sziasztok!
Végigolvastam Ancsa a kálváriádat, nagyon sajnálom, hogy a doki ilyen bunkó volt, és nem nyugtatott meg.
Én a 37. héten rohantam be a kórházba, hogy vízszerű folyásom van, és ez megismétlődött most is a benn töltött idő alatt, de egyszer sem az volt, ill. egyszer, ez volt a harmadik, de az tényleg teljesen más.
Nekem csak hirtelen bővebb terhesfolyásom volt, ami tényleg elég ilyesztő tud lenni, mert valóban bőséges...
Remélem, ma megnyugtatnak a 4D-n, és pluszként láthatod a pofiját a babádnak. ebben a terhességi korban már igazán aranyosak tudnak lenni...
Várlak vissza holnap!
Bari!
Veletek minden rendben?
amúgy mi is használunk légzésfigyelőt, még eddíg nem riasztott, kopp-kopp...
Remélem, nem is fog!
Velünk minden rendben, ma egy kicsit nyűgösebb Emma az átlagnál, de nem csoda, gatya idő van!
Tegnap megjártuk az OEP-et és az államkincstárt, elintéztünk mindent, amit kellett. Meglepően gyors volt az ügyintézés, és nekünk elfogadták a netről letöltött nyomtatványokat.
Emmát is vittük, végigaludta az egészet!
Pedig bementünk a plázába is, és ott vacakoltam. Az 1 órai szopi után indultunk, és itthon evett utána 5-kor!
amúgy Ancsa érdemes benézni a C&A-ba a Tb-i plázába, mert ott vettem 2 db-os bodyt 390 Ft-ért, és 50-es pulcsit gatyóval 2900-ről 790-ért!
Na, mára elköszönök, legyetek jók, vigyázzatok magatokra!
Pussz!!!
Ma vagyunk két hetesek!!!