Új privát üzeneted érkezett!

Zsuzsi!

Mail ment.
B.
beu
 
 


Franyo Kép
nagy-nagy gratula az első fogacskához!!! Sok puszi a picinózijúnak!!! KépKépKépKép Éljen!!!

Kangi
kangi
 
 


Mi is írunk egy pár sort magunkról.Nagyon el vagyunk tűnve mostanában, de ezer a dolog és a gond. Apósom lábát tegnap előtt hirtelen műteni kellett , egy véletlen lépést követően. Így oda rohangáltunk, ma pedig Robóka oltásta kapott, így teljesen lekötött ma a drágám. Karácsonyi vásárlásokat tartanánk, ha lenne időnk, Robót nem akarjuk cipelni magunkkal, így csak egy két darab ajándékot sikerüt még megvennünk.
Köszönöm mindenkinek aki hozzászólt a múltkori fogzásunkhoz, bár nektek volt igazatok, nem fogacska volt a dologban, hanem az időjárástól lehetett nyűgibb.Tudtam, hogy mindig igazatok van!!Kép.
Képzeljétek:az egyik ismerősömmel beszéltem ma, egyidősek a babáink. Azt mesélte, hogy neki a gyerekdoki azt mondta, hogy a D vitaminból ne csak egy cseppet adjon a babájának, mert at , hogy a fejecskéjén hátul kikopott a haj , nem attól van, hogy kikoptatta, hanem vitaminhiány, mégpedig a D vitaminé. Hallotatok már ilyet?
Fő érdekesség, ami a karácsonyt illeti, hogy még fenyőfánk sincs, jó mi? Ennyire kifutni még soha nem futottam ki még soha az időből. Robó ahogyan nő egyre több törődést ígényel.Elég keveset mosolyog, de annál értelmesebben figyelgeti a környezetét. Imádom. Olyan kis okos feje vanKép.
Apropó, minden baba nagyon édes!!!!Csak gyorsan futottam át a fotókatKép.
Jobbulást a beteg babáknak.Fáradt anyukáknak sok pihenést. Első és a többi fogacskákhoz, mászáshoz, járáshoz, üléshez na meg egyszóval mindenhez gratula. Remélem már lesz egy kis időm és tudok írni mindenkinek.

Anita
anita77
 
 

 
 

Franyóóóóóóó! Hurráááááá! KépJó erős fogai lesznekKép

Anita! Én ma megláttam a fürdés után a fürdőszobát és majdnem elsírtam magam. Egész nap pakolok. Helyesebben Lőrinc pakol, én meg utána. Dvitaminról ilyet még nem hallottam, csak azt, hogy túl lehet adagolni. Robó, a kis komoly. Tényleg nagyon jó látni, ahogy fejlődnek.

Beu
beu
 
 


A francba! Ennek ugrálnia kéneKép
B.
beu
 
 


Sziasztok!

Franyó: gratulaaaaa! Látod épp most panaszkodtál a protkóra....Kép

Ildi

Ildi
pildi
 
 


Kangi,
Megnéztem a képeket, nagyon jókKép

Franyó,
Hatalmas gratula a fogacskához!Kép Most már nem kell protkóra gyűjteniKép

Anita,
Karácsonyi készülődéssel kevesen állnak jól a topikbólKép

Maci_2
maci_2
 
 


Beu, Elli
méltem Kép

és most olvasok is , semmit időm nem volt ma sem

Andi
psandi
 
 


Kangi,
enyém gyereknek sincs babytaxija, ő is dobozokat tologat, mint Julcsi és nagggyon élveziKép.
Minden új doboz egy újabb felfedezés.
Képek nagggyon jók, mentettem is őket nyomban.
Julcsis affér megörökítve szuper, úgy tűnt bírták egymást a kölkök.Kép

Franyó,
hatalmas gratula a fogacskához itt is.Kép

Elli, Momo,
úgy néz ki csacsitulajdonos lesz Bencéből a hétenKép, írtam a Happyland Kft-nek és megtudtam mindent, amit akartam.Kép
Apa pénteken már megy is érte.

Toffi,
milyen volt az Ovizuál??? gyere meséljKép

Maci2,
köszi a gratut súlyügyilegKép
Puffadó festék: ezt a fajtát nem ismerem, de nem hiszem, hogy más lenne, mint a többi.
Nekem Marabu és EfcoFun van, azok működtek eddig.
Én úgy csináltam, hogy a mintát felvittem az anyagra, de nem húztam rajta a tubust, mint a tollat, hanem úgy csináltam, mintha matricakontúrral festenék, hagytam, hogy magától folyjon. min. 6 órát száradni kell hagyni! Aztán én hőlégfúvóval puffasztottam 150fokon, mivel van itthon(bútorépítésből kifolyólag), de lehet hajszárítózni is. Ekkor a hajszárítót a legmagasabb fokozatra kell állítani és elég sokáig fujatni rá a levegőt, míg fel nem puffad.
Ami nekem van az sütőbe is rakható, de azt azért nem mertem kipróbálni.Kép A radiátor szerintem nem elég meleg ehhez, a vasalóval meg az a gond, hogy ha kicsit is műszálas, akkor nem lehet magas hőfokon vasalni.Kép
Remélem tudtam segíteni.
Itt egy kép arról, amit én csináltam elsőre:
Kép

Mindenkinek jó éjszakát, pusza
Timici
timici
 
 


Sziasztok Lányok!

Elli
köszi, hogy megkérdezted a dokitoktól az Echinaceát. a patikában azt mondták, hogy ha kúrát akarok, akkor 2 hétig 2x2 , 2 hét szünet. Nekem egyébként D4 van.
A bogyeszt én műanyag kiskanállal adom Daninak, és érdekes módon nem nyeli le azonnal, hanem édesen szopogatja Kép
fél üvegnyi kaja sztem bőven elég egyszerre, úgy, hgoy még csak nemrég kezdtétek. Mi most tartunk 1 üvegnél ebédre, és ezzel ki is váltottunke egy szopit.
D vit. asszem 2 éves korig kell.

Franyó
gratula az első fogacskához!!!!
nekünk még nincs...

ma összefutottunk Orsollyjal az Auchanban. Sajnos Lackó nélkül volt , így nem tudtam megcsodálni a kishapsit Kép

Képzeljétek mit találtam az Auchanban: 7gabonás Milupát!!! De csak egyetlen dobozzal volt, gyorsan be is tettem a kosárba, holnap megkóstoljuk.

Andi
psandi
 
 


De hülye vagyok, nem akartam ennyi J-t tenni az Orsolyba Kép

Andi
psandi
 
 


Sziasztok,
csak bekoszonok. Kép Ma el kellett vinnem Zsombit tudorontgenre a Gyerekkorhazba, mert egyre melyebbrol kohog, es a gyerekorvos azt gondolta, tudogyuszi. Eleg vicces volt, ímikor a rontgenen kis olomkotenykeben allva fogtam le a kapalozo Zsombim kezeit. Kép
Szerencsere nem tudogyuszi, de teli a tudeje valadekkal. Penteken ujra kontroll a gyerekdokinal.

Nem eszik, igy annyira lesovanyodott szegenyke, hogy azt mondtak, mindegy mit, mindegy mikor es milyen modon, de kapjon kajat. Kép Meg le is mertek, picit tobb, mint 8 kg a sulya. HA meggyogyul, hetente kell vinnem majd mericskelesre, es megprobaljuk visszaszoktatni a fozelekekre.

Es tovabbra sem vagyok jol en sem. Kép

...igy bocsi, megyek is, nem tudok visszaolvasni...Kép

Pussz,
Gombóc
gombóc
 
 


Gomboc,
Ne keseredj el, betegseg utan olyan etvagya lesz Zsombinak, hogy ihajjjj! Amint jobban vannak elkezdenek zabalni, meg a rossz evok is, tuti! Csak legyetek tul rajta minel elobb!
Azt nem ertem miert kellett ehhez rontgen, miert nem volt eleg alaposan lehallgatni?!
A termeszetgyogyasz, akinel voltunk azt javasolta, hogy veregessuk hatba Mikit, hogy fel tudja kohogni a slejmot, "leszakadjon" onnan, ahova tapad! Annak idejen Gyurinak is ezt a modszert "irtak fel" Franciorszagban, akkor kinezologus csinalta.
Zsuzsi
zsuzsi74
 
 


Franyo,
Gratula a fogacskahoz! Mehet Ankanak a csirkecomb!
Kép

Zsuzsi
zsuzsi74
 
 


FranyóKép NAGY-NAGY GRATULA A FOGACSKÁHOZ! Protkóra gyűjtött pénzből lehet venni ajándékot AnkánakKép

MaciKép Igen, laparral csinálták Arinak a műtétet. Ma még nem jelentkezett, remélem, már a hazamenést fontolgatják.
A pufi festéket én kétféle módon puffasztom 1) be a mikróba, kb. fél perc alatt felpuffad, utána szárad egy pár órát. Így rücskös lesz a felülete 2) előbb szárad, utána mikró. Így sima lesz. RendőrségKép

GombócKép szegény Zsombi+Te. Betegség alatt sohasem esznek jól, energia gyógyulásra kell. Gyógyulás után bepótoljákKép

ZsuzsiKép Nekem 2 vírusos tűdőgyulladásom volt úgy, hogy semmit sem lehetett hallani. előszőr 3 hétig húztam, a doki aszitte, hogy a vizsgákat akarom ellógni, másodszor vertem az asztalt, hogy röntgen, és sajnos nekem lett igazam. Úgyhogy ha dokinak bármi kicsi gyanúja van, jobb a röntgen.

TimiciKép zokniKép én csak a pöttyökig jutottam el.

KangiKép gratula a hízáshozKép

BeuKép én is eljutottam arra a pontra, hogy reggelente, mikor elhúznak a nagyok, a bőgés kerülget a lakás állapota miatt. Este szoktam rendet rakni, de Julka tegnap is negyed 12-kor aludt el. Most persze kialussza a bulizástKép Egy dolog vigasztal: tapasztalataim szerint az akut szétpakolós korszak max. 1 évig tart, utána jön az idült széthányós korszak, ami kb. addig tart, amíg nagymamává nem tesznek bennünketKép Na, jól megvigasztaltalak??Kép

Urszila
urszila
 
 


Sziasztok,

Kangi,
Ígérem, igyexem a tavaszi buliba eljutni, és akkor talán megismerkedek a többiekkel is Kép

Franyó,
GRATULAAAAAAAAA
Ja, még annyi jutott eszembe, hogy állítólag a fogak száma= hónapok száma - 2 (ez az irányelv, de van úgy, hogy egyéveseknek még nincs foguk)

Anita,
Én ugyan nem vagyok gyerekorvos Kép de szerintem hülyeség amit írtál. A D-vitamin a "csontosodást" segíti, ezért a MI dokink pl a kutacs záródásából ítéli meg, hogy mennyit adjak a gyereknek. 5 hósan már csak heti 2 csepp volt, 6 hósan meg már nem is kellett.

Mi meg túl vagyunk az első kettesben töltött éjszakán. Hát csak kéccer ébredt, szóval elég elviselhető volt. Viszont én meg ruhában aludtam el, és csak reggel vettem észre, hogy nomád körülmények között (földön, ruhában, pléddel takarózva) aludtam. Nem mintha bajom lett volna tőle, csak olyan fura volt az egész. Ma eddig semmi nyügi, elég jól eszik és remélem, hogy ha hazaér az apja, még meg fogja ismerni. Ugyanis előtte este sem találkoztak, mert a férjem hajnalban ért haza, és már 6-kor húzott is tovább. Tegnap meg ugye haza sem jött. Én meglepően jól viselem az apájatlánsot. Aszittem nehezebb lesz.
Kérdés: ma vhogy a gyermekem evett a mogyorókrémmel töltött ostyából. Na nem sokat, mert amint látom, inkább csak a környezete csokis Kép meg a pofija és persze mindkét keze könyékig. Most figyelni fogom 3 napig, hátha vannak pöttyök. Ha lesznek, akkor mit csináljak? Vigyem orvoshoz? Vagy csak figyelgessem? Plíz segítsetek!!!

figyelmetlen heppi Kép

heppi
KépKép
KépKép
heppi
 
 


Sziasztok!

Franyó:Gratula a fogacskákhoz, nállunk is most bújik egyszerre 2 is.
Így este füldésnél megkapja a saját kis fogkféjét, és most már mosogathatja a fogacskákat, kivételesen ez nem baj ha a szájába veszi.

Bár a bölcsiseket ez nem nagyon izgatta, hogy Dorkának még csak kicsit van 2 foga, tegnap májkrémes kenyeret uzsizot...Nem baj ez, ugyan kíváncsi lennék mennyit és hogy adták oda???

Most alvás van mert egész idáid furták a falat szellőzőket csináltak a kazán házban, és a páraelszívónak a konyhába...

Így lassan ha odébb állnak most gipszelik a falat... akkor lehet takarítani..


Valaki gyüjti a nestlé vonalkódokat?

Lányok januártól felmegy az áfája a bébi kajáknak, tejpépeknek 12 ről 15 re és a tápszereknek 0 ról 5 re ez sajnos nem ennyi 5 emelést jelent, mert mire a fogyasztóhoz kerül lesz 6-8% is...Így lehet, hogy nem ártana kicsit spájzolni..

Urszila: Téged érdekelt a telefon vonal?
Vagy kit? írjon már egy mélt és telefon számot, hogy megbeszéljük.

Jók legyetek
Dolgozó Manó2 + alvó nyügi Dorka

Kép
Kép
dorka2
 
 


Manó2Kép

Én gyűjtöm a Nestlé kódokat miért kérded?

FranyóKép

Nagy gratula a fogacskához!

Heni
heni1979
 
 


Sziasztok,


Köszi mindenkinek a gratulát Artúr hasrafordulásához Kép Azóta is gyakorolja nagy bőszen,jól ki is fárad szegény. Ráadásul náthás is,úgyhogy gyakran porszívózom az orrát.
Még mindig nincs netünk,a hülye axelero 1 hét alatt sem volt képes kiküldeni
a számlát Kép,úgyhogy ha ma se jön,megint hívjuk őket,de azért gyorsan írok egy pár sort.

Heppi

Hát úgy látom nektek se volt szerencsétek a Matávval Kép Az én barátom is kezd lassan üvöltözős hangulatba kerülni(pedig ő nem szokott)az axeleró miatt,én pedig az előbb láttam a matáv oldalán,hogy az axelero lett az év internetszolgáltatója!
Írtad,hogy a taliképekről csak Momóékat ismered fel,én meg tegnap délelőtt 11körül láttam a Frankel Leó úton (II.kerület)egy anyukát egy fehér Peugeot 206-osban,a gyerekülésben egy Orsira hasonlító (a képek alapján amiket felraktál) gyermekkel. (sajnos téged még nem láttalak képen,így nem tudom biztosan). Nem ti voltatok? Bár tudom,hogy nem errefelé laktok,de ki tudja?

Gombóc
Szegény Zsombi Kép Ne izgulj, a Budaiban biztos jó kezekben van,ott lelkiismeretesek(legalábbis az ortopédián meg a neurológián,de biztos a többi osztályon is). Szurkolok,hogy mihamarabb kilábaljatok a betegségből mindketten Kép Nincs Zsombinak valami kedvence (pl. gyümölcspüré) amit szívesen enne?

Erről jut eszembe,képzeljétek,tegnap láttam,hogy a Mildi bébidesszertjeiben (gyümölcspürék) pl az almában van citromsav!! Nem tudom,hogy tehetik bele egy bébikajába? A Hipp spenót burgonyával-ban meg van tejszín és tejpor! Kép
Bár azt hiszem ti általában főztök a babáknak,de mindenesetre jól meg kel nézni,mi van a kajákban. (nem okoskodni akarok Kép)

D-vitamin ügyben: Anita beültetted a bogarat a fülembe. A mi gyerekdokink ugyanis azt mondta,hogy 5kg-os súlytól elég heti 2x2 csepp Dvitamin és én ennyit is adtam. Ha viszont a többiek gyerekdokija heti 7 cseppet mod,akkor én hetente 3 cseppel kevesebbet adtam hónapok óta
Kép Akkor most micsináljak? Azért kérdem,mert én úgy tudom (lehet,hogy rosszul tudom),hogy a haj meg a köröm növekedéséhez B vitamin szükséges,viszont Artúrnak is ki van kopva a kobakján a haj (bár igaz,hogy csak nemrég fordult hasra,előtte főként háton feküdt,ettől is kikophatott)máshol viszont nagyon szépen nő a haja (még le is nyírbáltam belőle,mert rálógott a fülére).

Elli,

Anyós miatt nem irigyellek Kép És Péter nem állna melléd? Képzelem,milyen lehetnek a közös ebédek
Kép Nálunk az bevált,hogy amikor sorozatosan beszólogattak,akkor egy jó ideig nem vittük Artúrt hozzájuk és akkor abbahagyták az okoskodást (de csak egy időre hagyták abba Kép ).
Nemhízás miatt ne izgulj,Artúr se hízott 1 hónapja 6-7. hó közt,ő is kb 9 kiló (nincs babamérleg,csak egyedül ráállok a mérlegre,aztán ráállok Artúrral a karomban és így mérjük.)

Franyó,
Fogacskához gratula Kép

Zsuzsi
Jobban vagytok már?

Kangi
Gyarapodáshoz gratula Kép

Timici
Igen,én kérdeztem a babakocsizásról,örülök,hogy Bence már megint tűri Kép
Köszi az Auchanos muffinforma tippet,vettünk és elég jól sikerült (barnalisztből,csokidarabokkal,de én nem recept alapján csináltam,hanem csak szemre-ez elég nagyképűen hangzik,pedig ebben a sütőben eddig még soha semmilyen süti nem sikerült)

Maci
Hogy van Roni? Rekedt még? Jobbulást Kép

Sofka
Jól vagytok? Rég írtál.

Ari
Most biztos nem olvasod,de örülök,hogy túlestél a műtéten és gyors felépülést kívánok Kép

Momo
Autó ügy Kép Remélem már végre megoldódik!
A kis tv bevált? A gyerekek nem reklamálják a nagy tvt? Nekünk fekete fehér tvnk van (nagyié volt,színes volt,de kiégett benne valami talán képcső? és most fekete fehér). Már megszoktuk és a fekete fehérség jól is jön az olyan műsoroknál,mint a Vészhelyzet Kép Kép

A karácsonyi készülődéssel én is le vagyok maradva Kép Még fánk sincs. Nem tudjátok hogy Budán hol lehet műfát venni? (Tescon,Corán Auchanon kívül,mert olyan messzire nem jutunk el).A másik meg,hogy valaki vásárolt már a topshopban (Studio Moderna)a Kresz Géza utcán a XIII. kerületben?
Nem tudjátok,hogy hol lehet kapni a babák csuklójára tépőzárral felszerelhető csörgőt?
Még csak azt szeretném kérni,hogy valaki küldje már ét nekem legyen szíves a Pamperses mailt (azurkek01@yahoo.com),mert nagy okosan kitöröltem. Köszi Kép

sziasztok,
Azur
azur
 
 


Sziasztok,


Köszi mindenkinek a gratulát Artúr hasrafordulásához Kép Azóta is gyakorolja nagy bőszen,jól ki is fárad szegény. Ráadásul náthás is,úgyhogy gyakran porszívózom az orrát.
Még mindig nincs netünk,a hülye axelero 1 hét alatt sem volt képes kiküldeni
a számlát Kép,úgyhogy ha ma se jön,megint hívjuk őket,de azért gyorsan írok egy pár sort.

Heppi

Hát úgy látom nektek se volt szerencsétek a Matávval Kép Az én barátom is kezd lassan üvöltözős hangulatba kerülni(pedig ő nem szokott)az axeleró miatt,én pedig az előbb láttam a matáv oldalán,hogy az axelero lett az év internetszolgáltatója!
Írtad,hogy a taliképekről csak Momóékat ismered fel,én meg tegnap délelőtt 11körül láttam a Frankel Leó úton (II.kerület)egy anyukát egy fehér Peugeot 206-osban,a gyerekülésben egy Orsira hasonlító (a képek alapján amiket felraktál) gyermekkel. (sajnos téged még nem láttalak képen,így nem tudom biztosan). Nem ti voltatok? Bár tudom,hogy nem errefelé laktok,de ki tudja?

Gombóc
Szegény Zsombi Kép Ne izgulj, a Budaiban biztos jó kezekben van,ott lelkiismeretesek(legalábbis az ortopédián meg a neurológián,de biztos a többi osztályon is). Szurkolok,hogy mihamarabb kilábaljatok a betegségből mindketten Kép Nincs Zsombinak valami kedvence (pl. gyümölcspüré) amit szívesen enne?

Erről jut eszembe,képzeljétek,tegnap láttam,hogy a Mildi bébidesszertjeiben (gyümölcspürék) pl az almában van citromsav!! Nem tudom,hogy tehetik bele egy bébikajába? A Hipp spenót burgonyával-ban meg van tejszín és tejpor! Kép
Bár azt hiszem ti általában főztök a babáknak,de mindenesetre jól meg kel nézni,mi van a kajákban. (nem okoskodni akarok Kép)

D-vitamin ügyben: Anita beültetted a bogarat a fülembe. A mi gyerekdokink ugyanis azt mondta,hogy 5kg-os súlytól elég heti 2x2 csepp Dvitamin és én ennyit is adtam. Ha viszont a többiek gyerekdokija heti 7 cseppet mod,akkor én hetente 3 cseppel kevesebbet adtam hónapok óta
Kép Akkor most micsináljak? Azért kérdem,mert én úgy tudom (lehet,hogy rosszul tudom),hogy a haj meg a köröm növekedéséhez B vitamin szükséges,viszont Artúrnak is ki van kopva a kobakján a haj (bár igaz,hogy csak nemrég fordult hasra,előtte főként háton feküdt,ettől is kikophatott)máshol viszont nagyon szépen nő a haja (még le is nyírbáltam belőle,mert rálógott a fülére).

Elli,

Anyós miatt nem irigyellek Kép És Péter nem állna melléd? Képzelem,milyen lehetnek a közös ebédek
Kép Nálunk az bevált,hogy amikor sorozatosan beszólogattak,akkor egy jó ideig nem vittük Artúrt hozzájuk és akkor abbahagyták az okoskodást (de csak egy időre hagyták abba Kép ).
Nemhízás miatt ne izgulj,Artúr se hízott 1 hónapja 6-7. hó közt,ő is kb 9 kiló (nincs babamérleg,csak egyedül ráállok a mérlegre,aztán ráállok Artúrral a karomban és így mérjük.)

Franyó,
Fogacskához gratula Kép

Zsuzsi
Jobban vagytok már?

Kangi
Gyarapodáshoz gratula Kép

Timici
Igen,én kérdeztem a babakocsizásról,örülök,hogy Bence már megint tűri Kép
Köszi az Auchanos muffinforma tippet,vettünk és elég jól sikerült (barnalisztből,csokidarabokkal,de én nem recept alapján csináltam,hanem csak szemre-ez elég nagyképűen hangzik,pedig ebben a sütőben eddig még soha semmilyen süti nem sikerült)

Maci
Hogy van Roni? Rekedt még? Jobbulást Kép

Sofka
Jól vagytok? Rég írtál.

Ari
Most biztos nem olvasod,de örülök,hogy túlestél a műtéten és gyors felépülést kívánok Kép

Momo
Autó ügy Kép Remélem már végre megoldódik!
A kis tv bevált? A gyerekek nem reklamálják a nagy tvt? Nekünk fekete fehér tvnk van (nagyié volt,színes volt,de kiégett benne valami talán képcső? és most fekete fehér). Már megszoktuk és a fekete fehérség jól is jön az olyan műsoroknál,mint a Vészhelyzet Kép Kép

A karácsonyi készülődéssel én is le vagyok maradva Kép Még fánk sincs. Nem tudjátok hogy Budán hol lehet műfát venni? (Tescon,Corán Auchanon kívül,mert olyan messzire nem jutunk el).A másik meg,hogy valaki vásárolt már a topshopban (Studio Moderna)a Kresz Géza utcán a XIII. kerületben?
Nem tudjátok,hogy hol lehet kapni a babák csuklójára tépőzárral felszerelhető csörgőt?
Még csak azt szeretném kérni,hogy valaki küldje már ét nekem legyen szíves a Pamperses mailt (azurkek01@yahoo.com),mert nagy okosan kitöröltem. Köszi Kép

sziasztok,
Azur
azur
 
 


Sziasztok!

De jó, hogy ma a férjem szabin van...azért van benn reggel óta a munkahelyén. Alig vagyok mérges ám...Kép

Gombóc,
jobbulást nektekKép Timi is fogyózott minden betegség alatt, ne izgulj, utána farkasétvágya lesz a gyereknekKép

Heppi,
azért egy kis mogyorós ostyától ne pánikoljKép Van fogalmad, egy 2., 3. vagy sokadik tesó mennyi mindent felcsippent a nagyobbak elejtett morzsáiból???Kép Zsebi sem a nagykönyv szerint táplálkozik, de a nem számottevő mennyiségű kilengésektől nem lesz semmi baja. Szerintem akkor sincs baj, ha Orsi esetleg kicsit pöttyös lesz (de nem hiszem), az is elmúlik pár nap alatt.
Apátlan napokért abszolút nem irígyKép Én rosszul tűröm, ha csak egy napig is nem válthatok senkivel egy értelmes szótKép

Franyó,
gratula a fogacskáhozKép Most már neked is izgibb lesz a szoptatásKép

Maci2,
a rendőrséget mi is kb így bírtuk bevenni az elmúlt hónapokban. Csak tudnám, mitől olyan elfoglaltak, ha nincs egy megoldott ügyük sem?Kép

Timici,
azok a tappancsokKép
Örülök, hogy sikerült csacsit fogniKép Jó csacsigolást BencénekKép

Urszila,
tüdőgyuszival most jól rám ijesztettélKép Zsebi már 1 hete jó szaftosan köhög, azt hittem, ez is elmúlik, ha már rég nincs láza. Nekem egyébként amikor tüdőgyulám volt, fetrengtem a magas láztól, ebből gondoltam, hogy Zsebinél szó sincs ilyesmiről. Most akkor rohanjak vele orvoshoz?

Anita,
szerintem is baromság ez a hajkikopás D vitamin összefüggés. Timinek sose volt kikopva a haja, mégis 2 éves koráig kapta a D vitamint. A mennyiséget pedig a kutacs záródásának függvényében szokták megállapítani.

Na most mennem kell, mert megint mindennel el vagyok maradvaKép

pusssz
Momo


Momo
momo
 
 


Timici,
Köszi a segítséget. Miért is nem jutott eszembe a hajszárító?! Kép
Párom ki is próbálta, és segített a tesztpéldányon!Kép Azért kicsit több festéket teszek majd legközelebb.

Gombóc,
Szegény ZsombiKép De legalább nem tüdőgyullás.
Jobbulást nektek! Drukk a hízáshoz!

Urszila,
Köszi a pufis tanácsotKép

Heppi,
Drukk hogy ne legyenek pöttyök!

Azúr,
Jobbulást Artúrnak!
Roni még mindig rekedt, talán már nem annyira.

Momo,
A férjednek üzenem, hogy a szabi nem azért van hogy dolgozzon, irgum-burgum!

Egy mai fotóKép
Kép

Nagyon lasssssú, a többit majd máskor.
Pár napig nem nagyon leszek, itt az anyukám.

Maci_2
maci_2
 
 


Elnézést mindenktől , nem akartam bogarat ültetni a fülekbe, csak érdekesség képpen írtam le, amit hallottam a D vitaminról. Én is éppen úgy ki voltam rajta akadva, mint most ti.Amúgy mi is csak napi egy cseppet adunk még Robónak. De azért mikor én is hallottam azért elgondolkodtam rajta. Főleg azon, hogy azokkal a babákkal mi a helyzet , akinek nincs is haja?Kép.Na ennyit erről. Minden esetre roppant érdekes, hogy ahány orvos annyi vélemény....
Most találja ki az ember mi is a helyes.

Megyek, mert Robó hiányol már. A tegnapi szurit szerencsésen átvészeltükKép.

Anita
anita77
 
 


Mano2

en voltam a telefonvonalas erdeklodo, csak most nagy a hajtas, sok amelo, mar igy is kesek, holnap delig van hajtas, utana jelentkezem.
Mail-em a profilomban.

Mindjart harapjak le az orrom, vagyis apaet Kép mert az o neveben megy a dolog Kép

Toffi Kép
nem maradtal le semmirol, Andus csipoje tokeletes, Kép csak mi le akartuk ellenoriztetni, mielott jarni kezd, meg a felanyosom ijesztgetett mert nem szablyosak a hurkai.

Sziasztok
dogzo Zs es a tobb mint 10 kg-os Andus (aki a hordozóban horpaszt)
zsurlo76
 
 


Sziasztok

Mi is megvagyunk, de Márk még mindig beteg. Mostmár a torka helyre jött, de nagyon csunnyán köhög.

D Vitamin: Én is napi 1 cseppet adok Márknak ha elfelejtem az egyik nap a másik nap bepotolom 2 cseppel. Egésszen 6 éves korukig kapják a gyerekek.

Franyo: Gratula a fogacskához. Kép

Gomboc: Miért foglalkozol ennyire a súlyával a gyereknek Márk most lesz 1 éves jövőhét szombaton és alig éri el a 8kg. Most lehet, hogy fogyott is a betegség miatt, mert alig eszik valamit.

Na azért ma sikerült lekapnom fogmosás közben.
Egy pár kép
Kép
Kép
Kép

Minden babónak gratula minden új dologhoz.
És tündériek a gyerköcök.

Puszi
Andy
andy78
 
 


Sziasztok Lanyok!
Bekes, boldog Karacsonyt kivanok mindenkinek, babaknak nagy meglepit, mamaknak, papaknak amulattol csillogo szemek latvanyat!
Ha minden jol megy, akkor mar nem jelentkezem, es holnap delben hazarepulunk. Ha nem megy jol (van nemi okom pesszimizmusra), akkor bumm, bizti el leszek keseredve!
Amugy ma ferjem picit koccant Apu kocsijaval, ami nalunk telel, en meg visszalazasodtam! Zajlik az elet!

Jok legyetek am!
Zsuzsi
zsuzsi74
 
 


Manó2!

Én , én, én gyűjtöma nestlé vonalkódokatKép

Hú, akkor tényleg kéne spájzolni, pedig én nem szoktam, és mot így a krácsonyi beveásrlás után nem is bizti hogy fogok...1-2 doboz meg nem nagy megtakarításKép

D vitamin: Nekünk is azt mondták hogy napi 1 csepp 1 éves korig mindneképp, utána nyáron nem kell, de télen akkor is egész 6 éves korig.

Elli!

Emma 14 hónaposan kb 3/4 üveg bébikaját ezsik meg egyszerre és azzal bőven jól is lakik egy evésre. Nam mondom, van olyna nap amikor becsúszik az egész, de van olyna is hogy csak fél üveg. és ő sem aza soványka baba.

Gombóc!

Zsombinak jobbulást! Emma sem szeret enni ha beteg, pedig ez nála nagy csoda. De azért valamit mindíg találunk hogy nem maradjon üres a poci, pl keksz vagy régebben kuku, ropi ilysemi, az mindíg nyerő volt, elrágcsálta. Mostanában meg a csoki az a mi megbízhatóKép
Ma ő sem evett rendensen, egész nap cska atápi csúszott és abból is fél adagok, szerintem megint a fogaKép


Manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó
 
 


Szia mindenkinek!!! Kép

Köszi a fogas gratulákat, nagyon jólesett, tényleg annyira megörültem, mikor észrevettem, hogy mégse kell az a protkó!

Roni és Márk nagyon helyesek a képeken!

Vettem ma karácsonyi ünneplő ruhát a lánynak, tessék nektek:

Kép

Ja, és Anka lépeget Kép! Ha elengedem a kis kezét, megindul felém, két-három lépést tesz. Hihetetlen, hogy még csak nemrég születtek ezek a babákok, és már miket tudnak... Néha elmélázom, hogy nem is volt olyan rég az a február 24-e... Kép

Na pussz nektek, jók legyetek, jó éjszakát mindenkinek!

Franyó
franyo
 
 


Franyo,
Csak egy szoval: gyonyoru!!!

Zsuzsi
zsuzsi74
 
 


Sziasztok!

Szerdan lett volna az ominozus vizsgalata Jazinak. Kedden elvittem a kiscsajt doki nenihez,hogy azert beszeljuk meg,hogy mi legyen. Es mivel a nőcske hizott kemeny 6 dekat, megbeszeltuk,hogy ram bizza, elviszem-e. Hat nem vittem Kép

Elli
Nagyon tetszett a magzatos iras Kép En is elgondolkodtam rajta...

Franyo
De jooo,de jooo! Kép Nagy gratt a fogacskahoz. Most mar tuti jon a tobbi is. Akkor mar lassan senki nem gyujt protkora?! Kép Kép

Heppi
kosziKoszi a segitseget! ? Apa beadta az eletrajzot, azt mondta a pasinak nagyon tetszett. De csak jovo ev elejen lesz dontes. Na sebaj. Kép
Kis mogyoros ostyatol szerintem se ess ketsegbe Kép

Kangi
Hizas Kép

BabyTaxi
Jazinak sincs, de ahogy elnezem o nem is hianyolja. Se dobozt, se autokat nem tologat. Nem koros ez? Kép

Gomboc
Jajjjaj, szoritok,hogy ne legyen semmi komoly! Kép
Kajcsi- biztosan ra fog kapni kissrac, ha meggyogyul, farkasetvagya lesz! Kép

Maci2
Foto Kép

Andy
Jok a kepek! Kép Jazinak is ilyen fogkefeje van. O is nagyon szereti.

Lanyok
Jazi mar nem eszi meg a pepes kajakat... szoval lottek a bolti bebipapiknak. Talan meg a Hipp-et belenyomhatnam, mast neigen. A tejpepet sem hajlando megenni, csak ha felspekelem babannal-kukoricapehellyel. :0/ Amugy szuntelenul sokat eszik...
Na gyors kuldok kepet es mar le is leptem...
Kép
Kép

Jo ejt
Norka
norkini
 
 


Franyo
Eccerre irtunk Kép
Anka naggyyyon szeep!

Norka
norkini
 
 


Nem irtunk 1xree, csak nem frissitettem . Kép En balga...
N
norkini
 
 


SziasztokKép
A szokott időben jelentkezemKép Julkát du. 3 óta nem engedtem elaludni, vendégek is voltak, így fél kilenckor már ki is dőltKép Úgy látszik, sok már neki a napi 3x-i alvás, ezért tölti ébren a fél éjszakát.

FranyóKép de édes "nagylányod" van! És ahogy hordja azt a ruhátKép Lépegetéshez is GRATKép

NorkaKép az a Jázi mosolyKép és tartásKép drukk Apának, hogy még karácsony előtt állása legyen! HízásKép

MaciKép de jól elkaptad a fogacska mutogatástKép tényleg nem kell protkóKép

AndiKép olyan nagy fiús már MárkKép

Manó2Kép nem én kértem a telvonalat, de látom, már megoldódott a rejtély.

D-vitamin: nem lehet, hogy a doki a tarkó alakját kifogásolta, ezt hozta összefüggésbe a hajkopással???? Úgy látszik, a D-vit is egyéni hozzáállás kérdése, a mi dokinénink is 1 éves korig napi 1 cseppet javasol, és 3-4 éves korig télen is. Nagyon gyorsan növő, magas gyerekeknél tovább is.

Urszila
urszila
 
 


MomoKép szerintem nem gáz a hosszas köhögés. Én egyáltalán nem is köhögtem (a tüdődoki szerint pont ez volt a baj), viszont iszonyú fáradt voltam állandóan, éjjel csuromvizesre izzadtam magam és 37,1-3 hőemelkedésem volt.

Urszila
urszila
 
 


Sziasztok!

Regen jartam erre, nagyjabol elolvastam a lemaradasom, de reagalas azert nem megy mindenreKép

Franyo, Norka: janyok nagyon szepekKép

Andi: jo volt veletek talalkozni, Dani bamba arcocskaja meg most is elottem vanKép

Most hivott anyosom, (szerencsere ma eltavozott kozulunk, 1 het utan, huhhh), hogy karacsonyra Lacko megkapja a Rody csacsitKép HintatalppalKép

Teszek is fel rola kepet, multkor lekaptam a gyogytornasznalKép Hatha valaki kedvet kap hozzaKép

Kép

Lackorol is regen volt kep, hat imeKép

Kép

orsoly
orsoly
 
 


Sziasztok, két este is hiába írtam, elszállt. Kép

Anka igazi nő!!! Gyönyörű. Lackó is tündér. Többiek is, csak rohannom kell linzert sütni, iskolai ünnepség, meg ajándék osztálytársnak, meg minden.

Most meg itt tombolásznak mögöttem, csak gyorsan néhány kép:

Csoda történt úgy látom, én állok itt két lábon:
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
sofka
 
 


Sziasztok, Netmamik!

Először is Franyó Ankájának gratula a fognövesztéshez!! Tarcsiprotkó meg mehet a dédinek.Kép

Timici,
Jó ez a Viva TV designKép

Gombóc,
Jobbulást nektek minden fronton.

Heppi
NomádalvásKép De inkább Kép örülj, hogy egyáltalán alvás. MesélhetnékKép
A minap nekem is a fotelben sikerült egy 40 perceset, minden bajom volt utána, mint egy öregasszonynak.Kép

Maci2
Ronikép édiKép

Andy
Tisztálkodó nagyfiúKép Márk télleg olyan kisgyerekes már, egyáltalán nem baba, legalábbis a fotókon.Kép vagy Kép?

Franyó
Gyönyörű kislányod vanKép és a ruha is éééédi!

Norka
Jazi cukifalatKép

Urszila
RumliKép Már 1 gyerek után is van rámolnivaló -képzelem, hárommalKép

Orsoly
Én amúgy is Rodit akartam, de úgy látom, lesz hozzá hintatalp is.Kép
LackóképKép

Holnap leszek 30. apa valami nagy meglepivel készül, kapott valami titokzatos telefont is ezügybenKép Úúúúgy izgulokKép
Ma meg, ha Kevin engedi, 1,5-2 órára ellógok a céges karácsonyi vacsira isKép
Szép az életKépKépKép

Pusza
Elli
ellimami
 
 


Sofka,
gyönyörűeket alkottál!!Kép
De a legszebb műved mégiscsak az első képen vanKépKépKép
E
ellimami
 
 


SziasztokKép

A múltkor valaki - talán Elli - narancshéjat áztatott.
Az mire jó?
Valami fini kaja?
Azért kérdem , mert van egy olasz sütemény (panettone) és abban van narancshéj, amit imádok, de nem tudom elkészíteni.

SofkaKép

Nagyon ügyi vagyKép

OrsolyKép

Lackó igen aranyosKép

Ne meg persze minden baba, de nem kezdek felsorolásba, mert valaki úgyis kimaradna

Heni

Ui: Muffin-papírt hol lehet kapni?
heni1979
 
 


SziasztokKép

RohanokKépKép

Angolom sikerült, szóbeli 76 %, írásbeli 80 %, oklevél szerint jó eredménnyel zártam a kurzustKép Megyek matricát venniKép

Hullámok összecsapnak a fejem felett, de még annyi:

Franyó
Gratula a fogacskáhozKépKépKép

Virág
Ha lesz 10 percem, megírom.

Timici
Az esti muffin megint nem égett meg, ebben csak kb. 8 dkg cukor volt, meggyest csináltam, Apa megbarátkozott veleKép

Sofka
Nagyon ügyi vagyKép Én rájöttem, arra a másfél napra nem sütögetek, majd sütök lent anyukáméknálKép
De hópelyhes forgót csináltamKép

Minden babus gyönyörűKépKép
Betegeknek jobbulástKépKép
Zsuzsinak meg drukk, hogy ma utazhasson és gyógyuljonKép

Még próbálok jönniKépKép
PusziKép
Toffi + Zsombi + Szandi
toffifee
 
 


Toffi Kép
angolhoz jeeeee! hurrá! Gratula!! KépKépKép

Most kezdtem írni, de már jajong, bocsi!

Pussz
Kangi
kangi
 
 


Sziasztok,

Azur,
Pözsó 206? Hát sajnos azok nem mi voltunk. Egyrészt nekem Twingóm van, másrészt én nem vezetek Pesten - nem az én idegzetemnek való, na meg szőke is vagyok én a pesti forgalomhoz Kép
Bébikaják: Én anno direkt rákérdeztem a dokimnál. Azt mondta, hogy ha van is benne tejtermék, az olyan, mintha tápit kapna, szal attól ne féljek (kivéve ha "teljes tej" feliratot találok az üvegen), a citromsav meg tkp néhány csepp citromlevet takar, hogy ne barnuljon meg a gyümi (szintén biztonságos).
Orsi anno kapott egy "Tolo" márkájú csörgőt, de azt inkább kocsira lehet rátenni a tépőzáras részével (amit könnyedén bármikor leszedhecc). Na, és abban volt egy kis prospektus, és nagyon jópofa dolgaik vannak. Sajna azt nem tudom, hogy hol vették, mert a férjem nagynénjétől kapta, aki kisújszállási, de magát a termékmárkát ajánlom figyelmedbe Kép

Momo
Pöttyös infót köszi. Tkp nem is pánikoltam, csak nem nagyon tudom lemérni, hogy egy ostyát, vagy hármat kapott szét Kép Pöttyök ma még nem voltak, és csak azért kérdeztem, mert ugye jönnek az ünnepek, és vagy lesz doki, vagy nem. Szal inkább ez utóbbi miatt pánikoltam.
Apátlanság azért is volt könnyebb, mert átjött a sogórnőm is, meg anyósom is, meg teskózni is voltunk, szóval azért nem voltam totál egymagam.

Zsurló,
Erről a "nem szimmetrikus hurkák"-ról én is hallottam, hogy érdemes megnézetni ortopéd dokival, mert ficamhajlamos lehet a babó. Vagy pedig az egyik végtag rövidebb, mint a másik. Azóta én is mindig "ránézek" fürdés előtt a hurkákra, hogy minden okés-e Kép

Andy,
Képek nagyon szupik. Jut is eszembe! Ti hol vesztek a gyereknek "csecsemőfogkefét"? Mert eddig én nem foglalkoztam vele, mivel csak kétfogú a szentem, viszont egyre határozottabb "szájszaga" kezd lenni. Így aztán elkezdtem nedves gézzel törölgetni az a kettőt, de (látványos után szabadon) "szaglásos" javulást nem látok. Szal hol és milyet érdemes venni?

Franyó,
Hűha! Ez aztán az ünnepi szerkó! Látom már VISELNI is tudja, hiába no, jányból van, vagy mi Kép

Norkini,
Nagyon szívesen segítek, nem kerül semmibe Kép Remélem, olyan döntés születik, ami titeket is megnyugtat - határozottabban nem merek fogalmazni Kép Kép
Kaja-probléma: nem lehet, hogy Jázi már inkább rágcsálna? A mildinek van olyan bébikajája, hogy picikét darabos. Ezt még az én kétfogú gyermekem is elfogadja és szabályos rágó mozgásokat végez. Lehet, hogy ezért nem fogadja el a pépeket. Sőt a Nutriciának van olyan, hogy: Mildipép - Csokoládés Kekszers Tejberizspép 6 hós kor után. Ebben a pelyhek elég jól rágcsálhatók, ha nem engeded, hogy teljesen elázzanak!

Sofka,
El vagyok ájulva! Ezek mind sk készítésű díszek? Nagyon profi vagy már, meg kell mondanom!

Elli,
Boldog-boldog szülinapot. elárulod majd, hogy mit kaptál azuradról? Céges karácsonyi vacsik.... hmmmm ne is emlegesd, nálunk mindig olyan terülj-terülj asztalkám volt, hogy csuda. Nálunk ugyanis azt volt a szokás, hogy egy bizonyos összeg (senki nem tudja mennyi), amit ráköltöttek a bulira. Kibéreltek egy tuti helyet (egészet), svéd asztalos kaja hegyek (homártól a borsófőziig), élő vendégek, karaoké show, tánc és pia addig, amíg az összeg tartott. Amikor a píz elfogyott, akkor a vezért kiállt, és bejelentette, hogy innentől önktg-es az ivás! Amikor én utóljára voltam, ez kb hajnali 4 körül lehetett, és voltunk vagy 300-an. Ja, és addig sem ásványvizet ittunk Kép

Toffi,
Gratula, látod milyen ügyi vagy? Egy dolgot árulj el! Két gyerek mellett hogy csinálod? Én még "főállású" tanulóként is nagyon küzdöttem Kép

Csajok,
Én már nem tudom kiszámolni, hogy mikor mennyit kéne aludni Orsinak. Eddig úgy volt, hogy 7 körül ébredt, kaja, aztán 10-ig móka. 10órai után alvás, ebéd és legközelebb majd csak este. Na nem mondom le is fáradtam rendesen. Tegnap viszont délután is aludt egy órát, ettől függyetlenül fél 10-kor már ágyban volt. Ma viszont a reggeli után 8-kor elaludt. És ahogy nézem, délután is lesz egy kis szieszta. Istenem, mi vár rám karácsonykor? Nagy alvások, vagy egész nap semmi?
Egyébként pöttyök eddig nincsenek. Ha esetleg mégis akarnának lenni, akkor az mennyi idő elteltével kell megjelenjen? Csak az ünnepi dokivadászat miatt kérdezem Kép

heppi

heppi
KépKép
KépKép
heppi
 
 


Sziasztok,

Virga,
nagyon boldog első születsnapot Leventének!
Kép

Kaska,
boldog névnapot a kis Violának!

Elli,
nagyon boldog szülinapot! Majd áruld el,mi volt az a titokzatos meglepi.Már én is nagyon izgulok. Kép

Franyó,
tényleg nem lehet mást mondani,csak azt,hogy GYÖNYÖRŰ (mármint Anka a karácsonyi ruciban)!!!! Kép

Andy,
fogmosás közben pancsoló Márk Kép És hány fogát kell már,hogy mossa? (sajna nem tudom...sok van már neki?)

Maci_2,
Roni vigyor Kép

Sofka,
nagyon ügyi vagy..és Márcipán is az. Kép

Nálunk semmi extra nincs a karácsonyi előkészületeken kívül.Úgy veszem észre Petra próbálkozik a kutyázással....még nem megy neki,mert a lábacskái mindig kicsúsznak,de nagyon édesen illegeti a popóját és rengeteget próbálkozik négykézlábra állni. Kép

puszi mindenkinek
Évi+Petra

küldök képet is...még pizsiben...Kép
Kép
Évi24
 
 


Heppi!

A DM-ben pl lehet kapni ilyen fogkefet, Oral B a neve, ha jol emlekszem. Fogkremet csak kesobb erdemes, de abbol az Elmexet ajanljak.

Zsuzsi!

Remelem szerencsesen hazaertek, es gyogyulast az egesz csaladnak.

Franyo, Norka, Andy, Orsoly, Evi!

Bocs, akit kihagytam, gyonyoruek a babak, en is mar nagyon varom az uj kepeket, mar beadtam a tekercset!

Lanyok!

Nekem meg van egy oriasi hirem.
JON A KISTESTVER!!!!! Kép Kép Kép
Ma voltunk Uh-n, mar 8 hetes, lattam es hallottam a kis szivet. Igazabol varatlanul ert, nem gondoltam, hogy ilyen hamar osszejon, hiszen Emmara tobb mint fel evet vartunk, szedtem peteeresserkentot...
Most meg hipp-hopp!!! Kép
Csak masfel ev lesz koztuk, eleg nehez lesz majd, gondolom, az elejen.
Kinek van ilyen tapasztalata?

Emma is edes, folul jon egyszerre 4 foga, ha van kedve, akar 7-8 lepest is tesz mar egyedul, de szigoruan, csak ha eleg nagy a motivacio. Valami ujdonsag, a kacsaja, stb. Ja, es csak akkor, ha valamelyikunk lent ul, vagy fekszik mellette a foldon. Igy kapaszkodva jarkal, es neha elfelejti, hogy eppen nem is kapaszkodik. Kép
Na megyek, puszi mindenkinek

Meg valami!
Mi lesz a karacsonyi menu?

Mi anyukameknel leszunk, de gondolkozom azert rajta, jo otleteket keresve.
Gondoltam a tarkonyos pulykaragu levesre, esetleg valamilyen szarvas utana. A gesztenyes pulyka mar egy kicsit szakallas.


Sziasztok
Kakukkfu
kakukkfu
 
 


Kakukkfu!

Gratulálok! KépKépKépKép
Ne izgulj, minden rendben lesz!
Nekem 26 hónap van a két gyerkőc között, de ha belegondolsz, Bence 20 hónaposan indult el..
Tehát van némi tapasztalatom e téren.
A lényeg, hogy amint tudod, hangold össze a két babó napirendjét, mert egyébként nagyon strapás.

Nálam Dorina 4 hónapos kora óta együtt alszanak délután.
Egyébként a többiek is tudnak tanácsot adni, bátran kérdezz.

A barátnőm is tegnap mondta, hogy hozzá is beköltözött 6 hete egy pocaklakó.
A fia nov.29-én volt egy éves.

Mégegyszer nagy gratula KakukkfűnekKépKépKépKép
heni1979
 
 


Sziasztok lányok!

Bejöttem a (volt)munkahelyemre CD-t másolni karácsonyra, itt persze jobb a net infrastruktúra is és tessék Kakukkfű mit látok???
Ez szuper! Hát majd beszámolok a tapasztalatokról.

Velünk is hasonló dolog történt - dióhéjban - a különbség csak annyi, hogy mi 1 évet vártunk Danára, mondjuk én nem kaptam semmilyen gyogyit. Ez a törpi pedig úgy tűnik nagyon akart jönni. Mert, így visszagondolva, visszaszámolva, ahogy nem védekeztünk, mondván minek, úgyis állandóan szoptatok, 1-2 héten belül megfoganhatott.
Egyébként tök jól vagyok és bírom is. Szóval Kakukkfű neked sincs okod aggodalomra. Ráadásul Emma sem egy díjbirkózó, így legalább nem kell annyit cipekedned. Egyébként ez mindig ilyen, ha egy bolt egyszer beindul...

Dana 7,15kg egy évesen. Nagyon örülök, hogy elérte a 7kg-t. Most szegény taknyos és valamelyik éjjel hányt is :-(( de tök jó kedvű, csak enni nem akar.

Hétfőn megyünk UH-ra. Akkor már elvileg 30 hetes a kis manó, félek,hogy még mindig ücsörög a kis zsivány. Életem párja szerint, nem létező szabad időm minden percét azzal töltöm, hogy a gyerek térbeli pozícióját próbálom kitalálni. Tegyük hozzá, mind hiába. Drukkoljatok! Majd beszámolok.

Időnként ám olvasgatlak benneteket, de otthonról nem igen tudok minden topikba írni, itt meg olyan gyorsan pörögnek az események.
Matávval már kb. 50 kört futottunk. Aug. 27-én ígérték meg, hogy 30 napon belül áthelyezik a vonalunkat (Budapestről Budapestre). Ez nem sikerült. Egy közös vonalat használunk, ami annyira zajos, hogy a gépünk "túl érzékeny" hozzá. Pedig nem egy hiper szuper gép. Szóval tragédia.

Mindenkinek kellemes ünnepeket!
A babák gyönyörűek, ha ez a mizéria megoldódik én is teszek föl újakat Danáról.
Zsuzsó
zsuzso
 
 


Kakukk,
Ez óriási hír! Gratula! Nem is tudtam, hogy nálatok már beindult a kistesó projekt. Remélem minden rendben lesz. Csak semmi izgalom, és próbálj meg minél több időt tölteni a már látványosan is körülötted dongó kismanóddal. Később valszeg már nem teheted.
Mégeccer minden jót

heppi

heppi
KépKép
KépKép
heppi
 
 


Sziasztok!

Kakukk
Gratulaaaa Kép Kép De jooo!

Virag Levijenek pedig Boldog Szulinapot! De furi,hogy mar ekkora a srac?!! Kép
Kép

Sofka
Nagggyon szepek! Kép Ugyi vagy!

Heppi
Jaja, hat ragni szeretne, azt latom Kép Csak eddig olyan kenyelmes volt, ha siettunk v. barmi, bedobtam egy bebikajat es mar mentunk is. Most meg?...na majd kiprobaljuk amiket irtal.
Mi regebben a Tescoban vettunk fogkefet a baba reszlegen. Nagyon tuti volt, Jazi sokat ragcsalta,mert gumis volt. Ez a mostani DM markaju, de ez is megteszi (elozo 500 ,ez 300Ft. volt...) Mi mar fogkremezunk is...igaz kiscsajnak mar 8 foga van.

Lanyok
Most jottunk meg nagy bevasarlasbol. Jazit hati hordozoba vittem, olyan buli volt! Mostanaba nem lehetett vele sehova menni, mert babakocsiba nagyon orditott.Ez ugy tunik bejott neki.
Apropo, multkor kendobe vittem Jazit haton, de az a resze ami a feneke alatt volt folyton felcsuszott. Nem tud valaki valami mas kotest, amivel hatra tehetnem? (ezen kivul? http://www.nandu.hu/Magyar/Hasznos/Babakendo/babakendo.htm )

Norka
norkini
 
 


Elli,
vivaKép, és még egyszer köszi a fuvartKép

Toffi,
de jó, hogy a 8dkg-t elbírta és hurrá, hogy a férjed megbarátkozott vele.Kép
Angolhoz nagy gratu, jár a matrica.Kép

Orsoly,
Lackó nagyon helyes, még mindig.
Bence pont ma kapott RODYt, hintatalp nélkül.
De ha hintázósat akarsz Lackónak, van egy Sally nevű fóka, ami szerintem azt is tudja. Ha érdekel küldök róla fotót.

Kakukkfű,
HATALMAS gratula a 8hetes pocakhoz!!!KépKépKép
A hideg is kirázott, ahogy olvastam.

Urszila,
hogy Te mi mindent nem csinálsz micróbanKép, már múltkor is akartam írni, hogy igazi micró guru vagy.KépKépKép

Jázi, Anka, Márk és Petra mind-mind nagyon helyesek, gratula!Kép

Bence ébredezik, úgyhogy megyek.
Pusza
Timici
timici
 
 


visszaludtKép

Maci2,
örülök, hogy sikerült javítani a tesztpéldányonKép
Roni továbbra is nagggyon ééédes.KépKépKép

Sofka,
gratula Marcipán állásához!Kép
kezed munkái pedig 1től 1ig szépségesek, ügyi vagyKép

Remélem most már nem hagytam ki senkit gratula ügyben, megyek is jár nekem egy cappucino.Kép
Pusza,
Timici

U.i.: most szólt Apa, hogy Rody nagy sikert aratott a munkahelyénKép, remélem nem ültek rá a munkatársaiKép
timici
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?