Új privát üzeneted érkezett!

na eldugulok, megyek megnézem a Tökös, Török a Nő meg az Őr-t :)) a tv2-n, rötyögjek egy jót rajtuk! később még benézek, addigis jók legyetek....

bende, remélem már jobb a kedved és már jobban vagy?! egy jó kis húsleves sok zöldséggel nem tenne helyre?

sniky

Bende hideg cóla? nekem az elején az nagyon bevállt

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

Andi, melyik Zsófi?

Niki, most irigyellek, én is elmennék még fodrászhoz, de kb. 3 napja úgy érzem, a boltig is nehéz elmásznom. :oops:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Mecsi én lenövesztettem a hajam, az utóbbi 3 hónapban nem festettem / színeztem, de a héten nem bírtam tovább és újból nekiálltam, most épp gesztenyebarna lett a fekete helyett...
szerintem ne aggódj miatta, ha jól szellőztethető helyen van aki befessen, szerintem bátran.

Bár én ezt a Loreal Creme Gloss-t vettem, tartós ammóniamentes hajszinező, és még az illata is kellemes ;)

sniky

Zsófi, a nappalink alatt van a fodrászüzlet, közelebb mint az élelmiszerbolt, így nem volt kérdés, hogy le tudok-e menni :)))
+ kozmetika, szolárium, manikűrös, masszőr :)))) nem véletlen vettük meg ezt a lakást 2 éve :))))

én sem bírok már mozdulni sehova...
na megyek, mert elkezdődött a film:)

sniky

hmm lehet bepróbálok egy barna árnyalatot mást nagyon ugyse mernék. De hát a te pici hajadat simán letudod növeszteni de én a nagy labancomat :? pedig hogy levágattam a terhességem elején talán még raktam is fel képet róla most meg már közelitek a régi hosszúsághoz.

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Megyek én is filmezek , meg almáspitét fogok sütni életemben először. Remélem nem cseszem el.

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Sziasztok!

Csak kapkodom a fejem ebben a hatalmas babaesőben... :D

Áginak üzenem, hogy nagyon-nagyon örülök, hogy végre átölelheti a kisbabáját, és tényleg nagyon várjuk a képeket, illetve a szüléstörténetet. Arra is kiváncsi lennék, hogy az apuka most vajon hogy érez, remélem újra nagyon boldog a kis család!

És egy friss kép Dávidról, ez a reggeli nyújtózás, ilyenkor növünk nagyra...
Mai mérés alapján, üres hassal, tiszta pelusban 2.800 g. Ez jó?

Kép

Kép
felicia

Felicia, nagyon jó :) tündéri a kis Dávid. Te hogy vagy?
Vendég

Felicia, szerintem nagyon szépen növöget a kislegény :-D

yuyu79

Hát, eszik is rengeteget, a védőnő majdnem dobott tőle egy hátast, hogy mennyit.

Én napról napra jobban vagyok, csak pár napja kaptam egy rossz hírt, de a sok vidám hír és kép között nem akartam előhozakodni vele. Majd később. Most örüljön mindenki a sok csodaszép kisbabának.

Kép
felicia

De Jó!
Még egy baba!!!!! Már alig várom a bejelentkezéseket, hiszen mindig jó hír fogad! :D

ÁGI! Gratulálok!!!

Szilvi

rizsimami

Szuszu!

Felteszed újra az eredeti táblázatot? Jó lenne figyelgetni, és találgatni, hogy ki mikor fog szülni a kiírások alapján.

Sajnos most nem találom a korábban letöltött táblázatodat.

Köszönöm
Szilvi

rizsimami

Szilvi, feltettem ma a táblázatot, akkor amikor először csatoltam a születéses táblázat képét is. Csak el van rejtve a babatábla szó mögé, mint egy link.
Na jó, beteszem mégegyszer:

katt ide

szuszu

<
sziszka78
Tolna

Laci, nagyon jók a képek, elérzékenyültem teljesen ettől a gyönyörű kislánytól!!!
Még egyszer hatalmas gratuláció, minden szépet és jót kívánok mindhármótoknak. Hatalmas puszi a picinek és az anyukának is:)

sniky

Mecsi,
Örülök, hogy elmúlt a tágulat :D A melírhoz nincs kedved? Nem érintkezik a fejbőrrel a festék, és ha csak pár csíkot tetetsz bele, akkor ki is bírható a szag.

Felicia,
Nagyon nagy ám már a kislegény! Remélem nem veled törrént vmi rossz, mert nagyon kijutott már nektek sokminden...

Sziszkababa is csodaszép!!!!

A kiságyra tehető pelenkázófeltéttel kapcsolatban senki sem írt :( vett vki ilyet, és hol és mennyiért?

Én is szívesen küldenék egy sms-t, ha kibújt Csanád baba. Ha vki vállalja a hírközlő szerepét, akkor megadja a számát?

Rita és a fiúk
Kép
Kép
hrk

Sziasztok!

Nem olyan régen értünk haza, de ezért megérte ellenni egész nap...

Áginak és a kis Lili babának nagyon nagy gratula és persze boldog szülinapot! ;)

Málna baba csodaszép! Egyszerűen zabálnivaló, mint ahogyan Döncike és Dávidka is! Gratulálok anyucik, nagyon ügyesek vagytok!

Picit reménykedtem, hogy lesz fent fotó Nonoról is, de apuci biztosan még mindig a kórházban van az új családdal, így érthető, hogy nem rohan haza a gép elé!

Csajok! Annyira vágyom már rá, hogy én is megpillantsam a kisfiúnkat! Egyre többet foglalkoztat, hogy milyen lesz a kis arcocskája, füle, orra, szeme, stb. stb. Gondolom, hogy Ti is így vagytok vele!

Andi, küldöm a számom és várom az üzit! Tűkönk ülve! ;)

Ma amúgy tényleg nagyon hosszú volt a napunk, de jól telt. Voltunk Anna napon, boldog névnapot Panna, illetve szüleimnél, és holnap jön a párommal közös szülinapi ebéd, ajándékozás! Szóval ez egy két napos banzáj, kisfiamtól is kaptam jó sok mocorgást!

Felícia, majd azért mondd el a rossz hírt is, hátha könnyebb kibeszélned! Illetve Bende, még egy kicsit tarts ki! Annyira szeretném, ha már megszülnétek, hogy könnyebb legyen így a vége felé! ... Sajnálom, hogy ilyen nehezen indulnak a dolgok, de a végeredmény lesz a fontos!

Jó éjt lányok, holnap délelőtt még jövök, hátha lesz friss fotó is! ;)

Laci, köszi, hogy ellátsz minket friss képekkel!

sophie27

És Ritus és Lei merre lehetnek!? Remélem, hogy minden okés lányok, és holnap bejelentkeztek Ti is!

sophie27

Jó regeglt

Málna baba gyönyörűűűűűűűűűűűű

:lol:

Hrk én a minimanóban és a mária bababoltban láttam ilyent.. a MÁria bababolt az olcsóbb(persze attóél függ honnan melyik kerületből mész
http://www.minimano.hu/termekeink/babab ... zolap.html

http://bebibolt.hu/bababolt/index.php?m ... ts_id=3664
Vendég

Rita,

Én a csepeli bababoltban vettem ilyen merev, kiságyra tehető pelenkázófeltétet, kemény 3700,- Ft-ért :)

szívesen tudatom majd a jó hírt rólatok:)) 70/382-0024

sniky

Zsófi, én is már tűkön ülök:) nagyon szeretném már látni, kezemben fogni a pici fiamat! Minden nap győzködöm, hogy most már nyugodtan kibújhat, mert minden kész, csak őt várja mindenki és sokkal kényelmesebb lesz neki idekint mert ki tudja nyújtani a lábacskáját, stb.... de eddig még semmi..:(
napról napra rosszabbul alszom, sehogy nem kényelmes és éjszaka is egyre sűrűbben járok pisilni....

Ritus, Lei, tényleg merre vagytok? Panna is még mindig nagyon lapít....
baba lesz vhol, érzem :)

sniky

Rita, pelenkázóalátétet pont tegnap néztem én is a brumi Maciban (Mester u.). Két fajta van, az egyik olyan, amilyen a Boniko által feltett linkeken látható, vagyis két oldala van. Ha jól emlékszem 3800 Ft, ennek az egyik végén fixen vannak olyan műanyak lábacskák, ezt ráteszed az egyik oldalára a kiságynak, hogy ne csússzo el. És van egy olyan változat is, amelyiknek három oldala van (vagyis az egyik rövidebb oldal is emelt) és te rögzítheted a műanyag lábacskákat oda, ahová te szeretnéd, ez jó, ha pl nem szabványméretű a kiságy. Ez valami 4800 Ft körül volt. Ha szeretnéd elküldöm a számomat, hogy küldhess sms-t. Szívesen továbbítom a jó hírt a többieknek :D

Tegnap sikerült kificamítanom a térdemet :? már ha lehet ilyet csinálni. Hirtelen fordultam és lemaradt az egyik lábam térdtől. Akkor még nem is fájt annyira, de estére egyre rosszabb lett, már csúnyán sántikáltam. Ma reggel nem fájt, de ahogy el kezdtem járkálni rajta, rögtön kezdtem érezni egy kis zsibbadást, meg kattog is néha. Szerintetek mit csináljak vele?? Azon kívűl, hogy gondolom pihentetni kellene, bár ez az örökmozgóm mellett nem egyszerű :lol:

Málna nagyon édes husi baba :)
Vendég

Sziasztok!

Nagyon édesek a képek Málnáról, Dávidról.

Niki, igen, így könnyebb a helyzet. Bár nekem sem kellene messzire menni...
:oops:

Ma ha minden igaz, kiautózom Szentendrére, remélem minden okés lesz és medencepartit csapunk barátnőimmel. Persze nekem már csak láblógatás, de akkor is nagyon várom.
Még előtte egy csöppet visszapunnyadok.

Szép vasárnapot, majd próbálok bejelentkezni este.
Finishelőktől pedig jó lenne mindennap kapni egy helyzetjelentést, hogy együtt drukkolhassunk! Úgyhogy hajrá nekik is nagyon!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Jó reggelt!

sophie27

azt néztem a táblázatban, hogy a koraszülötteket leszámítva, mindenki kb. 1 héttel előbb szült, mint a kiírása... hm. lehet ebben valamiféle logika!? bár biztosan nem, hiszen minden szülés más, és más...

én is mennék még fodrászhoz, csak be kellene jelentkeznem! meg pedikűröshöz is, csak nem tudom. olyan nehéz rávenni magam, hogy ilyeneket intézzek... :S

amúgy Mecsi, a hajfestést csak az első három hónapban nem ajánlják, legalábbis nem nagyon, de károsnak nem káros, főleg, ha nem hidrogénszőkére festetnéd a hajad és csak azzal kennek be :P

éhes vagyok... és nincs itthon semmi hami :( szóval a közértbe is el kellene vánszorognom!

sophie27

Jó reggelt:))) Apróó, most én irígykedem a medenceparti miatt :)

sniky

Zsófi, ugorj át, temérdek kaját főztem tegnap, egy hadseregnek is elég;)

sniky

Jó reggelt!

Milyen szépek ezek a babák.... :shock: , remélem a milyenk is ilyen szép lesz....

Rita mi a brendonban vettünk olyan 4ezer körül volt. Tök jó nem mozog, van rajta bütyök alul ami megkapaszkodik.

Felícia, mesélj . Ugye nincs baj? Nagyon szépen fejlődik kisfiatok!

Csenge jobbulást a térdednek!

Bende is nagyon csendben van....

Szép pihenős vasárnapot Mindnekinek!
Dög meleg lesz ma...le kellett vennem a karikagyűrűmet is, mert bedagadtam.... :roll: :oops: :oops: :oops:
makadu

tegnap este még üziztem Áginak, most kaptam ezt a választ Tőle, remélem, hogy nem bánja, ha közzéteszem...

"Egy gyors jótanács, igyátok a málnalevél teát! Ma rak fel az uram képeket nektek a szőke tündérkénkről. Megküzdöttünk érte, de megérte, gyönyörű. Mindenkinek puszi és ügyik legyetek, sokat gondolok Rátok!"

sophie27

Jó reggelt Csajok!

Ritus! Ha jössz és még mindig gondjaid vannak az aranyérrel, nekem azt tanácsolták, hogy jég hideg vízzel zuhanyozzam és utána krém. Mondjuk én utána kúpot használtam, de tök jól visszahúzódott. Meg a szódabikarbónás fürdőt is alkalmazom napok óta.

Zsófi! Köszi a számot, elmentettem, aztán majd jelentkezem. Képekkel nem tudom mi lesz, mert az itthoni gépre nekem még sosem sikerült feltöltenem.

Apro! Bocsi, a másik Zsófira gondoltam, ő most nagyon aktív fórumos. Jó bulizást!

Adél baba nagyon kis husi, dögönyözni való!

Nekem meg megy a hasam, lehet, hogy már a tudat alatti idegesség miatt. Megyek fürdök, szépítkezek holnapra. Kisasszony apával és tesómmal elment a Dunára csónakázni, délután meg anyuék elviszik a Tropicariumba. Mindig kérdezi, hogy én miért nem megyek. Olyan kis édes, puszilgatja a hasam.

Andi

KépKép
jazmin2005

Napsütéses jó reggelt mindenkinek!

Mostanában nem dob ki az ágy reggel 6kor végre , viszon éjszaka már 2x kelek pisilni , + mitomén hányszor kelek a nyomoromra, hogy fáj a csípőm a forgóm alig birok megfordulni. Már magamon röhögök néha, de néha sirni tudnék annyira elzsibbadok. Viszont amikor reggel felkelek már alig várom hogy feljöjjek hátha vannak új képek!
Kedves friss anyukáknak nagyon nagy gratula , minden baba egy kis tündérke! Na persze apukáknak is gratula hogy ilyen kitartóak voltak és megértőek :wink: de megérte!

Tegnap amúgy nagyon rendi volt a Hajdu Kriszta , csak sima uh-s szűrést kértünk és megmutatta 4d-be Áronkám. Próbált a lábaközé is nézni de nem hagyta magát, de a zacsi már leszállt neki. Nézegettem a régi képeket és nem sokat változott a kis pofija. Megérte nem a kórházi uhra mennem.:D és tudjátok lányok amennyire lánypárti vagyok a mai napig egyre szerelmesebb vagyok a kisfiamba pedig még nincs is kint. :oops: :lol: :lol:

A tegnapi almáspitém nagyon fincsi lett! Ma meg sárgaborsó főzit csinálok.

Csenge egy jó tanács a térdedre: nekem rengeteget fájt a tértdem a megeröltetéstől,bár nem ment ki de mindig jót tett . Bekentem valami sportkrémmel pl richtofit aztán melegvizbe áztatott törölköző és azt még egy száraz türcsivel bebugyolálod hogy ne legyen minden vizes és pihentesd.

Lányok a kórházba kell bevinni textilpelust?

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Laci, köszi a képeket, gyönyörű a kislányotok :-D Remélem nem baj, de szerintem kiköpött anyukája ;-) Mikor mehetnek haza?? Gondolom Sziszka már nagyon várja azt a napot, ennyi kórház után...

yuyu79

Bár az orrocslája, az talán inkább a Tiéd ;-)

Az a kép kicsit meglepett, ahol a pelenkázón fekszik vagy 6 baba, és csak egy nővérke van mellettük... A védőnők meg azt mondják, hogy mindig fogjuk a babát, mert már az elején is képesek leficeregni a pelenkázóról...

yuyu79

Sziasztok!

Vagyok én is, bár már én is mennék, hogy lássam a kis tündérkémet, de még várat magára!

Köszi az aranyeres tippet, már nem vérzik egyhuzamban, lassan lassan gyógyul :)

Gyönyörűek a babák és sok gratula mindenkinek, ügyesek voltatok! :)

Lehet, hogy a rendszer szerint két fiú jön, de Niki, Szuszu ne hagyjatok ki engem sem, kell egy lány a fiúk közé :)

Niki veled találkozom szerdán? Kihúzzák a manók bennt addig? Már készítem a kártyát, meg az activityt :) :)

Ritus

Kép
rituspoc

Mecsi, én magánkórházban szülök, ahova szinte semmit nem kell vinni, de textilpelust még oda is kértek. Jobb, ha viszel magaddal.

Lányok én olyan jókat alszom mostanában. Sőt az éjjel egyszer sem mentem ki pisilni, na ilyen is régen volt már. Mondjuk most megint jön a meleg, ami biztos betesz majd nekem. Sajnos még mindig köhögök, de tegnap vettem Stodal szirupot. Remélem Andris addig nem bújik ki, amíg teljesen meg nem gyógyulok, mert nem szeretnék köhögve szülni.

Én eddig is ittam szorgosan a málnalevél teát, de most hogy Ági annyira mondja, méginkább rajta vagyok a témán. Aztán ki tudja, hogy segít-e. Ti a gátmasszázzsal hogy álltok? Én minden este csinálom, de nem bírom 5-7 percig, eddig 2 és fél perc a rekordom. Abban sem vagyok biztos, hogy jól csinálom.

szuszu

Hát az 5-7 perc az szerintem is sok, de én is próbálkozok minden este, hátha tényleg ér valamit ;-)

yuyu79

Amgy én teljesen jól vagyok, semmi jele egy közelgő szülésnek... se nyákdugó, se jóslófásás, csak egyre több keményedés. :roll:

yuyu79

Sziasztok!!

Nagyon nagyon gratula mindenkinek!! Annyira örülük, hogy ilyen szép, egészséges kis babucik születnek!! Nagyon sok boldogságot és sok sok tejcsit kivánok a mamiknak! :D

Kép
Kép
dia123

Szia Dia:) akkor ezek szerint még ti is egyben:))

Ritus, igen szerintem kibírjuk még szerdáig:) délben akkor ott leszek az épület bejáratánál:)
a kártya és az activity jó ötlet, már csak a gyerkőcöket kell összehangolni, hogy egyszerre akarjanak megszületni:)))

sniky

Mecsi, köszi a tippet. sajnos nincs itthon semmiféle sportkrém, de lehet, hogy beszerzek majd akkor egyet. Textilpelenkát mindenkép vigyél, azt teszed a pici feje alá, meg a válladra büfiztetés közben.

Párom olyan édes, tetgnap elkezdte kifesteni a lakást és kimosni a babakocsi, mózeskosár, hordozó huzatjait. Ma meg előbányászta nekem a pici ruhákat, most azt válogatom, hogy mit mossunk majd ki első körben. Nálunk úgy látszik rajta jön ki a fészekrakó ösztön :lol: de majd megpróbálok lépést tartani vele.

Yuyu, akkor most mikorra vagy kiírva? A két vonalzód mást mutat.

Adjatok jó ötletet, hova menjünk ebédelni! Párom azt mondta úgyis sok a meló itthon, ne főzzünk. Tudtok valami ehyszerű, de jó helyet?
Vendég

Csenge, nálunk is hasonló a program az ebédet illetőleg! ;) Mi Budaörsre megyünk, de még pont válogatom, hogy hova is pontosan... Mondjuk sokszor eszünk IKEA, KIKA szerű helyeken is, de most végre valami rendes ünnepire vágyunk! ;)

sophie27

Zsófi, épp most mondja a párom, hogy menjünk el a Rózsakertbe. ismeritek? Budaörsön van a Szabadság úton, van ott egy körforgalom, a Károly király úttal ahol találkozik. Nagyon szeretem ezt a helyet, csak sajnos nem elég olcsó ahhoz, hogy gyakran oda járjunk. Számunkra azért is kedves hely, mert ott volt az esküvőnk és nagyon jó emlékeink vannak :lol:
Vendég

de azért ha tudtok ajánlani jó helyet érdekelne, mert alig ismerünk egy-két éttermet, ami bevált és nem szeretünk vaktában kísérletezni.
Vendég

Csenge, a számított szerint aug 9, a méretek alapján kb aug 13 (meg a ciklusom hossza alapján is)

Én töltött csirkecombot sütök és sült krumplit... a párom ezt minden nap meg tudná enni ;-) Ő most a szunyoghálót szereli a gyerekszoba ablakára... Vannak még ilyen apróságok, amik régóta halasztódnak, de most már muszáj megcsinálni ...

yuyu79

Cuki a párod, hogy így rájött a fészekrakás.... az én párom majdnem sokkot kapott, mikor hónapokkal ezelőtt válogattam a kapott babaruhákat.... mármint attól, hogy hová fogjuk mindezt elpakolni ;-)

yuyu79

Sziasztok!!

Nagyon nagyon gratula mindenkinek!! Annyira örülük, hogy ilyen szép, egészséges kis babucik születnek!! Nagyon sok boldogságot és sok sok tejcsit kivánok a mamiknak! :D

Kép
Kép
dia123

Dia ezt most hogy csináltad? :wink:

yuyu79

Az én párom is azt kérdezte ma tőlem, hogy be fognak-e férni a két gyereknek a ruhái az egy szekrénybe? :) lehet, hogy szekrényt is kellene vennünk? de hát majd dobozolok, mint eddig. Az éppen nem használt holmik a gardróbban lesznek.
Vendég

Ez érdekes, nem tudom miért jelentem meg ismét az üzim.. Na mindegy...

Igen, még mi is egyben, de már sztem nem sokáig!! Szegény kicsilánynak már nagyon kevés a helye, nagyon keveset mozog mostanában...lehet, hogy készül?? :wink:

Kép
Kép
dia123

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?