Új privát üzeneted érkezett!

Jaj dehogynem...de ebben a hónapban jól bírom!Szerintem még várok....

annus11
 
 


Sziasztok! :D

mi még egyben :wink:
Annus!
Küdhetek neked SMS-t ha van valami újdonság? :wink:

Nagon jó színei vannak a szobátoknak! :wink:

már kezdünk nagyon izgulni érted! 8)

Wruska!
Gratula a félidőhöz!
és most nézem nemsokára Eperkének is! :lol: :lol: :lol:

Tea!
én is a cickafark- palástfűt ittam, napi 3 csészével.

Tücsi!
jelentkezz!!! :roll: :wink:

Kép
kimma
 
 


Ez nem éééééééééééér!!!
Olyan sokat írtatok, hogy átkerültünk a másik oldalra, és én meg
most elfelejtettem mit akartam válaszolgatni!!!

Na akkor "fejből" ami eszembe jut! :lol:

Csige-bige-(remélem emlékezetből jól írtam le a neved) ha már sorstársak lettünk, akkor örülök, hogy ide jöttél hozzánk!
Természetesen nagyon sajnálom ami veled történt...de mivel már szinte mindenki átkerült a fenti topikba és táblába, nyugodtan mondhatom, hogy egy nagyon "termékeny" topikba jöttél.
Itt aztán mindenki babásodik! (előbb-utóbb)
Nekem is 3 vetélésem volt, és mégis bizakodom...
Írj minél többet, írd ki a bánatodat!!!

Alziza-továbbra sem ununk, itt a helyed!!! :wink:


Annus-lehet, hogy azért nem jött a baba eddig, mert fel volt háborodva, hogy nincs kész őfensége szobája!!! :lol:
Na most már készen áll a lakosztály, úgyhogy hamarosan jönni fog!!! :lol:

Merszi, Wruska és jajj nem tudom még kik rtatok a teákról, ja igen Annus: köszi az infókat!!! Szóval még azt nem tudom hogy fogok fejenállva teázni??? :lol: Na meg főleg ennyi félét meginni??? :roll:
Ja: ééés honnan tudjam mikor van peteérésem, merthogy én aztán nem vagyok hajlandó hőt méricskézni...
vagy sacc per kábé a 14. napig igyam az egyiket, és utána a másikat???

Tücsiről....nagyon aggódom mi lehet vele. Utána olvastam egy másik topikban ahová többször ír...és ott is ugyanígy kérdezgetik a lányok egymástól, hogy mi lehet vele...
Reménykedjünk, hogy nem rossz!!!
Vendég
 

 
 

Kimma-most már nagyon várjuk azt az sms-t!!! Pihizzél, hogy sok erőd legyen a szülésnél!!! Drukk!!!!!!!!!!!!!
Vendég
 


Zsibi

ha szoktad érezni hogy mikor van pé-d, akkor úgy jó, ha már elmúlt a szurka, akkor várj még két napot és igyad a palástot :D
babácska08
 
 


Babácska-én soha nem szoktam érezni!!! :cry: Ezért is kérdeztem amit kérdeztem...
Vendég
 


Zsibima, addig nekem sem tűnt fel, de amikor már második hónapja ittam a teát, akkor már eltéveszthetetlen volt a peteérés időpontja. Addig meg napok szerint ittam (félidőig), mert a ciklusom az viszont fixen 26 napos volt. (Egyébként www.babatervezok.otthona.net-en leírják, hogy miről ismerszik fel a peteérés.)

Kép
wruska
 
 


Egyébként tényleg sokat írtatok, egészen felpörgött a topik.

Iszruk: sajnáld le az összes orvost, akivel kapcsolatban úgy érzed, hogy nem megfelelő. De most komolyan. Nem csak rólad van szó, hanem majd a gyermekedről is, aki az ő kezében lesz a 9 hónap alatt. Szóval váltani sosem késő.

