Sziasztok!
Neeem vagyok elveszve, csak tegnap valahogy nem volt indíttatásom írni.
Zazzy!
Játszd végig, mikor egyszerűbb egy iskola igazgatónak pót-tanárt találni a helyedre, év elején vagy év közben?
A munka hőse nem én voltam a terhesség alatt, de szerintem egy-két hónapot dolgozhatnál, főleg a közösségért. Az nem működik hogy mondjuk a őszi/téli szünetig nyomod a melót, utána meg lelépsz? Ennyi idő alatt, ha akar, tud helyettest találni Neked szerintem.
Mindemellett el kell hogy mondjam, hogy egy percig nem bántam meg, hogy a 20. héten eljöttem a melóhelyről, pedig az én munkám nem is volt egyáltalán stresszes. A Tied ilyen gyökér főnökkel, lehet hogy az lesz...
Mona!
Kíváncsian várom a teszt eredményét!
Az ortopédus orvos meg menjen a fenébe!
Lehet hogy jobb lett volna ha T. megkopogtatja a fejét a falon egy kicsit. Lényeg a lényeg, hogy Nóri csípőjének nincs semmi baja.
Ella!
A többiek mindent elmondtak Mironról.
Remélem nem haragszol meg, de nekem annyira hasonlít Miron tekintete-szeme Heath Leadger-ére. Én legtöbbször a Casanovát láttam a színésszel, a fiacskádat is így képzelem el nagy korában.
Dimet jól teszi, ha rácsap Zsuzsinak!
Anyoo!
Köszi a listát. Furi kicsit az élén lenni, valahogy ennyire nem érzem magam terhesnek.
Nem lehetne hogy én még sokáig terhes maradjak? Nekem ez annyira jó... :lol:
Fú és szuper, hogy jön sorban az utánpótlás!
Ahogy Mamintnak, nekem sem volt kérdés, hogy most jó szériát kaptunk el és jönnek folyamatosan párban - csordában a zebrák.
Kincs!
Én sem, pedig ma dirket néztem ez miatt a Híradót. De lehet hogy tényleg jobb, hogy lemaradtam erről...
Bettica!
Még mindig jól.
Bár ma a Babám annyira nem aktív, hogy kifejezetten örülök a délutáni doki látogatásnak. Nemtom mi van vele, remélem semmi. Ha ráteszem a kezem a pocimra és megkérem, hogy mozogjon nekem egy kicsit, akkor mocorog egy-kettőt aztán elhallgat. Érdekes.
Más nem nagyon van, csiga tempóban pakolódok itthon. Az a legnagyobb baj, hogy nincs hozzá kedvem.
Kicsikét mindig pakolászok, de a fele mindig ott marad és másnap megint kell kicsikét pakolásznom. Fúj, de lusta vagyok!
Pedig ha nekiállnék rendesen, akkor kész lenne minden egy fél nap alatt, de valahogy nem vagyok motivált eléggé.
A baba dolgaival kapcsolatban is van egy-két dolog, amire rá kéne úszni még: gyerekorvos, homeos bogyók, teljesen készre csinált szülőszobás-gyerekágyas csomi, hazahozós ruha választás és ilyenek.
Poci fotó nincs tőlem, nem nőtt a hasam. Viszont gyün a víz kicsikét. A tegnapi kb. két liter elfogyasztott folyadékból, jó ha kijött egy liter, a többit nyomigálás formájában már észre lehet venni a lábamon.
Viszont jelentem, elkészült a fürdőszoba szekrény és valami állati jó lett. Nagyon ügyesen összerakta a Férjem, az asztalos sem tudott volna jobbat csinálni! Nagyon tetszik.
Össze-vissza dícsértem érte, remélem ez most eléggé motiváltá teszi a még visszalevő dolgok megalkotására.