Új privát üzeneted érkezett!

ettike: üdv itt és sok sikert a pozitív teszthez :D

aranyos a kisfiad a képen :D
Vendég
 


Sziasztok LÁnyok!!! :D

Visszaolvastam, és köszönöm a jókívánságokat! Minden nagyon szép volt és mindenki jól érezte magát. Szerencsére az idő is nekünk kedvezett ahogy megmondtátok, tényleg kár volt aggódni! Annyi minden volt, nem is tudom mit mesélhetnék. Most még az utómunkákat csináljuk és mindannyian nagyon fáradtak vagyunk még 2 nappal utána, eddig még nem tudtuk kialudni magunkat. Most is megyünk még edényeket visszavinni az étterembe stb. Később még mesélek, meg rakok fel új vonalzót!

Üdv új fiatal (és remélhetőleg babás) topiclakónknak! :wink:

Szilvi megy neked is nagyon a drukk!!! Tudod, míg piri nincs addig van remény.

Kinga!

20 napos ciklus....? Érdekes... Kérdezz rá mindenképpen, hogy mitől lehet ilyen. Én mondjuk örülnék ilyen rövid ciklusoknak, legalább hamarabb el lehet kezdeni megint reménykedni! :lol: :wink: Na jó, viccet félretéve, reméljük nincs semmi gond, csak most az egyszer szórakozott veled a tested!

Mellesleg nekem is holnap kéne nem megjönnie. Szokásos érzések, úgyhogy én sem reménykedek nagyon, de ki tudja, azért jó lenne, mert az azt jelentené, hogy már hárman álltunk az oltár előtt, és akkor valószínűleg el is sírnám magam egy pozitív teszt láttán... :oops: :)

No, most megyek pakolni, aztán majd még jövök! :D

Kép
Kép
tabati
 
 


sziasztok!!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

van egy közép erős második csíkom:):):):):)
gondolom azért mert most csináltam és még nagyon picike a baba:):):):):):)
de simánn kivehető a két csikocska :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
ettike
 
 

 
 

le is akartam fényképezni de sajna bátyómnál van a gépünk de délutánn hozza vissza akkor megmutizom:):):):)

remegek és nagyon örülök

Kép
Kép
ettike
 
 


Engedd meg, hogy elsőként gratuláljak neked!!! :D :D

Egy ide nem illő kérdés: a szerelmes vonalzót hogy csináltad a nagyonbabán? Én ott csak várandós meg babás vonalzókat találok :oops:

No, nekem meg hányingerem lett! Igaz, hogy most hozták át a megmaradt kajákat! :lol: Osztogatjuk ezerrel, remélem nem sok marad a hűtőben, mert főleg a káposzta illatától ráz most ki a hideg, de most még a gondolatától is feláll a szőr a karomon. Brrrrr! :x

Kép
Kép
tabati
 
 


köszönöm:)

a vonalzót úgy tudtam csinálni hogy mikor csináltattam Patrikét akkkor levélben érkezett meg é s ott volt ilyen hogy párkopcsaltos vonalzók.asszem.perc és megnézem és ha tudom elküldöm a linket.

Kép
Kép
ettike
 
 


http://www.nagyonbaba.hu/szerelmes-ticker

itt lehet ilyeneket csinálni.

Kép
Kép
ettike
 
 


Köszi Ettike! Megnézem!
Mégegyszer gratula! Szerencsés vagy, hogy így összejött nektek a baba. Mi meg itt össze vissza tervezgetünk és reménykedünk. Gondolkodtam már rajta, hogy elkezdhetnénk megint védekezni, mondjuk megszakításos módszerrel, hátha úgy besikerül véletlen a baba! :lol: :lol:

És egy kis esküvői beszámoló még: Szóval!!

Sok volt a kisgyerekes család, meg az idősek is, így mindenki kérésére előrébb vettük a dolgokat. Ahogy besötétedett eltáncoltuk a keringőt, utána felvágtuk a tortát, majd jött az átöltöés és a többi tánc. 3kor már ágyban voltam. Pont elég volt, mi nagyon kitáncoltuk magunkat, és azért a fiatalok is táncolgattak, a gyerekek meg egyszerűen fáradhatatlanul ugráltak a parketten. Persze a buli végefelé már mindegyik pici az anyukája vállán aludt.

Egyedül az az ember sértődött meg, aki a kaját hozta, ugyanis 11re volt megbeszélve, hogy hozza a káposztát. No, gondolhatjátok, hogy addigra mindenki túl volt tortán, sütin és lassan kezdtek szállingózni az emberek. De feltaláltuk magunkat, mert mindenkinek elcsomiztuk a káposztát. Abból maradt a legkevesebb. Ma áthozták a maradék pörit, meg levest is. Szóval a pasi megsértődött, mert miért mennek el ilyen korán a vendégek.
Nem rontotta el a kedvem, mert szerintem annyira vicces! A mi vendégeink, a mi bulink, mi köze hozzá, hogy mikor mennek el a vendégek. Így alakult, megoldottuk, mit kell itt megsértődni? Megkapta a pénzét, nem mondtunk vissza semmit, úgyhogy innentől kezdve kuss a neve szerintem.

No, hát még biztos tudnék mesélni, de így hirtelen ennyi jutott eszembe. Mi is és a vendégek is jól érezték magukat, kaptunk egy csomó borítékot , de képeslapokat is szép idézetekkel, meg mindenféle tárgyi dolgot is. Szóval most még kupi van az egész lakásban. Szép lassan pakolgatok, de nagyon fáradt vagyok. Anyósom tegnap egész nap kómás volt mi tettünk rendet férjemmel ( :D ) a suliban, de nem volt nagy rendetlenség, csak a padokat kellett visszapakolni a termekbe, meg picit felseperni.

Ja! Végül a gyertyagyújtás nem a templomban volt, mert nem akartuk még azzal húzni az időt, hanem azzal kezdődött a vacsora. Megkértük a lelkészt, hogy ő mondja el a pohárköszöntőt, és annak keretében megtörtént a gyertyagyújtás is. Szép volt, jó volt minden!!

És olyan véletlenek voltak, hogy el sem hiszem! A díszítés ugye lila volt végül, és a koszorúslányok is lilában voltak, pedig meg sem beszéltem velük semmit. A csokrom is gyönyörű volt, mondjuk abba én kértem lila virágot is a fehér rózsák közé. (végül nem kála lett, de nem bánom, így le tudom szárítani a csokrot )

Kép
Kép
tabati
 
 


Ja!Remélem nemsokára meg tudom nézni a képeket is, majd konzultálok ez ügyben a tesókámmal. Nem csináltunk olyan rengeteg képet, mert egyszerűen türelmem sem volt hozzá, de azért lesz emlék. Remélem a menyecskeruháról is lesz, mert addigra már igazán nem foglalkoztam semmi ilyesmivel, hogy fényképezés. Kameráztak is, úgyhogy a táncok is megmaradnak emlékbe. Végül a keringőn kívül még tangóztunk, rumbáztunk meg salsáztunk. Ezekre vagyok a legkíváncsibb, még sosem láttam magunkat kívülről, hogy hogy táncolunk. :D

Kép
Kép
tabati
 
 


No, elkészült a vonalzó, bár elég nehéz volt választani, mert aminek a szövege tetszett, ott a kép nem, és fordítva. Úgyhogy a szöveg javára billent a mérleg, a kép nekem gicccses, de mindegy. Amúgy az az egy tetszett volna kompletten, ami Ettikének is van, de azt meg nem akarom, hogy egyforma legyen. Meg végül az is fura, hogy ez nem házassági, hanem szerelmi, úgyhogy azt az évet írtam be, amikor elkezdődött a kapcsolatunk. De a szöveg az nagyon illik ránk és abban szerintem benne van az is, hogy ebből a kapcsolatból házasság lett! :wink:

No, ennyit írni, egy vonalzóról... :oops: :lol:

Kép
Kép
tabati
 
 


Sziasztok!

Szilvi és Kinga: voltam a közös dokinknál, nálam is elkezdődnek a vizsgálatok. A doki nagyon szimpi volt, remélem megleli a problémát.
Viszont amire nem voltam felkészülve, kért pénzt. Még jó, hogy a párom is ott volt, nálam nem is volt annyi. Utána mondott még valamit: vagy azt hogy többször már nem kell fizetni, vagy azt hogy mindig kell. Én az egyik, párom a másik variációt hallota. Nálatok, hogy működik ez a része a dolognak? Csütörtökön megyek ultrahangra tüszőnézésre, most akkor fizetnem kell majd?
Köszi
Angi
Vendég
 


angelica: pénzt kért V. doki?? Tőlem még sose kért. Egy dolog van csak amiért fizetni kell. az átjárhatóságinál a kontraszt anyag és a katéter. más nem kerül pénzbe tudtommal. nem ez volt az?
Vendég
 


ja még egy: ott voltál helyileg ahol írtam? vagy esetleg valami más helyen vagy magánrendelésen?
Vendég
 


Ott voltam, ahol mondtad. Csak beszélgettünk és megnézett uh-n. Megbeszéltük a kivizsgálások menetét, kb 1/2 órát töltöttünk ott. Azért lepődtem meg, mert Te írtad, h nem szoktál fizetni. Remélem nekem sem kell minden alkalommal! Na mindegy most már, csak segítsen babásodni!
Vendég
 


nem értem miért kellett fizetni. rendes számlát adott?? vagy csak ő kérte el a pénzt? esetleg nem pesti vagy? bár elvileg bárki mehet ide azt hiszem.
Vendég
 


és a regisztráción is bejelentkeztetek?
Vendég
 


Sziasztok!

Ettike:
Üdv. köztünk, és fogadd halk gratulációmat a zebrás tesztedhez! :D

Tabati:
Örülök, hogy végül mindenki jól érezte magát, és minden sikerült. A káposztás ember meg fogja be! :D

Kép
anda81
 
 


Tabati: a káposztás fazon tényleg nem tudom mit ugat. De ne is foglalkozz ezzel, a lényeg, hogy jól sikerült minden.

Szilvi/Angelica: hát most már tényleg össze vagyok zavarodva. Tőlem sem kért semmit. De most besz..tam, hogy mi van ha legközelebb fog? Már csak azért, mert most kb. 0Ft van a kasszában, és ha odamegyek pénz nélkül az elég ciki. Nem lehet, hogy azért kért pénzt, mert Angelica nem jogosult? Mint utóbb kiderült én is az vagyok egyébként a munkahelyem miatt. Na ezt szerdáig még ki kell gondolnom. És Angelica téged egyből megvizsgált? Mert mi bár a férjemmel ketten voltunk bent, mi csak beszélgettünk.

Kép
németh
 
 


Jaj, Ettike neked meg nagyon gratulálok!

Anda: hova utaztok 23 nap múlva? :D

Kép
németh
 
 


ANGELICA: ÉS MENNYIT KÉRT?

Kép
németh
 
 


Kinga:
Balatonfűzfőre! :D

Kép
anda81
 
 


Szilvi, Kinga:

Szóval megérkeztünk, bejelentkeztünk a fő épületben, utána átsétáltunk a meddőségibe. Leadtam a TAJ-t, szinte azonnal szólitott a doki. Beszélgettünk, kaptam egy papírt, ráírtuk a dátumokat, melyik vizsgálat mikor lesz. Nekem a HSG már megvan, azt nem kell újból. Megnézet uh-n, akkor megbeszéltük mit látott és mondta, hogy 10e Ft-ot kér. Én úgy értettem, hogy csak most, első alkalommal kell fizetni, utána már nem. Remélem így is van. Az a ciki, h mondtam a páromnak, ez nem egy fizetős hely, ő meg mondta, h olyan nincs. Erre neki lett igaza. Én nem pesti vagyok egyébként, de ezt a doki nem hiszem, h tudja a TAJ-ból. Hát nem tudom miért van így. Csütörtökön megyek uh-ra, majd megírom mi volt.
Sziasztok
Vendég
 


angelica: bocs a kérdésért, de van bejelentett munkahelyed és a TAJ-od bemutatásakor a regisztrációnál nem mondták, hogy esetleg nem vagy biztosítva vagy hogy nem ide tartozol vagy valami hasonlót?

Mert úgy tudom, hogy van valami programjuk amivel megnézik, hogy a munkáltatód fizetti e utánad a járulékot. És ha úgy látják, hogy nem akkor fizetni kell az ellátásért. Bár hallottam már olyanról is, hogy fizetett mindent rendesen a munkáltató és mégis úgy látták az orvosnál hogy nincsen biztosítva.

Én még ezt tudom elképzelni.
Nekem tutira azt mondta a doki, hogy csak a HSG kerül pénzbe, más költség nincsen. Erre határozottan emlékszem.

Rólam csak annyit, hogy reggel mértem hőt:36.8. Piri sehol. és nem is érzek semmi különöset. Ha ma sem jön meg hazafelé veszek egy tesztet.
Vendég
 


Szilvi: a biztosításommal minden rendben van!
Ez zsebből zsebbe ment! Sok helyen van így, h első konzultációért fizetni kell, hát most nekem itt is. Hogy miért csak nekem? Ez jó kérdés.
Drukkolok neked, h baba legyen! Tesztelj egy +-t!!!
Vendég
 


Szilvi:nagyon izgulok érted!!!!!!!++++++++++++++++++ :D

KépKép
lyndee
 
 


Szilvi!

Nagyon drukkolok neked!! :wink:

Anda!

A káposztás ember egy bunkó, ezt már előtte is bizonyította, de ez hosszú, többé nem muszáj tőle rendelnünk bármit is, nem minden az, hogy finom volt a kaja. Máshol is főznek finoman szerintem.

Amúgy meg a csokromat sem a legközelebbi virágos csinálta, mert ott voltam régebben és bunkó volt velem a csaj. Én ilyen vagyok, inkább mentem messzebbre és nem bántam meg, gyönyörű csokrom volt, és egy nagyon jó fej pasi csinálta. Ma még be is mentem hozzá megköszönni, és mellesleg megkérdeztem, hogy hogyan szárítsam le a csokrom. Csak a rózsát tudom leszárítani, a másik fajta virágot kiszedegettem belőle.

Szilvi, Angelica, Kinga!

Zűrös ez a pénz dolog... Kínos szerintem...

Angelica!

Én szerintem megkérdeztem volna, hogy fizetős a vizsgálat? Hivatkoztam volna egy ismerősömre aki szintén hozzá jár, és nem fizet. Ha megindokolja, hogy miért kellett fizetni, akkor no problém, csak kérdezted, mert nem értetted. Én ilyenkor annyira jól tudom alakítani a naívát! :lol: De számlát is kérhettél volna, mondván, hogy te ezt el tudod számolni, vagy a férjed stb. Kíváncsi vagyok arra mit mondott volna. Minden esetre legközelebb ne hagyd magad, mindenképp kérdezz rá, ha megint fizetni kéne.

Kép
Kép
tabati
 
 


angelica: annyira sajnálom! annyira kellemetlenül és rosszul érzem magam! én ajánlottam neked a dokit és ráadásul kihangsúlyoztam hogy ingyenes a dolog és tessék! ez történik veled! ne haragudj! :(

rólam: vettem hazafelé két tesztet, mert nincsen sehol piri eddig. az egyiket megcsináltam mikor hazaértem. mintha lenne rajta valami, de nagyon, nagyon, nagyon, nagyon, nagyon szemmeresztgetősen. és az is lehet hogy káprázik a szemem annyit nézegettem már. és ráadásul úgy csináltam meg, hogy előtte bő egy órával pisiltem és nem sokkal előtte lehúztam majd félliter vizet. szóval egyáltalán nem megbízható az eredmény.
pláne hogy akárhányszor ránézek vagy úgy látom hogy van ott valami vagy úgy hogy nincs. szóval fogalmam sincs hogy mi van.
mivel két tesztet vettem holnap reggel a reggeli vizeletből ismétlés következik. annak már egyértelműnek kell lennie szerintem.
Vendég
 


ja még annyit, hogy tudom, hogy nagyon érzelemmentesre és szárazra sikeredett az előző bejegyzés, de egyáltalán nem élem bele magam és tudatosan próbálok kerülni mindenféle gondoltat is ezzel kapcsolatban.....nem szeretnék koppanni...az annyira fáj.
Vendég
 


na ahogy nézegetem egyre biztosabb vagyok benne hogy ez nem az a csík. vagy nincs is csík. valami alaktalan hosszúkás. vagy nem tudom.

majd reggel kiderül. utálok várni.
Vendég
 


ja és nem is a megadott időn belül, hanem azon túl jött ki. illetve utána fedeztem fel valamit a tesztet.

na jólvan, abbahagyom a nézegetését és az írogatást mert be fogok golyózni.

úgy döntöttem, hogy nem mondok semmit se a férjemnek egyenlőre. majd ha biztos lesz valamelyik "verzió".
Vendég
 


Atyaég Szilvi én azért nagyon drukkolok Neked! Na nem is mondok semmit.
Holnap megyek a 7. napi uh-ra, remélem addigra meglesz a véreredményem, mert ma azt mondták még folyamatban van.

Kép
németh
 
 


Szilvi:
Egy pillanatig se hibáztasd magad!!! Én nagyon örülök, hogy ajánlottad a dokit, mivel nem volt kihez fordulnom. Nagyon bízom benne, hogy a segítségével sikerül a baba. Ha így lesz, akkor különösen hálás leszek neked is, meg a dokinak is. Ennél már egyébként sokkal többet adtunk ki egy másik helyen, ahol nem is történt szinte semmi. Kérlek, ne is gondolj erre többet, zárjuk le ezt a témát.
Most inkább koncentrálj a holnapi tesztedre!!!
Nagyon drukkolok én is! ++++++++++++++++++++++++++++
Vendég
 


Szilvi
drukk holnapra++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép

Kép
syrynx
 
 


Megjött. meg igy is nagyon szar,hogy nem eltem bele magam. akkor irany ujra az orvos.
Vendég
 


Szilvi!

Nekem is megjött tegnap este. :(

Raktam fel képeket az iwiwre akit érdekel, meg még este rakok újabbakat! :wink:

Kép
Kép
tabati
 
 


Szilvi, Tabati :cry:

Tabati
utólag gratulálok az esküvőhöz és Sok Boldogságot kívánok nektek.
mostanában ritkábban olvasom ezt a topikot. :oops:

Kép

Kép
syrynx
 
 


köszi csajok a drukkokat. hát ez van. ami még érdekesebb, hogy a tegnap teszten elég erős lett a csík reggelre. valószínűleg már tegnap volt egy kevés vér a vizeletbe, az állítólag okozhat fals eredményt. na mindegy.

tabati: akkor nagyon együtt fogunk haladni ebben a hónapban :wink:

szívesen megnéznélek az iwiw-en. elküldöd priviben, hogy hogyan tudlak megkeresni? persze csak ha nem gond.
Vendég
 


Szilvi, tabati:
Sajnálom!!!
Vendég
 


Tabati:Nagyon szépek voltatok!!! :D :D :D
SOK BOLDOGSÁGOT NEKTEK!!!! :D

Kép

Kép
syl100
 
 


Sziasztok!
Voltam ma uh-n, és képzeljétek egy 8 cm-es ciszta van bennem. Eléggé kiborultam tőle. Hát ez van. Most már rohadtul elegem van az egészből, hogy ilyen szerencsétlen vagyok. Na nem húzom le a hangulatot. Megyek.

Kép
németh
 
 


Szilvi: sajnálom hogy megjött. Most mi lesz a következő lépés?

Tabati: nagyon szépek voltatok!

Kép
németh
 
 


Kinga!

És mi a teendő? :shock: Várnak azért, hogy hátha felszívódik, vagy műtét lesz?

Kép
Kép
tabati
 
 


Én meg egész délután szenvedtem az ágyban egy melegvizes palackkal... :evil:

Kép
Kép
tabati
 
 


tabati: szépek a képek :)
én is nagyon szenvedtem, legszívesebben hazamentem volna és befeküdtem volna az ágyba.

kinga: a következő lépés az lesz, hogy pénteken elmegyek a 3. napi vérvételre újra (meg kell ismételni), kedden pedig elmegyek a dokihoz megbeszélni az inszemet.
Vendég
 


kinga: annyira sajnálom!!! mitől alakult ki a ciszta? mit mondott a doki? hogyan tovább? én úgy tudom, hogy a ciszták általában maguktól felszívódnak.
Vendég
 


Szilvi!

A ti képeitek is szépek, és annyira jó, hogy a polgárin más ruhád volt, mint a templomin (gondolom teljesen más időpontban volt). Annyira különböző a két stílus, meg te arcilag is annyira másképp nézel ki, mintha két különböző lány lenne a képeken. :D

Most, hogy Ettike vonalzót váltott, megszereztem az övét, ez már nem olyan giccses nekem. :lol: Bár én is szívesebben raknék fel babás vonalzót, de az még a jelek szerint várat magára...

Kép
Kép
tabati
 
 


Szilvi:annyira sajnálom hogy megjött,pedig nagyon reménykedtem,ezért is jöttem ma fel a babanetre. :cry:

tabati:meg foglak nézni már nagyon kíváncsi vagyok.(egyébként már 2 napja néztem de akkor még a régi képek voltak fent)


Kinga: :cry: és akkor most hogyan tovább?

KépKép
lyndee
 
 


Tabati:Nagyon szépek voltatok,még néztem volna többet is :lol: :wink:

KépKép
lyndee
 
 


Azt mondta a doki, hogy megnézi megint ha megjön utána, hogy esetleg kisebb lett-e vagy nagyobb. Ha nőne akkor műtét. :evil:
Szilvi/Tabati: sajnálom, hogy így szendvedtek.
Lyndee: te már teljesen jól vagy? Gondolom elmúlt már a hányásos időszak. És mikor lehet már megtudni, hogy kisfiú lesz-e vagy kislány?

Kép
németh
 
 


Raktam fel újabb képeket! :wink:

Lyndee!

Tényleg, már biztos kiderül, hogy fiú, vagy lány nem?

Kép
Kép
tabati
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: