Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Niki: Mikor ugorhat be Apa a tortaformáért? Vagy esetleg holnap délelőtt, dél tájban otthon vagytok?

Kütyafül: Jól előreszaladtál. :) Sztem egyelőre magzatvédő és durr bele, aztán a szülés fölött ráérsz még lamentálni.

Ami azt illeti, én is tartottam a császártól, de meggyőztek itt a lányok (vagy amott??) hogy jobb azt éberen végigcsinálni, ha oda kerül a sor. Nem került.

Dokikról: Próbálj ki többet is és meglátod, neked ki jön be. Hiába ajánl neked bárki dokit, hozzád kell hogy passzoljon.

Fogdokis példádra meg: .....nem baj, majd megedződsz......

Balwin: Szupik a képek!

Anikó: És végül mi segített? Vagy egyszer csak sikerült?
jaimee1

[quote]d írta:e sztem a szakmai tudása meg van

Hátttt....akkor csak az UH a gyengéje? Illetve a kórházi UH? Pontosabban a nem pénzes beteg UH-ja?
jaimee1

Sziasztok!

Húh, de sokat írtatok! Most nincs időm visszaolvasni, mert félóra múlva jön haza az uram, és megyünk haza Debrecenbe, visszük haza a keresztfiam.

Holnap délután már jövünk is haza, majd visszaolvasok.

Jó hétvégét addig is!

Olga

Kép
juhaszolga

Fanna!!!Tündéri a kicsifiad!!!!Meghiszem azt, hogy nem bántad meg. Igen,a szivemre hallgatok,mert az eszem össze-vissza beszél:))
Akkor javasoljátok a magzatvédőt???Nem lesz attól óriásbaba?
Bosánat, ha butaságot kérdezek, de ezt hallottam...
kutyafüle

Kutyafüle! Nekem tablettafóbiám van, a legelején Elevit, aztán Hipp Natal Aktiv, ez is várandós multivitamin, gyümölcsszirup. Most kezdik jobban reklámozni ( az ára is húzós lett :? ). Én nagyon szerettem, napi 20 ml-t kell lehúzni. Ua. van benne, mint az elevitben. Na de ez itt nem a reklám helye.

Fanna! Látod, ezért írtam, hogy ahányan vagyunk, annyiféle tapasztalat...

Jaimee! Mi segített? Csak az idő. A szolnoki sztárfőorvos, a Closti stb.nem, az tuti. Akkor fogant Dorci, amikor teljesen más foglalkoztatott, úgy voltunk vele, ha jönni akar hozzánk valaki, majd jön, ha nem, meg ketten maradunk. Amit így utólag el sem tudnék képzelni!!!!

donkoaniko

Sziasztok!

Kristóf!
Kép

Anikó! ment pü!

Kutyafüle!
üdv, és nem lesznek óriásbébik a gyerekek példa a két lányunk! 2490, és 2900-zal születtek, és terhesség előtt már szedtem az elevitet!

Évi!
lehet rád csörgök vasárnap! Mikor jössz Csongiért? talán végzek addig a könyvvel... talán...

Judit,
Kép
Kép
bbj

BBJ, névnapozni megyünk vasárnap, gondolom kb. 4 óráig ott leszünk.
Nem baj, ha nem végzel a könyvvel, ráér... :wink:

Évi és
Kép
csongianya

Évi!
ok!

de figyu, ha végzek, és beadom anyudnak? na?

Judit!
Annalucus vízimádatát akkor nem törte le a hűvösebb víz! Gondoltam rátok, amikor olyan szar volt az idő, hogy vajon mit csináltok?! Képek szupik! nagyon csini az a piros felsőd!De akkor jól elvoltatok! már mi is úgy várjuk! már most pakolnánk!

Anikó!
Gratu a forgáshoz!

Nem próbáltad még a hasmasszázst a pocijára? hátha az segítene!

Rami!
Jaj, akkor nektek sem volt valami jó hetetek!

Fanna!
Én sem tudok segíteni, de remélem sikerül valamit összehozni. már szeptembertől kellene, vagy mikor kezdesz? és ezeken a napokon itt rendeltek, csak du-án?

Szilbee!
jó bulizást holnap apjuk mondta, hogy megvan minden kellék! Tényleg jó magas Levente!

Kata!
Húúú! szegény Te! és ki volt az az alapos doki?

Egér? na én meg a múlt héten csótányírtókat játszottam asszem sikerült a végére jutnom... talán....

Jaimee!
új vonalzót szerkesztettél? édi!

ennyire emlékszem, majd a többi útközben kiderül...

Judit,
Kép
Kép
bbj

nahali,

végre itthon, zűrös nap volt ma is, mielőtt Apa értünk tudott volna jönni mamiékhoz, Törpe elaludt... ébresztés, üvöltés a kocsiban, most (talán) alvás mondjuk hajnalig....

Ditke, hűű, ha ezt elmondom anyósomnak! :lol: Örülni fog neki! Amúgy meg jól elbénáztam, be sem mutattalak benneteket egymásnak! :oops:

Judit, kerály lehetett a nyaralás! Amúgy pihentebben jöttetek haza? Én tartok tőle, hogy fáradtabb leszek, mint most (pedig most se vagyok a topppppon...)

Kutyafüle, üdv itt a csapatban!
Sztem is hajrá-hajrá!!! Ha én is az eszemre hallgatnék, nem vágtunk volna bele a kistesó-projektbe...
Doki: Faragó műtötte anyumat egyszer, semmi gondja nem volt vele, bár ez más, de róla nem hallottam rosszat. Emődi meg nagy agy, érti a dolgát, ahogy hallottam.
Egy ismerősöm 8 (!) rákszűrést csináltatott kb. 2 hnapon belül, így járta végig a dokikat, és végül döntött... :roll:
Magzatvédő vitamin: én is szedtem, a Gravidát, sztem hasznos, nagy babaától meg ne félj, ha megnő jó hurkásra, nem ettől nő meg odabent :) :wink:

Kép
Kép
dorkáék

Sziasztok!

Mostanában nem sok időm van jönni, de azért szoktalak benneteket olvasgatni.
Nagyon telik felettünk az idő és kezdek "bepánikolni". Nem vagyok az a típus, aki leül és higgadtan átgondolja, fontossági sorrendben a teendőket.
Szóval szépen lassan, főleg lassan alakulgat a kiscsajszi szobája, de még rengeteg apróságnak tűnő, nélkülözhetetlen dolog hiányzik...
Szóval mostanában ezért sem leszek sűrűn, mivel nem ártana már a "tettek mezejére lépni!" :lol:

Bocsi, hogy név szerint megint nem tudok ilyen hosszú idő után mindenkinek reagálni. :oops:

Nyaralós képek nagyon jók és nosztalgiázhatnékom támadt tőlük.

Remélem minden kisbeteg kigyógyult már a betegségből és jól van.

Leventének boldog szülinapot!

Anna! Neked pedig boldog névnapot holnapra!

Mindenkinek jó hétvégét és pihenést!

KépKép
kitten13

Jó reggelt!

Visszaolvasni nem tudtam még mindig, de az ünnepelteket felköszöntöm.

LEVENTE: NAGYON SOK BOLDOG 3. SZÜLINAPOT!

ANNALUCUS: BOLDOG NÉVNAPOT!

ANNA ÉS ANIKÓ: BOLDOG NÉVNAPOT NEKTEK IS!

KRISTÓFNAK PEDIG UTÓLAG KÍVÁNOK SOK BOLDOG NÉVNAPOT!

Niki

Kép
Kép
csni

Ja és Szami

ANNÁJÁNAK IS NAGYON SOK BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK!

Jaimee: Kb. 11-ig vagyunk ma itthon, addig jöhet apa.

Niki

Kép
Kép
csni

Sziasztok!

Levente, boldog szülinapot!

Annák és Anikó! Nagyon boldog névnapot kívánok nektek!

BBJ, jó az is, ha végzel és beadod valamikor anyuékhoz :lol:

Fanna, egy ismerősöm érdeklődik a bébicsőszködés után... valszeg felhív az ügyben.

Évi és
Kép
csongianya

Sziasztok!

Bocsi, hogy ilyen béna vagyok, és jó pár ünnepeltet kihagytam, de nem direkt volt! :oops:

Szóval, akit kihagytam (Annalucus, Anikó), nekik is boldog névnapot!

KépKép
kitten13

Sziasztok!

Bocsi, hogy ilyen béna vagyok, és jó pár ünnepeltet kihagytam, de nem direkt volt! Néha keverem a dolgokat, és annyira nem mozgok rutinosan a nevek közt. :oops:

Szóval, akit kihagytam (Annalucus, Anikó), nektek is boldog névnapot!

KépKép
kitten13

Leventének nagyon boldog szülinapot kívánunk!

Annáknak és Anikónak nagyon boldog névnapot kívánunk! (Szilvi! a mi meg nem született/-endő Annánknak is!)

Remélem a partykhoz délutánra azért kisüt a nap!!!!

Annyira nehézkesen működik mostanában megint a babanet nálunk, hogy azért nem is írtam.... :twisted:

Ditke: a barátnőmet mostanában tüntették ki kiváló dolgozónak...

BalwinJudit: nagyon jól érezhettétek Magatokat, szép helyen voltatok!

Niki: még nem tudom mikor, beugrom a tálcáért... de ha Laca arra járna, nyomd már a kezébe...köszi Csajok mindenki egészségben?

Dorka: szóval projekt beindult... :lol:

Bbj: Szabó Imrének hívják... még életemben nem láttam, nem hallottam... Csótány?! Az se rossz... :roll: Hihetetlen mennyi élőlény él velünk egy háztartásban...

Kutyfüle: én nem vágnék bele a gyerekprojektbe, mert akkor tuti összejön, és akkor az államvizsgáddal lesz problem. (én vélemény) Én az első gyerekemmel is végig szedtem az Elevitet és 3 kg lett, most meg Gravidát szedek már fogantatás előtt elkezdtem. Abból baj nem lehet. Doki ügyben: ez olyan vicces, hogy Erdődi nekem is uh alkalmával szólt be... egyszer... az első gyerekemre mondta kb. 7 hetesen, hogy vagy megmarad vagyse... Emődinek is heppje a 9-10 kg-nál nem szedhet fel a kismama... De még az általunk szeretett doki is követ el hibát biztosan...

Kép

Kép
szolkata

Jó reggelt!

Fanna, Anikó!
Kép

Annalucus, és Anna!

Kép

Leventének!
Kép

Judit,
Kép
Kép
bbj

Jaóreggelt :)

Köszönjük a névnapos köszöntéseket :)

Leventének (ma is :wink: ) Boldog Születésnapot kívánunk! :D

Kép

Szamóca Annájának szeretettel Névnapja alkalmából:

Kép

Anna, itt is Boldog Névnapot Neked! :D

Anikó, neked is a legjobbakat a Neved Napján! :D

Kép

Jaimee, ti ünneplitek az Annát? Mert ha igen, akkor RékaAnnacicának is Boldog Névnapot kívánunk :D

Kép

Remélem nem maradt ki senki :oops:

Judit
Kép

Kép
balwin

Ehh...ménem lehet egyforma méretű képeket letőteni :?

Judit
Kép

Kép
balwin

Annáknak nagyon boldog névnapot!

Fanna: téged már egy hónapja is felköszöntöttelek :oops: :oops: , de azért ma illő mégiscsak.

Kép

Balwin: Igen, ünnepeljük. Köszi, hogy eszedbe jutottunk. A későbbi ünneptorlódások miatt. De csak 2 puszival....

Anikó: nagyon boldog névnapot neked!!Küldtem privit!

Niki : Erről lemaradtunk, no majd jövő héten. Nem sürgős egyáltalán. Csak meg akarlak szabadítani tőle.

Magzatvédőről: Az Elevit hatása bizonyított, a Gravidáról meg csak állítják, hogy az. Akármelyiket is favorizálja az ember, terhesség előtt néhány hónappal és az első trimben érdemes szedni. Én a 30. hétig szedtem.

Kata: Hogy vagytok?

Dorka: Aszta, 8 rákszűrés???? Anyagi csőd...Sok sikert a tesó projekthez!!!!! :P Dejódejó!!
jaimee1

Sziasztok!
Kristóf nevében is nagyon szépen köszönöm a köszöntéseket.Most nem bulizunk, mindenki akkor jön amikor akar.
Balwin! Klasszak a nyaralós fotók, már nagyon várom én is hogy aug. 4 legyen.
Mindenkinek aki mostanság ünnepli névnapját nagyon sok szeretettel köszöntök. Kép
Leventének boldog születésnapot! Kép

Kép
Kép
bmárti75

Hali!

Köszi a köszöntéseket!! :) Estére megmutatom a nagylegénynek... mind!

Kristóf! Boldog Névnapot! :)

Annaluca! Boldog Névnapot!:)

Anna! (Szamié) Boldog Névnapot! :)

Annák! Anikók! Szintúgy nagyon boldog Névnapot kívánunk! :)

A tegnapi nap fénypontja pedig, hogy Dév elkezdet kúszni... előre! (viszi mind a 10 kilóját ... végre ... kész csoda!) :lol: 8)
szilbee

Csiri!

No becsatlakozok ebbe a köszöntés áradatba...... :wink: Köszi és mindenkinek akinek van Boldog Amit..... :D !

Jaimee!
:mrgreen:

Évi!
Ó dejó, köszi szép!!!!

Judit!
JA ja kedd-csüt.ök délután leszünk.....és szept. 1-én indul Nimi.

Niki!
Tudsz e nekem arról infókat mondani hg a Pozsonyin az új 47-es házban szted leheted e érezni azt a csatorna szagot amit az egész utcában....vagy arra már nem nagyon?

Csináltam tiramisut....délután zabálás lesz.... :lol:

Dorka!
SZóval fáradt vagy...?? :mrgreen: hmmmm?

fanna3

Sziasztok!

Leventének nagyon-nagyon sok boldog szülinapot kívánunk és a többi névnapos,hófordulós gyerkócnek is sok boldogságot!

Kutyafüle:Én is Zobokinál szültem császárral és nem voltam altatásban,de olyan gyorsan elrepült a műtét,mert végig poénkodták a másik dokival és próbáltak engem is bevonni a beszélgetésbe,szóval nem volt rossz élmény.Barátságos,emberséges,kedves doki,bármi gondom volt fordulhattam/fordulhatok hozzá bizalommal és nagyon alapos az én véleményem szerint.Amikor magzatburkot repesztett és látta,hogy zöld a magzatvíz,elrohant,2 perc múlva megjelent műtősruhába és még fel sem ocsúdtam rémületemből,ja és még a műtőre is várni kellet én már bent voltam és Zoboki ott állt mellettem és nyugtatott,hogy most már biztos nem lesz semmi baja a babónak.Szóval én maximálisan elégedett vagyok vele.Igen még a mátyáson rendel.

Balwin:Nagyon jók a képek,Anna Luca meg gyönyörű kiscsajszi.

Kép
pné rami81

Fanna: Sajnos nem tudok erről semmit. Nem is tudtam, hogy csatornaszag lenne a Pozsonyin. Nagyon cuki Nimi azzal az állattal. De mi az?

Jaimee: Akkor majd legközelebb. Réka babát Isten éltesse!

Niki

Kép
Kép
csni

Sziasztok! Mindenkinek sok boldogságot kívánok!!Ne hragudjatok,de nem tudok mindenkit felsorolni. :oops:
Köszönöm a véleményeket. Fel fogom keresni Zobokit, de szerintem csak már akkor, ha meglesz a + teszt, addig nem rohangálok. Vettem Gravidát,kipróbálom,ha megyek a dokihoz ő úgyis javasol majd valamit, minden dokinak megvan a maga favoritja.
Belevágunk,mert szerintem nem fog ez olyan hamar összejönni, de rossz már a döntést folyton halogatni. Ha meg összejön elsőre,akkor is megoldjuk a sulit,akkor már hárman.:) Biztos megengedik az elővizsgát az 5 tárgyból.Amúgy is szoktak a tanárok adni időpontot. Meg mad a to-n megérdeklődöm,hogy ha csak félévet kell halasztani,vagy átcsúszik őszre néhány tárgy,akkor kell-e a szakmai nyelvvizsga.Ezt szerintem még hétfőn megkérdezem. Mert akkor meg aztán nincs is semmi gond abszolúte. Nem görcsölök ezen többet.:)
Hogy telik a hétvége???Én most rimánkodom, hogy ne essen az eső,mert futni szeretnék,de nem sok esély van rá. :cry: Útálom ezt az időt!!! :evil:
kutyafüle

Annák és Anikók!
Sok Boldog Névnapot Kívánok!

(szami)Anna Boldog Névnapot!

AnnaLuca Boldog Névnapot!

RékaAnna Boldog Névnapot!

Kristóf Boldog Névnapot!

Levente Boldog Szülinapot!

Kép

Kép
katlina

Köszönöm a köszöntéseket!

Névnaposoknak boldog névnapot!

Levente nagyfiú! Isten éltessen!

Dorka! Élesben meg minden? :D Drukk!

Most megyek, hulla vok, majd jövök holnap.
Pussz.

donkoaniko

Sziasztok!

Levente! Isten éltessen születésnapod alkalmából!

Kedves névnaposok: Mindenkinek nagyon-nagyon boldog névnapot kívánok!

Kutyafüle! Üdv köztünk! Én is Zobokinál szültem, csak jót mondhatok!
Babó nálunk elsőre összejött, két hét múlva pozitiv lett a tesztem. Elevitet szedtem (nem a terhesség elejétől), Zoboki doki a 30.hét körül állított le róla. Balázs 3620 g-al született, 56 cm-rel.

Annalucusnak gyógypuszik!+++++++++

Olga

Kép
juhaszolga

Hűű, mennyi ünnepelt!

Kristóf, utólag is boldog névnapot!

Levente, DRága keresztfiunk, boldog 3. születésnapot kívánunk!

[b]Annák, Anikó, Annlucus, Réka Anna
: Boldog névnapot nektek!!!

Olga, neked pedig így előre is boldog névnapot!![/color]

Kit is hagytam ki?? :roll:

Dév pedig nagyon frankón nyomja a kúszást, meg álldogálni is imád, olyan furi, lassan összenőtt már Szabival, szinte alig észervehető az 5 hónap különbség!

Jövök árulkodni egy kicsit: Leventének nagyon jól sikerült a partija, sajna nem tudtuk a kertben megülni, de így is szupi volt!!!
Majd Szilbee tesz képeket is!!! :) (szokás szerint irtó bénán fényképeztem...)

Ja-ja élesre váltottunk... :lol:
Gravida hatása nem bizonyíttt?? Én sosem hallottam... Én azért döntötttem a Grav.mellett, mert "A" vitamin fele annyi benne(2000), mint az Elevitben(4000), és állítólag 6000-nél, más vizsgálatok szerint napi 10.000 egységnél több árthat a babának... És a margarinok, egyéb tejtermékek is A vitaminnal dúsítottak, én féltem a "túladagolástól"... De ez csak az én véleményem, én ezért Gravidázok most is.

Most akkor én kinek is adjam a Katedrálist? Elvesztettem a fonalat.. :oops:

Anna, handmade Tiramisu? szólj, ha marad!!! :wink:

Kép
Kép
dorkáék

Sziasztok!

Akkor én is csatlakozom (bocsi, hogy csak most, de nem voltam gépközelben)

Annák & Anikó: nagyon boldog névnapot!

Levente: nagyon boldog 3. szülinapot!

Kristóf: utólag is boldog névnapot!

Szilbee, végül sikerült kerti partizni? Várjuk a képeket a szülinapról!
Dévnek grat a kúszáshoz!

Dorka, hű, ha ez a projekt is olyan gyorsan sikerül, akkor még 2 év se lesz a gyerkőcök között! De izgi, szorítok! :wink:

Kutyafüle, akkor majd priviben küldöm Z. doki elérhetőségét. Hamar rábeszéltünk a babára, úgy látom! :wink:
Én is szedtem az Elevitet,(végig, engem Z. nem állított le róla, Olga, Téged miért?) nekem sem lett nagy tőle a babám. (2600g)
Fősuli szerintem megoldható, utolsó évben nálunk is volt egy csajszi, aki januárra volt kiírva, kérvényezni kellett neki, hogy elővizsgázhasson decemberben minden tárgyból, megengedték neki, nem volt gond belőle.

Kata: Julika barátnőd lett kiváló dolgozó? És mivel érdemelte ki? Vagy egy másik-esetleg- közös barátnőnk...? Nem értem :roll:

Kép

Kép
ditke2007

Sziasztok!

Dorka! Köszönöm a köszöntést! És gratulálok a következő babó projekthez!

Ditke! Azt mondta, hogy elég nagy a baba (nem túl nagy, normális), azért ne szedjem tovább, mert valóban egy kicsit felturbózza a babákat ezek a terhesvitaminok.

Szilbee! Várjuk a képeket!

Az én tortám is hűlöget már, a krém kész, már csak be kell tölteni, meg leönteni a csokimázzal. :wink: Apájától egy Scholl sportcipőt kapok! (Már kinéztem magamnak). (Bár senki nem kérdezte).
:oops:

Olga

Kép
juhaszolga

Óh, de bunkó vagyok... természetesen minden ünnepelttől/ről várom a képeket! :oops: :oops: :oops:

Olga

Kép
juhaszolga

Olga! :)

Kép
szilbee

Ja és képek feltöltés alatt... :wink:

Kerti party nem lett, de azért sokat voltunk künn is. :) Jó volt nagyon... majd jövök élménybeszálomni, de most "muszáj" menni játszani. :lol:

Pusz!
szilbee

Sziasztok!Micsoda bulik vannak itt kérem szépen! :D Nekem kedden volt szülinapom, a férjem nagyon meglepett.Mire bementem az irodába dolgozni, ott várt szétszórva 26 szál méteres szárú vörösrózsa.Úgy elkezdtem bőgni, mit egy csecsemő!! :oops:
kutyafüle

Szép (eső mentes) reggelt!

Márti: uólag is boldog évnapot kívánok Kristófnak is!! :oops: Figyelmetlen voltam, elfelejtettem... :oops:

Ditke: TG-s Julika, hát nem tudom, mivel...

Szilbee: mailt nem kaptál tegnap tőlem?

A Gravidáról csak annyit tudok, hogy mikor gyúrni kezdtünk Ketteskére, a gyógyszertárban mondta egy (nyilván) hozzáértő, hogy ez korszerűbb, mint az Elevit, és még olcsóbb is.

Olga: Boldog névnapot!!

Kép

Kép
szolkata

A megmaradt sütik és tortákért nemsokára körbemegyek... Annyira ennék most...

Jaimee: jól vagyok köszi, elvileg nagyon is (csak változatlanul nem szeretem az állapotom, de ez már úgy is így marad) Szólj, ha te is sütsz valamit, ki ne maradj a körből :lol:

Kép

Kép
szolkata

Olga: Nagyon boldog névnapot! Kép
jaimee1

Olga! Kép
Köszönöm a köszöntéseket Kristóf nevében is.
Nagyon finom fekete szeder dzsemet főztem az előbb, remélem hogy be is fog sűrűsödni.
Egy kis házi készítésű sütit-tortát most én is megennék szívesen.

Kép
Kép
bmárti75

Széjpnapot :)

Olga, Boldog Névnapot kííííívánunke! :D

Márti, én is elfelejtettem Kristófot köszönteni :oops: , úgyhogy most, utólagosan Nagyon Boldog Névnapot kívánok Elsőszülöttednek! :)

Judit
Kép

Kép
balwin

sziasztok!

Ide is bejelentkezek!

Vége a gyakszinak!
Levente!
Boldog születésnapot
Kristóf, RékaAnna, AnnaLuca, Szamis Anna boldog névnapot
Anikó Bolodg névnapot

Kutyafüle üdv köztünk!

Remélem nem hagytam kis senkit, ha igen bocsika nehéz igy utólag mindenkit összeszedni!!!

puszilunk mindenkit csak még most gyűjtöm az erőt!!!!

Kép
kbernadett

Olga!
Boldog Névnapot!

Kép

Kép
katlina

Hali! :)

Ímhol egy kis összeállítás a szülinapról.

Majd jövök vmikor reagálni és visszaolvasni is, csak most apjuk itthon van, így nem könnyű gépközelbe kerülnöm. :twisted:
szilbee

Sziasztok,

ismét pangó időszak jön? Ki merre járt a hétévégén? Kata, tudom, te sütiszerző körúton! :wink: :D

Szilbee, nagyon jók a képek, nem is tudtam, hogy a kertben is ment a garázdálkodás! :) Levente kipróbálta az új bicajt?? tetszik neki??

Katlina, mizu veletek????? Írj magatokól is! Robika hogy van?

Betti, akkor már nem mész idén nyáron a kórházba?

Kutyafüle, isten éltessen téged is! Amúgy a keresztneved elárulod??

régen hírt adó kismamik, Munya, Kitten, pár szót magatokról!

Olga, a schollnak van sportcipője? Nem is tudtam, biztos extra kényelmes!! Majd tegyél már képet róla, meg a tortiról is, ha tudsz!

Lassan cuccolok, kedden irány a Balcsi!
8)

Kép
Kép
dorkáék

Dorka! A cangát próbálgatja, de most a nagy kedvenc a roller! :lol: Gondoltam hogy tetszeni fog neki, de hogy ennyire?! :D

Kutyafüle! :)
Kép

Altatásos téma:
Nekem (sajna) volt szerencsém "kipróbálni" altatva és ébren is a császárt. Azon túl hogy veszélyesebb az altatást választani, még arról a szenzációs élményről is lemond (már ha ő maga választja ezt a módot) az ember, hogy érezhesse a babája, puha, meleg testét, mikor ráteszik a mellkasára (vagy inkább a has környékére) kiemelés után. Na és frissen tájékoztatva van az ember, hogy minden renden van e, a picivel és persze saját magával is. (Sajna érhetik az embert meglepetések a műtőasztalon!) Arról nem is beszélve, hogy meg is putatják a picúrt pár perc után. Nekem Dávinál ez kimaradt... és nagyon rossz. Levente arcát mai napig vissza tudom idézni... és nagyon rossz mikor próbálom elképzelni milyen lehetett volna Dávidot látni. Hiányzik kegyetlenül ez az élmény.
Az altatás utóhatása pedig kegyetlen rossz. A cső miatt (ami az ember torkba volt ledugva műtát alatt) én 4-6 hétig köhögtem... és általában szoptatás közben törtek rám a köhögő rohamok. Az első időszakban pedig azt éreztem, hogy a varrás mentén, mintha hasadnék, annyira fuldokolva köhögtem.
... long storyshort... senkinek nem ajánlom az altatásos császárt!!!!
szilbee

Dorka! Érezzétek jól magatokat!!! :D 8) Menjünk virágot locsolni?? :wink: Meddig is lesztek??

Kata! Gondoltam rád torta téren, de a család megette MIND! :shock: Pedig nem volt kis torta...
szilbee

Sziasztok!
Szinte teljesen megvakultam, a lencsémet nem tudom berakni, mindkét szememen valamiylen gyulladás van, szemüvegem nincs, csak egy mp-re jövök öt centire monitortól, hogy lássam mit írok.. elég kéynelmetlen

Olga!

Kép

Judit,
Kép
Kép
bbj

Noh, végére értem a kimaradtaknak...

Ohh, csajok, de irigyedem az olvasásra és a mozizásra! Utoljára a davincsikódot sikerült kiolvasnom :oops: Kedvencem még mindig: Lestat, a vámpír :) Meg a Dracula. És felcsigáztatok ezzel a középkoros Katedrális-sal :roll:
Munya, Stephen Kinget én is imádom - de csak olvasni :) Talán csak egy megfilmesítettet láttam, ami nézhető volt... a Sorvadj el!...

Judit, méheket lopni?! Bázze :shock:
Jah, urad látta ezt? :)
Hm, ideje lecserélni azt a monitort :wink: , mert a rucim barnás árnyalatú, nyem piros :D

Fanna, lehet :) Volt pár majdnembepislantós-autós történetem :mrgreen: Monnyuk ami elvenen él bennem, az egy szekszárdi út :roll:
Nagyon fajin Nimi, meg az óriásplüsse :lol:
Műtét: az a kis darabka csak neked fog hiányozni :wink: Niminek (és később a csajainak) természetes lesz.

Ditke, akkor Zsófi penicillinérzékeny? Huncin ma vettem észre "vándorló" (csak 1-2 óráig látszanak...de valahol mindig kijönnek), csaláncsípés-szerű pici puklikat :shock: De ma úton voltunk, a gyóccerek meg itthon maradtak, szal ma nem kapott napközben... Holnap úgyis megyünk dokibácsihoz, majkiderül, mi ez :roll:
Gratula Zsófinak az első lépésekhez! Bár azóta gondolom megiramodott rendesen :) Édes az abonyis képeken :lol:

Szilbee, jók az új bötűstílusok :) Miért nehéz a fiúk altatása?

Katlina, húúú, irigyellek is, meg nem is :D Igen, mert lesz szép saját házikótok :) És nem, mert építkezni sosem egyszerű :?

Anikó, lehidaltam a szemészetes-"anyukás" történeten :shock: Sztem ha párom ott van, porig alázza a nőt...csak hogy tudja, milyen érzés.

Dorka, dejónektek, balcsiiiiii :D Hova is mentek? :oops:

Judit
Kép

Kép
balwin

Judit: Bayer az Echo-nál van? :shock: :( Olyanunk nincs upszival.
jaimee1

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?