Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok!

gyors bejelentkezés!

szerencsére az Üllői út nem volt lezárva. :lol: dottorénál voltunk..minden rendben-..lepihenek késöbb jövök
Vendég
 


MARA

18as testtömegindex??????????? Rohadt irigy vagyok! :lol:

CZINKI

Katának bizti szerencsét hoztam!
Mellettem mindenki bebabásodik. :shock:

BONI

Nagyszerűűűűűűűű! Pihizz csak szépen! Mi ráérünk, és a lényeg, hogy minden OK! :wink:

dita75
 
 


Boni: Már csak két hét! Azta mindenit, de gyorsan megy az idő!

Czinke: Az én ismerőseim sem hiszik el, hogy mennyit kinlódok azzal, hogy legalább 48 kg legyek. Voltam már 42 is. Így utólag írtó rondán néztem ki akkor, de tényleg nem jött rám egy deka sem akkoriban. A sok stress...

hofeherke
 
 

 
 

MARA
Hát én elég sokat szoktam sresszelni magam, ennek ellenére gurulok mint a hordó! :oops: :roll: :twisted: :cry: :? :shock:

Szombaton felmentünk a barátnőmhöz és épp krumplit sütött. Oldalt állt nekem, és alig lehetett észrevenni annyira vékony.
Ő is csak fogy, csak fogy, és azelőtt ha csak ránéztek terhes lett, most meg sehogy sem akar összejönni a második baba. :shock:

dita75
 
 


Dita: A stressz kétféleképpen szokott hatni. Vagy sokat eszel tőle ami lerakódik, vagy nem bírsz enni és az is gyorsan lemegy ami + Ez van.

hofeherke
 
 


erre szokták azt mondani, h genetika, alkat kérdése!
miért van az, h 2 ember ua eszi, az egyik vékony (v normál testalkatú) és a másik túlsúlyos?
mindenki másképp reagál a dolgokra: étel , stressz....
az én párom pl tök gyorsan emészt, átfut rajta a kaja. én meg a másik fele vagyok! :roll: igaz a párom mozog is rendesen, nem is hasazik és tök kockás a hasa, de teniszezik 1* 1 héten, és edz otthon (fekvőtámasz, guggolás, futás, súlyzózás). ma pl lement a játszótérre a mászókához húzodszkodni. olyan jót röhögtem ! egy anyuka levitte a 2 kisfiát , az egyiket hintáztatta, a másik (nagyobbik) meg ua a mászókán játszott, amin a párom edzett. és mutatta a kisfiú, h ő jobbat tud, mint a párom, és dumcsiztak egyet. :lol: anyuka biztos hülyének nézte a párom (bár lehet, h pedofilnak v szatírnak :twisted: ).

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Gyerekkoromban nem hiszem, hogy stresszeltem volna magam, mégis a nyári szünetekben feljött rám néhány kiló.
A suliban meg leadtam. Amikor abbahagytam a táncot igazán akkor kezdődött minden. Gondolhatjátok egész héten mozogtam és nem is keveset, aztán meg hirtelen semmi! :shock:

CSIBI
Gyakorol a férjed? :wink: :lol:

dita75
 
 


Mara: meg esetleg megkérdezheted az endokrinológust ha nem is írja fel a metformint neked, h ir-re ihatnád esetleg a kecskeruta teát, meg ciklus rendbetételére még a cickafarok tea jó! esetleg próbálkozhatsz ezzel is. döntöttél, visszamész hozzá a labor előtt? most a 21. napi labor eredményed várod és azzal szeretnél visszamenni, v a 3. napi vv-t akarod kivárni és annak az eredményével visszamenni? már nem emlékszem! :oops:
bár nekem a nőgyógyászom csak mosolygott , amikor montam, h iszom a palástfűteát progi pótlásra, és eszem a méhpempőt. :evil:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


CZINKI
De te már nem eszed a méhpempőt ugye?

a mézről jut eszembe:
Kép

dita75
 
 


Czinke: Titkon abban reménykedem, hogy min. 9 hónapig nem jön meg ;) Akkor visszmegyek a cukros vérvétellel. Ha megjön, akkor a következő ciklusban inszem mellett lesz meg a 3. és 22. napi vérvétel, és azzal megyek vissza. A doki mondta, hogy így csináljam, hát szótfogadok. (gondolom az LH, FSH miatt kell) :) Közben elkezdek mozogni, meg félig-meddig diétázni. A doki fel fogja irni a metet, mert mondta, hogy ha beigazolódik a PCO gyanú, akkor azt kapok.

hofeherke
 
 


Dita: ELfelejtettem a képeket folytatni :)
Kép Kép

hofeherke
 
 


Kép

hofeherke
 
 


Kép Kép Kép

hofeherke
 
 


Kép Kép Kép

hofeherke
 
 


Elfogyott.

hofeherke
 
 


MARA
Jók (voltak) :lol: :lol: :lol:

HOL VANNAK A TÖBBIEK SZERINTED?????????????????

Tegnap néztem az iwiw-n hogy Viki tett fel Mini Laci képeket.
Nagyon cukker a kiskirályfi! :wink: :lol:

dita75
 
 


Dita: Nem tudom, biztos csinálnak valami fontosat. Dolgoznak ezerrel, vagy ilyesmi. Vagy csak tesztelnek minket, hogy mikor kezdjük őket hiányolni ;) NA JÓ, HIÁNYOZTOK!!!JÖHETTEK :lol:

hofeherke
 
 


MARA
Én nem emléxem, hogy mondtak volna bármit is hogy nem lesznek ma! :roll:

Bő másfél óra és megyek én is. Azért nem is annyira rossz ez a korai jövetel, király hazamenni 2.30-kor! :D
Reggel már nem annyira jó felkelni, de hát valamit - valamiért! :D

És tudod mi még a furi???
Az hogy négy topicban rontom a levegőt, de mind kihalt.
Ha te nem lennél itt már megtanultam volna magamban beszélni! :shock:

dita75
 
 


:)

Én most találtam ki, hogy délután kiflit és zsömlét fogok sütni :) Már el is kapott az alkotási láz :)

hofeherke
 
 


MARA
Küldhetnél egy kicsit.......... már mindent felfaltam amit hoztam! :oops:

Van egy tábla milka csokim, de azt egy kollégámnak hoztam tegnap volt a névnapja, csak hát még ma sem jött be dolgozni, de asszem lassan ráfanyalodom.

A fenébe most telefonált a mama, hogy baromira unja magát a gyerek és haza akar jönni. Hát ezt nem hiszem el. Eleve ezen a héten már úgy volt, hogy nem is jön. Akkor kitalálták, hogy ma meg holnap ottalszik a mamáéknál mert mennek kirándulni meg strandra és ne az legyen, hogy végigalussza a programokat, ugyanis este 11-kor még kukorékol, reggel 5.30-kor alig bírom kirugdalni az ágyból, aztán délelőtt 11-12-ig alszik a mamánál, és pont emiatt nem tud este elaludni, ördögi kör.
El szerettem volna ma menni a butikba venni magamnak valami új rucit, gyógyszertár, drogéria, posta, pedikűröshöz bejelentkezni.... stb....stb...... most mehetek haza! Megint megy fel a pumpám, de nagyon! Viszont holnap nem engedek a 21-ből!
Már tök jól elterveztem a két napi egyedüllétemet! :twisted:

dita75
 
 


Sziasztok!

Én még minidg a lemaradásaim próbálom bepótolni a melóhelyen. De azért a fél szemem rajtatok. :D

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Bumi: Igazolás elfogadva ;)

Dita: Miért nem mondassz egyszerűen nemet? Nem olyan nehéz az!

hofeherke
 
 


én is vagyok, de 12 kor kimegyünk a piacra kajcsi - gyümi vadászatra, és utána ebéd. most itt vagyok már!! :wink: :lol:

Mara: aha, értem, emlékeztem én , h vmire vársz, csak nem tudtam pontosan , h mire!! :oops: ok!
jók a képek!! :lol:

Dita: nyugi! ne izgasd fel magad a kisrácon! rácukod a szobaajtót és internetezik, te meg pihizhetsz!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


MARA
Már a mama is hátulról jött, mert kérdezte, hogy mit csinálok délután még jó hogy mondtam neki hogy ide-oda fogok rohangálni, de remélem hamar végzek és már olyan 5 körül otthon leszek.
Erre fel mondta, hogy jó akkor felteszi az 5ös buszra a gyereket mert már most szétunja a fejét. Az semmi: A párom átvállalta a postát meg a gyógyszertárat is, csak hogy 4kor már otthon tudjak lenni, úgyhogy már 4től kezdődik a pokol. Mindenki összeesküdött ellenem. A múltkor amikor ki voltam a tüszőm miatt, próbáltam volna aludni és egyfolytában hívogatott a mama meg a gyerek, hogy mikor leszek már végre otthon. (ugyanis nem árultam el, hogy már otthon vagyok) basszus egy szemet nem tudtam aludni, pedig ideges, fáradt és kikészült voltam. A picsának (bocs :oops: )vállalta el a mama is hogy ha nem tudja lefoglalni a gyereket. :twisted:

CZINKI
Még csak rá sem tudom csukni a szobaajtót, sőt pihenni sem tudok mert ezzel hogy hazajön kezdhetek nekiállni főzni, mivel ő annyit eszik egymaga mint mi ketten a párommal. Pont lett volna annyi hami ami kettőnknek elég. Szóval tele a tököm!

Na mindegy, megmondom neki, hogy menjen ki bicajozni. Csinálok valami gyorsat. Bosszúból milánóit fogok csinálni, mert apa azt nem szeresse! Hehe! :lol:

dita75
 
 


Dituliiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!édes a bosszú, de nyugi!!!! :wink:
de egyébként a mamád mentségére , amiket a kissrácról írtál eddig , elég nehéz lehet lefoglalni!! nem szeret társasozni v kártyázni, nagyi nem tudna vele játszani? v nagyid nem tud esetleg kajcsit küldeni a gyerekkel? meg hát már ebédelni ebédelt nem, akkor hova akarsz főzni még most? én nem tudom, mi 1* eszünk főtt kaját, este meg már csak hideget. adjál neki hideg kaját v csinálj neki virslit v rántottát!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


CSIBI
A párom anyukája, csak én is mamának hívom! :lol:
Elvitte a dominót, vicckönyvet, társast, stb.
Elbringázgatna kint de a mama nem engedi neki.
A kajával az a problem, hogy neki mindig az kell amit mi eszünk. Képes felfalni a saját apja elől is a kaját. Márpedig az apja egész nap dolgozik neki este fött kaja kell, mert ilyenkor szinte semmit nem eszik napközben, max. pár szenyót. Volt rá példa, hogy megbeszéltük eszik este virslit, mert akkor is váratlanul jött, meg is ette, aztán amikor később hazajött az apja kisütöttem neki a két szem husit és egy adag sültkrumplit, hallod ott ült mellette csorgott a nyála, elkezdte először kiszedegetni a krumplikat a tányérból, végül egy-egy katona húst, majdnem az egészet ő ette meg végül. Szegény párom utána hót éhes maradt. Mindig van otthon szendvicsnek való, de aki egész nap azt eszik nem akar még este is. Szóval kriminális egy kölök.

Amúgy nem tudom mennyibe kerülnek ezek a táborok, de jövőre ha kenyéren is vizen is kell élnem elküldöm az tuti.

9 perc és mehetek! Jajj de jó! Legalább valami jó is van a mai napban!

dita75
 
 


Sziasztok,

csak bejelentezek, ma nagyon sz@r napom van, hajnal óta fáj a fejem és annyira szédülök, és hányingerem van, hogy még a párnáról sem tudom felemelni a fejem. Úgyhogy fekszem és vedelem az ásványvizet...

Mindenkinek puszi, majd jelentkezem ha jobban leszek...

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Sziasztok!

Én is vagyok, és olvasgattalak is titeket egész nap, de ma baromira szétszórt vagyok, és nincs kedvem semmihez. Haza akarok menni, és le akarok feküdni! :roll:

Dita,
Nem semmi ez a srác... :? Még meddig van nálatok? Augusztus még a tietek?

Monic,
Pihizz, gyógyulgass! Átérzem a helyzetedet, én tegnap voltam nagyon sz@rul, ma meg csak simán hulla fáradt vagyok.

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Monic: szegényke!!! jobbulást nektek!!!

Dita: hát nem semmi!!! nem írigyellek, nem lehet egyszerű!!
a táborok meg nagyon drágák! persze attól is függ, h milyen táborba akarod adni, mert már van nyelvi , kézműves, bicikli, evezős......ki tudja hány tábor. egy munkatársam fia megy kézműves táborba 5 nap 20e! elég húzós! nem is tudom, h vannak e olyan sima táborok , amibe mi régen jártunk, h semmi extra, lementünk a balcsira 2 hetet (v 10 napot) és ott fürödtünk , játszottunk, tornáztunk stb.......?
de a sulikban nincsen már nyári napközi?? én emlékszem voltam ilyenbe is. ua mentem a suliba és ott játszottunk, volt mindenféle, meg mentünk kirándulni is néha!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Sziasztok!

Köszi a drukkokat mindenkinek, ma hazajöhettem. Vérzés megszűnt, legközelebb remélem fél év múlva megyek csak kórházba, ha szülünk. A babákkal minden oké, a méhlepényekkel is, méhszáj is zárt, talán már nem lesz baj. Azért még nem vagyok nyugodt. Más rendes kismamák megnyugodhatnak a 12. hét után, én meg most kezdhetem az aggódást... :(

Dita, nagyon szépen köszönöm, hogy közvetítettél!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós
 
 


én most feldobtam a lábam az asztalra és úgy írok!! nekem kicsit vizesedik a lábam, és ez nagyon jót tesz!!

Némóka: neked is jobbulást!!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Évi,
Örülök, hogy most már rendben vagytok! :D Nagyon izgultam értetek! Gondolom sokat kell majd ezután pihenni. Azért mehettek nyaralni? Mikor is indultok?

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Évi: sokat gonodoltunk rátok!!
nagyon vigyázzatok magatokra!!! pihengess sokat! gondolom azért Dorcusz mellet nem lehet könnyű, hiszen azért aktív kiscsajszi. légy nagyon pozitív és minden rendben lesz!!!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Csibe,
Hol van a pocakfotó? Nem mára ígérted? :roll: :wink:

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Köszi szépen!

Némóci!

Vasárnap hajnalban indultunk volna nyaralni, már minden össze volt csomagolva, bepakolva az autóba, gyerek fellelkesítve, de akkor kezdtem erősen vérezni, így a tengerpart helyett a kórházba mentünk :cry: A Dórit sajnáltam a legjobban, neki nagy csalódást okoztunk, de nem tehettünk más :cry: A két szemem kibőgtem miatta :(

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós
 
 


Lilkiismeret furdalásom volt, hogy Ditát itt hagyom egyedül, de szerencsére kihúztatok a pácból.

Minden kismaminak jobbulást!

Nekem most kezd fájni a fejem, úgyhogy én most lépek le kicsit. :)

hofeherke
 
 


Évi,
Nagyon sajnálom, hogy szegény Dórinak már most csalódnia kellett! :( Azt hittem, hogy még a szüleidnél vagytok, és majd csak utána indultok, a héten valamikor...

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Évi örülök, hogy jobban vagy! vigyázz magatokra! pihenj sokat... nem lehet hogy asok sok tüsző ami még volt most kiürült? remélem!

én is végigaggódtam a terhességem..minden drendben leszeletelk


Dórit sajnálom az elmaradt nyaralás miatt....el tudtátok neki magyarázni miért nem mehetettek?

Dita ez a gyerek kriminális :shock:

nekem a mai vizsgálatpon minden oké volt..méhszáj teljesen zárt (nem gondoltm volna ezt amikor kórházba kerültem) a vizsgálat roppant kellemes volt :?

a mért adatok alapján kb 3208.47 g és 49,84 cm a kicsi fiunk..innen lestem

http://www.gravidanzaonline.it/medico_r ... nline.html

ma fexem, mert az az egyetln jó, amit ebben amelegben a bedurrant csini lábammal tehetek
Vendég
 


Évi: sajnálom , h Dóri csalódott, de majd kárpótoljátok , ahogy tudjátok!! szülők be tudnak segíteni, h kicsit tehermentesítsenek, és többet tudjál feküdni?? próbálj nyugodni és pihizni!!

Némóka: ma reggel én felejtettem el a képet! remélem nem felejtem el és még este felrakatom a pendrájvra (biztos nem így írják, de mindegy! :oops: ). de már nekem is meg kell tanulnom, h hogy tudok ilyen kicsinyítést csinálni, h ne mindig a párom kelljen megkérni! de csak az ő laptopján van program is, a mhelyemen csak munkaprogram van! :twisted: na szóval holnap lesz kép! :lol:

Boni: ez nagyon szuper!! jó pihit neked!! a lábadat tedd feljebb mint a csípőd, nekem a védőnőci ezt ajánlotta. most én is felraktam az asztalra és úgy írok! :lol:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


KISMAMIKNAK
Kép

ÉVI
Igazán nincs mit.
Nagyon örülök, hogy elmúlt a vérzés és remélem most már minden a legnagyobb rendben lesz! A nyaralást sajnálom, talán jobb is így, képzeld el ha ott kint történik ez veled, azért az durva lett volna még csak nem is érted a nyelvet (gondolom) :roll:

BONI
Szép méretek! :wink: Drukkolok a 08.08.08 dátumnak!

CSIBI
Milyen jó hogy van egy éles eszű kismamink Némócska személyében, én már el is felejtettem a pocifotót. IDE VELE DE GYORSAN!!!!!!!!!!! BURGUM!!!!!

MONIC
Éreztem, hogy valami nem kóser, mert tegnap nem mondtál semmit, hogy ma mennétek valahova vagy ilyesmi! :roll:
Remélem estére már nyoma sem lesz a rosszullétnek! +++++++++++++++

NÉMÓCI
Dehogyis, már úgy volt, hogy ezen a héten sem jön már, de a mamáék kitalálták, hogy elviszik őt strandra meg kirándulni és hogy csak hétfőn alszik itt nálunk (tegnap) meg esetleg csütörtökön, de a kedd meg a szerda az tuti volt, hogy egész nap náluk lesz még éjjel is! Hát a kérdés eléggé megdőlni látszik, ugyanis már kora délután hívtak, hogy mikor végzek a munkahelyemen, mert,,,,,,
Az anyja munkahelyén két hét leállás lesz a jövő héttől asszem úgyhogy akkor vele lesz, és csak péntektől vasárnap estig lesz itt augusztusban.
Az is ippen ölég!

NEM AKAROK FIÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚT!!! :roll:
Megőrülök ennyi pasas mellett!!!!!!!!!! :roll:

Úgy szusziznék egyet, majd leragad a szemem!
Befüggönyöztem az egész lakást egész jó a klíma!

dita75
 
 


Dita: holnap lesz kép!! :wink:
gyorsan összecsapod a milánóit, és majd utána pihizhetsz!!
és ha nem akarsz fiút, akkor azt szuggeráld, h lányt akarok!!! nehogy úgy járj, mint én a pénzügy vizsgámon, emlékszel! amikor 3 tételt nem tudtam a 40-ből és belehúztam abba a 3-ba, mert arra koncentráltam!
bár már késő bánat! már úgy is el van döntve, h kitek lesz!!! mert már babás vagy és a kisfickótól függ, h fiú v lány! szóval izgulhatsz még majd pár hetet, a hétfői poz teszt után! :wink: :lol: :lol:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Sziasztok!

Évi,
örülök, hogy már nincs vérzés. Nem mondta a doki mitől lehetett konkrétan?
A nyaraláson ne bánkódjatok, mert Dórcuszt a 2 kistesó biztos kárpótolni fogja.
Azt néztem, hogy már be is töltötted a 12 hetet. Nagyon szalad az idő :roll:

Monic, Némóka,
jobbulást nektek!

Dita, Mara,
jól elbeszélgettetek kettesben:-) Mara, nekem az a 2 egeres kép tetszett, amikor nézik hol tartanak a kígyóban :lol:

Csibi,
te nagyon laza vagy: elalszol munka közben, felteszed a lábad az asztalra :lol: :roll:

i.kata
 
 


Kata: muszály lazának lenni!! ha nem vagyok az, akkor az se a babának, se nekem nem jó! de most zárás után vagyunk, ez nekünk laza időszak, ráadásul egy csomóan szabin vannak! + teljesen eldugott részen vagyunk , itt csak a pénzügy van, nincs itt ki-be járkálás idegeneknek, átjárás más osztályoknak!
szóval most lehet lazítani! :lol: :lol:
te hogy vagy??? tünetek, mint Ditának? bár tudom, h nem kell keresni, de mégis? és lelkileg hogy vagy?? mostanában nem nagyon írsz? jársz még az akupunktúrára, v most van szabin aug-ban a nőci igaz?

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


ja, egyébként még mindig jobban járnak így a munkatársaim, h laza vagyok (ha hulla vagyok hunyok 20 percet, bár ez még csak 2-3* fordult elő) , de vagyok! jobban szívnának ha tp-ra mennék!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


és olyan laza vagyok, h még időben haza is megyek!!! 8) :lol: :lol: :lol:
sziasztok!! legyetek rosszak!!! 8) :lol:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Sziasztok,

már kezd visszatérni belém az élet, csak az a kár, hogy már este 6 óra :roll:
A párom nagyon édes volt ma velem, nem volt itthon délelőtt (úgy volt, hogy én is vele megyek de a rosszullét miatt nem tudtam), állandóan hívott, aztán hazajött, hozott nekem a pékségből friss kiflit meg ebédre brassóit készített. És még a kaját is behozta az ágyba. Persze alig bírtam enni néhány falatot, de nagyon dicsértem a főztjét mert nagyon finom lett. :wink:

Dita,

én is kiborulnék, ha ez nálunk történik... Én nagyon utálom a váratlan helyzeteket,szeretek mindenre felkészülni.
Kitartás!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nemone,

mára jobban vagy?

Évi,

nagyon örülök, hogy kiengedtek a kórházból. Dorcit nagyon sajnálom, de nem lehetett mást tenni...
Cserébe kap jövőre két kistestvért :wink:
Továbbra is nagyon vigyázzatok magatokra!

Kata,

hogy vagy? Hogy bírod ezt a meleget?

Czinki,

a táborok nagyon drágák, a férjem lányának 30 ezer volt 1 hét, +költőpénz + bevásárolni neki mindent a táborba (tisztálkodószerek, ruhák, cipők...) Először azt mondta, hogy nincs kedve menni utólag meg azt, hog nagyon jól érezte magát.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Csibi,
köszi, jól vagyok. Nem érzékelek tüneteket, egyedül egy jó erős görcsöt várok, de eddig semmi erősebb, mint általában szokott. Ma amíg mentem a pótgyerekért, addig azon gondolkodtam, ha most nem jött össze, akkor jó lesz egy kis pihi. Eddig mindig az lebegett a szemem előtt, hogy egy percet sem tudok várni, persze most sem, de jó lesz kipihenni ezt az utóbbi 8 hónapot.
Szóval most úgy érzem rendben vagyok.
Dokinéni majd csak aug. végén lesz megint, de akkor már a párom is fog járni. 27-re van időpontja. Nagyon várom, mit mond neki a doki.
Amúgy eddig egyetlen ciklusban voltam ilyen nyugodt, amikor halvány lett a teszt :wink:

i.kata
 
 


Monic,
gyűlölöm ezt a meleget! Most néztem a növényeimet az erkélyen és ők is velem értenek egyet, mert hirtelen három feladta :roll: Pedig még "inni" is kaptak.

Unokahugi úszótáborba jár, nem ottalvósba és 18e/hét.

i.kata
 
 


Monic,
Örülök, hogy jobban vagy! Én ma egész jól voltam, csak kétoldali munkaudoritiszban szenvedtem, és fáradt voltam, de sajnos most kezdem érezni a hányingert. Nem baj, ha ezt a 2-3 hetet a 12. hétig végighányom, akkor is nagyon BOLDOG vagyok, mert lesz végre kisbabánk!

Csibe,
Várom a képet holnap! :wink:

Kata,
Ne várd a görcsöt, lehet hogy neked nem lesz, de mégis ott lapul a baba a pocakodban... :wink:

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Nemone,

ma én sem csináltam semmit. Bűntudatom is van rendesen, arra gondoltam, hogy kimegyek és egy kicsit festem a kerítést, de nem merek kockáztatni...

Kata,

az nagyon jó, ha nyugodt vagy, görcsöt ne várj, nem mindenkinek volt :wink:
Én nagyon drukkolok neked!

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: