Új privát üzeneted érkezett!

Hűűűű ezt naon elbassz.....

Szabi és Olga Boldog Névnapot!

fanna3

kutyafüle: erre való az LH teszt és valami PG izé is kapható a patikában, ami ha páfrányos lesz, akkor péd van. Szépséghibája, hogy nálam pl. soha nem mutatott peteérést, akkor sem, ha Uh-s cikluskövetésben volt részem és tudtam, hogy van....

Persze mi nem azon dolgoztunk, hogy fiú legyen, vagy éppen lány, hanem hogy elkapjuk a pét. Pörgős életünkben ez sem volt egyszerű.

Fanna: akkor ez már 2 kivétel. Nagyon erős szabály lesz ez! :lol:
jaimee1

Annám és Betty! Köszönöm! :D

Niki2! Van valami reggeli hőmérőzéses dolog is a peteéréssel kapcsolatban, csak nekem nem kellett, így nem is maradt meg a fejemben az infó... :oops: De szerintem a nődoki vagy a net simán dobja, hogy hogyan lehet ezt elcsípni... mármint a peterérést.

Egyébként én is világéletemben lánygyermekben gondolgodtam (Veronika le is van védve a családban! :lol: ), merthogy nekem 6 húgom van, így tudom mit kell csinálni a csajokkal. Úgy éreztem ez áll hozzám közelebb. Mikor Zoboki dr. mondta hogy fiú (meg mi is láttuk Uh, nagy szétterpesztett lábakkal mutatta a drágám a "paszulyt" :lol: , nekem egy percig volt csalódás, páromnak 1 napig (persze ÉN beszéltem bele a kislányt...). Régen mondogattam, hogyha fiam lesz otthagyom a kórházban, inkább elhozok két kislányt. :oops: A fészkes fenét!!! El nem cserélném egy percre sem!

Olga

Kép
juhaszolga

Sziasztok!

Márti! NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT!

Nahát, minden napra jut a köszöntésekből :)

Kitten, tényleg nagyon csini vagy. Ugye Te mondtad, hogy fiús a pocakod?! Mert tényleg az! Nyugi, attól még lehet kislány, nekem is ilyen pocim volt és lányom lett, pedig sokan fiút jósoltak a pocakom alakja miatt.
Egyébként Zsófi nekem is nagyon keveset mozgott, néha már megijedtem, most meg igazi kis sajtkukac!

Balwin, nem közlekedik még Zsófi 2 lábon, vagyis csak segítséggel, az egyik kis kezét fogni kell. Vagy a fal mellett megy. Maradt az 1-2 önálló lépés. Még nem lehet tudni, hogy penicillin érzékeny lesz-e, egylőre csak "Ospen érzékeny." Anyósom ugyan p. érzékeny, de Apa nem.

Ez a pés dolog tényleg így van. Bár nálunk találomra sikerült, nekem se volt valami rendszeres a ciklusom. Bár mostanában mintha kezdene normálisabb lenni. Jó lenne, mert én egyre jobban vágyom egy kisfiúra. Pedig mikor Zsófi megszületett, én sem tudtam elképzelni, hogy fiam is lehetne még.

Ma nosztalgiázom egész nap, tavaly ilyenkor már kezdett gyanús lenni a "dolog".
Zsófikámnak elég rossz napja van ma, bal lábbal kelt, + voltunk tanácsadáson, végigüvöltötte, de úgy, hogy nem hallottam a doktornő szavát sem. Ráadásul még oltást is kapott. (és én is elsírtam magam :oops: ) 7730 g, 69 cm, és 2 fog az első év mérlege.

Kép

Kép
ditke2007

Márti! Nagyon boldog névnapot kívánok!

Más: Képzeljétek, megcsinálták itt a Jósikán a parkoló övezetet. Ami tök jó, mert kevesebb lett a parkoló hely, az utcát meg kétsávosra bővítették. Tegnap mondom felhívom a Remondist, hogy mikortól fizetős. Tudjátok, női megérzés. Persze a telefont nem vették fel. Ma úgyanigy jártam. Petinek egy másik számon sikerült utólérni őket, és kiderült, hogy PÉNTEK-től fizetős a parkoló! Köszi! Lakókat nem kellene értesíteni erről a picinyke tényről? Megérne egy Néplapi cikket szerintem! Úgyhogy apának mennie kell valamelyik nap (ma, holnap, legkésőbb holnapután) éves bérletet vennie. Különben tuti, hogy már péntek délelőtt itt fognak bünteteni a kedves ellenőr bácsik! :evil:

Olga

Kép
juhaszolga

Zsófi baba is mindjárt ünnepel!

