Új privát üzeneted érkezett!

Mara,
ne keseredj el! Már jársz ahhoz az endokrinológushoz, ő majd ír rá gyógyszert. Amúgy nagyon sokan lettek már babásak a tiédnél magasabb ir-rel is.

i.kata
 
 


Kata: Áááááááá. Túlteszem magam rajta, csak hisztizek.
Azt az almásat én is láttam :) Kasza kapa fakanál, vagy valami ilyesmi címe van, nem?

hofeherke
 
 


Kajáltam, aztán készítettem egy gyümölcs salátát és zoknit vettem fel, télit ráadásul mert majd megvesz az Isten hidege.
Vasalnom is kéne, de marhára nincs időm.
Ja és egy másik topicban rontottam a levegőt, mert a múltkori lány vonalzót szeretne cserélni, mert a régi már nem tetszik neki, de ő maga nem tudja megcsináln, tehát most épp vonalzóvadászaton vagyok! :lol:

Mara
Addig ne itasd az egereket amig a dokkerel nem nézetted meg! Rendi?
Különben a pco kezelhető és nem csak Czinki lett babás a megfelelő kezelés után, vagy közben! :wink:

dita75
 
 

 
 

Kata: baromi jól hangzik!!

Mara: :cry: sajnálom, de szerintem itt a bibi! :cry: ha még sok pici cisztád is van.....
mikor mész vissza az endokrinológushoz?????
szerintem fel kéne iratni a metformint.
nekema tüneteim voltak: rossz fsh-lh arány, magas tsh, magas terheléses ir, sok ciszta, nem reagáltam a clostyra , de igazából a puregonra sem jól. és szerintem nekem a 4 havi 3*500 és utána 2 havi 3*850 segített levinni a tsh-m és csinált egy spontán menszit és pé-t, amiből lett Mákszem. na meg persze szerintem segített a méhpempő is.
szerintem meg kellene próbálnod beszélni az endokrinológussal és feliratni a gyógyszert.
jaj, de most meg vagyok zavarodva, most volt neked inszemed?? mert látom, h már csak 2 nap van tesztig. ne haragudj, most hirtelen nem tudom, h mi volt veled ebben a ciklusban. csak arra emlékszem, h endokrinológusnál voltál, és nem a diákod apukájánál, hanem egy helyettesítőnél, aki viszont tök rendes volt.

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


A bundás almát én már régóta csinálom, anyutól nyúltam a receptet. Az almát magában nem nagyon szeretem, mert savat csinál nekem és iszonyú éhes leszek tőle, de ha van itthon tuti, hogy bebundázom. A fiúk is szeretik. Én vaniliás cukkert szoktam rá tenni.

dita75
 
 


gondolom ez a bundázott alma olyan , mint a kínaiban a sült banán, azt szeretem!!
az én anyósom szokott almás palacsintát is csinálni! lereszeli az almát, és belekeveri a pali tésztájába és úgy süti ki. persze vastagabban, mint a sima palit! nagyon imádom!! de ennék most cukros fahéjjal!!!!!ááááááááááááááááuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!
ez most már kínzás!!!!!!!!!!!!! :twisted:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Czinke: Hát nehéz eset is vagyok. Annyit várakozok, hogy már én sem tudom magam követni. Ebben a ciklusban nem volt inszem, mert szabin voltunk a dokim is, meg mi is. Majd a következőben, ha minden igaz. Abban a ciklusban lesz 3. és 22. napi vérvétel is, és azzal kell visszamennem az endokrinológushoz. Azt nem tudom mikor, mert a ciklusomtól függ, de minimum egy hónap mire rá kerül a sor. Vagy már ezzel a lelettel menjek vissza hozzá? Ez a nagylabor, meg a terheléses cukor, és inzulin volt csak. Azt mondta, már ezzel is lehet kezdeni valamit, de az lenne a jó, ha a hárommel együtt mennék. Ezért gondoltam, hogy írtó türelmes leszek, és megvárom a hormonpanelt.

hofeherke
 
 


Mara: majd holnap még írok, de ma már megyek, mert hulla vagyok!

pusz mindenkinek!!

Dita: remélem nincs harag akkor ! pusz nektek!!!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Mara
Irigylem a türelmedet! :roll:

Csibi
Jó pihenést otthon, és kajálj nagyokat ezekután, hogy jó nagyra nőjön Mákszemke. :wink: Miért lenne már harag? :?: :roll: :shock:

dita75
 
 


Dita: Sajnos volt időm megtanulni, hogy azzal ha türelmetlen vagyok nem lesz jobb semmi... Már meg is őrültem volna, ha nem lennék türelmes. Az első inszem előtt a kivizsgálások kb egy évig tartottak, és már azóta is lassan eltelik fél év, mire a másodikra sorkerül. Áhhh. Belegondolni is fáj!

hofeherke
 
 


Na ma reggel dicsekedtem, hogy nem lettem álmosabb mint máskor az utró miatt, erre fel most alig birom nyitvatartani a szemem.
Azt hiszem lepihenek, eleve holnaptól nagyon rossz lesz, mert hat óra helyett 5kor kell kelnem, de legkésőbb 5.30-kor.
Ahhoz nagyon korán le kéne feküdnöm, mert akkor átkómázom az egész napot. Egy csomó minden a nyakamba szakadt, még egy vásárlót is elküldtem, mert senki nem volt bent, én meg úgy voltam vele, hogy ha nem is biztos, hogy elviszi az anyagot akkor ki nem megyek a telepre ebben a cudar időben. Teljesen egyedül voltam. Dünnyögtek is mert egyszer nem vettem fel a telefont. Ezentúl még a klotyóra is magammal kell majd vinnem, mert nincs kolléganőm? Azért marha jó, már pisilni sem lehet nyugodtan. DE EZ SEM ÉRDEKEL!
Úgyis babás leszek, és már csak ebben az évben kell dolgoznom.

Tényleg Monic majd lesz hozzád egy szakmai kérdésem.
Remélem ennyi kérdés után nem szedsz még tiszteletdíjat! :roll: :D

Mara
Összesen hány éve is vágytok ti kisbabára?

dita75
 
 


Monic
Még olvasgatsz? Mert kérdeznék. Küldök privit! :wink:

dita75
 
 


Dita: konkrétan két éve, de mivel mindíg voltak gondjaink, nem volt pm 2006 októberében már clostiztunk. Igaz akkor még azért, hogy a fogigátló után beintuljon a szervezetem, de nem indult, aztán vizsgálat jött vizsgálat után...

hofeherke
 
 


Dita: Megnéztem, és az első hormonpanelem 2001-es. Na akkor már elkezdték nézni, hogy miért is nem működöm.

hofeherke
 
 


Kata,

ezt az almát anyukám is csinálta régen, nagyon szerettük... Nem is értem, hogy mostanában miért nem csinálja. Múltkor az autópályán megálltunk egy vendéglőben és desszertnek bundás almát kértem, siteni volt és vanília öntet volt mellé csorgatva. Egyszerűen álom finom volt. Sőt, mostmár ezután is csorog a nyálam :lol: :lol: :lol: :lol:

Dita,

kérdés jöhet :wink:

Mara,

ne keseredj el, ha a babátok úgy dönt hogy jönni akar akkor is jönni fog ha rossz az ir-ed.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Mara
Ennyi év után hogy a pitypangba nem jöttek még rá, hogy mi a bajod! :twisted:

Monic
Privi ment!

dita75
 
 


Dita,

válaszoltam, épp tegnap kérdezősködtem erről a témáról :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Amig várakozom a válaszra felteszek egy édi képet ami a barátságról szól:

Kép

a szöveg elég kicsi karakterrel van írva ezért leírom nagyobbal:

TAnulság:
HA bajban vagy nem biztos, hogy a barátod fel tud emelni, de biztos nem hagyja hogy leess! :wink: :D

dita75
 
 


Dita: 2001-ben a prolaktinom volt magas. Azt levitték 2-3 alatt, de gyógyszert még utána is kellett szednem, hogy ne ugráljon. Aztán a tesztoszteronom volt magas, azza fogigátlót írtak, perasze az napra pontos ciklusokat eredményezett, csak épp nem oldott meg semmit. Amikor abbahagytam 2006-ban nem indult be a ciklusom. Jött a closti, nem használt, aztán kerültem a meddőségire. Ott diagnosztizálták az endot, meg az ellenanyagot, és hogy nincs peteérésem, de azt nem vizsgálták tovább miért nincs. ezért mentem most endokrinológushoz. Hát ennyi. Mindíg ráfogták valamire....
Egyébként a Babára várva című könyvben a lombikosoknál kb 10 év az átlagos babásodási idő. Én még azon belül vagyok. :wink:

hofeherke
 
 


Mara,

Akkor nekem nagy szerencsém van a 3 évvel :roll:
Elég sokmindenen mentél már kereszül, nagyon megérdemelnéd már a babát!

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Sajnos ez nem érdem vagy akarat kérdése :roll:

hofeherke
 
 


Sziasztok! Gyorsan visszaolvastam,örülök,hogy mindenkinek kezdenek a dolgok "világosodni". Mara,szerintem nagyon jó,ha megtalálják az okot,mert legalább tudják orvosolni.
Kismamák is látom jól vannak,csak semmi izgalom.
Sajnos,én semmi tünettel nem rendelkezem,a mellem nemhogy nőne és feszülne,még kisebb,mint előtte volt. Álmos sem vagyok,még tegnap este 12-kor is videóztunk a férjemmel.Pedig holnap leszünk 15 éves házasok,milyen szép ajándék lehetne?!
Nagyon örültem,amikor Ditus-boszi biztatott,de már nem nagyon merem beleélni magam.
Tegnap volt velünk egy hosszú riportműsor a rádióban,ha vmelyikőtöket érdekli priviben szívesen megírom,hogy interneten hol tölthető le.
A kislányom álla gyógyulgat,de még mindig elég csúnya látvány.Puszi Nektek!
f.ancsi
 
 


Ancsi,

ne keress tüneteket! :wink: Attól még ott lehet a baba! Nekem pl amikor már terhes voltam minden ugyanolyan volt mint 3 évig amikor nem voltam terhes. Tehát ha úgy vesszük nekem sem volt semmilyen terhes tünetem.
Engem érdekel a riport, várom a privit! :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


MARA
10 év alatt megkattannék, én már 18 évesen akartam kisbabát.
Igaz a kapcsolat végeszakadtával ez az érzés is elröppent, hiszen az utána következő fiúk közül egyikkel sem szerettem volna családot alapítani.
Aztán 5 évvel ezelőtt úgy döntöttem, hogy abbahagyok mindenféle fogamzásgátlást, mert nem akarom tovább ezzel mérgezni (?) magam.
De igazán csak amióta apát ismerem azóta járok orvoshoz, és azóta szeretném nagyon-nagyon. Tehát ez a pár év is nagyon szomorúan telt, főleg ez az utolsó.
Én eleve olyan tipus vagyok, hogy mindent ide de azonnal. Gondolhatod mennyivel rosszabb lehet így átvészelni ennyi évet.

Remélem az az új doki már végleg feltárja a sok kérdéses dolgot ami téged övez, minden megoldódik és vagy így, vagy úgy de lesz egy kis Picurkátok nektek is!

MONIC
Köszi a választ! :wink:

dita75
 
 


Ancsi
Már épp akartam küldeni egy emesét, hogy hol tekeregsz! :wink:

A riport érdekel engem is!

És mivel Viki mamink megbízott a helyettesítésével így most én osztogatom a dádákat, és azt hiszem veled fogom kezdeni a negázás miatt! Irgum-burgum!

dita75
 
 


Kata,
hogy te milyen fincsiket tudsz főzni!!!

Képzeljétek, kezdek rájönni, hogy nem kívánom a kaját, csak ha házikészítésű. Se gyorsétteremben, se a munkahelyemen, se a kiszállítós. A végén még kénytelen leszek gyakrabban főzni. Nem, mintha nehezemre esne.

Viki,
minden rendben lesz holnap, ne izgulj.

Mara,
hogy hogy örülnék én ilyen IR-nek!!! Nekem a 0. perces mindig jó, a cukor is, meg az inzulin is (inzulin 10 alatt jó, szóval az a 11,valamennyi, nem olyan sok azért.), viszont terhelten legutoljára a cukrom már 10,6 volt, az inzulin 122, katasztrófa.

Csibi,
tényleg, neked nincs ötleted, hogy mitől lehet az, hogy mikor még először mentem vérvételre, és ugye nem diétáztam, semmi, akkor a 120-as volt 7,85 meg 56, aztán kaptam jó sok metet, meg diétáztam, akkor lett 9,9 meg 67, aztán már nagyon keményen betartottam a diétát, és akkor lett a 10,6 és a 122. És közben fogytam 17 kilót. Ezt nem igazán értem. Most nem diétázom, nem láttam értelmét, kíváncsi vagyok, nem lett-e így jobb. Lehet, meg is nézetem. Amúgy PCO-s nem vagyok, nincs ciszta, jó az FSH-LH, tesztoszteron még alacsony is, TSH állandó még a pajzsmirigybetegség ellenére is, sőt, csak Clostitól lett 4 tüszőm is, meg amúgy is van spontán peteérésem is. De már attól tartok, hogy lassan cukros leszek.

Dita,
csak nyugi, baba lassan beágyazódik!!!

Ancsi,
hogy van a lányod? Már akartam írni, hogy ismered az Aloe-s termékeket? Én nem használom őket, de egyedül egy Aloe First-öt vettem, mikor Lili elkezdett járni, hogy majd az esetleges sérüléseket lehessen kezelni. Szerencsére egyszer volt eddig rá szükség egy pici horzsolásra, de szépen fertőtleníti, gyógyítja a sebeket. Most eszembe jutott, hogy van nekünk ilyen, és tegnap elkezdtem fújni a hegemet. Gyönyörűen elkezdett gyógyulni, azóta nem gennyes, hegesedik, szóval tuti tud valamit. A bikinivonalnál lévő szerintem nem is fog nyomot hagyni.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Ancsi: Én is kiváncsi vagyok. :)

hofeherke
 
 


Linácska: Én nem értek hozzá, de mintha a többiek írták volna, hogy a stimuláció rontja az IRt, vagy ilyesmi... nem lehet, hogy attól van?

hofeherke
 
 


Linácska
Én pedig hétfő óta annyira kívánom a savanyút.
Ezért is lett töltöttkáposzta a kaja. Maradt egy kis nyers savanyú kápi úgy belapátoltam mint aki sosem evett. Ez még mind semmi vettem savanyú (almás) gumicukrot. Már majdnem egy fél zacskóval elpusztítottam. nesze neked update.

Ja!
Örülök, hogy gyógyul a bibid! :wink:

dita75
 
 


Linácska,

érdekes, hogy pont fordítva reagálsz a diétára...
Én is mostanában csak a házi koszttért vagyok oda,nem nyűgöz le annyira még a vendéglői kaja sem.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Vicky
Majd elfelejtettem. Neked holnapra extra drukkok mennek! +++++++++++
Gyere mihamarabb a hírekkel.

Kép

dita75
 
 


Vicky,

én is nagyon drukkolok neked!+++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Asszem kivasalok egy-két holmit mégiscsak.
Aztán lezuhanyozom, és beleolvasgatok a kiskegyedbe!
Képzeljétek legyező volt benne ajándék gyanánt, nem tudom esetleg valami bűzt legyezgessek vele? odaégett kaja, vagy ilyesmi???? :roll:

dita75
 
 


Dita,

tegnap én is megvettem, úgyhogy nekem is van egy legyezőm. :lol: :lol:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Mara,
nekem is mondták, hogy a stimu ront rajta, és ez pont a stimu után volt, na de akkor is.

Dita,
ne csináld ezt velem, imádom a töltött káposztát. A nagymamám szokott csinálni, de most nincs itthon. Bármennyit meg tudnék enni belőle...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Engem most kitúrtak. :(

Vicky: Drukk hegyek!!!!!!

Sziasztok!

hofeherke
 
 


Linácska
Csak hogy még jobban izgassam az izlelőbimbóidat.... igaz nem úgy csináltam most ahogy anyóckámtól tanultam, mert ő tesz bele füstölt oldalast vagy más füstölt husikát, de így is nagyon fini lett. Egy kis erőset is tettem bele igaz véletlenül, mert én nem szeretem az erőset, de a fúszereket összekevertem és a chilit sikerült kézre kapnom, még jól meg is döntöttem. :oops: szerencsére nem rontottam el vele, mert a fiúk szeretik az erőset. Tegnap csináltam egy hatalmas lábasban, de ma már nincs belőle. Két nagy doboz tejföllel együtt mind befaltuk. Egy szem sem maradt, tehát nem tudnék még fénypostázni sem! :roll:

Monic
Nem nagyon van mit legyezni az a poén, nem? Max a zimankót, de azt meg minek?

dita75
 
 


Dita,

lesz itt még meleg, meglátod!
Mostmár nekem is korog a gyomrom, pedig már vacsoráztam, apa nagyon finom lecsót készített nekem :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Ancsi: Megtaláltalak iwiwen, és jelöltelek. :) Ugye nem baj?
Most már tényleg lépek.

hofeherke
 
 


Mara,dehogyis és örülök neki.
f.ancsi
 
 


Dita,
lehet, hogy tegnap veled is össze kellett volna futnom :lol:
Én amúgy nem rontom el tejföllel...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Sziasztok!

Köszönjük szépen a gratulációkat!

Mi tegnap jöttünk haza. Eddig nagyon jó fiú Laci. Eszik, alszik. A tejcsivel és a szopival még sokat dolgozunk, de mindketten megteszünk mindent a siker érdekében.

Az első éjszakánk jó volt. Jó kölök ez. Eszik, alszik, rötyizik. Szerencsére a sírását még keveset hallottuk.

Tejem az alakul, fejegetem, de még pótolni kell azért. A bal cicit fejem, mert eléggé béna a bimbó alakja, nem harap rá rendesen, a jobbat szívja.

A fürdés gázos volt, sajnáltam a drágámat, mert meglepődött. Volt kint már a védőnő és a gyerekdoki is.

Anyós múlt éjjel itt aludt, ma volt anyukám is. Kiváncsi leszek, hogy ma éjjel Lacival kettesben mit alkotunk majd.

Laci Apu nagyon tüneményes ahogy a MiniLacit dajkálja, nagyon sok segítséget kapok Tőle

A szülés gyors volt. 9kor indultunk a kórházba, és 23.45kor már felsírt a drágám. A fájásaim is 6 körül kezdődtek.

Teszek fel pár képet, nem a legjobbak, de még nem volt sok időnk fényképezni.

Kép

Kép

Kép

Kép
20150601134430
 
 


Linácska
Mi kizárólag tejföllel esszük.

Ancsi
A riportot csak bent tudom megnézni mivel itthon nincs olyan progim ami megnyitná!
Mikor tesztelsz már végre? Vegyél már egy tizeset, az már sztem kimutatná!
Hányadik dpo-n vagy?
Fenemód izgulok miattad! :roll:

Elcsacsogtam iwiw-n a volt kolléganőmmel kicsit.
Szegény eléggé maga alatt van. :roll: :?

dita75
 
 


VIKIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
Annyira édes, jajj nagyon-nagyon gratulálok még egyszer, mindjárt keresek édi képeket is szóban nem is tudom hogy fejezzem ki magam. :oops:

dita75
 
 


Köszönöm a drukkokat holnapra. Megpróbálok nem parázni. Jövök a hírekkel, amint tudok...



vicky79
 
 


Kép

Kép

dita75
 
 


Viki: Nagyon édes a babátok! Ezer gratula hozzá.



vicky79
 
 


Viki,nagyon gratulálok!!!!!! Nagyon édi a kisfiatok,nagyon sok boldogságot nektek! :D
f.ancsi
 
 


Ditus,hol lehet 10-es csomag tesztet venni?
f.ancsi
 
 


Ja,még nincs itthon tesztem,de már voltam terhes és azért ilyenkor én már gyanítottam a "dolgot".Nagyon aluszékony voltam ,most meg tiszta virgonc.
f.ancsi
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: