Új privát üzeneted érkezett!

csucsu: 2005 nyarán.
Vendég
 


sehol senki? :D
rémes milyen hideg lett :(
Vendég
 


Itt vagyok, nagyon hideg van, mintha november eleje lenne úgy érzem magam. De Tabati: ma is azt mondták, hogy hétvégére jó idő lesz. Nem is történt semmi ma velünk. Takarítottam, mostam...

Kép
németh
 
 

 
 

Remélem is, hogy jó idő lesz, mert különben irgum-burgum!! :x

Ma elhoztuk a ruhámat!! :D :D Már egyre több a pipa azon a bizonyos listán! :D

Kép
Kép
tabati
 
 


Tabati: hétvégére megint 30 fokot mondanak! :D
Vendég
 


Szilvi: Az árak alapján azt hittem régebben. Mi is 2005 nyarán esküdtünk:):)


Tabati: azona listán lesz előbb utobb hogy pipálni sem kell. Na akkor leszel izgatott:):)
Éljenek a menyasszonyok sokáig:)


Jajj lányok olyan rossz idő van és hideg. Mikor lesz ebből igazi nyár???
Én már abban sem bizok, hogy hétvégén ebből jó idő lesz:(

Kép
csucsu05
 
 


Csucsu: már én is teát főztem, mint télen....... Őrület. Majd meglátjátok hirtelen megint 30 fok lesz, aztán akkor meg attól fogunk szenvedni. Én ilyen időben Mátéval ki sem teszem a lábam. Nem tudod hol lehet esőkabátot kapni gyerekeknek?

Szilvi: remélem holnap nem lesznek sokan. Rohanni fogok oda-vissza, mert a férjem kollégája szabin van,és neki is sietni kell majd a mhelyére. Na meg remélem hogy azért holnap nem fog szakadni az eső, mert szerintem ma az esernyő sem segített.

Tabati: Ma mit intézel? Milyen tortátok lesz?

Kép
németh
 
 


Kinga: sajnos nem tudom. Bababboltokban biztos. Bár én a tescoban vettem a lányomnak mert szép rózsaszin virágmintás volt. De azt még régebben vettem csak megtetszett és meg vettem. De jó is, hogy van. Igaz ilyen időben ki sem megyünk.
Szörnyű ez a nyár.

Kép
csucsu05
 
 


Csucsu!!

De igenis bízzál a jó időben, mert mi lesz akkor velem, ha ti is feladjátok??? :evil: Nekem ma pl. elromlott az esernyő, persze út közben és másikat kellett vennem. Régi álmomat valósítottam meg, napsárga esernyőt vettem. Persze véletlen, hogy volt a boltban, de megvettem. Eddig mindig sötét esernyőim voltak, most végre vidám. És még a kedvem is jobb lett. :D

Kinga!

Ma voltam a varrónőnél a "menyecskeruhámért". Sokat kínlódott vele szegény, de kész van. Neki sem volt túl jó kedve, ezért amikor varrt, elmentem esernyőt venni, kapott tőlem túró rudit. :lol: Úgy örült neki!! :D Persze magamat sem hagytam ki a jóból! :wink:

Kép
Kép
tabati
 
 


Ja, torta!

Egy lány készíti, akit innen ismerek a babanetről! :D Kinga, talán te ismered a 2009es topicba szokott irogatni, Encsike. Egyszer felrakta az eljegyzési tortáját, amit ő készített. Hát valami gyönyörű volt, és megkértem, hogy csinálja ő az esküvői tortánkat. Szívesen el is vállalta! Szóval még sosem találkoztunk, tán kétszer beszéltünk telefonon! :D Szerintem gyönyörű lesz. Feketeerdő torta, marcipán bevonattal, lila marcipán rózsákkal, a rózsákban cukorgyöngyökkel. És szív alakú lesz! :wink: 44 cm a hossza, úgyhogy ezért alig találtam tálcát alá, de végül meglett az is. 55 centi átmérővel. Szóval jó nagy lesz!! :wink: Majd azt is lefotózzuk, már alig várom, hogy lássam!!

Kép
Kép
tabati
 
 


Sziasztok!

Végre megjavult ez a nyavajás NET! :evil: :evil: Tegnap kb. ötször próbáltam üzenetet küldeni, de mindig abban a szent pillanatban állt le a hálózat, amikor rányomtam a küldés gombra!


Az idő ma borzalmas volt! Ennek megfelelően az "óvodában" borús volt a hangulat! Komolyan mondom, hogy a két liba kolléganőmet szét kellett szedni, mert majdnem egymásnak estek... Gyakorlatilag én már magamban azon röhögtem, hogy tényleg olyanok, mint két öt éves gyerek :D

Tabati:
Nagyon-nagyon szurkolok,hogy hétvégén minden rendben menjen és az idő is gyönyörű legyen! A képeket, meg természetesen várjuk! :D

Kép
anda81
 
 


kinga: nem láttalak az orvosnál :( mondjuk elég korán mentünk. mikor ott voltunk összesen egy nő volt benn, meg utána is csak egy jött, hogy végeztünk. de szerintem egyik se te voltál. ha minden igaz... :) mi már kb. 7.30ra végeztünk.
Vendég
 


Szilvi!

És mikor lesz eredmény? Vagy majd a vérvétel után mondanak bármit is? Vagy nem is kell semmit mondani, ez csak amolyan kötelező dolog?

Anda!

Hát én már ott tartok, hogy ha esik az eső, arra is átgondoltam a B tervet! :lol: Gondoltam átviszem a templomba a ruhát és ott öltözök át :lol: , de a barátnőm nagyon hadakozott, hogy elmenekül a násznép, ha meglát engem civil ruhában és így belegondolva tényleg nem romantikus. Bár az sem, ha a szoknyám alja csurom víz...mert a kocsiig is el kell jutni valahogy... Már nem érdekel, valami lesz, a fényképeket viszont esős időben a templomban csináljuk meg. Ennek viszont örülök, mert az is szép lesz! :D

Kép
Kép
tabati
 
 


Tabati: Kb. 2 hétmúlva kell mennem megbeszélni a dokival az inszemet. addigra elvileg minden papír meglesz.

Nincsen a templomnak paplakja? mert ha van és a pap megengedi, akkor elég ha kb 1 órával hamarabb odamész, elviszitek a ruhát és ott öltöztök át. egy órával hamarabb úgysincs ott egyik vendég sem szerintem.
Vendég
 


Szilvi!

Az még rosszabb, mert akkor a paplak kertjén meg a templom kertjén is át kell gázolnom a ruhában, így meg csak a mi kertünkön, aztán autó, majd a templom bejáratánál már beton van szerencsére. És a bejárat közel van az utcához, nem úgy, mint nálunk. (csak a paplak a templom mögötti telken van, hátul a kerten keresztül van átjárás, ott nincs beton. )

2 hét múlva megbeszélés, akkor már nemsokára meglesz az inszem is! :D

Kép
Kép
tabati
 
 


Tabati: fölösleges is ilyesmin gondolkoznod, mert hétvégére gyönyörű napos időt jósoltak :) :) :wink:
Vendég
 


Én inkább már a rosszabbik megoldásra gondolok és akkor tuti nem leszek elkeseredve! :wink: Csak 2 napja gáz ez az idő, olyan lehangoló... :(

Kész vannak az asztali gyertyatartók, teletöltöttem őket kis fehér kövekkel, hogy a vékony gyertya megálljon bennük. Meg masni is került rájuk, szépecskék lettek! Ma megyünk este megnézni a vacsora helyszínét, át is viszünk pár cuccot, meg kihordjuk az asztalokat (egy iskola aulájában lesz), no meg kipróbáljuk párommal a "parkettet" . :lol: :wink:

Kép
Kép
tabati
 
 


Tabati:ne parázz!!!!!!!!!Hétvégére szép időt mondanak,és minden a legnagyobb rendben lesz :wink:
az idegeskedés árt a szépségnek!
Meglátod hogy repül majd az idő ha már ott lesztek!

SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNOK NEKTEK!!!!!!!

KépKép
lyndee
 
 


Sziasztok!

Drága Tabati:
Ne aggódj, ha esik, ha fúj gyönyörű esküvőd lesz!!!!! :D Fúúúú de irigykedek most rád! :D

Kép
anda81
 
 


Tabati: Már mától jobb időt mondanak. És holnaptól nyarat igérnek. Látod még a nap is kisüt nektek:)
Érezzd holnap nagyon jól magad és előre is kívánok sok Boldogságot és gyerek sereget :)
Szép legyél holnap és évezd ki, hogy mindneki Téged csodál:)Az életben kevés ilyen pillanataitok lesznek.

Kép
csucsu05
 
 


nálunk már süt is a nap! :D
Vendég
 


na mi az csajok, most meg a meleg miatt tűnt el mindenki?:D :wink:

mindenki kiviharzott a szabadba?:D :wink:
Vendég
 


Sziasztok Lányok! :D

Aki esetleg még nem tudná, vagy nem tűnt még neki fel, annak üzenem, hogy PÉNTEK VAAAAAAAAN!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D Jah, és azt, hogy végre valahára SÜT A NAP! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

A mai napom egész jó volt, a két liba közül az egyik otthon maradt hasmenéssel, így jól elvoltam a másikkal. Egy kicsit "tesóztam", aztán mostan itt ülök és olvasgatok. Az esti vacsi melegszendvics lesz.
Holnap megyünk Dányba, holnap után pedig Szentendrére. Jah, és egy éves lett az unokaöcsim, őt ünnepeljük Szentendrén. :D

Tabati:
Holnap itt a nagy nap! Nagyon sok boldogságot nektek! Én is kívánom, hogy érezzétek nagyon jól magatokat holnap! A napocska már nálunk is kezdi bontogatni a sugarait! Holnapra minden rendben lesz! :D

Kép
anda81
 
 


lányok!

nekem ma még sehol sincs piri. fájdogál, szurkál a hasam, de eddig semmi. reggel mértem a hőmet, kíváncsiságból, 36.9 volt. eddig mindig alacsonyabb volt a mensi napján.

a "sima" hőm napközben 37.3 volt.
holnap reggel még megmérem. ha a maihoz képest kevesebb lesz, akkor egyértelmű lesz a dolog.
vettem egy tesztet, de vasárnap reggel előtt semmiképp sem csinálom meg.

lehet csak annyiról van szó, hogy ebben a hónapban "behozza" a testem a múlt hónapit, mert múlt hónapban 27re jött meg. lehet most 29 napra fog.

nem merem magam annyira beleélni. pedig megjegyzem halkan valahogy olyan furcsa érzésem van, hogy talán mégis....

szorítsatok csajok!!!
Vendég
 


Tabati: neked meg nagyon nagyon sok boldogságot!!!! :D :D

Érezd magad nagyon jól holnap! :D
Vendég
 


Szilvi!
Drukk milliárdok a köbön +1 :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :D :D :D :D :D :D

Kép
anda81
 
 


Sziasztok! El volt romolva ez a szar gép, pont amikor ilyen fontos dolgok vannak!
Szóval: Tabati: nagyon szép legyél holnap, érezzétek nagyon jól magatokat! És tuti sütni fog a nap, nem lesz vizes a ruhád! Majd nagyon várjuk a képeket!
Szilvi: csak nem nálatok is bejön, hogy amikor lemondtok a spontán babuciról bejön? Drukkk!
Nem voltam csütörtökön vérvételen, mert reggelre megjött. Azt hittem megőrülök. 20 napos ciklus? Még életemben nem volt ilyen. Viszont ma voltam, rengeteg vért levettek tőlem. Azt hiszem szerdán megyek uh-ra legközelebb.
Anda: jó ünneplést nektek! Majd hozzál megint képeket.
Csucsu: majd megnézem akkor a tescóban. Képzeld a csepel plázában meg vettünk ma 500 ft-ért egy farmerdzsekit Máténak.

Kép
németh
 
 


Kinga:Mitől jött meg neked a 20.napra?Az igen! :? Mi okozhat ilyet?
Volt peteérésed?

Kép

Kép
syl100
 
 


Sziasztok!

Szilvi! Én druukolok neked, hogy ne kelljen az inszem!! Nem akarod előbb megcsinálni a tesztet??????

Tabati, látom holnap lesz a lagzid??? Gratulálok és sok boldogságot kívánok! Kívánom hogy legyen holnap jó idő!!!

Már megint esik!!!!! Fuuuuuuujjjjjjjjj

Kép
szilvia80
 
 


lyndee: nem csinálom meg semmiképp sem hamarabb,mert egy nap csúszásmég belefér, mivel a mult hónapban 27 napra jött meg.lehet most 29re fog.
Vendég
 


jajjj szilvi ne haragudj!!!! azt hittem hogy lyndee írta, de te voltál!!! szóval neked szól a fenti üzenet :D

köszönöm neked is a drukkokat!! :D
Vendég
 


itt még nem esik!!! remélem nem is fog!!!
Vendég
 


Nincs semmi baj, Szilvi!

Megy továbbra is a drukk!

Kép
szilvia80
 
 


köszi:D
Vendég
 


kinga: csütörtök reggelre jött meg? mert akkor a ciklusod 2. napján voltál vérvételen ezek szerint, ha ma voltál. akkor mit néznek?? mert tudtommal 3.és 21. napi hormonvizsgálat van és immunológiai kedden és csütörtökön. mi van még ami vérvétel? csak hogy nehogy kihagyjak valamit.
Vendég
 


jó reggelt!

mértem hőt. ma is 36.9.

viszont eszembe jutott, hogy elképzelhető, hogy később volt a pé-m mint középidő, ebben a hónapban. illetve nem később csakkétszer próbálkozott a szervezetem, mert emlékszem, ogy kétszer volt 3 vagy 4 nap nap különbséggel egy-egy pozitív lh tesztem.
Vendég
 


visszaolvastam. 12-én volt középidőm (eddig tudtommal mindig akkor volt ovum) és 16-án írtam, hogy megint erős az lh teszt.

akkor lehet várok még hétfő-keddig a terhességi teszttel és hőmérőzök inkább.

nem akarokkoppanni... :( :(
Vendég
 


Szilvi!
Ezerrel mennek a drukkok! Nagyon-nagyon-nagyon-nagyon szorííííííííííííííííítttttttttoooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkk :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Kép
anda81
 
 


Tabati:

NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT! MOST MÁR ISTEN ÉS EMBER ELŐTT IS FÉRJES ASSZONY VAGY! GRATULÁLOK!

Kép Neked küldöm ezeket a virágokat! :D

Kép
anda81
 
 


jó reggelt!

Tabati: gratula Neked! majdkérünk beszámolót és képeket is ha lehet :D

Hát megcsináltam a tesztet ma reggel, ami teljesen nega :(
úgyhogy az lesz szerintem amit tegnap írtam, hogy kitolódott a pé-m és így a ciklusom is. Elvileg így vagy július 31 vagy augusztus 1 az új időpont.

Ja, ma reggel is mértem hőt. Kicsit fentebb ment, 37.00.
viszont ha még egy hetem van hátra kb. akkor ez teljesen normális nálam.
Vendég
 


hülye vagyok, rosszul számoltam. ha 4 nappal tolódott el a pé-m akkor július29 környékén kell megjönnie. vagy inkább nem megjönnie. de nem bánnám ha azért nem jönne meg mert babás vagyok, nem pedig azért mert sikerült valami hormonzavart is beszereznem. :(
Vendég
 


Sziasztok!

Szilvi! Még ne add fel!!!!! Van még remény! Persze, hogy nem éled bele magad, azt nagyon jól csinálod, de még nincs veszve semmi! :D
Nagyon drukkolok! :D :D

Kép
anda81
 
 


Szilvi: azt mondta ott a nőci, hogy a 2. napon is lehet a 3. napi hormonvizsgálat, és hogy mindent levett, hogy haladjunk. Gondolom az immunt is. És azt mondta, hogy a férjem is mehet bármelyik nap az immun miatt. Úgyhogy én sem értem már megint, mert én is úgy tudtam, hogy csak két nap van ilyen vérvétel. Szerdán meg egyek a 7. napi uh-ra. Drukkolok neked, hogy baba legyen a dologban.

Kép
németh
 
 


Drága Tabati: kívánok nektek sok boldogságot, esztendőre (sőt még előbb) apróságot! Sok puszi
Kép

Kép
németh
 
 


köszi lányok a drukkot!
azt hiszem beszerzekmég egy tesztet és megcsinálom kedd környékén ha addig sem jelentkezik piri. hátha...
kinga: most már én is kezdek összezavarodni:)
de akkor nálatok is jól beindult a gépezet :) :wink:
nekem már csak egy vérvétel van hátra. a 3. napi. ami most elvileg 31.-re fog esni. aztán a ciklusom 5-6napján megyek megbeszélni az inszemet. illetve előtte én még szeretném ha megcsinálná az átjárhatóságit.
Vendég
 


sziasztok.

lenne egy kérdésem és ahogy olvastam ti többet tudtok talán mint én.

2 hónapja hagytam abba a fogi gátlót mert össze kutyulta a mensim.múlt hónapban rendesen időre megjött.a kövinek tegnap kellett volna de nem akarózott.éjjel azt hittem hogy tettem is be betétet de csak enyhe és sárgás halovány barnás folyásom volt,ami estére elmúlt.ma sincs semmi.
ebben a hónapban ovum körüli napokon előfordult hogy belefeledkezdtünk a dolgokba és elmaradt a megszakítás :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

tüneteim(????):

szurkáló,néha olyan fezsülősen enyhén fájó pocak.
kaja,kaja,kaja(1 hét alatt 1 kilót híztam)
néha szurkál a mellem(nem fáj ha megnyomom.)
és kb 1 hete erősem görcsöltem egy napig és nagyon sok folyásom volt(eddig nekem sose ilyen.azt hittem előbb megjön)és valahol olvastam hogy ez is egy tünet ami utalhat terhességre(hogy milyen okból nem tudom)

hányingerem nincs(fiamnál sem volt egyátalán)
nem vagyok aluszékonyabb.
sem szagokra érzékeny.

ha terhes vagyok akkor mensi szerint ma 4+1 napos vagyok.lehet hogy a többi tünet még korai lenne???

szerintetek lehet baba a dologban vagy ez méga gyógyi hatása???
Patrik elsőre fogant ugyhogy nagyon fogékony vagyok :lol: :lol: :lol:

de az is lehet hogy csak beképzelem :? :? :? :?

ha holnap veszek tesztet már mutathatja a babát???(bár ez hülye kérdés mert Patrikot mutatta azon a napon mikor meg kellet volna jönnie.reggel nem volt semmi és mentem is tesztért)

Kép
Kép
ettike
 
 


jó reggelt csajok!

ma reggel is mértem, visszaesett 36.9-re. szerintem az lesz amit írtam, pé kitolódása miatt ciklus hosszabb.
majd csak kedden veszek tesztet ha addig nem jön piri. addig hőmérőzök.
Vendég
 


Szilvi: Holnap akkor csinálsz tesztet?, De izgi.

Ettike: Sosemlehet tudni. amit leírtál tüneteket azok nagyon jók.
Reméljük baba van a dologban:)
Hányinger és a többi. Lheet elkerül de azis lehet még korai lenne. a szurkálás jó jel tényleg. Na mikor tesztelsz?

Kép
csucsu05
 
 


szia.

tesztelni ma vagy holnap szeretnék.nem akarom magam beleélni,de azért már közel állok hozzá.csak erőt kell vennem magamon hogy vegyek tesztet.Párom kicsit aggódik a pénzügyek miatt de szerintem ahol egy elfér ott elfér kettő is :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: én nagyon örülnék ha egy kis Maja/Málna lenne a pociban.

Kép
Kép
ettike
 
 


csucsu: holnap még nem, csak szerdán ha holnap se jön meg.
holnap veszek majd egy tesztet.
Vendég
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: