Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt!

babaimádó
Kép
babaimado

Szerintem is jó reggelt! :lol:

Köszönöm szépen! :lol:

Kép
bettike
Eger

Bettike, szép nagy babikád lesz akkor!De jó, hogy már nem kell dolgoznod!
Szilcsi, nagyon drukkolok és szólj, ha játszotok!

babaimádó
Kép
babaimado

Jaj de aktív ma regegl mindenki! Bettike pakolj! :lol:
Vendég

Én mindig olvasok :D

babaimádó
Kép
babaimado

Szép napot mindenkinek!

A szőke nő meséli a szintén szőkének, hogy megbukott a kresz
vizsgán.
- Ez nem lehet igaz! Hogy történt?
- Egy körforgalom előtt megláttam a 30-as táblát. Mentem 30
kört, és mikor kiszálltam a vizsgáztató közölte, hogy megbuk-
tam.
- Úristen! Nem lehet, hogy elszámoltad?

A fakír egy új mutatványt ad elő a színpadon. A közönség
feszülten figyeli, miközben előveszi a nemiszervét, és beleteszi
egy krokodil szájába, majd egy erőteljeset rácsap a krokodil
fejére. A nézők közül mindenki elhűlten szemléli az eseményeket.
A fakír körbenéz, kinyitja a krokodil száját, és körbemutogatja
a sértetlen szervet. Ezután a közönséghez fordul:
- Jelentkezőt várok, aki megpróbálkozik a mutatvánnyal!
A színpadon síri csend... Hirtelen egy fiatal, szőke hölgy pattan
fel:
- Én megcsinálom!
- Maga? - ráncolja a szemöldökét a fakír.
- Igen, csak ne tessék nagyot ütni a fejemre!

A szőke nő automata mosógépet kap a férjétől ajándékba.
Nagyon boldog, alig, hogy beüzemelik, már más nap mosni akar. Gyorsan
levetkőzik és nekilát berakni a ruhát. Hirtelen haza ér a férj,
s döbbenten látja, hogy a felesége meztelenül áll a mosógép
mellett és rakja a ruhát.
- Na, DE! Drágám!! Te miért vagy meztelen?
- Mert a használati utasítás szerint, az első programot ruha nélkül
kell indítani.

Bemegy a szőke nő az üzletbe.
- Azt a miniszoknyát kérném - mondja.
Mire az eladó:
- Hölgyem, az egy öv!

Két szöszi beszélget:
- Te, én azt nem értem, hogy ha villámlik, előbb látom a fényt
és csak egy idő után hallom a hangját. Szerinted miért van
ez így?
- Te hülye! Hát nem tudod, hogy a füled hátrébb van mint a
szemed!?

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

...szerintem meg jó délutánt! :lol:

Megállapítom, hogy uborkaszezon van. Mindenki csak olvasni akar, de hát nincs mit! :lol:

Kép
zölddisznó

Én is itt vok, csak nincs mit írnom. Megjött megint,....:(

Nade:

Kép

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Szasztok Mókuskáim!

Nem kell csodálkozni, h üresben megy a topic, hiszen már féligmeddig hétvége van, legalábbis én ezt figyeltem meg, hogy már csütörtöktől halványulnak az íráshajlamok. :lol:

Puszedli, fene vinné a megjövetelét, inkább menne máshová...

:evil:

Én sem tudok juj de nagy és jó hírekkel szolgálni, hacsak nem azzal, h drága elsőszülöttem hazatért egyhetes nagyszülőknél töltött nyaralásából, természetesen jól elrontva :twisted: , úgyhogy kezdődhet az újranevelés. :roll:

A hőgörbémet tekintve, továbbra is homály, na de kit érdekel, nem igaz? 8) Viszont alhasi görcsöcskéim vannak, hogy mitől? :?: :shock:

Na cupp, jók legyetek, gyártsatok sok gyereket (tudom, ha olyan egyszerű lenne, de így rímelt :mrgreen: ), kivéve a kismamikat :D !
athiz

kzsuzsi, ne hari, nem akarlak megbántani, de viccek helyett magadról írj, légyszi.

babaimádó
Kép
babaimado

Puszedli sajnálom :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

apa ma szabin volt, így vásároltunk matracot kölöknek meg egyéb okosságokat
minden nmegvan!!!! :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.07.25 17:46-kor.
Vendég

Oksi, Babim!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Puszedli!
Nagyon sajnálom :cry:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

A sanzbinb az gyógyítható? :lol: :wink:

Puszedli! Francba! :twisted:

Kép
zölddisznó

zöldi aha :lol: :lol: figyu...
Vendég

Cocikám, képzeld, salátáztunk tegn.este, ma délben és ma este. Már zöld a fülem :lol: .

babaimádó
Kép
babaimado

Cocikám, képzeld, salátáztunk tegn.este, ma délben és ma este. Már zöld a fülem :lol: .

babaimádó
Kép
babaimado

Zöldfülü! De jó, rászoktattunk? :lol:

Kép
zölddisznó

Jó éjt! Szép álmokat! :lol:

Jelentem bepakolva, összekészülve, lakás rendben hagyva stb., stb.!

Reggel 6-kor indulunk!

Tessék rossz lenni és sokat írni! :lol: :wink:

Pusszancs mindenkinek! :lol:

Kép
bettike
Eger

Jó reggelt!

Bár nem olvasod, de JÓ NYARALÁST!!!!!

Zöldi azt a salit bár,mikor meg bírnám enni.....nem csoda, hogy Babim rácuppant a zöldre

:lol:
Vendég

Zöld(i) piros lett : :oops:

Kép
zölddisznó

Nyaralóknak jó pihit! Éljenek a zöldek, a mindent megvevők, a pocakosok és a többiek :)

Csak kicsit jöttem, panaszkodni :(
El vagyok kettyenve, mert párom lebetegedett, és hát valljuk be, pasi nélkül ez a baba dolog kevésbé működik! Szerintem lemaradtunk erről a hónapról :( Úgy rémlik, hogy szerdán voltunk utoljára együtt.
Több dolog miatt is bánt ez most. Csalódott vagyok, hogy össze-vissz szúrkáltatom magam, szóval én vagyok az, aki sokmindent bevállal a baba érdekében (bár tudom, hogy mivel vele is minden ok, ő sok mindent nem tehet) és most sem lesz semmi :( közben meg úgy utálom magam ezért, hogy szegény beteg, én meg ilyeneket gondolok, hogy most miatta nem sikerült :( és újabb szúrka és újabb hónap és mit tudom én még mi jön most.
Szégyenemben elbújdosnék, de komolyan :oops: :(
Olyan szemétnek érzem magam :cry: Neki nem szóltam semmit, mert bántani nem akarom, de rosszat gondoltam róla :(
sonjus

Sonja szerintem ne szégyeld magad.. ennyi idő után természetes ha néha ez is előfordul, hogy igy érzel...az a baj, hogy egyáltalán eljutunk idáig....hogy így érezzünk az iránt aki fontos számunkra... ölellek!
Vendég

Drága Sonjus! Ezek a negatív érzések igazából nem a Párodnak szólnak, ezt te is tudod! A "nemfoganmegabéby" miatt van ez, csak most épp ráhárítod. (elhárító mechanizmusok egyik fajtája). De hamarosan megváltozik, amikor is megfogan a babátok!

Nekem lenne kérdésem: azt hallottam, hogy a tampon is nehezíti a teherbeesést, igaz ez? Én eddig (amióta menstruálok), csak tampont használtam, éjjel-nappal. Most (mivel épp mensizek) betétezek először, de ez szörnyű,.... :( Szóval a kérdésem egészen pontosan: mi az oka annak, ha ez valóban így van? Valamit elzár ott, vagy lerakódnak a darabok, vagy mi? Bocsánat,... :oops:

Kép

Kép

*puszedli*

Köszi Boni!
Igen, ez talán még jobban bánt, mint hogy egy újabb hónapot (vagy ki tudja mennyit) várni kell. Úgyhogy most megyek és jól megpuszilgatom, mert megérdemli :) mert szeretem és ő a mindenem :) és mert csak :)
sonjus

Dr.Puszedli pszicológiai értékelését halloták!

babaimádó
Kép
babaimado

:lol: :lol:

babaimádó
Kép
babaimado

Drága Sonja, nem veled van a baj, hanem a Sorssal!Puszillak.

babaimádó
Kép
babaimado

Puszika! neked is köszi, valóban így lehet ez, úgyhogy igyekszem nem inkább nem hibáztatni senkit!

Én is hallottam, hogy a tampon nem jó! Megmondani nem tudom, hogy miért!
Mindig azt használtam, ahogy te is, de leálltam róla.
Eleinte éjszaka sem aludtam, mert ez a betét tényleg szar, de valahogy rátaláltam a megfelelő betétre, bugyira és együtt a kettő egész jó! Szerintem próbálj átállni rá!
sonjus

nem nem igyekszem, hanem igyekszem, nem hibáztatni senkit
hű, ez már tényleg kóros :D
sonjus

Sonjus! És olyan rosszul van, hogy egy 2 perces "meló" sem telne tőle? :oops: Ezt most nehogy félreértsd, komolyan kérdezem.

Amúgy nekem is volt ilyen érzésem, amikor inszemek alatt apa nem tudott időben jönni, meló miatt.

Kép
zölddisznó

Zöldi!
Még tegnap délután és este azt reméltem én is, hogy annyira csak nincs szarul! Mondtam is neki, hogy most lenne itt az ideje... de
alig élt szegénykém. Vacsizott és már szinte ülve elaludt. Azt mondta, hogy szétmegy a feje, nem érzi kezét, lábát, gyönge stb. 37,8 volt a hője. Ritkán beteg, most ez szerintem a fáradtság és a kimerültség, plussz egy kis légkondi miatti cucc.
Ma reggel lórugásnyi gyogyit vett magához, a gyógyszertárban mondták, hogy ne szedje együtt az Aspirin + C-t és az Algoflex fortét, de szerinte ez neki most így jó, úgyhogy mondja is, hogy már jól van. Pasiból van. No mindegy is, csak ki akartam írni magamból :oops:

Baba!
Naja ez a fránya sors! Valaki megmutizhatná azt a könyvet, ahová le van leírva, hogy jön az a baba, ne szenvedjek már itt :)
sonjus

A lelkiismeret furdalás volt most nagyon szar, hogy a drágám egész héten 12 órázott. Esténként, volt, hogy még mennünk kellett valahová, ő egyre szarabbul lett, én meg még szídnám is, hogy nem tudunk együtt lenni :(
Hülyén jött ki ez a hónap, de majd a következő jobb lesz ;) vagy nem :lol: tudjátok, 50-50% !!!
sonjus

Na, ha ma már jobban van, akkor ...
Tényleg ne szedje együtt, mert ugyanaz a hatóanyaga, és túladagoláshoz vezet (10-es skálán 3. szint a "veszélyességi skálán! Az 1-es a legveszélyesebb !!!)
Ápold! És gyógyuljon meg!

Megyek egy másik topiktalira. Ez lesz az első, izgulok! :lol:

Pusz!

Kép
zölddisznó

Véletlenül nincs meg valakinek a "Sejtjeink" c.film?

babaimádó
Kép
babaimado

ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ Zöldi, érezd jól magad!

Sonja, örülök, hogy már jobban van!

babaimádó
Kép
babaimado

puszedli sajnos nem tudom iért, viszont pont emiatt mert hallottam róla, álltam én is rá már1,5 éve a betétre..eleinte hogy úúúútáltam :lol: valószinűnek tartom, hogy mivel a tampon elég nedvszivó így belülről a normál nedvességet is megszüntetheti,nyálkahártyán kereszül baktériumok jobban elterjednek.. hüvelyszárazság lehet ezáltal a fertőzések veszélye nagyobb ebből jön a gyulladás ami akár meddőséghez vezethet....

Zöldi te izgulsz? el senem hiszem :wink:
Vendég

Sziasztok Csajok!

Olvasó üzemmódban leledztem eddig :D

Sonjus: néha én is érzek így :oops: mikor pont akkor fáradt, amikor itt az idő...hogy erre sem képes...pedig igazán nem nagy dolog... :oops: aztán le szoktam nyugodni...valahogy majdcsak sikerül :wink:

Tampon téma: szerintem ha az ember rövid időközönként (3-4 óra) kicseréli, nem lehet baj. Én is tampont használok - igaz csak nappal - iszonyú régóta, és nem volt bajom soha tőle, az összes kenetvételem negatív. Egy csomó nő használ tampont, aztán minden gond nélkül teherbeesik....
Én sem tudnám elképzelni a betétet nappalra...

Coca: jó talizást! :-)

Boni: mostanában mikor látom, hogy Te írtál a topikba, mindig úgy nyitom, meg, na, talán már azt írtad, hogy indultok a kórházba :lol:
De látom, még jól bírjátok :wink:

Babim: sajnos nincs meg a Sejtjeink, pedig megnézném én is... :-)

Szép hétvégét!!!

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezsó terveink és Zsigivel való előzetes egyezteteés alapján 7.én késő este fogok beüzenni... és 8.án bujik ki... :wink:
Vendég

Sziasztok!
csak bekukk.
már jól vagyok, csak kicsit náthás, de már dologozom.
csak a hülye betegség miatt elcsuszik a ciklusom
Így nem is tudom mikor lesz hsg-m

Bonival egyet értek tampon ügyben :!:

Katica: nagyon helyes az iwiw képed, olyan igazi anyuka típus vagy, így nem fogod meguszni, hogy baba is legyen :lol:

Zöldi: te miért is izgulsz :?:
surmi
kockasfulunyul

Sziasztok!

Sonjus, sajnálom az érzéseid! Nem biztos h minden veszve van!

Tampon téma: a pangó vér okozhat gubancokat, abszolut nem egészséges, de Szezso-val egyetértve sok nő teherbeesett már aki ezt használt, pl: hugom.

Surmi, mi köze a náthának a hsg-hez? Lázas vagy estleg? Hű én meddig húztam, mindig találtam magamnak kifogást, aztán a végén én semmit nem éreztem.

Baba, nincs meg ez a film.

Boni, hajrá 8.-a, de írj sms-t mert akkor nyaralok! :D

Kép
kata05

Jó reggelt!

KAtám mindenképp

:wink:

Kiobott ágyikó :cry: :lol:
Vendég

Röff!

Tali jó volt, 2 órát mászkáltunk bababoltokban. Akik ott voltunk, mindenki leányzót vár, úgyhogy rácuppantunk a rózsaszín cuccokra, szoktuk a színt és a méreteket. Jókat röhgtünk, jól kipurcantunk.

Tampon: Az én dokim azt mondta, hogy a lányának két esetben fogja megengedni, hogy tampont használjon: uszodában, és miniszoknyás randin :lol:
Határozott véleményem, hogy az egyetlen egészséges megoldás a betét. De én is vizet prédikáltam eddig, és bort ittam. Hanna után majd meglátjuk! :wink:

Kép
zölddisznó

Jó reggelt!!!! :lol:

Coca: de miért? (g :o ondoltam én is, hogy így van, de nem találok semmi infót a dologról a neten,... :( )

Este 8kor megyünk színházba, hajnalban meg IR kontrollra,... :roll: Kb. 4 órát fogok tudni aludni. :cry: (az átlag 10-12höz ez igen kevés lesz)

Kép

Kép

*puszedli*

A bacik szaporodás a miatt. Angliában jópár éve kimutattak egy új bacitípust, ami a tamponos puncira specializáltan alakította ki magát. Akkoriban olvastam cikkeket is róla, de most nem jut eszembe a neve. Ez akár halálos is lehet, de szerencsére baromi ritka. Dokim ismer egy lányt, akinek ilyen volt, most nyomorék szegényke. De hangsúlyozom, NAGYON RITKA!

Kép
zölddisznó

Szép Napos Napot :!:

Kata: nem a nátha miatt, de most elcsuszott a ciklusom, gondolom a felfázás miatt, és addig mig nem jönn meg nem csinál nekem a doki hsg-t. ( OLYAN OPTIMISTA VELEM, AZT HISZI, HOGY TALÁN ÉPP MOST SPONTÁN BABAÁSODOK)
De már a 25. napon vagyok és ovu sehol, a hőm a feketelyukban.

Boni: tartozom neked a Thomasos rugival :wink:

Ki mit főzött?

Mindenkinek JÓ ÉTVÁGYAT :D
surmi
kockasfulunyul

Surmi! Lehet, hogy akkor volt, amikor lázas voltál?
Örülök, hogy jól vagy (jól vagytok) végre. :lol:

Főzni? ...na hát én semmit. Lusta voltam vásárolni. megettem a maradék tökfőzeléket, oszt most gondolkodom, mi legyen...

Kép
zölddisznó

Én ma királynő vok! A Zuram főz, nem is akármit: libamájat hagymás tört krumplival. Ünnepi búcsúebéd, mert gondolom az inzulinom nem javult, így holnaptól újra szigorú diéta.

Kép

Kép

*puszedli*

Mondtam én, hogy "görögisten" :wink:

Kép
zölddisznó

Kép

Kép

Kép

*puszedli*