sziasztok !
Zsófi, most olvastam a Samuzsúrt.
mi is szeretnénk menni ! bár nem ígérem 100%-ra, mert este céges vacsi lesz F1 ürügyén, és a világ másik felén lakunk, utána vissza a Box utcába, de max.kések, kaja+vendégek megvárnak .
ez a sajttorta, v. a Túrórudis ?
akármelyik is, nagyon ügyi vagy ! jó csalogató..
na jó, nem ezért....
megvagyunk, nyaraláson túl, Balcsin voltunk, vegyes volt az idő, de azért 6-ból 4-et strandoltunk.
Laura folyékonyan beszél, folyamatosan kérdez, be nem áll a szája. nagyon cuki, de néha nagyon fárasztó.
viszont rettentően élvezem a párbeszédeinket, olyan nagy a lányom már !
azon szoktam gondolkodni, h. mennyi dolog szorul(hatott) bele akkor is, amikor még nem beszélt, és az nem volt-e frusztráló, h. a kutya nem értette a babanyelvet v. hogy egyáltalán nem tudta magát kifejezni ?
biliproject is zajlik, pisilni már csak oda, nagydolog még pelusba. meg persze alváshoz is pelus még.
alvásproblémák vannak, eleve nyugtalanul alszik el, mellé kell feküdnöm (és csak én vagyok jó) a földre, illetve éjszaka felébred, és akkor is csak akkor nyugszik meg ha én melléfekszem a földre. így minden izületem és porcikám kész van, és marha pihentető az alvásom.
remélem túlleszünk ezen , mert én nem vagyok az éjszakázáshoz szokva és nem is bírom.
nem tudom mitől lehet.. lehet fejlődési ugrás (beszéd) ?? v. amikor beteg volt, megszokta ezt, h. nyekken és ugrom ?
Fatima nem írta, voltunk náluk Laurával minitalin.
Laura olyan kis nyuszkó volt, mire feloldódott volna, meg már mentünk haza.
egyébként azt vettem észre, h. mindenkivel ilyen, akit először nem ismer, és kell egy jó pár alkalom, amíg közel enged vkit magához.