Csige-bige: sajnálom, hogy ide hozott a balsors, de a legjobb kezekben vagy. Ha szemezgetsz kicsit a korábbi hozzászólásokból, mindannyiunk történetét megtalálod. Nincs ember, aki ne élné meg nehezen ezt a veszteséget és a várakozás mélypontjait. Nem túlzok, ha azt mondom, nekem a szívemet tépték ki azon a 12 hetes ultrahangon. De mindig van miből erőt meríteni, egymásból és a kis jövevényekből egyaránt (A másik topikban már rengeteg boldog babafotót látsz). És mindenkinek küld az angyalkája egy kisbabát a pocakba, aztán pedig a karjaiba. Ebben biztos vagyok. :wink:

Tücsit én is hiányolom. De talán most felpolcolt lábbal fekszik az ágyikóban vagy nem ér rá netezni, mert állandó hányingerrel küzd...

Annus, beírod a táblába, hogy augusztus 11én megyek dokibához legközelebb? Ja és Olivért várjuk a mikuláscsizmába.:lol:

Kép
wruska
 
 


Annus! Nem a színe, hanem a tartalma tetszik!

Wruska! Azt hiszem igazad van.

Egészen a múlt hét közepéig tudtam mit akarok, de most, hogy itt van a küszöbön, hogy újra belevághatunk, azt hiszem nagyon beparáztam!!! Nem akarok hibát elkövetni! Bár tudom, ez nagyon hülyén hangzik!
iszruk
 
 


Kimma!

Még szép hogy küldhetsz smst!!!!Általában amúgy is a gép elött ülök...szóval gyorsan tudom közölni a hírt :lol: És bárki írhat smst ha vmi közölnivalója van,szívesen továbbítom a többieknek!!


Zsibima!
A clostytól se érezted?Mert amióta szedem én nagyo érzem a pét!!!Annyira szúr hogy scak na!És ha ezt nem érzed,akkor vannak egyéb jelek is amiket megfigyelhetsz magadon!Amúgy ha 28 napos a ciklusod akkor a 14nél válts.

Ja és Tücsivel minden oké szerintem,a bajt hamarabb tudnánk mint a jót!!!!Szóval bizti felpócolt lábakkal fekszik vhol....miattunk meg fel ne kelljen!!!!!Innen is küldjük a drukkokat++++++++++++++++++++++++++++++++++


Itt esik amúgy és épp marják fel az utat...és mg egyedül is vagyok :(
Kép

annus11
 
 


Iszruk!

Leesett!!koppkoppkoppkopp :lol:

annus11
 
 


Wruska!

Beírtam a tábliba!!!

annus11
 
 


Sziasztok!

Nem vesztem el, csak nekünk otthon nincs netünk, csak a melóhelyról tudok jelentkezni.
Nagyon aranyosak vagytok, hogy aggódtatok értem.
Az, hogy most jelentkezni tudok, az sajna azt jelenti, hogy nincs miért aggódni, dolgozok.
Tegnap volt az eredményhirdetés és bár minden körülmény adott volt és nagyon kellemes kis kuckót növesztettem a maszatkáimnak, de sajnos mégsem költöztek be. :cry: :cry: :cry:
Így most ismét marad a várakozás, mivel csak november végén indulhat a következő kezelés, addig már minden hely betellt.

Bocs, de így hirtelen nem tudtam visszaolvasni, pótolni fogom amint átrágom magam az asztalomon lévő iratkupacon. Remélem, hogy mindenki jól van és van új kismamink is!

tücsökbogár
 
 


Szia Tücsi!

Már nagyon nagyon hiányoztál és izgultunk érted! Veled együtt reménykedtünk és reménykedünk továbbra is a sikeres novemberért! Ne add fel csakúgy, ahogy mi sem tettük! Addig is sok erőt gyűjts a következő "akcióhoz" aminek sikeresnek kell lennie!
merszi
 
 


Magamról: Még másfél óra és láthatom mi is történt az elmúlt hetekben odabennt!!! Kicsit parázok, de remélem feleslegesen! A doki után majd valamikor este jelentkezem!
merszi
 
 


Tücsi!!!

:( Pedig már azt hittem h babásodtál...Na azért mennek a drukkok továbbra is!Amúgy nemrég hallottam egy csajtól h neki kb 20 % esélye volt arra h teherbe tud esni,azt mondták neki természetes úton nem is fog menni,erre nem terhes lett :lol: Szóval novemberig még sok idő van,addig meg töltődj fel sok pozitív energiával!!!!

Merszi!

Várunk vissza a dokitól!!!

annus11
 
 


Tücsi :( de november lesz a nyerő hónapotok. :wink:

Merszi, nagyon várunk vissza a hírekkel!

Annus, már csak 19 nap van hátra a szülinap-házassági évfordulóig. Terveztek valamit?

Kép
wruska
 
 


Zsibi

ha fogod inni a cickát, sztem tutira fogod tudni, mikor kell abbahagyni, mert olyan peteérés tüneteket csinál hogy csak na :wink: :D

Tücsi

nagyon sajnálom, hogy nem sikerül most! :( De a bízom benne, hogy fog legközelebb, és nagyon nagyon szorítok neked! :wink:

Merszi

merre vagy? Kép

GYere a jó hírekkel! :wink:
babácska08
 
 


Iszruk

sajnálom ami veled történt :( megértem mit érzel most, nekem a 23. héten kellett megszülnöm a kislányomat :cry: nekünk is azt mondták hogy 3 hónap után már lehet próbálkozni, de az elején nagyon nagy félelem volt bennem, talán még ma is ott motoszkál, hogy jól tesszük e hogy próbálkozunk, mert félek nehogy baj legyen, viszont az orvosom is azt mondta hogy úgyis csak akkor fogan meg, ha a körülmények megfelelőek neki! :wink: Persze ezt te érzed! Ha te úgy érzed hogy még várni szeretnél, akkor vájr nyugodtan! :wink:
babácska08
 
 


Sziasztok!

Előre is elnézést h nem írok mindenkinek,de nagyon sokan vagytok és jó sokat írtok és időm meg kevés de nem szeretném ezt a topicot elhagyni mert úgy szeretem... :oops: :wink:

Szal ami most fontos hogy Baba nagyon örülök neked!!Anno nagyon megkedveltelek és hiányoztál....ja és drukkk!!!

Annus!

Klassz lett a szoba,mostmár a babuci is látja h minden kész és jöhet :wink:

Tücsök!

Sajnálom :( ...DE hajrá November!!!!

Csige-bige!

Én meg pont ma invitáltalak ide a Kisfalvis topicból...de látom már idetaláltál magadtól is.

Itt is sajnálom ami történt :( ..de kicsit pihizel és helyrejössz és jön is a baba meglásd!!! :wink:
Itt sok-sok erőt és poztitív gondolatot bezsebelhetsz... :wink:
Ja és ajánlanám Alziza "anyunkat" aki a hormonokban profi :lol:

Többieknek is pussssz :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Tucsok,
Ha mjd visszaolvasol latni fogod, hogy sokat emlegettunk es hianyoltunk. Sajnalom, hogy igy alakult, biztam benne, hogy most sikerul. De fel a fejjel. Hatha igazuk lesz a tobbieknek, es novemberig spontan lesz babad. Na akkor mekkorat nezne az orvosod!

Merszi,
Mi volt az UH-on?

Kép
eperke25
 
 


Merszi, merre vagy?

Hajni, ti mikor mentek uh-ra?

Kép
wruska
 
 


Jelentem este elaludtam... :?

Kicsit megnyugodtam, hogy nem üres a poci!!! Minden rendben volt. A baba édesen mocorgott (2láb, 2 kéz!), arcocskáját folyamatosan simogatta egyik kezecskéjével. Láttam még az állkapcsát, száját, szemüregét. Sajnos a babamozi nem tartott sokáig és ez az Uh sem a legjobb, mert közben egy kismaminál beindult a szülés és a dokimnak menni kellett. Persze megvizsgált rendesen! Hétfőn megyek a kórházba másik UH-ra, ott már többet fogok látni! valamivel kisebb mint az előző volt, de ezt majd a hétfői Uh biztosabban mutatja. Ha kissebb remélem azért mert lány... :lol: na jó mindegy... :wink:
Hétfőn még bevállaltam egy vérvételt is, úgy döntöttem elmegyek egy kombinált tesztre (down), mivel nem vagyok már mai csibe.

A nagy para után a férjemmel lefojtottuk az ijedtségünket egy jó kis kínai kajával. Na be is ájultam este tőle úgy jól laktam! :lol:
merszi
 
 


Merszi!

Örülök h minden oké veled,már a frászt hoztad ránk!!!!Kínai kaja az jó ünneplésnek,én egy kínai étteremben kaptam meg az eljegyzési gyűrűmet,mert már nem bírt várni a drágám hazáig,és itt húzta fel :lol: Ja és első nap az új lakásban is kínai volt,a földön ülve ettük meg....nem volt bútorunk :lol:

Wruska!

Hát a tervek szerint közös szülinapi főzés lesz.Egyik nővérem is aznap született,1 hét múlva meg unokaöcsim lesz 1 éves.Így hármas bulit csapunk 16-17. körül.Tesóméknál fogunk bográcsolni a kertben :lol: A házassági évfordulót még nem tudom...tavaly azt beszéltük h elmegyünk abba az étterembe akik a kaját csinálták nekünk,és amit nem tudtunk megkóstolni az esküvőn azt bepótolnánk :lol: Aztán ha úgy alakul jó lenne 1-2 napra elmenni vhova kettesben.De még van 18 nap...az nagyon messzi még :wink:

annus11
 
 


Panny

Köszi! jól esik, mikor ilyeneket írtok! Kicsit szégyellem is magam hogy úgy leléptem tőletek, de akkor nagyon magam alatt voltam, és muszáj volt :? :D

Merszi

szupi hogy minden rendben van! Nagyon örülök! :D
babácska08
 
 


hello!
én még mindig egyben vagyok :)
de most úgy érzem,vár még a babus, és ezt nem is bánom,mert legalább még hízik odabent fél kilót. meg agörcsök is elmúltak, úgyhogy nem izgulok.

tücsi: sajnálom, de tényleg ne add fel, november tök hamar itt lesz,meglátod majd!

én is ittam a máélnalevél és palástfű-teákat, ésnői jógára is jártam és nekem a műtét utáni első mensi után már lehetett próbálkozni. Össze is jött a babus egyből,aminek nagyon nagyon örültem. szóval mi nem vártunk három hónapot,mert a doki azt mondta,hogy minél előbb kezdjünk el próbálkozni, a testem úgyis érzi, hogy mikor áll készen majd. És igaza lett!
lei
 
 


Babácska!

Aki innen mégegyszer lelép bizisten személyesen keresem fel!Ezt vegyétek fenyegetésnek :lol: :lol:
És ha megtalálom kap majd tőlem az bizti Kép

Lei!
Nagyon helyes,maradjon is benn még a babóca!!!

annus11
 
 


Na íme,visszapakoltuk a bútort is!Talán így jobban látszik!!!


Kép Kép Kép

annus11
 
 


Annus

vettem :lol: :lol: :lol:

Beköltözhetek a szobába? Nagyon tecc! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
babácska08
 
 


Annus, gyönyörű lett a szoba!

Merszi: olyan boldog vagyok!!! Gondolom ti is :lol: Akkor jövő héten már lesz fotód is a babáról? Kértek felvételt?

Lei: örülök, hogy ti is jól vagytok. Gondolom már teljes a készültség, de azért még tényleg ráértek egy kicsikét. Olyan jó, hogy nemsokára már a karodban lehet Csabika :P

Kép
wruska
 
 


Sziasztok!!

Drága Tücsi!!!

Annyira sajnálom, hogy nem sikerült!!! :cry: Nagyon szorítottam!!!
Igen a sors úgy látszik nagyon hosszú várakozást szabott ki nektek, de kérlek ne add fel!!!
Nagyon hiányoltunk!!!
Remélem hamar visszarázódsz lelkileg, és optimista leszel megint!
Nem lehet, hogy november előtt adódik egy rendkívüli időpont?
De ha novemberig várni is kell, akkor kitartás, mindjárt vége a nyárnak úgy is, hamar eljön az az idő! Tudom neked soknak tűnik...
(a temetős történetről utólag: nem hiszem vagyis nem vagyok biztos benne hogy felnőtt volt, lehet hogy csak egy idétlen kamasz...aki azt sem tudta mit csinál, hogy ezzel fájdalmat okoz, nagyon sajnálom!)

Merszi-hát persze hogy azért kisebb egy kicsikét, mert kiscsaj!!! :lol: Meg nem lehet minden baba óriás, vannak 48 centis egészséges újszülöttek és vannak 60 centisek is!
Nagyon örülök, hogy már ilyen jól láttad őt uh-n!!!

Babácska-jó inni fogom a teát, mert most már marhára kiváncsi vagyok azokra a pé-s tünetekre!! :lol: Olyant még úgy se éreztem! :wink:
Tőled meg sem merem már kérdezni, hogy miket "fogyasztasz" el minden hónapban...? Szégyellem magam, de én semmit!!!

Egyébként meg senki nem haragudott rád, jó okod volt!

Lei-nagyon várjuk már az oroszlán kisCsabit!!! :wink: De még egy kicsit bírja ki odabent! Remélem megnyugodtál és még tényleg hízlalod egy kicsit a kissrácot!!


Annus-én félek tőled úgyhogy én nem megyek el többet! :lol:
Na jó majd egyszer esetleg szülni...
(egyébként ránk oroszlánokra úgy látszik jellemzőek ezek a vidám színek!!! k....va jó lett a szoba!!! :lol: )
Vendég
 


Annus! csudiszépek lettetek!

Lei! Kitartás! Kimmával mizu? Majd mindjárt átnézek a babásokhoz!

Zsibi! Hááát persze, hogy kislány! (ha nem lesz kukija). Egyébként nem olyan pici, csak kb2mm-el kisebbb mint az előzőek.

Wruska! Te már túl vagy a félidőn! Van már pocid? Kismamarucit hordassz?
Nem csináltatok még fotót, igen pinduri. Kivárom, a 15-16 hetet. 4D-re is csak kb 23 hét után megyek.

jaaaj Annus már csak 3 nap van a ciklusodból!!!!!!!

Baba tényleg ne tűnj el! Sajna van akiről rég nem hallottunk! Pl: Henka!!??? Mi lehet vele?
merszi
 
 


Zsibi

most csak az ásványi anyagot szedem, meg a b12-folsavat, meg félidőig a méhpempőt szopogatom.
És járok gynevac inyekcióra! :wink:

Merszi

megpróbálok! :wink:
babácska08
 
 


Merszi: hasam!? Egy kisebb söröshordó gömbölyödik a hasam helyén :lol: Apával mostanában állandóan elakadunk egymásban, még nem szoktuk meg az új dimenziómat és mindig azzal ugrat, hogy húzzam be a hasam :lol:

Már egy ideje kismamanadrágot kell hordjak, mert a ruháim már nem jöttek rám, de most elértem azt a szintet, hogy a melegítőm gumija is szorít, pedig ez egy fix pont volt eddig. Most nem is tudom mit kezdjek, mert jön az ősz és muszáj lesz valami ilyesmit is vennem, de persze nem kismamisat, csak valami más derekút.. Most egy pár felsőbe is beruháztam - végre a testhezálló 1400 forintos holmikat is meg tudom magamnak venni, mert most már a gömbölyűségem látszik, nem a hurkáim :oops: :wink: Ja egyébként az utóbbi 2 hétben nőttem nagyot, de kilóra még mindig a kezdő súlyom alatt vagyok. Figyelek is piszkosul, de már azért el-elcsábulok egy kis édesség láttán :roll:

Kép
wruska
 
 


Ja a szoba nem kiadó,örülök azért h tetszik!!! :lol: :lol: Már csak azt a csúnya íróasztalt kell kivágnom....de apcim nem engedi :twisted:

Wruska!
Nem mondod h nem híztál még :shock: :shock: Hihetetlen!!!Na az én párom elég nagy pocakos...mondtam már neki h ez így nem lesz jó,mert én nem fogom tudni behúzni max ő! :wink: :lol:

Merszi!
Ma reggel csináltam tesztet ami - lett,most várom pirit,kíváncsi vagyok jön e.Amúgy nem érzem még,de holnap már jönnie kell mindenképp a menszis görcsnek!!!!Amúgy egész jól megbékéltem a - tesztekkel,szóval egyáltalán nem vagyok letörve...Szerintem az első házassági évfordulónkon akar majd a pociba költözni :wink: :lol: Azt már kivárom féllábbal is!!!

Zsibi!

Hát igen,mi oroszlánok!!Megyek szerdán a dokihoz,egyik barátnőmet "viszem".Nemsokára esküvőjük lesz,aztán vmikor majd babát szeretne,de a ciklusa....hát szörnyű szegénykémnek...2-3 hónap is kimarad.Mondtam neki h sürgősen doki!Másik barátnőmet is beparancsoltam az sztkba....most ilyen "vagy elmész a dokihoz,vagy én viszlek el"szindrómám van! :lol: :lol:

Télleg kiírhatom megint h Dr Annus rendel :lol: :lol: :lol:

annus11
 
 


Sziasztok!

Atya ég hogy megy az idő...... :shock:
Végignéztem a vonalzókat és teljesen ledöbbentem.

Lei!
Már nagyon a célegyenesben vagytok! Most mág minden egyben töltött nap ajándék. Hamarosan láthatunk majd újra újszülött babácskát! :wink:

Minden kismaminak további szép babásodást kívánok!
Akik babásodás előtt állnak még, azoknak meg mielőbbi babásodást.

tücsökbogár
 
 


Wruska,
Hat tenyleg le a kalappal elotted, hogy nem hiztal. En osszesen 3 kg-t hiztam. Ami reszemrol nem olyan rossz, mert ezzel mindig volt problemam.

Annus,
Hatha nem lesznek gorcsok es egy het mulva pozitivat tesztelsz. Nekem is ugy volt akkor, Eloszor negativ volt, aztan lett pozitiv. En meg azert szoritok.

Lei,
Nagyon drukkolok neked. Kicsit olyan mint ha en is szulnek veled, hiszen, ha megmaradt volna az elso baba, akkor en is veled egyszerre szulnek. De meg tenyleg varjon az a pici fiucska.

Kép
eperke25
 
 


A másik topikban jött a hír, hogy kimma megszült ma!!!! :lol: :lol:


Óriási gratulaneki innen is!!!!
lei
 
 


KIMMA GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:
Vendég
 


Kimmának Hatalmas Gratula! Sok tejcsi! :wink: :wink: :wink: :wink:


én ma a 28. napon vagyok, megint vérezgetek, most menszi gyanusan, bár a hasam nem is görcsöl, semmit nem érzek, csak a nagy fájdalmat a fenekemben, mert ma kaptam meg a harmadik gynevacot.
HOlnap megyünk nyaralni, HOrvát-olasz, úgyhogy nem leszek ha minden igaz 9 napig, bár ha lesz alkalmam nethez ülni odakint, akkor írok nektek! :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
babácska08
 
 


Babácska-jó nyaralást kívánok!!!

Dr. Annus-velem tudna mit kezdeni esetleg? Vagy elküld inkább pszichiáterhez??? (merthogy kezdek megőrülni :D )

Hát Lei-most már te leszel majd tényleg a következő!!!
Vendég
 


Na nézzük csak Kép

Azért ha ennyire nagy a baj akkor egy személyes találkára lesz szükség :lol: Mert így nem látom az elmebaj külső jeleit :wink:
Így a fórumon át nem látok nagyobb bajt,szóval nyugi!!

annus11
 
 


Annus, ebből még baba is lehet. Én teszteltem, amikor papír forma szerint már egy hete késett és két teszt is negatív lett. Aztán egy hét után lett kétcsíkos. És taram! :lol:

Babácska: nagyon jól hangzik ez az utazás. Érezzétek jól magatokat! A tengervíz nagyon jót tesz a női dolgokra, úgyhogy pancsolj is sokat, ha tudsz.

Kép
wruska
 
 


na indulás elhalasztva hétfőre :? addig még boldogítalak titeket :lol:
De köszi a jókivánságokat, bezsebeltem :D
babácska08
 
 


Wruska!

Lehet h később volt a péd akkor,nem?Nekem viszont valószínű h akkor volt amikor gondoltam(na ezt jól megírtam).Ezen a héten meg nem is voltunk együtt,apcim nem volt itthon :( De ma már itthon van! :lol: Kép

annus11
 
 


Annus, nekem a peteérésem papírforma szerint a 14. napon volt. El nem téveszthettem, mert a teáktól akkorát rúgott, mint a ló :lol: Addig 26 napos volt a ciklusom, de gyanítom, hogy a tea csinált egy 28 naposat, ami ugye már nem fog kiderülni...A lényeg, hogy a gyakorlat szerint csináltam a 26 nap után két tesztet is, míg el nem mentünk Velencébe. Vagyis egy hétig negatívat mutatott. Már úgy voltam vele, ha hazajövünk és még akkor sincs mensi, de a teszt továbbra is negatív, akkor dokihoz megyek, mert valami gáz van. De aztán végül is pozitív lett..

Kép
wruska
 
 


Dr. Anna( :lol: ) Remélem egyszer találkozunk majd élőben is! :wink:
(ha máshol nem akkor a szülészeten! :D )
Tényleg Annus nem gondolod, hogy mi augusztusiak "mostanság" augusztusban tudunk csak teherbe esni??? :roll:

Wruska-igen emlékszünk arra velencei útra! :wink:
Hmmm, de a képekre nem emlékszem már!!! Csak tudom, mennyire irigykedtünk a kirándulásra! :D

Babácska-akkor még a hétvégén talizunk!!! De jó, hogy megint mész olaszországba!!! Mi még mindig nem mehetünk... :cry:
Vendég
 


Babácska!

Remélem hétfőn tényleg elindultok majd nyaralni! Érezd majd nagyon jól magad!

Annus!

A mi leendő gyerekszobánk is pont ilyen! Már mint méretileg.
Nagyon jó lett! ... a fenyőbútorok benne...hmm..Nagyon szép!

Zsibima!

Hajrá! Már csak egy szűk hét augusztusig!


Elkezdtem inni a teát, bár csak a 12. napon. Tegnap viszont gondban voltam, hogy már melyiket igyam, mert bár 30-32 naposak a ciklusaim, tegnap egészen furcsán viselkedtem (mindenen kiakadó hisztis idegbeteg voltam), s a hőm is alacsonyabb volt egy kicsit. ... úgy hogy csak lefőztem a cickafarkot, de már nem mertem inni. A tegnap tanácstalanságomban kimaradt, s úgy döntöttem mától jöhet a palástfű!...Ilyen idegbeteg hozzáállással már magam is csodálkoznék ha sikerülne elsőre! Mindenesetre a az idegeskedésre meg egy kis levendulás-citromfüves teát ittam.
Szóval herbáriát nyithatok...vagy teaházat?! :lol:



Egyébként bár nincs vonalzóm, de nekünk szerdán volt a harmadik házassági évfordulonk! :D
iszruk
 
 


Wruska!

Ezt jó hallani!Amúgy még nincs tünetem a menszire se...de lehet amint ezt leírom már lesz is! :lol:

Zsibi!
Hát lassan kezdem én is azt hinni h csak az augusztus a mi hónapunk!!!!

Iszruk!
Így utólag is boldog évfordulót!!!Amúgy nálam is lassan herbária van,én eddig is sok teát tarottam itthon,mert a férjem nagymamája mindig szárított le nekem kamillát,borsmentát,citromfű stb...

annus11
 
 


Babacska - jo nyaralast neked! De irigyellek, mi az iden nem megyunk tengerpartra, hacsak nem majd Skociaban egy kicsit.

Annus, Zsibima - hajra az augusztussal! Nekem ez a teoria tok tetszik. Az utobbi idoben innen ugyis parossaval babasodtuk, ugyhogy rajtatok a vilag szeme. :wink:

Ezek a teak egyebkent jol hangzanak. Artani nem art es mar tobbeknek bejott! 8)

Huha - Wruska es Eperke mar felidos es Lei mindjart szul. Hogy rohan az ido!

Tucsi - nagyon sajnalom, hogy most nem jott ossze. Hatha megint lesz uresedes november elott es talan hamarabb sor kerul ratok.

Nalunk eddig minden ok. Neha meg emelygek, de valahol meg ennek is orulok - hatha annak a jele, hogy minden rendben odabent. Na majd meglatjuk, hetfon es kedden is megyek uh-ra. A keddire Flec is jon velem, nagyon kivancsi leszek a reakciojara.

Hajni

KépKép
Kép
hajnski
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?