Új privát üzeneted érkezett!

Jaimee, ezexerint... bár nekem a Hírtv-ből rémlik :oops: Diccse?? Mi is upcizunk (direct), és van...

Judit
Kép

Kép
balwin

Judit: Diccs. :lol: :lol: Vagyis: :( :( A csatornakiosztásban sincs benne.
jaimee1

BBJudit: Most olvaslak! :( :( Jobbulást! ((())))

Jó éjt! Kiszúrt velem a lyány, kihagyta a 11 órás szopit. Na majd felébred ő, amint elalszom.
jaimee1

Sziasztok!

Csajok! Köszönöm mindenkinek a névnapi köszöntéseket!

Dorka! A tortáról már nincs és egyenlőre a cipőről még nincs képem... Az utóbbit majd pótolom, ha megvettük! :lol:

Szilbee! Jók lettek a szülinapos képek! Tényleg hatalmas torta volt! (Innen nézve is).

Szolkatám! Erre jöhetsz tortamaradékért! :lol: Meg akkor szilvát eltenni... :mrgreen:

Judit! Én is jobbulást kívánok!

Úgy látom idén szinte mindanyiónknak a Balaton a favorit! Már én is úgy várom az augusztusi szemesi nyarunkat!

Balwin Judit! Annalucus hogy van? Mandulagyulladás szünőben?

Olga

Kép
juhaszolga

Tegnap babó kapott bilit! Csak nem tudom még azt sem, hogy hogyan is kellene elkezdeni ezt a projektet? Kisfiús anyukák? Ötlet?

Olga

Kép
juhaszolga

http://kidskit.biz/HTMLs/product.aspx?C ... S333=12752

Ha érdekel valakit a pöpec 3 in 1 bilink... :oops:

Olga

Kép
juhaszolga

Balwin! Nem nehéz a fiúk altatása... Honnan gondolod hogy az?

Olga! Már korábban lírtam nálunk hogy volt pár hóval ezelőtt mikor felmerült a fiús pisilős téma... de már nem tudom mikor.

Dorka! Ha még bekukkantasz!

Szabinak nagyon boldog Névnapot kívánunk!!!

Kép
szilbee

Hella :)

[quote="szilbee"]J írta:szilbeea ... nekem se volt egy szuper délelőttöm. :? A fiúk egyre jobban lefárasztanak. :( Ez az altatás dolog kis lakásban majdhogynem lehetetlen feladat. Állandóan trüköznöm kell... totál leszívja az agyam.

Szilbee, innen... vagy nem jól értelmeztem? :oops:

Judit, jobb lett reggelre a szemed?

Olga, igen, lassan teljesen megszabadulunk Mandula Gyulától :) Remélem eszongya majd ma a dokibácsi is :roll:

Menek Leventeszülinaposképekot nézegetni :wink:

Judit
Kép

Kép
balwin

Ohh, tééééélleg!

Nagyon Boldog Névnapot kívánunk Szabi-nagyfiúnak! :D

Judit
Kép

Kép
balwin

Olga, télleg pöpec a bilitek :lol:

Judit
Kép

Kép
balwin

Szép reggelt!

Szabi baba, nagyon boldog névnapot kívánunk Neked!

Szilbee: azta!!! az a tűzoltósos játék!!! Nagyon állat! És még bici és még roller is? Hát jól el lett halmozva Levente! És az a torta..!! Szívesen belenyalintottam volna én is :lol:

Hát végül is nem ettem tegnap sütit :cry: Sebaj megyünk ma mamázni, ott biztosan lesz valami fincsiség :lol:

Bbj: éles látás nélkül elég kegyetlen ... de miért nincs egy akár régi szemüveged? Nekem, amikor lencsém volt, akkor is volt szemüvegem..

Olga: nekünk is hasonló a wc ülőkénk, B. szereti. Mi esti fürdés előtti bilibe pisiléssel kezdtük. Aztán minden reggel, és napközben is többször ráültettük. Nagyon sokáig nekünk szülőknek kell megkínálni a pisilés lehetőségét. Aztán a végén ő kérte, hogy ne legyen rajta pelus.

Jaimee: mi lett a szopi kihagyás vége?

Kép

Kép
szolkata

Szabinak nagyon boldog névnapot!!!

Kata: Szopi egykor...

Olga: Klassz kis bigyó! :)
jaimee1

Balwin! Jah.. de tényleg. Jól értetted! :oops: Bár most, hogy Ed itthon van csüt. óta nagyon jó, mert délelőtt is elmegyünk mindig (mikor Dév alvásideje van) sétálni. Ebéd uán ő fekteti Leventét.. szóval (aug.) 11-ig jó dolgom lesz! :mrgreen:

Ja tényleg du-án megyünk a Jósikára. Uncsitesó körbevezeti Leventét az ovin. Szóval aki lát minket arrafele, kiáltson ránk!

Kata! Ja! Több ajándékot kapott, mint Karácsonkor. De olyan jól választottak neki ajándékot (mármint a családtagok), hogy minddel olyan szívesen játszik. Bár mondjuk a pont egy éve kapott játékaival is mai napig tök lelkesen játszik... még nem unta meg őket!
Azért majd Mamánál aludd ki magad!!! Jó car íccakátok volt.... :( Még nem tudjuk hova megyünk. Ed egyik haverjával beszél még Szilvásváradon... aztán meglátjuk...

Erika! Engem is érdekelne a dolog... vagy a blogon már írtad?

No mi is készülődünk ... beruccanunk a városba. Ma is dög meleg lesz, úgyhogy kihasználjuk a délelőttöt.
szilbee

Olga! Ilyet én is sassantottam vmikor... nem oly rég. Nagggyon jó és tök frankó ára van.. volt. Olyan 3000-4000 Ft-re emléxem. Nem tudom kinél hogy van, de nálunk necces a bili méret még mindig... általába szűkek.. a szűkítők meg aztán végépp. :oops: :lol: Már másfél 2 évesen se tudtuk használni őket.

Na léptem!

Pusz!
szilbee

Sziasztok,

Olga, fajin ez a bilis szett, én is ezt néztem ki, bár még bőven ráérünk vele! Balázs mit szólt hozzá?

Szilbee, sajna olyan rövid időre megyünk, hogy nem kell senkit beszervezni virágot locsolni... :lol: 5 nap, szombaton jövünk. De nyugodtan gyertek fel, ha bent jártok a városban, szopizna Dév, vagy csak úgy "klímaváltozásra" vágytok!! :) Kuccs van! :D
Itt is aludhattok!
Örülök, ha Levente élvezi az új játékait, jó volt a lista! :wink:

Judit, mi lelte a szemed? Mitől gyulladhatott be? Meddig nem lencsézhetsz? Szegénykém, naon car lehet!!!! :(

Köszönjük szépen a névnapi köszöntéseket, aranyosak vagytok! Kicsi névnapos 2 órás éjjeli sírással "ünnepelt"... :? Nagyon bántotta a foga, szegénykém, nagyon semmi sem segített... de reggel már jókedvűen ébredt.

Kata, érezzétek jól magatokat Mamánál!

Na lépek csomagolni, Apa Törpével elment a régi mh-re, nosztalgiázni! :)

Kép
Kép
dorkáék

Sziasztok!

Kicsit megkésve, de: Olga, nagyon boldog névnapot kívánok!

Kép

Szabi! Neked is boldog névnapot!

Kép

Évi és
Kép
csongianya

Sziasztok!
Na vagyok fél szemmel, a másik még csöpögtetés alatt áll, így abba még nem raktam!

Köszi az aggódást!
Sztem Letitől kaptam, tőle kapta Gréti is, meg apjuknak is gyulladt egy kcsiit, szóval most az egyszer jó vétel volt a szemcsepp, kihasználjuk...

Kata! azért nincs szemüvegem, mert midnen félévben romlott egy felet, az meg hoyg veszek lencsét is, meg szemüveget is, az nem ment volna. volt egy szemüvegem még valami feles dioptriával, most meg már 4,5 kellene, szóval erdőtűznek mókuspisi.

Szabinak!

Kép

Judit!
Húha barnás? jaj anyám! de tervben van szeptemberben egy új gép, monitorral!!! de nekem pirosan is teccet! :wink:

na majd még visszaolvasok és jövök...

Judit,
Kép
Kép
bbj

Sziasztok!

Olga!
Egy kis csúszással, de én is sok boldog névnapot kívánok!
Nagyon fajin a bilis cuccos, sok sikert a használatához! :lol:

Szilbee!
Jók lettek a bulis képek! A torta saját készítésű volt, vagy Zagyvás? Gyümölcstorta volt? (biztos nagyon finom lehetett!)

BBJ!
Jobbulást a szemedhez. Attól rosszabb nem nagyon lehet, amikor fáj is, meg látni se lát vele rendesen az ember!

Szolkata!
Hogy vagy mostanában? Gyorsan telik az idő, nem?
Neked is hamarosan következik a cukros löttyös szúrás! :?

Dorka!
Boldog névnapot kívánok Szabinak!
A baby-projekthez sok sikert! Mire nem lesz jó ez a pár nap a Balcsinál? :lol: :wink:
Egyébként jó pihenést és strandolást nektek!

Egy kicsit visszaolvastam és látom, hogy "adós" vagyok egy pocakos képpel, amit most megpróbálok majd pótolni.
Kép
Ez a legfrisebb! Már nagyon nagynak érzem, nem tudom, mennyit fog még nőni?! :lol:

Valakik kérdezte, hogy ki lesz a szülésznőm: Lengyel Józsefné-Betti. Eddig még csak egyszer találkoztam vele, kedves, aranyos és szimpatikus volt.

Lehet, hogy itt a nagy császározás körüli téma miatt, de olyan furcsa álmom volt. Megszületett Lara-baba, akinek hatalmas kék szemei voltak. :D Sehogy sem emlékeztem, hogy maga a szülés hogy történt. Nem fájt semmim, nem éreztem semmit, aztán reflexből a hasamhoz nyúltam, és ott volt egy nagy vágás... :shock:
Szóval, látszik, hogy közeleg az idő és tudat alatt foglalkoztat a dolog!
Egyébként most már össze is kellene kapni magunkat, mert sok minden hiányzik és nem ártana minél előbb mindent beszerezni.

KépKép
kitten13

Ja!
Azt szerettem volna kérdezni, hogy valaki olvasta, vagy használta a gyakorlatban ezt a Suttogós féle dolgot. (Tracy Hogg)
Sok jót és sok rosszat is hallottam és olvastam róla.
Van valakinek ezzel kapcs-ban tapasztalata?

KépKép
kitten13

Szabi Sok Boldog Névnapot!!!!!Kép

Kép

Kép
katlina

Olga! NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT! (tegnap nem voltam gépközelben, így csak ma)

Szabika, kis barátunk! Neked is nagyon boldog névnapot kívánunk, sok-sok puszival!
Dorka, érezzétek jól magatokat! Szerintem jó időtök lesz!

Kép

Kép
ditke2007

Jaja, jövőhétre fajin (nem kánikulás, de meleg) nyarat mondanak :D

Kitten, szép kismami vagy :) Jó nagy a pocak :lol:

Én olvasgattam a Suttogót, hasznosnak is tartom, de azzal nem értek egyet, hogy azt a bizonyos napirendet minden picikére rá lehet húzni. A napirend fontos, de nem 4 órába betáblázva - szerintem. Amúgy én legtöbbet az altatásos témát böngészgettem, minden alkalommal fellapoztam a könyvet, valahányszor dugóhúzóba kerültünk :roll: Aztán mégsem alkalmaztam a leírtakat - kivéve egy hete...de csak egy éjszakára volt szükség, hogy Huncim cickó nélkül (amiről ő szokott le :? ), hisztimentesen elaludjon :)

Namenek, körutazunk ma is...

Judit
Kép

Kép
balwin

Szabika! Boldog névnapot kívánunk!

Én pedig köszönöm szépen a további névnapos köszöntéseket!

Szilbee! A Tófenék útról való a bili (Babavilág), 5200 Ft, de szerintem nagyon megéri. Balázs egyenlőre létrának használja, pedig bilisre van megcsinálva. :lol:

Kitten! Nagyon csini kismama vagy! Lara baba szobájáról nem dobnál egy képet?

Kata! Én is arra gondoltam, hogy az esti fürdés előtt kellene próbálgatni... Meg azt is, hogy egyből a fürdőszobába teszem be ( nekünk egy helységbe van a vizesblokk). Már olyat is mondtak, hogy tegyem kisasztalhoz, hogy közben játszon a gyerek, de én azt olyan morbidnak találom... vagy mégsem hülyeség?

Olga

Kép
juhaszolga

Dorka! Találtam a cipőről képet a teszveszen:

Kép

Olga

Kép
juhaszolga

Olga, hú ez egy nagyon praktius bili! Csongi azért kakilt nagggyon sokáig bilibe, mert nem tudott egyszerre kapaszkodni is, meg a fütyiére is figyelni :oops: :wink:

Egyébként szeritnem jó helyen van a fürdőszobában, úgy is az fog ehhez a tevékenységhez kötődnie :wink:

Én sokáig egyébként odatartottam a fütyijéhez a bilit és úgy pisilt, majd gyorsan átszokott a wc-re.

De már írtam, hogy nálunk ez úgy működött, hogy kínálgattam neki a bilit, rá se hederített. Aztán egyszer csak levette a pelenkáját és kérte a bilit. Innentől kezdve volt még pár "baleset", de nagyon gyorsan szobatiszta lett nappalra.
Ja, meg nálunk közösségi pisilések voltak a játszótéren:)))))

Évi és
Kép
csongianya

Szabolcs!

nagyon boldog névnapot!

Kép
kbernadett

Olga! Én asszem a tesz-veszen láttam, fix árasan... úgy rémlik. De így is nagyon megéri, mert ha megnézzük mennyi egy fellépő vagy kis"létra", meg szűkítő, meg bili... ez eggyüt lehet megvan egy huszas is.
Én is úgy akartam ilyet, de a fenék méret miatt, apjuk lebeszélt róla. :?
Jó a pice nagyon!! 8)

Kitten! Nagyon csinos vagy! :)

Judit! Remélem mielőbb kilábalsz belőle!!! :( +++++++++++++++++++++++++++++++

Torta: Nem Zagyvás volt, hanem Marcis... Nagyon fini volt.
szilbee

Sziasztok!

Tegnap fenn voltunk a Margit szigeten, úgyhogy most kívánok Olgának nagyon boldog névnapot.

Szabinak is sok boldog névnapot kívánok!

Olga: Micsida bili-szerkezet. Miket ki nem találnak, nagyon szupi.

Kitten: Csini vagy. Bettiről írnál még valamit? Nekem is egy Betti nevezetű lány volt a szülésznőm, kíváncsi vagyok, ugyanaz-e.

Dorka: Délután eljutassam a Katedrális folytatását? Leviszed a Balcsira?

Szilbee: Gratula Dávidnak a kúszáshoz! Láttalak ma Benneteket a DM-ben, Ádámnak köszöntem is, de mikor Téged megláttalak már fizettünk, menni kellett.

Kutyafüle: A fogorvosos sztorit mintha rólam írtad volna, de hidd el, a szülés teljesen más. Ott egyszerűen nincs energiád félni és minden annyira természetesen zajlik.

Niki

Kép
Kép
csni

Szabikának nagyon sok boldog névnapot kívánunk!

Kitten:Nagyon csini vagy és tényleg jó nagy a pocid,de még az utcsó hónap rátesz egy lapáttal.Kitartás.Az meg hogy egyre jobban foglalkoztat a szülés természetes,mert már nem sok van hátra.

Kutyafüle:Még annyit akartam írni,hogy én is elevitet szedtem,de engem a 21.hét körül állított le róla zoboki,mert hogy már akkor szép nagy baba volt és így született 3650 grammal.Szóval ő sem lett óriásbébi.Barátnőm a Gravidát szedte és meg volt vele elégedve.

Kép
pné rami81

Sziasztok!

Köszönöm a sok bókot! :oops:
Én személy szerint egy óriási bálnának érzem magam, aki napról napra nehezebben mozog! :shock:

Olga!
Még nem csináltunk képet a babaszobáról, mert eléggé kezdetleges fázisban járunk. :oops:
Remélem a jövő hétvége után már minden a helyén lesz, és ígérem, majd rakok képet.

Niki!
A szülésznőről nem sok mindent tudok írni, mivel még csak egyszer találkoztunk. De őt már nem nevezném lánynak, bár nem is idős egyáltalán.
A mi fórumos Bettinktől tudom, hogy van egy másik Betti nevű szülésznő is az "enyémen" kívül, de ő most huszonvalahány hetes ikerterhes. Úgyhogy lehet, hogy ő volt a te szülésznőd.
Egyébként pozitív tapasztalatod volt vele kapcs-ban?

Írtátok, hogy elég nagy a hasam... :lol: Én is így látom, bár nem tudom igazából, mi a normális. Elvileg a Babuci méretei mindig stimmelnek az adott hétnek megfelelő mérettel, ahogy össze szoktam hasonlítani egy táblázatban. Remélem azért nem lesz túl nagy... :lol:

Kutyafüle!
Hasonlóan parás vagyok én is. A fogorvost addig halogattam, amíg lehett és meg is mondtam neki, hogy nekem fulladásos tüneteim vannak és nagyon félek, így álljon hozzám. Aztán olyan simán ment a dolgog, hogy legközelebb már nem is izgultam, mikor mennem kellett hozzá.
A szülés egyre többet foglalkoztat, mivel közeleg. Most úgy vagyok vele, hogy majd ott és akkor kiderül, hogy milyen úton zajlik le az egész. Akkor biztosan be leszek rezelve, de most még úgy vagyok vele, van egy kis időm. :wink:

KépKép
kitten13

Kitten: Gyönyörű a pocakod! Szép nagy, de az nem baj, nekem is az volt! :wink: Nagyon csinos vagy! :)

Suttogót olvastam, mint ahogy még néhány hasonló könyvet. Arra jöttem rá, amikor kiolvastam, hogy sokkal okosabb nem lettem.... :shock: Aztán a sok szakkönyvből, olvasmányból, tapasztalatból, tanácsból leszűrtem, azóta is szűröm, ami szerintem jó Popinak és nekem.
jaimee1

Szia Mindenkinek!
Boldog névnapot kívánok Szabinak! Kép
Olga! Nagyon jól néz ki az cipő, gondolom hogy jó kis kényelmes lábbeli lehet. Pisilős témáról csak annyit, hogy Kristóf betöltötte a 2 évet amikor szobatiszta lett.Mivel meleg nyár volt akkor sokat volt a szabadban és könnyebben ment a pisilés. Fokozatosan hagytuk el a pelust, eleinte csak napközben, de alváskor akkor is adtam rá, majd végül teljesen elhagyta. Egyébként bilije már hamarabb volt neki hogy ismerkedjen vele. Angéla a bölcsiben szokott rá 2.5 félévesen és ráadásul február volt akkor.
Balwin! Tényleg jó időt mondanak? Remélem, mert hétfőn utazunk Kaposvárra.
Kitten! Szép kis pocid van. Ilyenkor én is úgy elérzékenyülök, mivel én imádtam terhesnek lenni, sokszor megfordul a fejemben, hogy jó lenne egy harmadik, de ami késik az nem múlik.

Kép
Kép
bmárti75

Sziasztok!!!Bocsánat nem mutatkoztam be.A nevem Niki. Kitten gyönyörű pocid van!!!És milyen csinos vékony vagy!!
Kislányod lesz és Lara lesz a neve??Nálunk is az a lánynév befutó!:D
kutyafüle

hello,

gyors elköszönésre jöttem, illetve
Zsófinak, kis barátnénknak szeretnénk egy kicsit előbb, de annál boldogabb első születésnapot kívánni!
Kép

Niki, köszi, de úgysem lesz rá időm, meg ha olyan hosszú, mint a Katedrális, be sem fér már a kocsiba :) de aranyos vagy, hogy siettél az olvasással!

suttogó: 1x elkértem Szilbee-től, olyan is-is.... Van, ami jó, van, ami nem tetszett....de már nem emlékszem, mi nem tetszett benne...
Én eleinte Szpokkbácsit forgattam, főleg az etetés résznél, illetve a hasfájásnál. Mostanság meg "ösztönösen tudatosan" csináljuk a dógokat...

Kitten, irtó csini vagy, és nagyon szép a pocid!

Márti, csak nem??? :wink:

Olga, szép a cipő, és ami fontos, biztos nagyon kényelmes!!!

És köszönjük még egyszer a köszöntéseket,a kutyafalkának nagy sikere volt ( 2 kutyust is kapott).

Ma másfél órát fölöslegesen vártam a háziorovsnál, valami darázscsípés-allergia elleni injekciót akartam feliratni, és nem írhat fel! ( 4 éve nagyon durva totokbedagadós, csalánkiütéses reakciót produkáltam, azóta be vagyok sz...va)
Még jó, hgy a hírek azzal vannak tele, hogy az arra érzékenyeknél legyen szuri, mert 5 perc alatt kialakulhat a halálos légcső ödéma....
:? :? cseppet berezeltem.... nah, de úgysem lesz gond!!!!
Kellemes hetet mindenkinek, majd jövünk!

Kép
Kép
dorkáék

Dorka, nem írhat fel?! :shock: Ménem?... Azt már csak halkan említem, hogy a második csípés veszélyesebb is, mint az első...tévébe monták... Node ne ebből induljunk ki; érezzétek jól magatokat, jó utat, és azért vigyázz a csípős jószágokkal! :)

Jah, patikában nem próbálkoztál? Hátha ők tudják mi a menete ennek az injekció kiváltásnak :roll:

Márti, kicsit elnéztem a napokat :oops: Eeeefelejtettem, hogy már hétfő van...erre a hétre mondanak jó időt, a jövő hétről még nem hallottam érdemleges nyilatkozatot :oops:

Judit
Kép

Kép
balwin

Dorka!

Kellemes nyaralást, hozz sok fényképet!
Kép

Olga!
jó a cipi, meg a bili is!

Kitten!
Csinos kismami vagy! hú már nagyon a finishben vagy Te is!

Jaimee!
Réka Annának is pusszancs, nem tudtam, hoyg ünneplitek, csak úgy félig meddig!

Szilbee!
Megnéztem a képeket most nem volt aláírás, máskor midnig tudom, ki kivel van, de most csak sakkoztam! nagyon guszta a torta, meg látom a játékokat is jól eltalálták!

Évi!
kiolvastam a katedrálist, akkor majd a héten valamikor beadom anyudéknak!

Kata!
mert miylen éjszakátok volt? vagy félreolvastam? fél szemmel....

Judit!
mit modnott dokibácsi? gyógyultnak nyilvánította Huncit?

Ditke!
még nem is írtam, hyog tök jók a képek a vadasparkban, és látom, hoyg stílusosan öltöztél, színre már nem si merek semmit modnani!

Márti!
Nocsak? nőnek a gyerekek? Anna-bál? és a ruha? ne izgulj, nem úszod meg a kép nélkül! Én nagyon kíváncsi vagyok, milyen lett?

Szami?
Átköltöztetek már? vagy a héten?

Niki2! (Kutyafüle)
Boldog szülinapot utólag is! Romantikus párod van, az egyszer biztos!

Na asszem elhúzok ... éjjeli bagolytársaim?

Judit,
Kép
Kép
bbj

Hali,
na, ez a függőség? :wink: Még egy utcsó bekukk!

Márti, sok boldog névnapot és kellemes bálozást kívánunk!!

Judit, tom, hogy a kalcium már nem valószínű, hogy segítene másodjára... Bár az van nálam. Mondtam is, hogy akkor mégis mit csináljak, ha megcsíp?
V: ne fessem az ördögöt a falra.... :evil: N Meg hívjam a mentőket....
Na, de úgysem lesz rá szükség!! (+++)
Patikában bepróbálkoztam (Hú, este most indulunk, hú, elfeledtem orvoshoz menni, hú, nagyon kéne stb...)de nem... MOndjuk Peti mondta is, hogy jóhogy nem adnak ki adrenalint így, különben minden kiscsíra így menne szombaton bulizni...)

Puszi, jó hetet!!!

Kép
Kép
dorkáék

Dorka! Antihisztamin golyócskák??? vagy az se lenne elég? :( Annyira nem értek hozzá... csak mi is azt hurcolásszuk, ha vmelyik kölkön kijönne egy allerdzsis reakció (csípésre) be tudjam nyomni gyorsan a szájába.

Judit! Najó! Akkor megcsinálom az aláírásokat! 8)

Ja igen! Nekem megvan "A Suttogó mindent megold...", de egyáltalán nem vettem hasznát, pedig azt mondták nagyon tuti könyv... hát már arra sem emléxem mi volt benne. (Detto mint Dorka!) Azt tudom, hogy a gyakorlati tanácsokat hiányoltam belőle... (Nekünk altatással voltak gondok olyan egy éves kora körül, azért vettük meg.) Ha vki kíváncsi rá, akkor odaadom, ill. ha vki meg akarja venni, mert megtetszik neki, akkor abban is benne vok.
szilbee

Judit! Gyorsan beszerkesztettem a szöveget... :) ITT van.
szilbee

Dorka! Bár már nem látod: Jó időt, kellemes nyaralást!

Suttógot én is kölcsön kaptam sógornőmtől, de nem tetszett, pár oldalt olvastam el, majd visszaadtam. Én is spoock (izé :oops: ) forgattam, de már azt is visszaadtam. Alvásos gondunk van még mindíg, arra külön vettem két könyvet az alexandrába. Nagyon hasznos és használható ötletek vannak benne, csak hát nyomorék szülök vagyunk...

Kitten! Akkor majd várjuk a babaszobás képeket!

Niki2 (kutyafüle)! Okés, kislánynevetek már van. És kisfiú? Húgomék még mindíg vacilálnak (alsó vonalzóm), Botond és Norbert között. Az elsőt húgom szeretné, a másodikat pedig apuka... :lol:

Hmmm.... még később benézek!

Üdv!

Ja Szilbee, és sasoltam tegnap délután 1/2 3-4 között voltunk lett, de nem láttalak benneteket itt a Jósikán. :(

Olga

Kép
juhaszolga

Sziasztok!
Hát akad fiú név is,de az nem könnyű.Egyfelől mindenképpen Dánielnek kell lennie,mert az náluk családi hagyomány(tata,apa,férjem).Másfelől nekem nem tetszik,ha mindenkit ugyanúgy hívnak,így én szeretnék egy második nevet is,amin tulajdonképpen hívni fogják. A Roland tetszik mindkettőnknek,illetve nekem a Károly is.Majd kiderül.De ne vessetek meg és tudom,hogy az egészség a legfontosabb,de ha én elképzeltem magam anyaként,én mindig egy kislányt láttam magam mellett.Egész gyerekkorom óta.Biztos szeretni fogom ha fiam lesz is,de az igazi álmom egy kislány. :oops:
kutyafüle

Sziasztok!

Márti, boldog névnapot kívánok!

Kép

Dorka, jó utat, jó időt, méhecskék messzire elkerüljenek, és érezzétek jól magatokat!

De most komolyan, ha háziorvos nem írhatja fel, akkor ki? :shock:
Bőrgyógyász, fül-orr-gégész- vagy csak kifejezetten allergológus???

Szilbee, mik azok az antihisztamin golyócskák? Még nem is hallottam ilyet...

BBJ, megjavult a szemed? :wink: Sokat írtál :lol: Oké, jó lesz, ha a könyvet beadod anyuékhoz! A hétvégén akartam tőlük elhozni a Kádár János könyveket, erre nem ott hagytam. Gondoltam nosztalgiázom egyet, nem tudom milyen lehet a könyv...

A Suttogó könyvet nem ismerem, a Spock nekem nagyon elavult, egyébként is Csonginál semmi nem használt :wink: :? De fajin kis kölyök lett belőle, csak sok energiámba került :lol:
Nekem a babanet többet ért bármilyen más könyvnél! Kép

Évi és
Kép
csongianya

Niki2, a Roland szép név :wink: Hm, én is mindig kislányt képzeltem el magamnak, akit lehet öltöztetni, meg babusgatni... most pedig van egy nagyfiam, és hogy őszinte legyek, teljesen fiús anyuka vagyok :wink:
Arról nem beszélve, hogy ennyi szeretetet, odabújást stb. még életemben a férfi nemtől nem kaptam, mint amióta fiam van :wink:

Évi és
Kép
csongianya

hm, hogy került fel a kép kétszer? :shock:

Évi és
Kép
csongianya

Márti!
Kép

Évi!
Jaja alakul, ma már látok is! (tegnap csak fél szemmel...)

Szilbee!
Köszi, majd megkuksizom!

Kutyafüle!
Érdekes.... én midnig azt hittem, hoyg vegyes párosom lesz, vagy két fiú, dehoyg két lány? az sosem jutott eszembe, és tessék... bár a többiek tudják, hyog Grétinél valahoyg eldőlt ez a dolog... ha lesz harmadik, azt is lánynak szeretnénk, meg különben is egy szerszámmal, egy munkapadon, egy műhelyben csak egyfélét lehet csinálni :lol: :oops: :wink:

na mentünk reggelizni!

Dorka!
IRIGY VAGYOK!!!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Sziasztok!

Márti!

Sok boldog névnapot!
Kép

Olga!
Jól néz ki a sportcipő, biztos kényelmes. Én is a tépőzáras "fazonokat" részesítem előnyben. :lol:

Szilbee!
Én most kezdtem el olvasni a Suttogó I.-et, majd kiderül, mennyire "fog meg".
Nehéz ez, mert tényleg hiába olvasgatok, tervezgetek, biztos máképp fog minden alakulni, ahogy én azt elgondolom.

Az motoszkál a fejemben, amit írtatok, hogy ha odabent kis "ficánka", akkor kint is az lesz. :D
Nagyon fogok csodálkozni, mert alapvetően mindketten elég nyugisak vagyunk és voltunk is kicsinek, dehát majd kiderül!

Kutyafüle!
Nem vagyok ám én olyan vékony, a látszat csal! :D :wink:
Remélhetőleg tényleg kislány lesz, ezt a 4D-s uh-on mondták, ami azért tutinak vehető. Larának becézzük, de Laurának fogják hívni a kiscsajszit.
Fiúnevünk nekünk sem volt. :D

KépKép
kitten13

Kitten:

[quote]A írta:z motoszkál a fejemben, amit írtatok, hogy ha odabent kis "ficánka", akkor kint is az lesz.

Lehet, de nem biztos. Rékám nem rúgott túl sokat, most viszont egy nyugodt pillanata sincs. :lol: Egyébként pedig az a jó, ha sokat mozog. A mozgásfejlődés és az értelmi fejlődés összefügg.
A Laura nagyon szép név!

Nyugodtan olvasgasd a szakirodalmat, a gyakorlat már csak azért is más lesz, mert most még nem tudod, hogy milyen személyiségű babád lesz és azon is sok múlik. Mármint a baba személyiségén. Sztem 2 gyereket sem lehet ugyanúgy nevelni.

Márti: Boldog névnapot!!!
Kép

Házorvos nem írhat fel semmilyen allergiára való gyógyszert, a legegyszerűbbet sem. :( Csípésnél roham esetén régebben elég volt a Kalcium tabli vagy injekció, újabban már nem.... :shock: :shock: :shock: :shock:

BBJ:
[quote]k írta:ülönben is egy szerszámmal, egy munkapadon, egy műhelyben csak egyfélét lehet csinálni

Sztem lehet, csak el kell kapni a peteérés napját! Node ti kislányt akartok. Amit megértek. :wink:

Örülök, hogy megint látsz!!
jaimee1

Olga! Utólag is nagyon boldog névnapot!

szép napot

Kép
kbernadett

Tényleg erről én is olvastam.Ha a peteérés napját megelőző 1-2 napon van együtt a pár,akkor nagyobb az esélye a lánynak,mert a női kromoszómát tartalmazó spermiumok lassabbak,de életképesebbek,mint a férfit.Szerintetek lehet benne valami????? Meg aztán ki tudja pontosan mikor érik az a sejt!!!!Már persze van,aki tudja,de én spec nem!:(
kutyafüle

CSákó!

Niki!
Egér.....:)

[color=green]Szabi[/color] és Olga utólag nagyon sok boldog névnapot!!!!

Mostanában télleg ritkáson járok erre fele...

Mocorgás....Hát Nimi odabent napi 1 szer mozgott este amikor a BArátok közt kezdődött! ÉS soha-soha napközben nem! És akkor hozzáteszem hogy 5 hónapos kora óta kúszott! És azóta sem lehet megállítani........Hogy mennyire vanez összefüggésben....bár gondolom a kivétel erősíti a szabályt?

Dorka!
Kellemes pihit, Jó utat!!!!!!!!

fanna3

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?