Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

OFF üzenet lesz ez, előre is bocsánat, de mivel holnap van a

Babanet-Kölöknet találkozó,

gondoltuk, írunk egy emlékeztetőt.

Márcsak azért is, mert az egész heti rettenet időjárással ellentétben végre ragyogó napsütés árad Budapestre, így a Millenárisra is!

Részleteket itt találtok a találkozóról , a szervezkedős-topikbanpedig megnézhetitek, ki jön és mit hoz!

Reméljük, minél többen eljöttök, hogy végre személyesen is találkozhassunk!
dia
Budapest

Gyors kukucs.

Magi
Köszönöm. Csuda klasszak a rucik,hétfőn csörgess majd és visszahívlak. :wink: :wink: :wink: Ejj,annyi a bankszámlámnak.:D:D:D

Jajjj vmit nagyon akartam....

Jaa....
küldenél képet a cicás szettről (ami Katicának van). Megpróbálok ilyet keresni (feldobok egy hirdetést. :lol: ,hogy EZ KELL NEKEM!!! ) :):):) CSak elmagyarázni nem tudom,hogy pontosan melyik,ezért lenne jó a kép.
Vendég

Länyok!

egész nap egy nagy kemény kó a hasam és már 3X voltam nagy dolgon
Szerintetek mit jelent ez?

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Viki
Eszti alvós képe a kedvencem.:)
Szopiztok csak? Mikor kezded a hozzátáplálást?

Nócika
Te hogy alakulsz?

Betti
Összepakoltál? UH-n minden oké volt?
Szerintem ez még nem jelent semmi,szimpla jósló is lehet,de azért figyeld,ha gyakoriak és nem múlnak pihenésre,meleg fürdésreíakkor izgulj. :wink: :wink: :wink:
Vendég

legó!
csak kemény de mint egy kő viszont délelőtt 20 percenként jöttek majd 15 de aludtam most egyet rékával azóta mint egy nagy gombóc csak kemény és nincs ellazulás

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Betti!

Hívd fel a dokidat, vagy a szülésznődet, egy telefon, és mégis okosabb leszel! Ez lehet jósló is, de már akár szülés is, szóval szerintem egy telót megér a dolog! Mi addig is drukkolunk Nektek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Lego!

Már eszik Eszti őszibarackot, almát, és banánt egy pár hete, és azóta minden másnap kakil! Azért kezdtem előbb a tervezettnél, mert 5-6naponta volt csak kaki.

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

sziasztok

végre nem fájok kádba ültem és utánna elmúlt csak a keresztcsontom fáj.szóval gyakorolgattunk csak
örülök neki mert még igen pici a babókám még hagy érjen

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Betti!

Akkor aludj egy nagyot! Pihenj, amennyit csak tudsz még a hátralévő napokban! (tudom, másnak mondani sokkal könnyebb, én is olyan baromi sokat pihentem az utsó 2in1 napon, hogy csak na )
Én drukkolok Nektek, ha azt szeretnéd, akkor azért, hogy még maradjon a kicsi lány! :wink:

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok! Szép estét mindenkinek!

Legó! Velemi semmi kül nincs! Most a második hónapja, hogy semmi probálkozás! Igazán ritkán vagyunk együtt apácskával! Az elöző hónapban ugye gombával kezelt a dokibácsi és most meg baktérium van a petefészkemben! Elvileg még két nap van hátra a kezelésből és ugy kell megjönnie is a Mikinek! Hálistennek már lejár az idő! Ugyhogy én most ugy terveztem, hogy most szépen azaz 2 hét mulva mikor visszamegyek a dokibácsihoz Ő akkor azt mondja minden rendben ezután az következő mencsi már nem jön meg és ezért májusban szülni megyek! Szoval ezek a nagy terveim vannak! Bár csak igy is lenne! Én lennék a világ legboldogabb anyukája!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Kép

Kép

Kép
nócika

Sziasztok!
Hoztam egy pár képet!

Kép apával

Kép meleg van

Kép kiöltözve

Kép figyelek apára

Kép nagy szemekkel nézek

Kép érdekes amit mondasz

d.dodó

Sziasztok! Látom nem volt ma senki Dodon és rajtam kivül! Remélem mindenki kihasználta, hogy ma végre nem esett az eső és kezdett egy kicsit hasonlitani a mai nap a nyárra!

Dodo! Milyen édes ez a picilány! Azok a szép nagy kerek szemek!!!! Ennivalo kis tündérke!

Én ma kaptam apácskától egy szép kis tűzhelyet! Alig várom, hogy felavatthassam, de ahoz elöbb találnom kell egy gázszerelöt! Amiből leghamarabb csak hétfő lesz! Már alig várom! MIndenkinek további szép estét kivánok!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika

Dodó!

Gyönyörű a kicsi lány! :D

Nócika!

Gáztűzhely :D
Drukkolok akkor a májusi szülésednek! :wink:

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!

Viki! Köszike! :lol: :wink:

Kép

Kép

Kép
nócika

Sziasztok lanyok!

totalisan el vagyok havazva.
Mostanra tertem magamhoz a keresztelo es a nyaralas utan.
De ugye holnap indulunk Zoliert a balcsira, mert ott van anyosomeknal es utana sieles.
Igy ujbol pakolok.

Moni!
Megertelek, miert nehez annyit utazni.
Ez a ki be pakolas eleg faraszto.
Amugy merre vagy?
Hogy vagy?
Mi van veled?

Viki!
Gyerkocok tunderiek.
Nagyon jok a kepek es Eszti igen ugyes es szep baba.

Dodo!
Laura is gyonyoru.
Neki is szep hosszu haja van.
Nalunk mindig tiszta koc meg ragacs, hiaba mosom minden este.

Betti!
Kitartas.
Mindjart szulsz.
Amugy van kit ertesitened, ha szulsz?

Nocika!
Ha kiprobalod a tuzhelyet, kuldj a probabol nekunk is. :lol:
Varom a hireket, mit mond majd az orvos.
Na es indulhat megint a project.

Gabi!
Te hogy vagy?
Milyen a nyaralas?
Gyere es irj, hogy mi van veled.

Zsuzska!
Te hogy is allsz?

Kata!
TE hogy vagy?

Edoci, Vera, Lego!
Veletek valtottam privit, de azert irjatok, hogy mi van veletek.

En most toltom fel a nyaralasrol a videot, amit keszitettem.

Eleg hosszadalmas, mert a portal nem enged 10 percnel hosszabbat feltolteni es igy fel kellett vagdosnom, mert eleg hosszu lett.
Ha feltoltottem, kuldom a linket.
Nezzetek meg, ha erdekel.

Magi
Vendég

Szia MAgika!
Hát jó utazást nektek ismét, és jó telelést :!: :!: :!: :!: :!:
Aztán kérjük majd a képeket :!: :!: :!:

Én lassan tesztelhetek, hogy hogyan is állok :shock: :shock: :shock: :shock:

Szombat-vasárnap nem fog megjönni :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Nos itt van az elso resz!

Minosege eleg vacak, mert a feltolteshez le kellett rontani.

A tobbi meg toltodik!

Magi

http://youtube.com/watch?v=tKSHuTyzx34
Vendég

Vendég

Magika!Köszönöm jól vagyok!Hú jó sürü a programotok.Hova mentek sielni?Leírnád nekem milyen sms-ket írtál anno ha meglesz Kata?Nem tudom visza keresni de azt tudom,hogy egy csomo klasz volt.Elöre is köszi

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Sziasztok!

Magi! Megnéztem a videokat! Tényleg jó hosszu, de milyen eseménbydús! Fantasztikus lehetett minden!Pláne, hogy a csapat megvolt hozzá!És micsoda csokok voltak ott! Zolika és Dorka! Olyan édesek!!!!!!!!!!! Biztos naon jól kijöttek egymással!
Amugy nekem ma jött meg Miki és majd a jövöhéten megyek vissza dokika bácsikához! Azt mondjuk még nem tudom, hogy hova fog még elküldeni milyen vizsgálatra, de remélem kivizsgál kellöképpen és a következö ciklusomban már rendesen akciozhatunk apácskával! Szoval már nagyon szeretném! :wink:

Kép

Kép

Kép
nócika

Nócika!

Megy a drukk, hogy rendben legyél! :D

Magika!

Én még nem jutottam el a videótokig, de biztos szupi, majd igyekszem megnézni :oops:
Jó utat az ismételt utazáshoz! :)

Ma a Malomvölgyi tónál voltunk játszózni:

homokozni jóóóóóóóóóóóóó
Kép
na, csúszhatok máááááááá?
Kép
hintázni nem nagyon szeretek, de azért próbáljuk meg....
Kép Kép
esni is tudni kell :wink:
Kép
hárman
Kép
Peti és az új bicaj....
Kép
így tartogathatna anya holnapig is :D
Kép
azért a kisautót is szeretem...
Kép

lőjjetek le, ha megint sok voltam, de végre vannak képek Petiről is! :oops:

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Szia Viki!
Nagyon jók lettek a képek, gyerkőcök tündériek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok!

Minden oké csak a trombocyta számom alacson és ha a holnapi kontroll rossz sajna be kell feküdni.Mert vérzékenység vagy toxémia jele lehet bár semmi más nem utal erre.
A méhszájam már 2111 re változott. Azt mondta szerinte 2 hét van csodálkozna ha kiírt ideig menne a dolog.

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Sziasztok!

Viki! Nagyon köszi a drukkot! Most már biztos ugy lesz! Én érzem! És egyébként a gyerköcökből szerintem sosem elég! Szoval én legalábbis mindig szívesen nézek a gyerekekről képet! Ugyhogy csak hajrá! Tegyél csak fel minnél többet!

Betti! Nagyon vigyázz magadra! Még azért maradjon csak bent még legalább is 2 hétig az kis picurka!!!!! :wink:

Kép

Kép

Kép
nócika

Betti!
MEgy a drukk mára, és még legalább 2 hétig!
++++++++++++++++++++++++++++++++++

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Köszi Lányok!

Ma is alacsonyabb mint a normál de nem csökkent tovább és ez a lényeg így maradhatok itthon
Hurrá

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Betti!
Hurrá!!!!! Tessék pihenni!!!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Hoztam nektek valamit:
Kép

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Hellobello!

Bocs,hogy ritkán jövök,de a Csajok elég zizzencsek mostanában. Ráadásul én is lebetegedtem. Kp fül és külső hallójárat gyulladásom van. :( Ismét... Már 7 éve,minden évben 2x így járok. Nagyon-nagyon fáj.:(

Betti
Örülök,hogy nem kellett befeküdnöd. Remélem így is marad.
Küldtem privit,megkaptad?

Vera
Te hogy vagy?

Zsuzska
Hűűű,lehet én vagyok vaksi,de csak 1 csíkot látok. :shock: :shock:
Vendég

zsuzska
hät azt a másik csíkot amott kell nézni akkor látom

Legó!
Reméllem így marad a dokival csak 2 hét mólva talizunk ha rendben az nst.
szerintetek ez a méhszáj lelet tényleg korábbi dolgot jósol és lehet hogy teljesül a vágyam és megszülök természetes úton.

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Sziasztok lanyok!

MEgerkeztunk sielni.
Itt is nagyon szep ido van. Van ho is fent a hegyen es sielni is lehet.
Na megyek, mert hosszu volt az ut es nagyon faradtak vagyunk.

Ja meg annyi, hogy legonak javulast es

Zsuzska!
En latom am nagyon halovanyan azt a csikot. :lol: :lol: :lol:

Magi
Vendég

Jaaa...ott amott én is látok csíkot.:)

Magi
De jó,hogy írtál.:) Pihizz sokat!ÉS jelentkezz ha tudsz.:)

Betti
Én december 13-tól 2111 voltam (mm a méhszáj) és kihúztam a végéig...igaz ott gyorsan ment minden. Pláne a tágulás. Ezt kívánom Neked is. :wink:
Vendég

Sziasztok!
Tegnap este piri nénje tiszteletét tette.... szóval a vértől lett + a tesztem :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

zsuzska!
sajnálom!!!!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Sziasztok!

Vendégek vannak ezen a héten,elvittük őket a Balatonra,Szlovákiában voltunk és még megyünk most Komáromba is. :lol:
Tegnap meg voltam a Sotén a magzati szívuh-n és szerencsére minden rendben van! :lol: :lol: :lol:

Zsuzsa
Sajnálom! :(

Betti
Tényleg neked már nincs sok hátra! :D Pihenj sokat!Örülök hogy minden rendben van! :D

Magi
Jó sielést! :D

Lego
Jobbulást!

Viki
Nagyon jók a képek! :D Milyen sokat nőtt Peti és persze Eszti is! :D

Ibici?Móni?Merre vagytok?

edoci

Sziasztok

Itt vagyok én is. Eddig nyaralás volt. Az első hét hétfőtől péntekig végig szakadó eső volt és 15 fokos hideg. Aztán péntektől tök jó meleg. Gyerekek nagyon élvezték a lubickolást, nyaralást. KEdden hazamentek anyuval meg tesómékkal, mi pedig maradtunk apával. Elvileg holnap mennénk haza de már ma elmegyünk mert holnap jönnek a munkások, és segíteni kell anyu házát betonozni. Hoiába nehéz lesz újra visszaszokni a régi kerékvágásba.
Én most ugye gyógyszer mentes hónapban vagyok, ma vagyok a 16. napon. Nem hőmérőzök, csak lh-zok. Én nem néztem egyiket se igazán pozitívnak, de aztán sose lehet tudni. Érezni sem éreztem semmit. Aztán tegnap reggel meg ma reggel kiváncsiságképp megnéztem a hőmet, mert igasz hogy csak ha végig mértem volna lenne mérvadó, de azért az előzőek alapján tudom hogy mennyi szokott a hőm lenni. Tegnap 36,4 volt, ma pedig 36,7. hát kiváncsi leszek tényleg megvolt a peteérés.

Zsuzska nagyon sajnálom a menszit:(

Dodó gyönyörű a kiscsajszid.

Betti vigyázz magadra, kitartás már nincs sok hátra.

Próbálok én is feltenni képeket.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép

gabi1

És még egy sorozat, és befejezem.
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép

gabi1

Köszönöm mindenkinek a szurkot, de ez az én formám :roll: :roll: :roll: :roll:

Gabi!
Nagyonjók a képek :lol: :lol: :lol: :lol:

MAgi!
Jó telelést :idea: :idea:

Lego!Jobbulást :idea: :idea:

Puszi mindenkinek, jó hétvégét :!: :!: :!: :!:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Kata

Boldog szülcsinapot utólag is.:)

Gabi
De jóóó képek.:) Azért a lényeg,hogy jól éreztétek magatokat. :wink:
Vendég

Sziasztok!

Ma anyuéknál voltunk! Nincs sok időm, de ezt muszáj megmutatnom :lol:

Eszti a vízben! Kép
ez lett a vége :lol: :lol: :lol:
Kép
íme az új szerelmem :wink:
Kép
És a labdazsonglőr :wink: :D
Kép

Gabi!

Jók a képek, szépek a gyerkőceid! :)

Zsuzska !

Sajnálom a mensit! :( Majd az augusztus lesz a nyerő :wink:

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!

Lego!Köszönöm szépen Kép

Zsuzsa!Sajnálom,hogy megjött :cry: :cry: :cry:

Viki!Nagyon jók a képek!!

Magika!Jó sielést és várjuk a képeket!

Ibica,Móni!Merre vagytok???????????

Edoci!Hogy vagy?Mi lesz a kislányotok neve?

Betti!
Neked már nem sok van hátra igazából ha most születne már idöbe lenne.Gyors és sima szülést kivánok.Réka császáros volt?bocsi de elfelejtettem :oops:

Gabi!Nagyon jók a képek!!Milyen szépek a gyerekeid!!!És milyen az új ház?Belaktátok már?

Dodó!Nagyon édes Laura!Hogy telnek a napjaitok?

Nócika!Hogy vagy?Nagyon el vagy veszve :cry:

Mi már összeraktuk az ágyat.Tudom még van idönk de jó látni,hogy haladunk és szépen minden a helyére kerül Kép Pénteken megyek újra dokihoz már nagyon kiváncsi vagyok a drágámra aki mostanában nagyon aktív és rengeteget könyököl vagy térdel ami fájdalmas de közbe meg olyan boldog vagyok!Zsófi is nagyon várja sokszor simogatja meg puszilgatja a hasam és ha baba boltba megyünk egyből Ebinek(Ő így hívja Zsebit)néz valamit :D És mostanában már próbálgatja a Zsombort kimondani ami a Jombor Kép Mostanában ritkán jövök de megigérem sürítem majd de ti is ÍRJATOK!!!!

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Viki!
Nagyon édesek a gyerkőcök!

Kata!
Köszi kérdésed....jól vagyunk. Napok van hogy jobbak, van hogy kevésbé. Ugy vettem észre, Laura kicsit frontérzékeny. Tegnapelőtt nagyon ügyesen végigaludta az éjszakát 9-től fél 5-ig. Tegnap viszont 9-től éjfélig óránként kelt, utána 2 óránként..,. éjjel jó nagy zuhé volt, meg a levegő is eléggé lehült, ezért is gondolom,hogy frontérzékeny.

d.dodó

vera!
gratula a kislányhoz!! :)

d.dodó

Szisztok lanyok!

Megjottunk a sielesbol.

Viki, Gabi, Dodo!
Kepek nagyon szupik.

Megint lesz majd video, most toltodik. :lol: :lol: :lol:

Magi
Vendég

Sziasztok!

Nagyon édesek a képek!

magi!

Várjuk a videót!

Vera!

Gratulálok!!!

Hát én ma sajna megint megjártam a labort mert a dokim csak aggódik de megint határértéken vannak az eredményeim úgyhogy nem tudjuk mi ez.
keményedések meg kisebb nyűgök már vannak de más nincs!
Egyébként tök jól vagyok nem vizesedek már 8 hete nem is híztam szóval én nem érzem magam betegnek.
Szorítsatok majd a sima szüléshez.
A jövő héten már nem bánnám ha kibújna a kisasszony de majd meglátjuk hogy ő mit akar.Elkezdtem szedni a bogyókákat is majd meglátjuk segít-e.

Mindenkinek szép napot és a babázóknak jó babázást a váróknak meg szép napokat ebben a nagy melegben.

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Sziasztok!

Kata! Köszi a hiányolást! Nagyon irigykedem ám, hogy a kicsi lány igy erölködik kimondani Zsembikének a nevét milyen kis édi lehet! :D :D

Magi! Milyen volt a sielés??? Tegyél fel képeket!!!!! Meg a videot is várom!!!!!!!!

Betti! Már csak napok kérdése és a kezedben tarthatod a te kis pindurkádat! Pihenj sokat amennyit csak lehet! Kitartást! Nemsokára itt a vége!!

Vera! Nagy gratu a picilányhoz! A sok probálkozás és türelem meghozta gyümölcsét! :D :D :D :D :D

Én szerdán megyek dokihoz este jövök a hírekkel!!!!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika

Sziasztok!

Betti!

Megy a drukk, hogy minden rendben legyen, és a jövő héten (kívánságod szerint :wink: ) kibújjon a kicsi lány! Simán, szépen és gyorsan :wink:

Vera!

Akkor most már tuti a kiscsaj! :D Hatalmas gratula! És nézegetheted a rózsaszín rucikákat! :D :wink:

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?