Új privát üzeneted érkezett!

Ó, Szilvi! :oops: De drága vagy, hogy megjegyezted! Köszönöm! :D

Kép
Kép
ggica

Ó, Szilvi! :oops: De drága vagy, hogy megjegyezted! Köszönöm! :D

Kép
Kép
ggica

Gica! Nagyon szívesen! Megünnepeltétek???

Kép
szilvia80

Családi ünneplés volt két héttel ezelőtt (több ünnep "összevonva"). Amúgy barátokkal nem nagyon. Te jó ég!!!! Elmúltak a csűrdöngölős idők... :roll:

Kép
Kép
ggica

Ez jó!! Csűrdöngölős idők!!! :D

Hányingered nincs?

Kép
szilvia80

lányok belehuztatok az írásba! :oops: :lol:
ggica Utolag is Boldog szülinapot!/lehet már felköszöntötelek/de inkább többazör mint egyszerse! :D :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Ggica,

BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK NEKED!!!
Vendég

petrus hogy van? :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita, Alíz, Nektek is köszönöm!!!

Szilvi, egyáltalán nincs. Még egy kicsike sem. Már fontolgattam, hogy csinálok egy tesztet... :shock: Mondjuk kinézetre terhes vagyok, ez némi vigasz. Bár lehet, hogy ennyi idős terhesen erre még nem kéne büszkének lennem.

A holnapi happening miatt kicsit izgulok, hogy minden oké legyen. Mit csinálok majd, ha Laura tör-zúz, én meg majd hiába rikoltozom neki, figyelembe se vesz??!! (Mert újabban nem érti a nem lehet, ne csináld, ne menj oda és ehhez hasonló kifejezéseket.) :evil:

Nektek hogy telt a nap? Itt nagy nyugalom volt, viszont rengeteg eső esett. A kertünkben már akár csónakázni is lehet.

Kép
Kép
ggica

Úgy látszik a lányod beleért a hisztizős korszakba? Elmondtátok neki a testvérke érkezését???

Jó éjt csajok, hamar lesz holnap reggel!!!

MIndnekinek jó hétvégét..
szilvia80

Mondtuk, de csak halkan.
:lol:
Igazad van, nem árt néha pihenni.
Jó éjszakát Nektek!

Kép
Kép
ggica

ggica lemaradtam valamiről,mér kell tesztet csinálnod? :roll: :oops:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Encike,
mi volt a szentesi kórházban?

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Jo reggelt!

Ritka mikor ilyen korán kelek, de fél 6 ota már fenn vagyok.

Dreika!
Nevet változtattál? Miért?

Szilvi!
Mi volt a szentesi korházban?

Linácska!
Én is ezt kérdeztem Szilvitől, mert ő mondta. Sebaj, elnézted.

Tegnap Szoboszlon voltunk a strandon és volt foka show, majd teszek képet. Nagyon jo volt, élvezték a gyerköcök. Meg én is.
encike 2

Encike,
most már utána néztem, egy spontán elvetélt kismama, akinek műszeresen fejezték be, rá 3 hétre meghalt, mert kilyukasztották a méhfalát, meg a vékonybelét is, és csak 3 nap múlva vették észre. Hiába műtögették, meg antibiotikumozták, a hashártyagyulladásba belehalt.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Szörnyű ami a szentesi kórházban történt. :(:(

Kép
csucsu05

Sziasztok!

Juca és CSaládja!

Sok szeretettel gratulálok a kislányotokhoz:)!
Jol meglepődtem, mert én is biztosra vettem, hogy fiatok lesz....

Olvaslak benneteket mindig, de nincs nincs lelkierőm írni,mert csak szenvedünk ezzel a babaprojecttel:(
A coli baktériumot irtam a férjemben, nálam is van/volt?, most kéne kontrollra mennem h kiirtottam-e.... és közben a férjemnél candida is felütötte a fejét..:( mellesleg holnap meg yaz urulogushoz, hogy a colival hogy áll..nemtudom mikor leszünk "egészségesek", így értelem szerüen probálkoznunk sem lehet:(
Talán irtam már, de lehet nem, hogy ha ujra probálkozhatunk akkor 2-3 honapot adott a doki és nem clostyval hanem vmi mást ir fel aztmondta és ha addig semmi akkor nekem is átjárhatósági vizsgálat....

Puszi mindenkinek

Heni

Kép
hencsi

Jaj, még vmi:

Luca!

Nagyon sajnálom a történteket, akkoriban nem akartam írni, de én sem mentem volna vissza a papirokkal felelősségrevonandó a dokikat....teljesen megértelek!

( nem akarok tolakodo lenni, de nekem is elég szaktekintély a dokim itt pesten, esetleg ha úgy alakul szivesen megadom az elérhetőségét, csak irj privit )

Heni

Kép
hencsi

Sziasztok!

Ez a szentesi ügy tényleg borzalmas. És biztos van egy csomó olyan dolog, ami még ki sem derült. Nemcsak itt...

Hencsi, jó sok nehezítő tényezővel kell megküzdenetek, de kitartást hozzá!!!
Legyetek minél előbb teljesen egészségesek, szorítok Nektek. :)

Nita, még pár nappal ezelőtti kérdésedre: nem maradtál le semmiről, nem csinálok tesztet, csak viccnek szántam.
Csak azért írtam, mert ha nincs hányingerem, még a végén elbizonytalanodom, hogy tényleg terhes vagyok-e.

Encike, szombaton is nagyon klassz időtök volt, pedig ezt még nem lehetett gondolni, olyan hideg volt egész héten.
Dreikának régóta van másik neve is, szerintem.

A hétvégénk végül egész kellemes volt, csak egy kicsit kifáradtunk. Laura jól viselkedett a lagziban, kár volt annyira rosszhiszeműnek lennem. A tegnapi "rokon-találkozót" se mosta el az eső, sőt!
Szép napot Nektek!

Kép
Kép
ggica

Sziasztok!

Tegnap elött egyik ismerösöm 26 hetesen megszült. Kevés volt a magzatvize és a doki szerint kint több esélye van a kislánynak, mint odabent lett volna. Nagyon sajnálom őket, mert már többször volt vetélése. huszonpár cm és 40 deka. Szörnyü, de ez van.
encike 2

Most olvastam a cikket.
Tényleg szörnyü, hogy mik vannak?
Pláne az a döbbenet számomra, hogy az orvos még fájdalmát se fejezi ki, nemhogy elismerné a tettét.
Végülis a nő a dokinak senkije, de, mint ember kifejezhetné részvétét.
encike 2

Encike, azóta van híred az ismerősödről és a pici babáról? Remélem, hogy tényleg tudnak segíteni neki.
Az egyik rokonunknak "csak" kb. 7 héttel született előbb a babája, mégis vagy 2 hónapot voltak a kórházban, mire minden oké volt és hazaengedték a picurkát.

Szóval sok erőt nekik!!! Nem lesz könnyű a következő pár hónap.

Kép
Kép
ggica

Hencsi,
ha a bacik miatt úgyis várnotok kell, miért nem csináltatsz most átjárhatóságit? Végre próbálkozhattok majd, eltelik két-három hónap, ne akkor derüljön ki, ha valami nincs rendben. Mi is egy évet szórakoztunk feleslegesen...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Linacska!

Bizunk abban, hogy nem kerül rá sor és a bacik voltak az eddigi sikertelenség oka..., de aztán lehet megbarátkozom a dologgal és felvetem a doktor úrnak, hogy csináljuk meg most....

Encike!

Szörnyű lehet a kislány szüleinek, de szerintem pozitiv, hogy lányka, mert ők sokkal erősebbek, mint a kisfiúk, van a "régi" topicomban ahová dreika alias ilba is irt még régebben egy kislány, aki szintén korán asszem 27-28 hetesen született, neki pl semmi visszamaradott problémája nincs. bizzunk benne, hogy ez a kislány is erős!

Heni

Kép
hencsi

Nem tudok semmit roluk, de ha igen azonnal jelzek.
Köszi, hogy ti is aggodtok érte. Remélem ez a sok aggodás nagy erőt ad nekik és nem lesz semmi gond.

Szerintetek, ha mult héten lehetett pém, ahogy éreztem, a mai sok pisilési inger ettől lehet?
Derekam iszonyat ahogy fáj és érdekesen görcsöl a hasam.
encike 2

sziasztok!Jó hogy ujra lehetek köztetek!
AZért nem voltam mert ráálltam a mérlegre megmérni magam és teljesen kiborultam az eredméyntől!Most keményen minden nap tornázom 40 percet! :roll: :lol:

encike sajnálom a barátnődet hogy ilyen korán meg kellett azűlni a babát de minden rendben lesz velük!!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Köszi lányok! Köszi Mimi!

Most csak arra, hogy miért indított szülés volt. Az előzmények miatt is, meg mert nem vállaltam, hogy idegen dokinál szüljek. A hivatalos terminus vége: 27 volt, szóval két nap.

Ehhez képest pusztán annyi mesterséges beavatkozás volt, hogy "kihúzták a dugót a kisasszony alól", a többi ment magától. Semmit sem kaptam, sem gyógyszert, sem oxitocint...

Utólag az okok közé sorolom a gyorsanszülés és a "hogyan jutok be a kórházba, ha Kofa dolgozik parámat is" amire nagyon rászóltam. Elég rázós lett volna, ha még Dunakesziről kell bejutnom, akár éjjel, valszeg nem sikerült volna. Erre szoktuk azt mondani, hogy jött volna már az a gyerek, csak hiányzott a kezdő rúgás. Ja, és hogy ki gondolta volna? Én két nappal előtte mondtam, hogy az egész szülés bulira szánok 1-2 órát slussz. Laughing A következőnél már nem poénkodok, viszont tuti indított szülés lesz, hiszen elnézve az ütemet, az nem lehet több, mint 24 perc 50 másodperc, és ott már nincs idő előkeríteni orvost, szülésznőt, és üres szülőszobát... Twisted Evil

Igyekszem jönni, és ígérem megírom a sztorit, ami lehet több időt vesz igénybe, mint maga a szülés volt. Cool

tjuca

Juca!
Már otthon is vagytok?
Jo egészséget kivánok nektek!
encike 2

Juca:Örülök,hogy már otthon vagytok!Kérünk majd képeket a kis Katáról :wink:

KépKép
lyndee

Sziasztok,
Balcsirol jelentkezem vegre, sajnos nincs itt netunk.
Juca: nagyon orulok Nektek, gatulalok es varjuk a fotokat!!!
Encike: nagyon drukkolok en is, remelem eros lesz a kisbaba es a csalad is, egyutt sikerulnie kell!!!
Ggica: te hogy vagy???Hanyinger elmult mar??

Tegnap voltam kontrollon, 8 hetet vartam...kerdezte a dokim, h vedekezunk, de azt mondtam, h az eso mensi utantol mar nem, azt mondta nem lehet baj, nekem hetvegeig kellene megjonnie, szoritsatok, h tesztelhessek helyette!

Kép
zsozsoo

sziasztok!
Luca jo hamar hazaegedtek!Várunk minél előbb!!!!!! :lol:
zsuzsoo drukkolok,hogy tesztelj pozitívat! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Nagyon édi Lucáék Katája! :)

Amúgy nekem is olyan érzéseim vannak, mint encikének. Pé óta folyamatosan szurkál, meg fájogat a pocim, de nem mindig, csak néha -néha. Ma már vagy 6-szor voltam pisilni. És néha a cickóm is szurkál. Nekem a hét végén kellene megjönnie, remélem nem fog!
bubusmumus

Sziasztok!

Amúgy nekem is olyan érzéseim vannak, mint encikének. Pé óta folyamatosan szurkál, meg fájogat a pocim, de nem mindig, csak néha -néha. Ma már vagy 6-szor voltam pisilni. És néha a cickóm is szurkál. Nekem a hét végén kellene megjönnie, remélem nem fog!
bubusmumus

Sziasztok!

bubusmumus

fúúúú jó sokszor elküldte!
elég lassú most a netem.....

drukkolok zsozsoonak! Egy jó nyaralás után csak egy + teszt jöhet!
bubusmumus

bubusmumus jo sokszor küldted el az üzid! :lol: :lol: :lol: :lol:
drukk mindenkinek a pozitív teszthez! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

szülésről:
elindultunk, fél nyolcra volt jelenésünk. Még a kocsiban benyomtam egy májas, sajtos szenyát, mert azért ki tudja. Más feszkót viszont nem éreztem.

Beértünk, a szülésznő kicsit késett, az orvos meg meg akart győzni, hogy talán még várni kellene, de kötöttem az ebet a karóhoz. Elmeséltem neki, hogy a szerdai vizsgálat után úgy jártam, mint egy droid, úgyhogy nem foglaltam imába a nevét. Csak vigyorgott, és közölte, hogy átkozott ugye? Mondtam naná. Aztán közben egy másik szülésznő mondta, hogy amíg az enyém nem jön, csináljunk egy ctg-t. Feltűzte a tapikat, majd öt perc múlva megkérdezte, hogy szülni jöttem-e. Mondom igen. Kérdi elfolyt a magzatvíz, mert fájásaim nincsenek. Erre mondtam, ezt a doktorúrral beszélje meg, ugyanis sivatag volt a ctg-m. Jön vissza vigyorogva, hogy fájásaim vannak, és beírta a papírra. Jól nézhet ki, ott áll, hogy fájások, mellette a sivatag ctg-vel.

Előkerült a szülésznőm is, és belecsaptunk a lecsóba. 1/4 9-kor megrepesztette az orvos a burkot, majd lefoglaltunk egy átmeneti szülőszobát, míg felszabadul egy jó. Ahogyan kivettem a diskurából azért mindenki egy hosszú délelőttre készült. Ismét ctg, de most egy hosszabbat csináltak. Eleinte feküdtem, de kinyavajogtam, hogy hadd ülhessek. Így kb. negyed óra múlva mondtam Kofának, hogy látod a gravitáció meghozta a hatást talán, mintha éreznék valamit. A derekam kezdett fájni, meg egy kicsit a hasam. Aztán hat perc múlva kicsit erősebben, majd 4 perc, három, kettő, másfél, és brutál erős fájásaim lettek. Ekkor kb. 3/4 kilenc lehetett. A szülésznő már elmondta a választási lehetőségeimet, injekció, epi, gáz. Mondtam egy epidurálra vevő leszek, majd meglátjuk, mennyire bírom. Nos ekkor már mondtam Kofának, hogy most döfjenek. Komolyan azt gondoltam, hogy ha ez így megy majd órákon keresztül, akkor nem bírom. A szülésznő jött, egy pillantást vetett rám, majd a ctg-re, és közölte, hogy azonnal megyünk zuhizni. Még reggel megbeszéltük, hogy én döntök kell-e nékem beöntés (elmondta előnyét is, fájsokat rendez, hátrányát is, meg azt is, hogy ő nem látja fontosnak, de ha szeretném, akkor lehet). Ekkor már eszébe sem jutott senkinek olyan, hogy beöntés, vagy oxitocin, meg fájásrendezés. A zuhanyt is fájdalomcsillapításként ajánlotta a szülésznő, na meg nem volt kit "kidobni" a korrekt szülőszobából. Ott még volt vagy 3-4 szinte folyamatos fájásom, a zuhany bejött, de elég is volt ennyi. Félve kérdeztem, hogy szimulálok, vagy tényleg tolófájásokat érzek-e. Megnézett a szülésznő, és azonnal indultunk a közben villámgyorsan megszerzett szülőszobára. Az a pár méter úgy tűnt nagyon messze van, de Kofa tartott, és már rakták is az ágyat, jött a doki, és a hajrá. Kb. 1/4 10 lehetett. A doki még az utolsó falatokat rágva jött, és azt hajtogatta, hogy álmában nem gondolta volna, hogy ilyen gyors leszek. Ekkor már nyugi volt rajtam, mert tudtam, hogy ugyan ugrott az epi, de hamar vége. Vagy két-három tolás, és kint volt a csajszi. A gátvédelem jórészt összejött, de kicsit vágni kellett, mivel nem voltam túl közreműködő. Mondták, hogy szép nagy lányunk van, 3800 g. Olyan nagyon jó érzés volt ott akkor. Hogy sikerült, hogy gyorsan, hogy ügyesen, hogy egészséges, hogy lány, hogy különösebben nem repedtem, hogy megvolt epi nélkül, hogy nem kellett semmit sem beavatkozni, hogy velünk voltak az égiek, hogy olyan volt a szülésznőm, amilyen (nem erőltetett semmit, nekem kellett még azt is választani, hogy én tartsam a lábam, vagy feltegyék...), hogy a dokim volt ott, aki szokás szerint nagyon normális volt, hogy nem húztuk a dolgot tovább, hogy nem akadtunk el valahol a dugóban, hogy összejött a négy pont (Kofa nem dolgozott, nem lett toxémia, nem utazott el a doki, és még a kisasszony is befordult). Aztán megszületett a lepény, ami teljesen jó állapotú volt. Jöhetett a szabás-varrás, meg a törlés, ami nem volt túl finom, de különösebben nem volt kibírhatatlan sem, pláne, hogy a varrogatáshoz kaptam fájdalomcsillapítót. Szokás szerint rázott a hideg, de ez , mint mondták az "úthenger" szülés miatt volt.

Utólag visszagondolva minden úgy volt jó, ahogyan volt. Kofa nagyon sokat segített, a kicsi is, azzal, hogy bedühödött pusztán attól, hogy "leeresztették a vizet a kényelmes fool extrás medencéjéből", hogy nem kellett vajúdva megközelítenem a kórházat... az eredmény meg magáért beszél, azaz szunyál a bölcsőjében. Kinga is jól fogadta itthon a tesót, persze azért a babakocsi az az övé, stb. bele kellett ültetni, és megmutatni, hogy nem fér bele, de alapjában véve nem kapott hisztirohamot, és szeretettel gondol rá, és úgy is közelít hozzá.

tjuca

juca olyan szülésed volt ahogy a nagykönyvben is megvan írva!!!!
nagyon szép és megható volt!
mégegyszer gratula a kiscsajhoz!!!!!!!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Juca,
olyan szülésed volt, amilyet szerettél volna. :) Gratulálok mégegyszer!
És boldog névnapot!

Hencsi,
nagyon drukkolok, hogy mielőbb lehessen Kistesó!

Lina,
nektek most sikerülni fog! Tuti! :)

Nem tudom ki kérdezte, nem változtattam nevet, a másik a régi, csak a vetélésemkor csináltam ezt a nick-et, nem akartam felismerhető lenni. Csak van, amikor elfelejtek átjelentkezni. :)

Mindenkinek továbbra is a legjobbakat!+++

KépKép
dreika

Juca: annyira jól sikerült minden:) És imádom olvasni ahogy írsz. Komolyan szerintem benned egy iró veszett el:) anynira jó a szóhasználatod, hogy csak na. Olvastalak volna még tovább.
GRATULÁLOK mégegyszer:):)

Kép
csucsu05

juca Sok Boldog névnapot!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Juca : SOK BOLDOG NÉVNAPOT!!! :lol: :lol: :lol:

Luca???

Vendég

Juca:Először is nagyon sok Boldog Névnapot Kívánok!Szép ajándékot kaptál az élettől :D

Valami hasonló szülést kívánok magamnak is :lol:

KépKép
lyndee

lányok mi ez a pangás,alig írtatok?! :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!
Nem vagyok a legjobb formámban, majd jövök, ha helyrebillent a lelki egyensúlyom...
Vendég

Juca,
ha ma tartod, én is sok boldog névnapot kívánok neked?

Luca,
mesélj!!!

Dreika,
legyen igazad, nagyon remélem, hogy összejön.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Luca. Mi a baj?

Kép
csucsu05

Csajok vagyok ám én is csak nincs kedvem csinálni semmit.
Ma megyek uh-ra a kórházba 32 hetesre, utána majd kezdődnek a vizsgálatok nagyműtétre, mindennek kész kell lenni mire odaérek időben.
Luca bármi is van a rossz kedved mögött, kívánom hogy mielőbb túl legyél rajta.
Juca Katalin nagyon aranyos, sok tejcsit és türelmet kívánok nektek.
Lindy már 20 hetes vagy?
hogy vagy ?
rosszullétek?
Megyek hajat szárítani, majd d.u beírom az adatokat amiket kapok.
Nekem a 20 héten 1 volt a lepény érettsége emiatt kicsit aggódok.
Nagyon várjuk már a babócát, de azért maradjon csak bent ameddig szüksége van rá.
Zsuzsu, ha én rendesen kihúzom lehet te előb szülsz majd mint én , a lányok jobban sietnek bizonyos esetekben.

Kép

Kép
napsugár035

Lyndee hülyén írtam a neved boooocsi

Kép

Kép
napsugár035

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?