Sziasztok Lányok!
Vagyok ám, mindennap benézek, de írni nics időm
Alíz rengeteget sír, állandóan ölben van, Lili is hisztis, unatkozik...szóval kivagyok.
Asszem nálam a szülés utáni depi most jött ki... nem bírok a gyerekeimmel, nincs időm semmire, magamra sem, úgy nézek ki, hogy utálok tükörbe nézni és kezdek megőrülni itthon, a bezártságtól, de ennek ellenére nem is akarok emberek közé menni, mert elegem a sajnálkozó arcokból, hogy "jajj, szegény miért sír"???? ... azé b... meg mert kisbaba és nem tud beszélni!!!!
Amúgy tényleg nemtom miért bőg állandóan, mert csak ritkán fáj már a hasa... és ami gáz, hogy nem csak akkor sír, ha leteszem, hanem ölben is
Este órákon keresztül cicizik, mire elalszik, de már nem bírom a sétálgatást vele, nehéz is, a lábaim is nagyon fájnak....
Lilit néha elviszik anyuék, anyósék, ilyenkor azért kicsit jobb, mert míg alszik Prüntyi, addig egy-két dolgot meg tudok csinálni.
Általában délelőtt alszik ,de délután csak ölben és csak 10-20 perceket, úgyhogy akkor moccani sem tudok tőle, mellőle. Szóval effektív délután 1-2 órától kb este 10-11ig ölben van
A nandu kendő nem jött be, vettem egy karikásat, az nekem kénylelmetlen, mert féloldalas. Most az egyik lány a hordozós topikból varrt nekem egy álomszép mei tai-t (kötős kenguru). Tök szupi, elvileg a hátamra is fel tudom kötni vele Alízt és akkor ugye sokkal könnyebb lenne az élet, de! egyenlőre nem tetszik neki!
Pedig ez volt az utolsó reményem. De próbálkozom kitartóan, ma reggel már elaludt benne
Na most jól kipanaszkodtam magam!