Holle!
Ditke: Olyan izgi egy év után visszagondolni, hogy is kezdődött...
Hát nem tudom... mi Ketteskénél sem tudjuk, mikor fogant, pedig napra pontosan jött meg akkoriban, néztem páfrányosat, számolgattam... mondjuk hőt csak egy ciklusban mértem, de fogalmam sincs, hogy a 4 hónapokban mikor volt pém. Lutri ez a pé eltalálás. Még ha doki mondja, hogy ekkor vagy akkor van, akkor is, mert a petesejt meg nem egyformán érik meg minden hónapban, annak is szükséges megfelelő állapotban lenni, de azt meg nem látja orvos sem, hogy milyen minőségű.
Bbj: horror álmok... nem sokat aludtam akkor... bár mostanában ez így van, alig várom, hogy reggel legyen...
Meg akkor előző este apával nagy porszívózás volt pókok likvidálása ügyében, mert néhány újabb csípés volt B.-n, aztán még este is szaladgált 2 pók bent (az egyik kb. 3-4 cm...
) aztán éjszaka a pókok bosszút álltak rajtam, az egyik lábamon kb 10cm2 nagyságú területen vagy 15 csípésem lett... hát elég kellemetlen. (csak azért nem volt érthető, mert egy privi levélre volt itt a reag.) Szerintem ma az elkövetőt is megöltem... szétporszívóztam ... De nem utálom őket, meg semmiféle élőlényt, csak itt bent embernek van helye és ehhez szigorúan tarom magam, itt pusztulás vár rájuk. Kint remek jól elfigyelem életkéjüket.
Niki2: mi is lányos szülők vagyunk
Csak a második gyerekünk sem lány lesz
Amikor B.-ről megtudtuk (23. héten), hogy fiú, apával nemsokat tudtunk egymáshoz szólni, sőt majdnem hogy a hozzátartozóink vígasztaltak minket, hogy majd a második...
De mióta megszületett, nem adnám az Elsőszülött fiamat semmiért!!! Nincs hízelibb, anyának kedveskedőbb gyerek a fiúnál. Persze azért másodjára már jó lett volna egy lány, de hát ezek szerint mi fiús szülők vagyunk
Márti: Boldog névnapot kívánunk!
Dorka: hát mostanra már biztos, hogy pancsiztok, de telepatikusan én is kellemes időtöltést kívánok!