Új privát üzeneted érkezett!

Gabó!!!!!!! Meséljmeséljmesélj!!!

Többiek is! ;)

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Kornélnak boldog hófordulót!

A szomszédban is esküvő volt tegnap :lol: Valamikor a Gabóék előtt esküdhettek nem sokkal, délutn kettőkor eltűnt a jónép és reggel kerültek elő :lol: Most meg tőlük zeng minden :( :)

Gabó!

Mesélj!!!!!!

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi

Gabó!
Szép voltál tegnap! Sajnos 5 után értünk a templomhoz, utána pedig későn jöttünk ki a Tacskóból. Siettünk utánatok, hogy tudjak neked integetni. Utána megálltunk Encuék előtt, dudáltunk, de nem volt mozgás. Lehet, hogy csak az autó, meg a motor volt otthon, ők nem...
Várjuk a képeket nagyon!! kiváncsi vagyok végül milyen ruhád volt!
:lol: :lol: :lol:
rnecsi

Csilla! Jöttetek volna hozzánk?? 8)

Kép
Kép
encu

Mi az a Tacskó? :shock: :lol: :roll:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Móni!
A Tacskó az a Tesco, de nem reklámozom :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Encu!
A ti utcátok előtt értük utol Gabóékat autóval és befordultunk oda. Gondoltam, ha ott vagyunk beköszönünk! Azt mondtad, hogy aki arra jár ugorjon be hozzátok nyugodtan! :wink: :wink:
rnecsi

Csilla! Igen! Így van, remélem legközelebb itthon értek!!! :P :lol:

Kép
Kép
encu

Sziasztok

Lányok egy honap után hazaért a nagylányom és most retentö mondon el akarja kényeztetni az öcsét hogy szoljakk rá finoman hogy ne bántsam meg . hogy nem szabad mert a nagyságos ur barom hamar rájön hogy ez jó.
anha

Sziasztok!

Zsuzsa!

Háááát ez nehéz ügy :roll: Legalábbis a nagy tapasztalatommal annak tűnik :lol: 8) Esetleg megbeszélni Livivel, hogy ha állandóan felveszi akkor mi lesz...szeptembertől suli, és akkor majd neked kell felvenni és akkor nem tudod őt elkisérni iskolába, Zoét oviba, sem értük menni, sem hamit főzni, sem bevásárolni, sem játszóterezni, együtt játszani,stb csupa-csupa nega dolgot mert Kornél állandóan majd a kezedben akar lenni. Meg nem is jó a babának ha állandóan felveszik, mert :shock: :lol: na miért? :lol: :roll: hát meghaladja képességeimet :oops: Esetleg kijelőlni egy időpontot minden napra amikor kényeztetheti? Gondolom nálatok is van egy éberebb időszak, akkor játszhat vele Livi?

Tegnap már megint feszegették az idegszálaimat :twisted: :roll: Anyós kedvesen leinformált, hogy ha majd visszük a Ricsit a kórházba megműtettni a tökösét, majd ő fog bemenni a Ricsivel és nem én :shock: Mert mit kezdek majd a kicsivel? Nekem itthon kell lennem a kicsivel és ő megy a Ricsivel és kész. Felvilágosítottam hogy a Ricsinek van egy anyja aki majd elkíséri és ott lesz vele végig a kórházban, a kicsinek meg van egy apja aki ellesz vele addig és itt van kész. :lol: HÁáát, piszkálják a terhes idegeimet :twisted: :lol:

Képzeljétek el kinőtte a Ricsi a 23-as cipőit!!! :shock: :D Totál végig ér bennük a lába, úgyhogy jön a 24-es :o Lassan evezni fog :lol:

Tesóka!

Nektek nincs nyaralós képetek???????????? :roll:

Gabó!

?????????? Annyira kiváncsi vagyok :oops: Nagyon várom már hogy gyere és mesélj és mesélj és mesélj.... :oops: :P

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Remélem elnézitek nekem de most reklámozni fogok... :oops:

Nagymamám igazi "vittrines nagyi " volt. Rengeteg csecsebecsét, porcelánt gyűjtött össze, egy rakás hollóházit is pl. Nem akartuk elherdálni, hátha valaki potom összegért örülne neki :roll: , így most a tesz-veszen próbáljuk meg értékesíteni őket. Naponta rakok fel újjakat, ha esetleg valakit érdekelne az ezatuti felhasználónéven futnak...

