Sziasztok lányok!
Borzalmasan le vagyok maradva, de sok a felhő a fejem felett, bocsi!
Ancsa! Nagyon nagyon drukkolok, és ne izgulj, nem lesz semmi! Majd írj, ogy mi volt, ésa végül is kit választasz! Nagyon érdekel!
Távol álljon tőlem, hogy bemocskoljak bárkit is, de szerintem is elképzelhető, hogy a Hermándi volt, én régen (egyetemista koromban) hozzá jártam, Egy nyomorult gombás fertőzésből nem tudott kikezelni, pedig becsülettel végigcsináltam mindíg mindent. Később feladtam, vettem cickafarkot, és nem mentem többé hozzá. Mikor újra problémám lett, kaptam egy infót a Benyáról, felkerestem, és egy hét múlva semmi bajom nem volt. Érdekes nem? Hogy van az, hogy az egyik ki tud kezelni, a másiknak több hónap sem elég? Csak nem a pénzem kellett neki?
Mikor a szülőszobán viziten megláttam, gondoltam, na ez most mit fog gondolni, hogy nem nála szültem, ....de nem érdekel! Nem tartom jó, lelkiismeretes orvosnak.!
Viszont érdekes, hogy a Benya őt szokta ajánlani ha valami miatt nem tud szülést vállalni, vagy nyaralni megy!
Más: Mi jól vagyunk, ami jó hír, hogy Ákos végre szobatiszta, használjuk a wc-t, és már este sem kell pelenka
! Olyan kis ügyes!
Viszont most, hogy ezek az esős idők vannak, kénytelen vagyunka házban elütni az időt, és sajnos a két fiú nagyon sokt veszekszik. Mindí van, ami épp a másiknál van, amiből épp nincs kettő, vagy a másik ott ül, ahol a z egyik szeretne....szóval kész káosz!
Én sosem veszekedtem ennyire az öcsémmel? mit szúrok el?
Még egy kérdé! Ákos 2 éves és 8 hónapos lesz. még nem jöttek ki az utolsó négy hátsó rágói. a főorvos gyerekorvosunk azt mondja ne aggódjak, de én egy kicsit már türelmetle vagyok! szerintetek ha megyek fogdokihoz, vigyem el őt is, és kérdezzem ki a fokszaki véleményét is?
Még teszek képet, aztán megyek!