Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok Lányok!
Köszi mindenkinek a tegnapi együttérzést, mára sokkal jobb :)
Mágnes: ez aztán a poci :) csini :) az Istenhegyire mész 13-án, vagy kórházba? Én is 13-án megyek az Istenhegyire.
Batkata :( azért nem semmi a doki, semmi joga rá, hogy minősítse a párnácskáidat :( remélem, este hazaértetek a bomba kiásása után. Nekünk szerencsénk volt, pár perccel azelőtt nyitották meg az utat, amikor hazaindultunk. Különben marha nagyot kellet volna kerülni. Viszont kb 5 percre dolgozom attól, ahol laksz :)
Katuska: mindenképpen keressetek más orvost. Ez teljesen felháborító :evil: most ajánlottak nekem egy magán gasztro dokit (nekem is folyamatosan kínjaim vannak :(), mindjárt előkotrom az elérhetőségét, és megírom priviben.
Jandrea: nekem semmi nem segített az orrduguláson: sajnos nem az orrom van tele, hanem a teljes melléküregek. Esetleg a sós tengervizes cuccokat érdemes kipróbálni, időnként az bejön, de nem mindig.
Petne: persze, nem múlik azon a pár napon semmi :) az AFP-kor én betöltött 17 hetes leszek. Remélem, nem ad majd ezért rossz eredményt. VIszont a genetikai UH-n 18+6.
Vas téma: nekem az első gyereknél kellett szedni vérszegénység miatt, de amint rendbejött a vérkép, abbahagyatta velem a doktornéni. Sem a második babánál, sem most nincs vele probléma. Azért az tényleg elég húzós hatású volt... :?
Képzeljétek, tegnap elmentem kismamacuccot venni (Apára 3 órát kellett várnom :?). Van a József körúti (Blahánál) boltnak egy üzlete a Bartókon. Ami gáz, hogy csak mérethiányos rucik vannak, viszont féláron. Elég sokat próbálgattam, mire találtam megfelelő méretet. Merthát ugye nem vagyok egy konfekció :oops: A múltkor ezek szerint mázlim volt. A csípőnaci kilőve (pont a széles csípőm miatt), viszont kipróbáltam ezeket a pamutos pocibetéteseket. Először idegenkedtem, de nagyon kényelmes volt, és egyáltalán nem áll bénán ilyen kis pocival sem. Meg egy blúzt vettem, ha kultúrkinézetre van szükség :D Fürdőruha itt nem volt, ami tetszett volna :?
Lepény: hátsó fali, és bár vannak kis párnácskák azért érzem. De látszani még nem látszik, pont a párnácskák miatt.
Uff, egyelőre ennyit :) Szép napot

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


Ja értem már! Én tisztára úgy értettem,hogy a mellső fal miatt kell a csaszi. Meg is lepődtem, mert nekem Annával is mellső fali volt, és most is :)

csöre:
A Klinikára megyek 13-án, ha minden ok ,akkor az Istenhegyit mostmár kihagyom. Remélem nem kell mennem megint :)

4D-re ötletek? Sokan a Genesist ajánlották.

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Mágnes: én még nem voltam az Istenhegyin, bár lehet, hogy a 12-ik héten lett volna célszerűbb :? Mindegy, most megyek. Ezzel azt hiszem, a 4D-s mozit is letudjuk, bár tudom, hogy ez nem lesz hosszú.
Az első kettővel nekem is mellső fali volt a lepény, bár visszanézve: a fiamnál vegyesek az információk ?!

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 

 
 

Sziasztok lányok!

Na, mostmár kezdek levegőhöz jutni.
Tegnap este jó későn értünk haza, hála istennek nem volt nagyobb baj... Délelőtt a dolgozómban volt a párom és a lányom, aztán kimentek csúzdázni a Gellért hegyre, aztán elmentünk mozizni a WetEnd-be, majd ettünk, fagyiztunk, s máris 8 óra volt. Nem nagyon kellett Julcsit ringatni, ugyanis hétfő este megnéztük, milyen a budai Vár és Budapest éjjel - 11 körül értünk haza. Aztán a tegnap késői hazatérés, szóval kissé keresztbe álltak a szemei... :)

A hétfői "nagy" elmény után lehet, hogy elmegyek én is 4D-re.
A vicc az egészben az, hogy nekem női dokim van, nagyon meg vagyok elégedve vele, alapos, karakán nőci, csak most szabin van. Ráadásul a genetikai UH-t mindig felváltva csinálják a dokik, nem a saját orvos csinálja.

Mellső fali lepény: egy kicsit gáz lesz a dolog, mert nekem csak a császár jöhet szóba. Majd kedden megkérdem a doki nénimet, mi a teendő. Meg hogy akkor végülis hány hetes ez a gyerek.

Na ennyi bla-bla után nekilátok és átolvasom az elmúlt hét termését. :)

Sziasztok!
Egy optimistább batkata :)

Kata&Bori
Kép
Kép
Kép
batkata
 
 


Sziasztok

Bocsi hogy eddig nem írtam, de eléggé rosszul voltam az utóbbi napokban, róka koma is meglátogatott(pedig már szerencsésnek éreztem magam mert eddig még émelygésem sem volt) meg + hőemelkedésem is volt :(

Ma már elég jól vagyunk :D

Rita gratula a kis fiúhoz :D

Mágnes nagyon édi már a pocid.

Katuska jobbulást az apukádnak( szerintem érdemes felkeresni egy másik orvost)

datolya üdv köztűnk

A tali engem is érdekelne, a Margitsziget nagyon jónak hangzik, igaz a dátumot végül is nem bírtam kiolvasni mikor lesz. Vagy még nincs el döntve?

Csöre az Istenhegyin eléggé hosszas a baba nézés mi egy 24perces DVD-t kaptunk a múlt héten.

Puszi mindenkinek, vigyázatok magatokra.

Kép
ercsa
 
 


Ercsa: 24 perc az tök jó :) Örülök, hogy jobban vagy. A hőemelkedés mitől volt? Csak nem öszeszedtél valamit?
Batkata: a jövő hét utáni hétre mi is hasonló "kiképzést" tervezünk a gyerekenek :) környékbeli kirándulások kifulladásig :) csak szerintem én leszek az, aki először kifullad :D

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


csöre ez az én hibám volt, vasárnap kimentünk a férjemmel horgászni és én úgy döntöttem hogy napozom egy kicsit és úgy látszik hogy túl sokra sikeredet :(
Kép
ercsa
 
 


:( Ercsa, a nappal nagyon vigyázz... a bőröd is érzékenyebb ilyenkor, napszúrást is könnyebben kapsz... nehéz megállni, de most nekem nem is esik annyira jól...

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


szijjasztok!

Most végeztem a visszaolvasással.

Bocs,hogy nem jelentkeztem,de szombaton megint bekerültem a kórházba,mert véreztem. Magyar egészségügy:felírtak egy bogyót a rutoscorbint, de váltsa ki vmelyik hozzátartozóm a patikában, mert hónap vége van, és nincs már az osztályon. :evil: :evil: Feháboríto!!!Minek fizetem a tb-t akkor!!!

Sajna nekem is elöl tapad a méhlepényem,de ami gáz,hogy a vége rátapadt a méhszájra, és valószínű a stressz miatt bevérzett, ezért véreztem. Ami dühít, hogy az egyik doki azt látta,hogy nyitva van a belső méhszájam, a másik nem látta. Így most eldöntöttük párommal, ha jövő 7re beférünk,akkor elmegyünk 4D-s UH-ra, akkor már 15 hetes leszek, és végre ő is láthatja a babát, meg így egy független dokit is megkérdezünk, persze az előzetes eredményeket nem említjük. És akkor talán megtudjuk a baba nemét is. Jó lenne, ha kis nunikája lenne. :lol:

Egy előnye volt a kórházi látogatásnak, dokim végre megmutatta a babánk szívhangját. Annyira jó volt. :lol: Tegnap csináltak Uh-ot, aszerint CRL:78,1mm, szombaton 71 volt, BPD: 24,1, szombaton 23 volt.

Én is úgy taliznék veletek, de nagyon messze vagytok,és nekem most elég nyügös lenne hozzátok lejutni. De lélekben veletek vagyok!!

Kép
moffli82
 
 


Moffli!!! Magyar eü :evil: :evil: :evil: :evil:
De remélem mostmár minden OK! Jó lesz majd a 4Ds bizti! Még én sem voltam, remélem, hogy a genetikain jövő hétfőn átkapcsol majd az UHs dokinő -- majd kikönyörgöm :lol:
Ha kislányt szeretnél, remélem úgy lesz, de meglátod, ha kiskukis, az első meglepetés után teljes szívedből örülni fogsz neki is, hidd el, tapasztalat :lol:
Ercsa: lehet, hogy tényleg egy kisebb napszurit kaptál??Akkor jó lesz figyelnem, mert mi is Balcsit tervezünk a hétvégére, nehogy balul süljön el :oops: Remélem, mostmár teljesen jól vagy!
Katuska! Jobbulást apukádnak, ha gondolod -- bár nem tudom, ők merre laknak, szívesen segítek doki ügyben, mert a munka végett állandóan dokik közt forgolódom ugye! :)
Csöre: mekkora durva lehetett tegnap az a kitelepítés!!! Te meg jól becsöppentél a közepébe?!
Batkata: doki :evil: :evil: :evil: :evil: Ez azért nagyon gáz! Elmehet a fenébe, hogy lehet valaki ilyen egy kismamival, illetve egy nővel egyáltalán?? Remélem, a 4D majd kárpótol.
Én még kivárok, a doki a 24. hetet javasolta rá, és hála istennek nincs semmi probléma sem, ami miatt előbb mennék. Úgyhogy jön a genetikai 5 nap múlva, hurrá!!!!

KépKép

KépKép
kata8110
 
 


Moffli :( remélem, jobban vagy már... a sógornőm is szokott panaszkodni (ő nővérke), hogy néha elfogy a gyógyszer, és akkor saját pénzből vesznek, de gondolom, akkor, ha a hozzátartozó nem tud elmenni érte... azért ez nagyon szomorú... már készítem a vészpakkot a szülésre (bár eddig csak a glicerines kúp szerepel a listán :oops: )
Kata: Hát, sajnos nem volt más választásom, be kellett menni :(, de 2-kor átmentem a Dunán, ott már nyugis volt :) Szegény Batkata viszont "kitelepült"
Nekem még 2 hét a genetikai :( alig várom :oops:

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


Csak tudnám miért telik hosszú percekbe mire be lehet lépni ide??? :evil: :evil: :evil:

Nem gyenge ez az egészségügy Moffli! Még a végén oda jutunk, hogy magunknak kell itthonról tolni majd szülőágyat is, különben ülhetünk a földre.

Kata! Lent laknak csongrád megyében, csongrádon a szüleim. Este mondtam nekik, hogy hívják ki a mentőt, ha az beviszi talán csinálnak vele valamit. Éjjel annyira rosszul volt, hogy reggel anya felhívta a házidokit, hogy most akkor mit tegyenek, az totál ledöbbent, hogy hazaküldték és azonnal vitték be a korházba. Most a sebészeten vizsgálják, meg kapott infúziót. MA egy másik doki van és az magából kikelt, hogy lehet hazaküldeni egy életveszélyben lévő embert akin már a vak is látja, hogy menten kiszárad és nagyon beteg???? Anya mondta, hogya a telefonban kiabált a tegnapi orvossal. azt hiszem nagy a baj :cry:

Nekem meg megint fáj a fejem...megijedtem mikor délben anya hívott és megfájdult:(

BAtkata! én még iylent nem is pipáltam, hogy valaki beszól azért mert hája van! Nem lehettt volna ezt szépen mondani?

Én még azt sem tudom hol vana méhlepényem...a 12 hetes UH kb fél percig tartott..na de mit várjak az sztk-tól? Majd a 19 hetesen megkérdem.
katuska79
 
 


Katuska! Munka miatt járom az országot, meg a kollegák is orvikkal dolgoznak! Körbekérdezek, hátha tudnak valami jó dokit! Ha jól sejtem Szeged sincs nagyon messze, lehet érdemes lenne a Klinikán érdeklődni! Minél hamarabb a legjobb kezekben kell lennie!
Martin is helyesel, most rúgott!
Szólok, ha van vmi!

KépKép

KépKép
kata8110
 
 


Katuska: :( jobbulást apukádnak, reméljük, mostmár jó kezekben van.

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


Lányok, még visszatértem egy esti sűrű panaszra:
megbeszéltem a doktorbácsival, hogy megműti a cicámat (elég a három kicsi, pláne az összesen 4 macska, de a döntést marha nehezen hoztam meg). A lányom közölte, hogy akkor fogja a cicusokat út közben. Persze macskahordozónk nincsen, nem voltunk mi macsekokra készülve. Vittem egy kicsit is, mert ronda a szeme, és kicsit félénk az utóbbi napokban. Persze előtte dolgom volt, egy trapp volt a délutánom: addig anyuék vigyáztak a gyerekekre (tök fölöslegesen, mert velem is ellettek volna, csak ők erőltették, hogy majd fürdenek délután). Mire hazaértem, sehol senki. Persze rohanni kell, mert bezár a doki, nincs idő telefonálgatni, macska kocsiba (negyedikre sikerült mindkettőt berakni: hurrá). Ja, hogy előre tudnak jönni a csomagtartóból? Macskából van... Nos volt ramazuli mindenesetre egész úton. Még az ablakot is lehúzták. :evil:
Kiderült, hogy a nagycica egészséges, még időben műtöttük meg, nem volt kismacskás. A kicsi viszont beteg: vírusfertőzése van. Marha jó: kismamaként nekem kellett végig fogdosni a beteg macsekot. Persze megnyugtatott a doki, hogy nem veszélyes a magzatra, de én azért tiszta para lettem, vagyok, az idegtől a hasam is megfájdult :( ráadásul a kiscica telepakolta a kocsit, amíg a nagyot műtötték :evil:
Nagyon remélem, hogy semmit nem szedtem össze, ami Kispocoknak ártana. Azért holnap csináltatok egy toxo kontrolt. És megbeszélem a doktornénimmel, mit kellene még. De akkor is sík ideg vagyok, azért is, mert ennyire nem számíthatok a saját családomra :? Mert persze az egész miatt én voltam a hibás, és nem ők: minek kellett nekem a macska. Nekem nem kellett, ideköltözött, és ha már ittv an, akkor nyilván nem bántjuk.
Uff, na majd holnap jelentkezem, mit mond a doktornéni. Holnap megyek afp-re.
Szép estét
Csöre

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


Jó lett az AFP-m!!!!!!!! Hurráááááá!!!

Valaki írta, hogy ha páros az afp értéke, akkor lány, ha páratlan, akkor fiú. (Nem érdekel, ha esetleg hülyeség.) Melyik számot kell nézni?? Az utolsót, vagy azt, hogy 1 egész valamennyi, vagy 2 egész valamennyi.
Vendég
 


Sziasztok!

Mágnes! Nagyon szép a pocid! 4D: Paraxis, vagy Kleopátra ház.

Csöre! Naci vásárlás. :twisted: Cica sztori nem semmi. Nem lesz semmi baj. Drukk az AFP-hez.

Batkata! Nagy ölelés a kitelepítés miatt. Még jó, hogy nem lett baj.

Ercsa! Jobbulást!

Moffli! Örülök, hogy itt vagy. Minden ok lesz, csak feküdj!!!

Katuska! Apikádnak jobbulást!

Eperfagyi! Gratula!!!!!!!!!!!!!! :lol:

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


KAta! nagyon köszi, de úgy néz ki már nem lesz szükség a dokira. Tegnap délután megműtötték, kitették a végbelét a hasfalra...most gyűjtöm a szakirodalmat anyukámnak, hogy vendégnyílással is lehet teljes életet élni...csakhát lelkileg segíteni kell nagyon eleinte. De legalább az életét megmentették! Ma mondják meg pontosan mi okozta a bajt.

Csöre! BAnyek...kitekaktuszok jól kipabráltak veled!

Eperfagyi! szerintem csináljunk róla statisztikát, hátha bejön!

Ti tudtátok, hogy a quarelin vényköteles? Jól meglepődtem a gyógyszertárban, de a srác adott mert mondtam neki, hogy a panadol nem segít, ezt meg lehet szedni a második trimeszterben.
Ééés elvitt a párom minket fagyizni, hatalmas adag fagyit ettem:)
Jaj én úgy tudok örülni egy jó kis kajának! Este rendeltem pizzát, igazi kemencében sütött finomságot. Alig bírtam megenni, de végeztem vele. Persze egész éjjel inni jártam...vagy két liter folyadékot megittam így aludni nem sikerült túl sokat. De megérte:) Láttátok volna az üdvözült mosolyt az arcomon ahogy ettem:))
katuska79
 
 


Katuska! Az eleje nehéz lesz apukádnak, de a szerető családja segít neki átvészelni.

A gyógyszerhez nem tudok hozzászólni. Nagyon nem szedünk gyógyszereket. Algopyrin van itthon, ha nagy gáz lenne.

Fagyi, pizza... :oops: :oops: :oops:

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


Csöre: bakker, ezek a cicák! Nehezemre esik ilyet mondani, mert ugye macskabolond vagyok, de jól kiszúrtak Veled a kis dögök! Biztosan nem lesz semmi baj, de azért egy toxo kointroll nem árt. Én is megyek mostanában...mondta a doki, hogy 4 macska mellett azért jó újra meg újra megcsinálni!
Katuska: jobbulást Apukádnak, tényleg nem lesz könnyű szegénynek eleinte, de majd mellette lesztek, ez lesz a legnagyobb segítség, hogy lelkileg ne viselje meg nagyon!
Eperfagyi: nagy gratula az AFP-hez, hurrá, hurrá! Ezt a hiedelmet még nem hallottam, de tényleg, csináljunk statisztikát. Én ma hívtam a dokim aszissztensét (doki szabin) ezügyben, mert elvileg meg kell már legyen, csak épp lent volt valahol a menopauza szakrendelésen és nem tudta megnézni az eredményt :evil: Bakker, várhatok hétfőig, amikor kihozza a magánrendelőbe a genetikai UH-hoz....Kár is volt hívni, miért nem maradtam a fenekemen addig -- csak már izgatott vagyok :lol:
Hanna: mi van a nadrágvásárlással?? :lol:
Katuska: bizony, mind az Algopyrin, mind a Quarelin vénykötelesek! Ha kell valamelyikőtöknek, szóljatok nyugodtan, mert nekem gyógyszerészként nem kell íratni, akkor veszek és küldöm!
Fagyi, pizza- irigy-irigy :lol: :oops: Én tegnap bedinnyéztem megint :lol:

KépKép

KépKép
kata8110
 
 


Helló lányok!

MOffli!
Nagyon vigyázz magadra, írj majd, hogy mi van veletek!
És pihenj sokat!
A nunika meg lehet kukika is, csak egészéges legyen. Nemde? :wink:

Csöre!
Nagyon bejött nekünk ez az éjszakai túra, teljesen feldobta Julcsit, s anno Marcit is.
Nagyon szokták élvezni a Vasúttörténeti Parkot, a Gellért hegyen a csúzdát, a Hajógyári szigetet, stb, stb, de én már szeretnék egyet hajókázni is! Visegrád is nagy élmény volt, pont elkaptunk egy lovagi tornát...
Ha hűvösre vágysz, s nem nagy kirándulásokra, akkor meg jöhetnek a gyerekbarát múzeumok (természettudományi, csodák palotája...).
Azért csak óvatosan! Inkább menjenek ők az apával, ha nehéznek ítéled a terepet.

A "dolgozód" elég homályos így, töménytelen irodaház, meg közintézmény van arrafelé az APEH-től kezdve a munkaügyi központon át az adatnyilvántartóig, stb, stb.
Az öt percbe sok midnen belefér :) Hol is? Csak ha arra jársz és én is otthon vagyok, összefuthatnánk, akár átugorhatsz egy kis sziesztára, ha már nem bírod ebéd után :D

Hanna! Köszi! :lol:

Macska-téma
Nekünk nincs macskánk (nem is lesz, mert nem kertes házban lakunk), de valamelyik szomszéd lakó odaszoktatott egy fekete macsekot, alias Tappancs.
Nincs egyáltalán kifogásom a macskák ellen, de azt gondolom, egy családi ház környékén élő cicus teljesen más, mint egy városi, koszos kukákkal és építési törmelékkel teli városrészben. Ráadásul a házban nagyon sok kisgyerek van, akik mindig nyúznák.
A lányom bánatára nem engedem meg, hogy simizze, és én meg sem fogom meg.

Katuska!
Apukádnak tényleg nehéz lesz, de megnyugtatlak, hogy lehet így élni. A nagybátyám kerek 20 évig élt együtt ezzel az állapottal. S ahogy a többiek is mondják, a család nagyon sokat tud segíteni - ha apukád hagyja, s elfogadja a segítséget.
Azt hiszem a gyógynövény teák a nagybátyámnak nagyon sokat segítettek (kb. 3 hónapot jósoltak neki, ehelyett 20 évet élt még...), ha máshol nem, a Maria Treben-féle könyvekben utána lehet nézni ezeknek a teáknak.
Az biztos, étrend és életmód-váltás is kell ehhez.

Ja, a fejem nekem is fájt az elmúlt napokban, kitartás!
Apukádért meg ne aggódj, a családon kívül mostmár mi is szurkolunk neki! :)

Hájacska, zsírpárna és kövérség: én is úgy gondolom, hogy lehetett volna szebben is mondani, s akkor nincs gáz, hisz én sem vagyok vak, szoktam én is tükörbe nézni... :wink:
Tegnap eléggé el voltam kenődve, mikor hazaértem a munkából.
Üres volt a lakás, rám várt a takarítás, a rendrakás, a ráadásul még mindig éreztem "kitelepített sorsomat" ;)...
Aztán leültem a konyhaasztalhoz, míg száradt a felmosott padló, s kibőgtem magam. (Hogy én milyen kövér és csúnya vagyok, és hogy bla, bla, bla...)
Tudom, hogy épelméjű, egészséges értékrendű és lelkű ember ilyet nem csinál. Teljesen meglepődtem én is magamon, mert normál esetben jót röhögtem volna a dokin, s visszamondtam volna valami vicceset, amiről nem tudja eldönteni, sértő-e vagy sem. De ez annyira bántó szitu volt, "combközépig letolt gatyóval", kiemelt csipővel, oldaladon egy kis, nyiladozó értelmű lélekkel (úgyis mint Julcsi), pocakodban a harmadik babócáddal, jobbodon pedig egy drabális állattal (=doki).
Ti nem vagytok hisztisek és érzelmileg labilisak?
Én, mint a fenti ábra is mutatja: IGEEEEEEEEEEEN! :x
Éppen ezért még ma kérek időpontot augusztus végére 4D-s UH-ra. Nem a kép miatt, hanem a kukkolás zavartalansága és az odafigyelés miatt.

Datolya!
Üdv itt!

Találkozó: a Margitsziget nekem is tetszik, augusztus vége sem rossz, bár már nem emlékszem, a konkrét javaslatok mik voltak.

kismama nadrág: hazafelé bementem egy turkálóba, s vettem magamnak egy kismama térnadrágot. Tök kényelmes, először idegenkedtem tőle, de aztán annyira jó volt a hordani, hogy úgy döntöttem, kiadok érte 580,- (IGEN: öccáznyócvan!) forintot. ;)

Na egy kicsit imitálom, hogy dolgozom, úgyis kihalt itt minden...

Nagy ölelés mindekinek! :D

Kata&Bori
Kép
Kép
Kép
batkata
 
 


Szia Csöre!

Pontosan hol van az a kismamabolt a Bartókon?
Ja, és mi a neve?

Köszi: batkata :D

Kata&Bori
Kép
Kép
Kép
batkata
 
 


eperfagyi:
Én sem hallottam még ilyet az AFP-ről, de Annával 0.8 volt, és lány lett :) Hátha bejött. :) Statisztika: nem rossz ötlet :)

Apropó: Ha valaki esetleg a SOTE II-re menne AFP-re ,akkor szólok, hogy szerdától megszűnt az ottani AFP vétel. mázlim volt, én még héfőn voltam :)

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


BAtkata! köszi a megnyugtató sorokat, igen van oylan MAria Trebenes könyvünk!
AMúyg meg hogy voltál képes kiadni ennyi pénzt egy nadrágért???? Most akkor mi lesz a költségvetéssel? Felelőtlen vagy :lol:

Én is picsogós lettem...jaj ha valamelyik filmben valami megható dolog történik... sokkal jobban a szívemre veszek dolgokat egyrészt, másrészt meg egész jól működik az önvédő mechanizmusom. NEm hagyom felizgatni magam semmi banális dologgal. Bár nem mindig sikerül, de igyekszem magamba sulykolni, hogy nyugi nyugi...

Nekem még oylan soká lesz UH-om!!!! irigy vagyok aki mostanában megy. Majd csak augusztus utolsó hetében megyek a genetikaira. :cry:

Holnap rámolom ki a szobát, szombaton festek. Köszi a penészre a tippet! Már vettem is olyan sisit! És zöld lesz a szoba. Egész halvány almazöld szerű valami, pont a színbemutatón is egy hasonló fa menyezetes szoba volt, mint a miénk! CSAK nálunk angolvörös a plafon. Remélem jól mutat majd vele.
katuska79
 
 


a Vaterán árulnka 200 ezerért UH készüléket:) ha valakit érdekel:)
Mondjuk elég monstrum ahhoz, hogy magunkra kössük...
katuska79
 
 


Hihetetlen, de ma randiztam a vörös ravaszdival. Nem örültem neki. Annyi mindent kellene intéznem, ehelyett itt fekszem és netezek. Holnap indulunk Sárvárra. Ott leszünk vasárnapig, majd átmegyünk néhány napra Ausztriába. Remélem jó lesz. Varrattam ma az anyukámmal egy bandázst. (remélem úgy hívják! MOndjuk nevezhetném bárminek, mert eredetit még nem láttam, úgyhogy ennek olyan formája van, amilyet én gondoltam.)
Vettem egy rózsaszín - szürke melegítőt és nekem azonnal kellett hozzá egy rózsaszín bandázs, mert néhány hónap múlva úgyis kilóg belőle a hasam. Úgy tűnik eddig ez volt a mai nap folyamán a legfontosabb, mert érdemben mást még nem csináltam, pedig egy oldalas a listám. :oops:
Vendég
 


Katuska!
Hát nem semmi, hogy miket csinálsz!
Lehet, hogy kb. 2 év múlva meghívlak hozzánk is festeni, én is szeretnék színes falakat, de még nem akarok, mert akkor az újonnan épült házunk hibáira nem bizti, hogy lesz garancia.
Úgyhogy szeretettel várlak egy kis szobafestésre, rendesen megfizetem, legalább tudom, hogy szuperül megcsinálod... :lol:

Ja, és varrótanfolyamra is be szeretnék iratkozni hozzád, ugyanis most hoztuk fel anyukám egyik örökségét: egy jó kis lábítós varrógépet. Eddig én csak a kézi módszert tudtam alkalmazni, remélem, a pocakosság vége felé lesz egy kis energiám, s a varrógép oldalába nem kell ívet vágni, hogy odaférjek :)

Képzeljétek, apukám felpakolta egész fiatalkorom relikviáit (szerelmes levelek, ált. iskolai könyvek, füzetek, egy csomó kacat...).
Így a nagyszoba közepén doboz-erdő van, a gyerekek néha elnevezik mammutfenyőnek, gesztenyefának, stb. a dobozokat. Kineveztek a padlón egy icipici szabad felületet tónak, a "folyósók" hol ösvények, hol patakok. Szóval, mi felnőttek nem is tudjuk, micsoda dzsungel van a nagyszobában, s vigyáznunk kell, nehogy ránk ugorjon egy-egy kismajom titokban, lesből, jó nagy lendületből ... :D

UH: én kedden megyek dokinénihez, bizti megnézi, mi a helyzet. Lehet, hogy utána rögtön AFP lesz, mert a hétfői UH szerint a babám 15 hetes és 1 napos, azóta már 4 napos.
Halvány lila gőzöm sincs, miért csinálja ezt velünk, miért játszik a napokkal, hetekkel. Egyszer így, másszor úgy.
Azt sem tudjuk, kb. mikorra lehet várni (bár nyilván ezt ő dönti majd el, de mégis!!!) ?! Volt már jan. 11, jan. 29., legutóbb jan. 21. :oops:
S akkor még mi lesz, ha kibújik? Bár már sokan mondták, hogy a Vízöntő nem könnyű eset, de szerintem a Bak sem egyszerű. A családban mindkettőből van gyerek-minta. Hááááááááááát. Lehet, h. le fogok fogyni a szülés után... (Ami persze csak jó, ha ismét hozom lánykori pehelysúloymat - 50/52 kg :)).

Ma reggel ez a pimasz kölök (alias kicsi csillagom, édes bogárkám, magzatom, szentem...) megrúgta az apját, aki teljesen elképedt ekkora tiszteletlenség "láttán", azaz fogtán. :D

Na szép délutánt.
batkata

PS: nem tudjátok hol lehet abroncsot venni? Szétszakad a fejem.
Katuska, van erre valami ötleted? :idea:

Kata&Bori
Kép
Kép
Kép
batkata
 
 


Sziasztok!

Ma először tettem látogatást a védőnő-nél és megkaptam a kis fehér könyvecskét :)

A tünetek szerint megálapitotta hogy, se nem enyhe napszúrás, se nem túlzott napozás miatt vagyok rosszul, hanem valami nyári vírus van terjedőbe Budapesten és környékén és nekem sikerült elkapnom :( :( :( Most felirt egy "lódozis" C vitamint meg MB6-ot.

Puszi mindenkinek, vigyázótok magatokra.

Kép
ercsa
 
 


Ercsa! lehet jól is tette, hogy ajánlott magnéziumot, mert a hiánya is fejfájást okoz. Nekem is vennem kell.

BAtkata! a mkényszer nagy úr...jobb lenne ha mesterember sürögne forogna itt, de hát aki elkötli kakóscsigára a pénzt, az magára fessen:)
Szerencsére nem kell javítani a falat...bár tudok vakolni is meg falat rakni. Kénytelen voltam megtanulni...

VAn egy rossz hírem. Nem fogsz doaférni a varrógéphez, így is tökre görnyedni kell hozzá:( úgyhogy még most izzítsd be a masinát és hajrá!

Akkor a szülés és szoptatás után majd együttes erővel megcélozzuk a lánykorunkat! Nekem is annyi volt a pehelysúlyom:)
katuska79
 
 


Katuska!

Pehelysúly: OK én benne vagyok, szoptatás után kezdem a diétával, (nekem a 90 napos már bevált, 2,5 hónap alatt sikerült Juli után leadnom 14 kilót), aztán jöhet az uszoda, a tánc és a közös mozgás - futni nem szeretnék, az uncsi...).

Varrógép: na jó, nekiülök.
Ha véletlenül belevarrom a ruhába a kezem, a férjem vagy a fiam fog helyettem fórumozni. :D

Apropó: azt mondtad aludni fogsz. Kidobott az ágy?
Bár énnekem csak jó, úgy tűnik a társaság nagyrésze sziesztázik/nyaral/nagy elánnal dolgozik Legalább van akivel beszélgessek... :)

batkata ;)

Kata&Bori
Kép
Kép
Kép
batkata
 
 


Sziasztok!
Megvolt az AFP-vétel. Ráment az egész délelőttöm :( 9:35-re értem a vérvételre (előtte a beutalóért álltam sorba), ekkor a 90-es sorszámot kaptam, és a vérvétel az 53-asnál tartott :( Alig bírtam ki a végéig... úgyhogy szerintem a cukrom most sem lesz magas... A toxot megbeszéltem a doktornénivel: azt mondta, hogy most még nincs értelme, de a következőnél mindenképpen. Viszont megkértem a doktornénit, hogy amíg a beutaló nyomtatódik, legalább egy kis szívhangot hallgassunk :oops: először nagyon gyenge volt, de kiderült, hogy csak le volt halkítva a készülék :? minek erre hangerő szabályozó? Kismami paráztató :evil: Mindenesetre szépen kalimpált a kicsi szíve :) Hétfőre lesz AFP eredményem. Úgyhogy Hanna, visszatérve: jövő héten megyek a doktornénihez, vélhetően csütörtökön, de későn, mert vidéken leszek előtte. Vagy utána hétfőn: 11-én.

Katuska: jobbulást apukádnak, biztos sok változásra lesz szükség az életvitelében, szüksége lesz Rátok
Én is hisztis vagyok... hisztis is, meg sírós is, meg még jobban védekező állásba helyezkedtem, mint eddig. Hát, ez van, tűrje a népség :D

Batkata: hol is van az a turi? :) köszi az invitálást, de otthonról dolgozom, akkor megyek be a közeledbe, ha bent van munkám. Egyébként a Lónyay-ban.
A hetek-napok miatt ne aggódj: fiacskám az elején 2 héttel kisebb volt, 1 hónappal a szülés előtt megkérdezték, hogy nem számoltam-e el egy hónappal, mert akár meg is születhetne... de még bent maradt 3 hétig... szóval erről ennyit. Szerintem a dokinak nem kellene ilyen napokkal variálnia, semmi sem múlik rajta. Úgyis akkor jön, amikor akar.

AFP: lányomnál 0,8 volt, a fiamnál nem tudok értékelhető értéket adni, mert a leleten nem MOM-ban adták meg.

Katuska, Batkata: én a két gyerek óta egyszer értem el a lánykori 52 kilómat, aki látott (beleértve néhány dokit is) el volt szörnyedve, hogy milyen gebe vagyok, és sürgősen hízzak. Na jó, szebben fogalmaztak, de a lényeg ez volt. Tehát már nem célzom be :wink:

Ercsa: gyógyulj meg...

Bartókon a kismamabolt: a Bertalan Lajos utca és a Körtér között ha háttal állsz a Dunának, akkor bal kéz felöl, a BL u-hoz közelebb.
Ma megnéztem a westendes üzletet is (ha már a vérvétellel megszívtam: lekéstem a 10:45-ös buszt, a legközelebbi 13:30): és megleptem magam egy 3/4-es nacival, egy tankinivel (így hívják?) meg néhány pólóval (ezeket a C&A-ból...) most fel vagyok szerelkezve kismamicuccossal :D

Eperfagyi: gratula az AFP-hez, és zavard csak el azt a rókakomát :wink:

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


szijjasztok!

batkata:persze,hogy az a lényeg, hogy egészséges legyen! De hát amíg nem mutatnak semmit, addig lehet reménykedni. Bár fiúnévből csak 1 van eddig, abból könnyebb lenne választani. :lol:

Én is mostanában hisztis vagyok, és minden kis vackon bőgök. Vasárnap pl. megröhögtetett a párom, röhögőgörcsöt kaptam, majd hirtelen elkezdtem bőgni. Nem tudom miért. Párom meg lesett rám hülyén. :oops:

katuska:nagyon sajnálom apukádat.NAgyon sok erőt és kitartást kívánok neki és nektek is!!

Nagy szívás volt a mai nap! :cry: Házidokim szabin már megint. 3 hetente szabira megy. :evil: Helyettese elvileg ma délutános lett volna. Nagy nehezen rávettem magam, hogy bebuszozom ebben a melegben, mert ugye nekem elvileg feküdnöm kellene. Mikor odaértem,kiderült, hogy 2 hete megváltozott a rendelési ideje, és ma délelőttös. :evil: Pechemre még busz sem jött, így 3/4 órát ücsörögtem egy padon, mászkálni nem mertem. Fájt a pocim, így nagyon megijedtem. Mikor végre hazajutottam, egyszerre lefeküdtem. Azóta pihizek. Remélem nem lesz semmi bajunk.

És ma úúúgy megkívántam a chipset. :oops: Már vagy 1 éve nem ettem, de ma muszáj volt. Jó kis kalóriabomba, de annnnyira jól esik. :lol:

Kép
moffli82
 
 


Moffli: :( pihenj sokat... Biztos nem lesz baj. Azért egy rendelési idő változásról illik a betegeket tájékoztatni, nem? Nálunk havonta benne van a faluújságban, akkor is, ha nem változik.
chips? az első hetekben én is kívántam, de szerencsére elmúlt :) azért mértékkel, a sok só miatt, ami benne van
Én ma gyrossal leptem meg magam: jó hagymás-csípőssel: ha holnap nyavajgok, tudjátok, miért van. :)

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


Hali!

Vagyok, csak babáztam ma. :)
Most meg hulla vagyok.

Kata! Van nacim. :)

Eperfagyi! Jó pihenést!

Katuska! Nem semmi a festés. Vigyázz magatokra!

Ercsa! Gratula a kiskönyvhöz!

Moffli! :twisted:

Csöre! Egészségedre! Mi csütörtökön megyünk.

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


Hanna: köszi :) én kedden babáztam, de én is kinyúltam :) Jövő csütörtökön? OK, hát, valszeg nem találkozunk... későn érek Bp-re, onnan meg a doktornénihez... beszélni szeretnék végre a nagyfőnökünkkel is... ő még nem tud a babáról (ahogy a kollégáim sem, kivéve a közvetlen főnökömet és a közvetlen kolléganőmet), és rossz lenne, ha előbb venné észre, mint mondom... addig viszont nem találkozom vele, az egy jó esély. Azért nem szeretnék félidősen szólni. Vagy az sem gáz? Nem tudom :? Még van időm rágódni rajta.

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


Nem igazán vettem még kismamarucikat, úgyhogy kicsit irigykedve olvasom, ti milyen jó kis cuccokat vásároltok. Mondjuk nekem pl. fürdőruhát eszembe se jutott venni. Remélem rám jönnek legalább a kötősök. :) Persze nem azért nem veszek, mert beleférek az eddigi ruháimba, hanem azért,mert a hugom varrodában dolgozott, mikor terhes volt, így örököltem egy-két nyári nadrágot tőle. Télen viszont bajba leszek. Varrni akarok majd én is. Nem hiszem, hogy 10 rugóért veszek.

Eddig azt hittem a Nyilas gyerekektől kell óvakodni. A bak se tuti? Pedig arra nagy eséllyel játszom. Tulképpen ha belegondolok, nem is tudom melyik lenne a nyerő.

Hanna
Jól vagy??? Hányinger? Remélem már jobban tudsz enni!

Az eddigi statisztika szerint működik a páros = lány "butaság"
Várom a további adatokat. :)

Moffli
Sajnálom a vérzést, tényleg pihenj sokat. Szégyellem, de most nem ugrik be, hogy megvan -e az oka.

Batkata
én csak álmodozom az 52 kg-os bombázó súlyomról. Húúú, de jó is volt. 6 hormonkezelés eléggé Rubens-i alkatot faragott belőlem. Ráadásul kiderült, hogy a hasam azért nem lappadt vissza tavaly, mert a hosszanti hasizmaim elváltak egymástól. (most ez nem szakszerű, de ez a lényeg.) Két császár után valószínű egy hasplasztika is vár rám, ha nem akarok egész életemben a "terhes vagy kérdésre" magyarázkodni. Azért jó lenne, ha a férjemnek és a Kicsikémnek nem kellene szégyenkeznie miattam. Kár, hogy csak én lakom ilyen távol, mert tényleg jó lenne együtt sportolni, vagy diétázni, egyszóval szenvedni:)

Katuska
Kívánom, hogy apukád erős legyen és ne adja fel. Az én apukám lassan 10 éve teljesen ránk van szorulva, de soha nem hagyta el magát és így azért sokkal könnyebb vele, mintha belefásulna. Nagyon nehéz lehet neki, de ha együtt tud élni mindezzel, akkor még sok boldog év vár rá az unokáival és veletek.

Kata
nem irigyellek... Én már alig vártam, hogy tudjam az eredményt. Aztán elbizonytalanodtam, hogy nem is akarom tudni, de mikor láttam a férjem arcát, (ő ment érte) akkor tudtam, hogy jó lett. Drukk a tiedhez is. Kíváncsi is leszek rá nagyon. Tudod, a statisztika miatt.
:lol:
Vendég
 


Eperfagyi! Én eddig is ettem, csak nem maradt bent. :) Hála 2 napja egész jól vagyok. Bár ez a meleg.....

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


Szijjjasztok!!!

Jó bő ma is a termés, alig győzök olvasni -- csak néha munka is akad, nem tudok olyan sűrűn jönni mindig :wink:

Katuska: Nem vagy semmi, festesz, varrsz, mit titkolsz még???????? :wink: Biztos szép lesz a szoba! :D
At érzékenységről annyit, hogy amint Bébikére gondolok, kicsit erősebben, máris megy tele a szemem könnyel és vigyorgok -- ez nagyon gáz? :lol: Ma is, a Libriben vettem egy Terhességem naplója című könyvet, hogy majd visszamenőleg rakok képet bele, meg írok és a végén van pár sor az új jövevényről:

"Nincs még nevem,
Hisz csak két napos vagyok.
És akkor hogy szóljak tehozzád?
Én boldog vagyok,
És öröm a nevem,
Legyen hát részed a vidámság!"

Majdnem ott sírtam a boltban :oops: Meg megvettem a férjemnek a: 'Kitolás, kalauz leendő apáknak' címűt, jót derült rajta :lol:

Hanna! Örülök,hogy sikerült nacit venni, akkor nem hiába vágyakoztál :lol: Jó látni, hogy kicsit jobban érzed magad, de ez a meleg asszem mindenkit kikészít, én is mindig félek, halászlé lesz odabenn Martinból :lol: :lol: :lol:

Eperfagyi: tudom, hogy az AFP nem mérvadó, csak ha már kellett csinálni, akkor kivi vagyok az eredményre -- remélem, minden OK lesz!!!

Súly: milyen jó lenne tényleg, majd együtt küzdeni a kilók ellen! Most a pocakért, szülés után majd ellene :lol: Nekem is jó lenne az 50-52 kg, na jó, az 55 is,állítólag, külső szemlélők szerint az a legideálisabb nekem :lol: Pár éve lementem 46 és félre, hát, nem voltam szép :oops: :oops:

KépKép

KépKép
kata8110
 
 


Kata! Én is örülök neki. Az idő meg csak lehül egy picit (nyaralók bocsi). Nálunk most dörög. :)
Hát igen, a naci 34-es méret. :oops: Fura...

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


sziasztok!

Este írtam egy csomót aztán elszállt :evil:

AFP: én olyat hallottam,hogy az alsó határérték közelében vannak a fiúk, a fölső felé meg a lányok, asszem 0,7-2,5 a tartomány, nekem 1,4 volt...határeset :roll:

Ha gondoljátok, küldjétek el priviben az AFP értéket, beteszem a táblába, aztán majd kielemezzük fiú-lány szempontból :wink:

Kilók: én még egy dekát sem híztam... :roll: ami pocira feljött, lement máshonnan (comb, popsi) :lol:

Tali: aug-ban akkor 3 hétvége jöhet szóba: 16, 23 és 30. Ha megírjátok priviben, kinek melyik lenne jó és nem jó, akkor beírom a táblázatba ezt is :wink:

Szép napot! 8)

Kép
vickybabe
 
 


Jó reggelt!

Vickybabe! Megy privi.

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


Sziasztok Lányok!

Anyukámnak két bak gyereke van (úgy látom, erre azért többen jó eséllyel startolunk :wink: ), én vagyok az egyik :D majd megkérdezem, milyen volt velünk, amikor gyerekek voltunk :wink: Szerintem egyébként hülyeség, hogy nehéz esetek (vagyunk), minden jegynek megvan a maga pozitív és negatív jellemzője.
Nekem nagyon kicsi az esélye, hogy nem bak lesz, a január 8-ból nem lesz január vége (úgysem hagyják, hogy hetekkel túlhordjam), és csak ha nagyon korán jön, akkor lesz nyilas. Hát, ez van. Visszakapom :D

AFP: látjátok, látjátok, mennyiféle legenda szálldos :) én itt hallottam először ezekről

Hanna: akkor azt a dörgést hallottam, mert látszani semmi nem látszott.... a helyi legenda szerint az esőfelhők és a viharfelhők ha meglátják a faluhatárt, akkor menekülnek :) ez annyiban tényleg igaz, hogy nálunk csak az országos esők jönnek le, de értelmes magyarázatot erre senki nem adott

súly: annyiban érdemes átgondolni az új célsúlyt, hogy azért lesznek itt átalakulások rendesen (nyilván ez is alkati), nem biztos, hogy a hajdani bomba súly bejön majd vizuálisan is :wink:
Én egyébként már szedtem fel pár kilót (konkrétan 2-t). Nem is csodálom, ezzel az étvággyal :oops: Most egy kicsit utánaolvastam... igazából nem gáz a 2 kiló... remélem is :)

Vickybabe: írom priviben a hétvégét

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


Jó reggelt.
Vickybabe küldöm a privit.

Én ma kora reggel vasalásba kezdtem :D holnap megyünk Miskolcra lagziba és nem szeretném holnapra hagyni. Mert ahogy ismerem magam lesz rohanás így is :D :lol:

Súly: én elég sokat felszedtem (4kg :( :( ) de amióta abba hagytam az Elevit szedést azóta nem szedtem fel egy dekát sem.

Puszi mindenkinek, vigyázatok magatokra.
Kép
ercsa
 
 


Vickybabe megy a privi.

Nekem a párom bak, Máté meg nyilas. Sógornőm is bak, nekem meg az aszcendensem bak:)
Én nagyon jól kijövök a bakokkal, megbízhatóak és kreatívak nagyon. Viszont a nyilasok elég hangemberek. Mármint szeretnek hangot adni a nemtetszésüknek, viszont örülni is hangosan tudnak. A legjobb szónokok a nyilasok közül kerülnek ki. És tényleg így van. Máté is azonnal hangoskodik ha valami nem tetszik, türelme az kb a 0-val egyenlő:( Képes 1 órát is üvölteni valamiért amíg meg nem kapja és szinte lehetetlen elterelni a figyelmét. Nem könnyű vele, igyekszem így elfogadni és ügyelni arra, hogy ez ne csapjon át szeszélybe vagy kényeztetésbe.

Batkata! ó de igen tervezetem az alvást, de nem jött össze mert a gép előtt ragadtam...aztán meg úgy voltam vele, ha lefekszem Máté tuti abban a pillanatban felébred.

NA elkezdek kipakolni a szekrényből mert így aztán tényleg nem fogok haladni sehova.
katuska79
 
 


Vickybabe,megy a privi a dátumot illetően, hétfőn meg az AFPt illetően :D
Hízás: nekem is pocira megy, a nadrágok csak ott nem jönnek rám, de mérlegünk nincs, úgyhogy nem tudom, jött-e fel valamennyi... :lol: Mi a férjemmel mindketten mérlegek vagyunk, úgyhogy várjuk, hogy Martin hogy fog domborítani a horoszkópját illetően. :lol:

KépKép

KépKép
kata8110
 
 


Katuska: nekem a bika fiam ugyanezt csinálja... ennyit a horoszkópokról... vagy csak pasiból vannak?

Kata, ezt Neked is ajánlom figyelmedbe a toxoplazmával kapcsolatban, most találtam: http://www.famkat.hu/orvos/toxo.htm
Azért én még parázok... bár annyit mosok kezet, hogy lassan lekopik a bőröm. Meg azt hiszem, keresek valami labort Bp-en, ahol csinálnak toxo tesztet korrekt áron... és akkor annyiszor szúratom magam, ahányszor csak akarom.
Nekem a lányom mérleg... kis viráglelkű :lol: És NŐ így, nagy betűkkel (nem úgy, mint anyácskája :D)

Ercsa: szerintem 4 kiló sem gáz, az is számít, honnan indulsz, milyen rejtett tartalékaid vannak... ha semmi nincs, kell a hízás. Persze arra vigyázz, hogy könnyű kajákat egyél, kevés túl sósat, kevés édeset. Meg szerintem ilyenkor nyáron a víz is sokat ront a gyarapodási statisztikán a vizesedésre hajlamosaknál...

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


Csöre!
köszi az infót, hasznos volt és megnyugtató. Józan paraszti ésszel mióta babát várok nem pucolok almot, félig sült húst, mosatlan gyümit eddig sem ettem. Simizem őket, de csak módjával. Ja és nem járnak ki + oltva vannak. Az I-es nőin zokszó nélkül megcsinálják teljesen ingyen, legalábbis eddig sose szóltak, hogy fizetni kéne -- amikor az orvos szólt, mentem és persze én is fejbentartom. Megböktek és kiadták a negatív eredményt :lol:
Mostanában megyek majd a következőre.

KépKép

KépKép
kata8110
 
 


Csöre! Hát a bika sem egy könnyű jegy:) én már csak tudom, én is az vagyok:) de ezek a babák tuti nem lesznek bikák:)

megőrülök, hogy ma is fáj a fejem:(

kipakoltam a szekrényekből, lett vagy 100 zsák ruha pedig nemrég selejteztem ki egy csomót! Mi a fenének ennyi amikor valamelyiket soha nem veszem fel? Azt hiszem megint lesz nagy szanálás a ruhatárban. Csak amikor kézbe veszek akkor azt mondom, hogy ááá ez is jó lesz még mondjuk játszósnak vagy itthonra...aztán emg csak porosodik...
katuska79
 
 


Sziasztok!

Képzeljétek most voltam háziorvosnál, megnézte az újabb labor-eredményemet, s nem volt leragadtatva tőle.
Az első labor-vizsgálatnál kiderült, hogy magas a bilirubin szintem.
Azóta csináltunk még egy labor-vizsgálatot, s most az derült ki, hogy issszonyatosan sok baktérium és fehérje van a vizeletemben, a bilirubin szintem viszont most rendben van.
Úgy tűnik, hogy a múlt heti táborozás során a nedves faház és a "tiszta" WC nem tett jót - hiába volt nálam WC-ülőke, meg DM-es WC-fertőtlenítő kendő...

No gyorsan átgyalogoltam az Urológiára, ott a főorvos pasi nagyon kedves volt, megnézte UH-n a pocakomat, vesémet, stb...
Antibiotikumot írt fel, azt mondta, nem gáz, aztán elolvastam a betegtájékoztatót, és elájultam (terhesség alat ellenjavallt...), de tanácsért nem tudom felhívni a szülész orvosomat, szabin van.
Így felhívtam a gyerekeim egykori bölcsödei gondozónőjét, s ő azt mondta, ebben a pocaklakó-korban már nem annyira áralmas a babának, sokkal ártalmasabb, ha fertőzéssel jön a világra (bár addig még van néhány hónap).
Úgyhogy ma estétől nem biztos, hogy örülni fog a gyógyszernek ez a Kispötty, de hát most nem tudok mit tenni.

Csöre!
Köszi a kismamabolt útvonalát.
Az a turkáló a Mester utca körút felőli végén van a 30-es villamos megállójánál. Még tegnapelőtt is volt hosszú kismamanadrág, vékony és hosszúlábú kismamák előnyben, az árfekvés hasonló (valahol 500,- és 1500,- Ft között).
Úgyhogy ha arra jártok, érdemes benézni, külön vannak válogatva a cuccok, azt hiszem 2 farmer volt még. Szólni kell, hogy kismamacuccot szeretnél vennél, s már adják is átválogatásra a kupacot a csajszik.

Magzati kormeghatározás: alapjáraton engem sem idegesítene a dolog, csak nekem tutira császár lesz, nem szeretném, ha előbb vennék ki, mint ahogy ő akarná.
Én már próbálgattam célozni, hogy szeretném megvárni az első fájásokat, s csak akkor bevonulni a műtőbe. Erre a dokinéni azt mondta, fel szokták ajánlani, hgy optimális időben szülessen meg, magyarul akkor, amikor mindenki ráér (nem hétvége, a csecsemős sincs elhavazva...) Még nem döntöttem el, hogy mit szeretnék. Az a helyzet ugyanis, hogy a második szülésem során néma hegszétválásom volt, magyarul az első császármetszés során szerzett vágás a méhemen repedt. Így nem tudom, kockáztassam-e a méhem strapálását...

Álom-testsúly: lányok, én már azzal is boldog lennék, ha "csak" 10 kg plusz lenne rajtam szoptatás után. Tudom, hogy nem leszek én már 48 kiló, de azért jó lenne 58-60 kilóig eljutni. De ha sikerül az 50 kiló, háááááát az csúcs lenne.

Horoszkóp:
én Nyilas vagyok, nem különbözik sokban Máté tőlem, csak annyiban, hogy néha megpróbálok higgadt felnőttként viselkedni. (Mikor apukámat kérdeztem, hogy bírtak ki, azt válaszolta: még itt vagy :D)
A fiam Kos (nem kevés akaratos tulajdonsággal ), a lányom Szűz (és persze NŐ, ahogy Csöre lánykája is, bár ő a viráglélek mellé megfelelő adag zsiványségot is szerzett), a párom Skorpió.

A keresztfiam Bak, nem volt sose könnyű eset, viszont az tény és való, eszméletlenül kreatív és egyéni a gondolkodásmódja.
Vízöntő a férjecském nagyobbik lánya, ő sem volt egyszerű eset, bár lehet, hogy velem szemben a nehezített szituáció (nem laknak velünk...) miatt volt olyan. De az anyukája is panaszkodott rendesen, mikor már beszédes viszonyban voltunk... :lol:

Moffli!
Nekünk a lánynevekből több van, fiúnév még nincs nagyon. Az én javaslatom a családi kupaktanács felé az alábbi lesz:
Borbála (alias Bori) és Benedek (Benci)

Na mindenkinek naaaaaaaaagy ÖLELÉS!
batkata :D

Kata&Bori
Kép
Kép
Kép
batkata
 
 


Kata: a Honvédban is ingyen van, kérdés, hogy tudom össezhangolni a BP-i útjaimat a dokim rendelésével... ezért lenne jó egy "tartalék" ha már szétparáztam magam. A cikk azért egy kicsit megnyugtatott, bár sajnos volt részem mindenfélében, amikor a macsekokat felvittem a dokihoz... a kismaccsnak sikerült az ölembe is pakolnia egy adagot :evil: persze ezerszer kezet mostam, van fertőtlenítő szappanom is otthon, ha csak rá

Katuska: óvatosan azokkal a pakolásokkal, nehogy megerőltesd magad... A ruhákkal én is így vagyok... a múltkor 4 zsákkal vittük át Harasztira a ruhagyűjtő konténerekbe... de még lenne mit. Még gyerekkori ruháim is vannak... :roll: És a szekrényből sem ártana a kicsi nadrágokat kipakolni, úgysem tudom hordani egy ideig (persze azok maradnak).
Nem, ők nem lesznek bikák :) de a többi még lehet :) bár én már így is "nyertem" egyet... :D A gyerekeim negyediknek nyári babát "rendeltek", hogy minden évszakban legyen egy baba :D
Fejfájás :( jobbulást, biztos megint ez a nyomott párás idő :(

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: