Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok,mindenkinek nagyon köszönöm,hogy gondoltok rám!Így bizti rendben lesz minden! :) Úgy döntöttem,hogy megvárom a hétfőt és csak akkor fogok tesztelni.Most már kibírom valahogyan addig.A hétvégén már jó idő lesz,mindenkinek jó pihit kívánok!
Puszi
jucc 74
 
 


nikole ügyesen szol tovűábbra is ha pisilni kell még akkor is szol ha van rajta pelus!!!!!!!!!!! :lol:
jucc jol teszed hogy megvárod a hétfőt,így tutibb lesz az erdmény is!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Enci: szuperek a képek.

Bea: az jó, ha lazulni tudsz. Nekem nem nagyon sikerül. Majd, ha vége a projektünknek tán akkor…

Jucc: jujj nemsoká lesz egy + tesztelősünk. Képet majd tegyél fel ám róla!

Zsu: jó utat és kellemes 7végét nektek!

Judi: jó nyaralást, és tessék babásan hazajönni ;)

Nikole: mi a baj Marcival??? Ugye nem komoly? Egyébként én is kivagyok mikor Kende beteg. Látszik első gyerek nekem is. Tavasszal 2 hónapig arcüreggyuszival szenvedtünk. Szó szerint az egész családot megviselte.

Mára ennyi. Holnap nem valószínű hogy jövök, mert 15 éves osztálytalira megyek.

Kép Kép
kisvirág_30
 
 

 
 

kisvirág holnapra jo mulatozást az osztálytalin!!!!!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nita: köszi :lol:

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


Kisvirág: nem akartam ezzel terhelni ezt a topikot, elvégre ez nem erről szól, de ha már kérdezted: Marcinak megy a hasa, és alig eszik valamit. Ráadásul tegnap reggelre a fejecskéje csupa pötty lett, amiből délutánra ilyen nagy csípésszerű foltok, estére dudorok lettek. Már a kézfején is van, de talán éjszaka nem jöttek újabbak. Kevéskét eszik és iszik sokat szerencsére, így nem szárad ki. Amúgy se láz se semmi, és tök jó a kedve. A doki szerint rotagyanú :cry: :cry: :cry: Majd kell venni mintát, de egy hét mire lesz eredménye. Ezen teljesen fel vagyok háborodva, addigra akár ki is száradhatna a gyerek. De azt mondta, hogy ha az is, valószínű ilyen "gyenge" lefolyású lesz, szóval ne féljek a kórháztól. Hát nekem rémálmaim vannak és tök ideg vagyok :cry: És a pöttyök allergiás csalánkiütések, amik azért lehetnek, mert a hasmenés miatt átereszt a bélfal, és olyan dolog is kiválthatta, amitől eddig semmi baja nem volt... Hát nem lettem sokkal okosabb, és nem is nyugodtam meg egy csöppet sem. De nem foglalom ezzel tovább az oldalt, inkább várom, hogy a nagy idegeskedésemben mikor jön meg. Na az még rátesz majd a hangulatomra :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
nikole
 
 


Jo reggelt!
Hogy telnek napjaitok? Mi tegnap Szoboszlon strandoltunk, tök jo programok voltak.
tetszett mindőnknek.
A hőmmel nem vagyok megelégedve. Péről nem tudok semmit. Ittam a málnalevelet, de rám ez rossz hatással van. Igy jártam anno, hogy akkor se volt pé, hiába ittam.

Virág!
Milyen volt a buli?
encike 2
 
 


Sziasztok!Bocsánat,nagyon régen voltam.Hogy vagytok?Mindjárt igyekszem visszaolvasni mindent!
kutyafüle
 
 


Nagy gratula Szöszkének!!!Remélem minden rendben van,mert tényleg nagyon eltűnt.: Jucc neked hatalmas drukk, nagyon csodálom a türelmed!!!!!!Nem semmi!!!Én már úgy izgulok!Remélem hétfőn ha hazajövök melóból,már jó híreket olvasok Tőled!
Mi is most kezdjük, már annyiban, hogy aug közepén ér véget a méregtelenítő kúrám,és utána elkezdem szedni a Gravidát.De már ebben a hónapban nem fogunk vigyázni,így akár jöhetne is.de szerintem ennél azért bonyolultabb lesz az ügy.
kutyafüle
 
 


Sziasztok!

Mindenkinek köszönöm a szorítást.Sajnos úgy néz ki,mégis megjön.Tegnap este elkezdtem barnázni,mára már egy kicsit több van,úgyhogy holnapra bizti beköszönt ez a fránya mensi.Tegnap hullajtottam pár csepp könnyet,mert már szinte biztosra vettem,hogy van pocaklakóm.Apróság,de legalább spóroltam egy teszt árát!
:cry:
De majd a most következő augusztusban!Ez az én hónapom lesz!!!!2-án szülinap és mint egy igazi oroszlán,küzdeni fogok!És sokan leszünk egyszerre kismamik!

Kutyafüle!
Nagyon édes a neved! :D Miért gondolod,hogy bonyolultabb lesz az ügy nálatok???

Encike!
Nagyon jók lettek a képek!Édesek a lányok!És egyáltalán nincsen nagy pocakod!!!!!!!(asszem másik topikon panaszkodtál arra,hogy gond van azzal a testrészeddel)

Nikole!
Megértem az aggodalmadat,én is belehalok minden betegségébe kislányomnak.Ráadásul én eü-s vagyok,így már egy kis láz esetén látom kislányomat a lelki szemeim előtt infúzióra kötve feküdni a kórházban.Bár mostanra,az idő múlásával már egy kicsit jobb a helyzet.Marcinak már jobb a pocakja?És remélem ,hogy NEM jön meg a mensid!!!!

Kisvirág!
Milyen volt az osztálytali?

Nita!
Úgy tűnik,tényleg lehet,hogy egyszerre leszünk babásak! :)

Bea!
Elutaztatok már???Mindenesetre jó nyaralást és lubickolást a tengerben!És csak ügyesen! :wink:
jucc 74
 
 


Szia Jucc!!Sajnálom, hogy most úgy néz ki nincs pocilakó!:( De kitartás, itt a következő hónap!!!!!
Azért gondolom, mert amennyire mi az elmúlt hónapokban "védekeztünk" az idő alatt másnak szerintem legalább 3 baba becsúszott volna. Meg elég rosszul álltam a ciklusommal, felment egész 50 napig, aztán csökkent,és most két hónapja 35 nap.Remélem tartja ezt a jó szokását. És akkor hátha.Meg most végzek a méregtelenítéssel és hátha a Gravida is segít majd.Szóval bizakodom azért. Ti mióta próbálkoztok?
kutyafüle
 
 


Jucc: sajnálom, hogy valószínű magjön, de igen, az augusztus már itt is van, és akkor újra mindnet bele. Köszi kérdésed, Marci pocakja már jobb, a hasfogó úgy megfogta a pocakját, hogy sem tegnap sem ma nem produkált, így a mintát sem tudjuk levenni :roll: Enni eszeget, de csak vajaskenyeret és háztartási kekszet hajlandó, de már ez is valami. Én viszont nem tudom mi van velem, egész éjjel nagyon sz.rul voltam, és hányok is... És még nem jött meg, de ez elég durva lenne, ha ennyire hányós terhes lennék... Marcival ugyan 8 hétig hánytam, de az csak reggel volt, és utána jobban lettem. Szerintem most tőle sikerült elkapnom valamit. Akkor viszont lehet jobb, ha nem is vagyok még terhes :cry:

Kutyafüle: mindent bele, hátha így marad most már a ciklusod, és akkor nem várat magára a kis pocaklakó!!!

Kép
Kép
nikole
 
 


Szia Kutyafüle!
Szerintem nem lesz semmi gond nálatok sem,nővéremnek is ilyen 30-35 napos ciklusai voltak/vannak és spontán lett neki 2 gyönyörű,imádnivaló gyerkőce!Ráadásul nála PCO gyanú is fennállt,aztán amikor el kellett volna kezdenie szedni a gyógyszereket,már terhes is volt!Mi május óta próbálkozunk és én minden hónapban azt hiszem,hogy sikerült.De nem!Milyen fira,hogy amikor kislányommal lettem várandós,őt nem terveztük,mégis jött(bár 1 pillanatig sem bántam,csak az apuka,de ez egy másik történet)most viszont a,ikor nagyon szeretnénk,nem akar összejönni.De biztosan meg van az oka,hogy miért is nem most sikerült megpocakosodnom,így nem firtatom (még) a dolgokat.

Nikole!
Hááát,tényleg valószínű,hogy benyelted Te is a vírust,de ez nem zárja ki,hogy ne legyél pocakos!!!Azért várom,hogy mit írsz,megjött-e vagy sem!

Rakok fel egy képet az én "véletlenkémről",aki már 3 éves múlt. :) Kép
jucc 74
 
 


Nagyon szép a kislányod Jucc!!!Még jó, hogy jött,különben nem lenne ki megédesítse a napokat.:) Mi az a "PCO gyanús"?
Nikol jobbulást kívánok mindkettőtöknek. Hátha mégis babótól van!!!Ha nem akkor kívánom, hogy mielőbb múljon el!!!
kutyafüle
 
 


Jó reggelt mindenkinek!

Kutyafüle!
Köszi,aranyos vagy,pontosan így érzek csajszikámmal kapcsolatban!
A PCO(Polycistas Ovarium Syndroma),azt jelenti,hogy a petefészek tele van cisztákkal,amik végülis olyan tüszők,amik nem tudtak kiszabadulni a peteérések során.Jellemző tünetei vannak,rendszertelen, mensi,vagy,hogy egyáltalán nincsen,szőrösödés,elhízás.Itt mutatok egy lapot,sok mindent el tudsz olvasni róla.Nagyon sokan nem tudják,hogy ez a bajuk,orvossággal szépen kezelhető,bár teljesen meggyógyulni sajnos nem lehet belőle.
http://www.pco-szindroma.hu/

Majd még jövök,mindenkinek mosolygós napot kívánok!
jucc 74
 
 


Sziasztok!
Egy kicsit én is eltűntem mostanába,de próbáltalak olvasgatni mindíg benneteket.A nyaralósokat nagyon irigylem,sajna nekünk idén nem tellik rá.Az építkezésünk halad, és egy hete már aktív babaprojektesek vagyok:) Én még nem hőmérőztem ez a próba hónap,ha szeretne jönni szívesen látjuk:).Persze már mindenféle beképzeléseim vannak, sokat fájdogál a hasam alul,a fejem kb.4 napja folyamatosan fáj,pedig rám egyáltalán nem jellemző meg ilyenek.....
Szerintetek mikor érdemes először tesztelni és milyen tesztet érdemes venni?Ezeknek még nem nagyon jártam utánna...
Próbálok majd gyakrabban jönni,már szabin vagyok.....
Ma van az 1. házassági évfordulónk!!!!!!
Szép napot mindenkinek!!!!

Vernike

Kép
vernike25
 
 


Vernike!
Sok boldogságot és kis csöppségeket kivánok!

Nekem tesztek közül nagyon bejött a Mono, árban is türhető. De van akinek a Gabriel, de én csak patikábol veszem, mert ezt ott kapom.
Van egy topik kicsit lejjebb, ahol tesztet tudsz rendelni elég olcson, de ezt is dicsérik, nekem is van.
Sőt LH-t is vehetsz. Én ezt használom.

Végre jo idő van. Tegnap egész du. kertészkedtünk annyira gazos volt már, hogy csunya volt. Ma főzök, mert nincs főtt kajánk, mivel tegnap a mami főzött.

Szép napot!
encike 2
 
 


Köszi Encike!
Én egész nap a záródolgozatomat írom,szerdán le kell adnom.Ma talán végzek vele, a főtt kaja nálunk így csak a spagetti lett....gyorsan valamit...
Pihenjetek sokat!!

Vernike

Kép
vernike25
 
 


Én huslevest főztem meg a párom bográcsba főzött zuzapörit. Ja és kukoricát is főztem.

Ha mult héten lehetett pé, ahogy éreztem már érezném tünetként a pisilési ingert?
Azaz már inger van, de ettől lehet?
encike 2
 
 


jucc gyönyörű kislűnyod van!!!!!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Jó volt a 7végi osztálytali, igaz elég kevesen jöttek el. :( De jót dumcsiztunk és végre egy kicsit kiszabadultam itthonról :)

Nikole: hogy van a fiad??? Remélem nem kerültetek kórházba. Ez a rota vírus egy undorító dolog. Mi hála égnek nem estünk még bele, és remélem nem is fogunk.

Enci: szupi lehetett Szoboszlón nektek. Az egyik kedvenc helyünk :) A hőd tényleg érdekesen alakul.

Kutyafüle: te hogy méregtelenítesz? Mit eszel-iszol az ügy érdekében?

Jucc: írtóra sajnálom, hogy nem jött össze. Pedig annyira szorítottunk. Szép a lánykád nagyon ;)

Vernike: boldog házassági évfordulót! Jó ünneplést. Tesztelni szerintem az elmaradt mensi után érdemes.

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


kisvirág nekem is nemrég volt osztálytali és sajna csak az osztály fele jött el de így is jol éreztük magunkat!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Virág!
Sokat vagytok Szobin? Hol szoktatok megszállni?

Hőm: tényleg érdekes, de nem is egy időben mérem, ha ez befolyásol vmit.
encike 2
 
 


Sziasztok!

Jucc: nagyon tündéri a kislányod.. ;) Majd csak csütörtök éjszaka/péntek hajnalban indulunk. Elhihetitek, már alig várom! :D Majd gondolok rátok! :wink:

Legyetek jók!

Bea
abeatrix
 
 


Jó reggelt Lányok!

Mindenkinek köszönöm az elismerő szavakat,nagyon jól esett! :)
Nem tudom mi van velem,de még mindig nem jött meg rendesen a mensim.Csak barnázás van,az is inkább kis,vagy nagy dolog után,amikor odatörlök(bocsi :oops: )Asszem várok még holnapig.
jucc 74
 
 


Kisvirág.Én ezzel az Aloe vera géllel és egy gyógynövényes tablettával méregtelenítek.Abból van egy 80 napos kóra.Annak jutok lassan a végére.Illetve most elkezdtem inni a Csala varázs gyógyteát.Az is méregtelenít,immunerősítő és fogyasztó. Emellett most száműztük heti egy alkalomra a valódi édességet.Nem nagyon iszom édes üdítőket és nem eszem fehér kenyeret.Kb. napi 5 étkezés, ebből egy tejtermék egy pedig gyümölcs. Így csökken az éhségérzet. Meg hetente 2x futok,has-és farizmozok, egyszer egy teljes testet érintő torna,és minden nap Legmagic. Most ezt ajánlották,mert ismerősömnek nagyon bevált.Igaz nálam nem olyan gyors és látványos a változás,mint nála,mert nem sok túlsúlyom van(szerintem 2-3 kiló),inkább a formákkal vagyok elégedetlen és az állaggal.Főleg igaz ez a combomra.
kutyafüle
 
 


Jó reggelt mindenkinek!Képzeljétek nagyon el vagyok keseredve...fogalmam sincs mi van velem, tegnapelőtt este meg tegnap egész nap olyan szintű görcseim,meg fájásaim voltak mintha meglenne a piri.Már este a könnyim folytak úgy szúrkált és teljesen kétségbe vagyok,hogy mi lehet ez.A pém már 1 het volt és azt nem is érzem meg ennyire.Lehet,hogy volt egy babó akire nem vigyáztam eléggé?De semmi folyásom nincs....nem tudom mi lehet ez????Ha volt valakinek már ilyen érzése kérem írjon,hogy mit jelent???!!!

Vernike

Kép
vernike25
 
 


Sziasztok!

Megjöttünk Balcsiról, de majd jövő hét végén visszamegyünk. 8)
A lányunk egy kis vizitündér! Olyan édin pancsolt! Pedig nem volt meleg a víz, nem is akartuk bevinni. Aztán belógattuk a lábát, Emma meg addig hisztizett, amíg beraktuk teljesen, akkor meg ki sem akart jönni!

Sehol egy bébi? :( Már van 2009. áprilisi topic is- Hajrá!!!!

Jucc: biztos nem csinálsz egy tesztet? :roll:

Vernike, Encike: miért gondoljátok, h múlt héten volt peteérésetek? Az nem a köv. ciklus első napjától visszaszámolt 14 napra van???? :roll: (Az nektek, ha jól látom pár napja volt csak.) Vagy én rosszul tudom? :oops: :roll:

Nikole: hogy van Marci?

Virág: olyan jók ezek az osztálytalálkozók. Változtatok sokat? Nekem is nemrég volt gimis és mindenki tök úgy nézett ki, mint "régen", pedig azt hittem, h lesz olyan, akit nem ismerek majd meg!

Zsu
svs
 
 


Teri???

Zsu
svs
 
 


Szia Zsu!!Ugye jól emlékszem svs???Ha nem ne haragudj! :oops:
Tündéri kiscsjszid lehet!!!!Tegyél fel pancsis képeket!!!!!!!!
Mi is elkezdjük,elviekben,ha működöm rendesen hétfőtől középidős vagyok,úgyhogy mi is belehúzhatunk már hétvégén is. Hátha összejön valami,talán épp egy kislányka! :wink:
Viccen kívül,tényleg szorítsatok lányok,mert indul életünk legnagyobb kalandja. :lol:
kutyafüle
 
 


Szia!

Igen- igen Zsu, az svs csak a nick!
Ne viccelj, persze, h drukkolunk, hisze ezért vagyunk it! Hajrá! Nálunk is kb hétfőtöl jön az újabb kör! (Azt hiszem :oops: )

Teszek is 2 fotót!

Kép Kép

Zsu
svs
 
 


Vernike!
Én is arra gondolok,hogy peteérésed lehetett!Azt el tudtad különíteni,hogy melyik oldalon görcsölgettél?Mert akkor valószínűleg azon oldali petefészkedből jött a tüsző!

Zsu!
Édes lehetett Emma baba!
Mi 15-én megyünk Sárvárra nyaralni,már nagyon várom,pláne Lolli,minden nap megnézi itt a neten,hogy hová fogunk menni.Nem csinálok ma még tesztet,mert most már el kezdett görcsölni a pocim,úgyhogy szerintem ma rendesen meg fog jönni.

Kutyafüle!
Mindent bele!!!!!!Persze,hogy gondolunk Rád!!!! :D
jucc 74
 
 


Zs!
Pont egyszerre írtunk!!!! :D :D :D
Annyira aranyos Emma baba!!!!!!
jucc 74
 
 


Jucc!
Már késik? Akkor csinálj tesztet!

Vernike!
Nem most lehetett péd, és ezt érezted? Vagy már volt péd és beágyazodik.
Szerintem, ha babo lett volna, annak maradando lett volna, vagyis vérzés lépett volna fel szerintem.

Svs!
Kérek képet a pancsolos kislányrol. Rátok jo idő volt a Balcsin. Mi épp 3 napot lubickoltunk a 8-bol. De jo volt igy is.
Ha pár napja volt pé, akkor is mult hét. De nem hiszem, mert a hő elég kaki, de szurkálás volt, amit éreztem.
encike 2
 
 


Jucc :wink:
Hátha nem jön meg, én még reménykedek! Sárvár jó hely, mi is jártunk már ott kirándulóban, biztos nagyon jó lesz! Szállodába mentek? Melyikbe?

Zsu
svs
 
 


Park Inn Hotelbe,4 napra.A fürdőben már voltam én is,nagyon tetszett.Most azért is esett a választás ide,mert van fedett része is és ha megint esetleg zimankó lenne,talán nem fagyunk meg. :)
A mensi,jelentem,megérkezett :evil:
jucc 74
 
 


Balatonon hol voltatok pontosan?
encike 2
 
 


Jucc, sajnálom! :x
Mi csak a Danubius Hotelt ismerjük, biztos ez a Park Inn is nagyon jó!

Encike: Siófokon voltunk! Van pici apartmanunk, oda járunk megosztva a család többi részével. Nagyon jó, mert közel van a víz, és mégis nyuodt, csendes ház, nagy kerttel! 8)
Ti hol voltatok?

Zsu
svs
 
 


Balatonkenesén.
De jártunk át Siofokra, mert tesom szerint itt élet van!

Szombat este voltak bulik, de hallod ezek a mai fiatalok!!! Én nem igy éreztem jol magam anno, hogy azt se tudom hol vagyok!!!!

A kis házat nem adjátok ki másnak?
encike 2
 
 


Zsu!!!!
Tündér kiscsajszi!!!! Ilyet kérek szépen én is!!!! :P :lol:
Tényleg ki mióta próbálkozik??
kutyafüle
 
 


Sziasztok!Húúú mennyit írtatok reggel óta...
Svs:Nekem 14-én jött meg utoljára és rá 9.naptól próbálkoztunk mert akkor már fájdogált a pocim,amire én úgy gondoltam pé.,mert minden hónapba majdnem menzi után 3-4 nappal már szoktam érezni.De tesztem nincs hozzá,meg az az elmúlt 2 napi hasfájás annál sokkal rosszabb volt....de ma már jobb,igaz nem is hordok téglát...És gyönyörű a kislányod....irigy vagyok...
Jucc 74!A bal oldalon végig egy csíkba,de a jobbon semmi....
Kutyafüle!Svs:Hajrá!!!Megy a drukk!!
Encike!Én is ebben bízom nagyon,mármint hogy beágyazódott és nem ki....de majd 2 hét múlva kiderül...El se hinném ha elsőre sikerülne...
Minden nyaralót nagyon irigylek...
További szép napot mindenkinek!!!

Vernike

Kép
vernike25
 
 


Jucc sajnálom, hogy megjött :cry:

Vernike nem tudom mi lehetett az, de ha babó lett volna, szereintem is vérezgetnél, szóvalnyugi, bizti nincs semmi baj.

Zsu gyönyörű a kiscsajszi!!! Kis vizimanó!

Köszi kérdéseiteket, Marci már jobban van, vagyis a hasa nem megy már, 1 nap alatt megfogta a hasát a gyogyó, szóval nyílván nem rota volt, mert az nem múlik el ilyen gyorsan, de majd hét vége felé kiderül a minta eredménye. De sajna a pöttyök a fején egyre többen vannak :roll: Ma a 3. dokihoz megyünk, hátha valaki végre megtalája a megoldást :cry: Én is jobban vagyok, bár tegnap el kellett mennem dokihoz, kaptam is egy szurit, de az legalább segített. És persze vasárnap délután meg is jött, szóval nem babóca, hanem inkább vírus, így talán jobb is, hogy most nincs bébike. Gyógyszer nélkül szerintem most nem bírnám ki...

Kép
Kép
nikole
 
 


svs gyönyörű kislányod van na és ahogyan pancsol cuki baba!!!!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Szóval nem írtam, mi hol fogunk nyaralni. Horvátországba megyünk egy kis településre(bár tavalytól már város és nem falu :) ) Vrsi a neve. Nin-hez van közel(akinek ez nem mond semmit, annak Zadar környéke :wink: ) Nagyon-nagyon várom!! Már csak 2-t kell aludni, és indulunk!!! :D A cuccok nagy részét összepakoltuk már, úgyhogy állnak a halmok a lakásban. Megpróbáljuk kiélvezni a tengert, mert (ha minden jól megy), jövőre mi is itthon nézünk üdülőhely után.
Tüneteim (még) nincsenek, leszámítva, hogy reggel a fogmosásnál új fogkrémet bontottunk, aminek állítom olyan szaga volt, mint a sárgadinnyének, amit egyszer már vki megevett(és most finom voltam).. Reggel teljesen kómásan elméláztam ezen, miközben mostam a fogamat, és még csak hányingerem se lett. Ez a fura igazán.. :) Tuti velem van a gond, mert még semmit nem érezhetek, még túl korai lenne, 5 napja volt pé-m.. :roll:
Tesztet még mindig nem vettem. Hátha ki is bírom tesztelés nélkül a nyaralás végéig. :)

Senki nem tesztel mostanában? Olyan izgi lenne... Jucc, esetleg te? :wink:

Bea
abeatrix
 
 


Abeatrix:Én majd kb.veled együtt tesztelek,szinte teljesen együtt haladunk,nekem még 12 napom van.Képzeld mi tavaly Zadar-ba voltunk nászúton és gyönyörű hely csak a tengerpart tiszta kavicsos.Kozino-ba volt a szállásunk.Jó hosszú az út,de megéri.Mi lementünk a Kryka (ha így írják) vízeséshez felejthetetlen élmény.
Jó pihenést kívánok én meg nosztalgiázom a nászútunkon egyett....

Vernike

Kép
vernike25
 
 


mindenkinek megy a drukk a pozitív teszthez!!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nitácska:Köszönöm....NEmsokára már érted is izgulhatunk...kellene addig nekem egy szerencsét hozó laptetü....majd igyekszem....

Vernike

Kép
vernike25
 
 


vernike igen nemsoká jövök én is!!!!! :lol:
mára elköszönök szépjóéjszakát mindenkinek! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Az igazság az, hogy nem először megyünk Vrsi-be. A családnak van lent egy kempingben lakókocsi, oda megyünk. Zadar tényleg csodálatos, és Krka-t idén sem hagyjuk ki szerintem :)

Mindenkinek szép álmokat! Pihenjetek sokat! :wink:
abeatrix
 
 


sziasztok,merre vagytok? :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?