vagyok rendet tartani és néha idegesít h Lau meg pakolgat :lol: nálatok fordítva van? :wink: ) Képek jönnek.

Receptem lekváros nekem is van, inkább azért írom, mert idén próbálkoztam először és eddig csak egyszer: málnával, az sikerült és sztem finom lett :D de nem tudom, szilvára ugyanolyan recept jó-e? Vki aki tapasztalt lekvár-készítő? (amit próbáltam az csak cukrot ad hozzá egyéb tartosítót nem ezért is volt szimpi ha megtalálom leírom -mint írtam kupis vagyok, no nem szó szerint :lol: csak nemtom hova tettem :roll:)

Nono: expogány csemete :lol: :lol: :lol: ez marhajó. Nagyon tetszik . Régebben írtál egy "receptet" makacs foltok ellen, leírnád megint? a sima venisss nem jó :(
De jófej a pap! Mázli. Nálunk nem ilyen, ugyan jófej, de a gyülekezet szava döntőbb -múltkor voltunk két gyerekkel istentiszteleten és nem hangoskodtak egyáltalán! :shock: mégis olyan vasvillaszemekkel néztek ránk hogy többet nem megyünk -kivéve a keresztelőt. Durva és nagyon szomorú :( Pedig mibe kerülne egy kis kedvesség pláne hívőktől, nem??? Tényleg, Ti hova jártok, hol van ilyen csoda-mise? (én amúgy is katolikus vagyok csak párom evang)
Nagyon jó lehetett a nyaraláson az a disco :lol: pláne a papával :D

Kép Kép
celesztina
 
 


Sziasztok!

Mostanában nem jelentkeztem, sőt nem is olvastalak titeket, mert nyaraltunk picit... Most meg hogy vége a férjem szabijának olyan "világvége" hangulatom van :( :oops:

DE látom ismét téma volt a hozzátáplálás ehhez szeretném nektek mondani, hogy mi pont ma voltunk dokinál és nekem is azt mondta, hogy kezdjek reszelt almát adni Zétinek :shock: (tejem van elég, manócska is szépen gyarapodik 6338 grammal mérlegelt ma :P ) Azzal indokolta, hogy már kiürült a szervezetéből a vas és az nincs az anyatejben :shock: :? Én nem értek hozzá, Ő a doki biztos jobban tudja...nem :roll: ? Mondjuk én most még kicsit parázok ezzel a hozzátápival, így előtte mindenképpen megkérdezem a védőnő barinőmet :oops: :roll:

Mango!


Örülök, hogy nem viselt meg Titeket az evakuálás, s bár nem írtam azért gondoltam rátok...
Ja, és jó "országjárást" :wink: !

Nono!

Nagyon szépek vagytok a képeken, gratulálok a keresztelőhöz!

Bambi!

Zétimanócskánk is úgy nézi amikor eszünk, hogy néha majd megszakad a szívem, hogy nem adhatok neki belőle.

Jezsek, Kiscica!


Tündériek a gyerkőceitek!

Ja, és mi ma kaptuk a 3 hós oltást is /"kissé" megkésve a doki szabija miatt/ remélem nem lesz semmi gond miatta...

Na, lépek is tovább!

Üdv. mindenkinek! És bocsi attól akihez nem szóltam, de én tényleg egy nagyon hanyag fórumozó vagyok :oops: :oops: :oops:

ÉvIMAMI


Kép

Kép
benettke
Vecsés
 
 


No, íme a képek, elnézést, de valamiért nem tudtam kisebbre kicsinyíteni pedig már egy ideje próbálkozom
Kép Ercsi! igazad volt, a legkisebb is ennyire élvezte! :D Kép kis gyerek nagy perec :wink: Kép lányok Kép tevék :wink: Kép az akváriumot élvezte leginkább Lau mint legutóbb is Kép

Kép Kép
celesztina
 
 


Na sziasztok!

Bambi - Részben én is azért hallagatok, amiért te .. Én viszont leszögeztem magamban, hogy biztosan nem reagálok semmire, amiben nem egyezik a véleményem :)
Nekem ott telt be a pohár, amikor az írásomból kb. az lett kihozva, hogy én erőltetem a gyerekre a rendszert .. és olyanokat kaptam, hogy erre 1-1,5 éves koráig nincs szükség - hát nekünk van .. nem csak nekem, neki is. Erről nem nyitok vitát, hozzátápiról sem .. csak képeket hozni meg nem akarok.
Olvasóban vagyok .. bár egyre kevesebbet.

Köszi a sok érdeklődést - röviden rólunk:

Jól vagyunk, csak tápszerezünk.
Ha betölti a 4. hónapot, kezdjük a hozzátápit .. már várom nagyon!! Alíz is nagyon nézi, ahogy eszünk :D

Gyönyörűen tartja magát, de nem forgolódik .. most azt csinálja, hogy kifliben oldalra fordul .. szerintem pár hét, és hason lesz :D
Nem siettetem .. majd ő tudja.

Éjjel 11-12 órákat alszik egyhuzamban, úgyhogy egy szavam nincs.
Napközben szinte semmit nem pihen, fél órákra pilled el.

És pár kép a szerelmetes kiscsajomról:

Huncut:


Kép

Szépszemű dumagép:

Kép

Kép

Vigyori:

Kép

Barátkozós:


Kép

Kép

Mindenkinek szép napokat!!! :)
És miután kinyírtam a topicot a sok képpel, olvasok tovább :D

Kép
szösszenet
 
 


Szia Szöszi
Örülök, h benéztél!
Ha elfogadsz tőlem egy "megjegyzést", én a helyedben nem foglalkoznék azzal, ami nem tetszik itt fenn!
Személy szerint nekem nagyon hiányoztok Bambival együtt!!
Csomó mindent fogadtam meg és tanultam meg többek között Tőled is, mert Te olyan kis pörgős csaj vagy.
Én sajnálnám, ha más "beszólása" miatt nem jönnétek, mert tuti, h többen vannak azok, akik hiányolnak és szeretnek itt fenn Titeket!!!

Ennyi, befogom!

Ui.: Mióta ,többek között, Te sem írsz, kicsit kihaltabb lett a topik.. :roll:

Babauszi??? Emivel megyünk szombaton Campiba megnézni..

Kép

Lilypie Second Birthday tickers
kisscica80
 
 


Bocsi ez lemaradt:
Celesztina
Nagyon jók a képek. Én már évek óta nem jártam az állatkertben, de ami késik..
És végre látni Rólad is egy képet!!!

Szöszi
Nagyon édes Alíz! Neki is kis huncut szeme van!!
És jól látom, h fogytál???
Hozzátápi: azt még nem írtam szerintem, h mi is tápizunk már, pénteken ettük az elsőt.. :roll:
Ez van, én is alig várom már, h adhassak neki mást is..
És absz.letojom, h mi erről a vélemény, én gyermekem én felelek érte!!! 8)

Kép

Lilypie Second Birthday tickers
kisscica80
 
 


Szia Szösszenet!
Légyszi gyere sűrűbben, mert én is sokat lestem el tőled! Ha jól amlékszem a suttogót is Te emlitetted egyszer, azért is vettem meg, és kezdtem alkalmazni, mert mondtad, hogy nálad bevált.
Mindíg irígykedtem rád, hogy van saját szabadidőd, és rendszer az életetekbe. Én is erre vágyok, mert így sokkal könnyebb bárhová is elindúlni a gyerkőccel, és sokkal kiegyensúlyozottabb!
Gyönyörű ez a nagylány! Látszik, hogy milyen boldog!
Már én is várom a ht, mert állandóan a kajámra fáj a foga :P , mint egy kiskutya úgy tud nézni :D
Vendég
 


És Bambi, és Pumpóka is hiányzik! Én imádtam olvasni a hozzászólásaitokat!
Vendég
 


Hát lányok, ez a hozzátápi dolog kezd nagyon gáz lenni. Nem egy gyereket nevelünk közösen, hanem mindenki a sajátját és mindenki maga dönti el,h. mit tart a leghelyesebbnek. Szerintem itt mindannyian a lehetőségeinkhez képest a legjobb tudásunk szerint nevelgetjük a gyerekeinket. Leszólni vkit azért mert tápszerezik legalább olyan primitív dolog, mint beszólni azért, mert nem természetes úton szült, hanem megcsászározták.

Tök jó idejönni beszélgetni, megtárgyalni dolgokat, de ez nem vitakör,h. egymásnak essünk,h. de béna a másik..szerintem...amúgy meg abba se szólunk bele,h. a másik mibe öltözteti fel a gyerekét vagy mikor fürdeti.. sokan vagyunk, sokfélék, másfajta a mentalitásunk és az életkörülményeink is.. az lenne a gáz, ha mindenben egyetértenénk, mert az azt jelentené,h. nincs saját véleményünk és mások befolyásolnak.

na gondolom ebből megint sértődés lesz, de ez is csak egy vélemény volt

Kép
Kép
mango.
 
 


most nincs több időm reagálni :(

Benettke neked jövök még egy levéllel... majd holnap megpróbálom végre megírni :)

Kép
Kép
mango.
 
 


És azt, aki császárral szült, a tetejébe még tápszerezik is, le kell lőőőőőőni! :D (Mielőtt a felfokozott lelkiállapotában vki nekem esne, én császárral szültem, és tápszert is esznek a babáim :D )

Engem eddig hidegen hagyott a téma, de már írok én is...az én babóim ilyenek is, olyanok is születéstől kezdve, nekem szerencsére nőtt a tej mennyisége azóta, de én is nézegetem a ht lehetőségeit. (Tomit anno csak 7 hétig szoptathattam, Ő utána már evett alma, krumli és tsait a tápszer mellett...8 hetesen...és lám, 12 éves lesz, és még mindig él...remélem, még jóóóó sokáig, semmi allergiája nincsen, egy évben egyszer, ha beteg, idén pl. nem is volt, szóval, nem ártottam neki annyira...)
A piciknél még várok, de csak azért, mert két babónál egy cseppet egyszerűbb a cumisüveggel, sterilizálással, vízforralással vacakolni, mint reszelni, főzni, paszírozni, ééééés legfőképpen, kanalazni...egyszerre, két kézzel :roll: :oops: szóóóval, én ezt addig húznám, amíg lehet. De ha a dokim mást javasol, azonnal mérlegelném...(Egyelőre elképzelni nem tudom, hogy fog ez menni, de a tandem-szopira is mumusként gondoltam, most mégis inkább egyszerre szoptatom őket, mint külön-külön....)

Szössz, nekem is hiányzol...én vhol elvesztettem a fonalat, miért is tűntél el? :shock:

Kép
babyteve2
 
 


Kiscica - Köszi, aranyos vagy.
Én pont nem foglalkozom azzal .. csak mostanában olyan sűrűn előfordultak élcelődések, hogy inkább hanyagoltam a fórumot.
A Campona-uszi engem is érdekelne. Alíz aug. végefelé kapja meg az oltását .. utána lehetne vinnem.
Fogyás? Hááát .. érdemleges változás még nincs, de állítólag alakul .. én még messze nem vagyok elégedett.

Jezsek - Örülök, hogy neked segítettek a tapasztalataim. Nekem is első baba Alíz, így non-stop tanulok és kísérletezem, mi válik majd be :) Én lekopogom, nálunk nyugi van .. nem Alíz miatt nem fórumozok. Ő hagy időt nekem mindenre. Már régóta tanítok, most nyáron is van 1-2 tanítványom. El tudunk járni szórakozni kettesben, de hármasban is ezer helyen jártunk. Nekem nagyon fontos a rendszer!!!!
Hétvégén meg kezdem a konditermet (augusztus) .. úgyhogy muszáj is, hogy tudjam, hogy eszik-alszik a lányom.

Mango - Én is szeretek itt pletyizni, élményeket megosztani! Az okoskodást mindig utáltam .. én igyekszem mindig úgy fogalmazni, hogy az a saját tapasztalatom legyen, és ne szentírás :D lehet ez az elvárásom nagy mások felé ..


Még 1-2 képecske:

Kép

Kép

Kép

Kép
szösszenet
 
 


sziasztok

nem volt netünk pár napig. :( :(
ma voltunk mérésen mivel letelt az 1hét amit kaptunk.ugye multkor 12nap altt hizott Kristóf 170g-ot amit keveselt a védőnő.na most 1hét alatt 260got hizott :shock: :shock: :lol: :lol:
többet raktam cicire és fejtem mindig.
most 5580g és 59,5cm.

szombaton megyünk lagziba.már alig várom.

jővő héten meg Harasztira az egyik tóhoz egy nagy "lagzis" buliba. a menyasszony és a vőlegény ugy döntött hogy nem kiőltőzős lagzi lesz hanem egy nagy buli.130an leszünk.szabadidöbe kell menni és bográcsos kajcsi lesz. na azt is nagyon várjuk :lol: :lol:
Vendég
 


Judit! Boldog Névnapot!
Kép

Voltunk oltáson. Először nagyokat vigyorgott és elkezdett "beszélgetni" a doktornővel. Majd mikor megkaptuk a szurit fél perces üvöltésbe kezdett, és haragosan nézett tovább. 4900 g a súlyunk. Azt mondta, hogy végülis nem aggódik ő sem, hogy kisebb a súlyunk, mivel nem vagyunk soványak, csak vigyázunk a vonalainkra. Viszont iszonyat erő van benne, mindig állna. Azt mondta a dokinő, hogy a Béres Alexandra megnézhetné a hasizmunkat.
Még 1 pohár tejcsi van, utána nekünk is tápi.

Szössz! Igenis gyere légyszíves, és irogass. Hiányzik a napi beszámolód.

Zsuzsa
Lányaim: Petra 1998.08.13., Felícia 2001.09.21., Bettina 2004.08.30.
KépKép
Videónk: http://www.youtube.com/watch?v=MMCdy68OpEk
kerekes97
 
 


[quote="kisscica80"]
írta:
kisscica80Ha elfogadsz tőlem egy "megjegyzést", én a helyedben nem foglalkoznék azzal, ami nem tetszik itt fenn!
Személy szerint nekem nagyon hiányoztok Bambival együtt!!
Csomó mindent fogadtam meg és tanultam meg többek között Tőled is, mert Te olyan kis pörgős csaj vagy.
Én sajnálnám, ha más "beszólása" miatt nem jönnétek, mert tuti, h többen vannak azok, akik hiányolnak és szeretnek itt fenn Titeket!!!
..


egyetértek :!:
nehogy már ne olvashassam azok hszeit akiket ez érint :o :!:
szomorú lennék nagyon :( :( :(

megjegyzem Kiscica hsz-e utániakat még nem olvastam

Kép Kép
celesztina
 
 


Párom elvitte kiscsajszimat anyósékhoz, így most van időm picit netezni, de inkább takarítani kellene, na mindjárt... :oops:

Sok szép babaképet láttam megint! :D

Nono: Szépek vagytok a képeken. :)

Szösszenet: Gyere gyakrabban, légyszi!!! Tündéri Alíz! :wink:

Tudom, én is szoktam okoskodni (pl. cumitéma), :oops: :roll: , de nem azért teszem, mert az én módszerem jobb, a másiké kevésbé! Sőt! Pont azért szeretem a babanetet, mert ahányan vagyunk, annyifélék, olyan jó meghallgatni a másik véleményét, élményeit is. Mangóval teljesen egyetértek.

Bogi is imád mosolyogni, van úgy, hogy csak simán rámosolygok és a bőgésre álló szájból egy édesen mosolygó tündér lesz! :D

Bolygó
Kép

Kép
bolygó
 
 


Judit: Boldog névnapot!

Bolygó
Kép

Kép
bolygó
 
 


ki is maradt a nagy port kavart téma miatt, hogy:

Szössz: nagyon jók a képek, mindig milyen jókedélyű a kis hercegnőd :D

A napirendről én is szívesen olvasnék még, nekem gyerek nélkül sem ment de néha hiányolom, most meg kettővel :roll: talán segítene pár dologban de ebben is rendetlen vagyok

Zsuzsa, Lekri: jó, hogy minden rendben a kicsikkel :D

Lekri: hú, lagzi meg buli két gyerekkel :shock: párom munkatársának is lesz lagzija, mehetnénk, de nincs hozzá bátorságom :oops:

Judit: boldog névnapot kvánok én is Kép

és talán nem fogalmaztam jól az előbb: akik nem jönnének a vita miatt azokat nagyon hiányolnám :cry:

Kép Kép
celesztina
 
 


Celesztina
köszi :lol:
hu már alig várom.azért vagyok ennyire bátor mert most szombaton anyuék is ott lesznek,jővő héten meg anyosék :lol: :lol:
de amugy gyerekek hozzá vannak szokva a menéshez mert elég sokat megyünk. Kristóf elég nyugodt gyerkőc.Levi elég hiperaktiv de vele sincs sok gond.csak a kocsi lesz tele cuccal már előre tudom.váltó ruha,pelusok,babakocsi meg minden ami 2 kisgyerekhez kell :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Celesztina
lenyultam a vonalzodat :P :P
Vendég
 


Judit!
Boldog névnapot kívánok!!

Mindenkinek köszönjük a hófordulós köszöntéseket!

Megint csodaszép babákat láttam!

Nono,
nem értelek, szerintem nagyon csinos vagy!

Zsuzsa,
sajnálom a tápi dolgot. Nem értem, neked is olyan sok tejed volt! Miért csökken a tej szinte mindenkinél a 3. 4. hó környékén???

Bambi,
Örülök, hogy újra vagy! Kiváltottuk ma a Rota elleni vakcinát. A jövő héten adják be Lilinek!

Magika,
sajnos csak az első filmet tudtam megnézni. Nagyon szép helyen jártatok. Mindkét gyerkőd, nagyon édes!

Kép
emi29
 
 


szösszenet! sztem sem menj el hisz már annyiszor volt róla szó, hogy attól jó ez a topik h pörög (sajnos egyre kevesebbszer) és sokan és sokfélék vagyunk sokféle véleménnyel. Bár nekem a suttogó nem jött be de nagyon irigyellek a rendszerért. Én abban bízom, hogy Szo szeptembertől ovis lesz és akkor az élet kényszerít ránk rendszert és nem én. Tudom te soha nem kényszerítettél Alízra semmit mert nagyon szerencsés vagy, hogy csak egy kis rásegítés kellett és van is rendszeretek. Nálunk sajna sosem volt de ennek nagyon összetett oka van. Szval ne menj el! Alíz nagyon szép és te is!

emi! sztem olyan nő aki elégedett magával nincs. Ha te az vagy akkor kivétel vagy! :)
Vendég
 


[quote="babyteve2"] írta:babyteve2s azt, aki császárral szült, a tetejébe még tápszerezik is, le kell lőőőőőőni! :D (Mielőtt a felfokozott lelkiállapotában vki nekem esne, én császárral szültem, és tápszert is esznek a babáim :D )



:lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Van kistesó topic:
2009. április

Megy az idő!

Kép
1bambi
 
 


Sziasztok, én is jó rég írtam.

Mangonak igaza van, mindenki másképp csinálja, ez mindenkinek a magánügye, mindenkinek más felel meg. Most a nagyvilágban is megy a vita a suttogó módszer és az "alternatív" nevelési módszer között. Kinek mi a jó.
olyan is van, aki most meggyőződéssel csinál valamit, majd rájön, a köv. gyereknél, hogy ez nem volt helyes. nem szabad bántani senkit.
kicsit féltem is, mikor feltettem a kifeléne cikket. De örülök a pozitív visszajelzéseknek és hogy segíthettem. sokszor sz információhiány vagy a túl sok info miatt hibázunk. Nehéz okosnak lenni.

Én szeretnék 6 hónapig csak anyatejet adni. örülök, ha megtehetem.
Hihetetlen elveim voltak szülés előtt, de most egy ágyban alszunk, hordozok, igény szerint szoptatok és nincs napirendünk (igény szerinti szopi mellett nehéz), de 6 hós kora után szeretnéknémi rendszert.
nem panaszkodhatok, Marci jó gyerek, dolgozom mellette és augusztustól sportolni szeretnék.

és mióta gyerekem van le a kalappal még így is az ikresek és a többgyerekesek előtt. :D

ja és a szülők nálunk zseniálisak. úgyhogy minden szuper csak a lakásunkba beköltözhetnénk már.

lolka_zs
 
 


ja és ezzel azt akartam írni, hogy Bambi és Szössz gyertek, mert szerettem a kultúrált hozzászólásaitokat


ja és Judit boldog névnapot és Szabinak is....

lolka_zs
 
 


jó reggelt!

Látom, milyen hihetetlen dömping volt mióta este utoljára olvastam :wink:

hát.....mit írjak? Most kétszer kelt a kicsi enni este :shock: pedig jó ideje alszik magától -de közeleg a 3 hós kora és érezhetően máshogy (többet) eszik. emiatt furán aludtam, furákat álmodtam és reggel kv-főzés közben majdnem kidobtam azt az izét amibe a kávét kell tenni no azt a kart. Ki is dobtam de aztán rájöttem csak a kv-t kell belőle, ill a zaccot. De az nem ment igy a mosogatóban hagytam :roll: és a kv sem sikerült.

No gyertek, írjatok, különben ilyen hülyeségeket írok :wink:

Kép Kép
celesztina
 
 


neeeee -laptető :o :o :o
nem írtam volna ilyeneket ha tudom, laptetőn landol :roll:
már mind1

Kép Kép
celesztina
 
 


Jó reggelt!

folttisztítás, sorry már nem emléxem ki kérdezte!

szval, a foltra egy adag vanish színes ruhákra való/vanish fehér ruhákra; ugye attól függ milyen színből szeretnéd kiszedni és rá egy csomó szódabikarbóna. Fél napig állni hagyni majd be a mosógépbe a többi közé.

celesztina! látom korán van. A mai napig nem hiszem el, hogy vannak gyerekek akik átalusszák az éjszakát. Én min 3-4x kelek. Reggel mint a mosott car este meg eldőlök mint egy darab fa. Szonjának esze ágában sincs nagyiknál aludni. Szerintem már érzi a vesztét az ovi miatt ami ha tetszik ha nem kezdődik szeptembertől.
ÉÉÉÉÉÉS szobatiszta a lelkem!!! :D

Hű valaki írta, hogy már van 2009 április! Csúúúúcs. Egyébként azt hittem közülünk valaki van ott, úhogy lelkesen sasoltam át, de nem.
Vendég
 


jah, csak egy kérédés, Harivera indította anno ezt a topikot. Melyikben várja a babáját? Vagy már megszületett neki? Tud valaki valamit róla?
Vendég
 


Jó Reggelt Mamik!

Nono
Harivera a decemberiekhez írt, jön neki az ötödik és végre lány..
Hihetetlen a nő. 8)
Szonjának nagy gratula, nagyon ügyi kiscsaj!!!!
Mennyi idő alatt szokott le a pelusról???
KEresztelőről nem akarsz írni egy picit bővebben, akár priviben is???

Celesztina
Van ez így.. Én azért jót mosolyogtam a laptetődön, ne aggódj, sokxor én még rosszabb vagyok..
Én felsőfokra fejlesztettem a reggeli kóválygást (mint gólyatrutty a levegőbe)..

2009 áprilisi topik
Tök jó, tuti fogom őket olvasni, és ki tudja, még az is megeshet, h vki tőlünk oda is fog már írni..

JUJ, és a lényeget lehagytam: Reggelre bedurrant a cickóm, és folyt a tej belőle!!!!!!! Így most egy cickóból megevett 150 g-ot, a másikból meg lefejtem még 80-at! Kb. egy hónapja hozzá sem nyúltam már a mellszívómhoz! Nem tudom, mi történhetett, remélem beindul újra!!!

Kép

Lilypie Second Birthday tickers
kisscica80
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?