Új privát üzeneted érkezett!

Kata,

szerintem nem durva az itató, mondjuk biztos nem az ifjú pár ebédlőjének dísze lesz, de nagyon jó ötlet volt szerintem. :lol: :lol:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Monic,
de akkor eddig megúsztad róka nélkül, igaz? Eddig még csak kerülgetett? MOndjuk az még lehet, hogy rosszabb, mintha kijönne.
Én azért még mindig irigyellek a rosszullétekkel együtt is :wink:
Megcsináltad tegnap a krumplit?

i.kata
 
 


Ja, nem is várjuk, hogy kitegyék dísznek :lol: De ott a szórakozóhelyen legalább ivott belőle, és készültek róla képek is :lol:

i.kata
 
 

 
 

Na megyek felkészülök a kutyaszárításra, mert párom már fürdeti a kis hugyos Diót.

i.kata
 
 


Évi,vigyázz Magatokra!
Dita,sajnálom az autót!
f.ancsi
 
 


Kata: Szerintem is tök jó az itató.

Évi: Mennek a drukkok a babákért.

Monic: Te otthon is akartál maradni, vagy a doki mondta, hogy ne menj dolgozni? Csak 12. hétig leszel otthon, vagy végig? Én még nem igazán tudom, hogy hogy legyen, csak azért kérdezem.

Az utrótól fújódok akkor fel, mint egy lufi? Mondjuk nem fogom tudni én sem kivitelezni ezt a 1,5 órás pihit.



vicky79
 
 


Vicky,
szerintem az utrótól van a lufi érzet. Legalábbis én most kapom 4.alkalommal, és mindig akkor kezdődik, amikor elkezdem használni.

Dita,
pocid hogy van?

i.kata
 
 


MONIC
Bébibocsóóóóóóóóóóó ????????? :shock: :roll:
Parlagfűűűűűűűűűűűűűű!
Remélem még egy picit sem vagy rá allergiás. Jááááááááj!

KATA
Tök szupi "itató" ! Jó kutya kutyakozmetikázást!
Pocim már jobban van!

VICKY
Én az inszem óta simán hordhatnék kismamarucit. Nem mintha előtte nem lett volna hasam, no de most!!!!!!!!!!!!!!!!!

ANCSI
Már hiányoltalak!
Nem voltam annyira ideges a kocsi miatt! Az a mákom, hogy az én kezem egyálalán nem volt benne, mert különben apával még mindig fújánk egymásra! :shock:

Nagy szemétség lenne hogy apáék odakint dolgoznak én meg aludnék?
Annyira álmos és fáradt vagyok. Éjjel felkeltették apácskát, hogy menjen be a telepre mert riaszt az egyik autónk. Frankó volt. Alig aludtam utána valamit.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára dita75 2008.07.27 13:03-kor.

dita75
 
 


Vicky,

engem főleg a családom és a pajzsmirigyes dokim nem engedett dolgozni. Én szíves szerint mentem volna...
Mostmár végig itthon leszek mert aug 1-től vették fel a helyettesemet, úgyhogy nem akarok senkivel kiszúrni, hogy valamennyi időre visszamegyek.

Kata,

krumplit még nem készítettem mert tegnap annyira beebédeltünk, hogy nem bírtunk vacsorázni. Majd talán ma, bár ma is sikerült rendesen jóllakni.
Én is sokszor érzem úgy, hogy jobban járnék ha kijönne ami kiakar, de mindig félek mert a pajzsmirigy gyógyszeremet nem akarnám kiadni magamból.
És azt reggel éhgyomorra kell bevenni.
Délután apával kerítést festünk. :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Dita,

aludj nyugodtan, te terhes kismami vagy :wink:
És Bébibogyót akartam írni :oops:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


MONIC
Azt hittem már elkeresztelted a kis Bogyeszomat! :lol: :lol: :lol:
Mikor is volt neked pontosan az a nyillalásod?
Nincs meleg a kerítésfestéshez?
Én kimentem 11 körül teregetni és azt hittem odasülök a betonra!

dita75
 
 


Monic,
a pajzsmirigyes bogyót ugye csak magában veszed be?! Pénteken volt a tv-ben, hogy aki pajzsmirigyre kap bogyót, annak ezzel kell kezdeni magában a napot, és utána fél óráig nem is lehet enni, mert különben csak a gyógyszer töredéke fejti ki a hatását.

i.kata
 
 


Hol van mindenki?

i.kata
 
 


Dita,

nálunk nincs annyira meleg, süt a nap, de szerencsére a kerítés másik oldalán akkora bokorvan mont mi, így végig árnyákban dolgoztunk. Most abba hagytuk mert elfogyott a festék, de nagyon szépséges ami már készen van.

Kata,

magában veszem be a gyógyszert :wink:
Ritkán van, hogy közvetlen reggeli előtt :oops: Amúgy meg nagyon ritkán reggelizek, így nem tudom elrontani a bevételét.
Mi most elmegyünk barackot és dinnyét venni, aztán mind megeszük :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Monic,
te mit kapsz a pajzsmirigyedre? A baba miatt emelték?
Én van, hogy csak 20 percet birok ki kajáig, de igyekszem :lol:

Ma voltunk Ferihegyen repülőket nézegetni. A legnagyobb baj az volt, hogy Lili rögtön rá is akart ülni. Úgyhogy elmentünk a repülőmúzeumba, ott 3 gépre fel lehetett menni, de arra meg azt mondta, hogy félelmetes.
Ja, és IKEÁ-ztunk is, apa most szereli Lili szekrényét, majd teszek fel képet.

Dita,
sajnálom a kocsit. Nekünk legalább már 2,5 hónapos volt, mire meghúzták, de egy kanyarodással 370.000-es kárt csinálni benne...

Évi,
mennek a drukkok, az jó, ha nincs a babának baja. A sógornőm 13-14 hétig vérzett, de állítólag nagyon és folyamatosan, de a kislánynak nem volt baja, most már 6 éves lesz.

Kata,
jó ez az itató, pont lánybúcsúra való.

Nekem meg remélem holnapra megjön, már van pici barna, remélem jön a többi is. Babára most nincs esély, ha megjönne, azt jelentené a műtét nem borított fel semmit.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Dita,
Sajnálom az autót, és ez így talán bosszantóbb, mintha ti lettetek volna a hibásak. :?
Ha Évinek írsz, akkor én is nagyon drukkolok nekik, hogy minden rendben legyen! Pihizzen sokat, és vigyázzon magára!!!+++++++++++++++++++++++++++

Monic,
Reggel én is a pajzsmirigy gyógyszerrel kezdek, de olvastam valahol, hogy segít az émelygésen ha eszik az ember pár szem gyömbéres kekszet. Mondjuk én nem kekszet eszek, hanem a férjem sütött nekem gyömbéres piskótát, és abból szokta enni 2-3 db-ot, mielőtt beveszem a gravidát, meg a folsavat. Tényleg Te is a gravidát szeded? Nekem a jód pótlás miatt is jó a gravida, mert pont annyi van benne, amennyit amúgy is pótolni kellene.

Kata,
Nagyon szupi kis ajándékot találtál ki! :wink: Az én leánybúcsumra nem találtak ki semmi pikánsat a lányok, de azért így is szép emlék!

Ma nem mentünk sehova, hanem itthon főzöcskéztünk. Csináltam fincsi bakonyi sertést (állítólag ez a specialitásom), de csak tésztával, mert utálok galuskát csinálni. És csináltam fincsi tejberizst is barack öntettel, az is elég jól sikerült. Aztán ebéd után lefeküdtem, és aludtam vagy 1,5 órát, ami nagyon jól esett. :wink:

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


MONIC
Én is ragaszkodom a fákhoz. Volt itt diófa, körtefa, mandula és meggy. Apa mind kivágta, mondjuk iszonyat rossz helyen voltak, de én tervezem, hogy lesz legalább egy fa ami árnyékot ad.
Jó étvágyat a gyümikhez, én az imént pusztítottam be anyukámék barackját. Nekik van két barackfa, két cserifa, egy meggyfa.

Kicsit elszenderedtem, de nagyon nem tudtam aludni, mert apa nem csak éjjeli telefonügyeletet vállalt hanem nappalit is. Folyamatosan csörömpölt a telefonja. Meg hát a nikecelezés sem teljesen hangmentes meló, keverni a ragasztót, stb.
Ma nagyon gyengén haladtak. Az a baj, hogy amikor ilyen meleg van annyira lassan megy a meló és sokkal jobban el lehet fáradni. Kiszívja az erőt! :roll:

Holnap megint dolgozni kell. Jááááááájjjjj de nincs kedvem.

dita75
 
 


Linácska
Várjuk a képeket!

Némóka
Én egy ilyen programba is szívesen benne vagyok, csak egy kicsit több alvással!
:lol:

Persze visszaírtam Évinek és mindenki nevében küldtem a jókívánságokat meg a drukkokat!

dita75
 
 


Kép

MINDENKI LELÉPETT????????!!!!!!!!!!!!!!!!!

dita75
 
 


Halihó!

Évinek én is mielőbbi felépülést kívánok!

Kata: Szerintem tutkó az itató, csak kicsit rövid a kiálló része :)

Kismamik ne vigyétek túlzásba a munkát ebben a melegben!

Linácska: Én is akarok mensit. :(


Én ma úgy, de úgy kipihentem magam, hogy csak na!
Délelőtt sétáltunk vagy 3 órát. Gyalog kimentünk a parkerdőn át Sóstóra. Az egy "üdülőövezet" itt a közelben. Nagyon jól esett. Aztán bekajáltunk, és aludtam 3 órát. Most meg a zöldségeknek estem neki, amit anyukámtól kaptam tegnap. Lefagyasztom őket.

hofeherke
 
 


Kata,

készül a töltött krumpli :wink:

Linácska,

L-thyroxin 50-et kell szednem, és még nem emelték meg az adagomat mert egynlőre jó a hormonszintem. A következő vv augusztus közepén lesz.

Nemone,

nekem most nincs itthon semmi gyömbéres. :cry: (vagyis őrölt gyömbér van a fűszeres szekrényben, de magában nem hiszem, hogy túl finom lenne...)
Én folsavat nem szedek. Szerinted szedjek?
És igen, én is a Gravidát szedem, szerintem nagyon jó, egyáltalán nincs székrekedésem.

Dita,

mi is vettünk barackot :wink:
Nem gondoltam soha, hogy ennyire kívánós kismami lesz belőlem, fél órája kívántam rá a fokhagymás-sajtos-tejfölös lángosra, de remélem el is múlik hamar, mert lángosot sehol nem találnék most :roll:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Lányok,meg tudtátok hallgatni a riportot? Vagy annyira rossz volt,hogy inkább hallgattok?:oops:
Most már lassan túl vagyok a "sokkon",hogy megjött.Az biztos,hogy többet nem megyek így neki,hogy kérdések nélkül bármit belém pumpálhatnak.Nekem 20éve van peteérésem,a progeszteronom jó,(ugye erre kapjuk a hormonokat),tehát más a bibi.Jó lenne,ha egyénileg látnák a problémámat és nem a gyógyszergyáraknak hajtanám fel a pénzt. Sajnos ,én nem az alapséma szerint működöm,tehát az alapprotokol nem is jön be nálam.
f.ancsi
 
 


sziazstok!

ti még hétvégén is így pörögtök? :lol: én meg Apáztam, pakolásztam,...

Évi sajnálom hogy kórházba jársz, de hiszem, hogy kapaszkpodnak a babák, nem lesz semmi baj..puszi


és a kért képek

szobarészlet... Kép

friss pocakfotó

Kép
Vendég
 


ANCSI
Sajnos nem tudtam meghallgati a riportot mert a másik gépemen sincs olyan program ami meg tudná nyitni, jövő héten jön vissza nyaralásból a kolléga aki spíler az ilyesmiben. :wink:
Én sem szívesen szúrkálnám magam tovább.... már csak azért sem, mert nagyon bízom már az első sikerben. Bár eddig semmi jelem nincs, de már nagyon várom, hogy egy hét múlva legyen! :roll:

BONI
Nagyon szép a szoba, hát még a pocak! (irigy.... irigy,,,,,,,,) :lol:

MARA
Örülök, hogy jól telt a napod.

MONIC
Biztos szép lett a kerítés. Fotó?

dita75
 
 


boniko: Szép szoba, szép pocak. Mikorra is vagy pontosan kiírva? Már várod Zsigit, ugye? Hogy bírod a mai meleget?



vicky79
 
 


Ancsi: Én nem tudtam meghallgatni, hiába töltöttem le az ajánlott lejátszót, valami baj van vele, mert nem játsza le :(
Szerintem mindenképpen beszélj az orvosoddal a gyógyszerekről, biztos találtok megoldást. :)

Boni: Tetszik a szobabútor, és a faliképek is csodásak! Ja és persze csini kismami vagy!

Monic: A mindmegette.hu-n biztos találsz gyömbéres sütit. ;)

hofeherke
 
 


Lányok! Mikor jelentkezhetnek az első terhes tünetek? Ti teszteltek mielőtt a dokihoz mentek?



vicky79
 
 


Találtam gyömbéres sütit:

Gyömbéres szelet

Hozzávalók:
A tésztához:
12,5 dkg margarin
fél pohár cukor (1 pohár=2,5 dl)
másfél pohár sima liszt
1 teáskanál sütőpor
másfél teáskanál gyömbérpor
tej

A tetejére
7,5 dkg margarin
3/4 pohár porcukor
3 teáskanál gyömbérpor
4 evőkanál cukor, karamellizalva és felöntve vízzel

Elkészítés: A tésztához valókat fakanállal összekeverjük annyi tejjel, hogy sima tésztát kapjunk. Kb. 20x22 cm-es sütőformába öntjük a tésztát, és 180 fokon kb. 40 percig sütjük. Ha kihűlt, a tetejére tesszük a gyömbéres krémet, amit egy fakanállal előzőleg jól összekevertünk.



vicky79
 
 


Vicky: Én szoktam tesztelni mielőtt a dokihoz megyek, de csak aznap reggel. Így mire odaérek feldolgozom, amit látok. Eddig sajna semmi szépet nem láttam :(
A terhestüneteket szerintem az inszem utáni első 2-3 hétben fölösleges keresni, mert ami akkor jelentkezik, az premensis is lehet. Amire lehet adni, az a beágyazódási vérzés, de az meg nincs mindenkinél. De azért én is mindíg keresem :)

hofeherke
 
 


én léptem apázom egy kicsit :oops:

Kép

dita75
 
 


Dita: Neked meg jó apázást! ;)

Megyek én is. :) Szisztok!

hofeherke
 
 


Kata,

töltött krumpli nagyon finom lett! :wink:

Dita, Mara,

szép álmokat nektek!

Dita,

nekem a nyilalás a 7. dpo-n történt :wink:

Ancsi,

nagyon sajnálom, hogy megjött, beszéld meg az orvosoddal a gondolataidat. Nem is értem, hogy miért kapsz stimut ha van péd :roll:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Köszi lányok aug 12 re vagyunk kiirva... :lol:

Jó pihenést!
Vendég
 


Boni,

nagyon szép a szoba, igazi kisfickós, és a képek is csodásak amiket készítettél.
Én úgy tervezem, hogy a baba ágya fölé goblein mesefigurákat fogok kivarrni :wink:
És a poci is szép, jó nagy. :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Jó reggellt!

REmélem mindenki kiapázta magát !

Kata tegnap kimaradt, hogy milyen jópofa az itató.. jól döntöttél
:lol:

MOnic köszi :lol: pocakmére 110es.. :wink: és van egy goblein képem, de nem illik bele a képbe.. :lol:

Vicky ne keress tüneteket..Nekem 27 hónap alatt mindig voltak.. ztán amikor meg "kellett volna" semmi :lol:

ma jön hozzám egy kedves ismerősöm a pici fiával,mm uztána meg megyek fogászatra... nélkülöznötök kell


:oops: de úgyis elvagytok nélkülem is :wink:
Vendég
 


Kép

MONIC
Nekem az ma van! :shock: :?
Nekem is van pém, stimu nélkül egy tüszőgyár vagyok, a stimuval meg egy kaki volt minden. :roll:
Nekem sem kell több szuri! :twisted:

BONIKO
Helyettem is elmennél fogászatra? Köszi.
Hiányolni fogunk akkor is ha nem így gondolod! 8)

Nem tudom ti hogy vagytok vele de én alig bírtam reggel felkelni! :oops:

dita75
 
 


Jó reggelt!

Dita: Én meg alig bírtam aludni az éjjel. Nem tudom mi volt velem :roll:

Boni: uh.. fogászat. Nekem is kellene menni, de majd augusztusban.

hofeherke
 
 


Jó reggelt!

Monic,
Én azért szedek folsavat, mert valahol azt olvastam, hogy egy kismamának az a legfontosabb vitamin, amit pótolni kell. Tudom, hogy a gravidában is van, de azért szedtem külön is, igaz hogy már csak kb. 2-3 hétig fogom szedni.

Boni,
Nagyon szuper babaszobája lesz Zsiginek! Milyen jókat fog majd ott alukálni! :wink:

Vicky,
Nálam az első igazi terhestünet 1 héttel a BMC-s vérvétel után jelentkezett, illetve szerintem a vv előtti napon tapasztalt szörnyű puffadás is az lehetett. :roll:

Ancsa,
Sajnálom, hogy megjött! :cry: Nekem is mindig volt rendesen pé-m mégis mindig volt stimu. Úgy tudom, hogy azért kell, hogy ne a véletlenre bízzák, hogy lesz-e egyáltalán tüsződ, meg pé-d.

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Jó reggelt!

Boni,
nagyon szép a babaszoba, hát még a pocid! :wink:

Monic,
örülök, hogy ízlett a krumpli, és egyszerűis volt, ugye?
Azt szeretném kérdezni, hogy nálad az a nyilalás milyen volt? Hol érezted azt és meddig tartott?
Nem esem kétségbe, ha nem fogok ilyet érezni :roll:

i.kata
 
 


KATA
Engem is nagyon izgat ez a nyillallás dolog! :roll: :oops:
Már csak egy hét! Izgi! :roll:

dita75
 
 


Jó reggelt mindenkinek!

Fent vagyok ám régóta, csak beletemetkeztem a könyvelésbe :roll:


Kata, Dita,

a nyilalás a méhemnél volt bal oldalon és 1-2 másodpercig tartott, viszont annyira fájt, hogy nagyon megijedtem.
De ugye tudjátok, hogy ez mindenkinek másképp történik? :wink:
Van akinek ilyen nincs is és mégis terhes lesz. Úgyhogy ha ilyenetek nem volt akkor sem essetek kétségbe mert kapásból fel tudnék sorolni néhányat a kismamik közül akinek nem volt ilyen.

Nemone,

szedjek folsavat szerinted? Érdekes, hogy amikor 3 éve elkezdtük a babaprojektet akkor kellett szednem, most meg egyik orvosom sem mondta :roll:

Boni,

igenis hiányzol nekünk már most! :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Monic,
Én ezért szedem: http://www.folsav.hu/index.jsp?target=terhesseg

Kata, Dita,
Nekem is volt egyszer egy nagyon erős görcsöm, ha jól emlékszem a 12. dpo-n, és én is nagyon megijedtem, mert megmozdulni sem tudtam olyan erős volt. :?

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Nemone,

köszönöm szépen a linket, szerintem ma veszek és szedem egy pár hétig. 1 szemet szoktál naponta?
Épp néztem a vonalzódon, hogy nagyon szép 10. évfordulótok lesz :wink: Egy baba koronázza az eltelt éveket! :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Némócska
Ami a gravidában van az nem elég?
Te mit szedsz/szedtél még ezenkívül?

Nocsak neked sokkal később volt a nyillallás! :roll:

Az a baj, hogy én szinte semmire nem emléxem hogy anno mi volt..... tudom, tudom............ minden terhesség más! :roll:

dita75
 
 


Aki itta korábban a citro cseppet: Mennyi idő után lehet abbahagyni? Én ugy kb. 1,5 hónapja iszom és most fogyott el. Vegyek újabb adagot szerintetek?

hofeherke
 
 


Monic,
Igen, csak 1 szemet szoktam, mert ugye a gravidában is van, és azért túladagolni sem akarom.
Igen, szép évforduló lesz! :D Amúgy képzeld el júniusban amikor a lombik volt pont 4. éve kezdtünk el próbálkozni...

Dita,
Igen, szerintem nekem később lehetett a beágyazódás azért volt olyan alacsony a hcg szintem a 14. napon. :roll:
Nem tudom, hogy elég-e, ami a gravidában van, de én inkább nem bízom a véletlenre. Mást nem is szedek ezeken kívül.

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Dita,
még nincs késő, mert általában 10-14.dpo-n van a beágyazódás.

Én már szedem a folsavat, mert azt terhesség előtt kell elkezdeni, de én csak simán folsavat szedek és E vitamint.

i.kata
 
 


Sziasztok Lányok,

Kata: tök jó ajándékot vettél a barátnődnek!! nekem nagyon tetszik!! :lol:

Évi: vigyázzatok magatokra, pihizz és picit próbálj megnyugodni!! gondolom kapsz utrot 1000-el! én is azt kaptam , amikor 1* volt egy barna foltom! babák: kapaszkodjatok nagyon!!!

Monic, Némóka: jobbulást nektek!! folsav első 12 hétben fontos a mindenféle bababetegségek elkerülése végett, utána akkor, ha a vasatok nem elég!!

Dita: jobbulást neked is! és ne legyen lelkifurid, ha aludni , pihenni szeretnél! a szerevezeted tudja, h mire van szükséged, és most neked a legnagyobb szükséged a pihire van, h a babád tapadjon!!! autón se izgasd magad, persze sok pénz, de nem tudsz mit tenni. vagyis lefestetitek.

Ancsi: sajnálom, h megjött! de ne adjátok fel! beszéld meg a dokival a stimu nélküli inszemet.

Boni: nagyon szép a szoba, nagyon fickós a sok kék miatt! és nagyon csini a pocid!!!

mi elég sokat pihiztünk a hétvégén!
pénteken ettem egy kis kolbászt (vagyis nem is volt az kicsi! :oops: ) olyan beteg voltam! ilyen még nem fordult eddig elő velem! :shock: szerintem nem ízlett a PiCzinkének. :roll:
vas reggel viszont nagyon mocorgott PiCzinke, még az apja is érezte! nagyon boldog volt, h érezte 3 rúgását is! de vas egész mozgékony volt, mert még a moziban is rúgott párat, majd este lefekvéskor is ,,elköszönt,,. :lol:
vas juhtúrós sztrapacskát akartam csinálni és én balga a reszelt krumplira ütöttem a tojást (pedig tudom, h egyesével kellene külön tálkába!) , hát a 2. tojás tök záp volt, tiszta fekete! mindent dobhattam ki a kukába! kicsit voltam csak ideges!
ma reggel úgy ébredtem, h azt hittem, h vas van, de rá kellett jönnöm, h tévedtem. :cry:

szép napot mindenkinek! és végre süt a nap!! :wink: :lol:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Sziasztok Csajok!

Jó régen írtam már :oops:

Dita: már csak 1 hét, és hivatalosan is kismami leszel :-D

Kata: Te detto :-D egy táblát nem tennél, már nagyon nem vagyok képben :oops:

Vicky: Neked is drukkolok!

Évi: gondolok Rád, hogy ne legyen semmi gond!!!

Viki: csuda édes a bébikétek :-D és valami végtelen nyugalom árad az írásaidból :-D

Nemone: jól teszed, hogy eszel folsav-pótlást, én is már szedem hónapok óta. A terhesvitaminokban lévő mennyiség nem elég- nekem is a gyógyszertárban mondták.
Így 3mg-osat eszek - 1-et naponta :-)

Monic: vegyél csak Te is folsavat :-) (Az Eurovitet ajánlom, az tök jó áron van).

Még folsav: mesterséges forrásból jobb a felszívódása, mint természetesből (pl. máj, spenót) :wink: Túladagolni nem lehet, mert vízben oldódik :wink:


Puszi Mindenkinek! :-D

SzezsoKép
KépKép
szezso
 
 


Kép

i.kata
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: