Sziasztok!
Kicsit el vagyok maradva mindennel. Peti hétfő óta meg van fázva, az éjszakát végigköhögte, stb. Láza szerencsére nincs. Ha nappal is köhög, akkor irány a doki.
Bácunak, Dzsilinek és BMártinak nagyon boldog szülinapot kívánunk utólag is!
Márti
Bár már rég írtad, de a sütit egyből lehet lekvárral kenni, szerintem segíti a puhulását, és úgy be a dobozba.
BMárti
Tejallergia.
Norci
Félelmetes, hogy mennyi mindent tud és mond Vili.
Andysj
Szuper lehet San Jose ezzel az ünnepi hangulattal.
Rebi
Gratula a vizsgához! Majd csak vége lesz már az egésznek.
Magunkat is ezzel nyugtatgatom, mert Levinek is dipimunka van, meg államvizsga, úgyhogy enyhén szólva feszültek vagyunk.
Beja
Itt is nagy gratula nektek!
Zsuzsi
Én mindig is együtt mostam a babarucikat a miénkkel.
Tikk, Beja
Nagyon jól esett, hogy hallani szeretnétek rólunk.
Peti folyamatosan beszél, csak nem értjük. Azért van 1-2 új szavunk, de nem mondja ki a szavakat rendesen, inkább csak tudom, hogy ez meg az azt jelenti. Mostanában megint rosszul viseli, ha nélküle megyünk el itthonról. Tegnap itt volt a bébiszittyó és olyan édes volt, mert amikor hazaértem, átölelt, majd fogta a leányzó csizmáját és vitte be hozzá a szobába, hogy akkor akár indulhatna is.
Pedig amúgy jól megvannak. Egyre rosszcsontabb egyébként, olyannyira, hogy apámék is mondják már, pedig eddig össze-vissza jógyerekezték.
A babavárás kapcsán az a legfeltűnőbb a hatalmas hasamon kívül, hogy rémesen lusta lettem. Valahogy sokminden alól felmentést adok magamnak, Petivel is keveset foglalkozok szerintem. Amikor igazán csak vele szeretnék játszani vagy foglalkozni, akkor neki nincs kedve vagy éppen akkor elvan egyedül. Az énekek egyáltalán nem érdeklik.
Amitől viszont lázba jön, az a diódaráló meg ilyenek. Ehhez viszont nem kellek én. Szóval most nem vagyok vmi elégedett magammal. Alig megyünk le sétálni is. Ha borzasztóan nagyon felöltözünk, akkor is majd megfagyunk félórán belül, én legalábbis. A szél meg állandóan fúj, már nagyon utálom.
Pocakbabát már apa is érzi néha.
Peti meg még eléggé nem érti a dolgot, de azért amikor apa megpuszilja a pocakom, akkor Peti is.
Egyetlen játékbabánk van, azt meg össze-vissza puszilgatja, ölelgeti, szeretgeti. Remélem ez jó előjel a későbbiekre.
Bocs, hogy ennyit írtam.
Karácsonyi süti kapcsán nem töröm össze magam, mert hozzánk úgysem jön senki, mi megyünk. Szóval vettem fagyasztott pozsonyi tésztát és kipróbáltam a bejglit belőle és tök fincsi lett. Szóval veszek még és hipp-hopp csinálok majd 1-2 gyors bejglit. A mandulás sütink már rég elfogyott pedig 3 adagot csináltam.
Megyek fürdőszobát suvickolni, a srácok ui. még alszanak, mert fél éjjel nem aludtunk Peti köhögése miatt.
Üdv és szép napot!
Gorsi
(fogalmam sincs hol járunk, úgy a 21. héten)