Új privát üzeneted érkezett!

Mecsi a cukrom megint szórakozik,vagy csak vigyáz az alakomra :D
De már nem érdekel,nem idegesítem magam,fél lábbal is kibirom.Amúgy doki tegnap kérdezte minden oké -e vele? Mondom persze,erre reggel naná hogy felment :twisted:

Aproo, Én is örültem annak amit mondott,aztán le esett h nem azt mondta könnyű lesz,hanem hogy gyors.Na de ne legyek telhetetlen 8) Ennek is örülök.Azt is mondta a kórházba beértem akkor a kórház értesíti Őt,de én elöbb hívjam,ne a kórház.
Hát kiváncsi leszek :shock:

Takarítás: Anyu segít, meg apa is,aztán persze Én is neki állok,ha nem bírom csak mutogatni fogok apának,elvégre Ő húzta idáig,issza is a levét :lol:

Ági, gyönyörű Lili, Gratulálok :!:

nicike

Na, fő a kaja, takarítani meg nagyon nics kedvem, lehet, hogy előtte bedobok egy mozit. :oops:

Vica, lehet, hogy Neked is behelyezkedett, mint Nicikének.
Nekem bezzeg majd szétrúgja az oldalamat. Nem lesz ebből semmi a 38. héten, ha ez így megy tovább. Túl jól érzi magát az összkomfortban.
Sőt, kaja után azt gondolja a csöppem, hogyha totál felmászik a melleim alá, akkor előbb kap ő is a kosztból. Ilyenkor a hasam alsó része szinte tök üres, és az egész gyerek fennvan, én meg mint egy peckes páva... :)

Boniko, én is 2008.08.08-ra tervezem a szülést. :wink: Illetve még szóba jöhet a 7.-e és 9-e, mivel 2007.09.08.-án volt az esküvő, így ezzel a 3 nappal variálhat Prüntyőke. Jól betábláztuk neki, csak mint oroszlánkölök, ezt lehet, hogy rossznéven veszi és bevágja a durcit.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

ja Lányok!
SOS!
Tenna Ladyből, mekkorát vegyek?ELég a normál?vagy valami extra kell?

nicike

Zorkaapu,
nagyon szépek a csajaid :D

Ági,
Hogy te milyen csinos és friss vagy a szülés után :shock: Nem semmi, nagy gratula a szépkislányhoz :D

Boniko,
Most látom, hogy egy helyen szülünk, vagy volt már róla szó? Ki a dokid?

Voltam ctg-n, babuci jól van, nekem meg 80-as fájásaim voltak, de szinte folyamatosan 10 percig. Remélem ha abbahagyom a mg-ot, hamar megjönnek az igazi fájások :wink:

Andi,
Tényleg nagy a pocid, és nagyon tetszik a hinta is :D

Nicike,
Gratula, biztos jó gyors szülésed lesz :wink:

És hogy mekkorák a Várhalmi ikrek :shock: És persze nagyon szépek is :)

Rita és a fiúk
Kép
Kép
hrk

Aproo, nekem is ezt csinálja a gyerkőc időnként! Felkúszik a gyomromra/gyomromba, én akkor alig kapok levegőt, de ő legalább kedvére feszítgetheti a hasam belülről!

Én csak jövő kedden megyek uh-ra, ráadásul az is csak egy sima, szóval nem tudom, hogy lesz-e súlybecslés, meg ilyesmik, bár Boniko linkje itt lesz mentsvárnak! :)

sophie27

Nicike,
Én extrát vettem. Először normált, aztán kicseréltettem, mert engem is felvilágosítottak. Régen volt már ZAlán születése, totál elfelejtettem mit használtam akkor.

Rita és a fiúk
Kép
Kép
hrk

Nicike, nekem van egy super méretű, meg egy örökölt még nagyobb! Barátnőm azt mondta, hogy ő kb. 1 hétig nagyon komolyan vérzett, szóval neki kellett a legnagyobb...

sophie27

Nicike, nekem nem tudta megmondani a gyógyszertáros, hogy melyiket vegyem, így kétfélét is bepakoltam: 4 xaeppes extre és5 cseppes super.
Ez a két legnagyobb, utána már csak pelenkák vannak, de azért azt mégse... :lol:
De nem viszem be az egész pakkot, mert őrült nagy, mindkettőből kivettem 4-5 darabot. Aztán ha még kell, majd apája hozza a többit.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Nici extrát vegyél az tuti kelleni fog katica is írta hogy az a minimum.

Én kicsit napoztam meg olvastam, de majd lefolytam a székről , de muszály egy kis napsütés mert olyan vagyok mint egy hipóreklálm. fejem árnyékba pocak letakarva hideg viz igy kibirtam egy órát.

Ági! Lillike nagyon szép vékonyka magas mint anyuci arcra meg talán kicsit apuci bár nem látszik annyira. Majd irjál milyen volt az alternativ szoba és hogyhogy ott szültél? tervbe volt véve?

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

Ági, a mosolygós kép a dokival nagyon tetszett! A hercegnőt élőben is szeretném megvizslatni :) ha hazamegyünk majd kereslek. Szólj, ha már jártok sétálni és csatlakozunk.

Hogy bírjátok a meleget lányok? Én már fürdőruhában ücsörgök a besötétített szobában, Nagyi is piheg szegény. Csak Zéti pörög ezerrel, próbáljuk lekötni a lakásban, mert nem szívesen mennék most vele sehová.

Hopp, betöltöttük a 36. hetet, fel is hívom a szülésznőmet, hogy jövő héten mikor találkozunk. 22.éig úgysem szülök, addig nem érek rá, addig meg még bőven van időnk CTG-zni.
Vendég

sziasztok!
jó olvasni a szüléstörténeteket - és persze még jobb látni a gyönyörű babákat!!!
megnyugtató, mert mint általában a többségnek itt, nekem is Zsófi lesz az első babám, és hát nem sok mindent tudtam a terhességről... a teljesen problémamentes terhesség után az lett a legfőbb félelmem, hogy majd jól nem veszem észre ha szülnünk :shock:
persze azóta megnyutattak, hogy ne aggódjak, azt mindenki pontosan tudja :D
katica, ági, zorka szülők és a többiek beszámolói nagyon sokat segítenek.

Kép
kiskapucni

Csenge, hát azt hiszem átérzem a helyzeted... Én most mostam meg a hajam, de meg nem szárítom, legalább picit hűsít, aztán letusoltam, mert persze a legmelegebben kell elindulnom a dokihoz! :(

Na, most lépek lánykák! Este jövök a hírekkel, kitartást a hőségben mindenkinek! Aki teheti ne moccanjon ki, és ne csináljon semmit! :P

Nekem vasalnom is kellene, de lehet, hogy megvárom a lehülést! Csak azzal meg lehet, hogy hidegfront is jön, aztán ki tudja, hogyan hat az ránk!? Szóval nem tudom, de ma nem vasalok, az tutkó!

sophie27

Aproo!

Hát, nálam is inkább virgonc napok vannak! Olyanokat művel néha a pocakom, hogy el sem hiszem. Hullámzás, jobbra megy, balra megy, aztán jön a boksz! :shock: Néha azon gondolkodom, hogy a lánykámnak el kellene mesélni, hogy nem a hasfalamon, hanem lejebb kell próbálkoznia a kijövetellel.

Habár, én imádom ha mocorog! Akkor vagyok tiszta para, ha túl nagy a csend.

rizsimami

Ági!

Nagyon szépek vagytok! Milyen volt az alternatív szobában szülni? Kihasználtad? Ha lesz egy kis időd, mesélj kérlek.

rizsimami

Szuszu köszi :lol:

Énnekem a mostani UHu elött a 33.héten volt kukucska..mostantól pedig egy héten 2*kell mennem ctgre..uhra nem is tudom kell e még...

Hrk még régebben volt róla szó..de az má mikor volt? :wink: dr.Gidai János az orvosom..szülésznő Gönczi Katalin.. Tiéd?

Én ma paprikáskrumplit csináltam..csak egészségesen :lol:

Ági tényleg nem látszik rajtad,hogy akkor szültél..Lili is gyönyörűűűűűűűű

görcseim abbamaradtak..néha fájogatok... lehet a meleg meghozza elöbb gyümölcsét? :lol:

Patakokban folyik rólam a víz :?
Vendég

sziasztok, megjöttünk a ctg-ről.
Minden oké a kiskrapekkal, fájások persze nem voltak, legalábbis nem éreztem semmi olyat, mint két napja. A gépen is kb. 50-60-ig ugrott a görbém. Megkértem a szülésznőmet, hogy vizsgáljon meg, mert izgulok, hogy mi lehet odabent. Jelentem, haladunk :))) Méhnyak előrejött és megrövidült, de még nem simult el teljesen.
Azt mondta, hogy az "igazi" fájásokat észre fogom venni, mert nagyon pontosan jelentkeznek. Pont 10 vagy annál rövidebb percenként és legalább 45 mp-ig eltartanak.

Az amit most éreztem két napig az tipikus jóslófájás, amikor pedig olyan érzés, mintha egymást érnék folyamatosan, akkor az én pici fiam helyezkedik a buksijával:) szóval megnyugodtam, még úgy tűnik ma sem szülünk. Pénteken kell uh-ra menjünk, hétfőn újabb ctg és csütörtökön is ctg., elvileg akkorra vagyok kiírva.

És jelentem: Ritáékat is meglátogattuk :)))) leírhatatlan érzés volt látni azt a gyönyörű egy napos Zorka babát :)) csodaszép, pont mint az anyukája és irtó nyugis babának tűnik. Rita mesélte, hogy amíg a többi baba éjjel sirdogált, addig Zorka békésen aludt.
És ami a legeslegnagyobb élmény volt nekem, az az, hogy Rita a kezembe adta a picilányt:)) isteni érzés!!!
Aludt a kis drága és közben grimaszolgatott a szájával, egyszer mintha egy mosolyféleséget is produkált volna:) szóval nagyon nagy élmény volt a náluk tett látogatás.
Ritus mindenkit puszil, köszöni a gratulációkat és üzeni, hogy kitartás mindenkinek, mert nagyon megéri :)

sniky

sziasztok lányok!
mindig olvaslak titeket...nagyon ügyik vagytok, ennyi szép baba!!!
sniky: én is istvános leszek...nem akarom magam paráztatni, de ki a szülésznőd?nekem mari lesz..még nem taliztam vele.és dokid?nekem horváth tamás.és alapítványi szobát fogsz kérni?
majd nagyon várom a Te beszámolódat is! :)
esetleg valaki át tudná nekem küldeni,ha lementette, a szülés után intézendő papírokat?
előre is köszi

Kép
winona

Szia Winona!

Nekem a Lómen Marika a szülésznőm és én eddig egyelőre nagyon meg vagyok vele elégedve... Artner Attila a dokim. Vicces volt hogy ma amikor beértünk ctg-re pont szülést vezettek le mindketten.
Velem mindig nagyon kedves és alapos a Marika, ezért is csodálkoztam azon, amit Ritusék tapasztaltak. Na majd kiderül, de mindenesetre nem vezet semmi jóra, ha az ember előre paráztatja magát, íg te se tedd. Minden szülés más és más, mint ahogy mindenki fájdalomküszöbe is, + van akinek nagyon fáj, van aki szinte meg sem érzi... nyugi, ügyes leszel Te is, mint ahogy mindannyian ;)

alapítványi szobára kb. 1:100-hoz az esély, ha szerencséd van ki tudod fogni, de előre nem lehet lefoglalni. Egyébként ma láttam a 6 ágyas szobát és kérdeztem is Ritát, azt mondta, hogy nincs vele gond, így már attól sem félek, na meg nem tudom, hogy melyik a jobb, ha tök egyedül vagy, vagy ha vannak körülötted és meg tudod osztani a gondolataidat, kérdéseidet másokkal ;)

sniky

egyébként az elmúlt napok statisztikája az István kórházban: 2 nap alatt 30-an szültek, de ma amikor ott voltunk a szülőszobánál tök üres volt a váró...

sniky

sziasztok!

Kicsit lemaradtam az eseményekről, de van rá mentségem :lol: :
2008.07.27-én 13.50-kor megszületett Balogh Réka Fruzsina, 50cm-rel, 3350g-mal. Szép, egészséges kislány, minden oké velünk.
Most jöttünk haza a kórházból, Rékus itt pilleg a szopi után a vállamon. :P
Igyekszek majd visszaolvasni, most hirtelen csak annyit látok, hogy Ági is megszült, nagy gratula neki!
Teszek fel majd képeket is, meg írok a szülésről,kórházról, csak kicsit még ki kell alakítani a napirendet...
Addig uóis üdv nektek, és ha időközben vki szülni indul,annak gyors és szép szülést kívánok! A többieknek meg kitartást!

Pusz: Panna

panna1

Panna, nagy gratula neked és boldog szülinapot Rékának! Már aggódtunk érted, de sejtettük, hogy mi van az eltűnésed hátterében :D

Várjuk a képeket és a beszámolót!

Íme a tábla frissítve:
Kép

szuszu

mennyi kislány :lol:

panna gratulálok Nektek is!

sniky akkor az enyim is jósló... :lol:
Vendég

hát panna drága, sejtettük , hogy igazoltan hiányzol...
HATALMAS GRATULA NEKEK IS!! :D :D
és nagyon várjuk a történetet :wink:
Vendég

Sziasztok!

Épp csak szunyókálok egy órácskát és máris babahír.

Panna, gratulálok nektek!Szuperek vagytok, és jó hamar ki is engedtek, nálunk sztem legalább 4 nap lesz. eről jut esze,be, Ágiékat is hamar kidobták.
Ez a babaesőnek köszönhető?

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

bende is mostmár lassan otthonról jelentkezik?!?alig várom, h véleményezze a főnyereményét :wink: :wink:

nálam is megvolt a fürdőszoba generál takarítás, még fogkefés csapteleptakarítás is bejátszott :shock: mostmárén is nagyon türelmetlen vagyok...énisénisénis már szeretném a karomban tartani és végrevalahára megpuszilni!!!!
Vendég

Panna drága, hatalmas gratula nektek is, és gyere minél hamarabb mesélni, na meg a képeket is várjuk ám:)
sejtettem, hogy igazoltan hiányzol, bár bevallom egy kicsit kezdtem aggódni, úgy eltűntél!

sniky

Boniko:) kitartás, lassan mi is sorra kerülünk :)

sniky

csimby hol vagy, csak nem szülsz Te is éppen?! :)

na megyek megnézem / megeszem a csokis Vienettánat a hűűűűtőőőből:)

sniky

Sniky, ne is mond!
Olyat én is, én is!
Szombaton megyünk az utolsó nagybevásárlásra Madarasba, sztem én is bepakolok 2-3 jégkrémet és legalább 2 nagy zacsi túrórudit. Nincs itthon semmi édesség.

Csimby tényleg eltűnt és a tábla szerint is esedékes.
Azért az tényleg nem ér, hogy majdnem az összes csajszi előbb jön...
Mi meg az úrfikkal szépen elvagyunk, a kényelmes mindenüket. :roll:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Sziasztok!

Mi még mindig egyben! :) Pedig most már tényleg mi jövünk ....

Gratulálok a babócákhoz, mindenki nagyon tündéri!

Sajnos nincs időm visszaolvasni!

Vérnyomásom úgy néz ki beállt a gyógyszerek hatására, most már csak a fájásokat várom. :) Nálunk egyelőre még semmi, de ezt a hetet még jó lenne kihúznom, mert épp nyaral a dokim.

Most mennem kell, csak beköszöntem.

Mindenkinek kitartást! :)

Cs.

Kép

Kép
csimby

így van..a csajoknak kellene szépítkezni... :lol: mondjuk én ráérek 8.áig max :wink:

meg egy kicsit erösödni is kell még :lol:
Vendég

Sziasztok Hipp-hipp-hurrá Áginak és Pannának is!!! Tök jó, hogy most már minden napra jut 2 baba... Vajon ma is szült már valaki?? ;-)

Én is a soron következők között vagyok ám, csak a táblában kicsit hátrébb csúsztam valahogy... Bár ha a ciklusomat nézzük, akkor ényleg ráérek még, és jóslóim sincsenek... Pedig a 8.-a, 8 óra 8 perc nekem is megfelelne, az is mindegy hogy reggel vagy este :lol:

Na mindegy, bent csak nem maradnak a babák, türelem, lassan túl leszünk rajta mind...

yuyu79

sniky:vicces igen nekem is ő lesz....lomen mihályné......nahát :)
én majd csak két hét múlva fogok vele először talizni az első kórházi ctg-n mert a dokim szabin lesz.....szept-ig, és rábízott...
az alapítványin én is gondolkozom....ki tudja h. a jobb.....majd az égiek eldöntik.
gratu panna!de jó neked is már!! :D
másfél órát aludtam..alig térek magamhoz..csak nehogy meglegyen éjszaka a böjtje.de napok óta olyan de olyan lekvár vagyok.....szörnyűűűű.mindenhez erőt kell gyűjtenem, de tök alap dolgokhoz is :(

Kép
winona

winona, ezzel hidd el nem vagy egyedül;) alapvető dolgok nehezen mennek, de én már "feladtam" pihegek, lazítok, utána úgysem lesz időnk ennyit pihizni :))

annyit mondott még Ritus, hogy a nehézségek ellenére meg volt elégedve a Marikával, szóval ne féljünk tőle ;)

sniky

Panna, gratulálok! Tényleg hamar hazamehettetek, ez gondolom azt jelenti, hogy minden rendben veletek. Ha lesz időd, gyere és mesélj, milyen volt.
Vendég

Lányok, én elköszönök. Nem tudom, hogy este mikor érünk haza, mert 8ra megyünk dottoréhoz, csak még előtte páromért kell mennem, utána meg kötelező beszámoló anyóséknál. Mivel ott laknak 2 percre és beígértük a látogatást.
Szóval lehet, hogy nagyon későn jövünk, akkor már nem tudok bekukk.

Boniko, feltennéd mégegyszer a linket, ami súlyt számol? Nem mentettem el, és hogy n kelljen keresgélni. :oops:
köszi...

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Na hát most már minden nap igy lesz ez! Délután lefekszem és mikor felébredek ujjabb hir! Panna nagyon nagy gratula és jó egészséget nektek! jó a dátum 07.27.

Én ma jól kicsesztem megin magammal sütöttem az óriásmelegbe palacsintát, de ez még haggyán, de ahogy sült én már ettem is. Most bezzeg ugy fáj a hasam hogy csak na :shock: :shock: és baromira küzdök a hányingerrel közben meg izzadok mint a lóó.

CsAndi ha már fogkefés takaritásnál tartassz akkor tuti te jössz!!! :lol: :lol:

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Panna,
Nagy-nagy gratula! És kérjük a képeket és a beszámolót!!!!

Boniko,
nekem Bánhidy a dokim, és Tigyi Zsuzsi a szülésznőm. A Gönczi Katit ismerem látásból, a dokidat meg névről, de nem ismerem az arcát.

Rita és a fiúk
Kép
Kép
hrk

kedves Anyukák , amig a kórházban voltatok apukák intézték a papirokat??? Hogy megy az ügyintézés mi a tapasztalat , nehézkesek vagy könnyen megy minden, ha van valami dobjatok pár tanácsot.

Most hogy is van? Ha én kitöltöm a papirokat akkor is kell meghatalmazás?

Kép

KépKép[/url]
mecsi

.a
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sophie27 2008.07.30 17:03-kor.

sophie27

halihó!

Panna, először is Neked szeretnék gratulálni a kis Rékához! nagyon várjuk a képeket, na meg az élménybeszámolót is, akármilyen élményed is van a szülésről! ;)

Aproo, akkor tőled holnap várjuk a fejleményeket, de siess, mert megöl a kíváncsiság! :P

én is megjártam a dokit. zárt méhszáj, baba szívhang rendben, vizelet negatív, vérnyomi okés, azt mondta, hogy min. 4 kilós lesz a babó, mert jó nagy... illetve a fejecskéje már szüléshez jó irányba áll. mondjuk azt érzem is, mert szerintem a szúrkálós fájás, az az, amikor a buksijával helyezkedik, és tágítja ott a cuccokat.

mi kedden megyünk uh-ra, akkor majd kiderül, hogy mit mondd a masina!?

Rizsi, azt, hogy 10 centis fejcinél tutkó a császár, ki mondta? mert akkor szerintem nálunk is sanszos... :P 33 hetesen már 36 hetes feje volt a drágámnak! :D

nagyon várom ám a szüléstörténeteket (Ági, Panna), viszont az is nagyon jó hír, hogy annak ellenére, hogy ilyen hamar kiraktak a kórházból, már simán megindult a tejcsi... ügyik vagytok!

Mecsi, egy kis nutellás palacsintát nem küldenél? tudom, hog nagyon igényes vagyok, és nem jó a sima kakaós, de most meg tudnék veszni egy kis nutis palkóért... nagy hős vagy ám, hogy ilyen dög melegben nekiállsz sütögetni...

én azt hittem, hogy megpusztulok, mire hazaértünk! :( jöjjön már egy kis hidegfront, és akkor hátha többen megszülnek/megszülünk, meg egy kis enyhülés sem ártana! :)

sophie27

Mecsi, én úgy tudom, hogy ha apa nem ugyanarra a címre van bejelentkezve, mint te, szóval más az állandó lakcíme, akkor KELL a meghatalmazás! tök mindegy, hogy ki tölti ki.

sophie27

na akkor mégegyszer aproo kívánságára

http://www.gravidanzaonline.it/medico_r ... nline.html

hrk a doktor úr :wink: http://www.sote.hu/intezetek/munkatarsa ... mp_id=1386
én a te szülésznődet nem ismerem...

sophie én is úgy tudom, hogy 10 felett már császárgyanús..persze nem feltétlen..elöször azért hagynak vajudni barátnőmis így volt..de nem tudta kinyomni..így császár lett...de ez 9 éve volt.. most már lehet automatice csáűszár..

örülök, hpoyg mindne oké.. a szúrós dolog nekem is van...
Vendég

sophie ha házaspár akkor is?
Vendég

zsófi király hírek de még te is tarst ki!

Én meg nem hős vagyok hanem egy baromi nagy hüle , hogy ilyenkor ilyenre válllalkozom. Palacsinta feladva fénypostán! :lol: :lol: Lassan minden nap eláttlak benneteket valami édeséggel, csak érjen is oda. Aproo tuti befalta a sportszeletet ami apájánál megmaradt
:lol: :lol:

Most megyek megsütöm főzöm a bakonyit a párocskámnak aki már megint későn jön haza. :(

Kép

KépKép[/url]
mecsi

én úgy tudom! de persze lehet próbálkozni, csak, ha mégis kell a meghatalmazás, akkor gáz, mert újra be kell menni a hivatalba! talán egy meghatalmazást nem árt írni, aztán max. nem fog kelleni! ;)

sophie27

és ha a tartózkodási helyünk ugyanaz?

Kép

KépKép[/url]
mecsi

mivel az anya állandó lakcímére jelentik be a gyerkőcöt, így mindegy, hogy mi az apuci tartózkodási címe!

sophie27

Boniko, ha házaspár, de ugyanaz az állandó lakcím, akkor apa tud intézkedni egyedül is, ha nem ua. a lakcím, akkor van gáz!

na megyek, mert olyan lassú ez a dög, hogy megőszülök, meg szomjan is halok! :P

Mecsi, én kitartok még, bár egyre nagyobb a kísértés, mert annyira jó lehet, hogy már sokan a karjukban tarthatják, azt, akit eddig a pocakjukban óvtak, és ez annyira, de annyira jó dolog lehet... szóval néha azért nagyon kíváncsi is vagyok, hogy milyen lehet, de biztos klafa! majd a csajok áradoznak, ha lesz idejük, mi meg csak sóvárgunk, ameddig ránk nem kerül a sor!

na még benézek később, hátha lesz fejlemény...

sophie27

nahááát, gratulálok Pannáéknak és Ágiéknak is! sok tejcit kívánok!

Én is megjöttem dottorétól és minden ok, nem szülünk, zárt méhszáj stbstb....
Jah akinek el van mentve a homeos lista mikor mit megdobna vele? kitti6@freemail.hu - köszönöm előre is!!

ettem Anyuval 3 gömbi fagyit és totál szrul vok tőle....grrr
pedig úgy ennék főtt kukit és most nem merek, nehogy kijöjjön a minden.... :cry:
Mecsi le a kalappal előtted, h melegben palacsintázol....
Andi tényleg ti következtek!! :lol:

éééés, megméretzkedtem és kemény 67 kilót nyomok ... ez azt jelenti,hogy fogytam (ennnyi túrórudifagyicsoki közben) tehát 7 kilónál tartok, ami múlthéten 10 volt....
itt valami nem stimmel szerintem...na mindegy, megyek pihegek....

reggelre szeretnék babahíreket, úgyhogy szülnivágyók rajta!! :lol:
makadu

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?