Új privát üzeneted érkezett!

Zsófi!

Jóétvágyat! :lol:
Én is filtereset vettem, nem is mondták a gyógyszertárban hogy lenne másmilyen.

Rostosra vmi hozzászólás? Írom estére a bevásárlólistát... :lol:

pöttömpanni

igen, a mézet én is olvastam, gondolom, hogy a virágporok miatt, amiből készül, akár allergiás rohamot is okozhatnak a picinél, de, hogy anya nem eheti, ihatja azt nem tudom!? :shock:

lehet, hogy akkor jobb már, ha barna cukrot használsz, ha egészségesebb dolgot szerenél, mint a fehér cukker!

Aproo, rendben, akkor még majd értekezünk piacolás ügyben, bár nekem mást is be kellene szereznem, nem tudom, hogy mennyi időd lesz holnap shoppingolni!? :roll:

Ági, hát igen, nekem még odébb a vége, csak az ismeretlen a rossz, mert nem tudod, hogy melyik jelre kell komolyan odafigyelni és melyikre nem!? Azért nektek augusztus eleji kismamiknak drukkolok, hogy úgy alakuljon minden, ahogyan tervezitek, és persze ahogyan a kisbabuknak is a legjobb!

Ritus, Nikianyu merre vagytok!? Csak nem!?!?!?!?!? :P

sophie27

Andi!

Nagyon felkészült vagy...olyan kis butának érzem magam :oops:
Ananászban is vannak magvak mondjuk, de azt nem rakják bele a levébe gondolom. :roll:
Köszi hogy ennyit segítesz.

Fájásaim vannak már hetek óta, legutóbb kedden éjjel, rendszeres pedig múlt pénteken, akkor 15 percesig jutottunk. Gyerek már nagyon lent van, alig bírok mozogni, mensis görcsök és erős derékfájás is...tuti nem bírná ki még egy hétig. Akkora vagyunk hivatalosan kiírva. De örülök, hogy az én dokim nem a 38. héten csinálja az elektív császárt, úgy mint sok más doki, és kórház.
Nekem ma kezdődött el a 40. hetem :lol:

pöttömpanni

én rostosban az almát, barackot favorizálom, bár a barack is jól meg tudja ülni az ember gyomrát, de, ha kívánod, miért ne!? ananászt utálom, így arról nem tudok nyilatkozni! :P

nem biztos amúgy, hogy van laktoherb más fajta, csak valamiért leírtam... :S

és Pöttöm, párod jön majd hozzánk képekkel esetleg? vagy meg kellene várjuk, hogy hazaérjetek Nono babával és csak utána láthatjuk ŐT!?

na, tényleg megyek enni, aztán jövök, szóval írjatok, most úgyis nagyon belendült mindenki! :)

sophie27

Jaj, most látom, hogy a nagy pocakos felírás a vonalzómon átváltott arra, hogy

Lehet ma születek?
Ez mennyire cuki :lol:

pöttömpanni

Zsófi!

Mindent elmagyaráztam neki, név, password, belép és megígérte hogy rak fel nektek képeket.
De holnap este ott fog aludni velünk (éljen az alapítványi szoba :lol: ), így gondolom legkorábban csak szombaton jön haza.
Illetve remélem minél több éjjelt tölt majd velünk, csak néha hazaküldöm cuccért vagy mittomén :oops:

pöttömpanni

Szoptatós nyanyák!
Sajnos a következő hónapok nem arról fognak szólni, hogy mi mit kívánunk, hanem arról, hogy mi a jó a babának. Pl. baba, borsó, lencse..egyéb más hüvelyesek, káposzta, kelkáposzta, karfiol, kelbimbó minden ami kicsit is puffaszt, kizárva, mert a babó hasfájós lehet tőle.
Tejtermék- joghurt, kefír, tej- csak módjával, de pl. sajtot lehet dögivel.

Egyénenként változó lesz, hogy mit szabad majd enni, ki kell tapasztalni, de az első pár hétben még nem lesz érdemes ezzel kísérletezgetni.
bende

Inni, elsősorban szénsavmentes ásványvíz. Zsóf írta, hogy az ő gyomrát megüli a baracklé, tehát a babájának sem lenne jó. Alma, szőlő ez nekem mind nagyon savas, ananászt, őszit, narancsot szeretem, de ezek is savasak és rostosak. Egy egy pohár persze jó és megengedett, de nem ezeket kell majd inni literszámra.
bende

Bende!

Igazad van, oda kell figyelni, mit eszik az ember...nekem a kolléganőm azt mondta, főleg hús és krumpli amit lehet enni, azt is csak főzve.
De viszont az első napokban neki a dokija azt tanácsolta egye amit jól esik, attól indul be a tejcsi, ne foglalkozzon a mennyiséggel és a fogyókúrával.

pöttömpanni

Bende!

Baba!? :) Ez tök vicces, én is mindig elírom a "bab"-ot, amióta terhes vagyok! :D

Amúgy nekem pont azt mondta a védőnő, hogy ami nekem alapból is puffadást okoz, azt ne, de, amivel nincs ilyen gond, azt nyugodtan, persze senki nem szeretne rosszat a törpjének, bár, ha azt mondom, hogy anyósom már kb. 3-4 hónaposan durván hozzátáplálta annó az uramat, akkor lehet, hogy egy kis puffasztós nem is árthat olyan nagyon nekik!?

Kicsit lehidaltam a nagy nosztalgiázás közben, és bár semmi baja nem volt sosem az uramnak, ezt azért kicsit korainak tartom, szóval én azért betartom az előírtakat, legalábbis megpróbálom.

sophie27

Ha van tejci hülyeség elkezdeni a hozzátáplálást 6 hós kornál előbb. Pláne olyan dolgokkal amik durvák. Ha anyósodéknak volt kertjük és azt adta ami ott megterem, tudta, hogy mennyi permetszer volt rajta. Nekünk nincs kertünk így én nehezebb helyzetben vagyok. A zöldségesnél nem tudhatod, hogy mit veszel. Ráadásul pont akkor lesznek 6 hósak, amikor semmiből nem lesz friss. Tavasszal már könnyebb lesz a helyzet és a mamám kertjéből majd én is bátrabban válogatok.
bende

Én inni a teát és a bubi mentes ásványvizet hallottam, hogy dögivel, a többit óvatosan. De biztos erre is vannak a neten szuper cikkek, hogy mi a jó és mi a nem, én ezeket még nem kezdtem el nézni, előbb legyek túl a nagy napon :)

Ma olyan nagy a nyugi bent, nálatok is? tegnap azt hittem már simán kirúgja magát az oldalamon keresztül, nem fog szarozni a bújással lefelé, de ma, mintha álomkórba esett volna :) ez a baba... tiszta egyéniség :) már most. Mi lesz velünk, oroszlánkölyök szülőkkel? :)

Pöttöm, egy képet azért dobjatok föl a kis Nonoról, engem spec. megesz majd a kíváncsiság, na meg hogy ok volt e minden, mert szét izguljuk aztán magunkat :)

KépKép
columbine

columbine köszönöm meglátogatjuka boltot! :lol:
Vendég

nem akarom őt kibeszélni, mert mindenki úgy csinálja, ahogyan akarja, mert az volt az elve, hogy inkább ad neki olyan cuccokat, amit ő csinál, mint a tápszert... nem vagyunk egyformák, szerencsére, illetve ma már azért teljesen már a világ, mint 25 évvel ezelőtt.

ja, mert neki nem volt teje, csak arra a pár hónapocskára.

nálam is nyugi van! szerintem érzik, hogy most meg jön a melegfront... :S ahogyan én is! kész ez az időjárás.

sophie27

Hát Ági a szétizgulást csak abban az esetben fogadom el, ha Ti meg a babóitok "szétjöttök" csúnya szóval élve :wink:

pöttömpanni

Pöttöm!
Nagyon-nagyon izgulok én is értetek, csak ügyesen! :D
Szuper jó érzés lehet, hogy holnap már a kezedben foghatod a kis gyönyörűségedet! :) :) Lélekben Veletek leszek!

Barbi
Kép
manci79

pöttöm!

csak azért vagyok ilyen felkészült ,mert most kedden pont ezekről beszélt a szülésznő az előadáson és én figyeltemés most visszamondom a leckét :shock: :oops: :D :lol:
szerintem az ananászt küldheted magadba arról semmit sem hallottam, ( bár zsírégető állítólag )
Vendég

Na mondjuk az a 18 felszedett kilóknál akár még hasznos is lehet :wink:

pöttömpanni

sziasztok!

pöttöm: drukkolok, hogy minden rendben menjen! Izgi ez az egész! :)
a tejtermelésre nagyon jó a sör is, ami lehet alkoholmentes is. De alapvetően a sör segít beindítani a tejet, ez biztos.

a szoptatás alatt meg az a lényeg, hogy minden nap együnk valamilyen főtt kaját. Én is nagyon gondolkozom azon,amit valaki már írt itt a fórumon, hogy rendelek kajaházhoszállítást,hiszen nem biztos, hogy nagyon lesz időm majd főzőcskézni minden nap a baba mellett. De hát ez majd úgyis kialakul.

nekem ma hajnalban és reggel iszonyúan aktív volt a baba, nem is tudtam aludni a rugdosástól...aztán mondam neki, hogy most már jó lenne, ha nyugizna kicsit. Így tudtam aludni 11-ig kicsit.

csimby: sajnálom a magas vérnyomást, nem lehet jó. Akkor neked is mielőbbi szülést kívánok. És mindazoknak,akik ezt kívánják.
Én most nem akarok annyira még szülni.Szülésznőm szerint még nőni fog a hasam, és a babus is felszed még vagy fél kilót és akkor eléri a 3 kilót. ez jólenne. de hát majd meglátjuk. úgyis az lesz, amit ő akar :)
na ma olyan lehangoló idő van, hogy csak DM-be fogok elmenni, mert annyira nem kívánkozom ki az utcára.
Vasalok is ezerrel közben, szóval megy a nagyüzemi mosás-vasalás. :D
lei

Szaisztok!

Pöttöm,
Én is szurkolok nektek holnap! :D Várjuk a képeket!!

Elolvastam azt a bölcsőhalál/légzésfigyelős cikket, de ezek után sem érzem úgy, hogy az Angelcare rossz választás lett volna. Mi is azt vettük, már ki is próbáltuk és szerintem nagyon jó, és a cikk szerint fontosnak tartott szempontoknak is megfelel, szerintem.

Málnalevél teát én is iszom már lassan 2 hete, nekem izlik! A homeos bogyókat meg nem merem szedni, annyi össze-visszaságot olvastam már róluk, mindenhol mást irnak, hogy már teljesen összezavarodtam, és inkább nem szedem. Max majd a szülőszobában megkérdezem a szülésnőt, hogy mit javasol, melyik szedjem.

Kép
Kép
dia123

én szedem a homeos bogyókat is és a málnalevelet is iszom ahogy a szülésznő ajánlotta.ha neki meg a 19éves praxisának az a véleménye, hogy segít, persze hiszek neki!!nyilván könnyíteni akar ő is magának is nekem is!!ez mindenkinek jó!!
és különben is ők a nagy tudorok!!mennyi tapasztalatuk van ha naponta csak egy gyerkőcöt segítenek világra pl. 19év alatt...
Vendég

Hello lányok!

Megjöttünk a mai járatunkból. Reggeli pisi vérvétel, holnap lesz eredmény, aztán NST az is rendben azt mondta a szülésnőm. Vásárlás és ennyi ki vagyok úgyhogy most nem is olvasok vissza megyek tentézek mert még este kell mennem a körzetihez is :(

Pöttöm tőled fájó szívvel elköszönök egy időre hisz holnap nagy napod lesz és virulni fogsz a boldogságtól :D Kívánok neked minden jót "jó születést" és sok tejet!!!! :D :D Aztán kérünk képeket és beszámolót.

Mindenki másnak kitartást! Este lehet még felnézek ha mást nem olvasni.
Kép

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

dia énnekem sem maga a működés miatt.. de pl.nagyobb lapok vannak hozzá., ezáltal tovább használható...többfokozatban állítható... de most már úgyis mindegy, mert nekünk is megvan :wink:
Vendég

Mecsi, bírom a diétát,már nem okoz gondot. Talán megszoktam vagy nem tudom...Szülés után lesz zabálás :oops:

Aproo,majd írj milyen lett a csík. Remélem sárga maradt.

nicike

Pöttöm, én is minden jót kívánok holnapra, lélekben Veletek leszünk, és várjuk minél előbb a híreket! :-)

Sziszkáról és Binyekről nincs sajnos friss infóm, szóval szerintem még nem törtlnt semmi... Hétfőn kaptam az utolsó sms-t, hogy jól vannak és egyben vannak. De már nagyon unhatják a kórházat....

Remélem Katica is fel tud nézni lassan, és dob egy-két új képet Pistikéről. Vagy Anna-Nagyi :-D

yuyu79

Sziasztok!

Itt vagyok olvasóban, csak tiszta lapos vagyok, éjjel nem aludtam szinte semmit, mert irtóra fájt a hasam, de csak fekvésnél, tehát párszor felültem és úgy aludtam, de rettentő kellemes volt ám. Ha 10* nem voltam pisilni, akkor egyszer sem.
én valahogy nem érzem még a végét, tehát méretekkel ellentétben szerintem kivárjuk az időt!

Pöttöm, megy a drukk és én is picit irigykedem :) (a magánszoba miatt is) Mikor jössz haza, mert akkor megbeszélem babuval, hogy akkorra jöjjön, mert kell a szobád :) Minden jól fog menni!

Annyira unatkozom itthon, mostanában szoktam és nem köt le semmi. Apa dolgozik, este jön, de semmihez nincs kedve (megértem) én meg be vagyok sózva, de ha elindulok tutti ott maradok, mert nem tudok sétálni 10 métert, mert egyből keményedek.

Én nem iszom a málnateát, mert félek, hogy jobban meghajt, és a napi 3 így is tönkrevág engem és az aranyeremet is. :(
Szerintetek fontos, vagy tényleg segít valamit? A homeos bogyikról azt hallottam, hogy van akinek segít, van akinek abszolút nem, ez fajta kérdése!

Majd még lehet, hogy jövök!

Ritus

Kép
rituspoc

Pöttöm, én is nagyon drukkolok neked. Várjuk a férjedtől a beszámolót és a képeket. A mézről én is azt hallottam, hogy nem nagyon szabad szoptatás alatt fogyasztani, mert allergizál. Én is vettem laktoherb teát, de a Milusan-t is megvettem a DM-ben, mert az granulátum és hideg vízben is oldható, azaz a kórházban is el lehet készíteni. Ivólevekből meg asszem a rostos, ami nem ajánlott, inkább az almalé, amit mondanak, hogy nem árt. Pl. a Hohes-C-nek van mild almaleve, amiben nincsen sok sav, az tutira jó lehet.

Boniko, mi is angelcare figyelőt vettünk és szerintem teljesen jó. Én direkt úgy teszteltem, hogy oda tettem a kezem, ahol nincs is a matrac alatt érzékelő, de ott is működött. Lehet rajta állítani az érzékenységet. Szerintem nincs vele semmi baj.

Ma voltam EDA tájékoztatón a kórházban és még inkább úgy gondolom, hogy nem szeretnék a szülés alatt.

szuszu

Pöttöm,
Küldöm én is a nagy drukkokat holnapra, biztosan hatalmas élmény lesz meglátni a kis Nonót :D

Csimby, Bende,
Nektek mielőbbi szülést kívánok továbbra is :lol:

Apró,
Köszi a segítséget, mégiscsak többet tudhatsz ezekről a dolgokról, remélem nem zavar, ha kérdezek :oops:
Szülésznőm van, de csak egyszer találkoztunk, és elfelejtettem ezekre rákérdezni, nagyjából mindent elfelejtek mostanában...

Rita és a fiúk
Kép
Kép
hrk

Szuszu, mit mondtak az edáról?

nicike

ja a légzésfigyelő...
Én szeretnék elmenni a tanfolyamra,címet tudnátok irni,meg időpontot?
Meg az a gáz h a doki oda rendelt ctg re.mindig kedden.Most mit mondjak neki? Bocs a kórházba megyek azon a héten mert .....
Megérti szerintetek?

nicike

légzésfigyelő tanffolyam: most pénteken a Heim Pál gyermekkórházban lesz ingyenes. délelött 10 órakor.

egyébként minden hónap utolsó péntekén van.. 3 órás.. rákérdeztem, és nem kerül pénzbe, de van egy alapítvány ha valaki úgy érzi, abba adakozhat tetszőleges összeget ez lehet 500 F is.. lehet 2000 is.de nem kötelező...

amit belinkeletm oldalt reggel, ott van leírás..

én most keddden voltam a Madarász utcai klinikán 2000 ftért.. mert Péntekennem érek rá..
Vendég

Jaj Csajok sokkos vagyok....most voltam pisilni és kicsit barnás a folyásom....mindjárt ordítok....aztán hívom a dokit...most ezt miért???? :cry: :cry: :cry:
makadu

Kitti, ha barnás, az szerintem nem annyira gáz, csak ha élénkpiros... Írd meg, mit mondott a doki!

yuyu79

Kitti, lehet, hogy a nyákdugó volt. De mindenesetre nem kell pánikolni. Felhívtad a dokidat?

Pöttöm, csak most értünk haza, mozgalmas napunk volt. A rossz hírem az, hogy mivel ez egy nagy hasi műtét, utána nem lehet akármit enni. Nálam pl. úgy volt, hogy este 6-kor volt a műtét, reggel szerintem teát kaptam, délben pedig üres húslevest és talán egészen folyékony krumplipürét némi darált hússal :roll: és még napokig úgynevezett pépes menű járt császár után. Szóval a húsleves jó ötlet, de nem tudom mi mást lehet otthonról bevinni??? Nekem mondjuk nem is volt étvágyam, fél éjszaka ment az infúzió műtét után.
Vendég

Sziasztok!

Jaj, annyi mindent írtatok... :oops:

Először is, Pöttöm nagyon szorítok értetek én is, és minél előbb kérünk majd képeket a kis trónörökösről.
Rostos innivaló: Nekünk egy szülésznő és egy csecsemős tartott előadást és nem azt mondták, hogy nem lehet, sőt. A lényeg, hogy ne sokat. De mivel addig nem engednek haza a kórházból, amig nem produkálsz, és szülés után iszonyú szorulása van az embernek, ezért kell a rostos, főleg ha 2 napig semmi eredményed nincs. Akkor kifejezetten itatnak is veled vagy ezt vagy ricinust. De ez egy fokkal ízletesebb...
Persze nem egyszerre kell ledönteni, de olyan fél liter naponta nem árt. Csak ne azon élj!

Málnalevéltea: Ritus, a málnalevél tea pont belső hasmenés ellen van, szóval nem hajt meg, sőt. Nekem is baromi hasmenésem van napok óta, és most két napja iszogatom, sztem használ is rá!

Hrk, nyugodtan kérdezz, amit tudok úgyis továbbkérdezem anyósomat.

Nicike, ezt éhgyomorra kell reggel vagy bármikor? Mert ezt elfelejtettem megkérdezni. Mindegy, egyet kiprbáltam, igaz volt már bennem egy kakaó, de azt reggel ittam. Szóval nem volt teljesen éhgyomor, de eddig úgy tűnik, hogy megúszom a dolgot. Nagyon köszönöm mégegyszer. Mindenesetre holnap reggel is megnézem, plusz mérjük a vérnyomást is, nekem is kicsit szaladgál felfelé.

Csimby, neked jobbulást, és sztem ne aggódj, a dokik, ha úgy érzik kell, azonnal kibújtatják a babát.

Kitti, telcsizz egyet, de ez még lehet a tegnapi bizergálástól is, csak ez már alvadtabb az eltelt idő miatt.

Zsófi, piacon belül nekem is kell egy csomó minden, mert lecsót rendelt a párom, szóval zöldség, husi, tejtermékek (mert ez ott benn friss és nagyon tuti) savanyúság is kell.
Tudod Niki számát? Mert ugyan már megírta, hol lehet kapni melltartót, de nekem úgy kiszállt a fejemből, mint minden mostanság. :oops:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Ma sokfelé jártunk, Kika, posta, ügyintézés, a munkahelyemre is beugrottunk, ja és megismertük az új védőnőt. Nagyon helyesnek tűnik, nagyon fiatal és lelkes. két hét múlva meglátogat minket itthon is, azután majd szülés után jön. Volt pisiteszt, rendben (állítólag sok volt benne a C vitamin?? nem is tudtam, hogy ennyi gyümölcsöt eszek :) ) a szívhangot alig tudta megtalálni, mert épp csuklott a drágám :lol:
Az én pocaklakóm tojik az időjárásra, mindig nagyon sokat mozog, nappal is és sjan éjjel is, amikor felébredek. Ami sajnos elég gyakori, mert nem alszom túl jól, de már kezdek hozzászokni, igaz gyakoroltam rá két évet az éjszakai szoptatásokkal.

Hogy még egy új dolgot is mondjak a tejszaporításról, állítólag a malátakávé is jó, én ittam is és nekem is használt szerintem. Meg jó volt kávéutánzatként is, ami sajnos nem nagyon ajánlott szoptatás alatt sem.
Vendég

Jaj és még azt akartam mondani Pöttöm, hogy minden jót a holnapi naphoz és a továbbiakhoz is persze! Gyereminél hamarabb vissza csupa jó hírrel!
Vendég

Pöttöm!
Szorítok, hogy minden rendben menjen, és várom nagyon a fényképeket a kiskrapekról! :-)

Mazska és Lei!
Szépek ám a cuccok. Mindenki már fogadásra kész, mi meg még vásárolgatunk...

Kitty!
Ne izgulj, minden rendben lesz! Mit mondott a doki?

Csimby!
Rendeződött azóta a vérnyomásod?

Megyek vasalni egy hatalmasat, a napokban kicsit elmaradoztam vele. De nem gond, férjuram úgyis későn ér haza, legalább lefoglalom magam. Meg már nem igen van mit felvennie. :wink:

Beus

Kép
félhold

Boniko,
Nektek melyik Angelcare légzésfigyelőtök van? Mi a legújabbat vettük, annak az érzékenységén is lehet állitani, 5 fokozatban. A lapok pedig a matrac egész területén érzékelnek, nem csak ahol van a baba. Ahogyan Szuszu, mi is kipróbáltuk hogy oda tettük a kezünket ahol nincs lap, sőt már az ágyrácshoz érve is érzékel ha nagyon érzékenyre van állitva. Nézzétek meg, de szerintem még a régebbi model is érzékel egész matrac felületen, csak az a lényeg, hogy teljesen sik felületen legyenenek az érzékelő lapok.

Tejserkentésre én is hallotam, hogy jó még a sör is, de én utálom a sört :( Viszont van egy alkoholmentes sörszerű ital, a 'Karamaltz', ami viszont egészen jó! Ha jól emlékszem, pl a Tescoba kapható ott ahol a sörök is vannak, lehet kapni citromos izben is. Amikor annó hostesskedtem, ezt is kóstoltattam, és kfejezettem ajánlani kellet kismamáknak is, mivel nagyon jó tejserkentő. Hát kiváncsi leszek rá!

Kép
Kép
dia123

Csenge, a kávé tényleg gáz.
Sógornőm 3 fiú mellett végigkávézta a 4. terhességét, de durván és szopi alatt is kénytelen volt, költözés, kissé hiperaktív fiúk....a lényeg, hogy a kiscsajszi alvásigénye csecsemőkorától kezdve nem volt több éjszaka 4-5 óránál napközben 2-3 óránál. Ez eredményezte az állandó ájulásrohamokat szegény sógornőmnél. Teljesen ki volt már a végén.

Nekem nagyon hiányzik a kávé és olyan rossz belegondolni, hogy még legalább 1 évig csak picit lehet szopogatni. Régen napi 3 volt az adagom.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Sziasztok!

Pöttöm! Nagyon drukkolok nektek! De jó, hogy ti már holnap találkozhattok! Várom én is a képeket! De izgi!

Védőnéni nekünk is azt mondta, hogy szoptatós anyukáknak sok-sok folyadékot kell innia, elsősorban ásv. víz és 100%-os rostos levek.
Tejterméket csak módjával, és minél változatosabb étrendet kialakítani, persze a puffasztó ételek mellőzésével. Ja, és a nagyon fűszeres csípős kajákat se árt hanyagolni.

Laktoherb: nekem is azt mondta, hogy amíg ki nem derül, hogy kevés a tej, nem szabad inni, mert ha amúgy is lenne bőven, még durvábbá teszi a tejbelövellést, aminek tényleg lehet egy jó kis mellgyulladás a vége. Szóval csak ésszel. Ugyanezt mondták mondjuk a szülésfelkészítőn is a kórházban.

Kitty! Nekem is volt méhszáj vizsgálat után kicsit barnás folyás, és az másnap is tartott.... Ne aggódj, de beszélj a dokiddal azért!

Ági!
Nálunk tegnap délutántól ma délig volt a nagy nyugi, aludtam is tök sokat egyfolytában, rég nem volt ilyen. Fájások csak héba-hóba kisebbek jelentkeztek, most kezd megint kicsit erősödni.
Holnap reggel megyünk be a dokihoz, kíváncsi vagyok tud-e újat mondani... Persze, ha éjjel nem húzunk bele nagyon. :lol:

Pöttöm! Mégegyszer: sima műtétet, gyönyörű egészséges babót, vidám kórházi napokat, és mihamarabbi hazatérést nektek!!!!

panna1

Dia!

Barátnőm Radlert (citromos sör)ivott rendszeresen a szoptatási időszak alatt.Semmi gond nem volt. Minimális az alkoholtartalma, én a terhesség alatt is ittam néhányszor, amikor jólesett. Néha még terhesség előtt is, mert jobban esett mint a sör. Pedig én azt is szeretem :D

panna1

Sziasztok!

Nem tudtam mindent végig olvasni még, csak Pöttömnek akartam reagálni.

A Barossban császár után másnap reggel ehettem csak, de akkor már úgy vetettem rá magam a vajas zsemlére és a kórházi teára, mint egy hajléktalan, aki hetek óta nem evett. Szorítok holnapra!

Még este bejelentkezem és átolvasom a többit is!

Andi

KépKép
jazmin2005

Ja, és én nem ízesítettem a Laktoherbet, elég rossz is volt az íze. Később anyósom hozott nekem Naturlandosat, az valamivel jobb volt.

KépKép
jazmin2005

Pöttöm!

Drukkolok neked a holnapi naphoz,a mütét ellenére legyen életed egyik legszebb napja.
Jó hogy már itt tarthatsz.

Veronika
l.veronika

Köszi Lányok ismét, beszéltem a dokival és Ő is a tegnapi vizsgálatra "fogja". Pihenés és magneB6 volt az ukász. Eléggé sokkoló volt a dolog az emlékek miatt...szegény Uram pont akkor hívott mikor legjobban bömbiztem :oops: ....telepátia :shock:

Pöttömnek én is sok-sok drukkot küldök holnapra is, meg ma estére is,hogy aludjon egy kicsit....
makadu

Sziasztok!

Mindenkinek köszönöm az értékes hozzászólásokat, tanácsokat.
Akkor a teát nem viszem be, és nem mézzel ízesítem (ill a férjem).
Ananászlevet azért viszek, azt nagyon szeretem.
Kaját pedig akkor nagyon nem viszek, majd megmondják hogy mit lehet, mit nem.
Talán egy kis győri édes vagy vmi, ami a cukromat gyorsan felviszi...
Talán adnak infúziót és akkor nem fogok behipózni :cry:

A drukkokat is nagyon köszönjük, Nono baba nevében is :lol:

Jaj, már nagyon várom, hogy összepuszilgassam. Kis husibaba lesz, érzem :lol:

Kiváncsi vagyok igaz e a néphit, hogy ha nincs gyomorégés kopasz baba lesz :lol:
Nekem nem égett a gyomrom egyszer sem :wink:

Mindenkinek további nagyon szép babavárást, ami még hátravan!!!

Bendének, Áginak minél közelebbi szülést. Meg aki már szeretné. :wink:

A gyengélkedőknek javulást. Kitty, Csimby ne izguljatok! Rendben lesztek!!!

Mindenki nagyon vigyázzon magára!

Puszillak benneteket.

Sziszkáéknak kitartást a kórházban.

Nekem csak Ági telószáma van meg, ha nem gond, akkor küldök majd smst, hogy mi volt.

pöttömpanni

Ja!Majdnem elfelejtettem!

Leila, nagyon klassz a kocsitok :wink:

És Zsófiék babaszobája is :lol:

pöttömpanni

Köszi Boniko.
Kedden, hány órától van?

Aproo, örülök h rendben van a cukrod. A nap bármely szakaszában végezhető a teszt,úgyhogy pontos az eredmény amit mutatott.

nicike

Kitti!

Nyugi! Nem is értettem a pánikhangulatod. Iyenkor már lehet tágulásos vérzés is. Az is hasonló. Már nem történhet a babóddal semmi. Ha világra jönne, már szép, kerek és egész.

PÖttöm! Minden jót nektek holnapra! Irigyellek, mert hamar túl leszel rajta, de a császárt, ha nem muszáj nem vállalnám be. Cs- Andi megbízhatatlan futárszolgálata egyre késik :)
Tulajdonképpen nem is értem miért vagyok ennyire besózva. Jövő hét végéig még rengeteg idő van. De én már menni akarok!!!!!
bende

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?