Sziasztok!
Juca,
Kingának nagyon boldog névnapot kívánok, sok szeretettel és puszival!!!
Holnapra pedig sok erőt és kitartást Neked és persze könnyű szülést!!!
Napsugár, köszönöm, jól vagyok, nagyon is. Nincs hányingerem, legfeljebb vmi lightos kis émelygés az, amit magaménak mondhatok, de ez egyrészt eddig kb. 3-szor fordult elő, másrészt lehet, hogy csak képzelődtem. Pedig épp Nita is írta, hogy az jó, ha van rosszullét. Hmm.
Nita, Juca szerintem azért megy 39 hetesen, mert még régebben írta, hogy a lepény már megtette a kötelességét, ezért figyelték folyamatosan, hogy van a baba, na meg a mama. S most jött el a pillanat. Legalábbis én így gondolom, de majd Juca kijavít, ha tévedek.
Luca, nekem már az is elég volt, hogy feltettél egy vonalzót. Egy ilyen vonalzót. Örülök nagyon és várom, hogy lecseréld. Egy még jobbra!
Encike, tényleg klassz volt ez a nyaralás! Jók a képek nagyon!
Mi szombaton esküvőre megyünk, s ez azt jelenti, hogy nekem új ruhára volt szükségem.
Már talán írtam régebben, hogy a vásárlás nekem a horror kategóriába tartozik, hát, most sem volt ez másként
Alapból is nehéz nekem ruhát venni, de most még az is nehezítő tényező volt, hogy extrán kerekedésnek indultam. Nem tudom, hogy csak azért-e, mert tudom, de szerintem egyértelmű, hogy terhes vagyok. Viszont most még olyan "ápol és eltakar" jellegű ruhát szerettem volna, hogy ne derüljön ki idő előtt a titok. Még van 1 hét a "vízválasztóig", meg azután még 2 hét a 12. hétig. Bár tudom, ez sem jelent garanciát, de azért a szülésig mégsem rejtegethetem...
Hát, bízom benne, hogy minden oké lesz ezúttal.
Ja igen, az eredmény: van ruha, nem az a kimondott ápol és eltakar, de majd igyekszem takarásban maradni.
Jó éjszakát Nektek!