Új privát üzeneted érkezett!

ERZSEBET
Valami ilyesmire gondoltál?
Szólj nyugodtan, hogy ha változtassak rajta vmit. Bármit.

www.nagyonbaba.hu alatt van még néhány ticker, nézd meg és ha valamelyik megtetszik akkor megcsinálom olyanra, oké?

Érezzétek jól magatokat az esküvőn! :wink:

dita75
 
 


Hol vagytok?

Monic az aspirin protectet érdemes lenne szednem? Csütörtökön megyek uh-ra. Szombaton meg a Dita megcsinálja az inszemet.
timejka
 
 


VÉGRE VÍZSZINTBE VAGYOK!!!!!!!!!!!!!

Reggel baromi jól indult a napunk, az egy napos kocsi meg lett karcolva, de nem gyengén! Ma bejártuk a fél világot, hogy mi legyen vele, vettünk matricát, körbetelefonáltuk az ismerősöket aki ért hozzá, de elég mélyen van a karc és hát rögtön 50.000 pluszköltséggel indítani! Kész voltam.
A szomszédéknál is folyt az élet. A kerítést amit a férjem segítségével csináltak a srác dübében fogpiszkálóra aprította, úgy kiszaggatta a helyéről, hogy öröm volt nézni. Valami front lehet.
Kimentünk nővéremékhez. Volt ámuldozás, mivel meglepi volt mindenki számára a kocsi. Tök jó volt, mert a kapuban várt minket simán elmentünk mellette és nem vett észre. Laughing Elvittük őket is anyuékhoz, jött Vivien a kislánya és Kitti a nagylánya. Ezzel csak annyi gond volt, hogy ha ők is jönnek a nővéremtől nem lehet szóhoz jutni, pedig ő azért többször látja anyut mint én. Én egy évben jó ha négyszer, ő meg van, hogy hetente négyszer. Na mindegy mondta anya lehet hogy lejönnek jövő héten a férjével. A kertipartyra nem megyünk mégsem, mert kicsit fáj a pocóm, a derekam majd leszakad már reggel óta. Alig vártam, hogy hazaérjünk végre.

Timejka
Sztem már előbb el kellett volna kezdeni, de mindegy, egy hét múlva úgy meginszeminállak, hogy egy zebrás teszt lesz az eredménye! :lol:

Hát itt sem volt ma vmi nagy forgalom! :shock: :shock: :shock:

Jó éjt! Bár nem tom kinek köszöngetek! :roll: :oops:

dita75
 
 

 
 

Erről az aspirinről nem tudtam. Most már nem szedem, megvárom a csütörtököt.

Jó éjszakát Dita és mindenki!
timejka
 
 


Timejka,

az Aspirint mostmár ne szedd, azt a mensitől kezdve a peteérésig kell szedni. De neked a mnyh-ddal nem szokott gond lenni! MEg hát Dita úgyis meginszeminál és babás leszel :wink:

Erzsebet,

jól sikerült a lagzi?

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Sziasztok!
Az a legszebb az egészben, hogy az autót nem is mi karcoltuk meg, hanem a párom idehívott két balf*szt, hogy elvigyék a vasakat. Az egyik hülyegyerek úgy megpakolta a talicskát az autó mellett, felemelte majdnem az egész cucc ráborult az autóra. Szóltam a páromnak, hogy álljon ki az utcára a kocsival mert baj lesz. A hülye szomszéd is mindenfélét átdobált a kapunk elé, hogy azokat is vigyék el a méhbe. Arra figyelt a párom, hogy ne menjen rá a vasakra a kerékkel viszont ezek a marhák még a biciklijüket is úgy tették le, hogy a legrosszabb helyre. Az egyik a jobb a másik meg a baloldalra a kapu elé. Ahogy tolatott ki a párom az egyik bicaj pont megadta magát és nekidőlt az ajtónak. Mindenkit szídott mint a bokrot, és joggal, mert annyira balf*szok tudnak lenni az emberek. A szomszédnak is mondtuk, hogy ne dobálja át a szarjait, majd átmennek a fiúk és összeszedik, de csak dobálta. A kiscsávót majdnem megcipőzte a párom, alig tudott uralkodni magán. Vettünk matricákat, de lebeszéltek róla, úgyhogy hétfőn inkább megcsináltatja a párom. Jó pár tízezerbe került nekünk ez az akció, hogy ilyen idióta embereket idehivatott.

Le kellett feküdnöm, mert annyira rosszul voltam már. Csukott ajtónál takarítok és főzök egyszerre, ha kinyitom a nikecell golyók elárasztják a lakást, de már nem is tudom melyik lenne jobb. Kicsit szanálgattam a régi kacatjaim között átvittem a szomszéd gyerekeknek sétálómagnók, kazetták, mindenféle hülyeség, csak a helyet foglalta. Ahogy ültem begörnyedve a szekrény előtt és pakolásztam nagyon nem tetszett a Bébi Bogyókámnak. Elkezdett fájni a pocim, a derekam megint majd leszakad.

Erzsebet
Most már kivi vagyok hol csavarogsz. Még mindig buliztok? Vonalzó?

Timejka
Kövesd Monic doktornő és Dita doktornő tanácsait! :wink: :D

dita75
 
 


Sziasztok!!! Újra itt!! EMlékeztek még rám?
Igyexem mindent visszaolvasni. Újfent energiával telve, ugyanakkor babóca nélkül itt vagyok, ragyogok:-)
Vendég
 


Gioia!!!! SZia!!! :P Tán elfelejtetted a jelszódat ,hogy friss felhasználó vagy! :lol: :lol:

Örülök, hogy újra itt!
jaimee1
 
 


Sziasztok!

A mnyh-m nem szokott a legjobb lenni. Annyira izgatott vagyok már, hogy csütörtökön mit látok az uh-n.
Követem a doktornénik tanácsait.

Dita Te pihenj egy kicsit néha.

délután elmentem a gyermekkel fagyizni, sétálni, békát fogni. Most itthon vagyunk már, jön az este és jövő héten szabin leszek. Úgyhogy szép tüszőim lesznek, hogy a szabi alatt meg lehessen csinálni a gyermeket.
timejka
 
 


jaimee: nem, letöröltem magam multkor, nem volt vmi erős pozitív szakaszom..összecsaptak a hullámok és sajnáltam magam :) de azóta beindultak a dolgok pozitívba és minden nappal egyre jobb. Remélem ezt odafönt egy babalélek látja, konstatálja és megajándékoz magával hamarosan - megértem hogy eddig nem akart beköltözni egy idegbeteg nőcibe :?
gyerkőcöd keresztelkedése megoldódott? Férjem szeptembertől Pesten lelkészkedik, ha gondolod :wink:

timejka: inszem előtti izgalom? (bocs, ha már írtad előzőleg, igyexem zárkózni események terén)
Vendég
 


GIOIA
Hurrá, hogy megint köztünk vagy és nem kell az iwiw-n tartani a kapcsolatot, bocsi de arra nem járok annyit, mert sajnos, vagy nem sajnos, de itt már több barátom van mint ott. :roll:
Akik velem egy cipőben járnak csak azok tudnak igazán megérteni, hát ez van! :wink:

TIMEJKA
Ne izgulj, én is izgultam és nem volt semmi értelme, csak magamba magyaráztam a rosszat, és kicsit görcsös voltam az inszemen. De ott az ágyon fekve végig fogtam a pocimat és beszéltem a kis pettentyűhöz hogy ügyes legyen apa egyik halacskájával a randi során. :lol: :lol: :lol:

dita75
 
 


dita: a wiwen én sem szeretek levelezni, mert általában villanásokra tekintek be, meg rendszerint ha kisregényt ír az ember, elszáll :evil:
de örülök, hogy tudtam a lépéseidről és ezerrel drukkolhatok!!!
jaj csajok. úgy döntöttem megvárom az őszt, amikor rendszereződünk, egy hónap spontánkodás , aztán irány doki és idén már szeretnék babás lenni. de nagyon!! 8)
Vendég
 


édes szívem , dita. Nem kéne neked meginszeminálódva fokozottan pihenned amúúúgy?? (vagy ez nem olyan dolog, hogy fekvés pár napig, mint a lombik?)
Vendég
 


Gioia,

nagyon örülök, hogy újra közöttünk vagy!
Az iwiwre én is csak benézek, úgyhogy nagyon örülök, hogy itt tudunk beszélgetni.És annak még jobban, hogy ennyire pozitív vagy, biztos nem fog sokáig várakoztatni titeket a kisbaba :wink:

Timejka,

biztos nagyon jót tesz majd neked a szabi :wink:

Jaimee,

gondolom a sok eső után Popival a szabadban voltatok :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Drága Monic! Ti hogy vagytok pocaklakóval? Minden rendben halad az útján?
Vendég
 


[quote="jaimee1"]G írta:jaimee1ioia!!!! SZia!!! :P Tán elfelejtetted a jelszódat ,hogy friss felhasználó vagy! :lol: :lol:

Örülök, hogy újra itt!


most olvastam bele a blogodba, hogy keresztelő megoldva! Nagyon örülök és örömmel konstatálom újfent hogy vannak jófej lelkészek :wink:
Vendég
 


GIOIA
Szeptembertől minden megfog változni az életedben, de remélem még orvosra sem lesz szükséged, mivel az állandó együttlét a férjeddel meghozza a gyümölcsét, jelen esetben egy kisbabát. :wink:

Sztem az sem jó ha folyton fexem. Még jobban fáj a derekam.
Azt mondták, hogy kímélet és pihenés kell, de azért ez nem egy betegség.
Természetesen ha kezdem úgy érezni, hogy fáradok akkor lepihenek. :wink:

Kép

mi ágyba bújunk apával..... :oops:

dita75
 
 


Gioia,

köszönjük szépen, jól vagyunk, a reggeli rosszullétek eléggé megviselnek. Róka koma kerülget, de hányni még nem hánytam, bár néha jobban esne kiadni magamból mint folyton émelyegni.
A babánk múlt kedden volt 1,1 cm, mostmár biztos nagyobb, de ultrahang csak 2,5 hét múlva lesz, amit persze nagyon várok. :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Sziasztok!
Ne haragudjatok, hogy idepofátlankodok.
Úgy néz ki, hogy 1,5 hét múlva HSG-m lesz. Tudnátok írni róla tapasztalatokat? Nagyon félek tőle.
Köszi.

Kép
p__lilla
 
 


látod itt is itt vagyok :) és nagyon jó csapat van! igaz én is még csak késülök hsg-re, de itt sokan tudnak tapasztalatokkal szolgálni.
Vendég
 


Szia Gioia!
Most jöttél vissza, és itt is találkozunk? De jó!
Honnan ered a neved? Ez is egy olasz szó talán?

Kép
p__lilla
 
 


[quote="p__lilla"]S írta:p__lillazia Gioia!
Most jöttél vissza, és itt is találkozunk? De jó!
Honnan ered a neved? Ez is egy olasz szó talán?


2 topicban voltam multkor is, ez meg amiben szintén taliztunk ma :)mindkét helyen tündéri lányok vannak.igen, a gioia olasz (dzsojanak ejtik), azt jelenti öröm, vidámság.

hova mész hsgre? nekem a magándokim ajánlotta hogy mehetek hozzá, ultrahangosat csinál, de 40 ezer forint :shock:
Vendég
 


Lilla! Szevasz! Üdv itt!
Javaslom, hogy olvass vissza a topik legelejére, ott még a HSG a fő téma... :oops: :oops: Ha van kérdésed, szívesen válaszolunk. :wink: Ne félj tőle!!!!!

Gioia: Igen, pont ahogy mondtad, találtunk olyan lelkészt, aki hajlandó megkeresztelni. Rögtön a második próbálkozásra. :P Úgy döntöttünk, ő fog esketni is minket (egyszer....). Itt Szolnokon már nincs kedvünk hozzá..... :( Sokat jelentett, hogy írtál annak idején. Köszönöm!!!!

Monic: Jaja, sétáltunk egy nagyot. Popi azzal szórakozik, hogy kidobálja a cukkokat a kocsiból. Aztán hosszan néz utána. Tanulmányozza a különböző tárgyak röppályáját, gravitációt....A kis fizikus. :lol: :lol:

Timejka: Jó pihit a jövő hétre! Bár az uram is kivenne már egy hetet....
Igen, néha tényleg jobb hányni, mert átmenetileg megszűnik az émelygés...viszont engem úgy összetört, hogy még a hasam is begörcsölt, amitől meg megijedtem...szóval...inkább émelyegtem. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Dita: Remélem, babácskád extra hiperszuper helyet talált magának odabenn. Hallod....jó kis szomszédjaitok vannak. :lol: :lol:
jaimee1
 
 


Jájjjjjjjjjjjjjjj....bocsi Timejka, a hányós részt most még Monicnak írtam....De lehet, hogy ez egy jel????? :wink:

Gioia: :shock: :shock: :shock: Az egy fél babakocsi....vagy egy egész....de egészen biztosan egy harmad. Én a röntgenesre fogadnék.
jaimee1
 
 


hát igen. baromi drága. csak azt mondják finomabb módszer, mert egyrészt nem jódalapú anyagot fecskendeznek és a rtg sugárzástól is mentes. csak most épp nincs rá 40ezrünk, megvárjuk a szeptembert mit tesz ha már együtt élünk és némi rendszerességet vihetünk az életünkbe minden téren 8) :oops:
Vendég
 


Ja, Lilla, a blogom valamelyik visszatekintés fejezetében ölég részletesen leírom a HSg-t. Megnemmondom melyik, talán a Visszatekintés 4-5-6??? Valahogy így... Nekem fájt, mert valami nyák volt a petevezetékekben és a kontrasztanyag pucolt ki. Utána viszont azonnal bebabásodtam. :P :P Általában nem szokott fájni, ha körültekintően csinálja a doki.

Gioia: Igen, finomabb módszer.....hajrá rendszeresség! Minden téren.
jaimee1
 
 


Kép

JAIMEE
Hűha. Popi fizikusnak készül? :wink:

LILLA
Engem Móron műtöttek, állami kórházba és ingyen volt, pontosabban akkor még volt a 300 ft, tehát 600 ft + a hálapénz. Laparoszkópiás cromopertubatoim volt.
Az egész méhemet egy kamerával kuksizták a művelet alatt.
Reggel éhgyomorra kellett mennem. Kaptam nyugtatót és egy szurit, az anesztes bácsi elmagyarázta mi fog velem történni, de nem érzek majd semmit mert altatnak. Addig nem volt semmi félelem bennem de ahogy a dokibácsi elmondta úgy kezdett tele lenni a gatyám :oops: (pedig baromi viccesen mondta el)
Valóban elaltattak és semmit nem éreztem, a műtőben felkeltettek tiszta kóma voltam vagy egy órán át és olyan Charlis volt a hangom a cső miatt ami a torkomban volt. Éreztem a pocakomat, mert gázzal töltötték fel és olyan volt mintha egy fazék babot ettem volna meg. :oops: Kék színű folyadékkal töltöttek fel ami szépen átjárt ahol kellett. Tehát én átjárható vagyok.
Másnap reggel hazamehettem és két nap múlva kiszedték a varratokat, ennyi. Szerdán volt a műtét azon a héten otthon maradtam, de hétfőn már jöttem dolgozni. Ki lehet bírni. Nem vészes, nekem másnap már szinte alig fájt a pocim, csak az a gázos történet része volt egy kicsit kellemetlen, mert az hosszú idő míg kiürül. :roll:
Én amondó vagyok, hogy volt nekem pár éve egy nodusműtétem (aranyér) inkább elmegyek 10x laparra mint egy nodusműtétre. :shock:

GIOIA
Tök jó látni, hogy itt aktívkodsz megint! :wink:

dita75
 
 


Sziasztok!

Üdv az ismerősöknek!!!

Úgy néz ki h én is megyek átjárhatóságira.Ma hívom a dokimat h mikor mehetek.Én a SOTE II-be járok,be kell feküdjek 1 napra.Kíváncsi leszek van e vmi gebasz odabenn....Ja és rtges lesz!
Szerintetek van esély h ne kelljen benn aludnom????5 perc séta a kórház,ha jól vagyok szerintetek kérhetem h had menjek haza?
Már elolvasgattam h kinek miylen élménye volt ezzel kapcsolatban...

Lilla!
Neked hol csinálják?

Látom van itt más szolnoki is,üdv Jaimee

annus11
 
 


Annus: Esély van, sztem ez kórházfüggő. Inkább az a gyakorlat, hogy nem bennalvós a történet... Szolnoki vagy te is? :D
jaimee1
 
 


Szia Annus!
Üdv itt is! :wink:
No para, minden oké lesz! :wink:

dita75
 
 


Lilla, Annus,

szerintem sem kell félni tőle, görcsök vannak utána de túl lehet élni őket!

Annus,

nekem a SOTE II-n csinálták és bent kellett aludnom, mert vidéki vagyok. Szerintem aki a közelben lakik hazamehet.

Jaimee,

aranyos lehet a kis Popi, gondolom te hajolgatsz eleget a játékok után :roll:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Monic: Nem, én gonosz anya vagyok, ha szándékosan dobál, nem veszem fel. :oops: :D
jaimee1
 
 


[quote="jaimee1"]M írta:jaimee1onic: Nem, én gonosz anya vagyok, ha szándékosan dobál, nem veszem fel. :oops: :D


ez tetszik!! :D
Vendég
 


JAIMEE
:lol: :lol: :lol:

GIOIA
Jó az új profilod! :wink:

dita75
 
 


dita: a Te vonalzód se piskóta! Nagyon éééédesss!!
Én egyelőre nem vonalzózom. bár már csak 6 nap az esküvőig:-) 8)
Vendég
 


GIOIA

Köszi a vonalzódícséretet, már nagyon szeretnék magamnak is készíteni babás vonalzót. Erzsébetét már másodszorra csinálom, nagy élvezettel, mi lesz majd ha a magaméra kerül a sor. :lol:
Arról nem beszélve, hogy annyi a választék! 8)

De jó is lesz nektek. Milyen ruhád lesz? Képeket várjuk majd!

dita75
 
 


[quote="dita75"]G írta:dita75IOIA

Köszi a vonalzódícséretet, már nagyon szeretnék magamnak is készíteni babás vonalzót. Erzsébetét már másodszorra csinálom, nagy élvezettel, mi lesz majd ha a magaméra kerül a sor. :lol:
Arról nem beszélve, hogy annyi a választék! 8)

De jó is lesz nektek. Milyen ruhád lesz? Képeket várjuk majd!


a ruhám álomszép (sztem), de nem a klasszikus abroncsos típus, hanem sellős, olyan spanyolos típus:-) Igyexem femme fatale-vá válni a magam és drága férjem kedvére elsősorban 8) :oops: Az iwiwen majd lesznek képek!
Vendég
 


Gioia
Köszi az olasztanítást. :) Meg is jegyeztem magamnak. Egy szóval bővült az olasztudásom. :lol:
Nagyon szép leszel az esküvőn. Majd kérünk képeket.

Köszi csajok a tájékoztatást a HSG-ről. Nekem röntgenes lesz, a magándokim fogja csinálni, de nem magánúton, hanem a kórházban Ajkán. Úgyhogy ingyenes lesz. Szerintetek kell neki adnom hálapénzt?
Holnap megyek hozzá megbeszélni a napot és a részleteket. Nekem nem kell befeküdnöm, azt mondta ambuláns dolog lesz. A vizsgálat után 2 órát kell még bentmaradnom megfigyelésre, és mehetek is haza.
Remélem átjárható leszek, és nem fog jobban fájni a mensis görcsöknél.
Bár sokra nem megyünk vele, mert valószínű lombikoznunk kell a párom rossz eredményei miatt. Bár addig lehet megpróbálnak "meginszeminálni" :lol: , ha a férjem produkál megfelelő mennyiséget.
Amúgy mennyi a minimum inszemnél? Nem tudjátok? Nekünk épp az alsó határ volt, azt mondták, de lehet ez mindenhol más. Csak 10% esélyt adtak, hogy sikerülni fog. A lombikra meg 30-40%-ot. Hát iszonyatosan félek ettől az egésztől. De túl fogom élni!

Ditta
Olvasom, hogy te is inszemináción voltál. Drukk, hogy 7 nap múlva + teszted legyen.

Kép
p__lilla
 
 


Képzeljétek szabin van a dokim...10ig.És az átjárhatóságit meg most kéne ugye csinálni.Van egy másik aki helyettesíti,de én nem akarok vmi vadidegenhez menni...így elnapoltam ezt a dolgot.Ebben a hónapban a clostyt se szedem,szóval jó lesz ez így! :lol:

Jaimee!
Igen,én is szolnoki!De már egy pár éve Pesten lakom.Amúgy a SOTE télleg 5 perc séta...szóval majd ha aktuális lesz akkor megbeszélem a dokival a hazajövetelt!

Gioia!
Gratula az esküvőhöz!!!Sok boldogságot így előre is,na és addig jó készülődést!!!!

annus11
 
 


Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára dita75 2008.07.28 11:34-kor.

dita75
 
 


Lilla
Első és egyben utolsó inszemem volt egy hete!
(legalábbis remélem :wink: )
Ha nem túl jó a férjed spermaképe akkor valóban nincs értelme az inszemnek, viszont a lombikhoz elég egy is! :wink:
Remélem azért produkál néhány milliócskát, úgy 40-et.
A miénk annyi volt és azt mondták, hogy az jó!
Másnap küldtünk rá egy hajcsársereget, úgyhogy kb. 80 millióan versenyeztek odabent, remélhetőleg sikerrel járt az egyik! :wink:
Amúgy már előbb fogok tesztelni, sztem a hétvégén előkapok egyet!
Sok drukkot küldök és a kedvenc nyugi teknőcömet neked!
Kép

GIOIA
Biztos szép leszel, én épp a minap találtam egy költségtakarékos rucit:

Kép :lol: :lol:

dita75
 
 


Dita: köszi nagyon aranyos szupi jó legalább nyomon tudom követni hol is tartok. Üdv az újaknak. Monic: ne aggódj hamarosan elmúlik az a fránya hányinger meglátod :D Dita: neked pedig nagyon szorítok ám :) Esküvő hát........ a lovak érték a legtöbbet az egészben :D nem nekünk való volt olyan puccos még sztárvendég is volt meg az egész éjszaka arról szólt, hogy a menyasszony énekelt a mikrofonba a szegény násznép meg csak ült és lesett :twisted: na mindegy nem is voltunk sokáig. :wink: Timejka: helyzet?
erzsebet0312
 
 


Erzsebet
Örülök, hogy tetszik a vonalzó, de ha gondolod változtathatunk rajta!
Furi egy esküvő lehetett, én meg azt hittem, hogy annyira jó a buli, hogy még mindig ropjátok! :lol:

dita75
 
 


Énekelt a menyasszony? Hogyhogy? Vmi énekesnő?
Azért érdekes lehetett egy ilyen puccparádé, én még nem nagyon voltam ilyenen. A mien sem ilyen lesz, inkább mulatozás, bár meglepetés-tánccal mi is készülünk, mert nem tudom kihagyni, hogy ne lássam édesanyám döbbent arcát, ahogy a keringős-romantikuscsöpögős zenéből átváltunk rockra :lol:
Vendég
 


Szia Gioia! Igen, inszem előtti izgalom, inkább a tüszők nagysága miatt izgulok inkább, hogy szép nagy legyen.

Szombaton láttunk egy mennyasszonyt, tök egyszerű, pánt nélküli A-vonalú hosszú ruhája volt, a haja hullámos barna, semmi nem volt a hajába, de olyan szép volt. Egyszerű és szép.

Jamie már vártam a szabit. Igaz, párom délutános most. Legalább a gyermekkel vagyok.

Erzsébet még nincs helyzet, de frászba vagyok a csütörtök miatt. Remélem lesz minden, ami kell az inszemhez.

Szia Annus!

Egyébként én is voltam novemberbe hsg-n. Nem altattak, és délután mehettem haza. Ki lehet bírni. Nekem nem fájt, inkább kellemetlen volt.

Erzsébet neked a hsg után jött a baba ugye?

Monic most már lassan (jó lassan) el kell, hogy múljon a hányinger úgy gondolom?

Dita idegileg hogy bírod még, hogy nem teszteltél? Én nagyon várom már, hogy tesztelj.

A kisfiam rendőröset játszik itthon és a 30 fokba, felvette a farmergatyáját meg egy sötétkék pulcsit, mert a rendőrök is ilyesmibe vannak. Van egy plus kutya, aki Buksi és nyomozó kutya és van a rendőrbácsinak egy pisztolya is (vizipisztoly). Tök el van.
timejka
 
 


GIOIA
Csak csináltál vonalzót! :wink: :D Szupi!

TIMEJKA
Most még minek teszteljek? Persze én is piszkosul várom már.
Moniccal hasonló tüneteink vannak, úgyhogy egyre jobban bízom a sikerben.
Majd hétvégén tesztelek.
Most is le kellett feküldnöm mert fáj a pocak, bár nem mintha fekve jobb lenne.

Jól elvan a Tökmag, és te vagy a rabló?

dita75
 
 


Dita
A párod összspermaszáma volt 40 millió, vagy mililiterje?
Mert nálunk az utolsó mért adat összesen 40,8 millió, de a mililiterenkénti az kevesebb. És ugye ebbe vannak nem megfelelőek is.
Nekem nem mondták, hogy hormonok kellenek a tüszőérleléshez, szerintetek ez lehet?

Kép
p__lilla
 
 


Gioia: Jól értem, most lesz az esküvőtök? :P :D Dejóóóóóó! Én is ilyesmi ruhát szeretnék, kíváncsi vagyok a tiédre. Polgári mikor volt? Mostanában? Írtál erről??? :oops: :oops:

Na nekem pont egy ilyen csendesen lépkedő Tigrisem van. :lol: 8) 8) 8) 8) 8) 8)

Sperma fronton: az sem mindegy, hogy hány % FÜRGE és mennyi egyáltalán nem mozog. Illetve mennyi él még mondjuk másnap...

Timejka: Dejó a srácodnak, biztosan nincs melege...

Annus: Hát akkor majd a következő ciklusban. Én sem bíznám más dokira, csak a sajátomra.

Dita: Én tesztelnék mondjuk a 12. napon.....De befogom, mert jómagam csak a 16.-on mertem... :oops: :oops: :oops: Kibicnek semmi sem drága.... :lol:

Monic: Tényleg, végül nem csináltál tesztet? Legalább emlékbe a babanaplódba??? :D

Erzsébet: Bizti nem érezte magát a menyasszony ELÉGGÉ a középpontban, még rá is gyújtott az énekre. Ezek szerint nem volt jó.... :lol: És a lovak hol voltak? Hintó, parádé minden volt?
jaimee1
 
 


Lilla
40 milkó volt amit feljuttattak a randihelyre, tehát ez már a megshékelt mennyiség volt.

Én kaptam kétféle szurit is, de hogy minek? Először szúrtam merionalt.
Az istennek nem akartak nőni a tüszők, utána kaptam fostimont.
Már 5x voltam uhun mire lett végre egy 20 milis tüszőm a 17. napon.
Eddig kb. félidőben jártam uhu-ra (13-15. napon) mindenféle stimu nélkül 24-34 milis tüszőm volt, ezektől a bigyóktól meg nagyon nehezen indultam be.
Muszály, hogy sikerüljön ez az első, mert hogy én mégegyszer nem szúrok ilyen drága és hatástalan szarságokat, az tuti. :roll:

Enyim anyucim azt álmodta hogy ikreim lesznek. Látom te is erre gyúrsz.
Én azért beérem egy babával is, de azt most kérem de izibe! :lol:

JAIMEE
Úgy tervezem hogy hétvégén fogok tesztelni, az már a finish lesz!
Előbb már csak azért sem merek, mert nem tudom mikor ürül ki a hcg tartalmú tüszőrepesztő a szervezetemből!

dita75
 
 


Jaimee: tavaly októberben volt a polgárink, majdnem vártunk egy évet :) Ahhoz szerettük volna kötni az egyházi áldást, amikor már tudjuk, hogy összeköltözünk, illetve a prózaibb oka, hogy a párom tesójáék Luxemburgban élnek, évente 3x jönnek haza, és hát most pont itthon vannak :) Kb. egy hónapja döntöttük el, hogy akkor nosza csináljunk egy mulatságot. (nem vagyunk normálisak, de ha sikerül minden, akkor kiröhögöm azokat, akik másfél évig szervezik. Persze elnézést, ha mindenki sokáig szervezte- nem ítélkezem természetesen!!! A ruhához megértem, hogy talán több idő kell mint másfél nap- én csak ennyit tudtam rászánni, de mázlim volt)
Mellettem is Tigris lépked, imádom is a kiskutyák és a majmok után :D

dita szívem érted meg már úgy izgulok, mintha legalábbis én is meginszeminálódtam volna. Jövő héten már lehet is tesztelni? Ilyen korán?
Vendég
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?