Új privát üzeneted érkezett!

Magunkról annyit, hogy Kisati ma 3 hónapos, Csenge meg 20 hónapos!!

Anettoo, én sokszor aludtam Csengével és mostanában is sokszor elalszok szoptatás közben Kisati mellett és azt figyeltem meg, h. ha ott alszom mellettük, többször ébrednek éjszaka. Szóval akármennyire is fáradt vagy, próbáld meg visszatenni többször a kiságyába, mert aztán majd 1,5 évesen kell kilakoltatnod a ti ágyatokból :)

Kép
Kép
mango.
 
 


Szia Mango, majd Csengéről is tegyél képet! :wink:

Kép Kép
szõlõ
 
 


gyors fejek aztán buszozunk a másik városba.Emiatt hülyének :( néznek pl. azért is,mert melegbenis sokat levegőztünk.Muszáj,mert sokszor csak kinn alszik. És én is unatkozom egyedül itthon.

Kép
kritta
 
 

 
 

Na majd kicsinyítek és teszek fel képet. Magamról inkább nem, mert vagy 4 hónapja nem voltam fodrásznál...

Kép
Kép
mango.
 
 


Szőlő, Te hogy bírod a belvárosi létet?

Kép
Kép
mango.
 
 


Mango, most még csak-csak, hogy esik... de amúgy sz.rul. de mi sokat vagyunk gárdonyban, ott azért sokkal jobb. De nagyon szeretnék már költözni... Igaz hogy valószínűleg csak panelba tudunk menni, de mégsem VII. kerület lesz.

Kép Kép
szõlõ
 
 


Én már nem unatkozom 2 gyerek mellett, jól esne néha csak úgy ülni és bambulni magam elé :) :) vicceltem. :)

Kép
Kép
mango.
 
 


Én sem unatkozom, csak néha azért jó lenne valakihez szólni. :) Persze beszélek én Mazsihoz, ha kell, ha nem :D általában válaszol is, csak még nem mindig tudom értelmezni :lol:

Kép Kép
szõlõ
 
 


én nagyon nem szeretnék panelba visszamenni, úgyhogy most kinéztem egy vidéki házat, csak nem tudom mennyire gáz bejárni. Vonat van. az jó pont, de a gyerekek szempontjából nem tudom. Mondjuk a helyi suliban elvégezhetnének 4 osztályt, öbbet azért nem ... de ki tudja mi lesz még 10 év múlva..

Kép
Kép
mango.
 
 


én nagyon nem szeretnék panelba visszamenni, úgyhogy most kinéztem egy vidéki házat, csak nem tudom mennyire gáz bejárni. Vonat van. az jó pont, de a gyerekek szempontjából nem tudom. Mondjuk a helyi suliban elvégezhetnének 4 osztályt, öbbet azért nem ... de ki tudja mi lesz még 10 év múlva..

Kép
Kép
mango.
 
 


Engem mindig lekapcsol valamelyik szomszéd, ha kiteszem a lábam itthonról.. de néha elég csak az ajtót kinyitni :) :) Sok itt a nyugdíjas, le legalább kedvesek..

Kép
Kép
mango.
 
 


na itt van egy kép Kisatiról, ez még a kórházban készült. Erre a pózra mondta neki a csecsemős nővér, hogy "Kivagy, mint a liba" :D :D


Kép

Kép
Kép
mango.
 
 


Magika: milyen szép a kertetek, olyan jól átgondoltan vannak benne a "dolgok" (az a pavilon meg a medence, stb) Klasszak lehetnek a bulik :) de ennyi ember :shock: ezzel én is úgy vagyok, mint Emi. Nálunk a keresztelőn is (igaz más okból) kb 5en lesznek rajtunk kívül.

Ercsi: köszi a tippet, akkor ha jó idő lesz egyszer hétvégén állatkertezünk :)
(Németbe -rázódás meg babauszi: amikor mi voltunk Lauval egy szót nem hallottam az oktató utasításaiból, mindent a többiek után csináltam :wink:)


Adri: nagykádaztok 2. hó óta? Pont tegnap jutott eszembe, hogy mikor is próbálkozzunk először. (Lau sosem szeretett fürdeni, így ő nem mérvadó, reméljük a kisebb ezzel máshogy lesz)

Szőlő
Sztem nem csak akkor néznek így, ha nem szoptatsz, hanem ha pl együtt alszol a gyerekkel, nincs percre pontos napirend, nem fegyelmezed meg eléggé, felveszed és nem hagyod sírni, stb stb. Nem azért írom ezeket példáknak mert mind rossz/jó csak példák. Kinek mi vált be vagy kívülállóként miről gondolja, hogy úgy kellene lennie.


azta, mennyit íratok tegnap óta! dee jó :)

Mango: 1,5 évesen? Nektek ment a kilakoltatás?

Kép Kép
celesztina
 
 


Csenge a játszótéren-természetesen az idegenektől kunyerált pufit ropogtatja

Kép



Kép


Kisati 2 hete.. Csenge Sattinak hívja, mert a Kisatit még nem bírja kimondani..

Kép
Kép
mango.
 
 


Sziasztok!

Ásványvíz téma megütötte a fülem.Én Janát adok neki és nem forralom.Van külömbség a sima és a baby jana között.a babyt ugy csinálták meg hogy azt már tényleg ne kelljen forralni.én nem tudom inkább adom neki ezt mint a mocskos csapvizet forralgassam mégha igy havi majd 5000 ftnyi ásványvíz fogy is el.
sztem nem viccből irták rá hogy forralás nélkül is adható,valamint ugy gondolom ezeket azért szigorúan ellenőrzik.én megbízom benne,hisz pont azért veszem mert még forralgatni sem kell...persze semmi bajom azzal aki nem hiszi el és inkább felforralja sőt azokat sem ítélem el akik a csapvizet forralják..sajna nálunk annyira rossz a vízminőség hogy még én sem iszom meg nemhogy Bubi azt igya.

Babauszi..Zorroné 2600 egy alkalom??? jesszus..itt Győrben 1500 Ft egy alkalom de bérlettel még olcsóbb.huuu..ekkora árkülömbséget.

és hát igen tápszer: mi 20000 ft ot költünk havonta tápira...és akkor még a babavíz..

Kiscica: igy utólag is RÉSZVÉTEM :(

Szőlő: jobbulást Mazsinak és kitartás

Nici: én is csak babauszin függesztem fel a fürdőruci stoppot :D merthát ott ugyis hozzám hasonlók lesznek és nem 40 kgos topmodellek :)

Marjam: énis most készülök rá a hétévégén :) ötletes voltál..férjed bizti örül majd :D

Nekem Máté rohamos hízásba kezdett...5860 gramm...egyre husisabb

Téjé : köszi :) most is a lábammal húzkodom Bubit hogy tudjak irni pár sort..reggel 8 óta olvasok és írok :) mikor mennyit tudok :)

ja és a jana víz..24 órán keresztül tárolható felbontva Judit..nekünk pl elfogy 24 óra alatt egy üveg..ja és ha meg nem akkor annyi hogy utána már forralni kell és akkor semmi gond..és a literes 145 ft

Kritta: örülök hogy jól vagytok. Én fiam nem marad el a babakocsiban igy sétálni nem járunk sajna mert eladja az egész várost.helyette marad a terasz.


na skkor még rólunk Kép Kép is pár kép:
Vendég
 


Sziasztok,
nem tudom, mi van ma, de Lili nagyon nyűgös. 9 óta fent van, most sikerült nagy nehezen elaltatnom :( Lehet, hogy front van?
A héten itthon van a párom. Megkértem, hogy foglalkozzon vele, amíg kivasalok. Háááát. Ő sem bírta elaltatni, sőt még hisztizett is, csak az én kezemben hagyta abba a sírást. Mondtam is a páromnak, hogy látod milyen kemény munka a babázás? Mindig van valami problémája... Pedig tök jó baba Lili, csak néha ő is bal lábbal kel fel :)

Mangó
De édes ezen a képen kisati!
Nagyon fontos szempont a háznézésnél a bejárás, de szerintem a keresgélésnél majd azt is vedd figyelembe, hogy a környéken vannak-e játszóterek, parkok, vagy bármi ahova el tudod vinni a gyerekeket. Nálunk semmi ilyen nincs. A legközelebbi játszótér a vasút mellett van, kb 3 km-re tőlünk. Sétálni csak a házak között tudunk ami azért elég uncsi. :( :(

Kép
emi29
 
 


Celsztina, én kilakoltattam, nem volt egyszerű.. vagy nem egyszerű :) :) azt hiszem még nem 100%-os a dolog :)

Kép
Kép
mango.
 
 


Emi, köszi :) A ház, amit szombaton nézünk meg, nem új építésű, de elég nagy lenne nekünk és hatalmas, 1500 nm-es telek van hozzá. Van egy elkerített része a kertnek, ami jó lenne kiülősnek, futkosósnak + egy gyümölcsfás rész is. Gyalog 2 percre épül mellette egy lakópark, remélem ott lesz játszótér, közért meg ilyesmi.

Kép
Kép
mango.
 
 


Emi! Biztos, hogy a frontot érzik, mivel Bius is, aki szinte mindig alszik egész délelőtt fent volt. Most aludt el csak.

Ma mentünk volna újból mérlegelésre, hogy mennyit hízott 1 hét alatt Bius (megjegyzem én itthon is mérem este, úgyhogy semennyit :( ). De nem mentünk, mert találkoztam reggel a péknél a mi doktornéninkkel. elmondtam neki mi a helyzet velünk. Ki is jött hozzánk délelőtt. Azt mondta, hogy valószínűleg annyira változott meg a tejem összetétele, hogy ami tápanyag van most benne, az csak arra elég, hogy a szükségletét kielégítse, de elraktározódni már nem tud, ezáltal nem is hízik, ezért van az is, hogy kétnaponta kakilunk. Úgyhogy homeós vasat ajánlott, hogy adjak neki, valamint én is kezdjek el szedni valami vitamint is, hogy az ő tejcsikéjébe is jusson több az ásványi anyagokból. Valamint továbbra is igény szerint szopizzunk, ha kell óránként :!: . Amennyiben nem elég jön a hűtőből a fagyasztott tej, és csak miután az elfogyott a tápszer. A hozzátáplálást még nem ajánlja nekünk. Látjátok van olyan védőnő és doki is, aki még most is azt mondja, hogy annyiszor szoptass, ahányszor a gyerek kéri.
Valamint megkérdeztem most tőle a plussz védőoltást is: ő annak a híve, hogy külön legyen beadva a kötelezőtől, mivel így ha valamely összetevőre a gyerek rosszul reagál, akkor egyértelmű, és nem kell találgatni, hogy melyik okozta.

Magika! Átküldöd nekem priveben, hogy kinél rendelted meg a husistálakat? Nálunk akiket néztem mind jóval drágábbak. Keresztelőre én is ezt akarok majd. A párom szülinapjára pedig talán elkészül a saját kerti kemencénk, és akkor abban lesz megsütve egy kismalac majd egészben.

Zsuzsa
Lányaim: Petra 1998.08.13., Felícia 2001.09.21., Bettina 2004.08.30.
KépKép
Videónk: http://www.youtube.com/watch?v=MMCdy68OpEk
kerekes97
 
 


Lanyok!

Nalunk a szuk csalad volt 26 fo.
A baratok meg 14.
Ha csak a szuk csaladot hivom meg mar az is sok.
Ezert van nyaron kerti buli, mert a lakasunk nem tud ennyi embert befogadni. Meg a szuk csaladot sem.

Magi
Vendég
 


Kemény napunk van ma! Ölbejani csak úgy van csendben ha toligálom a szekérben v fogom és sétálok. De veszett fáradt vagyok. Ma már volt egy 20 perces nonstop üvöltése a kiságyban mert Szonjának ebédet kellett csinálni és mivel ölben is sívított hát leraktam és én is kajáltam sebtiben. :? Csúnya dolog v nem de képtelen vagyok a 6300gr-os sejhaját nonstop foglalkoztatni. Pedig úgy szeretem őket de néha nagyon elfáradok. Olyan jó lesz ha Szo megy oviba. Már nagyon várom. Milyen könnyű lesz!

Ráadásul 3 hete ígéri a szállító hogy hozza a rezgős pihi széket! Soryy de a qva anyját! Felhívtam és mondtam neki ha nem lesz itt holnapra leszarom h 5e-el olcsóbb mint a bolti mert meddig kéne még várnom? Míg felnő a kölök? Vagy? Mondta hogy majd meggyorsítja a dologokat. mondtam neki h muszáj is lesz mert vasárnap a keresztelő akkor kapja a kölök. Ha nem jön holnapig lemondom a rendelést. :)
Vendég
 


csak meg ne kérdezzétek miért mosolygós fejet tettem a rendelős szövegem után.....ezt akartam: :?
Vendég
 


Rezgős pihiszéket tuti Linzer is csípné, aludni is úgy alszik el a legkönnyebben ha a seggét (inkább csak a pelusát) paskolom. :lol:

Kép Kép
szõlõ
 
 


Nono, végül honnan rendelted a pihiszéket?

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici
 
 


Szőlő, érdekes, mert Barbi is imád babakocsiban aludni, néha este is úgy altatom el, de a pihiszékében sosem aludt még, inkább élvezi a rezgést, meg figyeli a játékokat rajta :)

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici
 
 


kimaradt, még írni akartam de csak mos tjöttm rá, hogy kimaradt: Marjan. írtad a MammaMiat, tervezem megnézni, de ez lenne az első mozim 3 év után, így valóban jóra akarok beülni :wink: köszi az infot

Lolka: írnál a mei tai-ról, mikor jobb az mint a kendő? Az erszény nagyon bejött nekünk és a kenguru nem, jó lenne majd vmi második is, talán mei tai -mekkora összehajtva? Mennyi idő felvenni? Nehéz elsőre, sokat kell gyakorolni? Hú, sok kérdés, remélem, nem gond.

Atizka: azta, apósod mesterszakécs volt? Nem rossz :D

asszem mát nem hagytam ki -bocsi, de nálunk nagy durmi volt szerencslre ront nem gond 1előre de most itt van a vállamon és mocorog megyek is

Kép Kép
celesztina
 
 


Törölt.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára anettoo 2008.11.20 13:19-kor.

Lilypie Fourth Birthday tickersLilypie Third Birthday tickersLilypie Pregnancy tickers
anettoo
 
 


nici: ezt rendeltem, innen:

http://www.c-sale.hu/index.php?akt_menu ... =reszletek

szőlő: Márk is így alszik el, paskolgatom a senekit a "csöppnek". :D
Vendég
 


Nono, kár hogy végül nem onnan rendelted, amit ajánlottam, ők nagyon rendesek, én délután 4-kor rendeltem meg egy csütörtöki napon, és pénteken délelőtt 11-kor már itt is volt! Ott is van ilyan, és még picit olcsóbb is...

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici
 
 


Nici, te az arzuhanas.com-ról rendelted? Én ott ennek az esőerdős sorozatnak a játszószőnyegébe estem bele, de a 16000 ft kissé visszatartott...

Kép Kép
szõlõ
 
 


Szőlő, nem... http://www.jatsszvelem.hu/ innen!

Itt olcsóbb maga a termék is, és a szállítási költség is! Ha személyesen veszed át, akkor még az sem kell, a XIII. ker.-ben van irodájuk!

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici
 
 


Jók a képek!

Magika, klassz lehetett a keresztelő, meg a többi buli! :D

Ma volt nálunk a hordozós Ági, és megmutatta, hogyan kell normálisan hordozni...Gergő volt az alany...
Kép

Kép
babyteve2
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.09.02 20:46-kor.
Vendég
 


nici! nem innen rendeltél? Valamért ez volt bennem.....basszus......megadnád az webcímet megint? Köszi! ezek a szemetek nem szóltak vissza úhogy reggel hívom őket és lemondom.
Vendég
 


pumpóka! én teljesen megértem azt amit írtál mert engem soxor lenéztek h tápozom. Még amúgy a tápok dobozára is az van írva, hogy a csecsemő legjobb tápláléka az anyatej....csak h jobban érezzem magam még ettől is....evvan.
Vendég
 


nici! jah, látom már leírtda
Vendég
 


pumpóka...én sem forralom ha letelt a 24 óra....a hanyaganya mindenemet! :wink:
Vendég
 


Pumpi
Ne szívdd már mellre Te nő!!!
Tudom, h érzékeny vagy az ilyenre, de nem hinném, h bárki is lenézné a tápis babókat!
És ha nincs tej, akkor nincs tej!
Nekem van tej, de sokxor úgy vagyok, h inkább adnék már tápit, mert akkor legalább tudom, h megette a napi fejadagját, és nem azon idegelném magam még mindig, h nem hízik sokat, sőt, heti szinten szinte minimálisat!
Akkor én most milyen anyának számítok! Önzőnek vagy leszaromnak! Hát tudod jónak, és ennyi! Ez nem a tejtől függ!!!

Szardd már le, h ki mit ír, és nem vedd magadra!!
3 gyereked van, csak tudod, h mit merre!!!

Kép

Lilypie Second Birthday tickers
kisscica80
 
 


Nici, Nono
Basszus, a hétvégét azzal töltöttem, h olcsón találjak neten pont ilyen széket. És akkor sehol nem találtam meg ezt a két helyet, és a végén kínomban vettem használtan egy F.p-t 12ért... :?
Hasonló mint a dzsungeles, de itt a lábival kell püfölni, h zenéljen!
Ez van.. 8)

Kép

Lilypie Second Birthday tickers
kisscica80
 
 


Sziasztok,

mostanában nemigen írtam, és az olvasással is elmaradtam, de majd igyekszem pótolni :)

lituka, milyen zenélő forgótok van? Így amennyit látok belőle a képen, nagyon tetszik. És a kis vigyorid is édes:)

Nemkevés fórumra járok-jártam, e szoptatás-hozzátáplálás téma egy kivételével mindenhol nagy port kavart. Sajnálom. :(

babyteve, jaj nagyon helyesek vagytok Gergővel! :) Élvezi a kendőzést?

celesztina, bár lokát kérdezted, de azért én is leírom a véleményem a MT-ról :) Szerintem gyorsabb felvenni mint a kendőt, de túl sok különbség nincs:) Illetve az hogy ez nem öleli annyira körbe a babát. De nagyon kényelmes, a vállpántjai jó vastagok, nem húz, nem vág.
És nem jobb vagy rosszabb mint a kendő, hanem más. 8)

mango, boldog hófordulót a gyerkőidnek! :)

magika klassz lehetett a keresztelő, jók a képek!

Most hirtelen ennyi :)

Csöppke, Domka(2006), Lóci (2008) és Sebi (2011) anyukája
www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke
 
 


Pumpi kééérek képet :)

Ercsi felvetéséhez: Én nem nézem le azokat, akik szoptatnak, csak írigylem. De nagyon...

Én azokat itélem el, de nagyon akik jobban akarják tudni nálam, hogy van-e tejem (tuti van ott tej, csak csináld ezt, csináld azt) ok, egy ideig, amíg szükségem van tanácsokra, addig oké, de amikor úgy érzem, hogy én mindent megtettem, mindent kipróbáltam, és mégsem megy, akkor nekem ne papoljon senki arról, hogy ezt hogy is kéne...Főleg amikor 3x nem megy...

Ma prüntyi nem volt hajlandó szopizni, csak reggel, meg este. HOlnapra lesz zsoptanítom, remélem azzal tudunk majd enni, mert amit így eszik az siralmas.

Mai nap: reggel szopi (nem volt túl sok, de elég volt neki,) számoljunk mondjuk 120-al (és szerintem sokat mondok)
9-kor 80ml, 12-kor 120 ml, 2 körül 120 körüli gyümölcs, 7 órakkor 70 ml. Ez összesen: 510 ml. És neki 800-at kellene ennie. Ez nagyon kevés. Az a teóriám, hogy ő nem szeret cumisüvegből enni, így csak annyit eszik, amennyi muszáj. cicizni szeretne, tudom, mert mindig keresi, de mivel nincs sok benne, ezért nem hajlandó gürizni, és ez így nem jó. Ezért szereztem a szoptanítot, hátha akkor ha szopizhat, akkor megeszi az adagját. És hátha növekszik a tejmennyiségem is. (asszem visszahozom majd a mérleget is)

Drukkoljatok pls, mert totál magam alatt vagyok :(

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


sziasztok, utcsi bekukk aztán jó éjt 8)

Babyteve: azta, Gergő ilyen nagy már? :D

Ez a tápi-hozzávaló babavíz dolog durva elég húzós az áruk :x Meg ha forralásról van szó akkor lehet jönni a leesett a cumi mit teszel dologgal is :lol: bár az még talán odébb van

Tej dologgal meg nem tudom tényleg én sem miért úgy hangoztatják ezt a 6 hónapig szoptatni dolgot mintha a legtöbben akik nem teszik direkt csinálnák hogy tápokkal etetik a kicsit. Persze nem ismerek statisztikát de ahogy itt a fórumon látom aki tápozik azért teszi mert nincs teje nem szórakozásból :roll: Mégis mintha a legtöbb helyen (újságok pl) azt akarnák elhitetni hogy ez csupán döntés kérdése, nem?

Csöppke: köszönöm a válaszod :) jó, hogy írtad, örülök neki :D Az, hogy nem öleli úgy körbe talán pont pluszpont is lenne, mert kicsi husi és így talán kényelmesebb lenne neki mint kendő vagy erszény, de még filózok rajta, most úgysem jönne össze anyagilag sajna :?

no, mennem is kell, pancsi vége :( Jó éjt mindenkinek :wink:

Kép Kép
celesztina
 
 


Zsu. drukkolok, menni fog!!! Ne légy szomorú, milyen jó, hogy mindent megteszel a sikerért!

Kép Kép
celesztina
 
 


[quote="celesztina"]M írta:celesztinaégis mintha a legtöbb helyen (újságok pl) azt akarnák elhitetni hogy ez csupán döntés kérdése, nem?


Jaja... én is eldöntöttem pl., hogy miután Szandinál 2 gyereket is tudtam volna szoptatni, 8 hónapig szopott Szandi, majd egyik pillanatról a másikra magától hagyta abba (nagy bánatomra), még hónapokig volt tejem, pedig nem fejtem meg semmi... ezekután most eldöntöttem, hogy a második lányomnak elég lesz a napi párszáz milli tej is, az is sokszor lefejve, mert olyan nehezen jön, hogy szegény Barbi csak cumizni tud néha a mellemen...
Valamelyik nap volt a tévében, hogy csak az a nő nem szoptat, aki nem akar, én ezen húztam fel magam... mert én nagyon akarok, tettem is érte egy csomót, fejek, szoptatok ha kell ha nem... de egyszerűen most nem sikerült :?
DE ez nem döntés, és nemakarás, ezt sajnos a gép dobta :(

Magi, nagyon jók a képek, köszönöm szépen :)
Nem tudom emlékszel-e, de Szandi elég katicamániás, farsangon is az volt, tettem is fel akkor képet róla! Na a mostani szülinapjára elhatároztuk, hogy katicás tortát kap, 6 pöttyel, mindben egy-egy szál gyertyával (mivel ugye 6 éves lesz) :) A mienk így fog kinézni:
Kép
De a Tietek is nagyon tetszett :)

Mango, nagyon aranyosak a gyerkőcök, Neked is köszi a képeket :)
Kisati a kórházi képen olyan gyönyörű... persze most is, csak az a kép megfogott :)

Kiscica, sajnálom, hogy nem jutott eszedbe az oldal, kár hogy nem kérdeztél rá!

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici
 
 


Lituka, Máté tündéri :) Én még oda sem oldom fel egyenlőre a fürdőrucistopot :) Majd talán jövőre, ha lement valamennyi... Szandinál is 1 évesen indult be a fogyásom, és le is ment 15-20 kiló, pedig csak heti 3-4x lementem esténként kicsit bringázni, és picit jobban odafigyeltem már a kajára, mivel nem szoptatta, de mást nem tettem a dolog érdekében! Most azonban hátrányban is vagyok, mert ahhoz képest is rajtam van vagy 15 kiló :(:(:(

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici
 
 


Celesztina, nagyon-nagyon köszi ezt a mondatot, nem tudod mennyit segített :) Privimre nem válaszoltál, nem kaptad meg?

Nici, az én jányom is Katica, neki ilyen volt:

Kép

Ezt is én csináltam :)

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


[quote="nici"]
írta:
niciValamelyik nap volt a tévében, hogy csak az a nő nem szoptat, aki nem akar, én ezen húztam fel magam...


Én amikor ezt hallottam egy pasi szájából, pont a kellős közepén annak mikor még erőltettem (volna) a szopit, esküszöm majdnem betelefonáltam az rtl klubhoz :lol: viccet félretéve én is baromi pipa lettem.

Végre szereztem én meg elektromos mellszívót. Bár már szemmel láthatóan megerősödött a jobb kezem és már nem zsibbad nonstop, de azért talán könnyebb lesz.

Kép Kép
szõlõ
 
 


Sziasztok!

Megjöttünk az egyes számú nyaralásunkból, a Bakonyban voltunk!

Majd teszek fel képeket! Fantasztikusan jó volt.

Magika: hidegtálakhoz ajánlom:
http://www.hidegtal.hu/

Kép
Attila 3 éves volt áprilisban
Andris 5 éves volt júliusban
klarka
 
 


Zsu, nagyon ügyes vagy, szép torta :) Filóztam rajta én is, hogy megcsinálom magam... de nem tudom lesz-e ihletem, majd meglátjuk, ha nem, megyünk a kedvenc cukinkba megcsináltatni :)

Szőlő, felháborító tényleg!!! Annyira bosszant, én átéltem mindkét oldalt, és tudom, nem akarom/nem akarom kérdése! Én most is AKAROM! Csak sajna most "félig" megy... ahogyan Te is mindent megtettél, és itt szerintem mindenki!
Belemásznék egy-két fazon szájába a tévében néha :roll: :oops:

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici
 
 


Persze, ez nekem is az egyik kedvenc mondatom :) A pasik is csak azééé nem szoptatnak, mer nem akarnak, nem? :) Véletlenül se azééé mer nem tudnak :lol: :lol: :lol: :lol: Lujza felébredt, evett 90-et, + végre szopizott is, így most kicsit jobb a napi egyenleg...

(rájöttem, nekem jobb pótlás után szoptatni. Szopizni mindig akar, a pótlást viszont csak akkor eszi meg, ha nagyon éhes)

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?