Sziasztok!
na elaludtak a gyermekeim!
managyon korán keltünk,mert a férjem órája 4kor csengett mert menni kellett a reptérre egy üzlettársáért.
holt fáradt vagyok!
épp ezért nem viszem túlzásba a főzést, spenót főzeléket csinálok sok foki hagymával
, meg főzők hozzáű tojást
remélem nem okoztam senkinek hányingert
mi nagyon szeretjük
amennyire tőllem telt visszaolvastam
Nemlajos!!
Nagyon ránk ijjesztettél, tudod!?
légysz meg se moccanj!!!!!!!!!!!!!
Feküdj és akkor hidd el minden rendben lesz! nézd mennyire akar ez a baba maradni,hogy kapaszkodik a kis drága.
Most olvastam, ha a 8. hétem van szívhang, akkor csupán 2% a továbbiakban a vetélés esélye!!!!!!!!!!!!
Egyébként attól is vérezhetsz, hogy esetleg nem a legjobb helyen tapad a méhlepény
de gondolom ezeket a dokid mondta!
Andy!
Dani olyan édes!
Látszik, hogy ezmost ugy megviselte a kis drágát.
Nállunk is mindig ez van
Remélem minden rendben lesz a dokinál! Várjuk a híreket!
Zsuzska!!!!!!!
Annyira jó hogy vagy megint!!
Jaj annyi miondent akartam írni, de elfelejtettemmireideértem
Cat!
Köszi néztem a kocsit! jó nagyon, de todod nekem is az a bajom a peg perego- val mint zsuzskának, hogy nagyobb kerekeket szeretnék(bár amelyik a favoritom annak elől még akkora sincs mint a tiednek
),meg csak olyan jöhet szóba aminek a tolókarja nem két külön éálló karból áll. tudom ez is olyan hogy van belőle másik is!
de egyébként nagyon jó!
Pici!Akkor egy hét és kismamánk van??
jaj! Bocsi! Ibici! Nika! Gabi! Sissi!
de mindig kihagyok valakit.
elfelejtem miket írtatok és most nem tudom mit akartam válaszolni.
de majd visszaolvasok megint és akkor nektek írok
puszi nektek!
A babakocsiról még annyit, hogy az én elsődleges szempontom,hogy minuszok lesznek valószínűleg, ugyhogy zárt legyen!!!!!!!!
Bár ennek az első kerekei kicsik, de nagyon könnyű tolni. Szerintem ezt fogom venni.
De kellhozzá autós ülés meg testvérfellépő Alpernek és ez is egyből minimum 100.000.
többet elvből nem szeretnék költeni mert ugy gondolom 3 gyerek mellett az embernek megfontoltan kell elköltenie a pénzét, még akkor is ha esetleg van!!
Remélem értitek mit akartam ezzel mondani. A férjem azóta nem cigizik mióta kiderült, hpogy jön a 3. baba. Azt mondja azért mert 3 gyerek mellett havonta 25.000 forintott erre költeni felelőtlenség. Pedig megengedhetné magának. De nem!
Na szóval az én válsztásom( elég zártnak éskényelmesnek tűnik nem?)