Új privát üzeneted érkezett!

Nagyon szépen köszönöm Mindenkinek a névnapi köszöntést, virágokat (főleg a rózsát :D ), verset! Nagyon jól esett, hogy gondoltatok rám! :D

Holnaptól már több időm lesz írni...

Gyöngyi,
Az utolsó képen a gomba kalapod nagyon jól áll Neked :lol: :lol: :lol:
Nem tudtam kihagyni :oops: :lol:

Jó éjszakát!
Anikó

KépKép
KépKép
zumpfi
 
 


Lilinek mi is nagyon boldog névnapot kívánunk:

Kép


Maja és Anikó

KépKép
KépKép
zumpfi
 
 


Koszonjuk mindenkinek, nagyon kedvesek vagytok! :)

Anita!
Megmutiztam Neki a kepet, tetszett nagyon. Most pont veluk jatszik, kavet foz nekik meg gyumolcsot szeletel :D Olyan kis aranyos, mindegyiknek a labahoz pakolja :D Nagyon ugyi, kistanyert tesz a gyumolcs ala, a kavehoz tejszint is szerviroz (es cukrot persze) :)
Jo nezni ahogy jatszik veluk, orulok h kitalaltam minek orulne a legjobban. Most kozolte, h nekem is foz, szal lepek kavezni ;)

zsanett
 
 

 
 

Nézzétek meg ezt!! Cini Móni van benne!!

http://www.youtube.com/user/gyerektorna


Liliána: boldog névnapot kívánok!

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi
 
 


Sziasztok!

Névnaposokat, szülinaposokat Isten éltesse!

Nagyon jók a képek!

Szandra,
jó lehetett a tali! Mi azért nem voltunk, mert már nem (vagyis nagyon ritkán) olvasom a babanetet... :oops: Most olvastam vissza az egész múlt hetet, vagy inkább csak átfutottam. :oops: A talikra szívesen megyünk, de csak ha valaki dob rám egy smst, vagy msn-t, mert amúgy nem értesülök. (Köszi!!!)

Egész nyáron minden pénteken itthon van Laci szabin, így hosszú hétvégézünk mindig, ez tök szuper! A 4 napos munkahetet nagyon ki lehet bírni. :D Ezt egész évben el tudnám viselni :)

Na, futok, mert 5 "gyerekem" van....

Puszi!

Andi
idna
 
 


Sziasztok!
Végre túlvagyunk a csütörtöki, pénteki és azombati vendégségeken! :P :P :P A csütörtöki viszonylag jól zajlott, egy kis pofavágást leszámítva, minden balhé nélkül telt. (Persze míg apósomék itt voltak, addig anyuék át mentek a húgomhoz, így csak rövid időt kellett kibírnia!)Pénteken mi voltunk bent anyuéknál, mert odajöttek a mórahalmi unokatesómék a 8 hónapos kislányukkal, majd szombaton hozzánk jöttek, utánuk pedig (meleg váltásban) a szegedi barátnőmék.
Sajna a Zoli szombaton se tudott segíteni, mert egész napos csapatépítő bulijuk volt. Felrakták őket egy hajóra, elutaztak Esztergomig meg vissza. Este fél tíz után ért haza! :evil:
De ő legalább jól érezte magát!

Szandra!
Sajnos nem tudtunk menni, mert készülnöm kellett a vendégségekre, és Dóra baba mellett nem mindig egyszerű, (de hisz tudod) ráadásul mi is "mozgássérültek" voltunk, mert apa elvitte a kocsit, hogy hamarabb érjen haza!
Rendszabályozás: időnként nem árt! :oops: :oops: :oops:

Gyöngyi!
De érdekelne engem is egy gyógytornász! Mi ennek a menete??? Mostanában nagyon ritkán alszik kifliben, szerintem főleg azért, mert olyan sikeres volt "hasonfekvésre szoktatás" projektem, hogy minden éjszaka és napközben is többször alszik már hason, mint háton. :lol: :lol: :lol:
Szerintem napról napra ügyesebb, most már önállóan fordul a jobb oldalára és akár 5-10 percig is úgy fekszik, majd erölködik tovább, de mivel még nem tud megfordulni, ezért berág és sírni kezd! DE ezt csak jobb oldalra csinálja, és egyébként is többet használja a jobb kezét. Remélem ez nem gond! :roll: :roll: :roll:

Anikó és Lili!

Boldog névnapot kívánunk mi is!

Ibolya!
Jók a frizurák! :lol: :lol: :lol:

Kata!
Minden rendben ment és meg is könnyebbült tőle Dóra baba!
Majd gyógytornász ügyben is szeretnék veled konzultálni!

Ildi és Kriszta!
Jó szórakozást nektek a most már tényleg nyári időben! :P :P :P

Denesandi!
Biztos nagyon szépek lesztek! Én mondtam a Zolinak, hogy jó ideig nem szeretnék semmilyen felújítást, festést, mert nagyon nem bírom az ilyet! De ha muszály.... :? :? :?

Adrienn
Lilypie - Personal picture  Lilypie Second Birthday tickers
KépKép
jul24
 
 


Sziasztok!

Csak hogy ne legyen olyan "szép" és "jó" ez az évünk újabb k@ki. Most, hogy volt ez az elfertőződött sebünk (sajnos nem a mi dokinőnk volt mikor ez történt) szedtek a csajok antibiotikumot. Mikor vége lett akkor szóltam a dokinak, hogy van még seb rajtuk, azt mondta, hogy nem baj annyi antibiotukum elég majd kitisztul a szervezetből és láss csodát visszajöttek a sebek, nem volt elég a gyógyszer. Így kezdhetjük az egészet előről. Az Edó hasán már ma reggel megint hólyagos sebek voltak, mikor ezt megláttam mindent eldobva rohantam a dokihoz, aki igazolta a feltevésemet (szerencsére most már a mi dokink van), ráadásul a Tami is annyi antit szedett mint az Edó pedig neki többet kellett volna (Edó 5ml, Tami 8ml) így a Taminak is minden képpen végig kell csinálni még egy ilyen kúrát. Elegem van de most már tényleg.

Szandra

szandrakiss
 
 


Basszus, Szandra, nagyon sajnálom! :(

KépKép
KépKép
zumpfi
 
 


Szandra!
Ez nagyon gáz!!! :evil: :evil: :evil: Sok erőt és kitartást kívánok és szorítok, hogy most már a jó doki nénivel minden rendben legyen!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Nem akarom elkiabálni, de egyre jobb hasfájást illetően a helyzet, most már látom, hogy egyszer vége lesz!!! :P :P :P
Az éjszakáink is egyre jobbak, most pl sorozatban 3 éjszakát átaludt, kb este 10-től reggel 6 körülig. :P :P :P
És ma először nem is kellett még vigasztalni se, így én is aludtam egyben 7 órát :!: :!: :!: :P :P :P

Adrienn
Lilypie - Personal picture  Lilypie Second Birthday tickers
KépKép
jul24
 
 


Szandra,nagyon sajnálom,hogy ujra visszaestek a lányok :cry: Sok-sok kitartást kivánok!!!!!

Adri,akkor már látszik az alagut vége :lol: :lol: :lol: ????Mindjárt itt a 3 hónap vége,azt tán megszűnik végleg a hasfájás és lesz egy kis nyugodt alvásotok.Azt csak kis betűkkel merem leirni,hogy utána meg kezdődhet a fogzás miatti nem alvás :oops: ,de ez egyáltalán nem biztos,nálunk szinte észrevétlenül jöttek ki :oops:

Dénesandi,pelus félretéve..........ha nagyon sürgős,akkor beszéljünk meg egy randit,ha még ráér akkor meg a legközelebbi talira elviszem.
bibolya
 
 


Szandra!

Kitartást Neked!!!!! :?
küldjük a gyógypuszikat és sok sok pozítiv energiát+++++++

Adri!
Örülünk neki,hogy ilyen kis ügyes Dóra baba!,azt kívánjuk,hogy maradjon is ilyen ügyes.

Lilkának mi is sok boldog névnapot kívánuk így utólag.

Gyöngyi!
Nagyon jó képeket csináltatok.!
Az a logós bizgentyű nagyon klassz lehetett Roxiéknál.
Az a játszótér a Skanzenen belül volt?
ilgya1
 
 


Szandra!

Nyugi es fel a fejjel! Minden rendben lesz, ugyesek, erosek a csajok, meggyogyulnak gyorsan. Kis ido mulva mar csak rossz emlek lesz ez az egesz.

zsanett
 
 



Sziasztok!

Holnap délelőtt,ha jó idő lesz és van kedvetek, átjöhetnétek hozzánk is,lesz egy kis kerti játszás. :lol: :lol: :lol:

aki nem tudja a címem,és szeretne jönni,az írjon privit.

Andi! Neked akkor küldök sms-t. :wink:

Ildikó
ilgya1
 
 


Sziasztok!

Én olvasok !!!! :-)))))

A múlt héten balatonoztunk! Erről csak annyit: éljen a nyár!!!!!

:roll:

rendelek amway-t közkívánatra és a tartozásomat teljesíteni...

kér valaki valamit?

és még egy fontos: csütörtökön café? (Nóra, Andi és ritkán írók (tehát én is) gyertek!!!!! )


anett
kállai
 
 


Ildi!

Én szívesen mennék, de csajok anyáéknál vannak. és holnap jönnek fél 11-re hozzám megbeszélésre. :(

de lehet ebéd előtt még benézek, hátha ott vagytok még... :P

anett
kállai
 
 


amikor a lányok kismennyasszonyok voltak, mentőautó volt az ifjú pár kocsija (mivel mentőtiszt a völegény) :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

anett
kállai
 
 


Anett, üdv újra itthon :) Milyen volt a Balatonon? A múlt héten elég f*s idő volt...

Szandra, jó lenne már, ha vége lenne ennek a kálváriának... Ez az újabb kúra most hány napot jelent? Gondolom, tele van a tököd az egésszel. Nem csodálom.

Mi a tegnapi napot a kórházban kezdtük, mert reggel kitaláltam (PARAANYU), hogy Marcinak nagy a feje, és előrébb áll a homloka, mint eddig. Ezzel felhívtam a dokinéninket, aki erre azt mondta, hogy akkor azonnal üljünk be a kocsiba és húzzunk be a kórházba, mert ha tényleg aránytalanul nőtt a kobakja az utóbbi időben, akkor ez agykamra-tágulat is lehet. Idegbeteg állatként bevezettem a városba, persze másfél órát araszoltunk a dugóban... Miután beértünk, 2 perc alatt megnyugtattak, hogy az égvilágon semmi gond nincs vele, nagyon okos pasim van, nem nagy a feje. Szóval nem vele van gond, én vagyok az idióta :shock:
Azóta ma voltunk megint gyógytornán, ahol végre megnyugtatott a csaj, hogy komoly gondok nincsenek Marcival, és ahhoz képest, hogy miken ment keresztül, csodagyereknek számít... Ettől megnyugodtam :oops:

Csatolok egy képet a gyerekemről, aki éppen az ágya fölött lógó állatállománnyal ordít, üvölt, sikít, próbálja őket megrendszabályozni :lol:

Kép

KépKép
KépKép
kevinszpészi
 
 


Nóri!

(ha olvasod)

ne is kérdezd, dolgoznom kellene... 8) :lol:

anett
kállai
 
 


Helló Kata!

Café csütörtökön?

a.
kállai
 
 


Anett, a lányok csodaszépek :lol: de a mentőautó egy kicsit nekem bizarrrrrr :roll: És ha jól látom (bár én csak mikuláskor láttalak), Te fogytál egy csomót!

Ildi, mikortól lehet menni? Marci 8 körül szokott reggelizni, fél10-10 felé elalszik mostanában, és csak dél- 1 körül ébred fel...

KépKép
KépKép
kevinszpészi
 
 


Marci édes!!!
Én megértem az aggodalmad. Taminak míg hasfájós volt (első 8 hónap) sokszor véres volt a széklete. Mindent bejártam vele...
pedig a kezdetektől lehetett sejteni, nyálkahártya leválás...

anett
kállai
 
 


Csüt. este nekem nem biztos, hogy jó, mert cimborák jönnek látogatóba délután 5 után valamikor. A legapróbb gyerek náluk is csak pár hetes, viszont mivel van már két nagyobb és elég lazák a szülők, fogalmam sincs, hogy mikor mennek haza :roll: :roll: :roll:

KépKép
KépKép
kevinszpészi
 
 


Ildi,
Köszi a kedves invitálást, de sajnos nincs a héten autóm, így kénytelenek vagyunk kihagyni :cry: Múlt héten itt voltak nálunk a keresztgyerekeim, így egész héten nálam volt a kocsi. Ezért Tomi bitorolja a héten a járgányt.

Anett,
Gyönyörűek a lányok, na és Rólad nem is beszélve :P Még nem láttalak kifestve :P
Nem tudom szóltam-e már régebben, hogy Zita barátnőm is szeretne kérni egy csodafolttisztítót. Köszi

Kata,
Teljesen értem a parád. Jobb mindennek utána járni.

Anikó

KépKép
KépKép
zumpfi
 
 


Drága Kata!

Ezt mindig öröm hallani, még ha nem is igaz... sajnos...

a.
kállai
 
 


Nahát... teljesen elájulok...

nagyon kedves vagy Anikó!

ha így folytatódik egy hónapra elég lesz ... minden esetre elraktároztam lányok... :P

Anikó nekem van annyi időm, hogy holnap elvigyelek Ildiékhez... és sztem haza is tudlak vinni dél körül.

anett
kállai
 
 


óóó sajnálom, ha nem tudsz jönni csütörtökön Kata... többiek?

a.
kállai
 
 


Zoli gépéről letöltögettem a képeket - ezt még Visegrádon készítette jó pár hónapja.

Kép


:P

a.
kállai
 
 


ez is ott készült

Kép

a.
kállai
 
 


Sziasztok!!

Anett!!

Csütörtök???? :lol: :lol: :lol: Oké, én ott leszek :lol: :lol:
Húúú tényleg gyönyörűek vagytok!!!! A frizurád!!!!!!!!!!!! Nekem az tetszik a legjobban, na jó a lányok után!!!!! De a Zoli nyakkendője is tuti!!! :lol: :lol: :lol:

Kata!!

Te, mint paraanyu?????? Valaki elültette a fejedben azt a gondolatot??? Mert erről az oldaladról még nem ismerlek :oops:
De örülök, hogy megnyugtattak, és nincs semmi!!! Látod, látod a gyógytornász is beismerte, hogy Marci egy csudaember!!!! :lol: :lol: :lol:
Nézem, nézem a képet Marciról, és nem értem mit láthatál rajta!!! Tökéletesen szép csecsemő buksija van!!!

Ildi!!

Mi nem tudunk menni holnap, mert a csajokat lepasszoltam a mamához én meg bemegyek a városba egy barátnőmmel találkozni!!! :lol: :lol: :lol: Ez nekem, nagyon jó, mert ezer éve nem találkoztunk. De gondolom Ti is ki fogjátok bírni nélkülünk!!! :lol: :lol: :lol: Legközelebb megyünk!!! Bár ahogy most belegondolok, lehet elhamarkodott az ígéretem, mert nemsokára dolgozom!!! :roll: :roll: :roll: :cry: :cry:

igen a játszótér a Skanzenben volt :lol: :lol:



lányok!!

Mi meg a Szandrával azt terveztük, hogy csütörtök délelőtt bevonatozunk a csajokkal a Margit- szigetre!! Kinek van kedve csatlakozni????? Pontos időpontot még nem tisztáztunk - Szandra, te hogy akarsz(tusdz) indulni???

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi
 
 



Ezekszerint minitali lesz :lol: :lol: :lol: :wink:
ilgya1
 
 


Sziasztok!

Anett,
látszik, hogy dolgozol :lol: :lol: :lol:
Köszönöm!
Nagyon szép és csinos a kedves anyuka a szépséges hercegnők között!! :lol:
Caféra nem igérek semmit, megteszek mindent az ügy érdekében, na de ismeritek sztorit :cry: :cry: :cry:

Ildi,
tündér vagy, hogy nekem is küldtél sms-t. Esténként olvasok én, csak lustácska vagyok írni.
Holnap délelőtt megyünk a Lurdy játszóházba, az ovisokkal együtt, de remélem azért máskor is lesz alkalom! :wink:

Kata,
nem kell paraanyuzni semmi baj ezzel a jópasival, úgy tökéletes ahogy van!
Most gyakorolja az állatok rendszabályozását, aztán majd rajtatok tökéletesíti! :lol:

Szandra,
sikerült kicsit megnyugodnod? Ennyi rossz után mostmár csakis jó jöhet, majd meglátod!!!! Ha nem pofozz meg! :wink:

Gyöngyi,
csütörtök még kérdéses. Reptérre kell majd kimennem Barátosnőm (kiegészítőanyám) -ék elé, csak nem tudom mikor jön a gép....

Nóra,
ha olvasod, tessék néha írni is!! Irgum-burgum! :D

Adri,
örülök, hogy Dóra kezd jól viselkedni :lol: :lol:
Botond kezd kiakasztani, ma negyedik napja nem aludt délben :shock: :(

Évi,
megjöttetek a welnessezésből? Élménybeszámoló? Képek?

Andi,
ezért a 4 napos munkahétért, gondolom többen irigykednek, többek között én is! :D

Anikó,
mi az a gomba kalap? :oops: :oops: Én nem látom :oops:

Kriszti,
milyen volt a vecsési levegő? :wink:

Dénesandi,
kész a felújítás? Jöhet a megérdemelt pihi?

Ibolya,
akkor nagyon ügyes Geri, hogy már alváshoz sem kell pelus! :D

Reni, Judit???????

Zsani,
vagyok, vagyok! :lol: Itt a könyv. :)

Anita
putyu
 
 


Anett!

Ne is kérdezd,nekem is!!!! :lol: :roll: Csak inni jöttem a géphez(hogy Gyöngyitől ki ne kapjak :twisted: ).

N.

KépKép
KépKép
krivita
 
 


Sziasztok!

Ildi!
A mai napot még ki kell hagynunk mert két napig nem homokozhat az Edó így nem akarok vele küzdeni, hogy ne menjen be. De köszönjük szépen. Beszéltem egy csomó mindenkivel és azt mondták, hogy nagyon jó a vegyes korcsoportos, és hogy ne parázz!!!!!!!

Gyöngyi!
Szerintem legkésőbb 9 felé el kellene indulni. Arra gondoltam, hogy reggel jön haza a Zsolt olyan 8 felé, mi is összeszedjük magunkat és akkor megkérem, hogy vigyen ki autóval a nagy állomásra és akkor ott találkozunk veletek. Mit szólsz ehhez az időponthoz? Megnéztem, minden óra egészkor és 30 kor indulnak a vonatok.

Többiek csatlakozni????? Mondjuk a kisállomáson is fel lehet szállni annak akinak nincs autója!!!!!!!!!!! :wink:

Judit!
Egy kis kikaocsolódásos terápia??

Anikó!
A kettővel ezelőtti mondatom neked szólt :lol:
Ja tényleg azt akartam kérdezni, hogy Maját egy teljesen új csoportba vették fel az oviba vagy vegyes csoportba teszik? Tudsz erről valamit? És hová kell hordanod? Toldy vagy Brunszvik?

Nóra!
Viktorcinak ma van a szülinapja, nem semmi!!! Akkor isten éltesse nagyon sokáig.

Kép


Anita!
Én nem tudom miért akarod, hogy megpofozzalak?? :wink:
Cafét tessék elintézni!!! Csapj az asztalra ha az kell.

Természetesen én vevő vagyok egy Café partira.

Puszi Szandra

szandrakiss
 
 


Anett,
Sajna csak de. olvastam a felajánlásod :? Legközelebb élek vele :P Köszi

Ibolya,
Neked is köszi :P

Anita,
Sejtettem, hogy csak én látom, hisz senki sem reagált :roll:
Az utolsó képen Gyöngyi fejéhez ér a fölötte lévő kép alján lévő labda. Nekem vicces, de úgy látszik csak nekem :oops: :wink:

Szandra,
A csütörtöki vonatozást, szigetelést most kihagynám. Meleg van, nyűgös Maja, rólam meg nem is beszélve :roll:
Még nem tudom melyik tagozatba vették fel, a vezetőóvónő dönti el. Az augusztusi szülőin közli. Elvileg nem vegyes csoportba kerül Maja, legalábbis én elsősorban ezért írattam a Toldyba. A szülői után többet tudok, max. akkor csapok az asztalra :wink:

Anikó

KépKép
KépKép
zumpfi
 
 


Judit,
Boldog névnapot!

Kép



Maja és Anikó

KépKép
KépKép
zumpfi
 
 




Látom behalt a topic :roll: Mindenki nyaral vagy piheg ebben a nagy melegben...gondolom :wink:

Én azért töltöm az oldalt...teszek fel "pár" képet :wink:

Nyaralási fotók:
Azért volt 2 nap, amikor tudtunk fürödni, hipp-hipp-hurrá!
:lol: :roll:
Kép Kép Kép Kép

Na itt már készülődött a vihar :?
Kép

Aztán így alakult tovább...
Kép Kép

Kicsit fújt a szellő :roll:
Kép

Azért sikerült jól eltöltenünk fürcsi nélkül is a napjainkat :D
Kép Kép Kép Kép Kép Megtalálta az unokatesója csattos dobozát Kép Maja és a kacsa esete
img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1217418303.3058.jpg[/img] Végre APA is itt van! Kép Kicsit szűk, de azért jó lesz Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Ezt sajnálom, hogy nem fekete-fehér :wink:

KépKép
KépKép
zumpfi
 
 


Végre APA is itt van! kép újra :wink:
Kép

KépKép
KépKép
zumpfi
 
 


Ezek meg már itthon készültek. Nem hátráltunk meg holmi esőtől :roll: :lol:
Kép Kép Kép Kép

Ez meg a múlthét csúcsképe:
Jane Bond - Értettem, lövök!
Kép

Anikó

KépKép
KépKép
zumpfi
 
 


Judit!

Kép

Anita
putyu
 
 


Anikó!
Tudtommal Lőrincék csoportjába is vettek fel néhány "kicsit" (na, nem mintha Lőrinc olyan idősnek számítana a maga kis 3,5 évével), akik még ősszel-télen töltik majd be a 3 évet.
Csak nem lesznek csoporttársak Majával? :D

Andi
idna
 
 


Viktor!

Kép

Anita
putyu
 
 


Anikó,
hogy van idegzeted a babanethez, borzalmas.... :(
De nagyon jók a képek , mint mindig :lol:

Ildi, hogy sikerült a tali?

Anita
putyu
 
 


Ildi!
Köszi! :wink: :D

Andi
idna
 
 


Jane Bond nagyon menő! :wink: :lol: :lol:

Bogi gyerekszáj:
Lecsaptak valami apró bogarat.
-Boldogan élt, amig meg nem halt.

Anita
putyu
 
 


Nóra!! Viktor drágaságunknak sok boldogságot kívánunk szülinapja alkalmából!!!!!!!
Kép


Judit!

Boldogságos névnapot kívánunk!!
Kép


Szandra!!!

Mivel senkit sem hoztunk lázba: beszéljük meg személyesen! Oké??!! :lol: :lol: :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi
 
 


Anita!

Nekem is van igaz nem ilyen komoly.
Jott be ebedelni a homokozasbol, mtam Neki, h zarja be az ajtot maga utan. Ramnez, tagra nyitott szemekkel es kb ugy mondja, mintha vmi ertelmi fogyatekossal beszelne :
"De Anya, nekunk kell levego."

Most alszik. Mar masodik napja tok egyedul, itt lent a kanapen :) (a tok egyedul azert Woody tarsasagat takarja)

zsanett
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?