Olga

Kép
juhaszolga

Holle!

Ditke: Olyan izgi egy év után visszagondolni, hogy is kezdődött... :lol: Hát nem tudom... mi Ketteskénél sem tudjuk, mikor fogant, pedig napra pontosan jött meg akkoriban, néztem páfrányosat, számolgattam... mondjuk hőt csak egy ciklusban mértem, de fogalmam sincs, hogy a 4 hónapokban mikor volt pém. Lutri ez a pé eltalálás. Még ha doki mondja, hogy ekkor vagy akkor van, akkor is, mert a petesejt meg nem egyformán érik meg minden hónapban, annak is szükséges megfelelő állapotban lenni, de azt meg nem látja orvos sem, hogy milyen minőségű.

Bbj: horror álmok... nem sokat aludtam akkor... bár mostanában ez így van, alig várom, hogy reggel legyen... :roll: Meg akkor előző este apával nagy porszívózás volt pókok likvidálása ügyében, mert néhány újabb csípés volt B.-n, aztán még este is szaladgált 2 pók bent (az egyik kb. 3-4 cm... :twisted: ) aztán éjszaka a pókok bosszút álltak rajtam, az egyik lábamon kb 10cm2 nagyságú területen vagy 15 csípésem lett... hát elég kellemetlen. (csak azért nem volt érthető, mert egy privi levélre volt itt a reag.) Szerintem ma az elkövetőt is megöltem... szétporszívóztam ... De nem utálom őket, meg semmiféle élőlényt, csak itt bent embernek van helye és ehhez szigorúan tarom magam, itt pusztulás vár rájuk. Kint remek jól elfigyelem életkéjüket.

Niki2: mi is lányos szülők vagyunk :lol: Csak a második gyerekünk sem lány lesz :lol: Amikor B.-ről megtudtuk (23. héten), hogy fiú, apával nemsokat tudtunk egymáshoz szólni, sőt majdnem hogy a hozzátartozóink vígasztaltak minket, hogy majd a második... :roll: :oops: De mióta megszületett, nem adnám az Elsőszülött fiamat semmiért!!! Nincs hízelibb, anyának kedveskedőbb gyerek a fiúnál. Persze azért másodjára már jó lett volna egy lány, de hát ezek szerint mi fiús szülők vagyunk :lol:

Márti: Boldog névnapot kívánunk!

Dorka: hát mostanra már biztos, hogy pancsiztok, de telepatikusan én is kellemes időtöltést kívánok!

Kép

Kép
szolkata

Kitten: csini kismama vagy, nincs is rajtad plusz kiló! Tök irigy vagyok!

Olga: egyedi cipellőke, biztosan kényelmes lesz. A húgodnak figyelgetem a vonalzóját... hihetetlen, hogy telik az idő.. épp csak most szurkoltunk nekik, hogy bent maradjon picurka és már 30 hetes... :lol:

Azért jó, hogy nem süt a nap :roll: :oops: :lol: (nyarat kedvelőkkel ellentétben egy megállapítás...)

Évi: most jut eszembe... írok mailt... a kora tavaszi ügyemnek tegnap lett vége...

Kép

Kép
szolkata

na végigolvastam...

Kata!
egyetértek, az állatnak kint a helye, legyen az akármiylen is. bár én kint sem vagyok állatbarát, nem gyűlölöm őket, de nem is érdekelnek.
Lehet ezért engem is megtámadnak? Letin is vannak valamiylen csípések, nem szúnyog, de lehet valamilyen elfajzott is.

Majd néha kölcsönadjuk Letit! :wink: Bencét rá kellene állítani, apának bejön a kislány, és Neked? hahaha de vickes kedvemben vagyok!

Olga!
Tényleg már 30 hetes a húgod? azta!!! én is csak most figyelem!

Hát ez tényleg durva, de hát mit várunk a közterületesektől?

Lehet Ti is anyukádék sorozatát követitek majd?

Ditke!
nekem is könny szökött a szemembe az oltásoknál, a múltkor nem is én voltam, hanem apát zavartam... ő mégse bőghet! milyen oltást kapott Zsófi? ja és a mi dokinénink meg alapból oylan halkan beszél, hoyg állandóan csak azt ismételgetem, hoyg tessék, tessék, már néha oylan kellemetlen, mintha süket lennék, vagy mi.

megjöttek a sulis papírok, kezdés, csekk....kezdem érezni a vesztem, lehet fel kell adnom újdonsült szokásaimat, és újra szakkönyvekhez nyúlni? jajjjjjjj

Judit,
Kép
Kép
bbj

Ma ezeket kreatívkodtuk Grétivel, vasalható gyöngy Kép

Judit,
Kép
Kép
bbj

Judit! Azta! Ezek nagyon szépek!! :D

Olga! Mi 16:30-ra mentünk uncsitesóért az oviba. Utána még lent voltunk az ovi melletti játszón.
Megyünk még szerintem, hogy szokja Levente a közeget... Majd szólok,ha már tudok biztosat, hogy mikor lesz az a legközelebb! 8)

: Nekem még babás görbén is van :P , mert hogy mértem a hőm... Nem gondoltam, hogy kapásból összejön Dév! :shock: :D

Más...
2 nap alatt felkerestük a város majd összes kútját.. szökőkútját (a Tiszai hajós még hátra van).. és megmártottuk benne a kölköt (Leventét). Mert hogy útálta eddig! hogy ha picit is vizes lett a ruhája,,,, olyannyira, hogy a fürdőgatyát is levette, ha 1 csepp víz került rá. Nos most már az se érdekli, ha tetőtől talpig csurom víz! :lol: Talán most már megpróbálkozunk a stranddal is... :wink:
szilbee

Sziasztok!

Ma nagyot kirándultunk Dorcsival. Felmentünk Pestre vonattal, villamossal a Moszkva térre, busszal a libegőig, libegővel a János-hegyre, sétálva a gyermekvasúthoz, aztán meg vagy 5 km-t sétáltunk a Vadasparkig. Dorka annyit sétált, egy hős volt, csak a végén kllett már cipelni. Kata anyósommal volt, szerettem volna egy kicsit Dorcsival lenni, mert amikor Kata beteg volt, egyik mamától a másikig ment (Dorka). Nagyon jól éreztük magunkat. Ajánlom mindenkinek a libegő + gyermekvasút túrát.

Márti: Nagyon sok boldog névnapot kívánok!

Kitten: Én elégedett voltam Bettivel, aranyos volt, lelkiismeretes. Nem tudom, hogy Ő-e az, aki terhes.

Judit: Tök szépeket alkotattotok, Ti nagyon ügyesek vagytok.

Olga: Még jó, hogy telefonáltatok. Bár én sem lepődtem meg nagyon, hogy nem tájékozattak Benneteket.

Dorka: Jó nyaralást, de mire olvasod, már valószínúleg itthon lesztek.

Niki

Kép
Kép
csni

Sziasztok!

Most csak egy gyors bekukkra fussa :(

De nagyjából már visszaolvastam :D

Szóval:Névnaposoknak szülinaposoknak sok boldogságot.

Rólunk:Na hát nagyszoba kitapettázva parketa felcsiszolva lelakkozva,bútorok hétfőn jönnek,majd kedden dobok képet persze ha kiváncsiak vagytok rá :lol:

Kedves kislányom persze hogy most tanult meg kúszni meg mászni(inkább csak négykézláb vetődni) amikor egy talpalatnyi hely nem volt ahol gyakorolhatna mert ugye mindent a szobájába pakoltunk :?

Ma megkapta az utolsó Prevenart megcsinálta a dokinő a féléves státuszt:6200g 65cm 2fog

Még majd pótolom a hozzászólásaimat.......

KépKép
viragb88

Márti!
Nagyon boldog névnapot kívánok!

Kép
kbernadett

Niki: Jól hangzik ez a kirándulás!

Szilvi: Emlékszem a görbédre! Láttam a másik fórumban. Annak idején. Nekem is van babás görbém, a rabja voltam az egésznek annak idején. :P

Judit: De szépek! Szeptembertől suli? Hűűha! Nem irigyellek...

Ditke: Zsófi babának gratula az 1 éves mérlegéhez!
jaimee1

Sziasztok!

Zsófi drága! Isten éltessen első szülinapod alkalmából!

Virág! Naná, hogy jöhetnek a képek!

Azta Judit, de ügyesek vagytok!!!

Okés Szilbee, akkor majd sasollak! :wink: Egyébként melyik csoportba került Levi? Remélem Csibés lesz, mert hozzájuk szoktam menni én is hospitálni! :D Erről jut eszembe, és persze Judit hozzászólásából: most néztem meg, szept. 12-13-án kezdődik a suli! :cry:

Remondis: apa tegnap mondja, hogy erre az öt hónapra (aug-dec) az EGÉSZ ÉVES bérletet ki kell fizetni, nincs féléves bérlete ennek a nyomorultnak! Irásbeli tájékoztatást (ajtóra valami kifüggesztve) még most sincs! :evil: Nincs valakinek ismerőse a Néplapnál? Gyerek engedi esküszöm megnézem a honlapjukat, nem-e lehet ezt megírni nekik. Még egy ilyen szemét, erkölcstelen céget! :evil:

Olga

Kép
juhaszolga

Húgomról egy kép. Most hétvégén készítettem.. öhm-öhm..mind ilyen elmosodott lett...

Kép

A sarokban látszik Balázs egyik rége fényképe is! :D

Olga

Kép
juhaszolga

Drága Juditaink! Nagyon boldog névnapot kívánunk nektek!

Bocsi, a képekhez én hülye vagyok...

Azta, emnnyi ünnepelnivaló összejött mostanában! :D

Olga

Kép
juhaszolga

Zsófi! Nagyon Boldog 1. Születésnapot!!!!
Kép

Juditok!
Kép

Olga! Húgodnak szép nagy pocija van... és még hátra van 10 hét. :shock: Nagyon csini. Nem sokat hízhatot, bár előtte ugye nem láttam.
Levente a Pillangó csoportban lesz majd az emeleten. Mi az hogy "Csibés"?
szilbee

Nagyon boldog első szülinapot kívánunk Zsófi babának! (fényképek?... újszülött és ma...)

Juditok! Boldog névnapot kívánunk Nektek!

Olga: hogy milyen csini kismama a tesód!

Kép

Kép
szolkata

Boldog születésnapot Zsófinak! Kép Kép Juditok nagyon boldog névnapot kívánok!
Köszönöm szépen a névnapi köszöntéseket.
Készülünk szolnokra, mert Kristófot kell vinni a szokásos féléves kontrollra pulmonológiára, utána pedig megyünk a Cora-ba. Ha esetleg valaki arra jár, akkor kiáltson rám ha nem venném észre.
Egyébként a szombati bálra ruhaügyileg ne számítsatok túl nagy valamire, mivel itt falun nincs nagyestélyis bál, csak egy szoknyát és blúzt varratok magamnak, de Angélának is hasonló lesz a ruhája.

Kép
Kép
bmárti75

Lányok! Tud vki ajánlani magánredeléses gyerekszemészt? Szeptemberre kaptunk időpontot... BCG-re meg aug. 26-ra, pedig épp most egészséges a kismuki... Lehet máshol adatjuk be neki. Nem akarok addig várni...
szilbee

Zsófi! Isten éltessen 1. szülinapod alkalmából!

Kép

BB Judit, ezt kifejezetten neked :wink:

Kép

És még Balwinnak is egyet :wink:

Kép

Évi és
Kép
csongianya

Olga!

Parkolás ügyben van egy cikk a szoljon.hu-n (mai vezető cikk). Van erről szó benne, többen betelefonáltak a Néplaphoz. És a vezető azt nyilatkozta, hogy hibáztak, mert VAN 5 hónapos bérlet!!! Nézd meg!
Egyébként képzeld, ide hozzánk a 9. emeleteshez is parkolókat csináltak :shock: Örülök neki, így is mindenki már a mi részünkön parkol, ezután nem tudom hol fog annyi kocsi megállni, mert hülyék lennének a lakók bérletet venni a 9. emeletes elé, mikor mögötte meg ingyen parkolnak :evil:

Niki, micsoda kis kirándulás! Nem semmik vagytok! Biztos nagyon klassz lehetett! Képeket csináltál?

Márti, azért kérünk ám képet a csiniruciról!

Virág, de jó, hogy már itt tartotok a felújításban.... nálunk apa ma jön haza, hét vége felé mi is csináljuk a Csongi szobáját.
Persze, hogy kérünk képet!

Kata, nem soká válaszolok az emailedre, csak még nem jutottam el odáig....

Ja, Kitten, le vagyok döbbenve! Irtó csinos vagy!!! Csak pocid van, szerintem hátulról meg sem mondanák, hogy babát vársz :lol: Hogy csináltad?

Munya, Te hogy vagy? Mi újság?

BBJudit, mondta anyu, hogy vitted a könyvet! Ezer hála, ma meg is kapom :lol:

Évi és
Kép
csongianya

Boldog Szülinapot kívánok Zsófinak,és Isten éltesse a Juditokat!!!!!
Persze,hogy szeretni fogom,ha fiam lesz is,csak legyen gyerekem és legyen egészséges!!!!!!!!!!
kutyafüle

Szilbee: akkor itt is... gyerekszemész Dr. Paxy Klára, 30/968-50-26, Pólya T. út 53. Ma megyünk mi is hozzá 11.30-ra (de szerintem Katlináék is ma voltak nála), és a múlt héten kértem időpontot.

Kép

Kép
szolkata

Kata! Köszi szépen! :)
szilbee

Juditoknak nagyon boldog névnapot!

Kép

Zsófi babának nagyon boldog első születésnapot!

Kép
jaimee1

Sziasztok!

Juditok! Boldog névnapot!
Kép

Zsófinak boldog szülinapot!
Kép

Ditke!
Igen, én voltam, akinek fiús pocakot mondogattak az "okosok", dehát ez szerintem is alkati és egyéni dolog.
Egyébként én nem hiányolom a benti mozgást, sőt, ellenkezőleg!
A kisasszony rendszerint hajnali 2-3 óra körül felébreszt. Ilyenkor sétálgatok a sötét lakásban, iszok egy pohár vizet, aztán ledőlök a nappaliban. Amikor úgy érzem elaludt, visszamegyek én is a "helyemre". Aztán reggel meg tudok aludni sokáig. :lol:

Kata!
Te mikor mész a cukoros vizsgálatra? Egyébként hidd el, jó sok plusz van rajtam, még ha ti nem is látjátok. :oops:

BBJ!
Helyre jött a szemed?
Nagyon szépek azok a gyöngyös kreációk. Valami minta alapján csináltátok? Azok fel vannak valamire fűzve? :oops:

Olga!
Te milyen suliba jársz?

Évi!
Már olyan sokan írtátok, hogy nincs rajtam fölösleg, hogy lassan én is elhiszem, pedig nem így van. Nagyobb lett a fenekem, vastagabb lett a lábam... Az egyetlen dolog, amit észrevettem, hogy nem tűnt el teljesen a derekam.
Úgy látszik ez a kép túl jól sikerült! :lol:

KépKép
kitten13

Juditok!
Nagyon boldog névnapot!

Zsófi!
isten éltessen első szülinpod alkalmából!!!

sok sok puszi az ünnepelteknek!

Én nem tudok ilyen jó képeket szerezni:-(

Kép
kbernadett

Anyám altat...

Kitten: miután rámparancsoltak, hogy 25.-26. héten mehetek, a jövőhéten kedden megyek Dinyához, szombaton töltöm a 25.-et, így azt találtam ki, hogy hétfőn... jól kiagyaltam. Legalább a dokinak is tudok valami újat mutatni. Én lusta vagyok éjszaka csak azért sétálgatni, ha felébred a Pocaklakó. Még dolgozol? Vagy írtad már, csak figyelmetlen voltam?!

Szilbee: voltunk. Pont időben érkeztünk, senki nem is volt előttünk, azonnal fogadott. Nagyon kedves dokinő. Egy pillanattal sem hosszabbította meg a vizsgálatokat, mint az szükséges volt. Hála égnek Bence is készségesen válaszolt a kérdéseire. Egészségpénztárra írta a számlát, ami 5000 volt. Még egyszer kell majd mennünk (szept. 3.), mert ilyen korban lehet rejtett túllátás, amit csak pupilla tágítással lehet megnézni. Szóval előtte 3 napig naponta háromszor kell majd cseppentenünk. Az a vizsgálat ennek részeként 1000 lesz.

Kép

Kép
szolkata

Zsófi Babának Nagyon sok boldog szülinapot kívánunk!
Kép

Köszi lányok a köszöntést, de nem most ünneplem :lol: :oops: de nagyon drágák vagytok!

Szilbee!
én is jó szívvel ajánlom P.K-t gyereknek hozzá jártam, és Grétinek is ő csinálta anno az átmosást...

angolra váltottál?

Kata!
még van jövő héten Dinya? hoyghoyg nincs már szabin? nem aug a szabi hónapja?

Olga!
jó nagy pocija van a húgodnak is már!

Kitten!
köszi, már rendbe jött.

ezek tulképpen nem is gyöngyök, hanem kis műanyag rudak, amit egy tüskés műanyagra kell rárakni, aztán ha kész, zsírpapíron keresztül levasalni, hoyg összeolvadjon, és megmaradjon. és igen, mi találtuk ki a motívumokat.

Betty!
www.hoxa.hu

Judit,
Kép
Kép
bbj

Kitten!!!!Olyan buta vagy!!!Hidd el, hogy vékony és nagyon csinos kismama vagy!!!!Én boldog lennék, ha ilyen kismami lehetnék majd!!! Persze,hogy maegvastagszik a combod meg a feneked.Ez természetes.De majd leszalad az.Tessék büszke lenni,mert csini vagy!!!!!

De jó, hogy mondtátok a parkolóbérletet,mert teljesen elfelejtettem!!!!Remélem forgalmi másolatra is kiadják,mert bár én tök kultúrált vagyok, de ellenkező esetben kirohanást fogok rendezni, miszerint hogy oldjam meg ezt a kérdést.

Képzeljétek!!Tegnap megmondtam a főnöknőmnek, hogy babát ervezünk.
kutyafüle

Bbj: még dolgozik a doki, mert nekem 5-én van időpontom, de utána mintha nem is 2, hanem 3 hétig nem lenne. Majd jövőhéten megtudom. Ja, és tényleg szépek a vasalt gyöngyök. Én is várom már, hogy ilyen jobban leülős, kreatívkodós dolgokat is csináljunk majd (bár nekem nincs túl jó kézügyességem).

Kutyafüle: hát jó nagy marhaságot csináltál azzal, hogy megmondtad a főnöködnek... hacsak nem egy szociális jóléti szolgálat, ahol dolgozol... ha nincs szerencséd, rövid időn belül likvidálnak... Ilyet akkor kell megmondani a főnöknek, amikor már terhes vagy, mert akkor már védettség alatt vagy, nem rúghat ki. A munkáltató a passzív dolgozók után mégúgysem szeret fizetni...

Kép

Kép
szolkata

Lehet,de ő megköszönte ezt, hogy szóltam és nem a 3.hónapban állítok oda, hogy sorry veszélyeztetett terhes vagyok, és holnaptól nem jövök. Azt mondta, hogy ezt így korrektnek tartja. Így tudja tervezni a jövőt.Megnyugttott, hogy természetesen nem küldenek el,sőt elvileg ő azt szeretné,ha helyettem szerződéssel vesz majd fel valakit amíg oda leszek.Tudod nálunk kb. mindenki szólt előre, hogy babát tervez. Sőt.Az egyik kolléganőnek abortusza volt,mert nem fejlődött a baba.Megmondta és azóta is itt van,pedig ilyen esetben számítani lehet rá, hogy próbálkozik tovább.
Tudod nem biztos, hogy mindenki úgy áll ehhez a kérdéshez.Persze egy kis magánvállalkozásnál én sem mertem volna szólni,de oda nem is szeretnék visszamenni baba után.
kutyafüle

Kutyafüle: akkor te lehet, hogy valami mesebeli cégnél dolgozol... számomra hihetetlen, de legyen hozzá szerencséd. Ilyen főnök szerintem egy országban max. egy lehet... Én sem kis "cégnél" dolgoztam(om), de én nem mertem volna előre mondani... Ha kíváncsiskodhatok, írd már meg priviben, melyik ez a cég...

Kép

Kép
szolkata

Kata! Lehet, hogy pórul járok és nagy pofont kapok,de most még próbálok bízni benne, és okulva a kollégák helyzetéből mertem szólni. A férjem is helyeselte a döntést.Mondjuk anya szerint is hülyeség volt. De hamarosan kiderül ez biztos. Nem bánod, ha akkor mondom meg ha vagy kirúgnak vagy összejön????
Szólj akkor rám és szívesen megmondom. De tényleg jó helynek tartom. A főnköm pl,aki a nagyfőnök,nem akinek szóltam,pl mondta,hogy ha nincs dolgom,ne üldögéljek az asztalom mögött,hanem menjek ki a városba és tegyem a dolgom. Neki az az egy számít, hogy a meló legyen elvégezve.Ha ez 2 órába belefér,akkor két órát dolgozzak,ha 12 kell hozzá,akkor annyit.
kutyafüle

Kutyafüle: hát egyre jobban érdekel, mi lehet ez a hely..., de hát ha nem árulod el, akkor nem. :cry: ok.

Kép

Kép
szolkata

Sziasztok! Van valaki aki szeptember elejére van kiírva? Én szept. 4-re vagyok és jó lenne ha ismernék valakit akivel lehet hogy együtt szülünk Szolnokon!:D
antalkinga

Kata,el fogom megígérem,csak annyira ismert a hely, hogy jobb szeretném utána.Most már én is megijedtem, hogy jól tettem-e,amit tettem. De pont most beszélgettünk az ab-os kolléganővel, hogy szerinte nem gáz,és nem lesz gond belőle.
kutyafüle

Na velem pont így bántak el anno... Bár nem én szóltam a főnöknek, hanem egy magán beszélgetésemet hallgatta nagyon "kedvesen" végig... Aztán az lett a vége, hogy idő előtt megszabadult tőlem...

Anno azt hittem, hogy egy tök korrekt nő. Hát nagyon naiv voltam még akkor...

Kata! Judit! Akkor felhívjuk a dokit időpontért! 8) Köszi még 1x!

Na megéltük a pillanatot,hogy kisebbik gyermekünk folyton tilosban jár... vagy inkább kúszik. Egyre gyorsabb a tempója. Át kell alakítanom a lakást padló szinten... mert így marhára nem biztonságos.
szilbee

Sziasztok!

Kata!
Nem dolgozom január óta, mert az elején volt egy kis bibi (voltam bent 10 napig a kórházban), de aztán szerencsére (kopp-kopp) minden ment simán.
Onnantól kezdve,hogy bent voltam a kórházban táppénzre mentem és így telt ez a 7 hónap.
Nekem muszáj felkelnem éjszaka, mert nem találom a helyem, és általában, ha felébred a kis drága, elkezd csuklani. Szerintem idegesíti a csuklás és olyankor össze-vissza kinyomkodja magát, hol itt, hol ott. :lol:

BBJ!
Örülök, hogy rendbejött a szemed!
Nagyon ügyik és kreatívak vagytok!
Egyébként én is szeretem az ilyen kis szöszmötölős munkákat. Elhatároztam, hogy a babaszobába én festek képeket. Eddig még csak egy készült el, de remélem sikerül befejeznem mire kell. Utána úgysem lesz rá időm.

Szilbee!
Sok sikert a "tereprendezéshez"! :lol:
Akkor most ti sem fogtok unatkozni megint, lesz ki után szaladgálni.

Antalkinga!
Én szeptember 7-re vagyok kiírva! Ha bejön a papírforma, akár össze is futhatunk a kórházban!
Te szolnoki vagy? Melyik dokihoz jársz?

Jajj! Nekem pont szabin lesz a doki aug. 1-től, és 25-én lesz először. Remélem kihúzzuk addig ebben az időben! :shock:

Ma bent voltunk az anyakönyvvezetőnél és kiderült, hogy aki Szolnokon kötött házasságot és itt is szül, annak nem kell külön kikérni a házassági anyakönyv másolatát.
Elég nagy hülyeségnek is tartom egyébként, hogy 30 napnál nem régebbi kell a kórházban. És akinek váratlanul mennie kell korábban szülni? Vagy hamarabb kikéri és 40 napos?
Tiszta hülyeség.

KépKép
kitten13

Üdv!

Szabika, Olga, Márti! Utólag bár, de sok boldogságot!

Zsófi baba! Isten éltessen!!!!

Juditok! Boldog névnapot!

Ma megvolt az átfecskendezés. :( Dorci nagggyon sírt. :cry: :cry: :cry: Én odakinn hallgatva nemkevésbé. Szörnyű volt. :cry: Bízunk benne, h. elegendő volt, ha nem, akkor szondázásra kell mennünk, de azt már a Hetényiben csinálják. A dr.nő -Tóth Sarolta- nagyon aranyos volt, mindent elmagyarázott. Rendesen megizzasztotta őket is Dorkánk. :(

Szilbee! Ti miért mentek szemészhez? Biztos írtad már, csak átsiklottam... :oops:

Antalkinga! Üdv! Írjál magatokról jó sokat! Kislányt/kisfiút vártok?

donkoaniko

Hát lehet, hogy pórul járok. Egy érzés azt súgja, hogy nem lesz baj.Nekem nem csak az számít, hogy a szülésig legyen munkahelyem, hanem annyira szeretek itt lenni, hogy én ide vissza is akarok menni.Ha "hátbatámadom" a főnököm,nem fog szeretettel visszavárni.Így sem biztos,de legalább esély van rá. Mindegy!!!Mostmár teljesen.Én ezt tartottam helyesnek,ezt tettem. Ha kirúg,akkor kevesebb pénzből nevelem majd a picúrt.:(
kutyafüle

Szilbee!

Igen majd kellenek a pontok köszi szépen,majd szólok hogy mikor még nem kaptam levelet hogy be lehetne váltani a pontokat :(

Csongianya!

Ez még a könnyebbik menet volt,most azt várjuk hogy mikor tudja kezdeni a vízvezetékszerelő a konyhát meg a fürdőt,hát az még egy nagy menet lesz de remélem azt szeptemberre befejezzük :?: :)

na még jövök...

KépKép
viragb88

Szilbee!

Igen majd kellenek a pontok köszi szépen,majd szólok hogy mikor még nem kaptam levelet hogy be lehetne váltani a pontokat :(

Csongianya!

Ez még a könnyebbik menet volt,most azt várjuk hogy mikor tudja kezdeni a vízvezetékszerelő a konyhát meg a fürdőt,hát az még egy nagy menet lesz de remélem azt szeptemberre befejezzük :?: :)

na még jövök...

KépKép
viragb88

Szilbee!

Csongianya!

Ez még a könnyebbik menet volt,most azt várjuk hogy mikor tudja kezdeni a vízvezetékszerelő a konyhát meg a fürdőt,hát az még egy nagy menet lesz de remélem azt szeptemberre befejezzük :)

na még jövök...

KépKép
viragb88

Sziasztok!

Kitten!
Meg aki nem Szolnokon kötött, de ott szült , annak sem kell. Valakitől kérték egyáltalán? tőlem sosem, és mástól sem hallottam, ki hintette ezt el?

Mit festesz? Én a decoupaget akarom még kipróbálni, de fatárgyakon, nem képen.

Anikó!
És tiszta a szeme? mert ha már az, akkor félsiker!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Kinga! Kép :)

Anikó! Szegény Dorka... és Ti! :( :cry:

Szemészet... úgy tünik van egy kis kancsalsága... vagy csak túl széles a orrnyerge... nem tudjuk... még.

Virág! Akkor majd szólj, meg küldj már egy címet! Vagy benne van a tábliban?! :oops:
szilbee

Ja.. Dáviddal akarunk menni szemészerte... a lényeg lemaradt. :oops:
szilbee

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?