8) 8) 8)

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Sziasztok!

Ennyit írni :o Nem győzök visszaolvasni :lol: :wink:
Mi a helyzet???? :roll:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Kiteregettem :)

Van valaki aki esténként fix időpontban fektet?
Tegnap elhatároztam, hogy véget vetek az esti ramazuriknak :roll: Tegnap is olyan bulit csapott a Ricsi fürdés után :shock: :D fél 11-ig pörgött. 22,00 lesz nálunk a max. fekvés ideje, lekapcsolok mindent és lefekszünk aludni...remélem hozzászokik hamar :roll: Ha megszületik a kicsi, katasztrófa lesz ha így marad :shock:

Többgyerekes anyukák, Barbi, Zsuzsa, nálatok hogy van ez?

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Bocsi Csilla, Te is többgyerekes anyuci vagy :oops: :D Nálatok hogy van? :wink: :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Aztaaa 20+1 nél járok :o :D :D durva :shock: :D

Látom a jóidő elüldözött mindenkit :wink: :) megyek mert kikapok apától ha semmit sem csinálok csak bnetezek amíg alszik a Ricsi :twisted: :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Tesóka! Hajrá! Vidd a topikot!!! :D

Mi holnap megyünk Horvátba, nem leszek vasárnapig, akkor jövünk haza! Remélem lesz mit olvasnom! :)

Mikor taliuznk már, lányok????????????????????????

Gabó!!!! Jók a képek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink: :D

Kép
Kép
encu

képek?????????????? hol???????????
vagy csak vicc :roll:

Tesóka!

Ez nem fer, ennyit nyaralni :wink: :D :D :D :D Érezzétek magatokat nagyon jól!!!! :D

Tali: pénteken lesz úgyhogy lemaradsz róla :wink: :lol: így jár aki nyaral :wink: :twisted: :D :D :D :wink:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Encu!
Jó nyaralást nektek! Hol láttad egyébként a Gabó képeit? Olyan kiváncsi vagyok rá :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Gabó!
Látom te is esküvő után "rögtön" átírtad a nevedet és a családi állapotodat az iwiw-en! :wink: :wink:

Móni!
Nálunk kaja este 8 körül, aztán Bálint alszik/játszik csendben, Dávid pedig cirkuszol 9 - 1/2 10-ig a legtöbbször. Egyetlen megoldás, ha kivesszük a kiságyból és átvisszük oda ahol vagyunk, de ezt nem szertnénk bevezetni... :? :? :?

Lányok nem volt valaki egy fényképezőgép társaságában szombaton az esküvőn? :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
rnecsi

Hát nagyon élelmes a Ricsi, megtalálta a dugi csokit és fel is falta :shock: :lol: :lol: :lol: Itt írogatok, a Ricsi meg tök csöndben, most bújt elő a bárszekrényből és a füle is csokis :lol: :lol:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Móni!
Pénteken tali??? Mikor??? Hol???
... egyébként miért nem teszel fel képet? Biztos alakul már a pocakod! :wink: :wink:
rnecsi

... meddig kell főzni kb. a csemege kukoricát???
rnecsi

... tudom, tudom! Amíg meg nem fő! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
rnecsi

Csilla!

Jösz?? :wink: :D
Nem lesz tali csak Encunak írtam hogy lesz :wink: :( :D

Pocakkép :lol: most komoly :shock: Tény, alakul, de inkább olyan mint ha +15 kilót felszedtem volna :lol: így megkíméllek titeket ettől :wink:

Köszi az infót akkor hasonlóan vagyunk még az estéket illetően :wink: :)

Hát ha tudom hogy a talira így beindul itt az élet már holnapra meghírdettem volna :wink: :lol:

Na megyek, ebédelni.... :P Amúgy tényleg lehetne egy tali, egy cuki egy gombóc... :wink: nyalhatnékom van :oops: :lol: Úgyhogy mi 5-6 felé elcammogunk a füredibe, gyeretek :lol: :wink:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

