Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Mi is itt. Szilvásváradon voltunk 3 napot. Nagyon jó volt, kirándultunk, vonatoztunk, ettünk pisztrángot :lol: Barna a vonatozást nagyon élvezte. Viszont az éjszakák pocsékok voltak. Nagyon nem megy nekünk az egyszobában alvás.

Most mentünk volna a telekre, de ebben az időben lefújtuk, Apa inkább elment dolgozni :?

Andi: Köszi a kupononkat, megkaptam. Jött megint pampers kupon, küldjem?

Anett: Gratula Esztinek a mászáshoz, meg a fogakhoz! :wink: Jövő héten én is meg szeretném próbálni a joghurtot. Egyszer már belenyalt Barnus az enyémbe, akkor ízlett neki.

Eperke: Ti még Balatonon vagytok?

Ildi: Lillu fejecskéje meggyógyult?[/b]

KépKép
kutyfül
 
 


Itt Barna éppen játszóterezik a barátnőjével :lol: :lol:
Kép

KépKép
kutyfül
 
 


Sziasztok!

A csúszda melett a kavicsgyűjtés és evés volt még Zsófi kedvenc elfoglaltsága tegnap a játszótéren. Nem értem, pici gyerekeknek hogy lehet olyan játszóteret csinálni, ami murvával van feltöltve :? Köztudott, hogy az az első, hogy a szájukba veszik stb...Bizti nem volt még kisgyereke annak aki tervezte. :? De legalább a játékok itt használhatók, kicsi gyerkőcökre vannak kitalálva. :D

Kutyfül: Igen, még Balatonon vagyunk előreláthatólag kb augusztus 10ig. Bár ma ömlik az eső, úgyhogy be vagyunk zárva a lakásba. :(
Ti mikor jöttök Szepezdre? Vagy már voltatok, csak lemaradtam róla?
Ha Andinak nincs szüksége Pampers kuponra, én szívesen átveszem. :oops:

KépKép
KépKép
eperke21
 
 

 
 

Kutyfül!
Barna nagyon édes a képeken.

Hát most zöld-barna a folt, meg jó feltűnő, de már szerintem nem fáj neki. :lol: Mondjuk azóta szerzett utánpótlást is. :lol:

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


kutyfül: Barna jó kis pasi, és már csajozik :lol:
Kuponokat megköszönöm, ha más nem tart rá igényt itt a fórumon :)
Vendég
 


kutyfül: Barna jó kis pasi, és már csajozik :lol:
Kuponokat megköszönöm, ha más nem tart rá igényt itt a fórumon :)
Vendég
 


hajj, de lelkes vagyok :lol:
Vendég
 


Kutyfül, Barnika milyen nagyfiús! :shock: Az egy szobában alvás nekünk sem menne, úgyhogy nem is tervezek menni sehová Esztivel egyelőre.

Itt is ömlik az eső, pedig 5-kor jelenésünk van a tanácsadáson. :(

Kép
waterlilly
 
 


Eperke: majd jövő hétvégén megyünk Szepezdre. Remélem addigra az időjárás magához tér! :lol: Írd meg priviben a címed, küldök neked is kupont, meg Andinak is :wink:

Anett: Hát azért a zűrös éjszaka ellenére nem bántam meg, hogy elmentünk Barnussal! Nagyon jó kis hétvége volt! :lol:

KépKép
kutyfül
 
 


Bocsánat, de ezt a képet még el kell küldenem :lol: :lol: :oops:
Kép

KépKép
kutyfül
 
 


Ilyen jó képeket mindig szívesen nézünk Barnáról. :lol:

Mi sem szeretünk egy szobázni, de nyaralás alatt nem volt gond vele. :lol:

Elegem van az esőből. Apát kivittük az állomásra, csak a kocsiba ki-beszállás alatt is szarrá áztunk Lilluval. :cry:

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Sikerült a kislányomat egy hülyeségre rávenni... :oops: Ijesztget. Rámnéz, majd azt mondja "félelmetes" hangon, hogy "áááá!!!", én "megijedek", ő meg röhög ezerrel, és persze én is röhögök, úghogy megy megint az "áááá!!!". Tegnap este kb. fél órán keresztül ezzel szórakoztunk, és ma reggel is ezzel fogadott. De olyan édesen csinálja, meg kell zabálni!!! :lol:

Kép
waterlilly
 
 


Sziasztok!

Kutyfül: Nagyon édes Barni! Micsoda nagyfiú, már autót is vezet! :D :D
A kupont nagyon szépen köszönöm!!!!!!! Jól emlékszem, hogy Te múltkor babylove-os pelust kértél valakitől? Ha megírod a címeteket, akkor én is tudok küldeni cserébe. Azt hiszem van még olyan kuponom.
Drukkolunk, hogy jó időtök legyen Szepezden. Ilyen vacak időben nem túl élvezetes, csak benn lehet ülni egész nap. Zsófival is alig bírtam már tegnap este, hiányzott neki a kinti futkosás, játék.

Lilly: Sikerült eljutni a tanácsadásra a tegnapi vacak időben? Milyen nagyra nőtt már Eszti?

Mi megrendeltünk 20 kg sárgabarackot (anyával, anyóssal) eltenni télire a gyerkőcöknek meg lekvárnak. Tegnap este telefonáltak, hogy megjött, úgyhogy ma estére megvan a program. :shock: Anyáék meg pont most nyaralnak. Még szerencse, hogy anyósom tud segíteni!

KépKép
KépKép
eperke21
 
 


Eperke, igen, eljutottunk, pont elállt az eső. Eszti 9920 gramm. :shock: Már megint fél kilót hízott 4 hét alatt. :shock:

Lekvárbefőzéshez sok sikert!

Kép
waterlilly
 
 


kutyfül: későn olvastam, hogy eperkének is kellenek a kuponok, ha még nem késő, küldd neki mind nyugodtan, mindjárt itt a kistesó, átengedem, csak tényleg későn láttam, bocsi :oops:

Anett: az igen :lol: Zsófi 9050 gramm csak :wink:
Vendég
 


Lilly! Gratula a súlygyarapodáshoz, már mi is hátrányban vagyunk :lol:

Eperke!
Kitartást a lekvárhoz. Mi minden évben teszünk el, aztán megfogadom, hogy többet sosem, aztán mégis mindig belefogunk. :wink:

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Jaj, ne cikizzetek már! :lol: Remélem, most, hogy elkezdett mászni, kicsit lassul a hízási tempója.

Légyszi adjatok tanácsot, hogy mivel kössem le Esztit! Most már két és fél- 3 órákat ébren van, és nincs ötletem, mit csináljunk itthon. A játékokon, képeskönyveken fél óra alatt túl vagyunk, a mondókázós-éneklős tudományom 10 perc alatt kilőve, és csak unatkozunk... :oops: Ilyenkor lenne jó egy tesó... :roll:

Tücsi, Lamme, ti merre?

Kép
waterlilly
 
 


Ja, az apja minden hülyeséget odaad neki, filctoll, koktélos pálca, derékszíj, de én mindenben potenciális veszélyforrást látok! Főleg, hogy rájött, hogy a filctoll kupakját hogyan kell leszedni! Szóval minden szir-szart nem merek már a kezébe nyomni.

Kép
waterlilly
 
 


Sziasztok!

Gyors bejelentkezés: nálunk minden rendben, mindenki jól van.
Bea! Barnus csuda helyes kis hapsi! Nem csoda, hogy már kis barátnője is van! :lol:
Lilly! Eszternek -gondolom- étvágy terén sincsenek problémái. :wink: (Gábor egy évesen 10,5 kg és 81,5 cm).
Míg eltűntem, szülinapi bulink is volt :) Kép
Kép
Mindenkinek pusszantás, még ha lesz időm, jövök!

Tücsi

KépKépKép
mtücsi
 
 


Boldog Születésnapot Gáborkának!!!

Tücsi, lehetne egy kicsit bővebben? :roll: :lol:

Kép
waterlilly
 
 


TÜcsi!
Gáborodnak nagyon boldog szülinapot, csuda helyes kis pasi lett belőle. :lol:

Lilly!
egész nap úgyse tudod szórakoztatni Esztit :wink: frászt kapást meg úgysem tudod elkerülni, Lilla épp valami undorító műanyagot rág, megyek elszedni tőle :shock: :oops:

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Sziasztok!

Tücsi: Boldog születésnapot kívánunk Gábornak!!!

