Új privát üzeneted érkezett!

[quote="hrk"]. írta:hrk www.lll.hu-n, azt hallottam, hogy olyan anyukának indították be a tejtermelődését, aki örökbefogadta a kisbabáját. Úgyhogy nyugi :)

.

:shock:
Vendég

[quote="hrk"]. írta:hrk www.lll.hu-n, azt hallottam, hogy olyan anyukának indították be a tejtermelődését, aki örökbefogadta a kisbabáját. Úgyhogy nyugi :)

.

Vendég

.

Vendég

.

Vendég

Boniko, én is nagyon csodálkozom, de látom,Te is... :lol: :lol: :lol:

Megyek lassan, elteszem magam holnapra, mert húz az ágy, és sok mindent írtam össze a holnapi napra is.
Aztán este végre leselkedünk.

Nem jelentkezőknek: Izgulunk!!!!!

Mindenki másnak nyugodalmas, kevés megszakításos szép éjszakát.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Vica,

En az Europark kozelebe jarok a vedonohoz, a Berzsenyi utcaba - Petri Agneshez.Te?

Merre laksz Kispesten?

Mazska
KépKép
KépKép
mazska

talán az utolsó :
Kép
és elkészült a babahinta is :D :D
Kép
Vendég

Gratulálok az új babákhoz!!! Olyan jó hogy még csak július van, de már ennyi kis pöttöm van... Illetve nem is olyan aprók ők már!
Olvasni szoktalak benneteket, de nem nagyon írok mert lusta vagyok sajna...

Kép
kiskapucni

ismét itt... egy újabb éjjel, amikor egyszerűen nem jön álom a szememre! vagyis jönne, de ahogy lefekszem, máris beindul a pasim, és nem hagy aludni!:( most megint a szurkálós rész van soron, illetve a 2 percenként pisilős... :(

nagyon elkeserít, hogy nem tudok pihenni, pedig még most kellene kihasználnom az időt!

nem tudom, hogy mi ez, de iszonyat!

úgy látszik megnyertem az ügyeletes éjjeli őr szerepet, pedig nem éppen kedvemre való állás!

holnap megyek dokihoz, remélem megvizsgál és kitalálja, hogy már nem is enged haza, és végetvet ennek a nyüglődésnek!

görcseim nincsenek, meg a magzatvíz sem folyt még el, de ez így tarthatatlan...

bocs, hogy így kibuktam, de egyhuzamban ez már a 3. éjszaka, amit többé kevésbé ébren töltök.

apa persze húzza a lóbőrt, és milyen jól is teszi! irigykedem ám...

nektek jó éjt!

sophie27

Sziasztok! Zorka friss apukája vagyok.

Azzal kezdeném, hogy nagy tisztelet a hölgyeknek, akik már túl vannak az eseményen, vagy még nincsenek, vagy éppen "azon" vannak. Minden elismerésem, mert nem hétköznapi a fájdalom, amit ki kell bírni.

Zorka 12:44 kor érkezett pontosan 3180 grammal. Gyögyörű baba (legyen mindenki nyugodtan elfogult).

Röviden elmesélem, mert hiába a rutin, történnek váratlan dolgok:
Mi hajnalban 5 után értünk be, akkor Ritának már egész este fájások voltak. 1 cm-ből lett 2 cm reggel 7re, úgyhogy bent maradtunk.
11 környékén eszméletlen kemény fájdalmakkal annyit mondott a szülésznőnk a Ritának, h ne hisztizzen (ami nem volt az). Orvosunk szerint estére lett volna baba.
12 körül jutottunk végre saját szobához, addig a "közös"ben viselte el Rtia a fájdalmat. Repesztettek, hangsúlyoznám: 12 után. Nem sokra rá olyan fájdalmak voltak, h Rita annyit kiabált, h tolnia kell. Ezt még 1x, majd bejött a szülésznő, vizsgált, és idézném: "hű ez már 8cm bazzzz...eg" Boros doktornő éppen elindult a saját rendelésére, mikor elcsíptük.
A szülés 10 percig tartott, metszéssel, természetes úton.
Meglátjátok, ahogy kint van, a fő fájdalmak elmúlnak, és az első babásoknak egy új életszakasz kezdődik. :)

Apukáknak üzenném: borzasztó rossz lesz, h nem tudsz enyhíteni kedvesed fájdalmán sehogy, engem soxor a sírás kerülgetett. Egyet tehettem, ami a Ritának végig jól esett: a derekát masszíoztam órákon át, (bőr nem is maradt a kezemen).
Kép Kép Zorka

Kép
rituspoc

Zorka apu! Nagyon köszönjük a friss beszámolót, és a csodás kisbabáról készült képeket! Ritusnak is és persze Neked is gratulálunk kislányotokhoz!

Sajnálom, hogy így alakul, pedig még fogadott szülésznőtök is volt, nem! :( Illetve azt is, hogy, mint apuka nem nagyon tudtál segíteni, de hidd el, hogy az volt a legnagyobb segítség, hogy ott voltál vele végig! Szóval előtted is le a kalappal, hiszen sok férfi nem vállalja be ezt az élményt!

Mihamarabbi hazaérkezést a lányoknak!

Sziasztok!

sophie27

Jó reggelt!

hát mér küldte el háromszor a csodálkozásomat? :shock: :lol:

Zorkaapu és Zorka anyu gratulálok a gyönyörű kicis lányhoz!

Sophie sajnálom, hogy nem tudsz aludni... szegényke... kitartás..lehet avégét jelzi már? :wink:

lányok én a tegnapő méhszájvizsgálat után tapasztalztam barna folyást .. abbamaradt..ma regegl világosbarnás valamit.. bocsi hogyleírtam..ti is tapasztalttaok ilyent? most reggel elkezdett mensisen illetve annálk arősebben a hasam de én úgy érzem folyamatosan...
Vendég

cs.andi csini vagy és a kis bölcső is nagyon jóóóóóóóó
Vendég

Hűűűűűűűűű Mindenkinek nagy gratula! Gyönyörű Zorka és Nonó is. Isten hozta Őket!

Tegnap doki bácsi vizsgálat közben feltette a kérdést,ugye nem mozog már annyit????
Mondom nem.
Mondta h olyan szuperul beékelődött a fejecskéje ahogy csak vajúdás közben szokott.Teljesen el is lapította a méhszájat.Azt mondta ha beindulnak a fájások nagyon gyorsan sipirc a kórház mert nagyon lent a buksija.Azt mondta gyorsak leszünk :D
Annyira happy voltam mikor ezt mondta,Csak reménykedem igaza lesz.
Jövőhéten azt mondta uh,és súlybecslés.Alig várom,mekkora lehet :D

Mecsi,még festés,és fugázás,és NAGY TAKARÍTÁS!!!! :evil:
Utánna meg bevásárlás,ágy meg ilyenek.

nicike

Jó reggelt!

Hát én sem aludtam el hamar és korán is kelltem:( Elég nyűglődős éjszakám volt. Nekem csak lefekvés után szokott 2-3x begörcsölni a hasam de ennyi. Áronkám még nem siet szerencsére.

Zorka szülőknek nagy gratula! Apucinak nagy elismerés, hidd el a legjobb hogy ott voltál még ha nem is tudtál segiteni. Már az is erőt ad! De hát ezek szerint nem volt túl jó választás a szülésznő.
Nagyon köszönjük a gyors beszámolót és a képeket is! Szépek vagytok.

Boni szerintem a barnázgatás a vizsgálat miatt volt. Nézd az órát a fájásokkal hátha valami elkezdődött :D !!

CsAndi Jó nagy pocid van neked is és a függőágy nekem is nagyon tetszik!

Én is akarok már orvoshoz menniiiiiiiiiiiiiiiiii............ Olyan rossz ez a bizonytalanság és még messzi van a hétfő.

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

Nicike kitartás mindjárt szépek lesztek! Akkor a takarítással te már óvatosan mert a végén hamarabb szülsz! Cukrod hogy áll minden oké?

Kép

KépKép[/url]
mecsi

mecsi nézem én az órát, de én tényleg folyamatosank érzem... vagy ennyire "béna " lennék?

a másik, hogy a hülye fejemmel nem kértem a dokimtól tegnap kórházi befogadó nyiltakozatot..és ha most kellene mennem és mentőt hívni nem viszenk át a Sote-ra hanem a legközelebbi kórházba ami a MÁV mert a 13kerben lakok ... áááááááááááááááááá férjem meg csepelen...
:cry:

ettől függetlenül örülök a fájásnak, csak így gázos
Vendég

Nicike remélem tényleg igzaa lesz a dokidnak! :lol:
Vendég

Zorka-Apuka, köszönjük a beszámolót és a képeket :!: :) Bárcsak minden apuka ilyen szorgalmas lenne ;-) Nagyon szépek a lányok így együtt... Örülök hogy végül minden jól végződött!!

Én viszonylag jól aludtam, csak 1x kellett pisilnem hajnali 3-kor...
Ma nem leszek, jön értem Apu és kivisz magukhoz a telekre. Ott vannak az unokahúgaim meg a nagymamáim is... Este jövök, kiváncsi vagyok milyen hírekre :roll:

yuyu79

www.varhalmiikrek.blogol.hu

Na ezt nézzétek meg, van egy kép Binyek ikreiről, és talán hamarosan lesz több is ;-)

yuyu79

na ilyenről hogy kell kérni befogadó nyilatkozatot még nem is hallottam ??!!

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Jó reggelt!

Köszönjük a papás beszámolót. Nagyon tanulságos. Nekem egyre kevésbé szimpatikus az István Kórház. Tudom, hogy sok a kismama, de nem hiszem, hogy az ilyen hozzáállás sokat lendít egy vajúdó nő lelkiállapotán.

Szegény Zsófi, nagyon sajnállak, hogy nem tudsz aludni. Szerencsére nekem egész jól megy. Persze sokszor felébredek arra, hogy melegem van, vagy ki kell fújni az orrom (sajnos még egy kicsit mindig van a megfázásomból), de ettől függetlenül azért megy az alvás. Mondjuk ma felébredtem már fél hétkor, de szerintem délután majd megint alszom egyet. Te nem tudod akkor megpróbálni?

szuszu

Jó Reggelt!

Nagyon gratulálok Rituséknak!
Pöttöm! Hihetetlen mennyi hajatok van! :-)

Szilvi

rizsimami

jó reggelt csajszik:)

Először is nagyon, nagyon szép Zorka baba, gratulálok én is, itt is nektek Jani:)

sajnálom, hogy ilyen nehézkesen mentek a dolgok és még a szülésznőt is én ajánlottam Ritának, mert csak jókat lehet róla hallani... és most lelkiismeretfurdalással küzdök..:((
+én is nála fogok szülni. Eddig meg voltam győződve róla, hogy jó kezekben leszünk, most egy kicsit elbizonytalanodtam....

12-re megyünk ctg-re az Istvánba, ha sikerül elcsípjük Ritusékat is egy pici időre;)

Cs-andi, nagyon jók a képek, a pocidról is és a hintáról is, azonnal szólj, ha van vmi fejlemény ;)

mi még egyben, az éjszakánk nyugodt volt, bár estig folyamatosan görcsöltem. Éjjelre meg abbamaradt, kicsit ijesztő, hogy úgy érzem nem tudom, hogy elinduljak-e vagy se.... na de ma jól megnézetem magam ctg után, hogy mi a helyzet odabent. A következő uh. pénteken lenne, a dokim meg jövő hét csütörtökre hívott, ha addig nem történne semmi.... el sem tudom képzelni, hogy addig kihúznánk....

boniko, nekem is van olyan néha, mintha folyamatosak lennének a fájások, nem tudom őket elkülöníteni, na majd rákérdezek, hogy az mitől lehet...?! ilyen befogadó nyilatkozatról én sem hallottam... :shock:

sniky

szegény Zsófi, sajnálom, hogy nem tudsz aludni, nem mintha én olyan szuperül aludnék, de tegnap egy fokkal jobbh volt éjszaka. Próbálj napközben egy picit ledőlni, hátha segít a helyzeten..;)

sniky

sziasztok!

Mazska,
Hát én kicsit bentebb, a kispesti SZTK-nál és oda is járok védőnőhöz!!! De legalább még egy hazai :lol: Látom a kiírt időpont is majdnem ugyanaz.... :lol:

CS-Andi,
Nagyon szép pocakod van, a hinta pedig nagyon tecccccc! :lol: :lol:

Sophie,
Sajna nekem is borzalmas éjszakáim vannak.... :cry: :cry: Szinte alig bírok aludni (pedig mostanában Réka is elég jól alszik), olyan nehéznek érzem magam... Az átfordulásról már nem is beszélek :cry: Nekem anno azt mondták, hogy kezd a szervezetünk átalakulni és készülni a szülés utáni időszakra...

Zorka apuka,
Gyönyörű kislányotok van, mégegyszer szívből gratulálok!! Nagyon szép nevet választottatok! Az én férjem is azt mondta, hogy a tehetetlenség volt a legrosszabb, látni ahogy a felesége szenved... De én azt mondom, hogy nekünk az a legfontosabb hogy ott legyetek abban a pillanatban és foghassuk a kezeteket!!! Nekem személy szerint nagy erőt adott, remélem, hogy most is így lesz!

Várhalmi ikrek is nagyon aranyosak!!!

Aprooka,
Privibe mész Uh-ra???? kivi vagyok mekkora a drága...

Megyek főzők valami ebédet!!!
Remélem, hogy mire jövök, megint lesznek babák.... :lol: :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
vica10

Jo reggelt!

Gratlalok Zorka anyuka - apuka es koszonjuk a beszamolot. Szerintem is a legfontosabb, hogy ott voltal vele. Kar, hogy a szulesznovel igy alakultak a dolgok. :(

Zsofi - kitartast! Remeljuk hamarosan tul leszel rajta te is. En szerencsere mostmar tudok aludni, csak egyszer ebredek fel ejszakankent, bar mi eleve mind a ketten eleg keson megyunk lefekudni - 11 - 12 korul.

Cs-Andi - nagyon klassz a fuggoagy es a maci is benne :)

Kellemes napot mindenkinek! Mi ma az erkelyt ujitjuk fel - remelem hamarosan jonnek a szerelok. Ezutan lassan mar minden kesz lesz a lakasban. :)

Mazska
KépKép
KépKép
mazska

Mecsi, Sniky nekem is egy másik fórumon hívták fel a figyelmem.. aztán múlt héten amikor a dokim szabin volt rákérdeztem és ő megerősítette..úgy volt, hogy kedden ad..csak kiment a fejemből... de ez csak akkor kell ha mentővel mész... amire nekem nagy esélyem van... lévén párom a város másik végében dolgozik... :?

taxival meg nem igazán mehetek ha elfolyt a magzatviz..képzeljétek a taxisnak jogában van elutasítani a szülő nő szállítását!

amire felfigyeltem, hoygnekem a görcsök általában reggelente jelentkeznek... este sosem...

szuszu bekerülhetek a táblába?
Vendég

Vica,

Akkor nem is lakunk annyira messzire egymastol :) - akar mehetnenk majd babakat setaltatni egyutt az osszel :)

Te az Istvan korhazba szulsz?

Mazska
KépKép
KépKép
mazska

Niki megtörtént a hajfestés, hátttt jó sötét barna lettem a szép vöröses barna helyett :( de legalább már nem vagyok kétszínű :D

Zsófi tényleg próbáld meg a délutáni szunyát de csak 1órát hagyd magad , mert akkor utánna meg amiatt nem fogsz éjjel aludni hogy sokat aludtál napközbe. tegnap én is emiatt nem aludtam szerintem.

Kép

KépKép[/url]
mecsi

boni írd meg az emailcimed neved korod és a pontos szülésre kiirt dátumod szuszuka biztos berak! :D

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Sziasztok!

Gratulálok Zorka babához! köszönjük a beszámolót, itt pityeregtem miközben olvastam....

Pöttöm annyira szép Noel baba!

Boniko én is ezzel küzdöttem múlthéten, vizsgálat után pár csepp vér és barnáztam,de elmúlt. No meg mesis görcseim is voltak, rendszeresek,de még mindig egyben vagyunk (remélem még 2 hétig biztosan így is marad) , nyugi!

Én is rosszul alszom, sokszor kell pisilni, sőt anniyra befeszül a hasam,h a pisit majd' kipréseli belőlem.... :cry: :shock: ez normális?
No és ma fejfájással ébredtem.... :cry:
Viszont tegnap kivasaltam mindent, meg is látszott a lábaimon, oszloplábú lettem....
Ma én is megyek dottoréhoz délután,majd jelentkezem a hírekkel...

Már megint nem emlékszem,h mit akartam...

Jah Andi mekkora pocakod vaaaan aaasztaaa :shock: :)

Niki kiváncsi vagyok meddig húzzátok egyben...kezd érdekes lenni... :)

Ha lehet jelentkezni augusztusi szülésre akkor én szeretnék, még nem szeretnék szülni.... :( :shock: :lol:

Pihenős napot Mindenkinek!
makadu

Mecsi, tök jó, örülök ;)

Boniko, nekünk azt tanácsolták, ha taxit kellene hívnunk, ne mondjuk meg a taxisnak, hogy szülni megyünk....:)
kérdem én, akkor mit mondhatnék két nagy csomaggal, hogy nyaralni megyek??? :)

sniky

Kitti, szia:)

Hát igen, elég izgi már 3. napja, olyan, mintha a fiam szórakozna velem, elég kis makacs oroszlánkölyök lesz, érzem..:)
pedig már mindent megpróbáltam, mármint, hogy megértessem vele, hogy most már jó lenne, ha megszületne... erre elkezdek görcsölgetni és mire rászánnám magam, hogy elinduljunk a kórházba, addigra este lesz és abbamarad.... nem tudom miért csinálja ezt... tesztelgeti a tűrőképességem? :)))

sniky

Niki szerintem csak megvárja az augusztust :lol: :lol:

Lányok titeket a doki minden héten megnéz mostmár Uh-n? vagy csak a ctg eredményeit nézi meg?

Én most megyek pihizek kicsit. Zsófi úgy látszik vagy sikeresen alszik vagy reggel ment dokihoz?!

Kép

KépKép[/url]
mecsi

jó reggelt!

neeem, sajnos nem eddig aludtam, pedig ment volna! :( mint tegnap! 1/2 10-ig húztam egy átszenvedett éjszaka után!

a délutáni alvás elég jó ötlet, csak akkor meg azért nem alszom, mert délután kipihiztem magam, vagyis eddig így gondoltam! de most már tudom, hogy nem szabad befolyásolni a dolgokat... ha délután aludhatnékom van, akkor alszom! aztán este úgyis szenvedés van... mindegy, csak eltelik ez a 2-3 hét már... :P

Andi, szééép nagy a pocid, és milyen formás! a szoba is szép nagyon!

az ikrek fotóit is mindjárt meglesem!

amúgy dokihoz csak délután 2-re megyek, de ha ilyen progamom van, akkor általában bejövök reggel a férjemmel, hogy ne a legnagyobb melegben kelljen mászkálnom, főleg ne egyedül, szóval most a háziorvosnál voltam, beszereztem a betegállományos papírt, most pedig anyuéknál vagyok, amíg a dokihoz nem kell indulni! besötétítettem, és szerintem fekszem is lassan!

Kitti, tegnap nagyon hiányoltalak, azt hittem, nálatok is fejlemény van!

Niki, remélem, hogy sikerül beszélned Ritussal egy kicsit, és próbálj meg nem gondolni rá, hogy ugyanaz a szülésznőtök, hátha "csak" szar napja volt tegnap, persze nem, mintha mentség lenne ez, de ne stresszelj előre!

kisfiad csak nem húzza már az időt annyira!

úgy látom, hogy mi vagyunk az ittmaradottak, akik aktívan is fórumoznak, szóval nekünk lehet, hogy sok van még hátra!? :)

uh eredményeket, ctg eredményeket, doki véleményeket hozzatok! kíváncsi vagyok, hogy hol állunk!?

Nicike, gratu a beékelődéshez, és reméljük, hogy tényleg könnyű szülés lesz! izgis!

sophie27

Sziasztok!

Jó sokat írtatok! :D
Az éjszakáim nekem is egyre zűrösebbek, olyan 6-7 között alszom el jó mélyen, 9-10ig, de persze a hülye volán miatt ma ez is elmaradt. Épp visszaaludtam volna, amikor párom telefonált, hogy a buszmenetrend szar és nem jön akkor amikor le volt írva. Így lehetett öltözni és bevinni a csepeli strandra. Ami dühítő, hogy az összes tetves megállóban vagy 15 ember várt, és a következő busz majd fél óra múlva jött. Pedig petim most írta fel kb egy hónapja a menetrendet, de arra sem képesek, hogy figyelmeztessék az embereket, ha kinn csak úgy megváltoztatják. :evil:
Szóval lőttek a reggeli pihinek, éjszaka meg én is minden páratlan órában fennvagyok.

Boniko, látod, tegnap írtuk, hogy ijesztgetéseket nem kérünk, erre jól befrászoltat Zorka-papa. Nem baj, én még próbálom tartani magam.
Amúgy meg lehet ám fűzni a mentősöket, hidd el, és akkor csak akkor visznek a legközelebbibe, ha tényleg gáz van. Akkor meg kell is, mert gondolom nem akarsz mentőben szülni.
Petim egyszer kapott egy nőt 5. babát várta és csak akkor hívott mentőt, amikor már 2-3 perces fájásai voltak. Jó fej, ugye?

Mecsi, engem 5 hete nem néztek, se uh, se méhszáj. ma megyek, már nagyon be vagyok sózva. Főleg mert nekem is ugyanaz van, mint neked: lefekvés után görcsölget párat. Bár a mostani éjszaka eléggé gázos volt. Nagyon fájt. :cry:

Csandi, szuper a pocid és a hinta is!

Vica, igen magánba, mert párom este 7ig dolgozik és csak utána tud jönni velem. Mivel ez az utolsó gondolom, mindenképp szeretne ott lenni.

Nicike, már kezdtelek hiányolni. Jó hogy még egyben és nagyon megnyugtató híreket kaptál. Én a dokim nyakába ugranék, ha ilyeneket mondana. :D
Sztem a nagytakarításra talán keresnetek kéne egy-két segítőt. Ilyenkor már nem érdemes nekiállnod. Legalábbis én tegnap megállapítottam, hogy már nem megy minden amit beterveztem.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Lányok!

Én is augusztusban, pontosan 11 körül szeretnék szülni, addigra jön vissza a dokim a szabadságáról. És hogy a jó hírt még tetézzük, a szülésznőm is szabin lesz 4-10-ig. Tehát a jövő hetet teljesen kizártam szülés ügyileg.

Engem nem néz minden héten a dokim, csak ctg-re kell mennem minden héten, ami pont ma este lesz esedékes. És akkor ma meg is ismerem a másik szülésznőt is, ha netán Csenge mégis úgy döntene, hogy jövő héten szeretne már látni minket. :-) Igazán jó lenne, helyettes szülésznővel és dokival, de hát ez van. Augusztus van, és mindenki nyaral! :(

Szóval ma este ctg, és jövő hétre bejelentkeztem uh-ra. utoljára 32. héten voltunk, ahol a fejecskéje volt a legnagyobb a többi méretéhez képest. Remélem nem növesztette tovább, mert tegnap a Szent Imrében tartott előadáson azt mondták, hogy amennyiben 10 cm-nél nagyon a fej átmérője, akkor tuti császár. :shock: Ezt nem is tudtam, hogy ez a határ! Szóval imádkozom, hiszen a 32. héten már 9cm volt. Drukkoljatok.

Szilvi

rizsimami

nagyon édik az ikrek is! jajjj, már annyira kíváncsi vagyok a mi gyerkőceinkre is! ;)

mármint az ittmaradtak gyerkőceire!

eddig minden baba annyira szép, remélem, hogy marad is a sorminta ilyen!

sophie27

Hát igen, hívom a taxist..aztán mire leérek törölközőhegyekkel a lábam között állok és letagadom, hogy szülni megyünk..( barátnőmnek ömlött a magzatvíz végig amig a kórházba mentek)

és kérdem én ha a taxis nem visz el szülni? akkor hogy írták volna meg a NIcsak Ki beszélt? :wink: na jó, itt biztos nem a John Travolta szállítana :lol:

Én terveim szerint 2008.08.08 án 08.08 kor fogolk szülni.. tehát 7.én késő este bemegyünk .... :lol: az enyim szülésznő 11.étől megy szabira.. én 12 re vagyok kiirva

Na 5.gyereknél nem időben szólni.. és végül beértek? és nem parázunk, jó lesz nekünk..nem parázunk jó lesz nekünk nem parázunk jó lesz nelkünk :wink:
Vendég

Sziasztok csajok!!!

Mi végre itthon, most csak egy nagyon gyors kép, még rohannom kell a papírokért, de délután jövök és mesélek!
A világ legszebb Lili hercegnője:

Kép Kép

KépKép
columbine

Szia Ági!

Nagyon aranyosak a képek, Lili baba is csodaszép!!!
Mesélj majd, ha lesz egy kis időd, mindenre kíváncsi vagyok :)

Sok puszi Nektek!

sniky

Yuyu, közben meglestem a Várhalmi ikreket is, nagyon édesek ők is és milyen jó kis súllyal születtek: Marci 2800 gr, 51cm, Maja 2600gr, 52cm :) nem semmi lehetett két ilyen nagy babával egy pocakban. Barbi minden elismerésem a tiéd!

sniky

szia Ági! jujj de jó, hogy dobtál fotót!!! figyu, ahhoz képest, hogy mondtad, hogy nem volt egyszerű, nagyon jól nézel ki Lilikével a kezedben! szóval le a kalappal! úgy látszik ez a szülés tényleg csak akkor fáj, amikor, utána viszont csak a boldogság van!!! ;)

és látom, üres volt az IKEA szoba! na, majd kíváncsi vagyok, hogy miket mesélt, minden érdekel!!! :)

Lei is még egyben van, már kezdtem aggódni, így írtam neki egy sms-t, szóval minden okés nála is, Csabika nem siet még kifelé. este ő is megy ctg-re, aztán lehet, hogy benéz!

sophie27

Ági!

Gratulálunk, csodaszép kiscsaj! Látom, hangja is van. :wink:

Boniko, beértek, de szegény párom kicsit be volt tojva. Azért mégiscsak mentőben levezetni egy szülést, alig valami egyetemi gyakorlattal. Még jó, hogy egyáltalán esetkocsit küldtek, mert ilyenkor a kp. általában szállítót küld, azon meg egy gépész és egy ápoló van.
Állítólag a kórházba érkezés után 10 perccel már szült is. :roll:

Na, szóljatok rám, hogy menjek már főzni, meg takarítani.
Majd benézek, ha már rotyog a leveske.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Pankáról még mindig semmi hír... :( Nem tudja valaki a mobilszámát!? Próbálom lesni az iwiw-es képeket is, hátha valaki oda frissít először, de ott sincs semmi fejlemény.

Na most kicsit pihizek!

sophie27

Ági, gratulálok, tényleg nagyon jól nézel ki. Nem látszik rajtad, hogy nemrég szültél.
Niki köszi a Várhalmi adatokat, beírtam a születés táblába őket.
Boniko, téged meg betettelek a babatáblába. Ha nem bánjátok beszíneztem, aki már megszült, hogy lássam, hogy hogy állunk.

szuszu

sziasztok!

megkönnyeztem megint a legújjabb kisbabákat, nagyon tündériek!!

köszönjük a képeket!!!!

sniki:
szerintem nappal nálatok edzés van, hogy ah majd éjjel elindúl te már tudd és addigra aránylag megszokod és jöhetnek az erősebb fájások...ügyesen készül / felkészít a szervezeted!!mindenkinek annyira fáj szerintem amennyire ki is bírja....
nálunk szerintem rohamos szülés lesz, mert jóslók anyámnak sem voltak egyikünknél se, de ha beindult akkor meg szinte egymást érték a fájások és kipotyogtunk...a jóisten mindenkire olyan feladatot mér amit el is bír...én pl. türelmetlen vagyok biztos azért lesz nekem ilyen :D
ilda barátnőm (3gyerekes) mondta, hogy amikor már annyira fáj, hogy azt érzed itt a vége nembírod tovább akkor fogod kitolni a babát és jó lesz!!mert akövetkező pillanatban már nem is fog érdekelni, mennyire fájt mert hiszen a karodban tartod a világ legislegnagyobb kincsét!!!!
:P :P

szóval no para csajok!!mindenki nagyon ügyes volt eddig is és eztán is a soron következők!!!!
Vendég

hűűűű a táblázat szerint is mi vagyunk soron kb.sniki!!
apucik készülhetnek a tejfakasztó bulira!!
Vendég

sziasztok,

Lili baba gyönyörű, és tényleg nagyon jól nézzel ki Ági! :D

Mazska,
Persze, hogy mehetünk együtt sétálni.... Én nem az Istvánba fogok szülni, elvileg területileg oda tartozom de a Kútvölgyiben fogok.... Rékát is ott szültem és nagyon megvoltam mindennel elégedve.. Csak egy kicsit messze van és eléggé félek, hogy hogyan is fogunk feljutni, főleg úgy hogy minden fel van túrva :?
Te hol szülsz????

Niki,
Én is azt hittem, hogy már megszültél... :lol:

Mecsi,
én minden héten megyek CTG-re, de pont tegnap gondolkoztam el, hogy UH-on utoljára a 31. héten voltam... Úgyhogy szerintem illő lenne lassan elmenni... Majd jövőhéten rákérdezek, hogy mi a helyzet...

Szilvi,
Látom Te is jó betábláztad, hogy mikor szeretnél szülni :lol: :D Én is megterveztem, hogy jövőhét szombattól szülhetünk, akkor jön vissza a szülésznőm szabiról... Szóval addig szeretnék még egyben maradni... Bár a helyettesével már taliztam, csak hát még is a jól bevált szülésznővel szeretnék.... :lol:

Lehet, hogy nekem ki kellene hagynom a délutáni alvásokat??? Igaz, akkor is csak max. 1 órát tudok pihizni....
Mitől lehet az, hogy kevesebbet mocorog Lili????????? :shock:

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
vica10

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?