Új privát üzeneted érkezett!

Zapáné!

én is igénybevettem Hajnóca linkjét :lol:
Hajnóca, köszike :lol:

Nati!

szióka :D :D

Csajok, koccintunk egy kis pezsivel? :wink: :oops:

Kép

meg küldök egy kis hangulatfokozót :wink:

Kép
Vendég

Vicuska!!!

Kügggy egy kis pezsit is!!!!!!!!!!!!

Nem vagyok én barát szeretem a pijjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjááááááááááát!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Vendég

Vicus

én nem nézek oda, mert még apjuk nincs itthon :lol: :lol: :lol: :lol:
babácska08

Nati!!!!!!!!!!!!!!!!

tárd ki ablakod, pezsi megy :lol: , nekem van 2 üveggel is :lol:
(másod sincs? :roll: )
Vendég

Ma megitattam a terhes barátnőmmel a karamellás berentzenemet, mert fájásai voltak 37 hetes :lol: :lol: :lol:

Jelentem fájások elmúltak!

Kép
Vendég

Énis! Én is!
Nincs itthon szesz..... :shock: :shock: :shock:
zapáné

de majd csak találok valamit :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Vendég

Rumaromát mégsem ihatok......... :roll:
zapáné

Keverd egy kis szexel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Bocsi!!!! Szesszel!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Vendég

Kép
zapáné

Vicuska!
Akkor majd szólj, tudod a számom. :lol: :wink: Én sört iszom. Pár hónapja igen rákaptam, régebben egy korty se ment le. Biztos a hormonok. :lol:
Most nem kaptam antibiotikumot, így :lol: ihatok.

Hülye vírusotok bassza meg!!!! Milyen formában jön amúgy, csakhogy észleljem, mert az uram megöl, ha a céges gépére bekapom. :roll: :lol:

Zapáné!
Most majdnem másik nevet írtam. Upsz. Szóval nálunk van csomó pia, küldök! :lol:

KépKép
zsófikukac

Én is ihatok Veletek?
A sörösök táborát gyarapítom! :lol:
Vendég

Kukac :)
Várom! Már teljesen ki vagyok száradva.... vattát köpök.....

A vírus msn-en érkezik:
"Hali! Ez te vagy? :) " kérdés és egy link. :twisted:
zapáné

megjöttem a kozmetikustól, csupasz vagyok mint a csiga :lol: :lol:

indulás elhalasztva hétfőre :x remélem piri addig eldönti hogy jön e vagy sem :twisted:
babácska08

én ma teázom :lol: :lol: :lol: :lol:
babácska08

Luca :)
Egészségedre!!! :D

Találtam egy fél üveg unicumot a mélyhűtőben!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Beleöntöttem a kólámba. Nagyon sz@r...... de megiszom!!! :lol: :lol:
zapáné

Kukac, Luca!

a sör se rossz :lol:

Kép

Zapáné!

na, milyen a rumaroma? :lol:

Nati!

látom hatott a hangulatfokozó pasim :wink: :wink: :wink:
Vendég

Babácska!
mindenhol? :shock: :lol: :lol: :lol: :oops:

Zapáné!
gyűrd csak le 8) 8) 8)
Vendég

Babácska :)
Mindenhol? :oops: :lol:
zapáné

Kép
Vendég

Zapáné, Vicuska

hogy nektek micsoda fantáziátok van :lol: :lol: :lol: :lol:
Jelentem a karomat és a lábamat, meg a szemöldökömet voltam gyantáztatni :lol: :lol: azt meg rátok bízom :lol: :lol: :lol: :lol:
babácska08

Vicuska :)
Egy rugóra jár az agyunk!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
zapáné

Zapáné!

egyre jár az agyunk! :lol:

Nati!

csak lett pezsid!!!!!!!!!!!!! :lol:
Vendég

Babácska :)
Akkó most nincs szemöldököd? Nyílt tekinteted lett!!! :lol:

Nézitek az aktívot? Terhes pasi babája van benne.... :shock:
zapáné

na de ennyire??????????????????????????????????????????????????????????????????? :lol: :lol: :lol:
Vendég

Zapáné

az van, csak most már szép íves :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

most már nézem, vagyis nézném :?
babácska08

zapáné

Az enyim szemöldök meg burjánzik!!!!!!!!!!!!!

Na majd holnap, ennyi pia után jól néznék ki ha kiszedném :lol:

Vicuska, az a baj hogy csak igy jutott pezsi, mert itthon elfogyott, de kreálok valamit!!!! Ugye Zapáné?
Vendég

zapáné

Nati :)
Legyűrtem.... :wink: Keserű volt.
zapáné

Nem baj, fő hogy bóditson 8) 8) 8) 8) 8) 8)
Vendég

Na tessék....................
még neki is sikerült :shock: :twisted: :twisted: :twisted:
Vendég

Csajok!

Fehérbor energiaitallal??? :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Vendég

Vicuska!!!

Az gyárilag egy csajjjje volt! Abba is beköp a kukac :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

nem akar meggyünni.............
26.cn.
pedig fáj mindenem..........
:roll:

vagy babás vagyok méhen kivúl vagy a Deca-tól késik, :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Mér nem külditek nekem a pirijeiteket????????????????????????????????????????? :twisted: :twisted: :twisted:

soha nem kezdhetem el igy az igazi szurijaimat :evil:
Vendég

atyaég....................... :oops: :oops:
Vendég

Vicus

én gyorsan hozzád küldöm az összeset!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
babácska08

Megyek halatortán nézni..... :D

Energiaital alkohollal a legjobb!!!!! :lol: :lol:

Vicuska :)
Laptetű? Laptetű? :wink:
zapáné

Én nem, me nekem nincs....
Vendég

Éjt!

Má megint akkor, mikor mindenki durmol!

Nati! :D

3 pasi után (4) adj tippet, hogy kell hisztit kiűzni! Mert ugye agyon nem verjük a gyereket, üvölteni semmi értelme, viszont, már olyan szinten műveli, hogy ma pl a vacsit hányta ki, cakk um pakk. Ezt bármilyen napszakban képes elkövetni, és elég, ha egy kicsit rápirítunk. Ha mindig akkor csinálnám a házi munkákat, amikor alszik, valszeg sose végeznék az év eleji mosással...neked nem voltak ilyenek, csak én nyertem ilyen rosszcsontot? :lol:

Boboka :D

Ha hozzájutok a másik géphez, ami előtt az ember trónol, megkeresem. :lol:

Boldog névnapot Krisinek! :lol:

Zapáné :D

Meddig mész le súlyilag? 60 volt a cél, de ugye azon má túlszaladtál...??????????????
Elfogyott a patisszon? Nekem még csak virágzik, de cukkinim má van...nyami
Ma mit főztél két napi adagnak?
Én megcsináltam életem első paradicsomos káposztáját...hát sztem egy hétig ehetjük...olyan böszöm nagy kápikat lehet venni!

Vicuska :D

Én küldök hozzád pirit, egy kis pezsiért cserébe...a mai nap után legszívesebben beájulnék vmitől...de ami késik nem múlik! :wink:

Zsu :D

Enyim telefon is vacakol. Valszeg megázott a málnaszörpben...beragadnak a gombok, de vándorló ütemben, már van másik, ócsó vót, de erről nem tom lementeni a képeket, és addig nem merem kikapcsolni, nehogy elszálljon.

Gröni Drága! :D

Jól vagy? kisütött a napocska, kicsit kint voltál? Nem írtál ma... :cry:
Holnap azé csak jössz?

Viki :D

Isteni a 4d...ennyire jól pózolni! Mi hátfőn voltunk, illetve lettünk volna, mert a Törpe az arca elé tolta az összes köldökzsinórt, semmi nem láccott...a doki szerint nincs a nyakán...mondtam is neki, hogy ha eddig nem gondoltam arra, hogy akár ott is lehet, akkor most má tuti. Azt mondta a csajok szoktak szégyellősek lenni. Mondom neki, ő pasi! No hát a micsodáját azt lengette rendesen. Viszont a felháborító, hogy nem kapcsolt át 4dre, mondván, ha az arca nem láccik, más minek...hát vazze, a lét azé beszedte!
Felhívtam egy mésik helyet, hogy ők ilyen esetben mit csinálnak, és nagyon rendesek voltak, azt mondták, ha annyira nem láccik semmi, akkor normál uhu áron számolnak, 1/3...bejelentkeztem, teszek egy próbát, hátha kigabalyodott már a lelkem! :D

Na megyek kivakarom magam a hányásszagból...hogy ez mindig az anyára marad...apák mié nem takarítanak dzsuvát! :evil:

Jobb éjt!

Kép
ticsimû

Reggelt!

Ticsi!
Nekem sosem csináltak ilyet, hogy hányjanak ha rájukpiritok :shock:
Dokival beszéltél már ez ügyben, ez igy hogyis mondjam, szerintem nem normális dolog :roll:
Sajnos ezügyben nem tudok neked segiteni!
Vendég

Ja és nálunk csendes hiszti zajlik! Bedurcáznak, és elvonulnak :lol: :lol: :lol: , ez ilyen formában nemigen zavar!

A kicsi szokta magát verni, de nem veszek róla tudomást, aztán megunja és felkérezkedik az ölembe, és röhög egyet! :? :? :? :?
Vendég

Pálinkásat :!:

Kávézzunk! :D
zapáné

Küldenél egyet épp porszivózni kezdek 8) 8) 8) 8)
Vendég

Viki :)
Még meg sem dicsértem a kis pöcsöst! :D Édi a ki plimplijével! :D

Ticsi :)
Ényem fiam hisztigép volt. Ill. inkább dühröhamot kapott. Hozzáteszem, nem nőtte ki.... :lol: Csak most már nem vágja hanyatt magát az előszobában és nem rugdossa ki a betondarabokat a panelból! :lol: :lol: Bár hányás nem volt. Azt a leányzó csinálta..... Őt öleléssel lehetett megnyugtatni. A fiamon átléptem olyankor. Oszt megunta..... :wink:

Tegnap pörit főztem. Tésztával. Ma feldobok hozzá rizsát.

Ma reggel má' 56kg voltam... 8) Igen, 60 volt a cél, az a maximum határ. Onnan lefele jó.
Zsenge lánykoromban, úgy 30 éves koromig 50-53 kiló voltam. (Kivéve a terhességeket... :D ) A nagy hízás 55 kilóról indult a babaprojekt kezdetén. Addig mindenfeleképpen szeretnék visszafogyni. Mi az a másfél kiló az eddigi -20-hoz képest?! :lol:
zapáné

Kép

Nem találom a régi kévézós gifemet..... Azt a hörpintőst.... :?
zapáné

káááávéééézós.... :lol:
zapáné

Dobok egy görbét! :lol: :lol:

Kép Kép
zapáné

Köszi!!!!

Most őszi levet iszok!
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X