Bocsi csajok, hogy eltünedezem napokra, de mindig van valami. Már nem tudom, hogy hol, kinek meséltem, de lerobbant a kocsink, amit el is adtunk. Még csoda, hogy kaptunk érte valamennyi lóvét :?
Csütörtökön vittük méretni Nikit, mert hét és nyolc hós kora között kemény 40 g-ot "hízott", és két hét után újabb mérést szeretett volna a védőnő. Most még ezt a 40 g-ot is elveszítette, ugyanakkora, mint héthósan volt, ill. nőtt egy cm-t. Helyettesítő dokinéni volt, aki azt mondta, hogy könnyen lehet, hogy a fogzás miatt van ez a stagnálás, megnézte a száját és látta, hogy készülődnek sorban a fogak, de azért kért egy vizeletvizsgálatot is. Pénteken leadtam, hétfőn lesz eredmény. Tiszta ideg vagyok.
Ráadásul most azon agyalok, hogy én hülye lehet, hogy "éheztettem" :shock: Eddig azt láttam, hogy amikor elég neki a kaja, akkor elkezdi eltolni a kezével a kanalat, ill. abszolút szájzár, de vigyorogva :D Nagyon édes :D És én itt egy-két kanál próbálkozás után abbahagytam, mondván, hogy egyértelműen jelezte, hogy neki elég. De csütörtök óta várok néhány percet, és újra megkínálom kajával. És szinte mindig eszik még!!!! Az első falatot vonakodva eszi meg, de aztán belejön. Ma pl. vacsira 140 ml vízből csináltunk tejpépet. Hagyott egy keveset. Pár perc után újra kínáltam, és nemhogy megette, de még bevágott utána egy doboz Frutapurát is :shock: Szóval most nem elég, hogy idegeskedek, hogy milyen lesz a laboreredmény, de még ostorozom is magam, hogy éheztettem a gyerekemet :( De ugyanúgy jól aludt, vidám volt, vigyorgós, szóval nem látszott, hogy éhes lenne....

Na szóval hétfőn talán okosabbak leszünk. Amint kicsit helyrerázódom lelkileg, újra teljes erőbedobással jövök :D És erre akár mérget is vehettek :D:D:D (Részlet az Ölve vagy halva c. filmbből, többesszámba téve :D:D:D)
lamme
 
 


Lamme!
Gyere minél hamarabb várunk. :lol:

Nikiről. Az, hogy nem sokat hízik, nem egyenlő azzal, hogy éhezteted. :lol: Nekem volt ismerősöm, aki kiéheztette szegény a babáját (nem direkt csak nem vette észre, hogy nem elég a tejcsi :oops: ) és rajta a dokik rögtön észrevették az éhezés jeleit. Ezzel azt akartam írni, hogy a doki bizti észre vette volna, ha ilyen baj van, az meg hogy elküldte laborba jó dolog, így legalább meglátjátok mi a helyzet. Remélem most nem cserélik össze a leleteiteket valakivel. :wink:

Remélem Apukád már jobban van, drukkolunk Nektek, hogy végre egyenesbe jöjjetek.

Ildi

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Lamme, nehogy már ostorozd magad! Egyrészt, ha niki éhes lett volna, nem aludt volna és sírdogált volna. Másrészt, nem mostanában kezdett el mozogni? Akkor nem csoda, hogy fogyott. Meg abban a melegben nem is volt olyan nagy étvágyuk a babáknak.
Egyébként Eszti dettó ezt csinálta egy időben, tolta ki a kanalat a szájából, köpködött, berregett, itattam vele pár korty vizet, vártam, amíg lemegy a műsorszám, és két perc múlva ismét kultúrált étkezést folytattunk... :D

Ildi: ez a rágás-mánia az agyamra megy! Mindent be a szájába, de az égadta világon mindent!!! Papucsot, katalógust, bugyigumit, krémestubust, letépett virágot, WC-papír gurigát - mintha kutyám lenne, komolyan! :shock:

Ja, és már beszerzett két macskakarmolást, Parmezán igazán béketűrő állat, de Eszti addig gyepálta, hogy már kétszer elszakadt a cérna szegény macskánál. Szerintetek Eszti tanult az esetből? Természetesen nem... :?

Kép
waterlilly
 
 


Lilly,
Lillám is eszik mindent... kedvencei a cipők! :shock: Mert onnan még Vacak macskát is látja az üvegajtón keresztül... Nálunk még nem volt karmolás, de ez csak Vacak miatt van, mert inkább átmegy a szomszédba, meg ugye Lilla sincs egész nap a kertben... pedig ráál, farkat húz, megmutatja a szemét, larmait piszkálja :shock: anyja meg frászt kap... mondjuk a keresztapja megtanította, hogy kell elzavarni a macskát... azóta Lillu Vacakot siccnek hívja és néha bele is rúg :oops: az a szerencse, hogy olyan kicsit, hogy Vacak sinogatásnak veszi :roll:

Nekem a legcikibb mindent megeszek sztori baba-mama körön volt... Lilla ment minden gyerek lehullajtott kajája után és mint egy morzsa porszívó mindent össze(evett)szedett :oops: Á nem volt ciki :shock:

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


rááll mag karmai akart lenni, na megyek a kávéért :lol:

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Tücsi! Gabónak nagyon boldog születésnapot kívánunk!!

Lamme: Nálunk ugyanez volt pár hete, Barna visszafogyott, utána meg stagnált a súlya. Minket is akartak küldeni vizeletvizsgálatra, de aztán egy hét alatt hízott 250 grammot. Szóval ne aggódj! :wink: :wink:
Ma megyünk megint méretni, kíváncsi vagyok!

Eperke: Kitartás a barackhoz! Én már szerencsére túl vagyok rajta. Bár gondolkozo, hogy őszit is kéne eltenni....

Anett: ez a rágás nálunk is borzalmas méreteket ölt. Nagyon kell figyelni, hogy semmi "veszélyes" tátgy ne legyen elérhető közelségben. Bár Barna néha meglepő ügyességgel azt is megszerzi, amire azt gondoltam nem éri el. A top apa csavarbehajtója volt. Már csak azt hallottuk, hogy berreg. Mert persze nem csak megszerezte, de be is üzemelte rögtön...
Mi a helyzet a házzal? Belevágtatok?

KépKép
kutyfül
 
 


Sziasztok!

Tücsi: gabókának utólag is nagyon boldog szülinapot kívánunk! :D :D :D Nagyon édes a képeken!!!!!

Lamme: Szerintem se aggódj a súlygyarapodás leállása miatt és főleg ne magadat okold! Ha Niki annyira éhes maradt volna, biztos kért volna még enni. Reméljük ma jó híreket kaptok, nincs semmi komoly gond vele!

Lilly: Zsófi is imádott mindent megkóstolni. Mostanában már nem annyira veszi a szájába a dolgokat (a kavicson :shock: és az ismeretlen dolgokon :shock: kívül). Ebben a korban én direkt megmostam, félre tettem neki kiürült flakonokat, műanyag üvegeket, krémes tubusokat és azokkal jól elszórakozott. Tette-vette, természetesen meg is kóstolta őket, de mivel rendesen elmostam őket, ezért ez annyira nem zavart. Szerintem sem szükséges 2-3 órán keresztül folyamatosan szórakoztatni. Hagyd, hogy egyedül is jöjjön-menjen, felfedezzen dolgokat. Ha főzöl, mutasd meg neki hogyan "kell" kevergetni az ételt, esetleg adj neki egy műanyag kis tálat, kanalat, hogy tudja utánozni. Ilyenekkel jól el tudnak szórakozni. :D

Barackhoz köszi a drukkokat! Már megküzdöttem vele. Őszit majd csak fagyasztva teszek el, hogy a picurnak legyen majd mit kóstolgatni február-márciusban. Azt mi lekvárnak nem nagyon szeretjük.

KépKép
KépKép
eperke21
 
 


Pannd: Nem akarok olyan pofátlan lenni, hogy elkunyizom előled az össze kupont. :oops: Nyugodtan osztozhatunk rajta!

KépKép
KépKép
eperke21
 
 


Bocs, Panndi akart lenni

KépKép
KépKép
eperke21
 
 


Sziasztok!

Köszönjük a köszöntéseket! :D

Lilly! Petinek vakációja van, Ádám is itthon akart lenni. Iigy egy hetet itthon volt, egy hetet csupán ebéd utánig óvodába is járt. Mit mondjak? Nem unatkoztam. Ráadásul Gábor már mindenhova megy és fel is mászik. A hét végén már nem érte be a zongora székre felmászással, már a zongora tetejéről kellett leszednem. :roll: Rengeteg energia van benne, én pedig állandóan próbálok résen lenni, hogy a kaszkadőr mutatványai szerencsés véget érjenek. Most van egy kis nyugalmam, de nem sokáig, mert mehetek teregetni, újabb mosást indiitani. Petikém edzőtáborban van, Ádi oviban. Jó is ez a nyugalom, de hiányzanak is a fiúk.
J.héttől apa is itthon, és akkor nagy csavargásoknak nézünk elibe. Már nagyon várjuk!
Esztinek pedig -ezek szerint- hiába üzenném, hogy a cicákkal jobb barátságban lenni. :lol: Nem is tudom, hogy néha kit sajnáljak jobban. Remélhetőleg Eszti hamar megtanul szépen bánni a cicussal.

Lamme! Ha éheztetted volna Nikit, akkor nem csak, hogy súlygyarapodása sem lenne, hanem még fogyott volna. Tény, hogy az elején nagyon kitartóan kell próbálkozni, de mindegyik gyerek más, és sok dologban kis idő kell, mire rájön az ember a megoldásra. Ennél nagyobb problémátok soha az életben ne legyen!

Ildi! Gábor is ugyanezt csinálja. Már nem kéri a reggelijét, de amint kiveszem, némi kis kitérő után már jön vissza lehullott morzsákat eszegetni. Ha ennivalóval kiinálom, az nem kell neki. Úgy látszik, a leesett morzsák jobb iizűek. (Kiivülálló pedig azt hinné, hogy nem kapott eleget enni ez a kisgyerek.) Nem tudom, hogy mi lesz velünk a balatoni nyaraláson. Itthon tisztább minden, és a morzsák is tuti frissek. :lol:

Tücsi

KépKépKép
mtücsi
 
 


Lilla is szeret játékból főzni - műanyag edénykészlettel, az usziban tanulta hogy kell keverni vele - azóta napi fél órát főzéssel tölt. :lol: :lol: :lol:

Most meg megyünk..mert megtámadta a doktori dolgozatomat :shock: :shock: :shock: mondjuk legalább valaki foglalkozik Vele.

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Jaj, dehogy is akarom Esztit egész nap szórakoztatni! Tudatosan hagyom őt egyedül játszani, merthogy tesója nem lesz, nekem meg ugye van más dolgom is... Ébredés után kb. egy-máásfél óra hosszat ő szépen elszöszmötöl körülöttem, én meg takarítok, vasalok, teregetek, mikor mit, de aztán van másfél óra, amikor már elunja az egyedüljátszást, és nyígni kezd. Ekkor kellene nekem értelmesen lekötnöm...

Tücsi, hát akkor nem unatkozol! Van kertetek, ahol a három lurkó egy kicsit kieresztheti a gőzt? (No meg te is...) És ki tud zongorázni a családban?

Ildi, Lilla édes lehet, ahogy főzicskél, én is nagyon várom már ezt az utánzós kort, most egyelőre nálunk csak mindennemű dobozok, tárolóedények kiborogatása folyik...

Kutyfül: csavarbehajtó? Nyami! :lol: Tényleg, de abszolúte SEMMIT nem szabad elölhagyni!!!
Ház-projekt: ó igen, megy ezerrel, azaz megyeget ezerrel, mert a férjem irtó sokat dolgozik mostanában, és keveset ér rá, másrészt a szabadságok miatt elég nehéz néha az árut beszerezni hozzá. Most a parkettára várunk (padlófűtés fölé lesz, ezért speckó, járólapot nem akartam, féltem Esztit, olyan kis ügyetlen még, meg a parketta melegebb hatást kelt), a burkolatokat, szanitereket már kiválasztottuk, megrendeltük. Még a beépített bútorokat kell megterveztetni (konyha, füdőszobák, előszoba), megcsináltatni, és aztán kész... Valszeg október végén költözünk, a szocpol miatt először a mostani lakásunkat kell átíratni (szabadságolás miatt ez is csúszik...), utána tudjuk beadni a hiteligénylést. Hát a kertből, teraszból nem sokat fogunk élvezni az idén, de jövő tavasszal már ott szaladgálhat Eszti, és az nagyon jó lesz! :D

Kép
waterlilly
 
 


Barnikánknak boldog hófordulót!!!

Ja, és jövő tavasszal rendezzünk egy babatalit nálunk, jó??? :D

Kép
waterlilly
 
 


Lilly! Tuti biztos, hogy nem lesz tesó?

Na a borogatást-kutatást Lilla is műveli még... de tényleg édes amikor utánzó kismajmot játszik. :wink:

Jó dolog, hogy így haladtok a házzal.

Kutyfül!
Barninak így megkésve is boldog hófordulót kívánunk. :lol:

Panndi nagyon eltűnt. :cry:

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Babataliban benne vagyunk. :lol:

Előbb hívtak a munkahelyemről, egy újság cikket kellett előásni egy elemzéshez... kiderült ebben még mindig én vagyok a leggyorsabb. :lol: Kicsit örülök, hogy minden képességem azért nem kopott meg itt az itthonlétben. :lol:

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Sziasztok!

Képzeljétek, voltunk a gyerekorvosnál (még mindig a helyettesítős volt), és öt nap alatt hízott Niki 180 g-ot :lol: A lelete ugyan nem lett teljesen negatív, de azt mondta rá, hogy ez annyira minimális bibi, hogy ezzel nem kell foglalkozni :D Úgy megnyugodtam halljátok!!!!
Köszi mindenkinek, hogy bíztattatok!!!

Lilly: Én is benne vagyok a taliban :wink:

Vivim már két órája alszik, Niki meg egy órája :lol: Én meg ezalatt sütöttem egy kis palacsintát, már be is vannak ízesítve :D Persze párom is segített :)

Na megyek, mert most járt le a mosás, teregetni kell. A délelőttünk elment a gyerekorvossal meg a vásárlással :oops:
lamme
 
 


Lamme! Látod milyen ügyes Nikid van. :lol:

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Köszönjük a köszöntéseket!
Voltunk méreckedni, Barna 8550 gramm. Elkezdtük a joghurtot, ízlik neki. Vicces volt, mert kérdeztem a védőnénit, hogy megpróbálhatjuk-e. Mondta, hogy igen. Az előttem levő anyukának meg azt mondta nem, mert más a dokiknk és a miénk engedi az övék nem... :?

Lamme: Örülök, hogy Nik rendben van!

Anett: Hu, ez olyan izgi, hogy már itt tartotok a házzal. Jó gyorsan megy :wink: És a régi lakást el is adtátok?
Én sem játszom mindig Barnával. Szerintem fontos, hogy egyedül is jól ellegyen, nem csak valaki mással. Mi szoktunk fogócskázni (négykézláb kergetem), építeni (amit ő lerombol :lol: ), meséskönyvet nézegetni. Nagyjából ezeket játszuk.

Tücsi: Hát én sem csodálom, hogy nem unatkozol a fiúk mellett :lol:

A babataliban mi is benne vagyunk! :wink:

Holnap megyünk Szepezdre! Már nagyon várom, végre pancsolunk egy nagyot!!!

KépKép
kutyfül
 
 


Sziasztok!

Én is ideértem végre. Hétfőn voltam dokinál, minden rendben van velünk. :) Bár a doktornő szerint mostanában még nem fogok babázni, majd csak szeptemberben. Mindegy, végülis ráérünk még... Volt egy aranyos sztori is. Alapban az UHokat eddig nem ő csinálta, mert külön UHost foglalkoztat erre. De a sima UHsa pont most szült, aki meg éppen akkor dolgozott, az genetikai UHk tömkelegét kellett csinálja éppen, így megkérdezte, hogy nagy gond lenne-e, ha ezúttal ő nézné meg UHon a babót. Mondtuk, hogy egyáltalán nincs kifogásunk ellene. Mindenét megnézte, közben kérdezte, hogy mi lesz a neve, mi mondtuk a variációkat. Aztán a végén mondta, hogy ő még megkukucskál valamit, amire mi nem vagyunk kiváncsiak. :lol: Amikor ezt mondta, szinte nem bírtam ellenálni a kísértésnek, hogy rákérdezzek, de aztán erőt vettem magamon. Úgyhogy a pici nemét még mindig titok fedi. :lol:
Már csak azon kell izguljunk, hogy nehogy a párom nagymamája megtudja és véletlenül elszólja magát. Mert a doktornő édesanyja ott lakik a szomszédban. Zsófi születéséről is előbb értesült a nagymama, mint a mi szüleink. :)
Ja és előre láthatólag jó nagy baba lesz, 4200-4300ra saccolja a doktornő a végére. :shock:

KépKép
KépKép
eperke21
 
 


Hú Eperke én tutira sírva könyörögtem volna, hogy mondja meg a doki a nemét. :oops: Csodálat a türelmetekért. :lol: Tényleg szép nagy babácskátok lesz, ha bejöna doki jóslata. :lol:

Kutyfül! Nem semmi, hogy valaki ehet joghurtot, valaki nem. :?

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Lamme:Örülünk, hogy Nikivel semmi gond!

Lilly: Találkában mi is benne vagyunk :wink: Bár két gyerkőccel, azért nehezebb lesz közlekedni, de majd megoldjuk valahogy.
Örülök, hogy ilyen jól haladtok a házzal, jó lenne, ha már mi is itt tarthatnánk, de mi most egy időre leálltunk a témáról. Nem sok időnk van (főleg apának), így majd ha a pici is kicsit nagyobb lesz újra nekiállunk. Talán jövőre összejön nekünk is a költözés.
Ami a játékot illeti, mi is fogócskáztunk Zsófival négykézláb, meg szeretett bujócskázni (textilpelussal), építettünk (Zsófi nálunk is inkább rombolt, 1 éves kora után jutott el odáig, hogy építeni is elkezdett). Amikor már fel tudott állni és kapaszkodva közlekedett, volt egy járgánya, amire fel is tudott ülni, és én tologattam, de ő is tudta tolni. Azzal szeretett közlekesdni nagyon. Meg olyan játékkal játszottunk még sokat, aminél a különböző formájú kockáknak meg kell keresni a helyét. Azt mutogattam neki, hogy kell, persze az elején ő még csak figyelte, ezt is 1 éves kora után kezdte próbálgatni.

Kutyfül: Barninak boldog hófordulót utólag is!!!!!!!!!
Szepezden meg úgy tűnik jó időtök lesz, kellemes pihenést! :D

KépKép
KépKép
eperke21
 
 


Eperke, te aztán egy hős vagy! Nekem kifúrná az oldalamat a kíváncsiság...

Esztit is 4200 grammra becsülték, hüledeztem is, hogyan fogom megszülni, aztán csak 3710 gramm lett, és tényleg nagyon gyorsan meglett.

Kutyfül, Barnika nagyon ügyes, ha már fogócskáztok! Eszti is mászik, de a fogócskázástól messze vagyunk!
A védőnőtök érdekes... Szepezden biztos jó lesz, mert nagyon jó időt mondanak a hétvégére!

Lamme, nagyon ügyesek a kislányaid, hogy egyszerre alszanak, te meg hogy palacsintát sütsz, a párod meg hogy segít! Jó kis csapat vagytok!

Hol van Panndi??? Remélem, csak nyaral!

Kép
waterlilly
 
 


Már én is hiányolom Panndit... tegnap az áek-es topikban láttam, de itt már régóta nem írt. :cry:

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Sziasztok!

Köszi a hiányolást, megvagyunk, csak sűrű a program :roll: Most horror éjszakánk volt. 11 után lefeküdtem, fél óra múlva fura zajra ébredtem, azt hittem, bejött valaki a szomszéd szobába. Kinéztem az ablakon, jött két zseblámpás pasi futva. Felkeltettem a férjemet, közben a két pasi (kiderült, hogy rendőrök) elkezdett kiabálni a kerítésünknél, hogy álljanak meg, rendőrség! Kérdeztük, mi történt, azt mondták bemásztak a kertünkbe. Gyorsan bezártuk az összes ablakot, redőnyöket teljesen leengedtük, csak a miénk maradt nyitva, és körbejártuk a lakást, szerencsére sehol senki nem volt. Rendőrautók keringtek még egy darabig itt, meg emberek járkáltak, mi meg nem tudtuk, hogy vajon még a kertünkben vannak-e... Kettő fele felébredt Zsófi, magunkhoz vettem, így tudtam 20 percekre visszaaludni. Reggel láttam, hogy ki van törve a kerítésünk hátrafele, gondolom ott távoztak. És a kertben maradt az egyik pulcsija vagy ingje, ott hevert a fűben. Azóta volt itt a rendőrség, négytagú banda volt, természetesen nem bírták őket elkapni :?

Zsófi jól van, aktívkodik :lol: Ma láttunk az állomáson egy cicát, nagyon megörült neki, rámutatott,, és nagy büszkén mondta, hogy vavvav :lol: 10 percig próbáltam meggyőzni, hogy nem kutya, hanem cica. Aztán rámnézett, mondta, hogy ci, majd a macskára mutatott, és mondta, hogy vavvav :D

Egyetemtől már megjött a levél, hogy felvettek, szeretettel várnak szeptemberben :lol:

Ha sikerült visszaolvasnom, reagálok arra is :oops:
Vendég
 


Eperke: Nekem Barnabást a doki 4 kg-ra saccolta, és grammra pontosan annyi lett :wink: :lol: Én tuti nem bírtam volna ki, hogy ne kérdezzem meg a dokit.

Tegnap voltam nőgyogyinál, volt egy csomó nagypocakos anyuka, hát bevallom nagyon irigyeltem őket :oops: :roll:

Panndi: Egyetemhez gratula!! Ez a betörős sztori nem semmi. Este jól zárjatok be mindent!!! Egyik ismerősömékhez is éjjel bemásztak az erkélyen kersztül és kipakolták a lakást, amíg ők a másik szobában aludtak :twisted: :twisted:

Anett: Barni már elég régóta kúszik-mászik, szóval volt ideje gyakorolni. Ja, a bujócskázást is szereti, amit Eperke írt!

KépKép
kutyfül
 
 


Köszi lányok, de a hős azért egy kicsit túlzás. :D Emiatt még hős azért nem vagyok, engem is furdal a kiváncsiság :D De azt is ki akarom próbálni, hogy milyen érzés ott megtudni. Minket sem tudtak még, mikor vártak, és akkor is kibírták valahogy.

Panndi: Nem akármi ez a betörős dolog, én biztos frászt kapnék ezek után otthon. Le sem tudnám hunyni a szemem. Még szerencse, hogy a rendőrök résen voltak, és észrevették! De azért tényleg vigyázzatok, és zárjatok mindent!

Kutyfül: Nekünk is Zsófit 4 kg-ra saccolta és 3980 gr-mal született, úgyhogy bejött. Ennél biztos nem kesz kisebb ezúttal sem.

Lilly: Zsófi még labdázni szeret/ett nagyon. Először kisebb, puha labdával kezdtük, majd kapott egy nagy pöttyöset. :D Gurítottam neki és mondtam, hogy gurítsa vissza. Ha vissza nem is gurította egy ideig, de mindig odanyújtotta, visszaadta. :D

KépKép
KépKép
eperke21
 
 


Eperke!
Mi Kutyfüllel úgy gondoljuk kijár a hős :wink: Biztos jó meglepi lesz nektek ott a szülőszobán, kicsit irigylem is. :lol:

Amúgy a labdázás Lillának is nagy kedvence :lol:

Panndi gratula az egyetemhez.
A betörős sztorihoz nem fűzök semmit, mert nem tudok szépet és kultúráltat. Nagyon tud idegesíteni az ilyen. Régen hozzánk a lakásba betörtek, nagyon rossz érzés volt. (iskolai tornaóráról osztálytársam lopta el a kulcsot és adta oda a betörőknek :twisted: :twisted: :twisted: )

Lilla belenőtt a hisztikorba :shock: :shock: :shock: szóval nem egyszerű az élet...

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Andi, nagyon durva ez a betörős sztori! Én biztos frászt kaptam volna! A rendőrök meg... ne már, hogy egyet se kapjanak el a 4-ből!

Ildi, a te sztorid se semmi! Jó kis osztálytársad lehetett...

Andi, gratula az egyetemhez. Engem is felvettek, úgyhogy én is tanulok majd szeptembertől.

Ildi, a hisztihez kitartást! :shock:

Kép
waterlilly
 
 


Lilly is Te mit tanulsz majd? Gratulálunk amúgy a felvételihez.

Nekem is össze kell magam szedni, mert a doktorim már porosodik az asztalon... :shock:

KépKép

KépKép
beneildi
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: