Új privát üzeneted érkezett!

Tessék feltenni a lefogós vigyorgós képet is, Rólad!!!!!!!!!!!!!!

Anita
putyu
 
 


Ildi, hogy csináltad a kollázst?

Anita
putyu
 
 


Anita! Photoshoppal,de vegyetek már észre rajta valamit!!!!!!
ilgya1
 
 

 
 

Hali Ildi!!!

Bár megelőztél és csak most látom, hogy mit alkottál, Azért megkérdem: csak nem Te vagy rajta fekete-fehérben??????? :lol: :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi
 
 


Ildi,te vagy rajta kicsiben :lol: :lol: ugye????

hidegtál: én még nem rendeltem.
bibolya
 
 


A fekete-fehér tényleg én vagyok..Gyöngyinél a pont!!!! :lol: :lol: :lol: hasonlít rám szerintetek?
Kép
ilgya1
 
 


Ildi!
Én is észrevettem, hogy te vagy az rajta fekete fehéren, azért nem kicsit hasonlít rád Réka. Pedig eddig azt hittem tiszta apja.

Gyöngyi!
A nagy CBA-ban a kifőzde résznél fogadják el a melegétel utalványt???

Anita!
Jelentem az összes rólam készült képet megsemmísítettem így nem tudok szolgálni ilyesmivel :) . Ha megkérdeznéd majd nekem, megköszönöm.

Szandra

szandrakiss
 
 




Szandra! Mit akarsz??Tök csúcs ez a kép!!!!!!!!!!!!!

!itt mosolygok rajta fél órája-ezt ki csinálta? :lol: :lol: :lol:
ilgya1
 
 


Ildi!
Ezt a képet a Gyöngyi fényképezte miközben az Anita le akart fogni mert előtte vagy 10 képet készített rólam az Anita amin teljesen véletlen :wink: mindig eltakaródik az arcom. Gondolták így majd sikerül.

Én pedig éppen sírok a képen, hogy hogy csinálhatok ilyen hülyeséget, hogy ilyen embereket beengedek a lakásomba :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink: .

Szandra

szandrakiss
 
 



Szandra!!

Fiatal vagy , igen!!!! (nálam legalábis fiatalabb) Bár ez nem látszik :lol: :lol:

Ildi!!

Én is azt hittem, hogy Réka az apjára hasonlít, de ezen a képen látszik, hogy tiszta te !!! :lol: :lol: :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi
 
 


Sziasztok!

Nah most van egy kis idom irni, igyexem vmit alkotni.

Anita!
Ha leulok a laptop ele, jon Lilka es azzal kezdi : "Mutizd Bogit! Mutizd ide Anyuka! " :lol: Ennek ellenere sajna meg mindig nem koltozunk :(

De elkezdtem munkat nezni. Apa persze nem orul neki, sot... De ez egy kulon tortenet. Ha Rajta mulna en meg kb 15,5 evig itthon oriznem a tuzet. Amig Lilka kirepul a feszekbol. Neztem bolcsit is, havi 70e...Eleg sok, minimum ennyit kene keresnem :) Sztem talalnek :P
Csak kisse parazok, m holnap megyek beiratkozni a jogsira, hetfon mar kezdhetek is ha minden igaz. Ezt is 1 evig kellett huzni es most is csak az esti tanfolyamra mehetek.
Meg aztan, mint ma kiderult (mekkora meglepi), ugye szeptembertol megkezdhetem egy ujabb felsooktatasi intezmenyben az elso felevem :) Remelem ez mar tetszeni fog. :lol:
Szoval lehet tenyleg varnom kene a munkaval. Raadasul kozolte, h Ra ne szamitsak a bolcsibe vives-hozasban. Tok vaskalapos hozzaallas.
Nah ennyi nyavalygas eleg is lesz, remelem birtatok. Oteteket azert varok ra ;)

Szuperek a kepek, ilyenkor egyre jobban sajnalom, h mi meg mindig nem lehetunk ott...
Tehetnetek tobbet fel az Anyukakrol, azokon is mosolyognank annyit, m a gyerkocokon ;) Igazan szep gyerekek, de tenyleg, jo Rajuk nezni :) En me senkit nem ismerek es ha lennenek kepek, konnyebben beazonositanek mindenkit ;)

Ennyi mar sok is lesz, jo ejt mindenkinek!
Teszek fel egy kepet, Fuzfon keszult (kb 2 hete)es az unokahugommal van Lilka.

Zsani



Kép

zsanett
 
 


Jajh belinkelem Nektek mire tanciztunk ma egesz nap.

http://www.youtube.com/watch?v=AKRB3_fVYzU

Lilka nagyon jol nyomja, mar enekli is :lol:

zsanett
 
 


Csajok ne haragudjatok, de nagyon nem vagyok ráhangolódva az élménybeszámolóra...
Zűrök vannak itthon, utálom ezt a takony időt, és különbenis...
Hétvégén nem leszünk itthon, de ígérem, hogy jövő hétre összeszedem magam és írok a nyaralásról.

Ildi,

Meglepetten néztem a bőröndömet Mallorcán a megérkezésünk után, hogy nem vagy benne...Meggyőzödésem volt, hogy benne vagy, különben mi más lett volna 15 kg???:)))(ennyi lett végül)
Visszafele volt 6 kg túlsúlyunk, de nem szóltak érte semmit.
Vendég
 


Húúúú Csajok, milyen buliról maradtunk le..... A szándék megvolt, hogy menjünk, anyósék is leléptek már 10 körül, de Marci manó fél 10-től délután 1-ig aludt, mint a bunda. Felébreszteni pedig nem volt szivem :roll:
Ráadásul a gyógytornász reggel hívott, hogy meegüresedett egy időpont nála délután, és mehettünk fél4-re hozzá a 17. kerületbe. Szimpi volt, nincs is olyan horror távolságra, aztán majd meglátjuk a későbbiekben... (de nagyon köszi Szandra, elmentettem annak a gyógytornásznak is az elérhetőségét, akit küldtél).
Ami elkeserítő, hogy bár nagyon tetszett neki Marci, azt mondaj, hogy elég sok munka lesz vele, hetente kétszer kell járnunk hozzá, mert szerinte a kisfickó bal oldala sokkal merevebb és nem használja annyira jól, mint a másikat. Persze egy csomó mindent kérdeztem arról, hogy mivel elég korán elkezdjük a tornát, azt olvastam, hogy ez (elméletileg) tökéletesen fejleszthető, és 100%osan használja majd az összes végtagját - de egy kérdésemre se kaptam adekvát és egyértelmű választ. Persze értem én, hogy előre nem tud semmi mondani vagy ígérni, de azért mégis... Szóval most magam alatt vagyok, mert én úgy gondolom, hogy Marci egy tökéletes gyerek, csak egy kis tornára van szüksége - de még erre sem mondta azt, hogy IGEN vagy NEM. Na ezt most tök bonyolultan írtam le, de értitek, hogy mire akartam kilyukadni? :roll: :roll: :roll:

Adri, boldog szülinapot!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ildi, nem csak az arcotok hasonlít nagyon, hanem a hajatok is (a színétől eltekintve :lol: )

Judit, Anikó, welcome home :)

Most lépek, leragadnak a szemeim...
Kata

KépKép
KépKép
kevinszpészi
 
 


Judit!
Na mi a baj????? :?
Hát sajnos menet közben kieshettem :? pedig a képek alapján nagyon jól éreztem volna magam...
Tök jó barna lettél! És Zorka is. Ki volt veletek az a két kislány?Tetszett Zorkánaka nagy víz? nem félt bemenni? voltak hullámok?


Zsani!
Nagyon édes Lilka!

Szandra!
Hát persze hogy fiatal vagy,mivel egy évben születtél velem...
1 percet letagadhatsz :wink: :wink: :wink:

Gyöngyi!Szandra!
Máig én is azt hittem,hogy tiszta apja,de ma pakolásztam a fényképeket és kiváncsiságból beszkenneltem,hát láss csodát rám is hasonlít....ja és azt mondta a Zsolti,hogy én vagyok az anyja-gondoltátok volna? :lol:
ilgya1
 
 


Kata!
Ne keseredj el,nem lesz semmi baj!!!Eddig is olyan ügyesek voltatok,ezután sem lesz másképp!!!!És igenis Marci egy tökéletes gyerek!!!!!!!
ilgya1
 
 


Ildi!
Ezért jó mindig a férfi a háznál, mert ilyen okosakat tud mondani, mi lenne velünk nélkülük :wink: :) . Hát igen mi még nagyon fiatalak vagyunk, kegyetlenül frissítjük a társaságot :wink: :lol: .

Kata!
Na ezt én sem szeretem. Engem az sem érdekel, hogy nem fényezik a gyerekemet de akkor is minden eshetőséget soroljon fel hiszen az a dolga. És szerintem Marci szupi kispasi, lehet, hogy neki nem volt szimpi a nő és ezért nem produkálta magát mi igenis láttuk, hogy nagyon aktívan szeretett minket :wink: :lol: mindkét felével.
Legközelebb is nyüstöld a nőt, hogy mondjon valamit mert ennél a kielégítetlen helyzetnél nem nagyon van bosszantóbb dolog.

Judit!
Bár nem tudom mi a problémád, de fel a fejjel. Igaz itt nem süt 80 ágra a nap de hátha a hétvégén megoldódik minden mikor kicsit jobb lesz az idő és szebben fogtok látni mindent. Azért remélem nem anyósod kavart be, mondjuk együtt merted mosni a világos rózsaszínt a fehérekkel és tuti kihozta ebből, hogy a fél utca ki fog halni :wink: :roll: .

Zsani!
Lilka nagyon édes, és mennyivel nagyobb már mint a múltkori képen. Miért nem költöztök még? Nem találtatok megfelelő házat?

Gyöngyi!
a "bár ez nem látszik" az tényleg igaz mert olyan kicsi betűkkel írtad.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Szandra

szandrakiss
 
 


Ildi,

Néha voltak hullámok, időnként pofán is csapták a csajt, mire közölte vigyorogva, hogy oppá-oppá és pörgött-forgott tovább:) Nem félt a víztől, sőt volt, hogy amikor kimentünk úgy egy óra után akkor ő visszafordult és nekiindult egyedül, úszógumi nélkül...nagyon meleg volt a víz, szerintem még a Balaton sem volt soha ilyen meleg..
A két kislánnyal Zorka a strandon barátkozott össze. Minden azalatt a fa alatt telepedtek le, ahol mi is, és nagyon jól összehaverkodtak. Mondtam a kislányok szüleinek, hogy hazaviszem őket baby-sitternek. Úgy elvoltak, hogy mi Mikivel jó egy órán keresztül tudtunk beach-ball-t játszani, amíg ők homokoztak, labdáztak.. Ők angolok egyébként. Utolsó nap Zorka kapott tőlük búcsúajándékként egy pólót és egy rongybabát. Teljesen meghatódtam. Zorka is. Amikor elköszöntünk tőlük, akkor kiabált, hogy nem-nem és kicsit sírt is. Aranyosak voltak nagyon.

Szandra,
Kösz a bíztatást, nem anyósom kavart be. És kikérem magamnak, hogy összemosnám a fehéreket a világos rózsaszínekkel:)) Egyelőre nem akarok beszélni róla nagyon, de kettőnk között vannak komoly gázok...
Vendég
 


Judit,fel a fejjel :oops: :oops: :oops: Próbálj valakivel beszélgetni a dologról akiben megbízol..... valamivel jobb lesz,/ sajnos tapasztalatból tudom :cry: /már csak azért is mert kibeszélheted magadból,a lelked is megkönnyebbül egy kicsit,esetleg tanácsot is adhat .

Ildi,eddig én is azt gondoltam,hogy Réka tiszta apja,de most teljesen megváltozott a véleményem :lol: .Igaza van a párodnak :arrow: tényleg te vagy az anyja :lol: :lol: :lol:
Ja,és a Gerit én nyirtam :oops: :oops: :lol: :lol:

Kata,lehet hogy fel kéne keresned egy másik gyógytornászt is,hogy legalább 2 vélemény legyen a tarsolyotokban.Lehet,hogy sokat kell fejleszteni Marcit,de szerintem az a lényeg,hogy fejleszthető és 100%-ban gyógyítható,nem?Ne keseredj el,nekem van egy másik topicból egy ismerős,ő is nagyon sokáig hordta ilyen tornára a gyerköcét / most 2,5 éves / és tökéletesen meggyógyult a rengeteg torna hatására.

Anikó,ti mit csináltok ebben a fos időben?Már megint elfelejtkezel rólunk :oops: ,pedig van bébiszittered is :lol: :lol:

Katus,nektek meg jó utat mára,kellemes kikapcsolódást.Érezzétek jól magatokat és csinálj rengeteg képet.Ugy tudom hogy még nem pakoltál be,ugyhogy vigyázz,nehogy bemásszak a böröndödbe :lol: :lol:
bibolya
 
 


Kata!!

tudod mi jutott eszembe!! Hogy attól függ ki nézi Marcit!!Mondjuk teljesen más szemmel nézem én és egy gyógytornász!!!Hiányosságaim iatt én nem látom, hogy gond lenne Marcival - persze a koraszülöttsége és a történések feltételezik, hogy lehet gond, ami fejlesztésre szorul. De én azt gondolom, hogy ez 3 gyerekből kettőre elmondható!!!A szülés az egyik legveszélyesebb dolog , a gyerekre nézve is! Minden gyermeken tudnának mit fejleszteni a gyógytornászok, csak nem minden gyerek jut el hozzájuk!!!!!!! Szerencsére a legtöbb gyerek a játék során fejleszti saját magát. Igaz előfordulhat, hogy marad valami gikkszer, de ezt felnőtt korban nem lesz feltünő: ügyetlenebb a labdával, nem jó az apró manipulációja, lerúgja a bokáját mert csámpás, stb (és most magamról beszéltem :lol: :lol: ) Fejlesztéssel ezeket i ki lehet küszöbölni - és akkor lesz 100%-os valaki. De köszönöm elég jól boldogulok a testemel igy is :lol: :lol: :lol:
Na, szóval azt akartam ezzel mondani, hogy ne szomorodj el, mert Marci mindenképp szuper pasi (papirja is van róla :lol: ) Így csak még tökéletesebb lesz a csajainknak!!! :lol: :lol: :lol:
Anett mondta (és nagyon tetszett), hogy ők is voltak a Szonjussal Dévényiannázni. Ha csak annyit ért el vele, hogy nem lesz a lánya dislexiás, már megérte - és igaza van. Ha ebből indulsz ki, akkor csak előnye lehet a gyógytornának, még akkor is, ha nincs gond a legénnyel.

Adri!!

Nektek is javasolta az Anett a dévényiannát - nincs kedvetek megnézetni Dórit, ha van ilyen közel gyógytornász???? (csinálja még a kiflit?)
Hogy telt a szülinapod?? Remélem nem volt feszültség a drága rokonok között!!!! :lol: :lol:

Judit!!!

Kitartás és pozítiv gondolatok!!! Tényleg beszélgess valakivel - segít!!!!
Vagy írd ki magadból (és ne küld el) De az élménybeszámolót akkor is várjuk!!!! :oops: :oops: :oops: Az én lányaim tuti sírva menekültek volna a hullámokból :roll: :roll: :lol: :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi
 
 


Sziasztok!

OFF üzenet lesz ez, előre is bocsánat, de mivel holnap van a

Babanet-Kölöknet találkozó,

gondoltuk, írunk egy emlékeztetőt.

Márcsak azért is, mert az egész heti rettenet időjárással ellentétben végre ragyogó napsütés árad Budapestre, így a Millenárisra is!

Részleteket itt találtok a találkozóról, a szervezkedős-topikbanpedig megnézhetitek, ki jön és mit hoz!

Reméljük, minél többen eljöttök, hogy végre személyesen is találkozhassunk!
dia
Budapest
 
 
 


Sziasztok!

Judit!
Akkor csak szimplán kitartást tudok kívánni és azt, hogy csak okosan. Ami neked/nektek (és itt Zorkára gondolok) a legjobb.

Gyöngyi!
Teljesen igazad van ebben amit a Katának írtál. Azért ha belegondolok a Tamin is lesz mit túlóráznia egy gyógytornásznak oszt mégis milyen szuper kiscsaj :) . Tuti szeptemberben (vagy még előbb ha beszélek a Magdival) elviszem ide Üllőre amit mondott a dokinőnk. Tényleg te azt nem ismered? Valami játszóházról mesélt.

És ma végre süt a nap, el sem hiszem. Ha délután is sütni fog (na jó lejebb adom, ha nem fog esni :wink: :) ) akkor tuti leviszem a csajokat a kertbe mert elvonási tünetekkel küzdenek a drágák.

Szandra

szandrakiss
 
 


Sziasztok!

Látom mindenki nagyon elfoglalt, csak nekem nincs kedvem semmit csinálni. Azt se tudom elinduljunk-e a boltba vagy sem, esni fog?!!

Edót ma egy kicsit megrendszabájoztam már kétszer is mert olyan brutális módon megtépi mindig a Tamit, hogy az már szinte nekem fáj. Na amíg ezt leírtam addig mégegyszer így ez már 3. Húúú de mérges vagyok. Fogtam oszt jól bezártam a Tami szobájába, komolyan mondom nem is tudom mit kellene vele csinálnom, hogy megértse ezt nem szabad. Tudom, hogy még kicsi de akkor is nekem van egy nagyobb lányom is akit meg kell védenem. :roll:

Na megyek megkönyörülök

Szandra

szandrakiss
 
 


Pangás van... Kihalt a topic :roll:
Szandra, sikerült a megrendszabályozás?
Judit, remélem, sikerül megoldanotok a problémát... :shock:
Na, tőlem most ennyire futotta, Marci elkezdett üvölteni, rohanok

KépKép
KépKép
kevinszpészi
 
 


Sikerült!
Remélem egy életre megjegyezte a kisasszony mert elég nyomatékos voltam :wink: :) . Majd 5 percig (na jó csak 3 volt de így brutálisabban hangzik) bezártam a szobába és nem engedtem ki. Remélem ez megmarad benne. Ha visszahúzom a haját akkor röhög egyet és megint meghúzza a Tamiét és várja, hogy újra meghúzzam az övét és ha nem húzom meg akkor meghúzza saját magának.
Na annyi volt a húzás az elmúlt mondatomban, hogy húzok fürdetni.

Szandra

szandrakiss
 
 


Szandra,nyugi...........kinövik.Hogy mikor?Mire férjhez adok őket addigra tuti :lol: :lol: :lol:
Enikő ilyet soha nem csinált :arrow: de csak azért,mert ő az elsőszülött :oops: :lol: Most,hogy már ketten vannak,folyamatosan megy nálunk is ugyanez.Ha nem hajhúzás akkor ütögetés,ha nem ütögetés akkor sikítozás :oops: :oops: Pedig nálunk sokkal nagyobb a korkülönbség mégis féltékenyek egymásra.

Annyira jólesett a mai napsütéses délután :lol: :lol: :lol: ,szinte az egész délutánt kint töltöttük.

Képzeljétek,a Geri most már a du-i alvás alatt egyáltalán nem pisil be,minden nap száraz a pelusa.Ebből adódóan van egy csomó pelusom.Ha valamelyikőtöket érdekel,szóljon.
bibolya
 
 


Ja,a pelus: 3 csomag pampers 4-es/ 7-18 kg-ig jó/ 72 db-os, darabját 3000 ft-ért vettem,annyiért tovább is adnám :oops: :lol: Elég jó áron vettem,3400-3600 ft között kapható.
bibolya
 
 


Sziasztok!

[size=18]Minden szülinaposnak és névnaposnak nagyon sok boldogságot kívánunk :P :P

Szandra!
Nagyon jók a képek :)
Ha még aktuális a hidegtál: én a nagy CBA-ban csináltattam 1szer és nagyon finom volt. Az árára már nem emlékszem, így 35 fele közeledve már egyre rövidebb az eszem :( És ha jól tudom a piros étkezési jegyet is elfogadják.
Rendszabályozás: nálam is a szobábazárás volt hatásos, mert Laura a saját haját húzta eleinte, ha nem úgy volt valami, ahogy ő akarta, meg fejjel ment neki a falnak. De amióta néhányszor bezártam a szobájába, azóta érdekes módon valahogy elmaradnak ezek a jelenetek, bár a hajhúzás néha előfordul. :-(

Katus!
Ahogy néztem a mostani képeket Ancsiról, nagyon sokat nőtt.
Biztos sokat voltatok kint az esőn és emiatt nyúlt meg :) :) :)

Ildi!
Nagyon jó lett a fénykép :D és tényleg nagyon hasonlít Rád Réka, csak a hajatok színe más.

Judit!
Szuperek a képek.Po :) Laurának az tetszik a legjobban, amikor Zorkával a vízben vagytok és csak a fejetek látszik ki.
Csak kitartást tudok kívánni és fel a fejjel :( és remélem, hogy minél előbb megoldódnak legalább nálatok a problémák. És tényleg az legyen a legfontosabb, hogy Neked és Zorkának mi legyen a legjobb dolog.

Ibolya!
Nem tudom hallottál-e már a neved legújabb formájáról? Ha nem, akkor elárulom: IBIJÓJÁ
A játszóház óta Laura szinte egész nap ezt ismételgeti. Én meg persze először nem értettem, hogy mit mond, de aztán amikor a képeket nézegettük és meglátott Téged, akkor esett le, hogy miről is van szó :)
Gratula Gerinek :) Már kész nagyfiú :) :) Olyan furcsa volt kopaszon látni Gerit. Most akkor Te voltál fodrásznál vagy Ő???
Ha még nem keltek el a pelusok akkor engem 1 csomag biztosan érdekelne, de holnapra megkérdezem, mert lehet, hogy a másik 2re is lenne vevő.

Andi


Kép

Kép
denesandi
 
 


Sziasztok!!

Végre esik!!!! :lol: :lol: Olyan régen esett, végre nem kell locsolni!!! :roll: :roll: :lol: :lol: :lol:

Megjöttek a bazsalikom olajak! Már nem tudom pontosan ki kért, majd jelentkeztek érte. 650,-
Ha másért nem is, ezért rendezünk egy talit!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Ma megint hallottam egy nagyon jó anyagot (nem félre érteni) szorongós gyerekeknek is jó, mint az enyém - majd referálok!!! :lol: :lol:
Holnap szönyegpadlót és bútorokat tisztítunk - így mig szárad elhúzzuk a csíkot Szentendrére Nóra barátnőmékhez és kinézünk a Skanzenbe.

Szép napot mindenkinek holnapra!!!

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi
 
 


Anikó!


Kép

Anita
putyu
 
 


És, minta képen is látszik, nem látszik..... :) :(

Anita
putyu
 
 


Anikó! Mégegyszer! :lol: És hátha kisüt a nap!
Kép

Anita
putyu
 
 


Anikó!!

NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK!!!
Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi
 
 


Anikó!

Névnapod alkalmából nagyon sok boldogságot kivánunk!


Kép
bibolya
 
 



Anikó!

Névnapod alkalmából sok boldogságot kívánunk!



Kép

Andi


Kép

Kép
denesandi
 
 


Anikó, BOLDOG NÉVNAPOT! :lol:

KépKép
KépKép
kevinszpészi
 
 


Anikó!

Mi is nagyon boldog nevnapot kivanunk!

Lilka+Zsanett

zsanett
 
 


Ma végre kitapétáztuk a konyhát :P :P :P , így holnap már csak ki kell festeni, de abban már mondtam férjemnek, hogy nem fogok segíteni, mert nem akarom, hogy még rosszabb legyen :(
Most már kezdem látni a felujítás végét :)


Gyöngyi!
Milyen volt a skanzen? Gondolom ott is szuper idő volt?

Ibolya!

Nem sikerült a másik 2 csomag pelenkára vevőt találnom, így ha még mindig aktuális én egy csomagot átvennék Tőled.
Hogyan tudjuk lebonyolítani az "üzletet"?


Én ma adtam Laura fárasztásának: elmentünk a Brendonba, ott majdnem 2 órát csúszdázott és játszott a többi gyerkőccel, majd irány a Praktiker, ahol Laura rögtön elindult felfelé a játszószobába. :P Itt már csak fél órát voltunk, mert akkor már nagyon fáradt volt.

További szép hétvégét Mindenkinek

Andi


Kép

Kép
denesandi
 
 


Kedves Anikó!

Nagyon boldog névnapot!!
!

Tami, Szonja, anett
kállai
 
 


Sziasztok!

Itt vannak Krisztiék,úgyhogy mi együtt kívánunk Anikónak nagyon sok boldog névnapot!!!!
csakis rózsával... :wink:
Kép

Ildikó és Krisztám
ilgya1
 
 


Drága Lili!

Nagyon Boldog névnapot kívánunk! :lol: :lol:

Kép

Anita
putyu
 
 


Sziasztok!!!

Remélem mindenkinek jól telt tegnapi nap, és jól telik majd a mai!!!!!
Ildi! Nektek tuti jó lehetett a Krisztiékkel!!!! :lol: :lol:
Sajnos nem sikerült tegnap kitakarítani a szönyeget és a bútorokat, mert kicsit félreterveztem! :cry: Szombatra foglaltam le gépet, ami nekem reggel 8 órát jelenttet, de a kölcsönzőnek nem, csak 11-re kellett visszavinnie a gépet az előző kölcsönzőnek - akkor meg már nem akartam nekiállni. Lehet meg sem száradt volna. Meg későn is értünk volna Szentendrére.

Jaj, a skanzen nagyon jó volt!!!!! :lol: :lol: :lol: Szép idő volt, csajok annyira elfáradtak, hogy éjjel egyszer sem keltek!!! :lol: :lol: :lol:

Ilyen jó kis lógós játék van a Roxinak!
Kép
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi
 
 





Zsanett,a szépnevű lánykádnak mi is boldog névnapot kivánunk!

Kép
bibolya
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?