:lol: :lol: Ha zsenge akkor fél órát kb. de ha nem akkor egy órát is főhet. villával leszedsz egy-két szemet róla és ha kemény főzöd tovább. Én egy órát szoktam főzni, addigra tuti megpuhul, ha nem akkor öreg és úgysem fog :roll:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Móni!
Én is így emlékeztem, 50 perc után késszé nyilvánítottam...
Nem voltam benne biztos,mutána olvastam és írnak 15 percet is. Ezt akartam megcáfoltatni! :wink: :wink: :wink:
rnecsi

He???? Hűha, nem győzök olvasgatni ;)

www.solvingteam.hu és ott fotók, azon belül rendezvények (alul) és abban a Gabó+Tomi album :) Minden benne van ;)

TALI? Cuki??? JÓÖTLET! :D:D:D

Kép
Kép
encu

Gabó!
Nagyon szépek voltatok!
Remélem hamarosan jössz és megtartodn az élménybemutatót!
... vagy Niki, mert te biztos mész nászútra a férjeddel! :wink: :lol: :lol:
rnecsi

El is felejtettem eddig írni: augusztus 10-én 10 órakkor keresztelik a fiúkat a Szt. István templomban a Főtéren. Tök izgi! Utoljára az unokahugom keresztelőjén voltam szerintem 18 éve...
rnecsi

Jaj, meg sem kérdeztem Gabótól, hogy publikus-e már...pofátlanul feltettem a linket.. :oops: :oops: :oops: :roll:

(Gabó, remélem nem baj..... )

Kép
Kép
encu

:oops: :oops: :oops: :oops:
Gabó!
Élménybeszámolót várunk, nem élménybemutatót!
:oops: :oops: :oops: :oops:

Encu!
Ha nem publikus, akkor én még nem láttam! Szépek voltak a nagy napon Gabóék? :wink: :lol: :wink: :lol: :wink: :lol:
rnecsi

Encunak igértem képeket!

Kép
Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
rnecsi

Csilla! Gyönyörűek vagytok!!! Bálint még babás, de Dávid tisztára kispasis!!! :D És milyen szép színű szemük van!!!!!!! :D
Remélem hamarosan láthatom őket!!

Gabó gyönyörű volt, mint egy királynő! Sugárzott, látszott, hogy nagyon boldog! Az idő is nagyon kedvezett nekik, szóval minden nagyszerű volt! (Sajnos mi 8kor el kellett jöjjünk, mert a gyerek hiányolt....)

Csilla! Máris keresztelő?? Hogy megy az időő.... Majd kérünk arról is képeket! És csak hogy megijesszelek: ha már elkezdett forogni Dávid, akkor nem olyan sokára mászni is fog, és akkor lesz haddelhadd :D

Nálunk este 8kor van vacsi, aztán alvás olyan 9körültől. Ma például túlpörgött a gyerek, és most altattam el, nem tudom, hogy az esti lefekvés emiatt mennyit tolódik..

Ja, lányok! Mostanában párszor bukott Karcsika... ugye ez nem baj? Csak túlette magát? Merthogy a foga miatt mostanában sokat van cicin, emiatt a tejem is több, többet iszik...
Na, már meg is nyugtattam magam ;)

Merre vagytok, többiek? ;)

Kép
Kép
encu

Jó reggelt!

Ismét egy tanácsadásos napra ébredtem a fiúkkal. Ma kapják meg a 3. kötelező védőoltásukat + a Prevenar befejezőjét. Remélem egy darabig abbahagyják a szurkálásukat! :roll: :roll:

Encu!
Köszönöm a dicséretet a fiúk nevében is!
Jól elbújtatok az esküvőn, ha egyetlen képen sem vagytok rajta! :lol: :lol:
rnecsi

Jó teggelt!

Csilla! Most egy időre nincs szurka, asszem a legközelebbi az a 15 hós. (de vannak itt sokan, akik tudják is :D )

Dehogynem, vagyok 1 képen!!!! :D Keresgélj türelmesen és kitartóan és meglelsz! ;)

Jaaaaaj, mekkora pókot nyírt ki Karcsi az előbb.... :shock: :x :shock: Gyerekkorom óta írtózom tőlük, ez meg bazinagy volt!! Azóta kicsit sokkos álapotban vagyok... :roll: :lol:

Meg azon kincogok magamban, hogy össze-vissza zajongunk, csapkodtunk, volt ez a vívás a pókkal (merthogy nem adta ám ingyé magát) és a gyerek nem ébredt fel....máskor kisettenkedek éjjel pl pisilni vagy inni és máris ordít (pedig halkan tudok ám mozogni ;) ).

Na, asszem kimeséltem magam ma reggelre, nemsoká indulunk...

Legyetek jók, lányok! Hamarosan visszatérek!!!!! 8)

(Gabó! Nem írtad, hogy dög vagyok-e hogy feldobtam a linket.... :oops: )

Kép
Kép
encu

Sziasztok!
Bocsi csajok, de ezerrel takarítunk, pakolunk és intéztük az esküvő utáni dolgokat!
Egyszerűen fergeteges volt és minden úgy sikerült, ahogyan én akartam!

Encu!
Dehogy baj, nézegessétek a képeket és amikor hazajöttünk olaszból csinálunk nálunk egy talit és mindent elmesélek!

Puszika nektek megyek csomagolok!

Kép
gabriel79

Sziasztok!

Gabó!! Tényleg gyönyörű voltál :D Érezzétek jól magatokat a nászúton!

Encu! A bukással én nem törődök már, igaz nekem már a második bukós gyerekem van :wink: Biztos túlette magát Karcsika. Jó nyaralást nektek :D

Móni! Nálunk az esti fektetés mindig is ugyanakkor volt :wink: Ez nálunk úgy zajlik, hogy 7kor hazajön a férjem, közös vacsi, majd fürdetés, mese(Szilárdnak) és alvás, ami legkésőbb fél 9 :) Vincének esti szopi van, ő azon bealszik, de még néha egy kicsit ringatni kell, aztán alszik is. Mivel Szilárd nem alszik már nappal, ő is álmos este, és ma is reggel 8 ig aludt...

Csilla! Nagyon nőnek a fiúk, édesek :) Utolsó oltás, végre...

Mennem kell, felkelt Vince

Kép

Kép
sbarbi

Sziasztok!

Lányok!
Gabó nagyon szép volt!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:
Nagyon jóóóóó volt a ruhaválasztása , a mennyasszonyi ruha hihetetlenül szép volt és jól állt a Gabónak, a haja is nagyon jól megvolt csinálva, a csokorja nagyon szép volt, szóval mindent egybevetve, tényleg minden passzolt. :)
A menyecske ruha rövid volt, de gondolom már láttátok, szerintem tök cuki volt. :) A templomi szertartásnál, Gabó is elérzékenyült! :D
A buli is szupi volt, Encuék sajna hamar elmentek, mi fél kettőig voltunk, még mi is maradtunk volna, de közbejött egy kis baki ami miatt haza kellett mennünk. :(
Csináltunk mi is képeket, majd rakok fel ide!

Csilla!
Tényleg sokat nőttek a babák! :)
Mekkorák most, milyen hosszúak?
Jaa már akartam kérdezni hogy nem kell esetleg granulátumos tea? Csak mert van egy dobozzal felbontatlanul és Nonó nem issza meg ezt a fajta teát! Ha gondolod szívesen odaadom.

Móni!
Nálunk is kialakult már egy rendszer Nonónál. Ő háromnegyed nyolc vagy negyed kilenckor már alszik! :D
(Persze nyaralásnál más volt) :wink:

Kép
niki+baba

Csilla!
Most néztem meg a teát, pontosan: Hippes instant tea 6 hós kortól.

Kép
niki+baba

Sziasztok!

Nem volt kispályás ez a mai nap :shock:

Leszakadt a konyhában a szekrénysor a falról! Rá anyósra! Annyi szerencséje volt hogy el tudott lépni, így csak a testére zuhant nem a fejére. Kint homokoztunk, mama bement kávét csinálni, hála az égnek a Ricsi is vele akart menni de meggondolta magát és maradt játszani. Hatalmas robaj, rohanunk be és mama a szekrény alatt. Szerencsére kisebb vágásokon meg horzsoláson kívül semmi baja nem lett. Viszont minden összetört, tányérok, poharak, bögrék, mikró, szenyósütű, minden. A hűtő meg a tűzhely épen maradt meg a lábosok. Még a linoleum is megadta magát, felszakadt egy csomó helyen, az asztal beleékelődött a radiátorba a nagy ütéstől. Jó hogy most újjítottuk fel az egész konyhát, át is hívtuk egyből a szekrényes ürgét hogy nézze meg mit művelt a szaktudásával :evil: Kemény 2 bögre és 5 üvegpohár maradt, 1 lapostányér és 5 mély. :shock:
Azóta folyamatosan azon jár az agyam hogy mi lett volna ha a Ricsire esik....volt-nincs... :roll: alig bírom elhesegetni ezt a hülye gondolatot :oops:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Jó reggelt!

Encu!
Feladtam a keresést, ha hazaértek a nyaralásból majd elárulod, hogy hol keresselek! :wink:

Móni!
Tök izgi! Ha jól látom ma mentek 4D-re! Kérünk fényképeket az új battai csávóról! :lol: :lol:

Niki!
Öszintén szólva olyan teát még nem ittak, nem tudom, hogy izlene-e nekik. Meg kellene próbálni... :roll: :roll:

Sziszka!
Nem olvastam vissza, hogy miért, de nagyon eltüntél! Remélem csak nyaraltok! :D :D

Zsuzsa!
Sikerült már belakni az új lakást?
... és Líviának elmondani, hogy ne kényeztesse Kornélt?

Gabó!
Nyaraljatok jól, pihenjétek ki a szervezés és a nagy nap fáradalmait, aztán várjuk a beszámolós talit! :wink: :lol:
rnecsi

Lányok!
Hol lehet venni 16-os körüli cipőt???
rnecsi

Sziasztok!

CSilla!

Tündérek a fiúk! :D Hatalmasat nőttek! :D Mekkorák most?
Cipő: jó kicsi kellene :shock: :lol: :roll: bababolt :wink: 8) Miért kellene a fiúknak cipő? Baj van a lábacskájukkal? :roll: Meg milyen cipőre gondoltál, tutyira vagy rendes szandikára? Brendon, kenguru, szerintem ott tuti van ekkora. Talán még a deicmannban is, ott is elég sok cipő van, auchanban is árulnak szép számmal. Mondjuk azt nem tudom hogy ekkorát árulnak e, mi nagylábon élünk 8) Még a siesta honlapját is érdemes megnézni, szokott lenni extra akció, tényleg a brendon honlapján is azt hiszem lehet méretet nézni hogy milyeneket árulnak :roll: Itt a tescoban is árulnak cipőket az üzletsoron, bár szerintem marha drágán :roll:

Tesóka!

Szerintem se foglalkozz a bukással. Még nálunk is szokott lenni mondjuk már nem bukás hanem hányás, ha sokat eszik a Ricsi és pont úgy mozdul, visszahány egy jó adagot :?

Én sem találtalak meg titeket!!!!!!!! :shock: Nem is voltál ott!!! :wink:

GAbó!

Szuper lehetett! tényleg nagyon szép voltál! :D Menyecske ruha meg jó rövid volt :lol: igazi bulis :wink: Meddig tartott a buli?
Az a fehér csipkerucis nőci ki volt? :roll: :shock: :oops:

Érezzétek magatokat nagyon jól a nászutatokon!!! + egy fővel jöttök haza? :wink: :D

Niki!

Te is nagyon csini voltál!!! :D Látszott a képeken hogy jól éreztetétek magatokat :D :D Várjuk majd a képeket :wink:

Barbi!

Szuper lehet ilyen korán ágyba tenni a fiúkat este :D :D Nálunk ugye még van napközbeni alvás, ami ha hosszúra sikerül akkor buli van este. De most úgy néz ki megy a 22,00-ás fekvés :D

Köszönöm mindenkinek hogy megosztottátok az esti infókat :wink: :D

Délután 5-re megyünk 4d-re, izgi :D :D Még jó hogy megyünk, vérnyomásom felment, lassan gyógyszert kell szednem :evil: Kérek majd áramlásvizsgálatott is :) Tényleg, Csilla, Te emlékszel mikor indult meg a vérnyomásod amikor terhes voltál a fiúkkal? Nekem most jó pár héttel korábbban mint a Ricsivel :? Úgy látszik igaz, ha ilyen gond volt az elsőnél, akkor 99% hogy megint lesz :cry: Pedig nem is híztam, erre fogják mindig :x

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

A lényeget lehagytam:

Felkeltünk reggel és a Ricsi tudta hogy ma megyünk babát nézni :D Nem felejtette el, tegnap meg tegnap előtt mondtam neki hogy ma megyünk és megnézzük anya hasában a babát, ő meg bólogatott meg vigyorgott. Várja nagyon :D :D Hihetetlen, van hogy odateszi a játékát a hasamhoz hogy játszon a tesóka is vele, ad neki inni, enni, még cuppog is ahogy tartja a hasamhoz a kaját :lol:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Móni!

Cipő a keresztelőre kellene, mert a 8 hónapos fiainkat nem szeretném hófehér rugdalózóban sapiban és tutyiban kereszteltetni. Még nem tudom mi lesz a szerkójuk, de szeretném őket elegánsan de kispasisan felöltöztetni... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
rnecsi

Tényleg, a keresztelő! Olvastam és el is felejtettem :shock: :oops: Lehet kapni a Brendonban miniöltönyt!! Cukorfalat, kicsit húzós lesz mondjuk 2 db-ot venni dehát minden keresztelő ruci az :x

http://brendon.hu/ProductSearch/browser ... ry=unneplo

Hány éves korig lehet a babákat megkeresztelni? Lassan nekünk is kéne már :roll: :)

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Móni!

Van olyan ismerősöm több is, akiknek az esküvőjük előtt volt a keresztelőjük 1-2 hónappal! Ha nem akar még egyházi esküvőt Ricsi, akkor nem vagytok elkésve vele! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
rnecsi

Van már csaja :wink: :D sosem lehet tudni... korán érnek a mai fiatalok :lol:

Végül is igaz, idénre tervezzük, vagy lesz vagy nem, max a két gyerkőcé egyben, vagy ahogy mondod, esküvő előtt is megoldható :lol:

Találtam itthon egy 16-os kocsicipőt, annak 11 cm-es a belső talphossza :wink: Kocsicipőt néztél már, vannak olyanok amik egyazegyben olyan mint egy cipő, csak mini és puha gumitalpú :P Na abban tuti kapni ilyen pirinyót :D

Kép
A miénk pl ilyen, szerintem nem tutyis inkább cipős 8) , mondjuk egy ilyesmit fehérben? :roll: Hát ennyit tudtam segíteni a cipőtémában :wink: :lol:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Hú, ma nem is akartam netezni :shock: :lol: Legalább lesz mit olvasnia Encunak ha hazajön :wink: :D :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Boldog hófordulót a fiúnak!!!!!!!!! Hihetetlen hogy már 8 hónapja születtek :shock: :D illetve +1 napja :lol:

Bálint szemével azóta volt valami? Akartad azt a plusz szemvizsgálatot, végül is elvitted valahova még?

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Sziasztok!

Móni!
Ez nagyon dúrva, ami anyósoddal történt!!!!!!!!!! :shock: :(
És amúgy jól van, nem fáj semmije???
Ha hazajöttél 4d-ről , akkor kérünk képeket, és persze beszámolót! :wink:

Csilla!
Mi is a brendonba vettük Nonónak a keresztelő ruhát! Tök ari elegáns kis rucikat lehet kapni! :wink:
Akkor majd odaadom a teát, hátha ízlik nekik. :wink: Nonónak ízlett régebben, de mostanában nem nagyon iszik meg semmit sem csak a vizet, minden mást két korty után kiköp. :roll:

Kép
niki+baba

Móni!
Szörnyű ez a történet, de hála az égnek, hogy Ricsi inkább veled maradt!Azért a pasasnak aki csinálta tuti felszámolnám a tányérok, poharak árát! :shock:

Nos a csipkerucis a sógórnőm!No comment, de kaptam visszajelzéseket... :)

Édes lehet Ricsi és tök jó, hogy így beszélgettek a tesóról, hisz sokat számít!

Csilla!
Boldog hófordulót a fiúknak!
Mikor lesz pontosan a keresztelő?
csak egy tipp.A quelle-ben vannak jók nagyon jó áron és 2-3hét alatt kiszállítják.Nézd meg a weboldalukat! :wink:

Ja és felvettek a pitypangos óviba, tehát szeptembertől dolog van Flórának meg bölcsi.
megyek megis nézem az óvi oldalát, mert már feltették a nevemet!

Kép
gabriel79

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?